Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Szívritmus csapda (BaekYeol) - huszonkettedik fejezet

||



Szent és sérthetetlen 




Lelkek csendje, szinte olyan volt, mint a zakatolás. Két oldalról süvítő tér, két oldalról tolongó táj, fényillatba bezárt helyiség.  Alvó sínen közlekedtünk, holt vágányok ágyán futottunk, a száguldó metró ablakán borotva ejtett tenyérnyi hosszú sebeket, amin rögtön megjelentek az üveg átlátszó vérének cseppjei. Egész úton zuhogott az eső, a felszálló utasok megnyirkosodott ruha nehéz szagát árasztották. Megrémültem a saját érzéseimtől, ott kellett hagynom Chanyeolt, hogy tisztán tudjak gondolkozni, hogy ne tekerje körém a kétségbeesés vastag kötelét. A hiány olyan, mint egy sajgó pont a szívemben, vagy olyan, mint a tenger hullámai -  váratlanul átcsap rajtad, és elborít, de mire észreveszed, már el is tűnt, és ez ismétlődik újra és újra. Sokkal jobb érzés, mint amikor dühös voltam rá, vagy ami még rosszabb, amikor nem engedtem, hogy bármit is érezzek iránta. Most ez a szar, ami bennem játszódott le újra és újra felemésztett, nem tudtam másra gondolni, csak rá. Haragudtam magamra, hogy ilyen mértékben hatással volt az életemre, de bíztam benne, hogy az acél-akaratommal hamar felülkerekedek mindenen. Az étteremben nem bírtam tovább elviselni Chanyeol jelenlétét, a szavai fájtak, és az is, amikor megpróbált utánam jönni. Képtelen voltam elhinni, hogy ugyanúgy próbálkozott, mintha semmi sem történt volna. Olyan volt, mint egy árnyék - ha szaladtam utána, elfutott előlem, ha szaladtam előle, ő futott utánam. A metrón nem igazán voltam tisztában az idővel,  és a céghez sem volt már kedvem bemenni. Tudtam, hogy melyikre kell felszállnom, hogy hazamenjek, szerencsére ezt nem felejtettem el a hosszú évek során. Szívesen használtam a tömegközlekedést régebben is, legalább addig sem kellett látnom az idióta alkalmazottak képét. Sosem szerettem, ha hercegként bántak velem, azonban ezt soha nem tartotta be senki. Nem hibáztathatom őket, hiszen nyilvánvalóan apa nem nézte volna jó szemmel, ha nem úgy bánnak velem, mint egy királlyal. A bátyám még ebben is különbözött tőlem, ő mindig igényelte a luxuskényelmet, amire nekem sosem volt szükségem. Pénzzel semmit sem vehetünk meg, amire igazán szüksége van az embernek. A telefonom ütemes rezgése megzavarta a gondolkodásmenetem, Jongdae hívott, azonban ha vele beszéltem volna, csak még jobban elrontottam volna a kedvét. Most már bármikor számíthattam rá, tudtam jól, de jelen pillanatban egy olyan férfi közelségére vágytam, akit meg kellett volna vetnem, és borzasztóan utálnom az összes velem szemben elkövetett tette miatt. Olyanok voltunk, mint a felhők. Úsztunk az égen, találkoztunk egymással, de még nem derült ki, hogy mi lesz velünk. Eggyé olvadunk-e, vagy úszunk tovább külön-külön az ég vizében. Úszni akartam vele, de bántott, hogy nem próbálkozott erősen. Nem gyötörte magát túlzottan a bocsánatkéréssel. Bennem pedig minden alkalommal feldúltságot okozott, tomboló hurrikánt a testemben. Csak fájt... Azonban én nem akartam, hogy fájjon.



Hamarabb szálltam le, ismerős utcába értem, ahol tudtam, hogy rengeteg étterem van, és minőségi bár. Étvágyam még mindig nem volt, azonban sokkal inkább voltam iszákos kedvemben, mint eddig bármikor. És Jongdae szerint a legjobb búfelejtő az alkohol volt - bár az ő véleménye nem számított, mert ő minden problémáját abba fojtotta. Leültem az ébenfába bújtatott csillogó székbe, és kikértem az első italt. A bárban régóta törzsvendégnek számítottam, a három év ellenére is minden alkalmazott örömmel fogadott, viszont a szomorúság fanyar íze ott volt a szám sarkában, bármennyire is próbáltam elrejteni. Az első köröm egy „szokásos" volt, amit igazság szerint már elfelejtettem, hogy micsoda, azonban a pultos emlékezett rá. Színtiszta whisky-t adott Matt, egy féloldalas mosoly kíséretében nyújtotta át nekem az italt, megbújt sajnálkozással az arcán. Jól tudtam, hogy ez mit jelentett. 
- Na jó, gyere elő - lenézően mondtam, pont úgy, hogy a helyiségben mindenki hallhassa. 
Bár ide nem jártak eget rengetően sokan, a bár borzasztóan drága volt, tényleg csak azon vesztegették az idejüket, akik megtehették. Időközben a kristálypohárba öntött italom eltűnt,  Yixing pedig lassan, komótos léptekkel közeledett felém. 
- Honnan tudtad, hogy itt vagyok? 
- Chanyeol hívott fel, hogy kövesselek. 
- Előttem vágta földhöz a telefonját - cinikus mosolyra húztam ajkaim, miközben arra gondoltam, honnan szerezhetett Chanyeol ilyen gyorsan telefont. 
- Jinkién hívott - nyugodtan válaszolt, kezeit összekulcsolta. 
Ismételten alábecsültem apámat, bár szinte sejtettem, hogy a testi épségem érdekében nem volt elég maga Chanyeol, aki konkrétan apám jobb keze volt. 
- Mindenkiben ennyire megbízol? - újabb pohárral ittam, ezúttal sokkal gyorsabban csúszott végig a keserűség torkomon, mint első alkalommal. 
- Túl rövid az élet ahhoz, hogy ne tegyem. 
- És ha az illető csalódást okoz? 
- Ahhoz is rövid, hogy megbánjam - gondolkozás nélkül válaszolt, az ital miatt tompábban láttam, a fejem is lüktetni kezdett. 
- Mondd csak, iszol velem egy pohárkával? 
- Nem iszom alkoholt, és különben is vezetek - hangja ridegen csengett, szavai után kirázott a hideg. 
- Ó, hát persze. Te is apám egyik tökéletes embere vagy - kuncogtam, majd ismét öntöttem magamnak egy pohár italt, ezúttal többet a kelleténél. - Biztos nem kérsz?  
- Azt hiszem, indulnunk kellene. 
- Nem, nem kellene. Tudod Yixing, sosem értettem, hogy miért vagy még itt. Annyira más vagy, mint az apám, meg a többi alkalmazottja. Chanyeolban mindig láttam az elkötelezettséget, nevetségesen követte apa utasításait, de te nem. És azt sem értettem soha, hogy miért utálsz engem. Miért utálsz? - nem tudtam eldönteni, hogy a kíváncsiságom mondatta ezt velem, vagy pedig az alkohol. Abban biztos voltam, hogy whisky nélkül nem lettem volna ennyire magabiztos. 
- Nem utállak. 
- Tedd már le a segged egy székre.  Idegesít, hogy felettem állsz - szinte már mosolyogtam, neki is töltöttem italt, amit egyhúzóra megivott. - Ó, ha így folytatod, a végén még nekem kell hazacipelnem téged.  
Az idő vészjóslóan rohant, mi pedig mindketten beletemetkeztünk az italba, minden szeszélyünket átlépve, csak önfeledten nevetve. Jó volt kiszakadni a közegből, habár nemrég jöttem, de ez az idő tökéletesen elég volt arra, hogy rájöjjek, ez nem az én világom. 


Két hete minden ugyanolyan. Mintha belemarkolnék a homokba, visszacsorgatnám az ujjaim között és a homok, mint az elmúlt idő, visszatér a többihez és összekeveredik velük. Nem láttam azóta Chanyeolt, igazából nem akartam senkivel beszélni. Majdnem mindig a szobámban voltam, néha fogadtam Jongdae hívásait, de ahhoz is gyenge voltam, hogy erősnek mutassam magam. Utáltam magam, mert megígértem magamnak, hogy soha többé nem leszek gyenge. 


A halálfehér folyosók, a jellegzetes szag, az emberek rohanó foszlányai a fejembe vésték egy életre, hogy miért nem szerettem soha kórházba járni. Nem tudtam, hogy illene-e hoznom valamit, azonban túl kétségbeesett voltam ezzel foglalkozni, már régen el kellett volna jönnöm ide. Amint elértem a szobájához tudtam, hogy aludni fog. A nővér elmondta, hogy kimosták a gyomrából a sok szart, amit beszedett, és hogy most egy külön kórteremben van. Apa egyáltalán nem foglalkozott vele, bár ők amúgy is érdekházasságot kötöttek, amilyenbe hyungot akarja belekényszeríteni. Anya ágyánál megfagyott minden. Annyi minden volt a testére kötve, hogy rossz volt nézni. Valószínűleg mélyen aludt, és nem is akartam felkelteni, csak látni akartam néhány perc erejéig. Az arca határozottan megöregedett, eljárt felette az idő, de még most is gyönyörű volt. Rájöttem, hogy borzasztóan hiányzott, és az az űr, ami eddig keletkezett a szívemben, most félig -meddig beforrt. Még néztem a meggyötört arcát, nem mertem megérinteni, csak mozdulatlanul álltam földbe gyökerezett lábakkal.


- Valamit eltitkolsz előlem - hyung mindentudóan nézett rám, miközben leültünk az irodájában. 
Meglepően rideg volt az egész épület, azonban ez a helyiség melegséget árasztó színekkel volt tele. 
- Nem titkolok el semmit. 
- Ugyan már, a testvérem vagy. Látom, hogy nincs minden rendben. 
Nem akartam neki a gondjaimat elpanaszolni, rá amúgy is sokkal több teher nyomódott, mint rám, felesleges lett volna a fájdalmaimról beszélni.  
- Csak utálok itt lenni. Azért mentem el, mert úgy éreztem, hogy megfulladok. Mindig azt a kibaszott kötelet éreztem a nyakam körül - a hangom egyre indulatosabb lett, de ez egyáltalán nem neki szólt.  
- Nem beszéltél apával, ugye? 
- Nem, és nem is akarok - egyfajta védekezésképpen keresztbe fontam a karom, ez a téma nem tartozott a kedvenceim közé.  
- Ma gyere le hozzánk vacsorázni,  kérlek. Ha apa bármit mond, leállítom. Olyan rég volt már, hogy együtt vacsoráztunk - kérlelő hangja elbizonytalanított, azonban ott volt bennem egy nyughatatlan kérdés, ami nem engedett. 
- Tudod, hyung... Ha tényleg a testvérednek tekintesz, akkor mi a francért nem kerestél,  vagy legalább hívtál fel egyszer? Megértem, hogy az egészséged fontos, de három évig egy rohadt hívásra sem voltam méltó? 
- Sajnálom, Baekhyun. Én csak... Mérges voltam rád, amiért még nekem sem mondtad el. Apa pedig megtiltotta, hogy beszéljek veled - lesütötte szemeit, most igazán kényelmetlenül érezhette magát. 
- Lassan harminc éves vagy, és még mindig apa parancsol neked - ideges voltam rá, hogy ennyire befolyásolja őt a pénz, de tudtam jól, hogy nem vagyunk egyformák.
- Meg kell gyógyulnom, Baekhyun. Meg kell gyógyulnom, és akkor nem parancsolhat nekem többet. 
- Gyógyulj meg, hyung. Ma nem megyek le vacsorázni. 

*

- Szia, te vagy Baekhyun? - egy ismeretlen hang szólt bele a telefonba. 
- Igen, kivel beszélek?
- Harry vagyok, Chanyeol egyik haverja. Azért hívlak, mert egy hete nem mozdult ki a házából, nekem pedig nem reagál semmire, és napok óta nem evett semmit, tegnap lázas is volt. Folyamatosan a te neved mondogatja, még álmában is. Esetleg megoldható, hogy átmenj hozzá? - a hangja tele volt aggódással, ami engem is felemésztett. 
Ha valami baja esett, azt sosem bocsátanám meg magamnak. 
- Írd le a címet, és már indulok is - hatalmas lendülettel indultam el, felvettem a cipőmet, a zavaros lépteim szinte maguktól vittek, még számomra is hihetetlen volt, milyen gyorsan gyalogoltam. 
- Leírom sms-ben, ha nem lesz nyitva az ajtó, akkor a lábtörlő alatt találsz pótkulcsot.
Tudtam, hogy a lakása közel van apám palotájához, ez még egy kikötés volt a legelején, hogy minden alkalmazottnak közel kellett laknia a házhoz vészhelyzet esetén. Amikor megnéztem melyik utcában lakik először nem volt ismerős a neve, azonban a GPS tökéletesen navigált a helyes irányba, ráadásul tényleg nem volt messze. Hevesebben szeltem lépteimet, valószínűleg jobban aggódtam érte, mint bárki másért. Olyan furcsa és lehengerlő dolog kavargott a gyomromban, még haragudtam Chanyeolra, de már az első kis bajra ugrottam, ami vele történt. Ez az érzés megsemmisítette az eszem. Az agy és a szív olyan volt, mint a homokóra két edénye - amikor az egyik megtelt, a másik kiürült. Szép volt a környék, alig volt valami mozgás ebben az utcában, igazán nyugalmasnak volt titulálható. A fiú, akivel beszéltem azt mondta, hogy Chanyeol tetőtéri lakásban lakott, ezért azokra összpontosítottam leginkább. Amikor az ajtóhoz értem valóban zárva volt, a lábtörlő alatt pedig megtaláltam a pótkulcsot. Időm sem volt részletesen körülnézni, a sínylődő hang irányába indultam. Istenem, a szívem darabokra repedt, ahogy megpillantottam Chanyeol verejtéktől csillogó homlokát, és hogy nyughatatlan-reszketve húzza magára a takarót. Hezitálás nélkül indultam el hozzá, majd a kezem önkéntes mozgásba kezdett, megérintettem az arcát, a nyakát. Szinte égett a teste, lehetetlenül forró volt. 
- Baek...? - kinyitotta szemeit, dideregve nézett rám, azt hittem elsírom magam. - Istenem, Baekhyun, ugye tényleg itt vagy? - a hangja harmatgyenge volt, az ajka pedig úgy nézett ki, mint aki napok óta nem evett és ivott semmit. 
- Itt vagyok, Chanyeol. Teszek rád borogatást, és hamar rendbe jössz. 
- Ne, ne menj el. Ne hagyj itt, kérlek. Csak feküdj le mellém, kérlek, csak ezt az egy dolgot kérem - a karomra fonta sajátját, a szemei menthetetlenül csillogtak. 
Csinált nekem helyet az ágyban, bár nem akartam érintkezni vele, ő egyből hozzám simult, a gyengesége ellenére közrefogott karjaival, és a mellkasomra tette a fejét. Talán félt, hogy elmegyek, de eszem ágában sem volt. Nyomás nehezedett a szívemre, borzasztóan fájt így látni őt, még most is reszketett. Olyan régen éreztem őt így, teljesen felpezsdültem tőle, még többet akartam. Az ujjaim köré csavartam a haját, a másik kezemmel pedig a karját simítottam. Hamar egyenletessé vált a légvétele, a szemei csukva voltak és ajkai enyhén elnyíltak. 
- Ne legyél beteg soha, érted? És akkor is maradj velem, ha azt mondom, hogy engedj el. Ez egy szent és sérthetetlen parancs, oké? - az utolsó mondatot szinte már csak magamnak suttogtam, de tényleg így gondoltam. 
Bár menekülni akartam, mégis mindig belebotlottam. Véletlenül. És a véletlenek sora egyre bővült, egyre több és több lett belőle, így épült a csodahíd két lélek között. A mi lelkünk között. Nem véletlenül. Annyira bizonytalan voltam. Akartam Chanyeolt, és nem csak a boldogság részét. Akartam, amikor szomorú, amikor sír, amikor egyszerű dolgokat csinál. Kétségbeesetten kapaszkodtam ezekbe a dolgokba, a szívem dolgaiba, viszont az agyam mérhetetlen érvet sorolt fel arra, hogy miért nem szabad vele lennem. A legrosszabb dolog a világon, ha nem lehetsz együtt azzal, akivel igazán szeretnél. 

Léptek zaját hallottam, miközben a konyhában csináltam Chanyeolnak zabkását, és csak reméltem, hogy nem rontottam el. Tudtam, hogy fel fog kelni ha nem talál az ágyban, ezért is siettem. A hónapok során egyvalamire rájöttem - Chanyeol hihetetlenül éberen aludt, de akkor mindig jobban, amikor engem ölelt. Szörnyen nézett ki, mintha fogyott volna, ami két hét alatt lehetetlennek tűnt. Miért csinálta ezt? Bármi is volt az oka, elérte, hogy borzasztóan aggódjak miatta. Féltettem. 
- Azt hittem, hogy elmentél. 
- Előbb a saját szememmel kell látnom, hogy eszel. Ha rossz, akkor is egyél valamennyit - a hangom ridegebb volt, mint képzeltem, ő pedig egyből beszívta a levegőt. 
Talán azt gondolta, hogy most szent a béke közöttünk, de eszem ágában sem volt neki megbocsátani, bármennyire is szerettem volna. Küzdöttem saját magammal, azonban nem adhattam fel a büszkeségem ilyen könnyedén. Chanyeol leült a székre, én odatoltam neki a zabkását. Automatikusan fogtam meg a kanalat, hogy megetessem, ő pedig kinyitotta a száját, de abban a pillanatban abbahagytam mindent. 
- Tudtommal nem tört el a kezed, ezt te is meg tudod csinálni - nem akartam ennyire gúnyosan mondani, azonban nem tudtam máshogyan, ez még engem is meglepett. 
Chanyeol fájdalmasan bólintott, majd felemelte a kanalat. Rendesen evett, olykor rám pillantott, azonban csak pár falat ment le a torkán. Kínosan éreztem magam, a pillantása égetett, már-már epekedve nézett rám. Percekig ültünk így, feszült csendben, egymás szemének kereszttüzében égve. Nem akartam megszakítani ezt a pillanatot, viszont nem tudtam tovább sötéten izzó szemeinek parázsába nézni. Ő pedig nem szólalt. Tudta, hogy elmennék, ha magyarázkodásba kezdene. Azonban valamiért bosszantott, hogy ennyire feladta. 
- Három dolgot fogok kérdezni, és mindegyikre csak igennel, vagy nemmel felelhetsz - egy bólintással tudomásul vette, én pedig elkezdtem a kérdés-sorozatomat. - Apa mennyire fontos neked? Fontosabb, mint én? 
- Nem - határozottan mondta, a lelkemet most simogatta a mély hangja. 
- Amikor először csókolóztunk, tényleg kedveltél? 
- Igen! Én nagyon... kedveltelek már akkor is, Baekhyun. Miért nem engeded, hogy mindent megmagyarázzak? 
- Miért beszélnék neked az érzéseimről, amikor te sosem mondasz nekem semmit? Olyan, mintha a falba verném a fejem, kivéve, ha a falba verném a fejem, azt legalább abba tudnám hagyni - felálltam, szétvetett az idegesség. Dühöngve túrtam a hajamba, majd közelebb jött hozzám. - Ne gyere közelebb! Ne merj közelebb jönni. 
- Kérlek, Baekhyun, kérlek, bocsáss meg nekem. Szükségem van rád, én-
- Ne folytasd! Megőrültem, amikor veled voltam. A szerelemnek, vagy bárminek is ami közöttünk volt, nem erről kellene szólnia - csattantam fel, túl későn vettem észre, hogy ennyire közel került hozzám. 
- Te pedig most őrjítesz meg! És a szerelemnek pontosan erről kell szólnia! - hangosan mondta, egy éles pillanatban a falnak lökött, és teljesem hozzám simult. 
A szívem hevesen dobogott a torkomban, ő pedig egyre közelebb passzírozta magát hozzám. Az egyik keze a derekamat ölelte, a másikkal pedig fogva tartott, hogy még véletlenül se tudjak elmenekülni. Az ajkaimat bámulta, én pedig hangosan vettem minden egyes levegőt. Néhány másodperccel később a tekintetünk szinte egybeolvadt, nem tudtam tovább türtőztetni magam, elkövettem a legnagyobb hibát. Végigsimítottam arcélén, a nyaka mentén, végül gyengéden a mellkasán. Istenem, annyira jó volt ennyire közel érezni. Minden porcikánk összeért, kis időre még az ajkunk is, de sosem mélyítette el, még puszira sem.  Azt akartam, hogy megcsókoljon. Ismételten hergelt, összeérintette ajkainkat, majd suttogni kezdett, halkan és lassan, és... szenvedélyesen. 
- Ha azt akarod hogy elengedjelek, megteszem. De csak három másodperced van eldönteni, és ha nem mész el, meg foglak csókolni. Amíg csak engeded, addig foglak csókolni, akár egész éjjel. Kérlek, maradj velem. Mindig maradj velem. Szükségem van rád, Baekhyun.

__________________________________________________

Sziasztok:) 
Igazából most saját magamat is megleptem azzal, hogy nem tudom, mit írhatnék nektek. 
Most tényleg gyors voltam, ugye? Meglepődtetek a fejezet végén? Mit gondoltok, Baekhyun ott marad Chanyeolnál? 
 Valamiért úgy érzem, hogy a lelkesedésetek fejezetről fejezetre megtörik, folyton csak azok írnak nekem, akikre mindig számíthatok. Pedig rengetegen mondják nekem, hogy xy is olvas, meg sokan mások. Hát akkor miért nem írtok? Szerintem nem kerül sok erőfeszítésetekbe, hogy leírjatok nekem pár mondatot, ami mellesleg nagyon jól is esne, mert mostanában egyre bizonytalanabb vagyok a történésekkel kapcsolatban. 




40 megjegyzés

  1. Szia-a-a-a-a!
    És majdnem elfelejtettem írni pedig az előzőt se hevertem még ki. De szerencsére nem vagyok álmos, így majd reggel sírok nyomoromon :D
    Imádom a mostani fejezet címet. Igen lehet szeretni egy fejezetcímet xD.
    Most kegyetlen leszek de Baekhyun anyja semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem. Komolyan semmit. Mint ahogy az egész családja is hidegen hagy. Ellenszenves az összes, bár tudom, Baekhyun sem tökéletes, csak talán azért áll az ember az ő pártjára, mert az ő szemszögét ismeri. De valahogy nem. Egy kicsit sem érdekel egyikük nyomora sem.
    Fulladjanak bele az elitista sznob elbaszott életükbe, Baekhyunt meg engedjék szabadon!

    Ó Chanyeol. Nyomoronc kis béna, de egyszerűen visszalépett egyik pillanatról a "már nem utállak annyira mert tudom, hogy szereted csak béna seggfej vagy" szintről, a "cseszd meg de imádlak te hülye köcsög, de még mindig utállak" szintre. xD Szóval vele kettős érzelmeim vannak xD de erről te mindig tudsz xD
    Hogy betegedhet bele? Hol van az erős Chanyeol a kibaszott fekete ingével, meg a lábrogyasztó viselkedésével ha?? Neki most élnie és virulnia kéne - haha jó vicc - nem pedig rohadni az ágyba sírni a szerelmen. Annyira aranyos, és elveszett. Annyira érezni, hogy fontos neki Baek.
    És ő is. Hogy rohant hozzá, hogy vigyázott rá, és a parancs. Bárcsak képes lenne túllépni mindenen, de megértem ha nem az, mert Chanyeol sorozatosan tönkreteszi, és mi van ha még egyszer megteszi? Elvégre Baek nem látja azt amit az olvasók tudnak és aahh. Tömény szenvedés megint, de ez már az az édes fajta. Ami szívszorító de legalább van benne valami halvány remény - ÉS AJÁNLOM, HOGY SIKERÜLJÖN NEKIK TE "MINDIG VAN A, B, C TERVEM NŐSZEMÉLY!!" ^^
    ( tudod mit, szerzek tejeskávét, és utána folytatom xD)
    Na meg is jöttem. Bepörögve frissen, épp most fárasztalak amúgy fészen a számvitel tanárommal, és a buszos sráccal xDD Ahh bocsánat. Történet igen.

    Szóval. Ja igen. Baekhyun bátyja egy papucs. Szerencse, hogy Baek nem hasonlít rá. Ez most így jött. Tényleg nem kedvelem a családját.
    Na de Baekyeol. Tökre elfelejtettem mit akartam, de mivel pörgök így nyomom neked a sódert.
    És most már tényleg.
    Chanyeol annyira édes volt. Az a ragaszkodás és kétségbeesés, és Baek törődése és jaj istenem. Imádtam minden sorát, rendesen beleremegett a szívem,annyira fájt. Utálja, mérges rá, megbántott, de az első szóra ugrik, amikor úgy tűnik valami baja van a másiknak. Imádom Bakehyunt. Jobban és jobban. Annyira tökéletes.
    És ahogy próbál kitartani és ellenkezik magával és és és... szóval érted. Imádtam a közös pillanataikat. Akkor is ha még tartja mgát, de a kis romos szíve lassan csak összetapasztódik, ugye? Ugye nem cseszel ki velük? Megérdemelnék...
    Ó annyira tudni akarom egyrészről, hogy mi lesz, de a másik részem retteg tőled. Te olyan gonosz vagy és olyan jól tudsz zsenvedést írni, hogy tuti egy mazochista barom vagyok.

    Ebbe a részbe annyira volt pár dolog, ami megfogott. Az előző rész az teljes katarzis volt, itt viszont volt pár olyan gondolat, ami ilyen aztakurvaezdenagy érzés volt. Rendesen leromboltak, pedig még csak nem is voltak durvák, de hát na szeretem, ahogy fogalmazol.
    1. "Olyan volt, mint egy árnyék - ha szaladtam utána, elfutott előlem, ha szaladtam előle, ő futott utánam."
    2. "Az agy és a szív olyan volt, mint a homokóra két edénye - amikor az egyik megtelt, a másik kiürült. "
    3. "És akkor is maradj velem, ha azt mondom, hogy engedj el. Ez egy szent és sérthetetlen parancs, oké?"
    +1 "Kérlek, maradj velem. Mindig maradj velem. Szükségem van rád, Baekhyun."

    Szóval várom a következőt. És boldog dolgokat írj. Tudod álmodj szivárványokkal, meg szép egyszarvúakkal, me ilyenekkel és legyen vidám a következő fejezet, okké?? :D ( igen este van picit xD)
    Örülök, hogy olvashattam s muhahaha, hogy sikerült írnom. )
    Mondanám, hogy siess a következővel, de akkor sablon lenne a napi szintű nyúzásom, szóval nem kell xD
    Amúgy is ennek a történetnek még hosszúnak kell lennie, hogy legyen valami biztospont az életembe.

    Liti^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Én is szeretem, mert ez a szent és sérthetetlen sok dolgon végigkísérte már őket, így amikor leírtam tudtam, hogy ennek kell lennie a másodalcímnek, mert nagyon ilyen fejezetcím-gyanús volt, meg imádom, amikor ezt mondják, főleg ha ilyen nagy jelentősége van.
      Na, hát ez érdekes. Bár nem az volt a célom, hogy sajnáltassam az anyját, valamilyen érzelmet azért ki szerettem volna váltani vele. Inkább csak azt akartam szemléltetni ezzel, hogy nem hiába menekült el szegény lelkem, amikor a családja ennyire nyomorék barmokból áll. Bár még az anyja igazából hátra van, talán majd vele kiváltok valamilyen érzést.

      BazdmegXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Úgy felnevettem ezen, és most is, hogy már sokadjára olvasom vissza, de ez tényleg így van. Úgy érzem, hogy nálatok Chanyeol szintről szintre ugrál, most tart annál, hogy már nem utálja senki, de azért még mindig nem értitek, hogy miért ilyen asshole. Szeretem, ha kettős érzelmeid vannak, elvégre az is egyfajta érzés, még ha nem is boldog, de nem érezhetünk mindig boldogságot.
      A fekete ing megmaradt, csak időközben fontosabb lett neki néhány dolog, mint gondolta volna:) Igen, hatalmas spoiler, ne élj vele vissza, gondolhatok én itt bármire, amúgy is tudod, hogy nálam semmi sem biztos hahahahaha. Az A, B, C tervem továbbra is fenn áll, MÁR eldöntöttem, hogy melyik lesz a három közül, azonban még tudok rajta változtatni, ez már csak egy valamitől függ, kedveském:D
      Olyan vicces, hogy már fogalmam sincs, hogy miről beszélsz, pedig nemrég történhetett, bár a számvitel tanárral képben vagyok. Meg azzal a buszossal is, jóvan beugrott mi történik körülöttem:D

      De hát beteg!! Nem tud elmenni csori, hát miért bántod? Biztos sokba kerül a gyógyszer, az apja meg megfenyegette, hogy csak úgy fizeti a cuccot, ha azt csinálja, amit mond neki.
      Áh, nem akartam ennyire tökéletesre Baekhyunt, de nincs mit tenni hahahaha. Valószínűleg nem az, csak a te szemedben, azért nem így kellett volna csinálnia a dolgokat, de ha az ember ilyesmiket érez, akkor csak az vezeti. Szar dolog, de a legjobb is a világon.
      Értem én. Olyan jó, hogy ennyire megérted, hogy mit akarok közölni. Ez volt a biztos pontom, ez az érzés, a kétségbeesés. Mindkét fél részéről az a bizonytalanság, az a kín, hogy együtt akarnak lenni, de Baekhyun annyira bizonytalan...
      Nem vagyok gonosz! Csak egy kicsit hahahaha.

      Ó, még bónusz is volt. És... ezeket én írtam?XD Na jó, majd egyszer már tényleg el kell olvasnom, hogy miket hadoválok én itt össze.

      Legyen szép? Legyen tánc! (nem hagyhattam ki, amúgy még nem láttam azt a videót, de mindenhonnan ezt hallom, így egy idő után rám ragadt, akármi is legyen ez)
      Hát, most jön a java, kíváncsi vagyok hogyan fogom három fejezetbe belesűríteni, de megoldom valahogyan, mert én mindent megoldok.
      Na, az utolsó mondatod miatt talán egy-két fejezettel még megtoldom, és akkor még 2017-re se fejezem be!:D
      Köszönöm, hogy írtál ♥

      Törlés
  2. ÚRISTEN! <3 ÚÚÚÚRISTEN
    Hehe, megint valami baj van, túl sok a karakter >< <3

    Bizonytalan vagy? Ne legyél, tényleg. annyira örültem az új fejezetnek, és most sem csalódtam, mert tényleg olyan csodás mint az eddigiek, szóval tényleg ne légy bizonytalan, minden jó, és nagyszerű ^^
    FŐLEG, HOGY BAEKYEOL SZENTISTEN *--*
    Erre vártam, egy jó BaekYeol momentre, mert már nem bírtam ezt. És itt van. Na azért nem oldódott meg semmi még, mert ezt még ki kell beszélni, Baekhyun sem fogja magát hagyni. Meglepődtem, hogy Baekhyunt kereste Harry. Nem hittem volna, hogy így lesz ebből, ebben a fejezetben BaekYeol. DE OLYAN KIS CUNCLI EZ A KÉT EMBER EGYÜTT *-*

    Össze kell szednem a gondolataim, eléggé összekuszálódtak BaekYeol miatt :D
    Vivi, a fejezet elejét meg sem említem...
    Na jó. Még is. Ismét elkápráztatott. Hihetetlen, hogy így írsz qwq
    "Úsztunk az égen, találkoztunk egymással, de még nem derült ki, hogy mi lesz velünk. Eggyé olvadunk-e, vagy úszunk tovább külön-külön az ég vizében. Úszni akartam vele, de bántott, hogy nem próbálkozott erősen. Nem gyötörte magát túlzottan a bocsánatkéréssel. Bennem pedig minden alkalommal feldúltságot okozott, tomboló hurrikánt a testemben. Csak fájt... Azonban én nem akartam, hogy fájjon."
    Mondjuk az, hogy nem próbálkozott eléggé. Próbált Chanyeol beszélni vele, Baekhyun meg nem hagyta (amit még mindig meglehet valahol érteni)
    De akkor is próbálkozott. Bár mások elvárnak mást is ezen kívül persze.
    Azért remélem, következő fejezetben Chanyeol már beszélhet ^^
    Az étteremben nem bírta már elviselni a jelenlétét, de azt mondja arra az emberre van most szüksége, akit amúgy meg meg kéne vetnie, és utálnia. Örültem, egy felől, hogy ezt mondta, mert ezzel is arra jutottunk, hogy hiába történt ami történt, nehezen lehetne Chanyeolt elfelejteni. És annak ellenére, hogy mit tett, még mindig szereti őt Baekhyun. Persze ezt tagadni akarja, és újra falat építeni maga köré. AMIT CHANYEOL MOST SZÉPEN MEGAKADÁLYOZ. MUHAHAHA <3
    Baekhyun apját utálom. Pfhujj. Az is elég érdekes, hogy Baekhyun bátyja ilyen irányítható. Ennyire az apja dönt el mindent az életében? Jó, sajnálom, hogy beteg. De nagyon rossz papucsnak lenni. Plusz ez az érdekházasság is. Bravo apuka. Nem csodálom, hogy Baekhyun elment, és nem is nagyon akart visszajönni, itt maradni meg még úgy sem. Szökjenek meg Chanyeollal u.u

    Eléggé megörültem, mikor ment is Chanyeolhoz, ahogy meghallotta, hogy baj van .-. " Olyan furcsa és lehengerlő dolog kavargott a gyomromban, még haragudtam Chanyeolra, de már az első kis bajra ugrottam, ami vele történt."
    Az a lényeg, hogy fontos neki. Tényleg nagyon örültem :3 Chanyeol is biztos. Tuti ^3^
    "Istenem, a szívem darabokra repedt, ahogy megpillantottam Chanyeol verejtéktől csillogó homlokát, és hogy nyughatatlan-reszketve húzza magára a takarót. Hezitálás nélkül indultam el hozzá, majd a kezem önkéntes mozgásba kezdett, megérintettem az arcát, a nyakát. Szinte égett a teste, lehetetlenül forró volt. "
    Nyaaaaa. Itt már annyira BaekYeol hangulatom volt, hogy elmondani nem tudom *-*
    Imádom, mikor törődik egyik a másikkal, még ha épp hullám völgyön mennek keresztül. A szerelem mindent legyőz. Talán nem mindent, de most LEKELL NEKI;; SZÓVAL HAPPY BAEKYEOLT A NÉPNEK!

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Még mindig annyira édes Baekhyun törődöm kis lelke. És Chanyeol kétségbeesése, hogy itt hagyja őt.
      My sweetie couple <3

      "- Három dolgot fogok kérdezni, és mindegyikre csak igennel, vagy nemmel felelhetsz - egy bólintással tudomásul vette, én pedig elkezdtem a kérdés-sorozatomat. - Apa mennyire fontos neked? Fontosabb, mint én?
      - Nem - határozottan mondta, a lelkemet most simogatta a mély hangja."
      Mindenki ezt a választ várta. Bíztam is benne. Baekhyunnak is jól eshetett ^^ Áhh itt ujjongtam ><

      "- Amikor először csókolóztunk, tényleg kedveltél?
      - Igen! Én nagyon... kedveltelek már akkor is, Baekhyun. Miért nem engeded, hogy mindent megmagyarázzak? "
      Én nagyon... AJJ ISTENEM <3 ŐKET SZÉTSZEDNI AKKORA BŰN LENNE. Rögtön le is csuknának ><
      Szóval te se tedd ˘^˘

      "- Kérlek, Baekhyun, kérlek, bocsáss meg nekem. Szükségem van rád, én-
      - Ne folytasd! Megőrültem, amikor veled voltam. A szerelemnek, vagy bárminek is ami közöttünk volt, nem erről kellene szólnia - csattantam fel, túl későn vettem észre, hogy ennyire közel került hozzám.
      - Te pedig most őrjítesz meg! És a szerelemnek pontosan erről kell szólnia! - hangosan mondta, egy éles pillanatban a falnak lökött, és teljesem hozzám simult."
      JÁÁJJ ÉS ITT A VISÍTÁS *-* A lelkem várt erre a pici tűzre, ahh *3*

      "A szívem hevesen dobogott a torkomban, ő pedig egyre közelebb passzírozta magát hozzám." ÁHÁÁHÁH. Elhiszem, hogy dobogott :3

      "kis időre még az ajkunk is, de sosem mélyítette el, még puszira sem."
      HÁ' MÉ' NEM? Chanyeol igazán megtehetted volna ><
      DE ÚRISTEN, MÉG AZ A KIS PUSZI IS. MERT BAEKYEOL. MAMÁM SZÖRNYET HALOK!
      "Azt akartam, hogy megcsókoljon." Látod Chanyeol.
      Akard Baekhyun *-* Remélhetőleg megfogja :3

      "- Ha azt akarod hogy elengedjelek, megteszem. De csak három másodperced van eldönteni, és ha nem mész el, meg foglak csókolni. Amíg csak engeded, addig foglak csókolni, akár egész éjjel. "
      VÉGEEEEEM. TEDD MEG CHANYEOL, ÉN MEGENGEDEM!

      És itt: "Kérlek, maradj velem. Mindig maradj velem. Szükségem van rád, Baekhyun."
      VÉGE. MENTEM, CSÁ!
      Hogy lehet valaki ennyire kis ragaszkodó drágaság :3 Szar amit tett, de Baekhyun hallgasd már meg TwT Olyan régóta várok már rá owo
      Annyira akarja már Baekhyunt, hogy nem hiszem el, hogy Baekhyun nem látja be, hogy -Én hülye, talán Chanyeol érez irántam valamit, meg kéne hallgatnom!
      Csak annyit mondok: HALLGASD MEG!! Ő is érez iránta valamit -hiába haragszik- és Chanyeol is. BÁR MÁR FÉLEK TŐLED, MIT HOZOL KÖVETKEZŐRE.

      Végem lett a vélemény végére T-T Teljesen. Többet akarok belőle, mégmégmég *-* Emellett pedig még azt, hogy sohase érjen véget a történet. Már most tudom, hogy szar lesz nélküle qwq El sem fogom hinni, hogy vége lesz. De még van rész, szóval nem is gondolok még erre. Csak jobb, ha felkészül törékeny kis lelkem, mégis TT-TT

      Annyira érdekel, Baekhyun mit fog tenni. Talán mire észbe kap, Chanyeol már meg is csókolja *ww*
      Remélem nem megy el. Most már beszélniük kell.
      Nagyon várom a következő részt! ^^ <3
      Azt is remélem, mindent leírtam amit szerettem volna :o
      A lényeg, hogy imádtam :3 <3

      Törlés

    2. Óóó nem baj, én örülök a sok karakternek:D Hálás vagyok, hogy mindig ennyit írsz nekem. Tudom, hogy ezzel sok idő megy el, és te még így is bevállalod. Köszönöm neked.

      Igazság szerint az elejétől kezdve bizonytalan vagyok, bár tudom, hogy a happiness delight részeket majdnem mindenki csípte. Így most eszembe jutott, hogy talán ez a szenvedős rész már nem tetszik úgy mindenkinek, de vannak olyan dolgok amikből nem engedek, és ha azt akarom, hogy ez a történet reális legyen, akkor nem hagyhatom ki belőle a szenvedést. De ti mindig megnyugtattok engem, és bebizonyítjátok az ellenkezőjét, ezért is hálás vagyok:) Valójában 10-15 részesre terveztem, de ti folyamatosan ösztönöztetek arra, hogy még többet írjak, hogy még több minden legyen benne. Nélkületek nem létezne ez a történet.
      Én sem vagyok annyira gonosz, ennyi "boldogság" vagy akármi kijárt nekik. Igazából szerintem most szenvedtek a legjobban, mert fájdalmasabb olyas valakit látni, akivel már vége a kapcsolatban. Abban a két hétben meg legalább nem látta:D Viszont ennek így kellett lennie, mert a szerelemnek erről kell szólnia.

      Nem tudom, hogy ez erős próbálkozás-e, szerintem nem erőlteti meg magát túlzottan. A harcolni akarás valaki iránt nem ilyen, vagyis majdnem, csak mégse:D Szerintem ez a "szeretem, ezért elengedem" dolog is hülyeség. Akit szeretek a világért nem engedném el, kit érdekel, hogy ő mit mond, amikor a szíve helyett az eszével döntött. De okkal írtam így a végén, és most elárultam itt neked.
      Persze, mert az okozza a legnagyobb fájdalmat, akit szeretünk. Egy olyan személytől a szavak nem fognak annyira rosszul esni, mint egy olyantól akit tisztelsz, vagy szeretsz, vagy bármi. Huh, én is utálok valakit, és úúúgy akarom, hogy megint barátok legyünk, de nem, mert megbántott, és én egy makacs dög vagyok, és nem engedek. Olyan vagyok, mint Baekhyun:D Ezt a jellemét magamról mintáztam.
      Papucsnak lenni mindig rossz, erről tudna mesélni néhány fiú, gondolom hahahahhaa. Nem tudom, a hyungja beteg, és ha nem kap megfelelő kezelést abba belehalhat. Nem baj, ha nem szimpatikus karakter, nem azt akartam elérni ezzel a betegséggel, inkább egy görbe tükröt mutattam, hogy mennyire egy elcseszett élete van, amit a családjának köszönhet, és Chanyeolnak. Pedig szegény Baekhyun semmi rosszat nem tett.
      Amúgy olyan furcsa, amikor kimásolod a részeimet, mert egyáltalán nem emlékszem rájukXD Mondják itt a többiek, hogy egyszer olvassam vissza a részeket, de nem akarom, mert először nevetnék rajta, aztán sírnék, hogy hogyan tudtam ennyi hülyeséget összezagyválni. De ezek a kimásolt részek nem is vészesek annyira. Persze, hogy fontos neki. Az egyik legjobban kimutatható módja ennek a törődés és az aggódás. Szerintem ez az igazi szeretet, amikor törődik valakivel az ember, nem a feleslegessé vált közhely szavak használata, bár néha az sem árt. De nem a szavakban van a szeretet, hanem a tettekben nyilvánul meg. Erről a szerelem mindent legyőz dologról nem tudok nyilatkozni. Eddig nekem nem sikerült mindent legyőzniXD Bár nehéz megtalálni a nagybetűs igazit, nagyon szerencsés az a személy, aki már megtalálta.
      Happy Baekyeolt? Az nem az én stílusom:D

      Törlés
    3. Édesek ezek együtt. Nem is értem azokat, akik nem szeretik ezt a párost. Jó, mindenkinek szíve joga, hogy kiket szeret, de Baekyeolt nem szeretni...

      Nem akartam tovább rontani a dolgokat, ha még Chanyeol benyögött volna egy olyan választ, ami fájdította volna Baek szívét. Az tényleg gonoszság lett volna, és mivel közeledik a vége a történetnek, már én sem tudom tovább húzni a dolgokat. Ez már a színtiszta valóság, a következő részben pedig kiderül minden, legalábbis remélem. Sok mindennel nem vagyok tisztában, de csak azért, mert nem tudom mit írtam XD Remélem mindent beleírok, ami eddig rejtély volt számotokra.

      Háh, itt az újabb titok. De majd a következő részben árulom el, ez egy aranyos dolog lesz. Az első csók...:D

      A tűzről mindig Király Viktor jut eszembe a fire c. zenéje miatt. Imádom azt a palit, már-már annyira mint Channing Tatumot. Reggelente meg kell lennie a Király Viktor-adagomnak, hogy jól kezdődjön a napom. Olyan szép és különleges hangja van.

      Nagyon dobogott a szíve a kis egyemmegnek. Ilyen a vonzódás szabálya

      Nem tudom még. Nem tudom csókjelenetet írni, így nekem ez nehezemre esik, és igazából még nem döntöttem el. Mindig több tervem van a kelleténél, még nem tudom melyiket használom fel, de egyikből se jönnek ki boldogan hahahahahaha

      De vajon Baekhyun is megengedi?:D Ó, Chanyeol megtenné, de egy kis nyomi, és ha azt mondja Baek hogy nem, akkor nem.

      Én is félek magamtól. Már a fejemben megvan a következő rész, de nehezebb elkezdeni, mint gondoltam. Nem tudom hogy azért-e, mert nem akarom hogy vége legyen, vagy tényleg nem tudom hogyan elkezdeni. Általában úgy írom meg a fejezeteket, hogy írok egy mondatot, és onnantól kezdve már minden simán megy. De ez az egy mondat néha naaaagyon nehezen jön.

      Igen, még van pár rész, de már nem sok. Nekem is rossz lesz, mégis az első történetem, és nehéz lesz megválni tőle. De majd írok még sok Baekyeolt, legalábbis reményeim szerint. Bár nem hiszem, hogy ilyen sikeres lesz-e, mint a szívritmus, de ez még a jövő zenéje, én pozitívan állok az ötleteimhez. Viszont egy kis időre mindenképp nyugdíjba megyek úgymond, ki kell hevernem itt egy év munkáját, mert EGY ÉVE írom, és buffff.

      Köszönöm szépen, hogy írtál ♥

      Törlés
  3. Szia-szia ^^

    Kémia tanulás után hirtelen eszembe jutott, hogy még nem is írtam neked véleményt ehhez a részhez, így rögtön jöttem is orvosolni a problémát. Egyébként remélem, az előző résznél tényleg nem bántódtál meg a szavaimon, nem akartam én kötekedni senkivel, csak elmondtam a véleményemet - ami nekem akkor úgy jött le, ahogy. Nem akarom, hogy rosszban legyünk emiatt, vagy akármi; bár megnyugtattál, gondoltam azért még egyszer elmondom ezt. Mert tudod, fontos vagy ám nekem, ezzel a történeteddel együtt. ♥
    (http://di-jongin.blogspot.hu/ - ezt pedig tessék nagyon gyorsan elkezdeni/folytatni, mert iszonyatos Jongin fanolásokban vagyok éppen, és tegnap úgy megakadt a szemem azon a menüponton, ahova ezt kitetted és úgy olvastam volna tovább. :D Szóval, khmm, értsd a kimondott célzásaimat.)

    Ha azt akartad elérni, hogy megsirass pár embert az elejével, akkor hát közölnöm kell, hogy sikerült! Azt hiszem egyszer már elsírtam magam az írásodon, az éppen akkor volt, amikor Chanyeol anyjánál voltak kint a temetőben, és nem bírtam visszatartania a könnyeimet - ahogy most az elejét olvasva sem. Nekem szinte vibrált az a "kis" bekezdés, annyi élettől és bánattól telt volt, és én annyira átéreztem ezt, mintha jeges esőként zúdították volna rám! A szemeim pedig bizony megteltek könnyekkel, bár sírni sem sírtam rajta, azért megvolt a maga hatása, na. x) Teljesen azonosulni tudtam Baekhyunnal, ami a legtöbbször valóban akkor sikerül, ha szomorú. Fogalmam sincs, miért. Talán mert én elég drámai és bonyolult lélek vagyok, még ha ez a beszélgetéseink által sokszor nem is jön át neked. :')

    A báros jelenet nekem abszolút filmes feelinget adott vissza, tipikusan amerikai stílusú hangulata volt, ahogy a cselekményeknek is, Baekhyun minden egyes szavának-tettének. Azt bírtam a legjobban, amikor a csapos egyetlen arcvonásából kiolvasta, hogy mi történik éppen és már hívta is az embert, hogy lépjen elő. :D Nekem ez annyira Baekhyunosan király pillanat volt - meg hát úgy alapjáraton király -, hogy vigyorogtam rajta egy sort.
    Yixing pedig egy igazán érdekes karakter a számomra. Eléggé rejtélyes, mégsem érzem annak az igazán megfejthetetlen könyvnek, és nem tudom eldönteni, hogy kedveljem, vagy utáljam. Mert semlegesnek sem igazán mondanám, annyi érzésnél kicsivel többet azért kivált belőlem, csak nem tudom behatárolni, hogy jó, vagy rossz értelemben. :D Segíts! Melyik legyen?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sajnálom szegény Baekhyunt, hogy ilyen családdal oldotta meg a sors, az anyját pedig mélyen megvetem, amiért ilyen szörnyű dolgokat művel! Anya egyáltalán az ilyen? :S Igaz, fogalmam sincs, hogy mire fel folyamodott ezekhez a drasztikus módszerekhez - ha volt említve, akkor szánom-bánom, hogy nem emlékszem -, de szerintem egy anyának az lenne a dolga, hogy a gyerekei mellett álljon, támogassa és szeresse őket, ameddig csak bírja! Ezek a gyógyszeres dolgok nekem hatalmas önzésre vallanak, inkább csak a saját érdekeit nézi, amik már rosszak, de egyben sajnos nem ritkák ebben a mai társadalomban. Az apja pedig... Elgondolkodtatott az előző részhez adott válaszod, és bár cseppet hajlottam afelé, hogy elhiggyem a szavaidat - amik biztosan igazak egyébként, mégis arra a következtetésre jutottam, hogy akár tudta mi van a fia és Chanyeol között, akár nem, akkor sem volt szép dolog tőle, amit művelt. Hiszen azzal mindenképpen tisztában volt, hogy Baekhyun kedveli Chanyeolt, így már megvan a dolog buktatója, mivel mindenképpen fájdalmasan jönne ki az egész! Szóval én senkinek sem kívánok ilyen szülőket, mint ők. :S (Bár megjegyzem, az anyja jelenleg unszimpatikusabb, mint az apja. Nem tudom, miért. ><)
      A bátyja pedig... Nem áll a saját lábára, és túlságosan is hagyja magát befolyásolni. Mindezt mi miatt? A pénz miatt? Vagy a gyógyulása érdekében? Vagy szimplán csak fél a sarkára állni, mint ahogyan Baekhyun tette? Akármi is legyen az oka, nekem elveszik mellette így az egyénisége, és csak egy irányított fiút kapunk, aki mondhat és gondolhat bármit, a tettei ezt nem igazolják. Pedig Baekhyunnak nagy támasza lehetne ezekben az időkben, szerintem. :( Nekem meg az a dolog sántít a legjobban, hogy az apja megtiltotta, hogy hívja őt. Igen, ezt ki is nézem belőle, de ha annyira szeretem az öcsémet, akkor csak megtalálom a módját, hogy kapcsolatba lépjek vele, nem? :/ Ennek ellenére őt is ugyanolyan áldozatnak vélem, mint Baekhyunt, csak nagyobbnak, hiszen őt az apja képes befolyásolni, a kisebbik fiát már nem annyira.

      HARRRRRRRRYYYYYY. AZ ELSŐ RÉSZ ÓTA, HOGY AMERIKÁBAN VANNAK, AZT VÁROM, MIÓTA BUKKANNAK FEL. LOUIS MIÉRT NINCS BENNE?! ÍRD BELE ŐT IS, LARRYT A NÉPNEK, VIVI!
      Na, szerintem ezzel tökéletesen kifejeztem minden érzésemet irántuk. xD Kár, hogy csak ennyi szerepe volt benne a drágának. :( Tudom-tudom, itt most nem ő a lényeg, akkor is, nagyon jó kis mellékszereplőt lehetne belőle csinálni, olyan Jongdae fajtát. :D Annak pedig kifejezetten örültem, hogy valahol ő volt az egyik oka annak, hogy a két főszereplőnk újra közelebb került egymáshoz. *o*

      Törlés
    2. Bevallom őszintén, fogalmam sem volt, hogy mit fogsz bele írni, amitől elmondásod szerint majd újra kedvelni fogjuk Chanyeolt... Hát, ennél jobbat még te sem találhattál volna ki! Összeszorult a szívem, amikor kiderült, hogy mi van vele, és ahogy Baekhyun, én is elkezdtem érte aggódni, hiszen azért a magas láz nem kis gondokat okozhat. :S Baekhyun pedig nem is hazudtolta meg magát, amikor kérdések nélkül átsietett hozzá, és gondoskodott róla, noha nem volt hajlandó mindent elnézni Chanyeolnak - és ez tökéletesebben nem is lehetett volna! Kicsit kezdtem aggódni, hogy akkor majd most itt minden le lesz rendezve, bár mondjuk téged ismerve, ez meg sem kellett volna hogy forduljon a fejemben. :'D Jó, este volt már na. A lényeg, hogy a kedvenc jeleneteim az ő közös jeleneteik voltak, és Baekhyun vélekedését abszolút reálisnak találtam; az egy dolog, hogy nem hagyja magára a bajban, de az még nem is azt jelenti, hogy megbocsát neki. Chanyeolon a kétségbeesés most nagyon érezhető volt, és végre cselekedett! Nem csak szavakkal, hanem tettekkel is... Hát, te lány, komolyan mondom, egyszer én arra foglak rávenni, hogy elejétől a végéig elolvasd, amit írtál!!! A végén engem is olyan érzések terítettek le, mint téged, amikor az Aftert olvastad. Ha valamiben volt igazán élet, akkor az az utolsó jelenet volt! És nem volt MÉG csók, de már a karjaim is bizseregni kezdett, és legalább kétszer visszaolvastam, mert olyan euforikus érzéseket váltott ki belőlem, hogy olyat még szerintem egy író sem volt képes!! Annyi élet volt Chanyeol szavaiban, hogy rendesen az arcomba csapódott mindenestül és rosdxkpresndxcps. Kiégtem. Nem találok több és jobb szót; EGYSZERŰEN IMÁDTAM!!

      Ha Baekhyun pedig nem marad ott Chanyeolnál, akkor isten bizony én bemászok a történetbe, és a kicsinyke hajánál fogva rángatom vissza hozzá! Hülye lenne elszalasztani egy ilyen lehetőséget a boldogságra; és mindenki megérdemel egy második esélyt, főleg, ha ilyen megbánó, mint Chanyeol. :'3

      EMBEREK, EMBEREK! ÍRJATOK VÉLEMÉNYT VIVIENNEK, MERT TÉNYLEG MEGÉRDEMLI! MOST IS MILYEN GYORSAN HOZTA MÁR A RÉSZT, SZERINTETEK EZ OLYAN EGYSZERŰ? HÁT NEM! A VÉLEMÉNYEITEK CSAK BÁTORÍTJÁK ŐT, ERŐT ADNAK NEKI, SŐT! SOKSZOR MÉG ÖTLETEKET IS, HIGGYÉTEK EL, TUDOM, HOGY NEM CSAK ÚGY MONDJA EZEKET, HANEM ÍGY IS VANNAK! NAGYON SOKAT SZÁMÍT EGY VÉLEMÉNY, VISSZAJELZÉS AZ ADOTT FEJEZETRŐL, FŐLEG HA AZ ÍRÓNAK KÉTSÉGEI TÁMADNAK FELŐLE; MI OLVASÓK TUDJUK EZT MEGCÁFOLNI, VAGY ÉPPEN ALÁTÁMASZTANI, HA ARRA VAN SZÜKSÉG. NE LEGYETEK ILYENEK, IGAZÁN MEGÉRDEMEL PÁR VÉLEMÉNYT EZÉRT A SZÍNVONALAS ALKOTÁSÁÉRT, ÉS A GYORSASÁGÁÉRT IS - DE EZEKEN KÍVÜL IS! NE LEGYETEK LUSTÁK, TESSÉK ÍRNI NEKI, IGAZÁN NEM VESZ IGÉNYBE SOK IDŐT!
      KÖZÉRDEKŰ KÖZLEMÉNY, AMIT VALÓSZÍNŰLEG SENKI NEM FOG ELOLVASNI, ÉS BIANKA HÜLYÉT CSINÁLT MAGÁBÓL, VÉGE.

      Csókollak, hozzad a következőt! <3

      Ui.: Fogalmam sincs mit csináltam, valamit rosszul választottam el, és muszáj volt három részben küldenem; de amúgy lehet kettőbe amúgy sem fért volna bele. o.o

      Törlés
    3. Szia:3
      Jaj, dehogy haragszom! Mondtam neked akkor is, hogy az ilyesmiért nem szoktam megharagudni. Igaz, hogy haragtartó vagyok, de az is igaz rám, hogy nagyon kevés dolog tud felidegesíteni. Jogos volt a véleményed, te csak leírtad, hogy hogyan élted meg ezt az egészet a te szemszögedből, nálam pedig egyből beállt a védekező mechanizmus, bár remélem, hogy nem védtem annyira Baekhyunt, vagy már nem is tudom ki volt az. Nem az volt az elsődleges célom, hogy megvédjem őt, hanem leírni, hogy én hogyan élem meg. Örülök neki, hogy leírod, és kérlek, írd le mindig. Kíváncsi természet vagyok, szeretek tisztában lenni a dolgokkal, így az is érdekel, hogy ti milyennek látjátok a karaktereimet.
      (Jajj, hát nem hiszem, hogy mostanság fogom elkezdeni. Igazság szerint már azon is gondolkoztam, hogy bezárom az oldalt, de annyi munkám van benne, hogy nincs szívem megtenni. Azóta változott pár dolog, teljesen más lett a felfogásom, változott a fogalmazásom is, viszont semmi ötletem nincs hozzá:D Volt egy viszonlyag felépített, de darabjaira szedtem, mert nem volt elég izgalmas. És különben is, ezután a mi Baekyeolunk jön! Aztán tényleg nyugdíjba vonulok valamennyi időre)

      Naneeeeee. Amúgy most kivételes alkalmak egyike, de nem akartam ezt elérni. Csak be kellett valahogyan vezetnem, és mi lehetne a legtökéletesebb erre, minthogy leírjam Baekhyun fájdalmait és sérelmeit. Örülök neki, hogy ennyire hatással volt rád. Tényleg nem jön át, bár elég egy komplikált személyiség vagy, az tény. De akkor én meg sem szólalok, szerintem mindenkitől elhangzott már az a mondat ha rólam volt szó, hogy "követhetetlen vagy". Igen, az vagyok néha, de ezzel semmi baj nincs. És azzal sincs baj, ha te ilyen melankólisabb hangulatú ember vagy, mert legalább tengernyi érzés van benned.

      Hát ha már egyszer Amerikában van, meg kell adni neki a hangulatot hahahahaa. Na jó, egyébként nem ez volt a célom, csak le akartam részegíteni őket kellő mennyiségben, hogy azért mégis épségben maradjon, és ne zuhanjon be az árokba, vagy csússzon el a vizes fűben. De Baekhyun nem olyan béna, mint én XDDDD (igen, elcsúsztam a vizes fűben egy kicsit ittas állapotban, de király nap volt, csak eltörtem a bokámat). Örülök neki, hogy Baekhyunosan király volt szerinted. Úgy tetszik amikor azt mondod hogy király.
      Én segítsek? Hát szíved joga eldönteni. Igazából semmi tervem nem volt vele, aztán jött egy királyi sugallat, hogy ide most bele kell írnom, és bumm. A bárban termedt másodperceken belül. Nem tudom mit akartam elérni a párbeszédjükkel. Azt hiszem Yixing meg fog még jelenni, és akkor majd eldöntheted, hogy mit érzel iránta.

      Törlés
    4. Nem, nem volt írva miért csinálta ez az anyja. Csak annyit írtam azt hiszem, hogy amióta Baekhyun elment, azóta rosszabb lett az állapota az eddigieknél is. Igazából szerencsére a mi családunkban nincs ilyen, ezért itt teljes mértékben a filmekre támaszkodtam, de állítólag ez a gyógyszeres cucc is olyan, mint a drog. Ha egyszer elkezded, akkor nem tudod abbahagyni. Éreztetni akartam veletek, hogy milyen egy elcseszett családja van Baekhyunnak, és még így is visszatért hozzájuk. Várjál, mert én már nem emlékszem, hogy mit írtam neked!XD Így valami bevillan, de nem merném megkockáztatni, hogy pontosan azt írtam.
      Igazából egy mondattal tudnám ezt elmondani neked. Azért, hogy ne haljon meg. Csorika beteg, ha nem teszi azt, amit az apja akar, akkor nem fogja neki fizetni a gyógyszereket, amik bizonyára durván drágák, és bele is halhat. Bár még nem találtam ki a betegségét, valami olyasmin agyalok, ami borzasztó, amit senki még az ellenségének sem kívánna, mégis lehet vele élni, ha az illető gyógyszeres kezelést kap. Hát persze, hogy talált volna rá megoldást, hogy beszéljen Baekhyunnal. Semmi sem lehetetlen, a többi csak kifogás! Ez mindenre igaz, és mindig így van.

      Na, ez most meglepett. Ahhoz képest, hogy mit leművelek veled, hogy szeresd őket, itt meg Larryt akarsz?:D Nem tudom mi legyen velük ezekben a részekben, Baekhyun szemszögéből nem tudok velük kapcsolatban kibontakozni. Ez is egy kiskapu volt, hogy legalább néhány szóra szerepet kapjon a zöldszeműm, és ki is használtam. De a meglepetesémben benne lesznek ők is! Igen, mert törődik Chanyeollal, és azt akarja, hogy boldog legyen. Vicces így belegondolni egyébként, szerintem az enyém az egyetlen olyan blog, amiben exo van, és még egy kis one direction is.

      Törlés
    5. Tényleg?:D Na látod, én mondtam, hogy elindult azon az úton, amin újra megkedvelitek őt. Így van, a láz a legszarabb szerintem. Utálom amikor lázas vagyok, ráz a hideg, mégis olyan forrónak érzem magam, soha nem tudom, hogy mit csináljak, csak nagyon nehezen elviselem. Pont ezt akartam most mondani, hát így ismersz te engem? Hogy majd itt béke lesz és szerelmet vallanak egymásnak és minden happy? Ugyan, sosem választom a könnyebb utat. Mindenkinek azt szoktam mondani, hogy ha csinálsz valamit, csináld rendesen! Ez volt az egyik érzés, amit nagyon bele akartam vinni ebbe a részbe. Chanyeol részéről a kétségbeesés, Baekhyun részéről a bizonytalanság. Akkor rendesen átjött? Nem csalódtál? Áh, erre lehetetlen lesz rávenned engem. Nem bírom elolvasni amit írtam, olyan rossz érzés XD Egyszer elkezdtem, de abbahagytam, mert hihetetlen volt számomra, hogy mennyi hülyeséget össze tudok írni. NA EZ EGY TUDOD MEKKORA ELISMERÉS NEKEM. Mert nekem végem volt, amikor az Aftert olvastam, idegileg kikészített, lelkileg tönkretett, a végletekig feszítették az idegszálaimat, amikor pedig romantikáztak a szívem beleremegett, a lelkem felpezsdült, és csak mosolyogtam, mint valami idióta. IMÁDLAK ♥

      Áh, ezt teljesen máshogy gondolom. Vagyis nem annyira, de... mégisXD Igen, mindenki megérdemel egy második esélyt, de az már annyira nem bejövős szerintem. Ha egyszer megbántotta, akkor meg fogja még egyszer, és ez az esetek nagy százalékában mindig így van. Aki egyszer megbántott, abban már nem tudsz olyan szinten megbízni, mint eddig. ÉS Chanyeol már többször is megbántotta Baekhyunt, nem is akárhogy. Azért durva dolgok ezek, legalábbis én nem bírnám elviselni. De bemászhatsz a történetbe, megengedem neked, és megsúghatod, hogy most mit tegyek kettejükkel, mert tanácstalan vagyok. És Chanyeol is megérdemelné természetesen, de még hadd szenvedjenek egy kicsit.

      Á, köszönöm neked ♥ Tökéletesen megfogalmaztad az érzéseimet. És ezt muszáj vagyok most én is nagybetűkkel, mert hát a nagybetű királyság! DURVÁN SOK MUNKÁM VAN BENNE, MINIMUM KÉT NAP MINDEN FEJEZET, MERT ÉN NEM CSAK IGÉNYTELEN VACKOT AKAROK ÍRNI MINT A SOK DIVATBLOGGER, NEM AKAROM NEVETSÉGES TRÁGÁR SZAVAKKAL TELEDOBÁLNI A TÖRTÉNETET, MÉG EZEN IS SZOKTAM GONDOLKOZNI, HOGY MENNYI LENNE AZ IDEÁLIS. MEG MINDEN OLYAN SOK MUNKA, RENGETEG! ÉS NÉHA MÁR TÉNYLEG SZAR HOGY CSAK AZOK ÍRNAK, AKIK MINDIG, A TÖBBIEKRŐL MEG SEMMIT NEM TUDOK. NA!

      Vasárnapra hozom, ha minden jól megy!:)

      Köszönök mindent ♥

      Törlés
  4. Hát most nagyon megleptél, hogy már itt is az új rész! Nem is tudom mit írhatnék, talán a leg egyszerűbb és kifelyezbb, hogy imádom ezt a ficit, ahogy írsz és amit írsz! Egyszerűen csodálatos és közben esz az irígység, hogy bár az én fantáziám is végtelen, mégis végtelen vagyok bármit is megfogalmazni és "papirra vetni" belőle! Pedog alapjáraton nincs irigy természetem! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Siettem vele, mert megígértem az előző részben, és próbálom mindig betartani az ígéretem:) Ihletem is volt hozzá, tudtam, hogy mit akarok írni, ezért nem vett igénybe annyi időt. Húh, akkor ezt most bóknak kell vennem. Nem gondolom úgy, hogy ezt a történetet a képzeletem túlszárnyalta, mert igazán unalmas és hétköznapi, talán a fogalmazás teszi érzelmessé. Azért én javaslom neked, hogy próbáld meg, az eleje nehéz lesz, de ahogy beindulsz egyre könnyebb. Kezd könnyed egypercesekkel, aztán vágj bele egy hosszabb irományba, semmiképp ne siesd el.
      Köszönöm, hogy írtál!:)

      Törlés
  5. Szia!
    Huh, hát ezt tényleg gyorsan megírtad:"D Ne tudd meg, mennyire örültem, jézusom*-*
    Nade, kezdjük is!:"3
    Előszöris leszögezném, hogy imádtam. Fantasztikus volt, mint mindig, és ahh. Érted, na :D
    Amikor Henry felhívta Baek-et, hogy mi van Chanyeol-lal annyira elkezdtem aggódni, egyből a szám elé kaptam a kezem. De egyben boldog is voltam, hogy Baekhyun-t emlegeti. Hogy még két hét után sincs túl rajta a látszat ellenére se. Mondjuk ez nem is lenne egyszerű dolog. Ha belegondolunk, az ő történetük egy varázslatos mese, amit a valóság tesz emberivé. Nincsenek benne nyálas klisék, és az előző részbeni kommentedre válaszolva, igen, nincs tökéletes kapcsolat. Amik a múltban történtek, az, hogy vissza kellett menniük Amerikába véget vetve ezzel minden jónak, az a francos telefonbeszélgetés, meg minden más teszi valósan fájdalmassá. Mert az élet sem tökéletes. I know. De Baek már nagyon a szerelem küszöbén állt, vagy annak a közelében, és ilyenkor az ember elveszti a realitását, és csak a jót látja (gondolom én lol). Naszóval, érted te, olyan valósághűen írod le ezt az egészet, hogy omg és csak ámuldozni tudok:"D És mivel én teljes mértékben beleélem magam ebbe a történetbe, én is azt éreztem, mintha minden tökéletes lenne. Aztán BUMM! Mégse.
    Na, mindegy.:"D
    Örülök, hogy Jongae attól függetlenül, hogy fizikailag nem szerepel a tőrténetben, említés szerint azért megjelenik. És hogy Baek-kel nem romlott meg a kapcsolatuk.:") Kár lenne, mert tényleg nagyon közeli barátok, és annak ellenére, hogy Jongdae nem szerepel valami sokat, nagyon is a szívembe zártam a karakterét. Nagyon aranyos, kedves személyiség, mindenképpen kell ebbe a történetbe, vele érezhető teljesnek és egésznek.:)
    Na, most következik a fekete kép, a teljes agyhalál.
    HOGY MERTED ITT ABBAHAGYNI? A LEGJOBB RÉSZNÉL. ÖSSZEÉRT AZ AJKUK, CHANYEOL SZENVEDÉLYESEN SUTTOGOTT BAEK PÁRNÁIRA, ERRE PUFF, MEGJELENIK A THE END-ET JELENTŐ CSÍK A TÖRTÉNET VÉGÉN. NEIN! NEIN!
    Khm.
    Elnézést.
    Kikészültem.
    Ha Baek nem smárolja le, nem marad Chan karjaiban, én esküszöm fejbelövöm magam. Vagy Baek-et. Vagy bárkit.
    Ez annyira nem fair. Kiakasztod itt a lelkes kis olvasóidat._. Várom nagyba a részt, erre... ajh, teljesen meghaltam.
    Na tehát, ennyi lett volna a móka mára belőlem.:") Remélem tudtad követni a kusza gondolatmenetem, és nem volt annyira zavaros, mint most az én fejem. Hehe.:"D
    Kívánok minden jót, egészséget, békességet (lol, hol vagyunk mi, esküvőn?), kitartást, meg a satöbbit. Várom továbbra is a fejezeteket, de annyira nem akarom még, hogy vége legyen. Kikészülök tőled. De csak jó értelemben persze:"D
    Nade megyek is, puszaa~♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. *Harry (lol sorry, nemtom miért írtam Henry-t XD)

      Törlés
    2. Értem, értem, és annyira köszönöm:3 Nem is tudom hol lenne ez a történet nélkületek. Azért hatalmas erőt adtok nekem, hogy ne hagyjam abba. Amúgy sem vagyok annak a híve, hogy belekezdek valamibe aztán nem fejezem be, és ti még jobban inspiráltok.

      Hú, megfogalmaztad minden gondolatomat. Nem is tudok mit írni, csak egyetértően bólogatni, pontosan így gondolom én is. Neeeem, nem csak a jót látja. Valóban, az ember szerelmesen elveszti a realitást, és csak ŐT látja. Mint az így jártam anyátokba az a rész, amikor Marshall és Lily csak egymást látják, a többieket észre sem veszik a bárban, annyira elmélyültek egymás tekintetében:) Ilyen ez, nem látsz rajta kívül mást, még ha borzasztó nyálasan is hangzik, ez valóban így van. Bár ilyen esetben még jobban fáj, ha megbánt valamivel. Jajjj, még mindig olyan hihetetlen ez nekem ♥ Örülök, hogy beleéled magad a mondataimba.

      Jongdae mindenféleképpen szerepel, nem írhatom őt ki a forgatókönyvből, nélküle nem lenne humor csak a sok szomorúság. Bár most neki sem alakult jól a helyzet, de már ki is találtam hogyan fogom ezt megoldani.
      Agyhalál?:D
      Hát... Jó helyen, jó időben. Igazából az első ötletem szerint tovább írtam volna még, de meggondoltam magam, így legalább agyalhattok rajta, hogy vajon csókolózni fognak-e, vagy sem hahhaahhaha.

      Nem tudom mi fog történni. De azért ne lövöldözz nagyon, ha nem lesz csók!:D
      Egyáltalán nem volt zavaros, mindent értettem, és köszönöm neked, hogy megosztottad velem a gondolataid. Sokat dobtok egyébként egyrészről a kedvemen ilyenkor, másrészt pedig azon, hogy hogyan mozgassam a szálakat. Úgy irányítom, hogy nektek is élvezhető maradjon, ezért mindig kíváncsi vagyok a véleményetekre, meglátásaitokra.
      Köszönöm, hogy írtál!:3 ♥
      (Lehet, hogy suju Henryre gondoltál, mert valamivel "koreaiasabb" így leírve, mint a Harry. Vagyis szerintemxd)

      Törlés
  6. Kissé bűntudatom van, hogy nem szoktam kommmentelni, pedig nagyon szeretem a történeteidet. Nagyon tetszik ahogy írsz. A hadonlatok amiket használsz mindig tök jól megadják az alaphangulatot és mégsem túl sok. Olvastam már pár olyan ficit ahol ezek a barokkos körmondatok ömlesztve voltak, nagyon zavaró volt. Nálad viszont ezzel nincs probléma.

    Először is: köszi, hogy ilyen gyorsan hoztad az új részt. Nagyon tetszett, a sok huza-vona és kerülgetés után már igazán ideje volt, hogy egy kicsit jobban összemelegedjenek (micsoda humorom van, mi? xD Jó, tényleg nem vagyok vicces, bocsi). Remélem a következő részek is hasonlóak lesznek, és vidám lesz a végkifejlet.

    Összességében nagyon tetszett ez a rész is. Ja és külön pacsi a zenéért, mert az egyik kedvencem

    Eni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sosem túl késő, én mindig ehhez tartom magam. Egyébként te nem tartozol a csendes olvasók közé, a csoportban mindig írsz nekem valamit, amit köszönök is (amennyiben jó emberre gondolokxd de szerintem igen) Mindig félek, hogy nehogy túlzásba essek, mert néha naaaagyon szeretnék kuszaságokat írni, aztán jobban átgondolva mégsem teszem meg, mert valamilyen szinten ártana a történetnek. Nekem semmi bajom a barokkos mondatokkal, de amikor valakinek a szemszögéből olvasok lehetetlennek tartom, hogy xy-nak ilyen nyakatekert mondatok járjanak a fejében.

      Erre már szükség volt, bár a javát belesűrítem 3 részbe, még nincs vége a szenvedésnek, talán nem is lesz. Igen, nagyon tetszett ez ilyen tipikus badum tss feeling volt:D Nahát, mindenki happines delight akar. Nem vállalom a következő részért a feleősséget.

      Jajj, ennek nagyon örülök! Imádom ezt a palit, és annyira gyönyörű szövege van ennek a zenének. Sosem fogott eddig mellé, a hangja pedig zseniális, hidegrázós.

      Köszönöm szépen, hogy írtál!:)

      Törlés
  7. Szerintem én vagyok az egyetlen, aki még mindig arra var, hogy JongIn felbukkanjon LOL VISZONT MOST MEGSAJNALTAM CHANYEOLT ÉS REMELEM BAEK OTT MARAD. Ez a mondat pedig szerintem annak fényében, hogy mennyire utalom Chanyeolt, teljesen alatamasztja, hogy mennyire remek iro vagy. Meg persze azt is, hogy mennyire be tudod szippantani az olvasókat <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem, sajnos nem te vagy az egyetlen:D Van még itt köreinkben egy Baekyeol-ellenes, de nem baj, legalább tudom, hogy nem a páros miatt olvassátok, hanem mert tényleg szeretitek ahogy írok.
      Azért igazán érdekes, hogy nem szeretnéd, hogy együtt legyenek, de azért most meg sajnálod. Hát nem értelek téged, te lány!
      Még mindig nem békéltem meg vele, hogy utálod Chanyeolt, ezért Biankával tervezünk már valami mentőexpedíciót, és akkor majd jól meg fogod szeretni Chanyeolt hahahaha.
      Köszönöm, hogy írtál♥

      Törlés
  8. Szia! Megérkezett az egyik iszonyatosan lusta olvasód, aki most végre rávette magát, hogy véleményt írjon. Sajnálom, hogy nem szoktam írni, de általában nagyon nehezen szedem össze a gondolataimat, így mindig lemondok a kritikaírásról.
    Most viszont itt vagyok, és szeretném elmondani, hogy nagyon szeretem a történetedet :) Nemrég lettem csak EXO fan, még kevesebb ideje vagyok BaekYeol shipper, de a fanficed azonnal belopta magát a szívembe. Rokonom ajánlott rengeteg történetet, de hogy őszinte legyek, a tiéddel együtt összesen 4 történetet olvasok rendszeresen és várom mindig a folytatást.
    Bár azt írtam, hogy azonnal a szívembe zártam a történetet, kicsit nehezen rázódtam bele. Máshogy írtál, mint amit én megszoktam, ami először furcsa volt, de mivel a történet alapja nagyon tetszett, ezért továbbra is fennmaradt az érdeklődésem. Aztán ahogy jöttek a fejezet, úgy idomultam én is az írásmódodhoz. (Ezt kb. ahhoz tudnám hasonlítani, mint amikor az ember csak romantikus könyveket olvas, aztán hirtelen a kezébe vesz egy fantasy-t. Először nagyon furcsa és szokatlan, de aztán valahogy mégiscsak megkedveli.) Így voltam ezzel a történettel is, és nem is bánom, hogy nem adtam fel, mert mindig tartogatsz számomra valami meglepetést.
    Bevallom Baekhyun karaktere volt az, ami abszolúte magával ragadott. Szépen felépítetted, és sosem okozol csalódást, amikor a reakcióit és a gondolatait mutatod be.
    Chanyeol karaktere? Számomra megfoghatatlan. Ő az a személy, akit nem tudok hova pakolni. Sosem azt csinálja, amit várnék tőle, de ettől olyan szerethető és utálható.:D (egyébiránt ő a kedvencem az EXO-ból és még sosem olvastam olyan történetet, ahol néha legszívesebben megtéptem volna, úgyhogy külön köszönetem :D)
    A kedvencem azonban Jongdae. Ezt nem tudnám megmagyarázni neked, had maradjon az én titkom, hogy miért. A szívem csücske lett a fiú és nagyon remélem, hogy a továbbiakban is fog még nagyobb szerepet kapni, mert egyszerűen hiányolnám őt a történetből, még ha nem is főszereplő. :) Köszönöm, hogy megalkottad :3

    A fejezetről:
    Ismét nem okoztál csalódást. Mikor írtad, hogy Chanyeol beteg, Baek pedig azonnal ugrott, hogy megnézze, kicsit megijedtem - hősiesen bevallom. Attól féltem, hogy elgyengül és mindent megbocsát a Yodának, de neeeem! :D Nagyon helyes. Tartson csak ki, keményen! Had szenvedjen más is, ne csak ő :D
    Hogy a fejezet végéről mit gondolok? Imádtam. Bízom benne, hogy nem fogsz csalódást okozni a következő fejezettel sem. ;) Alig várom, hogy olvashassam :)
    Köszönöm szépen! :) Kitartást a továbbiakban!

    Maradok hű olvasód (aki valószínűleg továbbra is lusta lesz kritikát írni, de ezt ne ródd fel magadnak!)
    További szép napot!
    Lulu

    Ui: "És Jongdae szerint a legjobb búfelejtő az alkohol volt - bár az ő véleménye nem számított, mert ő minden problémáját abba fojtotta."
    Kiégtem ettől a mondattól :D <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Igazából nem szükséges nekem minden fejezethez írni, csak tudni szeretném, hogy ki olvassa a történetem, és ki nem. Ezt pedig csak úgy tudom meg, hogy kinek lehetek hálás, ha írtok nekem véleményt. Sosem vágytam több oldalas véleményre, nekem két mondat is megteszi, tényleg, ami a szíveteket nyomja a történettel, az érzéseitek, vagy bármi. Bár bevallom neked, régebben amikor még csak olvasó voltam én sem mertem senkinek véleményt írni, de aztán összeszedtem magam. Ilyenkor mindig tűkön ülve vártam, hogy visszaírjon nekem az, akinek a véleményem szántam, és hogy olyan boldoggá tudtam őt tenni pár soros véleménnyel engem is boldoggá tett, és olyan jó érzés volt. :)
      Igen, nem sokáig lehet a fiúknak ellenállni, a Baekyeol párosnak meg semmiképp nem lehet, egy idő után mindenkit átcsábítanak a sötét oldalra hahahaha. Sok az igénytelen író, ezért meg tudom érteni. Én már szinte nem is olvasok, mert kiábrándultam sok mindenkiből ahogy telt az idő, és mindig ettől félek, hogy majd belőlem is úgy ki fogtok ábrándulni, mint én sok mindenkiből. Talán most 2 történetet olvasok rendszeresen összvissz, ami ahhoz képest borzasztóan kevés, hogy két éve mennyit olvastam fanfictiont.
      Máshogy írtam? Ennek egyébként örülök, csak most nem tudom, hogy miben lehet ez más, mint más történet, vagy más fogalmazás. Ez a hasonlat valamennyire megértette velem, hogy mire gondolhatsz, bár nem igazán olvasok fantasy könyveket:D (ennek ellenére mégis egy fantasy könyv a kedvencem, még magamat sem értem néha). Igazából örülök neki, hogy ezt mondod, és hogy végül nem adtad fel.
      Byun Baekhyunra sokan azt mondják, hogy tökéletes karakter lett, bár tényleg nem akartam ennyire nagyon tökéletesre. Bár vannak neki hibái, csak most még nem látjátok, mert ő a szenvedő fél, és ilyenkor nehezebb.
      Igen, Chanyeolt pontosan ilyenre terveztem:D Volt egy fanfiction, amit olvastam még régen, ott az egyik férfi karakter az őrületbe kergetett, még mindig nem tudom, hogy jó volt-e belevágni annó abba a történetbe. Bár igen, megérte, teljes mértékben tönkretette az idegeimet, de annyi mély érzéseket voltak benne, hogy megérte. Chanyeolt is ilyenre akartam, szerethetően utálatosnak, hogy mindenki szeresse, miközben utálja. Nekem is ő a kedvencem, pacsit! Imádnivaló egy fiú, az biztos.
      Mindig mondogatom a többieknek, hogy Jongdae a személyes kedvencem, imádom a karakterét, és bár nem hiszem, hogy én formáltam őt ilyenné, teljes mértékben a szívem diktálta. Azt hiszem, hogy ő ilyen bohókás a valóságban is, pont ezért tetszik ennyire.

      Dehogyis! Ameddig én itt vagyok, addig nem lesz megbocsátás. Egyébként nem tudom, hogy az túl egyszerű vagy nehéz lenne-e, mert akkor Baekhyunnak félre kell dobnia a büszkeségét, lehetséges, hogy nehezebb lenne leírnom, ha megbocsátana neki. De semmi ilyesmi nem fog történni, még a rész ellenére sem. Direkt zártam le itt és így, bár szerintem aki már ismer tudja, hogy egy ilyen helyzetből is ki tudom hozni, hogy mindketten szenvedjenek.
      Jaj, hát lehet, hogy csalódást fogok okozni. Igazából nem tudom, hogy kinek mi felelne meg, sok ötletem van, és még nem döntöttem el, hogy melyiket használjam fel. Nem szeretnék csalódást okozni, a következő fejezettel sem és a végével sem.

      Köszönöm szépen, hogy írtál!:)

      Törlés
  9. TRÁTÁTátáTTáTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :D
    Szia :3
    a fantasztikus köszöntöm után mindjárt megpróbálok valami értelmeset is összeszedni, már amennyire lehetséges, hiszen ismersz >.< komolyan lassan jegyzetelni fogok olvasás közben, hogy ezt meg ezt meg ezt le kell irnom neked kommentben, mert mire a végére érek elfelejtek mindent és kezdem elölről az olvasást :3
    MOSt pedig szétszedem ezt a részt darabjaira, és mindentmindent leirok neked ;) Először is: a hasonlatok és metaforák. EGYSZERŰEN ZSENIÁLISAK voltak, egyik jött a másik után, nem győztem magamba inni a szavakat, valahogy nagyon adta magát az egész, az esős hangulat a metron, a bár ismerős melege, és az egész "nemérdekelakülvilágmertnekem FÁJ" életérzés Baek részéről. Lehet, hogy nem teljesen ezt akartad átadni, de nekem most ezt mondta, talán mert hasonlóképp érzem magam, csak én ugy fejezném be, hogy "mert vizsgaidőszak van" XD
    Szóval IMÁDTAM minden szavad (megint), csak egy pár példa a kedvenceimből:
    "Alvó sínen közlekedtünk, holt vágányok ágyán futottunk, a száguldó metró ablakán borotva ejtett tenyérnyi hosszú sebeket, amin rögtön megjelentek az üveg átlátszó vérének cseppjei."
    "A hiány olyan, mint egy sajgó pont a szívemben, vagy olyan, mint a tenger hullámai - váratlanul átcsap rajtad, és elborít, de mire észreveszed, már el is tűnt"
    és a LEGESLEGJOBBAK:
    "Olyan volt, mint egy árnyék - ha szaladtam utána, elfutott előlem, ha szaladtam előle, ő futott utánam."
    "- Mindenkiben ennyire megbízol?
    - Túl rövid az élet ahhoz, hogy ne tegyem.
    - És ha az illető csalódást okoz?
    - Ahhoz is rövid, hogy megbánjam." - HÁT EZ ZSENIÁLIS, megint. Valahogy pattogott ez az egész párbeszéd, mégis minden mozdulatukat kicsit lassunak érzékeltem, és egy ilyen fél-részeg állapotot idézett elő bennem. Olyan hangulata volt, mint amikor két távoli ismerős iszogat egy közös apropobol, nem igazán állnak közel egymáshoz, még az ital és az adott helyzet összeköti őket, kicsit idegenek, de azért mégiscsak ismerősök. Nah jó, ennek semmi értelme, úgyhogy ugorjunk :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Van ez az egész csillagos-telik az idő dolgok, ami kicsit megvágja a filmet (filmet, merthogy én amikor olvasok filmet nézek, szóval érted..... ugye??? O.o) ^^" Szóval fut ez a film és amikor csak ilyen apró vágások vannak, látjuk a szereplőket és tisztában vagyunk vele hogy telik az idő, ez annyira filmes és annyira jó, hogy te ezt így írásban tudod érzékeltetni :) és egy újabb sziporkázó gondolat: "ahhoz is gyenge voltam, hogy erősnek mutassam magam." ez valami csodálatos, komolyan, Baek a végső összeomlás szélén és én még mindig élvezem, igen, morbid egy kicsit :D, én meg bolond vagyok ><
      Aztán az anya... őszintén szólva nem nagyon értettem ezt a részt mert eddig nem nagyon volt róla szó, (az sincs kizárva hogy csak én nem emlékszem) és érezni hogy itt van valami, de nem derül ki mi is pontosan. Ettől függetlenül, érzelemdús, megható, ötös ;)
      A tesós-öszinte beszélgetést nagyon megkedveltem, mert úgy éreztem itt évek alatt elhallgatott dolgok lettek kimondva, és ez nagyon tetszett, szeretem ezeket az őszinte pillanatokat, amikor azt hisszük már nem tudhatunk meg többet a szereplőkről, és mégis :)
      És szép lassan elértünk a végjátékhoz, ami.... nagyon kifejező volt. Kicsit éreztem a kétségbeesést, a sóvárgást mindkét részről, ami meghatott, mert két szerencsétlen hát nem beszélik meg de majd meghalnak, hogy egymással legyenek. Ha eddig jellemző volt a tagoltság/szaggatottság a részre, hát itt ez fokozódott, de egyáltalán nem negatív értelemben :) olyan heves volt a vége a konyhában, amikor végtére is megvallották az érzéseiket. Az egészet úgy láttam magam előtt, mint egy filmet, szólt a háttérben a zene amit a youtube már önkényesen választott ki az ajánlottad után, de valahogy opnt jól jött össze minden.
      Olyan volt, mint amikor a videoklipekben feketéből feketébe úsznak a képek, villanások, amikbe rövid, de szenvedélyes mozdulatok férnek csak bele. Szóval láttam villanni Baek mozdulatát ahogy leteszi a tányért, hallottam csattanni a kemény mondatait, aztán láttam ahogyan Chanyeol hevesen a falhoz lökte Baekhyunt és ott belassult az egész, csak kettejüket láttam, részleteket az arcukból, tekintetüket nagytotálba.... (filmet kéne rendeznem XD)
      Szóval összegezve ezt az egész kusza valamit FANTASZTIKUS volt, mintha tényleg megtáltosodtál volna, überelve az eddigi kiváló munkádat :)
      Tényleg minden betűjét élvezet volt olvasni és ne aggódj, nincs baj a történésekkel, ne engedd, hogy a kommentek (hiánya) elbizonytalanítson, mert jó amit csinálsz :)

      Ui.: ne haragudj hogy az előzőhöz nem irtam neked, remélem ezzel kicsit potoltam ^^" jah és ahhoz csak annyit: a zenét még akkor letöltöttem és azota is csak azt hallgatom ;)
      a zene most is tökéletes volt ^^
      (Háh!!!! az első olyan hosszu kommentem, amit nem enged egyben megosztani :3

      Törlés
    2. Szia:3
      Jaj, tudod, hogy nekem nincs szükségem a nagy szavakra, meg sok oldalas véleményekre, de te mindig meglepsz engem, és nem tudok hogyan reagálni erre. Mindig olyanokat írsz, amit meg sem érdemlek, meg amit teljes mértékben én gondolok rólad, hiszen te vagy a zseniális.
      Egyébként de, valami ilyesmit akartam éreztetni, meg az alkohollal is, mert az a legjobb búfelejtő, mert hát úgy mindent elfelejt az ember:D A metrós részhez elfelejtettem odaírni, hogy bár rengetegen voltak rajta, ő mégis olyan egyedül érezte magát.
      Volt értelme, mert Yixing és Baekhyun pontosan ilyen kapcsolatban állnak. Yixing sosem akart közelebb kerülni Baekhyunhoz, nem akart vele barátkozni pedig tudta, hogy ő más, mint a többi gazdag csemete, és hogy talán Baekhyunban még a barátot is megtalálná. Baekhyun pedig mivel részeg volt, így bármire nyitottan rákérdezett, meg már amúgy sem érdeklik a következmények, amik nem Chanyeolhoz kapcsolódnak.

      Törlés
    3. Jaj, tudom, hogy mire gondolsz! Egyébként az ilyen részeket próbálom úgy megírni, ahogy én láttam egyszer egy filmben. Nem tudom, hogy leírjam a film címét, elég megosztó lett amit mai napig nem értek, mert én nagyon szerettem régen. A lányt magára hagyták, és tökéletesen közvetítik minden fájdalmát. Csak ül egy széken, miközben telnek a hónapok, és ebben az apró cselekményben nyomon követhetjük, hogy hónapról hónapra neki mennyire fáj, miközben mozdulatlanul ül a székben. Hihetetlenül jól átadta az egész érzés lényegét egy darabka jelenet. Dehogy vagy, én is élvezem hahahaha. Gonosz vagyok, de csak mert én már tudom, hogy mi lesz a végén!

      Mert eddig egyáltalán nem írtam az anyjáról. Legalábbis ha az emlékezetem nem csal. Nem fog különösebb szerepet kapni, csak egy egyszerű anya lesz, akinek hiányzott a gyereke, és gyógyszerfüggőségben szenved, amin nem tud túljutni. Bizarr egy családi képet építettem ki Baekhyunnak, de így legalább mindenki megérti, hogy egyrészt ezért menekült el Koreába.
      Én is szerettem azt írni, és habár néhány embernek nem szimpatikus a báty viselkedése, ebben a helyzetben nem volt más választása. Vagy csinálja azt, amit az apja mond, vagy meghal. Bár megértem, tényleg nem lett olyan szimpatikus karakter, de nem is terveztem annak. Kellenek a gonosz karakterek, meg olyanok is, akik idegesítőek:D
      NA, te akkor szemfüles voltál, és észrevetted:D Itt legjobban a bizonytalanságot akartam éreztetni Baekhyun részéről, ez volt az elsődleges célom, és hogy Chanyeol megingassa, nem feltétlenül jó irányba. Most Baekhyun még bizonytalanabb lett, mint eddig volt, nem tudja mitévő legyen, ahogyan én sem hahahaha. Hogy hogyan fogom én ezt folytatni... Úgy szeretem a filmekben is, amikor van valami háttérzene, ők pedig beszélgetnek, vagy valamit csinálnak a filmben. Zene mindenhez kell és mindig. Nincs élet zene nélkül, az egyik legjobb dolog a világon.
      Hát hallod, rendezőnek kellene menned!:D Komolyan így látod? Mindjárt sírok, de komolyan. Olyan boldog vagyok ilyenkor. Annyira szeretem, amikor megélitek ti is az érzéseket, vagy éppen ezt, hogy csak őket lásd... Elképesztő.
      Tudod, hogy magammal kapcsolatban milyen bizonytalan vagyok xd Azt hiszem ez az egy sosem fog változni. De minden vélemény hatással van rám, és amikor ilyen szépeket írnak nekem, mint te, azért egy nagyon kevés valamennyivel magabiztosabb vagyok.

      Jajj már nem emlékszem az előző zenére, de örülök neki, hogy tetszik^^ Talán a Heirs ost volt. Ó, a doramát is ajánlom, mert fantasztikus volt, sok zsepi kell hozzá, nem lehet kibírni sírás nélkül. Lee Min Ho mindig bebizonyítja, hogy egy király színész.

      Köszönöm szépen, hogy írtál!:)

      Törlés
  10. Szia:)) Bocsanat ha nem irok mindig de ezentul probalom ezt rendszeresiteni:) Tudom mennyi erot tud adni egy velemeny is akar. Nagyon jo iro vagy ezert bizz magadban!:) Ngyon tetszett a fejezet csak ugy mint a tobbi. En igazabol szamitottam ra, hogy Chanyeol megsem csinalna ezt. De attol fuggetlenul en is ereztem a rohadt pillangokat:)) Sok sikert a tovabbiakhoz es olyan jo, hogy most ilyen hamar hoztad^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Örülök neki, hogy ezt mondod, mert a vélemények valóban fontosak, de nem csak nekem, hanem minden írónak. Valószínűleg mindenki ezt mondaná, és tényleg hatalmas ösztönzést és akaraterőt ad arra, hogy új részt hozzak, vagy hogy egyáltalán befejezzem a történetet.
      Na, én nem nagyon szoktam arra emlékezni, hogy mit írok, de ez a rohadt pillangós rész nekem is megmaradt!:D
      Köszönöm szépen, hogy írtál^^ Reményeim szerint vasárnapra lesz új rész

      Törlés
  11. Istenem, írtam egy olyan hosszú véleményt, erre mikor írni akartam egy szívecskét, visszavitt egy oldallal. Jól felbosszantott, mondhatom, nagyon mérges voltam, meg persze, vagyok is, ezt nem lehet csak úgy kiheverni. Szóval az elején kapsz szívecskét most ❤

    Olyan szép volt, ahogy Baekhyunt elvezetted a bárba. A gondolatok... Nem is a cselekedetei húztak, csupán a lelke, az érzelmei, és bár olvastam volna a tájról, az emberekről, mindenről, amit Amerikáról gondol az utcákon, így sem bántam, hogy hamar felbukkant a bár. És ó, a bár... nos, annak a belsejéről is szívesen hallottam volna, ott viszont Yixing bukkant fel - a múlt fejezet alkalmával emlékszem, mondtam, hozd össze őket, most pedig reménykedhettem is, de nem történt semmi! Á :D Yixing az elején nem tetszett, hogy olyan hideg volt, gondoltam is, micsoda hülye szemét, nem így ismertük őt meg az elején. De az még milyen más idő volt... Ennek ellenére nem bántam volna, ha összemelegednek egy csöppecskét. És nem, a kérdésedre felelve, nem vagyok Laybaek rajongó. Legalábbis nincsen róla tudomásom... Csak szépek így együtt.

    A hyung... őt valamiért nem tudom nem szeretni. Szeretem a hyungokat. Meg azt is imádom, ha valaki hyungnak hívja a másikat, annak ellenére, nem bírom, ha koreai kifejezéseket használnak egy magyarul íródó történetben. Nekem idegenek. Az angol is az. De a hyung emlékeztet rám, ahogy az apámhoz viszonyulok, persze nekem nem ennyire utálatos, de azért megértem, milyen rossz, mikor szemét az apád. Baekhyun meg olyan, mint az idősebbik nővérem, nem érdekli, bajba kerül-e, csak szembeszáll vele. De sajnálom őket.

    Be kellene vezetnem, hogy írok hyungokat :D Jobb lenne a kedvem.

    Egyébként a zenéről... Ezt a számot nagyon szeretem, viszont túl hamar elhalt, ezért az SNSD Divine-ját hallgattam. Ugyanúgy illett, főleg, hogy mindig sírni akarok rajta.

    Baekhyun szereti Chanyeolt. Ha én lennék, nem rohantam volna utána! Persze ha én lennék, minden más lenne. Én nagyon haragudnék még mindig Chanyeolra, nem lehetne visszacsábítani azzal, beteg lett. Mert beteg lett? Az ő baja, átbaszott, megérdemli. De persze Baekhyun máshogy gondolkozik... Mérges is voltam rá az elején, hogy úgy futott hozzá, mintha egy cérnára fűzött baba lett volna, aztán mégis minden megváltozott. Mikor összebújtak, olyan boldog voltam, olyan jó volt, aztán meg is repedt újra a szívem, ahogy Baekhyun a konyhában beszélt Chanyeollal. És a vége...

    A végén olyan volt, mikor a szerelemről kiabáltak, mint egy újraélt vallomás. Tudom, volt előtte már hasonló... De számomra ez mégis más volt. Fontos. Az ilyenek fontosak. Meg szépek... Egyébként végig úgy voltam, :( :) :( :) :( :((((. Aztán meg persze nagyon mérgesen :D

    Most ébredtem rá, az elején, mikor olvastam, nagyon fáradt voltam, és a végén kezdtem, mert a hozzászólásokra kattintottam véletlenül, így aztán rögvest az utolsó sorok jelentek meg előttem. Jaj, hát... Nem is tudom, mit mondjak. Meglepődtem, az biztos. Hallottam a terveidről, a, b, meg c, vagy ki tudja, de erre nem számítottam. :D

    Ó, folytasd hamar, kérlek, bár tudom, jönne a szünet, és jön a vizsgaidőszak, bár nem tudom, neked is az lesz-e, mindenesetre az első a pihenés :) Aztán az írás. Na jó, talán nem... De úgy olvasnék még örökké.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaaaj, nagyon sajnálom. Az ilyen dolgok mindenkit idegesítenek, engem különösképp, ha én akarok írni valahova, aztán ez az okos gép fogja magát és úgy dönt, kezdjem újra az eddigi belefektetett munkámat. Köszönöm szépen, hogy mégis írtál ♥

      Talán tudatosan nem írtam tájat és az emberekből, mert féltem, hogy a gondolatok mellett elvesznének. Őszintén, nagyon sok dolgot nem tudok még úgy megírni, ami nekem megfelelne, ezért azokat általában kihagyom, és inkább az érzelmek írására éleződöm jobban. Legközelebb megpróbálkozom vele, és ki tudja mi lesz a végeredmény. A bárban meg... hát ott végképp nem láttam rá a lehetőséget, hogy azt úgy tudnám tálalni, hogy teljesen a szemetek elé tudjátok képzelni. Ezért inkább mindenki képzeletére bíztam. Gyáva megoldás volt, de abban a pillanatban az tűnt a legjobbnak. De mivel szeretem a kihívásokat, ezért úgyis fogok majd tájleírást írni egyszer, talán:D Feladnám vele magamnak a leckét rendesen. Részben miattad szerepel benne Yixing, fontolóra vettem azt, amit mondtál. Azért nem akartam, hogy jobban összemelegedjenek a kelleténél, Yixing nem meleg, de ez egy erős kezdet volt a barátságuk felé. Persze, az elején minden más volt, mint most. Talán minden karakterem megváltozott valamennyire, Amerikában is mentek az események, ezért Yixing is megváltozott. Habár tényleg nem szántam neki sok szerepet eddig, nem is ígérem, hogy három részbe bele fogom sűríteni az egész általam kialakított élettörténetét. De még szerepelni fog benne, ebben biztos vagyok.

      Én úgy szeretem a hyung szócskát beírni. Habár én sem rajongok az angol szavakért, kifejezetten idegesít, ha angol szavakat írnak egy történetbe, a hyung számomra elengedhetetlen. Meg még van egy ilyen szó, amit használok, csak nem tudom melyik az.

      Igen? Mindig bajba vagyok az ajánlott zenékkel. De nem a döntésemben vagyok bizonytalan, hanem abban, hogy szerintetek illett-e a részhez. Azt a zenét nem ismerem tőlük, de mindenféleképp meg fogom hallgatni:)

      Na, akkor te is makacs vagy?:D Jó ezt olvasni, hogy nem csak én vagyok az egyetlen, aki másképp cselekedett volna Baekhyun helyett. Habár ki tudja, aztán meg ha ténylegesen benne lennék egy ilyen helyzetben, másképp élném meg a dolgokat. Természetesen személyfüggő, akárki miatt én sem dobom félre a büszkeségem. És itt ki is mondtam a varásszót, ami arra enged következtetni, hogy valóban igazad van. Hú, hihetetlen, hogy mennyi érzés ez, és egyetlen aprócska jelenet csupán...

      Volt hasonló?:D Ez az én hibám, sajnos nem emlékszem pontosan minden részre. Persze, eddig ez volt a legfontosabb, itt már szinte kimondták azt az ominózus szót, amit mindketten hallani akarnak a másiktól. Gonosz vagyok, de örülök neki, hogy mérges voltál:D

      Igen hahhaaha. Nekem mindig több tervem van a kelleténél, amit aljas módon ki is használok, bár sokszor engedek az ötleteimből, és nem lesz annyira kegyetlen, mint amilyenre eredetileg terveztem.

      Szerencsére még megúsztam a vizsgaidőszakot, jelenleg okj-n vagyok, hogy legyen valami gyakorlati tapasztalatom, mert mindenki azt mondta, hogy az egyetemen inkább elmélet lesz. De még a java nekem is hátravan, pozitívan állok a dolgokhoz, és remélem, hogy egyszer elérem, amit szeretnék. Bár most meg könyvelünk állandóan, és néha fogalmam sincs, hogy mit csinálok órán, de csak belerázódom.

      Köszönöm, hogy írtál!:)

      Törlés
  12. Szia smile hangulatjel
    Yeeey, megérkeztem ^^ Sajnálom, előbb akartam írni de sajnos nem sikerült, mert elromlott a gépem és már háromszor írtam valami egész értelmeset, szóval most is szoríts xD
    Először is, nagyon örülök, hogy ilyen hamar volt rész, annyira boldog voltam, először el sem hittem, hogy ezért jelöltél meg Köszönöm, hogy ilyen hamar időt fordítottál ránk colonthree hangulatjel

    Ejj Baekhyun, miért kell a gazdagoknak folyton a pénzt szórni? Én képtelen lennék.. bár nem hiszem, hogy eláltalán túlélnék egy sznob helyet *szegényes felfogás*
    Nem azon lepődtem meg, hovy ott volt valaki, hanem hogy Yixing volt az. Hirtelen megijedtem, hogy Chanyeol az. Jó, mondjuk ki más lett volna xD Kíváncsivá tett a viselkedése, nem tudom, hogy kedveljem e vagy ne >< Maaaajd kiderül colonthree hangulatjel
    Az meg végképp meglepett, hogy ivott vele (rejtély megoldva).

    Még egy nap után is annyira benne van a görcs a gyomromban, ha erre a részre gondolok és nem, nem jó értelemben ><
    Egyszerűen annyira megviselt, hogy az hihetetlen. És minden annyira tiszta volt. Baekhyun tettei, viselkedése; hogy miért ment el, hogy miért rohant rögtön oda, hogy miért maradt vele és utánna viselkedett továbbra is úgy.
    Akkor sírtam, amikor Chanyeol azt kérte, hogy maradjon. Egy ilyen személyiségű embernek mennyire kell kétségbeesettnek, szomorúnak és meggyötörtnek lennie, hogy ide jusson? Ha nem lenne egy halvány szikrányi remény, hogy Chanyeol nem Baekhyunnak hazudott, hanem az apjának, még nevettem is volna ezem a részen. Jó, tuti nem, de felmerült volna bennem, hogy Chanyeol ártatlan. Így viszont... szinte biztos vagyok benne. Azt hiszem.
    Nagyon fájt így látni, főleg mindkettőjüket (Channiet). Annyira össze vannak törve, és ez mind annak a nyomi colosnak a hibája ;.; miért kellett mindent összekuszálni.. Persze megértem, köteles volt ezt tenni, hiszen mégis csak a főnöke, ráadásul be is fogadta miután - ki tudja mi történt vele és hogy az igaz e -. És mégis most ott van betegen, megtörten és elveszítve azt az emebert akit talán szeretett. *nem tudja mit higyjen, mindig meggondolja magát*
    Azt remélem, hogy Baekhyun ott marad és meghallgatja.
    Tudni akarom, hogy jogosan haragszom e rá, hogy ő jogosan haragszik e rá. Nem kell hogy megbocsásson, csak hogy tudjuk meg az igazságot, ennyit mindketten megérdemelnek, kérdés, hogy készek vagyunk e rá xD
    Annyira azt akarom hinni, hogy minden rendbe jön, Baekhyun gondoskodni fog Chanyeolról, de attól tartok ennek még bőven nincs itt az ideje *yeey, mégtöbb olvasni való ^^* Csak legalább egy kis fogalmunk lenne *tuti rajta kívül mindenkinek leesett az összes célzás, amit ő nem látott*

    Nagyon remélem, hogy minden olvasód kedvet kap ahoz, hogy legalább egy-két szót írjon, de legalább olyan kis kevéskét mint én, habár ennél még többet érdemelsz, főleg, hogy így elvagyunk kényeztetve :33 Túl jó vagy hozzánk ><
    Sajnálom, hogy ilyen kevés lett megint, de mindent megtettem, csak úgy felidegesített, az hogy kikapcsolt mielőtt elküldhettem volna, hogy a lehető legkevesebbet a legértelmetlenebbűl sikerült leírnom xD

    Volt csendes olvasód~~~~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. bocsi, már megírtam csak kimásoltam xD

      Törlés
    2. Szia!:)
      Örülök, hogy valahogy megoldottad és mégis írtál. Nem kell neked szorítani, mindig olyan szépeket írsz, hogy néha könnyekig hatódom tőle. Most is meghatódtam olvasás közben.
      Ugyan, az előző résznél megígértem, én pedig mindig megtartom az ígéretem. Legalább egyszer volt ilyen, hogy gyors voltam. De remélhetőleg már gyorsabb leszek valamivel, talán egy-két nappal. Most jön a kritikus időszak, a történettel kapcsolatban is és az iskola is bezavar.

      Ó, hát én mindig úgy voltam vele, hogy amíg nem a saját pénzem költöm, addig imádok vásárolni XD Aztán amikor elkezdtem nyáron diákmunkán dolgozni rájöttem, hogy mennyire szar, azóta sokkal jobban megbecsülöm a pénzt, és nem költöm felesleges dolgokra. De az alkohol nem felesleges hahahaha. Meg ez amolyan "írd a számlámra" dolog volt, nem kellett fizetnie érte, mert régen látott vendég volt, már szoksásosa is volt, meg ilyenek. Régebben én is mindig akartam egy szokásos dolgot, de túl sok finomság van, hogy leragadjak egynél. Yixing volt az, mert Chanyeol felhívta valakinek a telefonjáról, hogy kövesse Baekhyunt tisztes távolsággal. Aztán Baekhyunnak kiéleződött ez a képessége, tudta, hogy valaki követte őt a bárba, valószínűleg már megszokta, hogy ilyenkor figyeltetve van. Yixing fura alak, majd talán a következő részbe kedvelhetőbb lesz, bár nem ígérek semmit. És az sem biztos, hogy benne lesz a következőben.

      Ugye? Annyira egyértelmű, és most már nekem is idegörlő, hogy ott van a válasz, és ő mégsem használja ki, mert túl makacs. Huh, ha nem én írnám, azért én is ki lennék borulva:D Gonosz vagyok, tudom.
      Nagyon kétségbeesett, szomorú és meggyötört volt Chanyeol. Nekem is belesajdult a szívem abba a mondatba, hogy tényleg ott van-e mellette Baekhyun. Úgy képzeltem el mint a secret gardenben, Hyun Bin előtt mindig megjelent Ha ji won, mert hiányzott neki. És annyira élő volt, hogy néha beleőrült abba, hogy nincs vele. És ez még ott az elején volt!
      Ne gondold meg magát, bár nálam már tudod, hogy semmi sem biztos:D Ami ezeket a cuccokat illeti, a következő részben próbálok magyarázatot adni mindenre. A főnökösre, meg hogy miért hazudott neki, mindenre.
      Hát... Nem nagyon akarok ilyen opciót. De majd meglátjuk.
      Na igen, ez egy kiváló kérdés. Lehet, hogy az a válasz nem éppen olyan lesz, amire számít mindenki. Lehet, hogy valami aljas dolog, amitől még jobban utálni fogjátok. De az is lehet, hogy pont az ellenkezője. Melyiket nézed ki belőlem?:D
      Bizony, a java még csak most jön! Lehet, hogy nem fogom tudni ezt három részben megoldani, de akkor legalább még írom, és nem kell megválnom a történettől egy darabig. Aki pedig szereti, az velem tarthat és olvashatja még egy jó darabig. Bár ki tudja, nem nagyon szeretném már húzni.

      Én is remélem, habár semmi esély rá:D Most írtak nekem páran, akikhez eddig nem volt szerencsém, és nagyon örültem nekik.
      Milyen kevés? Egyáltalán nem írtál keveset, és minden benne van, ami nekem sokat jelent.
      Köszönöm, hogy írtál ♥

      Törlés
  13. Szia Vivi!
    Most annál jobbat nem tudok írni, hogy EZT EGYSZERŰEN NEM HISZEM EL!!!!
    ÈS IGEN, ITT VOLT HARRY!!
    haha becsapós vagyok mi? Nem arra kellett volna így reagálni. :-P
    Nem, amúgy elakadt a lélegzetem, mert abba a tudatba ringatttam magam, hogy Baek és Chan messze elkerülik egymást még egy ideig. Erre szegény Yeol belebetegszik Baekhyun hiányába. Ez annyira édesen szomorú.
    Nem tudom, hogy ott marad-e vele (én ott maradnèk, de jól megverném előtte). ^^ Vajon mennyire viseli el Baek, hogy így látja azt, akit szeret. Nem úgy tűnt, mint akit hidegen hagy. :-\
    De majd kiderül.
    Most csak ennyi voltam, mert ismételten munkában vagyok, de nagyon örültem, hogy olvashattam. :-D Várom a folytatást.
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Dehogynem, Harry-re is simán lehet így reagálni, mert végre benne volt, már csak Lou-t sajnálom, hogy neki erre a részre nem jutott szerep, de próbálom orvosolni valahogyan a helyzetet. Lesz még részük, készülök egy meglepetéssel is.
      Tökéletes megfogalmazás, édesen szomorú volt szerintem. De most nem hazudtolták meg magukat, ugye? Chanyeol még el is szólta magát, nem tudom mennyire vagytok szemfülesek. De majd minden kiderül, ígérem! Amennyiben nem felejtem el:D
      Nem hagyja őt hidegen, mindössze nem tud rajta túllépni, hogy ezt tette vele. Duplán is, azért ez már durva.
      Jaj, még munkából is írsz nekem, köszönöm szépen♥ De azért nehogy bajba kerülj miattam!

      Törlés
  14. Szia! :) Öhm én vagyok az új kommentelőd! :D
    Már kötelességemnek éreztem, hogy írjak neked pár sort, úgyhogy rohadtul megkésve de itt vagyok :D Előszöris alapból imádom ezt a párost, de a te történetedben gyakorlatilag megveszek értük Uristeeen *.* Annyira szenvedélyes a kapcsolatuk és annyira bonyolultan tökéletes, hogy minden létező szerelemnek vagy szerelemszerűségnek ilyennek kéne lennie. :) A fejezeteid tartalma meg egyre izgalmasabb, amiktől mindig tövig rágom a körmeimet :D és mèg nem beszéltem a küllemről! Nagyon igényesen írsz, ami mostanság kevés íróról mondható el. Szóval nagyon büszke lehetsz magadra! A ficiről még annyit, hogy 1. Könyörgöm ne merd tönkretenni ezt a csodát a Baekyeol páros között 2. Baek túlságosan is kemény dió, lehetne kicsivel elnézőbb :P ( talán,esetleg Chanyeollal? *.* na? Jó ötlet?) és végül 3. Kérlek ne bukkanjon fel Kai, mert utáltam bocsi :( Ja és most már tényleg végül, a Suchen annyira jó páros volt, azért külön speciális, csillagos pirospont :D
    Tuti összecsapott a kommentem de annyira izgultam közben, mert először írok neked és beparáztam :D majd a kövinél összeszedem magam! Csak így tovább! Nagyon jól csinálod, amit csinàlsz! Puszi Bius *.*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Nem baj, nekem bármikor lehet írni, mert kapok róla értesítést hahahaha. Meg amúgy is megnézem a bloggeren, ha valaki írt nekem, és amikor egy számmal nagyobbat mutat olyan boldog vagyok. Szeretem a véleményeket olvasni és válaszolni is rájuk, úgyhogy bátran írj nekem bármikor, válaszolni fogok rá és hálás leszek érte:)
      Tényleg így gondolod? Hát ez most nekem új, nem gondoltam volna, hogy szenvedélyt is tudok belecsempészni, de egy újabb köszönet neked azért, amiért írtál nekem és megosztottad ezt velem. Bár igen, voltak benne olyasmi jelenetek, de azért én nem mondtam volna szenvedélyesnek.
      Nem tudom mennyiszer írtam már le a "köszönöm" szavacskát, de csak ismételni tudom magam. Egyébként büszke vagyok magamra, hogy a semmiből kezdtem, és most hol tartok. Már nem tudom hanyadik válaszomat írom, és még mindig kell valakinek válaszolnom, szóval ez hihetetlen. Annyira imádom ilyenkor ezt, és boldog vagyok, hogy belekezdtem ebbe a történetbe.
      1. Ne félj, nem vagyok én annyira gonosz, amilyennek mutatom magam:D 2. Na, ebből azért nem engedhetek! Makacs, de ez így van megírva a nagykönyvben, igazából nem lenne ilyen feszült a vége, ha most elnézőbb lenne Chanyeollal 3. UTÁLOD? Az én Jonginomat utálod? Miért? De csak a történetben, ugye?
      Jajj, ne félj tőlem, igazán nem kell! Majd tapasztalni fogod, hogy milyen király velem írkálni akár itt, akár személyesen, legalábbis eddig nem volt rám panasz meg a személyiségemre:D
      Köszönöm szépen, hogy írtál!;;

      Törlés
  15. Szia!
    Nos én először írok kommentet. Félre értés ne essék nem egy csendes olvasó vagyok, csupán nem rég találtam rá erre a blogra. És mit ne mondjak nem bántam meg hogy éjszakákat virrasztottam át az olvasásával.
    Egyszerűen eszméletlen! Világhírű írókat megszégyenítő módon írsz! Esküszöm,még soha nem találkoztam ilyen választékos szókinccsel és ilyen jó érzelem levezetéssel. Őszintén, maga a történet nem túl megkapó, de az írásod egyből rabul ejtett.
    Ami meg ezt a rész illeti. Nos... Annyira reménykedtem benne, hogy az apjának hazudott Chanyeol és nem neki.
    Na tessék még össze sem tudom szedni, hogy mit akarok mondani.
    Szóval a történetről nem tudok sok mindent mondani, a kérdésem csupán annyi lenne, hogy MIÉRT MINDIG ÍGY FEJEZED BE A RÉSZEKET?
    Mindig bennem volt a légyszi még egy részt, csak még egy részt. Juj, ennek most kell megtudnom a folytatását, csak még egy részt.
    Nem győzőm elégszer hangsúlyozni, hogy az írásod valami eszméletlen, és hogy te erre születtél. Egyes részek végén írtad, hogy "na mondtam, hogy nem tudok ilyet írni" Mégis az egészet úgy olvastam végig, hogy bárcsak így menne ez nekem is. AZt tessék még egy normális kommentet sem tudok megfogalmazni. :D
    Lehet,hogy ez kicsit elvetemültnek fog hangzani, de ez egy olyan iromány ami jó ideje először mozgatott meg bennem valamit. Egészen eddig úgy voltam vele, hogy utálom a fölösleges, túl nyúzott érzelem leírásokat, és a lényeg hogy a cselekmény menjen, de itt minden megváltozott. Még ha csak a leírásaid fele is lenne benne a fejezetekben, már nem lenne az igazi. A te írásod ezektől lesz olyan tökéletes, és csodálatos amilyen.
    Na remélem hogy sikerült össze hoznom valami jó kis dicséret félét. :D
    Hamar hozd a következő részt! A végén még őrületbe kergetsz ezekkel a függővégekkel.

    (vajon hányszor írhattam le az írás szót? :D)

    Ölel és puszil: Fanni

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Örülök, hogy rátaláltál a blogomra, és hogy ilyen hamar a végére értél.
      Amikor először olvastam, hogy mit írtűl, először azt hittem csak odaképzelem ezeket a nagy szavakat. Nem is tudom hogyan hálálhatnám meg ezt nektek, és hogy egyáltalán megérdemlem-e ezeket a nagy szavakat, de hatalmas elismerés ez nekem. Az érzelmek különösképpen, mindig hangsúlyozom, hogy nekem mennyire fontos az, hogy érezzétek mit írok, hogy szinte képzeljétek bele magatokat a történetbe.
      Igazság szerint nem nagyon erőltettem meg magam az alappal. Olyasmit akartam, ami hétköznapi, ami már-már unalmas életnek is mondható. Tudom, nem a legjobb alaptörténet, és már nagyon sokan felhasználták ezt az ajánlat-dolgot, de remélem, hogy a fogalmazással tudtam valami újat belevinni.
      Kétesélyes a dolog. Lehet, hogy az apjának hazudott. Lehet, hogy neki.
      Azért, mert régen amikor még csak olvastam mindig ámultam és bámultam, hogy mások hogyan képesek így befejezni egy részt. Ilyenek voltak a könyvek is, persze ott sokkal idegfeszítőbb volt, szerencsére ott egyből tudtam olvasni a következő fejezetet. Így hát tudatosan írom így, hogy minél izgalmasabb legyen.
      Azárt még van hova fejlődni. Azt is szoktam mondani, hogy semmi sem tökéletes. Rengeteg hibám van egyébként, tényleg nem tudok csókot írni, a tájleírásom sem jó, ezeket még gyakorolnom kell.
      Ó, miért lenne ez elvetemült? Nekem semmiképp, én ennek csak örülök. Tudom, néha túlzásokba tudok esni, ami az érzelmeket illeti, de egyszerűen nem tudok megálljt parancsolni magamnak. Bár úgy akartam, hogy egyszerre legyen érzelemdús is, és a cselekmény is folyamatosan menjen, néha nem tudtam a kettőt összehozni egyszerre.
      Tökéletes volt! Nagyon örülök a véleményednek. Hihetetlen nagy szavakat használtál, de mindent köszönök^^

      (nekem fel sem tűnt, szerintem nem sokszor:D)

      Törlés