Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Taeyong - Taeyong

||


Ajánlott zene: NCT 127 - Limitless 



A vízcseppek akaratosan ott maradnak meztelen testemen, mintha ők is jelezni szeretnék ezzel páratlan rajongásukat, mennyire kívánatos vagyok. Magam köré csavarok egy törülközőt, miközben a párás tükröt törlöm le tenyeremmel, tekintetem egyből erektől duzzadó karomra vezetem. Imádom, hogy így nézek ki. Ismét ránézek képmásomra, majd a világ legszebb, legflörtölősebb félmosolyát megpillantva beletúrok nedves, karmazsinvörös tincseimbe. A hajam tapintása olyan puha és selymes, hogy rózsaszirmok gyengédségével vetekszik. Ennek senki sem tudna ellenállni. 

Lángra lobban szívem, amikor realizálódik bennem, végre szabad vagyok. A kegyetlen világ sötétsége majdnem elnyelt, viszont időben sikerült megtalálnom önmagam szeretet-fényét, amelyet sok éven át mélyen elnyomtam lelkem szenvedő darabjaiba. Végső soron, az ember saját magának tud a legtöbbet segíteni. 

 

Kilépek a fürdőből, átsétálok a szobámba. Már előre kikészítettem, mit fogok felvenni, hiszen ma egy fontos megbeszélésre megyünk a fiúkkal, ezért a sportos-elegáns megjelenés mellett döntöttem.

A helyiségben az abszolút kedvenc részem az egész alakos tükröm, amely elé most csábító, vágytól izzó szemekkel, beharapott ajkakkal oda is lépek. Csak bámulom magam, míg elalélok a csodálatos látványtól. Ledobom magamról a zavaróan feszítő textilt, hogy újfent fedetlen, szálkás, ámbár izmos testem táruljon elém. Lehunyom dús pilláim, élvezettől szétáradóan felsóhajtok, miközben a zuhanyban töltött forró és elégedett perceimre gondolok. Senki sem tud olyan örömöt okozni számomra, mint én. Eszembe jut, ahogy a meleg cseppek végigszántották tökéletes bőröm, majd ahogy érzékien magamhoz nyúltam, és a kéjmámortól fürdőzve felnyögtem. Az isteni orgazmus végigsöpört rajtam, de akkor sem hagytam abba, még többet akartam. 

A mélyreható emlék hatására végigsimítom oldalam két vékony vonalát, aztán kínzóan lassan haladok felfelé, érintve kecses nyakam és erős, robusztus állvonalam. Olyan óvatosan érek magamhoz, hogy elolvadok. Újra át akarom élni azt a gyönyört, amit magamnak tudok okozni, érezni akarom hosszú ujjaim alatt az elragadó lüktetésem; nézni szeretném magam, amikor eljutok a kielégülés felejthetetlen boldogságába.  

Annyira szexi, amikor beveszem mutatóujjam a számba, hogy menten elvesztem az eszem a látványtól. Finoman nyalom, hadd legyen sikamlós, míg másik kezemmel a mellbimbóm kényeztetem. Extázisba kerülök, amikor lélegzetelállító érintéseimhez társul az enyhe tengerillat tusfürdőm által. Mintha az óceánban szeretkeznék. 

Elindul egyik karom abba az irányba, ahol tudom, hogy a legnagyobb varázslat fog érni. Épp amikor odaérek, egy idegesítő hang kezd el ordítani kintről. 

- Taeyong, indulnunk kell! 

 

Tombol bennem a harag és a kielégületlenség kettős, veszélyes egyvelege. Hosszan, feldúltan fújom ki a bent rekedt levegőmet, kénytelen vagyok beletörődni ebbe. Ha jobban belemélyülnék, akkor elkésnénk, én pedig azt elfogadhatatlannak tartom, utálok késni. Adok magamnak még pár másodpercet, hogy ne felajzottan menjek ki a többiekhez, utána pedig felöltözöm. 

Immár indulásra készen nézek magamon végig, és tetszik az eredmény. Nagyon is. Hirtelen felindulásból megtámaszkodom a keret két végében, így fulladás-közel kerülök az üveghez, látszanak a kis párafelhőim a felületen. 

Buja, szeretetteljes csókot csenek magamtól, amitől kiráz a hideg; egyszerre látom a sziporkázó fényözönt és az olthatatlan homályosságot, mely minden egyes szívdobbanásommal egyre intenzívebben önt el; bensőm felrobban.

Pajkos vigyorommal sétálok a többiekhez, azon imádkozva, hogy újra hamar együtt lehessek a szerelmemmel. 




________________________________


Autoszexualitás: Akik saját magukat találják vonzónak, gyakran magukra gondolnak orgazmus közben


Sziasztok!^^ 

Hát soha nem gondoltam volna, hogy egyszer egy ilyen témában fogok írni, de Taeyong annyira adta magát, ugye már sokszor mondtam, hogy egyelőre egyetlen nőt sem tudok elképzelni mellette, mert senki nem ér fel az Ő csodálatosságához, aztán a limitlessben is voltak olyan részek, amire megihletődtem, hát ez lett belőle XD 

Ehhez a szexualitáshoz már én raktam hozzá, hogy szerelmes is magába.

Hát de na. 

Taeyong? 

Taeyong! 


18 megjegyzés

  1. OMG TAEYONG
    Hát egek, azt hiszem nincs az a határ, ami megállíthatná Taeoyngot abban, hogy még ennél is vonzóbb és szexibb legyen, mint amilyen. Kajak tök sokszor elgondolkodom, hogy basszus, vajon ő hogy látja magát? Tudja egyáltalán, felfogja, hogy mennyire nem evilágian csodálatosan néz ki? XD

    Hát simán el tudom képzelni, hogy hasonlóan, annyira jól megragadtad ezt az érzést benne, amit képes kiváltani amúgy puszta látványával egy emberből, legalábbis belőlem is egyre jobban. Csak nekem van melegem? XD

    Hát felrobbantak a gyomrom pillangói, kimúltak attól, amit Taeyong leművelt itt magával. Wow. WOW

    Eskü, olyan élénkek voltak a képek, mintha csak éppen előttem történt volna… Bárcsak… ;;;;; (vagy Jaehyunnál is lehet felőlem haha)

    És amennyire jól illett ennek az egyszerűség és a rövidség, még a rejtett gondolat is benne van, ami egyik védjegyed, mert nincs olyan írás, kontextus, akármi, ahova ne tudnál becsempészni egyet. Annyira szar és gáz a világ, hogy ennyire elutasító azokkal az emberekkel, kik egy kicsit is másak, akárkit szeretnek, ugyanazt a neműt, vagy önmagukat, hát nem mindegy? Egy ilyen elítélő világban, hogy fedezze fel magában az ember önmagát, hogy ki is ő, mit is szeret, mire vágyik? Hát ez annyira elkeserítő, hogy ilyen a valóságban is, de Taeyongnak kiteljesedhetett ezáltal a szabadsága, hogy megtalálta önmagát. És ezt olyan szépen leírtad: „sikerült megtalálnom önmagam szeretet-fényét, amelyet sok éven át mélyen elnyomtam lelkem szenvedő darabjaiba”

    És ez a gondolat tetszett még benne, nagyon megfogott, mert tök igaz. Sok helyről kaphatunk és várhatjuk a segítséget, de van, amikor csak magunkon tudunk a legtöbbet, a leginkább segíteni, mert csak mi tudjuk megoldani a problémát, nem más. „Végső soron, az ember saját magának tud a legtöbbet segíteni.”

    Nem is tudok mit kiemelni a többi részéből, egyszerűen ahogy van az egész olyan wow és mondom, felrobbantam, akárhányszor újra olvasom, mint egy elfújhatatlan gyertya a szülinapi tortán, ami mindig újra gyullad – valahogy így érzem magamat Taeyong társaságában. XD

    Nagyon tetszett, legalább annyira élveztem olvasni, mint Taeyong látni önmaga tükörképét, engem levett a lábamról az ötlet is. És minél többször írom le azt, hogy Taeyong, egyre szerelmesebb vagyok. <3

    TAEYONG!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem tudja és tisztában van vele, mert hát különben nem lenne idol. Bár amúgy csak reménykedem benne, hogy így érez, megha nem is ilyen intenzíven ahogy én írom le, azért egy egészséges önkritika ott van előtte is. Számomra egyébként ő a kpop etalonja, nem hiszem, hogy valaha tetszett így bárki is, mint ő, ez megmutatkozik abban is, hogy kB úgy érezném hogy bűnt követek el azzal, hogy saját magammal shippelem XD meg oké, már leszoktam erről, de azért régen ugye ott volt Hanbin meg Bobby, de ez már jó régen volt. De Taeyongnal egy pillanatra sem fordult meg a fejemben.

      Igen, jól megragadtad a lényegét annak a rövidke bekezdésnek ;; arról írtam, hogy Taeyong hiába így érzett, tudta hogy a világ nem fogadná el olyannak, amilyen, ezért sokáig nem merte felvallalni önmagát, elnyomta a saját érzéseit és szenvedett. De aztán szerintem mindenki életében eljon az a nap, amikor már nem törődik többé a szemrehányásokkal meg a világ elutasító valójaval, bár ugye itt Tae csak elfogadta magát és nem érdekelte már más, de attól még ugyanúgy nem tudta elmondani senkinek.

      Hát igen, szerintem ez teljes mértékben így van. Persze jó, ha az embernek segítenek olyanban, amire már nincs hatásköre és szüksége is van a segítségre, de annyival másabb érzés az, amikor onmagadtol elersz valamit, amiért keményen harcoltal és tudod, hogy ez miattad jött létre, csakis miattad.

      Jaj omg, már megint miket írsz nekem, nagyon örülök neki hogy ennyire tetszett és sikerült atadnom a szenvedélyt meg mindent amit szerettem volna ;;

      T A E Y O N G

      Törlés
  2. OMG hát nem is tudom mit mondjak xdd az első ami eszembe jutott, hogy ez nagyon cringe volt xdd egyébként én is annyiszor elgondolkoztam már azon, hogy vajon aki annyira csodálatos, mint Taeyong, az vajon tisztában van vele, hogy tényleg mennyire csodálatos? És hát ahogy leírtad, hogy látja magát, arra gondoltam, hogy remélem tényleg ilyennek látja magát, és legalább ennyire is szereti :3
    Olyan furcsa volt amúgy az egész elsőre, én nem is hallottam még ezelőtt erről a szexualitásról, de annak nagyon örülök, hogy mindezt Taeyonggal írtad, és még a címe is Taeyong, hát ez így tökéletes volt xd
    Olyan rövid volt, mégis esemény és gondolatdús, és egyetértek Vivivel, hogy szinte láttam magam előtt az egészet (szerencsémre vagy nem szerencsémre xdd)
    Nekem a kedvenc gondolatom ez volt: "Végső soron, az ember saját magának tud a legtöbbet segíteni." Mert hát ez annyira igaz, mindennek az alapja a self love, ha ez nincs meg, akkor az élet legtöbb területén lesz valami gubanc, de Taeyongnál itt szerencsére ez nem probléma xdd meg hát az ember várhat mindig egy megmentőre, aki kihúzza a gödrökből, de valójában erre csak önmaga képes, ahogy az ember legnagyobb ellensége is igazából önmaga. Na jó, kicsit elkanyarodtam a novellától xd
    És hát egyébként ki az az idegesítő személy, aki megzavarja Taeyongot saját maga imádásában? Xd én is teljesen ki akadtam, hogy hogy tehet valaki ilyet xd
    Egyébként tökre egyetértek, hogy senki sem ér fel az ő csodálatosságához, maximum Jaehyun xdd
    Engem lenyűgözött a téma egyébként xd ez is ilyen komfortzónán kívüli volt, amire nem számít az ember, de hát Taeyong az Taeyong :D
    És hát az egész olyan szexi volt, különleges és izgalmas is egyben, nekem is rendesen melegem lett olvasás közben, bár Taeyongtól mikor nem? Xdd szóval nekem nagyon tetszett, talán pont a különlegessége miatt :D
    Köszönöm, hogy olvashattam!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát elhiszem neked, nekem is egyből az jutott eszembe hogy ez milyen fura ötlet függetlenül attól, hogy amúgy ilyen tényleg létezik a valóságban, meg mostanában annyira nyomják ezt a love yourselfet hogy amúgy nem is csodálkoznék rajta, ha majd a média lekozvetit sok autoszexualist, mostanában úgyis mindenki felvallalja ezeket a dolgokat XD

      Én is nagyon remélem, hogy jól érzi magát a bőrében és hogy egy confident kis dög, de szerintem tisztában van az adottsagaival, meg ha nem nem is szerelmes magába, azért vagyunk hogy mi helyette is azok legyünk bele XD

      Egyébként én is sokáig nem hallottam erről, aztán a YouTube random behozott nekem egy meleg férfit, aki egy aszexualissal boncolgatta a szexualitasokat, azt már ugyan nem tudom, hogy az autoszexualis volt-e említve, dehat én olyan kíváncsi kis asshole vagyok hogy az ilyeneknek aztán a dolgok mélyére járok és szerintem azon a napon mást sem csináltam, csak felfedeztem a szexualitasokat. Ez egyébként nemrég történt, kB fél éve.

      Ha engem kérdezel, szerencsére :D én kifejezetten örülök neki, hogy sikerült magad elé képzelned ezt a dolgot, mert akkor szerencsére jól atadtam amit szerettem volna, és ilyenkor mindig megkönnyebbülök. Mert szoktam azon aggódni, hogy mert bonyolult nyelvezetben írok egy-egy novellát, így majd valaki nem tudja maga elé képzelni az eseményeket :c de örülök, hogy ebben megtortent. A másik meg az, hogy na, felnőttek vagyunk már, remélem érted mire gondolok XD persze, komfortzónán kívüli írás, de na XD

      Oh, ezzel tökéletesen egyetértek. Van is egy olyan Scooby Doos meme, hogy "amikor megtalalod életed tonkretevojet", aztán Fred lehuzza a zsákot az elkoveto fejéről és a saját tükörképe köszönt rá vissza XDD lehet nem kellene ezen nevetnem, dehat nekem hatalmas onironiam van és az ilyeneken mindig nevetek. Na de szóval egyetértek, önmaga megmentoje és tonkretevoje is lehet az ember, attól függ hogy milyen ösvényre lép. De én azért remélem, hogy a legtöbb enber ha rá is lép a rossz ösvényre, akkor is megtalálja a jó ösvény felé vezető utat.

      Ja amúgy a szívem automatikusan Johnt képzelte oda, csakhogy valahogy benne legyen ő is, de amúgy csak egy random idegesítő valakit képzeljétek oda haha.

      IGEN, JAEHYUN. Hát nem mondom hogy hardcoreba shippelem őket (csak egy egészen picit haha), de nagyon szeretem őket együtt látni, mert olyankor elvagyok kényeztetve hát olyan Visual af couple hogy ilyen rajtuk kívül nincs is bár én rip imádom Taeyongot Tennel is, néha confused is vagyok hogy akkor most JaeYong vagy TaeTen XD

      Köszönöm szépen hogy irtal!^^

      Törlés
  3. Szia^^

    Huh.. Bevallom őszintén, csak olvasni szerettem volna valamit, de könyvet most nem olvasok, ezért gondoltam innen szemezgetek, mert miért is ne? :D Ezért ha kicsit össze-vissza lesz, bocsi xD
    Szóval...Tényleg létezik olyan, hogy valaki saját magát találja vonzónak, és szerelmes lesz magába? Mikor jelentkeztem a challengbe, tudtam, sok dolgot fogok tanulni, de hogy ennyire... xD
    Egyébként a fogalmazásod még mindig baromira tetszik, olyan szépen használod a szavakat, te jó ég. Teljesen magam előtt láttam az egész jelenetet(bár nem tudom, ezt mennyire akartam volna xD)
    Kissé vicces volt szerintem, hogy így elmondta magának, mi történik: "Oké, most ide meg oda megyünk, akkor ezt meg azt szeretném felvenni, jaj de szép eres kezem van és kidolgozott felső testem, de tökéletes!" Mármint persze, ez jött az E/1-el, de akkor is, szerintem humoros volt xD
    Egyébként ez egész novellát Márkkal (Bexiből, ifjúsági regény) képzeltem, mert ő volt ennyire önimádó, szóval mással nem is tudtam :'D

    Köszönöm, hogy olvashattam, várlak a következőbe!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Juj, hát akkor rosszal kezdtél most, de igazából bele sem gondoltam abba, hogy vagytok itt egészen fiatalok is, jaj nem akartalak megrontani XD

      Hát nem, nem lesz szerelmes magába a szexualitás alapján, azt már csak én tettem hozzá, de egyébként meg kitudja, lehet vannak ilyen elvetemült emberek, akik valóban így éreznek maguk iránt.

      Pedig most nagyon egyszerűen fogalmaztam, de akkor nagyon örülök neki, hogy még ennek ellenére is tetszett. Hát igen, a te esetben nem konyvelem el akkora sikernek, mint mondjuk Annaeban, mert tényleg nem akartam én ezzel neked álmatlan éjszakákat okozni, úgyhogy bocsi, hogy magad előtt volt xd

      Oh, hát rip, nem az volt a célom vele, persze semmi baj nincs azzal, ha te ilyennek láttad meg elfogadom. De például én ha beleallok a tükörbe akkor is így megjegyzem magamnak ilyen belső hanggal hogy "jaj de dagi vagy", "úristen milyen a szemöldököd Vivien", "jaj de csúnya a hajad" XD szóval szerintem vannak ilyen dolgok, amikor az ember látja a saját testét hogy milyen, csak itt nem a negatív oldal volt, hanem a pozitív.

      Fogalmam sincs, ki az a Márk XD de te meg Taeyongot nem tudod ki, úgyhogy kvittek vagyunk haha XD

      Köszönöm, hogy írtál! ^^

      Törlés
  4. Sziaaaaaaa^^
    Na, jöttem ünneprontaniXD
    Jujj, remélem, nem fogsz megharagudni a kommentem miatt, mert nem ellened szól, csak ez a téma nekem elég abszurd volt, ezért én kb. végignevettemXDDD (Azt hiszem, velem lehet a bajXDDD)
    Én még sosem hallottam erről az autoszexualitásról, bár manapság már olyan fura dolgok vannak, hogy már semmin nem lepődök megXD Én aztán nagyon toleráns vagyok mindenkivel, de nekem igencsak bizarr, hogy valaki magára gondoljon orgazmus közbenXDDDD Jaj, még most is nevetek, hogy ezt leírom, bocsiiiiiii! Én azért kicsit sajnálom az ilyen embereket, mert hát mi pótolhatja azt, hogy odabújsz valakihez, vagy akár képzeletben fantáziálsz bárkit, egy sztár is lehet, tényleg akárki, de hogy magadat… Jó, hát inkább magadat, mint egy kisgyereket vagy egy háziállatot…
    Én már eleve attól rosszul vagyok, ha valaki önimádó, és folyton a bicepszeit nézegeti, stbXD Persze ha olyan tökéletes lennék, mint Taeyong (avagy JonginXD), akkor tán én is szerelembe esnék magammalXDDD De amúgy meg Taeyong egy tündér, úgyhogy már csak nem ilyen önimádó.
    De amúgy meg tök felnézek rád, hogy ilyet mertél alkotni, mert én ilyesmiről még sosem olvastam, úgyhogy klisésnek abszolút nem lehet mondani, és hát miért kéne mindig hétköznapi témákról írni. Csak valahogy nem sikerült átszellemülnöm.
    A címe tök jó voltXD
    Meg az is tetszett, hogy a vízcseppek is rajonganak érte^^
    Meg hát amúgy még mindig inkább ez, minthogy valaki utálja magát, és folyton baja legyen magával, mert ha magaddal nem vagy harmóniában, akkor senkivel sem leszel igazán…
    Meg hát legalább nem kell elviselni más faszságait, nem kell más után rendet raknia, hahaXD Szóval meg lehet az előnye is annak, ha magát szereti az ember. Még a legdrágább étteremben is kevesebb lesz a számla, ha magával randizikXDDDD
    Jaj, tényleg sorry, hogy most így éreztem! És hogy itt eltrollkodom az egészet>< Mindenesetre engem feldobtál ezzel az írással; remélem, ez is számít valamit.
    Nekem egyébként rögtön Johnny ugrott be, aki megzavarta szegény TaeyongotXD
    Már nagyon várom a következő meghökkentő írásodat<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!^^

      Hát... :'D Nem is tudom mit írjak. Először is, nem bántottál meg, bár egy pici ellenerzes-szeru dolog van bennem az abszurdságát illetően. Egyébként meglep, hogy ez egy olyan téma, ami majdnem mindenkiből a humort váltja ki, mert legelőször amikor Mirtill is elolvasta azt írta nekem, hogy nevetett rajta, viszont ő zavarban van az ilyen dolgoktól. Dehat ott vannak az egoistak, ugyhogy szerintem nem olyan abszurd ez, bár azt elismerem, hogy elég fura egy téma, nem is tudom hogy pattant ki a fejemből, csak egyszerűen ugye a gondolataim is ebből álltak, mennyire nem ér fel senki hozzá, aztán a dalban is volt egy olyan rész, ami végül meghozta a kezdő loketem.

      Akkor igen, pláne így hogy nem ismered ezt a szexualitást, elhiszem hogy elsőre mennyire meglepődhettél, hát mindenkiből mást vált ki ez. Dehat létezik ez a dolog, sajnos vagy nem sajnos vannak ilyen emberek, de amúgy szerintem ettől bőven akad durvább cucc is a szexualitásban, például csakhogy említsek is egyet: a zoofília, ahol konkrétan az állatoktól gerjed be egy ember. Szóval vannak nagyon nagyon durvák is, itt meg legalább az ember magával jatszadozik XD

      Ezzel viszont egyet kell értenem, hogy ők nem tudnak odabújni valaki ölelő karjaiba meg ilyenek, dehat gondolom ezek az emberek már eljutottak arra a szintre, hogy ezek a legaprobb tényezők az életükben és nem igazán érdekli őket, meg hát nyilván nem így élik meg, mert önmaguk szeretete elég. Ettől függetlenül valóban sajnálatos.

      Taeyong abszolút egy bubu férfiú, én sem nézem ki belőle ezt az onimado dolgot, de szerintem egy egészséges önkritikaval rendelkezik, kvázi tudja hogy mennyire jól néz ki. Igen, a személyisége is maga a csoda, nemcsak a külseje. És tényleg az az odaadás, ahogy törődik az emberekkel, meg ahogy segít nekik meg szereti őket, meg minden. Csodálatos, tényleg ;;

      Hát nem baj, elfogadom ezt is, nem mindig lehet átszellemülni, ha maga a téma ilyen reakciót váltott ki belőled, úgyhogy tökre megértem.

      Ja igen, hát már siralmas, mennyire sokat és mennyire depresszívet írtunk néhányan az előző körökben, ugye én is írtam ilyet, ugyhogy nekem felüdülés volt most ezt írnom XD egyébként én sokkal rosszabbul elem meg azt, ha valaki nem szereti magát, mintha túlontúl szeretné. Szóval nekem nincs bajom az egoistakkal, és az a fajta mentalitás amivel ok rendelkeznek közelebb áll a szívemhez, mint a másik véglet. Lehet, hogy nekem ezért sem volt annyira abszurd.

      Nem baj ha így érezted, és nagyon sajnálom, ha most nem sikerült neked eléggé atadnom a dolgokat, amik engem ertek olvasás közben.

      Köszönöm, hogy írtál! ^^❤️

      Törlés
  5. Szia~~ ^^

    Jajj, anya remélem pont nem voltál a házban, amikor hangosan felvisítottam ><
    Hát igen... Wow. Főleg, hogy milyen ártatlanul nyitottam meg a novellád... Hát, öhm, igen... Váratlanul ért egy kicsit, maradjunk annyiban :,3

    Amúgy nagyon jó lett(?). Úristen, de fura ilyet írni, vagy nem is tudom, főleg, amikor a témára gondolok... Jajj, és nem mintha baj lett volna! Rajtam már nem fog az ilyen, főleg a wattpados könyvek után o.O
    Ahhoz képest, nagyon visszafogott lett szerintem, és nem mondom, de azért ennek egy kicsit örültem.

    Azt meg csak remélni tudom, hogy Taeyong is valahogy hasonlóan látja magát, mint ahogy leírtad. Természetesen biztos meg van neki is az az egészséges önkritika, de na. Remélem tisztában van vele, milyen csábítóan néz ki néha... (Kezdek megijedni saját magamtól, like no joke xD) Tehát, na... Nem véletlenül szeretjük annyian őt.

    Áh, nem tudok értelmes véleményt szülni, mert még éppen a folytatáson gondolkoztam el... ;; HUHA, ABBAHAGYTAM XDD
    Khmm... khm... Hol is tartottam? Ja, igen tehát Taeyong igen szemrevaló. Ebben szerintem mindenki egyetért. Remélem, hogy igen, mert ha bárki nemet mer mondani, fusson, de hiába, mert megtalálom, utolérem serpenyővel és ásóval a kezemben. - angelic smile - ^^

    Visszatérve, hát. Nem akarom kiemelni kedvenc részeim, mert az újra olvasástól garantáltam meghalok. Így harmadik olvasás végére is épphogy életben maradtam, úgyhogy nem szívesen kockáztatnék. A másik ok, pedig az lenne, hogy az egész novellád itt látnád... Hát, igen. Ezzel azt akartam kifejezni, hogy nem tudnék kedvenc mondatot választani.

    Még így az autoszexualitáshoz. Fuh, nekem így külsősként furcsa. Mármint nem tud valaki mást csókolni, ölelni, érezni egy másik ember testének melegségét. Ez a mondat olyan furán jött ki. Tehát, akibe szerelmes, aki miatt izgalomba jön az nem egy másik ember, hanem saját maga. Aigoo, ez még mindig furán jön ki, de remélem, érthető. És nem elítélem őket, csak nekem fura lenne...


    Mindezek ellenére, köszönöm, hogy olvashattam. Hát, megint úgy vagyok vele, hogy irigykedem az írásaidra, olyan jól írsz, de gondolom, érzem, benne vannak az évek. Nem sértés, vagy ilyesmi, inkább dicséret, mert ez egy előny ebből a szempontból, hogy idősebb vagy. Sokkal reálisabban látod a világot, mint egy olyan fiatalka, mint én. Várlak a következő körben is! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^^

      Jaj te jó ég, hát bele sem gondoltam, hogy itt majd megfogom rontani a kicsiket, ezt valahogy teljes mértékben elfelejtette az agyam és csak Taeyongra koncentrált XD de egyébként meg ja, azok után ami a wattpadon van hát szerintem ez még a lightosabb verzió. Tényleg visszafogott lett, mert tudtam volna ettől meghökkentőbb dolgot is írni bele, de valószínűleg az már túlzás lett volna.

      Igen, én is nagyon remélem, hogy így van. Mert a kívül-belül gyönyörű, voltak ballepesei de már nagyon megbanta, úgyhogy remélem hogy elfogadja és szereti önmagát 🥰

      Jaj nagyon cuki vagy XDDDDD Örülök neki, hogy ennyire tetszett, igazából teljesen megértettem volna azt is, ha nem, mert persze ez nem korhoz kötött, de azért tényleg a fiatalkaknak biztos nem volt kellemes olvasni. Szóval így duplán jólesik és megkönnyebbülés, hogy legalább neked tetszett.

      Igen, érthető, mit gondolsz. Szerintem is fura egyébként maga ez a jelenség, de Mirtill lentebb írja, hogy ezek az emberek is képesek kapcsolatot létesíteni, meg ha egész érdekes is lenne XD

      Oh, hát pedig most a fogalmazásban nem igen estem túlzásba. Úgy voltam vele, hogy csak írtam es nem is érdekelt a szoismetles vagy bármi, úgyhogy most meglep, hogy ezt gondolod, ugyanakkor jólesik, bár tényleg ez a fogalmazásom kB 40%

      Köszönöm, hogy írtál! ^^

      Törlés
  6. Szia!

    *gyors meglepett pislogás* *mitolvastam* Én aztán tök képbe vagyok mindenféle szexualitással, egyik nagyon jó barátnőm ezt kutatja egyetemen, de én erről még nem hallottam, szóval tanultam ma valami újat. xD

    Egyébként meg nem tudom mit mondjak, mert én nagyon nem bírom az ilyeneket végigolvasni anélkül, hogy feszengenék és juuuj >~< (idolokkal meg főleg, én túl imaginative vagyok ehhez ujuj welp) Sose mondtam még, mert utálom hangoztatni, mert az emberek ilyenkor úgy néznek rám, mint valami ufóra, de nálam elég nagy a valószínűsége, hogy aszexuális legyek, mert életemben nem éreztem még szexuális vonzalmat, pedig lassan 20 leszek, anyu help me. XD És most itt elég rendes képzavarba ütköztem, mert mivel az se fér a fejembe, hogy emberek más emberek felé mit éreznek, mikor erről van szó, hát azt végképp nem tudom elképzelni, hogy milyen az, ha valaki saját maga felé, wooow XD ((ezért nem írok soha ilyen témáról, mert nem akarok orbitális hülyeséget írni, haha))

    comingout end

    Egyébként meg komolyan csodálom, hogy ezt így, ilyen ízlésesen és szépen meg tudtad írni, meg meg merted írni, hát én nem hiszem, hogy meg mertem volna osztani hasonlót, mert túlságosan féltem volna, hogy mit szólna hozzá. :D

    Remélem egyébként, hogy - egészséges önkritikával - Taeyong tényleg nagyon szereti magát, mert egy tündér, és csak jót érdemel, és megérdemli, hogy igazán boldog legyen ;-;

    Annyira akartam ide valami értelmeset írni, de ez annyira zavarba hozott, meg letaglózott, hogy most nem tudok mit kezdeni magammal és csak így csapongnak a gondolataim, mi van Sasha, megilletődtünk? pfff xD

    Amúgy nekem is fura volt, hogy így tök lazán végiggondolta a tükörbe nézve, hogy milyenfaszajócsávó, de nem azért, mert hogy ez abszurd lenne, hanem mert az én önkritikám kimerül annyiban, ha tükörbe nézek, hogy "a fejed is milyen, hogy nézel már megint ki, de egy chunker vagy, egyél kevesebbet" XDDD És egyébként tök fura volt látni, hogy tényleg vannak ilyen emberek, akik odaállnak a tükör elé és azt tudják mondani maguknak, hogy igen, ezaz, ragyogsz, jó vagy (itt ebben az esetben kicsit túl jó is... XDD)

    Jujj, ne haragudj, de egyébként én is nevetgéltem közben, mondjuk én inkább zavaromban, most is itt kacarászom, az öcsém meg néz rám, hogy most éppen miért mentek el otthonról XD

    „Végső soron, az ember saját magának tud a legtöbbet segíteni.” Ez nekem is nagyon tetszett, mert tök igaz, meg az is, hogy ezzel egyidőben az ember saját magát is képes a leginkább hátráltatni.

    Fhu, hát ebből inkább egy nagy kusza gondolathalmaz lett, mint vélemény, de köszönöm, hogy olvashattam és várlak a kövi körben is!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^^

      Na, hat akkor örülök neki, hogy most egy szexualitással bővült a tárházad XD

      Oh, hát nagyon örülök neki, hogy ezt így lemerted írni nekem és igazából nem is tudom mit válaszoljak erre, mert nagyon örülök neki, hogy megnyiltal előttem, meg hát igy mindenki előtt, aki olvasni fogja a kommented. És hát szerintem semmi baj nincs ezzel, csak hát az emberek mindent elítélnek, ami elter a normalistol. De ezért én nem nézek rád ugy, mint egy ufora, meg aztán lehet hogy jön majd valaki az életedbe, akihez nagyon fogsz vonzodni minden szempontból.

      Igazából eddig ezt írtam meg a legkönnyebben. Annyira jött minden szó, annyira éreztem Taeyongban ezt az erot meg nem is tudom, valami pluszt, és olyan loketet adott, hogy rekord gyorsasággal írtam meg. Nem akartam nagyon nyersen írni, éreztetni akartam a tiszteletem és szeretetem is felé, meg azt is át akartam adni azért, hogy senki nem ér fel hozzá.

      Egyébként nagyon viccesek vagytok XD mármint most így belegondolva olyan ez számomra, mintha Mark dadogva magyarázna a whiplashrol XD másképp nem tudlak téged, meg akik azt írják hogy zavarban vannak az ilyenektol elkepzelni. És hát így megértem, hogy nevetgeltek, bár amúgy nem tudom, én is zavarban vagyok pl akkor, amikor valakivel együtt nézek egy olyan filmet, amiben van erotikus jelenet, de pl ha csak egyedül nézem, akkor nem érzem ezt. És olyan meglepő ez nekem, hogy ilyen zavarban vagytok ennyitol, mert hat ezt tényleg lehetett volna még fokozni bőven.

      Dehat valóban vannak ilyen emberek. Mármint ha te beleallsz a tükörbe és ilyen negatívat gondolsz magadról, akkor valószínűleg olyan emberek is léteznek ezen a földön, akik ha beleallnak a tükörbe akkor a pozitívat látják és ragadják meg magukban, a testükben. Ezt Pannanal sem értettem, hogy miért gondolja ezt furanak XD Talán még nem találkoztatok vele így leirva, csak azzal amit te is említesz, a negatív oldalával. De elfogadom a véleményed, ha te így látod.

      Azért örülök neki, hogy ez a gondolat tetszett belőle.

      Köszönöm, hogy írtál! ^^❤️

      Törlés
  7. TAEYONG TAEYONG TAEYONG

    T A E Y O N G

    F U C K

    Taeyong szexi és amilyen szexi is volt egyszerre, számomra ugyanannyira is volt komikus ezt elképzelni lol de ezt már megbeszéltük xD

    Annyira örülök, hogy ezt megírtad, és hogy ilyen jól megtudtad irni. Én még sose hallottam ezelőtt erről a dologról, de egyébként szerintem ez elképesztő, hogy valaki ennyire szeresse magát, főleg a mai világban. Remélem Taeyongah tényleg szereti magát legalább csak fele ennyire.

    Egyébként szerintem ez másfajta érzelem, mint hogy valaki egoista, mármint szerintem ez inkább szexuális. És amúgy én úgy gondolom, hogy attól, hogy valaki magához is képes szexuálisan vonzódni, vagy hogy magára gondol önkielégítés közben, még alakíthat ki egészséges kapcsolatot egy másik emberrel. Mármint egy csomóan nem feltétlen a saját párjukra gondolnak, amikor önkielégítenek, vagy ha nincs párjuk nem feltétlen mindig egy emberre.

    Tetszett, hogy Taeyong vörös hajjal jelent meg itt, illettek hozzá a rózsák és nekem valahogy ebből is sugárzott a forróság és a szenvedély, amit a novelládba beleépítettél.

    IMÁDOM TAEYONG SPORTOS ELEGÁNS STILUSÁT ASDJBFJKSD


    "A kegyetlen világ sötétsége majdnem elnyelt, viszont időben sikerült megtalálnom önmagam szeretet-fényét, amelyet sok éven át mélyen elnyomtam lelkem szenvedő darabjaiba." - szeretet-fényét omg, ez így annyira gyönyörű és a mai világban ritka dolog szerintem TT

    "Buja, szeretetteljes csókot csenek magamtól" - hát ez pedig még mindig díjnyertes! xD Kurva jó, buja csók meg csenek, hát imádom xDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Yaaaay Taeyong 💚

      Igen, megbeszéltük, és téged is úgy tudlak elkepzelni mint Szandit, dadogó, Whiplashrol hablatyolo Markkent XD nem tudom miért vagytok ilyen zavarban saját magatok előtt is, de remélem hogy majd egyszer letudjatok ezt győzni magatokban, legalább csak annyira, hogy amikor egyedül vagytok és olvastok/neztek valamit úgy ne legyetek zavarban XD

      Én is remélem, ha nem is ennyire amennyire én beállítottam, de azért remélem szereti magát.

      Persze, szerintem is tök más, mert ez fizikai, az egoizmus meg inkább szellemi, csak szerettem volna egy példát felhozni arra Szandinak, hogy ez azért mégsem olyan abszurd dolog, amilyennek ő látja, merthat az egoistak onimado, csak magára gondolo emberek, ez a mentalitás pedig szerintem közel áll ehhez a szexualitashoz. De szerintem is tudnak kapcsolatot létesíteni más emberrel, max elég érdekes kapcsolat születik belőle, dehat nem lehetetlen.

      Jaj, ennek örülök! Ez a vörös haj pedig nagyon ilyen Last minute ötlet volt, először egyébként barnat írtam, aztán megcsinaltam hozzá a boritokepet ami ugye a baby dont stop photoshootja ahol ő vörös, és én amúgy annyira utalom, ha a kép és a novellákban szereplő haj vagy külső elüt egymástól, úgyhogy gyorsan atirtam vörösre XD tudom, borzasztó vagyok

      Jaj, én Taeyong minden stílusát imádom rip

      Ja, majdnem megvaltoztattam, de végül úgy maradt :D na majd legközelebb, haha

      Törlés
  8. ÉN EHHEZ MÉG KICSI VAGYOK

    Najo nem... esküszöm, amennyire cringe volt ezt olvasni, annyira imádtam xDD Taeyong volt az első, akin megakadt anno a szemem, amikor a 7th sense kijött, de az idő múlásával Winwin drága lopta be magát a szívembe, Lucas-szal együtt ^.^
    Ahogy elképzeltem ezt az egész tükör-előtt-tapizom-magam történést, egyszerre pirultam bele és folyt a nyálam xD Megleptél, de olvastam volna még tovább, if u know, what I mean *wink, wink*

    U.i: Ha este ezzel fogok álmodni, baj lesz... xDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te, aki a legelső novellájában yaoi smutot írt, írja azt most nekem, hogy ehhez kicsi XDDDDDDDDDDDDDD ELHISZEM, ELHISZEM

      Hát teljesen megértem, miért ő volt az első, ugyanis ő a visualok visualja, nehezen tudom elképzelni, hogy valakinek nem rajta akad meg a szeme először. Jó amúgy kész, az nct maga a visual, úgyhogy visszavonok mindent, bárkit kinézhetsz elsőre az visual lesz XD Jaj Winwin és Lucas. Hozzám is nagyon közel áll Lucas, imááááádom.
      HAHA I KNOW TESÓ

      Dehogy lesz baj, Taeyonggal álmodni jó^^

      Törlés
  9. Szia!
    Tőled is bocsi, hogy csak most írok :(
    Uramatyám mi volt ez? XD Bevallom, hogy én nem hallgatok NCT-t, szóval kb nem tudom, hogy ki kicsoda, Taeyongot is csak azért ismerem, mert benne van a SuperM-be. Bár ahogy látom, hogy mennyire rajongtok érte, kicsit behúzott nyakkal ülök, nehogy halálos bűnnek tekintsétek tettemet XD
    Fuh, hát kicsit idegenkedve olvastam a sorokat, először csak túlzott egoizmust éreztem belőle, aztán volt egy sor, amikor arra gondoltam, hogy most jutott el arra a pontra, hogy végre úgy értékelje magát, ahogy megérdemli, de aztán... Csak folytattad az egészet, már nevettem, hogy mindjárt megnyalja a saját tükörképét, annyira be jön neki a saját látványa, erre tényleg XD Annyira idegen számomra ez a fajta beállítódás, mert számomra ez szimpla beképzeltség és egoizmus, de mondjuk aki szexi, az szexi, és nem baj, ha tudja magáról - azért remélem Taeyong nem ilyen a valóságban XD
    Elég merész volt tőled ez a témaválasztás, de közben megértelek, mert bele tudtam szőni a saját rajongásodat is szerintem, szóval tuti, hogy élvezted írni :D
    A képen is megakadt a szemem, néztem is , hogy hűha, jó sok Taeyong, itt egy Taeyong, ott egy Taeyong - mindenhol Taeyong XD
    Na, attól tőlem távol áll ez a téma, nagyon jól áttudtad adni az autoszexualitást, és olvastam, hogy miért döntöttél emellett, és teljesen megértelek.
    Köszönöm, hogy olvashattam!

    VálaszTörlés