Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Szívritmus csapda (BaekYeol) - tizenötödik fejezet

||

Ajánlott zene: Jessie J - Flashlight (lyrics)


Megtanultam időt adni az időnek 




Lustán nyitottam fel nehéz pilláimat, az ujjaim önkéntes kutatásba kezdtek az ágy szakaszain, mert minden kétséget kizáróan úgy emlékeztem, hogy Chanyeol itt aludt - velem. Nem voltak közöttünk lehetetlen félreértések, semmi felesleges civakodás, egyszerűen fogtuk egymás kezét, ő pedig a szemeimbe bámult. Összerezzentem a kellemes emlékre, az ajkam akaratlanul mosolyba lendült, végül nehezen feltápászkodtam, és az elém táruló isteni látványt kezdtem alig észrevehetően kémlelni. Kényelmesen visszafeküdtem, hogy ne keltsek nagy figyelmet, miközben Chanyeol épp a fehér ing gombjaival szarakodott. Megmásíthatatlanul perzselő vágyat éreztem, hogy csak úgy lazán felpattanjak, és egy szót sem szólva kezdjem őt beharapott ajkakkal öltöztetni. De ehelyett csak élveztem a félmeztelen látványt, bár tudtam, hogy így nem fogom sokáig kibírni. Ez a férfi direkt kínzott... Nevetségesen hihetetlen volt, hogy nem vette észre a bámulásom, pedig még háttal sem állt nekem, de úgy látszik, hogy a kibaszott gombokkal jobban meggyűlt a baja, mint azt hittem volna. Chanyeolt nézve mindig az elmémbe költözött az a gondolat, hogy meg akarom őt csókolni, meg akarom fogni mindig a kezét, hogy csak az enyém legyen, de... megtanultam időt adni az időnek. Minden akkor történik, amikor történnie kell. Sem előbb, sem később. És bár tudtam, hogy fájdalmasan nehéz lesz, de amíg itt voltunk egymás lelki támaszaiként, addig semmi baj nem történhetett. Erről eszembe jutott, hogy alig maradt pár napunk Koreában. Egy hónap rezzenéstelenül eltelik, miközben nem történik semmi. Nem akartam, hogy ne történjen semmi. Éreztem magamon Chanyeol szúrós pillantását, amire összeszedtem minden homálylepte akaraterőmet, és én is hamissággal főtt gúnnyal mélyedtem az ő tekintetébe. Képtelenség volt magamnak beismerni, hogy meg akartam őt védeni mindentől. Ilyet utoljára tíz évesen éreztem a beagle kiskutyám iránt, de kiképeztem magam, hogy ez az opció emberek számára ne legyen elérhető. 
- Mióta nézel? - Chanyeol hangját nyugodtság színezte, miközben az utolsó gombbal szarakodott. 
- Elég régóta ahhoz, hogy most elmenjek zuhanyozni - villámgyorsan pattantam fel az ágyról, a lépteimet a fürdőszoba felé vettem, de még láttam a magabiztos és győztes mosolyt ott virítani a képén. 
Nos, mindketten tudtuk, hogy mást fogok csinálni a zuhanyzóban.  Direkt provokált, ebben már teljesen biztos voltam. Lassan meg fogok őrülni... 

Ez egyre fájdalmasabb minden alkalommal. Már azt bizonygattam magamban, hogy ez valószínűleg egészséges reakció, elvégre Chanyeol vonzó férfi volt, de ez már kezdett átmenni nevetségesen rémisztőbe. Amikor megszabadultam a sok feszültségtől kiléptem a zuhanykabinból, azonban abban a pillanatban jöttem rá, hogy annyira zavarba ejtő jelenetbe botlottam bele reggel, hogy azonnal a fürdőbe menekültem, és nem hoztam magammal ruhát. Ideges és feldúlt lettem, hogy még ennyivel sem járult hozzám a szerencse. 
- Chanyeol! Hozz nekem valami ruhát - résnyire nyitottam az ajtót, úgy ordibáltam neki, miközben próbáltam takarni magam. 
- Ne félj, nem fogok megíjedni tőle - hangosan nevetett, ezt pedig egy nemleges válasznak tekintettem. 
- Te rohadék!
Dühödten csaptam be az ajtót, aztán idegesen fújtattam egyet. Eszembe jutott, hogy a biztonság kedvéért mindig volt két törölköző a szekrényben. Akkor még nem gondoltam volna, hogy egyszer hasznát is veszem, de végül jól döntöttem, hogy megfogadtam Jongdae tanácsát. Bár teljesen más volt a helyzet, mert én a saját érdekemben tartottam, ő pedig mások javára. Így belegondolva, Jongdae lakása átmeneti szálloda volt a haverjainak meg az egyéjszakás kalandjainak. Junmyeon előtt mindig aludt nála valaki. 
A derekam köré csavartam a törölközőt, és büszkén lépkedtem Chanyeol felé. 
- Ó, szóval megoldottad? Ej, de aranyos - összeborzolta a hajam, emiatt a leggyilkosabb pillantásommal néztem rá, de a vigyora továbbra sem tűnt el. 
- Két szabály van, amit be kell tartanod, ha nem akarsz halott lenni. Az első az, hogy mindent megcsinálsz, amit mondok. A második pedig, hogy kibaszottul nem érsz a hajamhoz, mert semmit nem utálok ennél jobban!
Egyébként az is meglepett, hogy nem jött zavarba, fordított esetben biztosan másképp lett volna. 
- Jól van, jól van. Hibáztam - egyáltalán nem volt őszinte a bocsánatkérése, de csak idegesen sóhajtottam, majd nem foglalkoztam többet ezzel. 
- Megnézem az éttermet. Remélem, hogy ma sem kell dolgozni - a szobám felé tartottam, de mivel elég kicsi volt a lakás, Chanyeol tökéletesen hallotta a nappaliból is a hangom. 
- Ma... Van egy kis elintéznivalóm. 
- Csak hogy lásd mennyire király vagyok, ezért elengedlek. Aztán elmehetnénk kimchit venni - vártam a reakcióját, és amikor nem érkezett semmilyen válasz kinéztem az ajtón, Chanyeol pedig biztosan nem volt tudatában annak, hogy milyen állapotba került. Az eddig nevetős ajkai helyét átvette a keserűség, a testtartása is merev volt. 
- Nem szeretem a kimchit - rideg hangnemben válaszolta, én pedig felöltözve odamentem hozzá.
- Ugyan már, gyere el velem kimchit venni. 
- Menj egyedül, rosszul vagyok a kurva kimchitől! - hangosan ordította, megrémültem a reakciójától, pár lépéssel még hátrébb is mentem. 
Ezután nem szóltam semmit, az én kedvem is pár másodperc alatt ment tönkre, akárcsak az övé. Az emberek tényleg hatással vannak egymásra. Ha az egyik félnek rossz napja van, az a másikra is okvetlenül kivetődik, ez ellen nem lehet mit tenni. Elhagytam a lakást, vele együtt azt a makacs, zsigeri érzést is, hogy ott kellett volna maradnom Chanyeollal, és szorosan átölelni őt. 

Az étterem még mindig zárva volt, fel is hívtam a főnököt, hogy még meddig lesz ez az átmeneti helyzet, de mögöttes szándékom is volt. Meg akartam kérdezni, hogy mire jutottak a legjobb barátommal, azonban úgy döntöttem a legutolsó pillanatban, hogy ezt mégsem telefonban kellene megvitatni. A munkahelyem még pár napig zárva lesz, mert Junmyeon anyja ott szeretne egy kisebb előesküvőt tartani, és mindent részletes pontossággal szeretne kielemezni. Bevallom, a jelenlegi helyzetben féltem Chanyeoltól, ezért úgy döntöttem, hogy nem megyek haza, reménykedtem benne, hogy addig ő is lenyugszik. Jongdae lakása felé szeltem zavaros lépteimet, ránk fért már egy kiadós beszélgetés. 
Nem kopogtattam, csak benyitottam, ekkor szinte robbanásszerűen tört ki belőlem egy meglepődött sikoly, majd eltakartam a szemeimet. Sok mindent láttam már életemben... de ez volt a legundorítóbb mind közül. 
- Baszd meg, kopogni nem tudsz?! - ingerülten kérdezte Jongdae, és ijedten szállt le Junmyeonról, aki most konkrétan megölt a tekintetével. 
- Ó, mert hallottad volna? Amúgy is, miért egy rohadt kanapén csináljátok fényes nappal? Bárki átjöhet, és így látna titeket, ti szerencsétlen barmok - a hangom nyugodtabb volt, mint gondoltam volna, azonban keveredett a csípős szarkazmussal, ami nekik is feltűnt. - Hyung, amikor felhívtalak, ti már akkor...? 
- Nem, nem szexeltünk, mert jöttél te, és elrontottál mindent - hideg hangnemben válaszolta, én pedig ismételten beszartam tőle, immár sokadszorra. 
- Semmi gond, már amúgy is menned kell - Jongdae sokat sejtetően nézett rá, hyung pedig frusztráltan sétált felém, és egy utolsó, gyilkos pillantással nézett rám. 
Hangos sóhajjal ültem le egy székre, teljesen más volt a légkör Junmyeon távozása után. Nem hinném, hogy van ember, aki ennyire sakkban tud engem tartani. Még a saját apámnak sem engedelmeskedtem néha, Junmyeonnak pedig zokszó nélkül csináltam meg mindent. Mert kibaszottul féltem tőle. Legalábbis a Voldemyeon énjétől. 
- Ülj már ide, nyugi, nem avattuk fel a kanapét - Jongdae vidáman nevetett, én pedig furcsa érzésekkel mentem oda hozzá. 
- Mindent tudni akarok! - válaszoltam immár átszellemülten, és vártam a morzsákat, mert tudtam, hogy a teljes történetet nem fogja elmondani. 
- Tegnap azt mondta, hogy az anyja erőszakolta rá ezt az egészet, és hogy ő nem akarja az esküvőt. A ribanccal megbeszélték, hogy köztük soha nem lesz semmi, és megkérdezte tőlem, hogy így rendben van-e. 
- Jézusom, és belementél? 
- Hülye vagy? Dehogyis. Nem érdekel,  hogy milyen kapcsolatban áll a ribanccal, én nem leszek a kibaszott harmadik. Pedig először gondolkoztam rajta, hogy belemenjek-e. De... Nem lenne normális a kapcsolatunk, nem sétálhatnánk nyíltan az utcán, azt pedig nem akarom - a hangja mindvégig közömbös maradt, egyszer sem rezdült össze, mint tegnap. 
- Akkor most mit keresett itt? - kérdeztem zavartan, mire ő mindentudóan rám nézett. 
- Helyre szeretné hozni a dolgokat. Azt mondtam, hogy kap húsz másodpercet, amiből végül... Több lett. Nem bírtam ellenállni neki - beletúrt a hajába, én pedig kuncogtam, hogy hogy lehetnek ilyen szerencsétlenek. - Ne nevess, legalább nekem van szerelmi életem. Mikor fogsz már valamire jutni Chanyeollal? 
- Te mindig csak Chanyeollal vagy...
- Persze, mert kedveled. És már rossz rád nézni, rendesen látszik, hogy ki vagy éhezve. Haver, csinálj valamit - megütögette a vállam, miközben sajnálattól megtelt szemekkel meredt rám.
- Ő nehéz eset. Valamikor úgy érzem, hogy nagyon közel van hozzám, valamikor meg úgy, hogy egyre távolabb. Most is ideges volt rám, pedig tényleg nem mondtam semmi rosszat. 
- Az szar. Nézzünk filmet? 

Valamikor este tántorogtam haza, még a pontos időt sem tudtam, de a nyári éjszakának köszönhetően meleg és fülledt volt a levegő. Már javában folyt az éjszakai élet, mindenhonnan hangos és irritáló dübörgést lehetett hallani, ami nem kedvezett az én kifinomult füleimnek. Hiányozni fog ez a hely, és minden apró hibája. Amerikában is szerettem élni, de nagyon nehéz volt a koreai hagyományokat az óceán mélyébe fullasztani. Chanyeolnak kifejezetten jól ment, bár úgy vettem észre, hogy ő bármit megtett volna, hogy elszakadjon ettől a zajos közegtől. Ma fele annyian sem sétáltak az utcán, mint általában, a buszok is gyorsabbak voltak, ezért hamarabb értem haza, mint amire számítottam. Utáltam, hogy Jongdae viszonylag messze lakott tőlem, azonban az összeköltözés lehetősége egy percig sem fordult meg a fejünkben. Tekintve, hogy a legjobb barátom ilyen zavart és zűrös életet élt. A házba frusztráltan léptem be, aggasztott Chanyeol reakciója és az is, hogy elmenekültem tőle. Nem vallott rám ez a szó nélkül eltűnés, nem is éreztem rá határozott késztetést, de úgy gondoltam, hogy Chanyeolnak most időre volt szüksége. 
Amint beléptem a házba egy földbe gyökerezett helyes férfi fogadott, aki pár lépésnyire állt a bejárati ajtótól ijedt aggodalmat tükrözve az arcán. Hevesen közelített hozzám, és hezitálás nélkül magához ölelt. Ó. Te. Jó. Ég. A szívem fájdalmasan és hangosan dübörgött, majdnem kiszakadt a helyéről, Chanyeol pedig egyre szorosabban fonta körém a karjait. Meglepődve tettem az egyik kezem a hátára, amin végül megbánóan simítottam végig, ezzel érezve a hátizmait, a feszültség helyett pedig valami új költözött a testembe, valami reményteli, valami boldog. A szívem pedig továbbra is túlzottan kalapált, de most egyáltalán nem bántam, mert az övé is. Végül a másik kezemet a tarkójára simítottam, amit csak azért értem el, mert ő a nyakhajlatomba borult, a légvételei hangosak voltak, de egyre inkább azt éreztem, ahogy megnyugszik az ölelésemben. Aztán elengedett, ezért csalódottság váltotta a fájdalmasan lüktető szívem, de továbbra is közel maradt hozzám. És úgy éreztem, hogy most igazán közel van. 
- Te hol voltál? Halálra aggódtam magam, még a telefont sem vetted fel! - ingerülten kérdezte, aztán egyre inkább megenyhült az arckifejezése, amikor rám pillantott. 
- Jongdae-vel néztem filmet. Tényleg ennyire aggódtál miattam?
- Hajnali egy óra! Te is tudod, hogy milyen veszélyes ilyenkor egyedül bóklászni, mégis miért csináltad? 
Megfogtam a csuklóját, és a kanapé felé húztam. Most már mindig ezt a rohadt bizsergést fogom érezni, amennyiszer csak hozzáérek? Leültünk mindketten, én pedig sajnálkozva a perzselő tekintetébe bámultam. 
- Nem kellett volna ennyi időre kimaradnom, de azt hittem, hogy dühös vagy rám. 
- Nem vagyok dühös. Igazából nem is rád voltam, csak... ne haragudj - valódinak éreztem a bocsánatkérését, ezért én is őszintén elmosolyodtam. - Még moziba is el akartalak vinni, de már túl késő van. 
Moziba? Engem? Park Chanyeol? A meglepődöttségem rohamosan fordult át fulladt boldogságba, ahogy a szavak elhagyták ajkait. A pulzusom az egekbe szökött, ezért mintha az eszem önálló életre kelt volna, már el is hagyták a gondolatok a számat. 
- Elmehetünk éjszakai sétára. 
- Fáradt vagy? - kérdezte, én pedig megingattam a fejem. - Rendben, menjünk. De ma ne vitatkozzunk többet. 

Rémisztően közel, mégis borzasztóan távol voltunk egymástól, mindketten előre néztünk, és nem szólaltunk meg. Nem akartam elrontani ezt a pillanatot felesleges beszéddel, ezért lebéklyóztam a számat az akaraterőmmel. Mindenki egy olyan férfit szeretne maga mellé tudni, akivel biztonságot és nyugalmat érezhet a szívében. Mindenki a tökéletes férfit keresi. Chanyeolban meg volt az a képesség, hogy egyszerre érezzek tőle könnyed nyugalmat,  és rettenetes kétségbeesést. Mindig biztonságban éreztem magam a társaságában, de ott volt bennem az olthatatlan vágy, hogy még többet tudjak meg róla, amiket rejteget előlem, és az egész világ elől. Felnéztem az égre, alig volt pár csillag a sötét vásznon, de ami volt, az kimagasló teljesítménnyel ragyogott. Chanyeol olyan volt, mint egy csillag. Amikor túl sok sötétség vett körül, amikor nagyon féltem a megpróbáltatásoktól csak ránéztem, és beragyogta az egész testemben rejlő nyugtalan kedvet. Ő volt a jelzőfényem. A csend nem volt közöttünk feszült, ezt mindkettőnk reakcióiból észrevettem. Mosolyogtunk. Olyan igazi mosoly volt az arcán, hogy szavak nélkül is megértettem. Vajon az én mosolyomról le tudja olvasni az érzelmeimet? Külső szemmel bizonyára unalmas lehetett két férfit nézni, akik éjszakai sétán vannak, de egyáltalán nem volt az. Sokkal inkább volt érzelemdús és a kirakós egy újabb darabkája, ami a helyére került a kapcsolatunkban. De még számtalan darabka volt, amit a helyére kellett illeszteni. Biztosan fogunk még vitázni lehetetlenül nevetséges dolgokon, de már tudtuk, hogy hogyan oldjuk meg őket. 
- Kellemes így, ugye? 
- Most két dolgot szeretnék kérdezni, de csak egy kérdést teszek fel - az első kérdésem az lett volna, hogy kedvel-e. A másik pedig... - Nem ülünk le arra a padra? 
A szívem belesajgott, de nem volt bátorságom az elsőt megkérdezni. A pad felé mentem, ő pedig követett. 
- Mesélsz még magadról? 
- Mit? 
- Bármit. A gyerekkorodról. Semmit sem tudok rólad - elengedtem magam a közelében, ezért volt bátorságom ezt a kérdést feltenni. 
- Unalmas volt a gyerekkorom. Mindig jó tanuló voltam, egy kötelességtudó diák. Nem kerültem balhéba, csak éltem az életem félelem nélkül. De tudod, hogy most mit érzek? - felém fordult, mélyen a szemembe nézett, én pedig felőrölve vártam, hogy folytassa. - Félek. Rohadtul félek. Mi van, ha... Semmi, felejtsd el. 
Mielőtt még meggondolhattam volna magam megfogtam a kezét, és a szívemre helyeztem. Az csak nyughatatlanul dobogott, de nem bántam meg, hogy sebezhetővé váltam előtte. Nem vettem le a kezem az övéről, végig éreztem a különleges tűzijátékot a testemben.
- Érzed? Én is félek. Rohadtul. Ez a szív még sosem vert ilyen gyorsan. 
Közelebb csúszott hozzám a padon, majd ismételten a szemeimbe nézett. 
- Ha azt mondom, hogy engedj el... akkor se tedd meg. 
- Most két dolgot szeretnék kérdezni, de csak egy kérdést teszek fel - az első kérdésem az lett volna, hogy velem maradna-e mindig. A másik pedig... - Elinduljunk haza? 
Bólogatott, én pedig felálltam, és vártam, hogy utolérjen, mint általában. Az egyikünk mindig egy lépéssel előrébb állt, és egymáshoz igazítottuk a lépteinket. Beértünk a lakásunk utcájába, ami igazán csendes volt, és senkit nem lehetett látni rajtunk kívül. Általában utáltam ezt az utat, mert szinte csak öregekből állt a szomszédság, de most kifejezetten örültem ennek, hogy csak a miénk volt. Éreztem a kezét a sajátomon, de nem csináltam semmit, kíváncsi voltam a válaszára. Összefűzte ujjainkat, én pedig éreztem az elmaradhatatlan háborgást a testemben. Ránéztem, mire ő zavartan megvakarta a tarkóját a másik kezével. 
- Csak azért... mert jó érzés. 
Ő kell nekem. Akármit is követett el ellenem és bármit is fog ezután, akkor is csak ő kell. Azt akartam érezni mindig, amit a közelében éreztem. Hogy remegjen körülöttem a levegő, és én is. 


_____________________________________________________

Sziasztok;; 
Köszönöm szépen mindenkinek, aki rászánta magát a véleményezésre, igazán jólesett, amit írtatok♥
Tudom, hogy ez elég unalmas rész lett, viszont tele van nyáltengerrel, ami igazából Biának köszönhető, mert jobb kedvre akartam deríteni őt. Remélem, hogy sikerült;; Miatta még a dorama nézésről is lemondtam, pedig most a legérdekesebb, és rendesen sajog a két főszereplőért a szívem, hihetetlen színészi teljesítményt nyújtanak. 
És mostanában szeretni fogtok, mert ilyen részek következnek:D 







38 megjegyzés

  1. Mért van itt vége? >< Ahj úgy olvasnám tovább most azonnal. Alig mertem lejjebb görgetni, nehogy vége legyen (bár minden újabb résznél így vagyok) de mégis vége lett :c Az a Jongdae-s jelenet az nagyon teteszett :D De azért rájuk nyitni...bár...igazat adok Baekhyun-nak? Mért a kanapén a nyitott ajtónál....mindegy. És a vége..a vége...na most ezt hogy írjam le? Nem tudom leírni mennyire el tudtam képzelni, mennyire tetszett és, hogy menyire az én világom. Teljesen tipikusan olyan jelenet amibe teljesen bele tudom élni magam, és imádom.
    Köszönöm, hogy olvashatom ezt a csodálatos történetet :3
    ~várom a folytatást türelmesen (fogjuk rá, hogy türelmesen ^^)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaaaaaj, de aranyos vagy:3 Próbálom mindig úgy befejezni, hogy nagyon várjátok a folytatást hahahha.
      Mert Jongdae-t és Junmyeont elragadta a pillanat heve, és nem gondolkoztak. Ezért írtam azt (már nem emlékszem rá XD), de valami olyasmit írhattam, hogy Junmyeon már úgyis menni akart. Na, de majd ezt egyszer kifejtem spoiler nélkül. Köszönöm szépen*_* Úgy örülök, hogy tetszett.
      Köszönöm, hogy olvasod. És ismételten, hogy írtál^^

      Törlés
  2. VÉGRE!!!!!!!!! JUHHÚÚÚ!!!!! DE VÁRTAM MÁR A KÖVETKEZŐ RÉSZT!!! SUCHEN OMOOO!!!! DE SZERETEM ŐKETT!!!!! BAEKHYUN, CHANYEOL. YEHET!!!! I LIVE YOU SO MUCHHH!!!!! NEM TUDOK TÖBBET ÍRNI!!! TÚL FANTASZTIKUS!!! JOBB REAKCIÓT NE IS VÁRJATOK!!!! HA VÁRNÁTOK SEM SIKERÜLNE!!!!

    TUDOD, HOGY EDDIG IS SZERETTÜNK!!!!

    U.I.: WARNING! CSAK NAGY BETŰK!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. SEMMI GOND, ÉN IMÁDOM A NAGYBETŰKET HAHHAHAHAHA

      Csak erre nem tudok mit reagálni XD Imádom, hogy ilyen kis lelkes vagy, ezáltal engem is azzá teszel, és már írnám is a folytatást, de sajnos egy dorama megint csapdába ejtett.
      Köszönöm, hogy szerettek:3
      Köszönöm, hogy írtál;;

      Törlés
  3. na ezt szépen elírtam. nem i live you so much. hanem i love you so much. -.- ^.^ kkaebsongg. hehe ^.^

    VálaszTörlés
  4. Szia :))
    Ó. Te. Jó. Ég.
    Kész vagyok.
    Megint - vagy még mindig? - el vagyok veszve. Teljesen!
    Tudni akarom mit gondol Chanyeol, mi az, amit nem mond ki! És mi a fene baja van a kimchivel? ( na jó, én se bírom de ő koreai és tuti van valami oka, szóval az más.)
    És Baeknek igaza van, az a szemét Dumbó halál komolyan élvezi, hogy Baek szenved... azt is kinézem belőle, hogy direkt szerencsétlen balfasz a gombjaival... és, és, és... nem tudom. Sírni tudnék, amiért mindent rébuszban írsz le, és semmi sem egyértelmű. Legalább is nekem, nem... :((
    Oké, lelki támaszok egymásnak, de mindketten többet akarnak. Baekről ez már rég lehetett tudni, de egyre több megmozdulása van Chanyeolnak, amik félreérthetetlenül félreérthetőek!

    Ó Jongdae, imádom *.* Junmyeont pedig utálom. Mérhetetlenül.
    Először is. Ő vesz feleségül egy picsát, és neki áll feljebb, amiért Baek rájuk nyit!
    Másodszor. Mi a francért rémiszti halálra a kedvenc karakteremet, aki ráadásul főszereplő! Tanulja már meg, hogy a főszereplő a főszereplő, akit bánt elégszer a sors és mások, neki barát révén mellette kellene állnia... legszívesebben beverném az orrát, hogy tényleg olyan orratlan legyen mint Voldemort...
    Harmadszor. Komolyan, ismétlem komolyan felajánlotta, hogy Jongdae legyen egy titkos kis affér?! Ha már lopja a főszereplő idejét legalább jól csinálná! ( És igen valahol olvastam, hogy nem szánsz nekik teljes happy endet vagy nem tudom, és sajnos ez így tök logikus de akkor is... Remélem, hogy ha ezek ketten szétmennek az a majom orros Voldemort fog szenvedni és nem Jongdae... ) Szóval Junmyeon rohamosan rombolja nálam a népszerűségét... szó szerint ássa a saját sírját...
    Na de Baekyeol.
    Annyira cukik. Megint az apróságok, amik magukkal ragadják az embert. Szóval a reggeli jelenet mocskos kis dög jelenet volt, minden megmozdulással. Kezdve a gomboktól, a hajösszeborzoláson át, a ruhamegvonásig. De tényleg tudni akarom, hogy mit gondol Chanyeol. Miért nem tudnak ezek egyszerűen csak megnyílni egymásnak és úszni a tényleges kis nyáltengerükbe? Gondolj az elcseszett romantikus lelkekre! Na jó ne, mert szeretem olvasni a lassú víz partot mos eseményeket. Ez sokkal jobb, csak idegőrlő... de jobb.
    De ott van, hogy nemsoká mennek vissza. Visszamennek egyáltalán? És ha igen akkor Chanyeol milyen lesz? Marad a kis csicska, aki ugrik a főnök minden szavára, vagy kiáll Baek mellett? Ilyen téren nem bízom benne. Valamiért úgy érzem mintha két irányba játszana. Persze jelentenie kell Baek apjának, de valamiért nem érzem őszintének. Ráadásul folyton titkolózik.
    Látod? Katyvasz!
    Ó Közbe rájöttem, hogy Junmyeonnak van egy pozitív megnyilvánulása! Nem kell Baeknek dolgoznia. De ennyi... több nincs.
    Na de Baekyeol...
    Az éjszakai ölelés *.* ( komolyan Chanyeol, csak nyögnéd be, hogy mi jár a fejedben. Csak egyszer!) És a séta *.* És Baekhyun<3 annyira tökéletes volt az a kétszer bejátszott mondata; "Most két dolgot szeretnék kérdezni, de csak egy kérdést teszek fel". Azt hiszem idáig ez volt a legnagyobb hatással rám, úgy kb az egész történetben. Valamiért annyira tökéletes ez a két mondata.
    A szívem azon hisztizik, hogy miért nem tette fel a kérdéseit, de az eszem gratulál neki, hogy volt ennyi önuralma.
    És bár Chanyeolt még mindig nem értem - attól félek sosem fogom, de hát ez van - nagyon imádom. A kis lépései. A mozis megjegyzés, az önkéntes kézfogás, az aggódás. Annyira fura tőle, de annyira jó.
    Kíváncsi leszek, hogy vajon Baek tényleg képes lesz-e véglegesen megbocsátani neki, elvégre Chanyeol jószerivel tönkretette az életét, azzal, hogy beköpte az apjának. Azért sok lelki erő kell ahhoz, hogy ezt ténylegesen elfogadja, bármennyire is sajnálja Chanyeol.
    És ugye Chanyeol csajozott, szóval mi a fenét érez?! Mert egyáltalán nem hetero megmozdulásokat csinál. Egy hetero pasi nem fogja meg csak úgy egy egyértelműen meleg srác kezét, akiről ráadásul tudja, hogy bejön neki, amit még élvez is, és még ráadásabbul ingerli is!
    Szóval tényleg semmit nem tudok... de de de egy valamit mégis! Baek szerelme annyira tiszta! Én is akarok ilyet!

    VálaszTörlés
    Válaszok

    1. Ó a Bts csoport hírét én is hallottam, és tapasztaltam is. Én személy szerint örülnék ha lenne nekik valakijük. Bár leginkább Vixxnél reménykedem ebbe xD
      És most akkor mélyen hallgatok róla, hogy én kivel tudnám elképzelni az életem xD
      Hát kétlem, hogy a kedélyborzoláson kívül bármit is elértél, de 12-13 évesen én is szentül hittem, hogy Kimi Raikkönen lesz a férjem xD Most meg már csorgatom a nyálam a gyerekére, pedig ugyanúgy szeretem. Majd kinövik az ilyeneket az emberek. Kivéve a fanatikusak, de ilyen távolról, meg kétlem, hogy bárki lehetne fanatikus fan, de ez csak az én meglátásom.
      Akárhogyis vicces volt egyrészről, és tényleg tanulságos, az tény.

      És igen, komolyan féltem írni ~.~". Mert nem ismertelek, mert tényleg megvolt az a kis közösség, akikkel már kommunikáltál. De utána írtad, hogy jól esne valami reakció és mivel már fejezetek óta haboztam, arra jutottam, hogy pa-dum. Egyszer úgyis írni akartam, hát akkor miért ne most. És azóta gyilkollak az értelmiségi kommentárokkal xD

      Amúgy egyáltalán nem volt unalmas fejezet, és a nyáltenger <3 Fura de támogatom. Bár fura. De jó <3 De ugye utána nem lesz az, hogy az összes boldog pillanatukat ezerszeresen kapják vissza negatívba? Bár megérdemelnének még némi szenvedést, de nem sokat!! Csak egy picikét. Junmyeont pedig kérlek had ássam el. Keresek Jongdaenak ezerszer jobb pasit vagy csajt, akit csak akar, csak had iktassam ki (~^.^~).
      Még újraolvasom nagyjából négyszer és tuti észreveszek valamit, de azt már megtartom magamnak.
      Köszönöm, hogy ilyen gyorsan hoztad ezt a részt <3

      Liti ^^

      Törlés
    2. Sziaa:3
      Sok mindent nem mond ki Chanyeol, hahahaha - olyannyira, hogy még azért teljesen én sem vagyok vele tisztában, és még mindig alakítgatom a személyiségét, bár szerintem már kialakult neki, de még mindig nem érzem igazinak. A kimchivel... Hát, spoilerspoilerspoiler.
      Szegény Baekhyun már kajak szenved, de így még idegtépőbb, nem?:D Nem tudom, hogy ki bírná megállni, hogy ne menjen oda és gombolja össze a szerencsétlen gombjait. Mindenesetre én nehezen türtőztetném magam. Amúgy szerintem tök egyenesen fogalmazok, néha-néha elvetek benne pár titkot, mint például a kimchi is. Meg olyan egyszerűnek gondolom ezt az írást, aki olvasta a oneshotjaimat az tudja, hogy milyen az igazi fogalmazásom. Sokkal nyakatekertebb, meg inkább a drámai vonalhoz vonzódom, a mentális betegség cuccokhoz. ÉS MOST JUTOTT ESZEMBE, HOGY ÉN MÁR TALÁLKOZTAM A NEVEDDEL. Mármint nem a blogomon, hanem volt egy Baekyeol történeted:D Aranyos és drámai történet volt, nagyon tetszett, amikor olvastam. Ha tervezel még olyat írni, feltétlenül szólj, és elolvasom;;
      Igen-igen, ezek a megmozdulások már nagyon egyértelműek:D De már pont eleget húztam, hogy végre történjen valami. Igen, mostanában nagyon szeretni fogtok, kikalkuláltam valamit, és szerintem a tizenhetedik rész nagyon abiding lesz mindenkinek.

      Jaaaaj, szegény Junmyeon XD Igen, tudtam, hogy ilyen reakciója lesz majdnem mindenkinek, de nem gondoltam volna - még mindig nem hiszem el-, hogy ilyen mértékben utálni fogjátok szegénykémet. Bár igaz, hogy most egy köcsögnek állítottam be, és egyébként nem is nagyon szeretnék ezen változtatni, de azért ne felejtsd el, hogy ő mindenki védőangyala és oppája!:D A rémisztés... nem is tudom, én szeretném, hogy megrémissze hahahaha. Szerintem tök vicces - igen, az esetek nyolcvan százalékában gonosz vagyok Baekhyunnal.
      Komolyan felajánlotta neki, hogy legyen egy titkos kis affér. Bár nem így, de minden amit mondanék csak spoiler lenne. Nem szánok nekik teljes happy endet, BÁR BAEKYEOLNAK SEM. Szeretem a reális dolgokat, és a happy end nem az, ezért egy ilyen keserédes izében gondolkodom. Báár, még változhat a véleményem.

      Jajj, ha tudnád, hogy mennyire szeretnék olyat írni. Ez a történet egyébként nekem is idegörlő, csak már annyira sok olyat olvastam, ahol rögtön az elejét összejönnek, de még nem is szerelmesek egymásba, semmi titok nem derül ki róluk, aztán szakítanak, megint összejönnek, megint szakítanak, és így tovább, amíg volt erőm olvasni XD A legszebb az egészbe az volt, hogy annyira "valósághű" történet volt, hogy egy egész bandát beállított az író homoszexuálisnak. De lényegtelen, ez nem ide tartozik, csak néha kikívánkozik belőlem. Egyébként én egy elcseszett romantikus lélek vagyok, VISZONT ROHADTUL NEM TUDOK ILYET ÍRNI.
      Annyit elárulok, hogy visszamennek Amerikába. De hogy milyen kapcsolatban lesznek, hogy mit fog csinálni Baekhyun, vagy éppen Chanyeol, az már coming soon. Már nem sok van vissza addig. Egyébként ahhoz képest, hogy tíz fejezetre terveztem... Egy picit több lesz.
      Nem is katyvasz:D Csak felmerülő kérdések, amire választ fogsz kapni.

      Jajjj, szegény Junmyeon. Úgy látszik, hogy amikor elsírta magát az sem hatott meg téged. Na nem baj, nem lehet mindegyik karakterem szimpatikus, meg beismerem, hogy ő így nehezen fogja elérni a legjobb mellékszereplőnek járó díjat.
      Komolyan? Ó, akkor örülök, hogy leírtam:3 Olyan hihetetlen nekem, hogy valakiből ilyen hatást váltok ki, vagyis... hogy egyáltalán valami hatást.
      DE FOGOD ÉRTENI CHANYEOLT. Spoilerspoilerspoilerspoilerspoiler.

      Hogy Chanyeol mit érez? Szerintem jót érez, hahahahha. Nos, majd kiderül, úgy két rész múlva. Vagy három. Vagy négy. Neeem, még Baekhyun nem szerelmes, csak kedveli Chanyeolt. De amúgy igen, ha ez egyszer több lesz - a történetben- én is akarnék ilyet.

      Törlés
    3. Szerintem az Exo csoport simám elbújhat mellette. Hihetetlen, hogy az emberek még le is írják, amit gondolnak. Mármint ezek a naiv kislányok. Akkor inkább tartsák magukba, vagy nem tudom.XD De számomra kiborító, ha egy képre nyáladzanak, vagy olyanokat írnak, hogy inkább meghalnak, csak ne lássák az oppájukat mással. (Egyébként az egész bejegyzésemben az volt a legviccesebb, hogy majdnem mindenkinek beszóltam intelligensen, és konkrétan senki nem vette észre. Akkor szerinted milyen értelmesek lehetnek?:D) Jó, vannak ott normális emberek is, de a többség...
      Hát azt nem mondom, hogy régen nem álmodoztam róla, hogy Jonghyun vagy Chanyeol lesz a "férjem", de valahogy ez normális reakció volt akkor. A tokio hotellel is így voltam, oda meg vissza voltam Tomért, és a plátói szerelmem is volt, de ennyi. Ha kiderült, hogy volt nője, annak örültem, mert ő is boldog volt. Ugyanígy voltam Nick Jonasszal. Gyűlölöm selena gomezt, de amikor együtt voltak örültem neki, mert Nick boldog volt. Ezt miért nem tudják felfogni a kislányok? Áh, nem értem.

      Jó, hát bevallom, van egy nem is tudom milyen személyiségem. De azért akivel látom, hogy lehet kommunikálni, azzal rendes vagyok:D Nem kell tőlem félni, imádok beszélni, néha már túl sokat is, és anya látja kárát.

      Neeeeem, nem lesz olyan negatív. Vagyis eddig nem terveztem annyira, bár kinek mi. Nekem ez már nem negatív, azóta, hogy egy történetemben kinyírtam Chanyeolt. Kérlek, ne ásd el Junmyeon oppát, egyedül neki mondom, hogy oppa Hyun Bin-on kívül, de ő már más kategória.
      De ha hibát veszel észre, vagy valamit, akkor jelezd valahogyan.

      Köszönöm szépen, hogy írtál!*_* ♥ És bocsánat, hogy néha túl sokat beszélek magamról.

      Törlés
    4. Szia :)
      Chanyeol olyan mint valami néma... folyton kussba van...
      Baek számára szerintem már a létezés is idegőrlő. A legjobb barátja valami elcseszett szerelmi kalandba keveredett, együtt lakik egy rohadt, néma, szexi félistennel, aki csak úgy kedvtelésből szívatja a látványával, és az állítólagos barátja a szart is kiijeszti belőle a nézésével. Nem lennék a helyében...
      Lehet, hogy az írás nem túlbonyolított de a történet rohadt jó, és megint kiütöttél pár napra, ugyanis esténként folyton ők járnak a fejembe.
      Mert oké Baeknek bejön Chanyeol, Chanyeol a fene se tudja mit érez, és mindjárt húznak vissza a francba Amerikába, ami gondolom tönkre fogja tenni Baekhyunt elvégre elmenekült onnan, és most vissza kell mennie a régi életébe. Ráadásul Chanyeolt tényleg nem lehet tudni, hogyan fog viselkedni és ugye ott volt a van valami dolga, beszélt Baek apjával és ez... ez rossz. Nem bízom Chanyeolban. Tuti bántani fogja Baekhyunt elvégre valamiért mindig ő issza meg minden bai levét.
      Nem akarom, hogy visszamenjen. Azzal olyan, mintha elvesztene mindent, mégha Chanyeol marad is, de ugye ő meg kétséges... Tuti csalódást fog okozni.
      Igen...spekulálok. ( fejben már végtelen sok lehetőség lepörgött előttem, és ugye azt írtad, hogy nem lesz teljes happy end... szóval egyik se jó.)
      De én támogatom a vélemény változást. Gondolj rájuk! Megérdemelnék egymást és a nyáltenger happy endet. Vagy a happy endet, nyáltenger nem muszáj.
      Azt hiszem az olvasók csak örülnek neki, hogy tíz fejezetnél hosszabb lett, én reménykedem egy olyan 30 fejezetben, elvégre már 15.-nél tartasz és még most is titkokat hintesz el inkább, semmint válaszokat adj. Szóval, én reménykedem xD Addig pedig hátha nő az esélye a realista éned bukásának, ami happy endet jelentene ennek a két marhának.

      Viszont ha visszamennek Amerikába Jongdaeval mi lesz? Ő is velük megy? Mennie kéne, legalább elszakadna attól a baromtól és Baek támasza is lehetne, és... akármi
      Junmyeon sosem fog már meghatni semmivel. Ő elásta magát és már akkor se fog kimászni a gödörből ha zombivá változik. Kész. Ő ott marad xD
      Már csak egy kérdés. Mikor fogom megérteni Chanyeolt? Mikor? Mikor? Mikor? Szerintem soha... ő egy néma majom. Egy számomra megbízhatatlan, bizalomhiányos, néma majom. De szeretem.
      Jót érez? Komolyan? xD Ezen behaltam kicsit x) támogatom a két rész múlvát, hátha kicsit megvilágosodom és akkor már nem baromságokkal traktállak xD

      Jujj, igen én tudom, hogy olvastad azt a történetet és naaaaaagyon örültem neki ^^. Annak meg pláne, hogy még emlékeztél is rá :)

      Ah ezek a facebookos csoportok számomra menthetetlenek. Igazából azért léptem be mert vannak néha jó képek, amúgy pedig poén és kész. Persze vannak értelmes tagok, de... hát azok értelmesek. Rájuk nem figyel fel az ember...
      Hát most na. Néha úgy vagyok vele, hogy jobb az embereknek hülyén, mint okosan, mint ahogy ez a példa is mutatja. Gondolj bele abba mekkora balhé lett volna, ha észreveszik az utalást xD
      Ó nekem is voltak nagy szerelmeim, bár ez inkább a kpopban teljesedett ki xD Chanyeol nekem is életem szerelme volt egészen addig, amíg nem írtam vele yaoit. Utána már nem tűnt helyesnek a dolog xD( és szégyen és gyalázat, de ezerszer valószínűbb, hogy egymásba esnek semmint egy több ezer kilométerre élő lányba, akiről még csak nem is tudnak xD)

      Nem lesz negatív? Azt hiszem ez nézőpont kérdése...nekem minden negatív abban a pillanatokban, hogy Baek szomorú.
      Oké, oké megkímélem a leader egyént, de csak mert te írod és miattad gonosz xD alapból nincs vele bajom, csak a történet miatt esett vissza pár helyet a szimpátia rangsorban :D

      Haha engem nem zavar ha magadról beszélsz, szeretek kicsit belelátni mások fejébe, azokkal a dolgokkal kapcsolatban amik engem is érdekelnek például. Ráadásul te a normális emberek közé tartozol, akinek vannak értelmes és reális gondolatai xD
      Inkább az izél, hogy a blogod kommentjeinél ontom magamból a baromságokat neked xD de remélem ez nem zavar nagyon.

      Naaaagyon várom a következő fejezetet <3 *.*
      (és bocsánat a rengeteg ostobaságért...ismét xD)

      Törlés
    5. Szia!:3
      Most éppen írom a következő fejezetet, ezért lehet, hogy csak nagyon röviden fogok válaszolni, de mindenképp szerettem volna valamit reagálni a véleményedre^^

      Chanyeol olyan mint egy néma?XD Hát nem tudom, lehet, hogy tényleg keveset beszél, de szerintem csak Baekhyun beszél hozzá képest túl sokat. Azért próbálom én őt beszéltetni, de vannak olyan jelenetek, amikben egyszerűen nem tudom, hogy mit írhatnék az ő párbeszédjére, ha meg igen, akkor az nagyon rövidke.
      Általában ezzel fordítva vagyok, legalábbis én úgy gondolom. De örülök, hogy a letisztultsága ellenére is tetszik. Egyébként tényleg meglepődtem, hogy így fogalmaztam, mert nem igazán szeretem az egyszerűséget, de beláttam, hogy ennek ilyennek kell lennie, hogy őszintébb legyen. De amint ezzel a történettel végzek... Már írok is mindenféle nyakatekert mondatokat:D
      Gondolkodom ezen. Nem szeretem a happy endet, bár a függővég sem lenne olyan jó. Ne aggódj, egyelőre a happy felé billen a mérleg.
      Egyébként valóban, már lassan én is inkább harmincra saccolnék, mintsem huszonvalamennyire. Mert most rájöttem, hogy a mostani rész hosszú lett, ezért inkább tagolni fogom őket, úgyhogy csúszok még pár fejezetet.

      Neeeee, majd meglátod, hogy király lesz Junmyeon:D A suchen szálat most olyan koreaisra terveztem, de majd kiderül, hogy kedvelni fogod-e. De nem szeretném, ha miattam nem szeretné valaki Suhooppát, mindenki védőangyalát.

      A jó történeteket sosem felejtem el:) Maradandó volt, és elkezdtem olvasni a többrészes fictionödet is, amiben a főszál Baekyeol és Kaisoo (egyébként én nem kedveltem túlzottan a Kaisoo párost, mert nálam inkább Kaibaek van (és még mindig), de az utóbbi időben egyre több videót meg gifet néztem róluk, és nagyon édesek. Szóval, most már mondhatni Kaisoo shipper lettem:D)

      Jajjj, el sem tudom képzelni, hogy mennyi módon próbáltak volna meggyilkolni:D Egy kicsit úgy éreztem magam akkor, mint amikor az állítólagos barátnőjüket akarják kinyírni a tagoknak, mert oppa az övéjük.

      EZZEL ÉN IS ÍGY VAGYOK. Egyszer ki is rakott valaki egy olyan képet, hogy "szívesebben képzelem azt, hogy az oppáim együtt vannak, minthogy magammal képzeljem el valamelyiküket" vagy valami ilyesmi volt, DE SO TRUE.

      Most megtisztelve érzem magam, engem senki nem tart normálisnak XD DE AKKOR VAN MÉG REMÉNYEM.
      Egyébként ettől ne félj, egyáltalán nem írsz baromságokat, én kifejezetten szeretem olvasni a véleményeidet ^^

      Törlés
  5. ÚRISTEN HÁT ÉN MINDJÁRT ELÁSOM MAGAM MEG A SZAR BLOGGERT AMIÉRT TÖRÖLTE AZ ÉN MÁR FÉLIG KÉSZ VÉLEMÉNYEMET, MIELŐTT MÉG ELKÜLDHETTEM VOLNA NEKED T___T
    Ahj, akkor megpróbálom újra megfogalmazni, de ez már nem lesz a régi :(

    Hm, valahogy így kezdtem: Szia, te drága♥
    Ugye tudod, hogy most könnyekig vagyok hatva? Komolyan! Miattam még a dorama részekről is lemondani... Nagyon, de nagyon hálás vagyok és végtelenül köszönöm, amiért ezzel fel akartál vidítani, sikerült, mert jobb lett tőle a kedvem! :3

    Mikor véleményt írok neked, általában fogalmam sincs, hogy mivel kezdjem a mondatomat, de aztán spontán adja magát a helyzet, és csak és írok - általában lehet hülyeségeket -, amik hirtelen eszembe jutnak, azokat mind megosztom veled. Már nem egyszer szerettem volna elmondani - szóval ez már régóta érlelődött bennem, hogy a te írásod így van jól, ahogy van. Lehet, hogy nem írsz folyton nyakatekert, ismeretlen szavaktól, kifejezésektől és hasonlatoktól nyüzsgő mondatokat, de még így is hihetetlenül szépen meg tudod fogalmazni Baekhyun gondolatait, a helyek bemutatását, a cselekményeket, amikben az érzelmek mind átjönnek! :3 Ezért szeretem az írásaidat, egyáltalán nem mondható rá, hogy egyszerű, még a kissé átlagos témától fogva sem, mert te mindig feldobod valamivel, és nagyszerűen tálalod ezt nekünk! :)
    Ide bemásolnék egy részt, de mivel túl hosszú, így csak felfedem, hogy konkrétan az első bekezdés kapcsán fogalmazódtak meg bennem ezek a dolgok, teljesen azonosulni tudtam Baekhyunnal :3

    "- Chanyeol! Hozz nekem valami ruhát - résnyire nyitottam az ajtót, úgy ordibáltam neki, miközben próbáltam takarni magam.
    - Ne félj, nem fogok megíjedni tőle - hangosan nevetett, ezt pedig egy nemleges válasznak tekintettem.
    - Te rohadék!" MUHAHAHAH. AKKOR IS IDÉZEK c: Ezt a részt konkrétan VÉGIG RÖHÖGTEM, anyu aki éppen a szobámban volt és TV-t nézett - amit velem együtt kellett volna, csak én másra figyeltem xD - már oda-odatekintgetett hozzám, és megkérdezte, hogy most nekem mi bajom van :'DD De hát szerencsére ismer, és tudja, hogy szoktam írni, meg olvasni is :3
    Ilyen jelentet még még sokat! :D

    Ehh Baekhyunnak de jól mennek a dolgok, de most nem? Egy félisten... MIT FÉLISTEN, INKÁBB ISTEN tanyázik a lakásában, láthatja FÉLMEZTELENÜL, FEKETE INGBEN, FEHÉR INGBEN, AKÁRMIBEN, vele együtt ehet, alhat egy ágyban... és még dolgoznia sem kell bejárni egy ideje! HÁT MOST MONDD AZT, HOGY NEM ÁLOMÉLET! Bocsánat, azt hiszem szeretem a nagybetűket, túlságosan is :$

    Szeretem, hogy Jongdae majdnem mindegyik részben szerepel, Baekhyunnal nem hanyagolják el egymást, mert hát kell az ő barátságuk ide :3 Bár amikor Baekhyunnak az a spontán ötlete támadt, hogy ő most elmegy hozzá, minden előrejelzés nélkül, akkor már gondoltam, hogy nem megy minden zökkenőmentesen és Junmyeon esetleg ott lesz... "Nem kopogtattam, csak benyitottam, ekkor szinte robbanásszerűen tört ki belőlem egy meglepődött sikoly, majd eltakartam a szemeimet. Sok mindent láttam már életemben... de ez volt a legundorítóbb mind közül." Ezt ahogy elképzeltem, Baekhyun cukin sikíthat :D Kíváncsi vagyok a Suchen sorsának mit szánsz, mert nálad én már semmit sem merek biztosra venni, szóval fele-fele arányban vagy összejönnek, vagy nem. Jongdae pedig jól tette, hogy kijelentette ő nem lesz a harmadik kerék, akármiben is állapodott meg Junmyeon azzal a ribanccal :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. " Te hol voltál? Halálra aggódtam magam, még a telefont sem vetted fel! - ingerülten kérdezte, aztán egyre inkább megenyhült az arckifejezése, amikor rám pillantott.
      - Jongdae-vel néztem filmet. Tényleg ennyire aggódtál miattam?
      - Hajnali egy óra! Te is tudod, hogy milyen veszélyes ilyenkor egyedül bóklászni, mégis miért csináltad?" Ó. TE. JÓ. ÉG. (amúgy sokszor azért idézek annyit, mert így könnyebb felvezetni az aktuális mondandómat, mint lustán körülírni - na meg mert a kedvenc jeleneteim az adott szituációból :$)
      Chanyeol karaktere nekem már teljesen kiszámíthatatlan, kész rejtély ez a férfi, komolyan! Először rákiabál Baekhyunra, amit amúgy nem értettem o.o Aztán meg ennyire aggódik... Első reakcióm: Hát egyem is meg a kis drágát :3 ÉS MOST KOMOLYAN MOZIBA AKARTA VINNI? RODJSXPJRPDJXREDX MIÉRT NEM VITTE T____T

      A sétájuknál már szinte meg sem próbálom ecsetelni, hogy milyen érzések törtek rám, mert szerintem felidézni is felérne egy ismételt szívleállással. Igen. Mert ezek rohadt jók együtt, főleg ilyen helyzetekben.
      ÉSÉSÉSÉSÉSÉS CSAK EGY UTOLSÓT HADD IDÉZZEEEK: "Ő kell nekem. Akármit is követett el ellenem és bármit is fog ezután, akkor is csak ő kell. Azt akartam érezni mindig, amit a közelében éreztem. Hogy remegjen körülöttem a levegő, és én is." Imádom a zárásaidat, Vivi :3

      Amúgy Baekhyun helyében megfogadnám Jongdae bölcs tanácsait Chanyeollal kapcsolatban :D Nem lett ez olyan túlságosan nyálas rész, mint amilyennek beállítottad, szerintem ez még a pont belefér és kell is kategóriába tartozik, amitől szívtelenség lenne megfosztani a népet :3 Remélem fogsz még ilyeneket írni, mert esküszöm élvezet olvasni őket ilyen helyzetekben :P

      Tényleg még egyszer köszönöm szépen, már minden félelmem elszállt a dologgal kapcsolatban - amik nagy eséllyel holnap és szombaton vissza fognak jönni -, de ezt már amúgy is megbeszéltem veled, hogy mit fogok tenni, ha túlélem :DD
      Várom a következő részt! :3 ♥

      Törlés
    2. Igen, tudom, hogy néha ritka szar a blogger, szerintem már sokunkkal kicseszett így. Ez az egyik legidegesítőbb szerintem, én nagyon ki tudok akadni rajtaXD

      Örülök neki, hogy jobb kedved lett, utána nekem is, mert végignéztem a doramát, és valami istenkirály volt a két főszereplő. Komolyan mondom, ez a nő hatalmas, minden doramája tetszett eddig, és szerintem tőle láttam a legtöbbet is. Na, de a lényeg, hogy örülök, hogy jobb kedved lett, és remélem, hogy ez továbbra is így fog maradni, bár tudom, hogy nehéz.

      Szerintem nem szoktál hülyeségeket írni, meg imádom, amikor részleteket emlesz ki a fejezetekből, csak azokra sehogy sem tudok reagálni, de tényleg olyan jólesnek. Meg hát a spontanaitás nagyon király dolog, akkor a legjobb minden, ha csak spontán csinálod, mert akkor csinálod igazán. Mármint milyen görcsös már, ha valamin gondolkodnod kell?! MINT MATEK ÓRÁN ÖCSÉM. Hát azt a szenvedést nem kívánom senkinek, komolyan. És mivel az én történetemet is végigkíséri ez a vonal, ezért örülök neki, hogy te is így írsz nekem. Egyébként sokkal viccesebbre szerettem volna írni, de mivel magam sem vagyok egy humorherold, ezért sosem jön össze. A nyakatekertség meg nem való E/1-be, nekem pedig a legfontosabb az érzelmek közvetítése, ezért inkább lemondtam ezekről a mondatokról. Erre talán a harmadik vagy negyedik fejezetben nyitották fel a szemem, azóta odafigyelek erre, meg ezért van benne trágár beszéd is (lehet, hogy néha túl sok is), hogy sokkal reálisabb legyen. Mert hát nincs olyan, hogy egy férfi ne káromkodna. A legjobb fiú barátom maga a megtestesült angyalka, és még ő is szokott:D Ez a történet szerintem a legegyszerűbb alap a világon, de nem vagyok többre képes hahahahaha. Bár ez nekem kihívás, valami átlagosból különlegeset alkotni. Na, majd egyszer remélem, hogy sikerül.

      Pedig milyen kis gonosz volt itt Chanyeol:D Majd próbálkozom még ilyet írni, bár mostanában tényleg nem tudok semmi ilyet kitalálni, de bízom a spontán jeleneteimben, hátha írnak majd hasonlót a jazz kezeim.

      Hát, nézőpont kérdéseXD Szegény Baekhyun már szenved a látványtól, nem lehet az övé Chanyeol, ez olyan frusztráló tud lenni. Hogy akihez vonzódsz ott van melletted, és borzasztóan közel van, mégis rémisztően távol. De Chanyeol félistenségnek ki ne örülne? A nagybetű menő, használd őket előszeretettel, mint én, hahahaahha.

      Azért szerepel majdnem mindegyik részbe, hogy valamivel menjen a karakterek száma, meg hogy ne legyen tömény Baekyeol XD Bár egyáltalán nem bánnám, ha tömény Baekyeol lenne, de lehet, hogy más igen, DE TUTIRA FOGOK OLYAT ÍRNI HAHAHAHA. Főleg mostanában lesz CSAK Baekyeol, a tizenhetedik rész meg spoilerspoilerspoiler. Cuki sikítás level Baekhyun. Mint egy rossz buzi, csak így tudom elképzelni szegény gyereket XD Fogalmam sincs, hogy mit szánok Suchennek, csak annyit tudok, hogy nem teljes happy endet, vagy egyáltalán nem happy endet, de Jongdae barátunkkal nem akarok kicseszni. Szegény lány karaktereimet mindenki ribancozza XD Ő egy kedves személy, csak konkrétan semmilyen szerepe nem volt még a történetben, amúgy szerintem rekordot döntöttem, úgy utálják a karakteremet, hogy nem is szerepelt XDDDDDDDD

      Törlés
    3. ANNYIRA JÓ ÉRZÉS EZT LÁTNI. A KIEMELT RÉSZT IS MEG HOGY CHANYEOLRA AZT MONDOD HOGY FÉRFI. Mindenki lefiúzza szegényt. PEDIG Ő FÉRFI. A. FÉRFI. NA XD Komolyan moziba akarta vinni hahaahhaha. Azért nem vitte, mert egyszer láttam egy doramában, hogy éjfél után már nincsenek nyitva a mozik. Látod, mennyi mindent tudok meg a doramákból? Éjfélkor nincs mozi, huhúúú:D Neeem, amúgy tényleg nagyon hasznosak, rengeteg dolgot lehet belőlük tanulni, nem utolsó sorban pedig leköt, és felőröl és boldog leszel és szomorú és mindezt egy időben. Én nem tudom, hogy hogyan csinálják, de valamit nagyon tudnak Dél-Koreában, vagy néhány színész ennyire jó. Nem tudom.

      Pedig általában gyengék a zárásaim, de örülök, hogy tetszik^^
      Hát persze, hogy fogok ilyet írni, mondom, hogy mostanában szeretni fogtok. Nagyooon sok rész lesz ilyen, nem tudom hogy fogom kibírni rózsaszín mázzal ennyi ideig, cukormérgezésem lesz XD

      Remélem, hogy jobban vagy, bár gondolom, hogy a felét sem osztottad meg velem, amit átéltél. De nem jó magadban tartani, mert akkor robbani fog, és az nagyon fájdalmas mentálisan. Úgyhogy mondj el mindent, én meghallgatlak.

      Köszönöm, hogy írtál:3 ♥

      Törlés
  6. Szia :)
    A nyáltengert és az unalmast nem lehet egy mondatban említeni. :O A fluff az életen :c Szóval szerintem nagyon édeees volt ^^ Azt hittem elolvadok :3
    Chanyeol a FEHÉR ing gombjaival szerencsétlenkedett :D Nagyon helyes, hogy hallgatott Baekre :3 Így biztos fele olyan dögös, mint amúgy :DD hahaha, nem :3

    "- Elég régóta ahhoz, hogy most elmenjek zuhanyozni - villámgyorsan pattantam fel az ágyról, a lépteimet a fürdőszoba felé vettem, de még láttam a magabiztos és győztes mosolyt ott virítani a képén.
    Nos, mindketten tudtuk, hogy mást fogok csinálni a zuhanyzóban." Esküszöm kedvenc ;D Olyan jó karakter Baekhyun, de komolyan, imádom ;.; Meg persze Chanyeol :3 Bár most megijesztett, hogy ilyen kis pszichopata, de erre majd visszatérek.
    Először kicsit sajnáltam Channiet, hogy egy ilyen perverzzel él együtt, de a "Ne félj, nem fogok megijedni tőle" után tudtam, hogy őt sem kell félteni, bár kíváncsi lettem volna, hogy mit csinál, ha Baek tényleg kisétál egyszál fa... szóval igen xD
    Amúgy, Chanyeol, mit képzelsz, mit intézel amiről nem tudunk? ><
    A kiakadása... Igen, van valami ami miatt nem szereti Koreát és az ételeket, szóval semmilyen formában nem akar az országgal érintkezni, ha jól értem. Igen köszönd csak meg Baeknek, hogy itt lehetsz xDD De valamiért vagy a kimchivel van rossz emléke, vagy csak mert ez nagyon koreai, vagy nincs is akkora jelentősége, amekkorát én tulajdonítok neki. :D
    Nagyon reméltem, hogy Jongdae jobban van, de azért nem így. >< :P Mondanám, hogy én "feláldoznám" magam Baekhyun helyett, hogy én lássam, ne ő, de belegondolva, hogy a legjobb barátom és a főnököm, azééért... O.o Jongdae, te meg ne legyél ilyen könnyűvérű. Az egy faaa~~ meg sem érdemel téged :c vagyis de, ha nem lesz a világ legnagyobb anyuci-pici-fiacskája és a sarkára áll. Ha ez az esküvő tényleg megtörténik, nem tudom mi lesz Jongdaevel... menjen csak k*rvázni, megengedem, hogy heteró (heretó-ra akarja javítani O_O esküszöm, nem tudom róla semmit) legyen xD Jó, végülis Korea... nagyon hitelesen leírtad a kapcsolatukat :c *szomorú, de legalább rájött az igazságra... nem vágja, hogy milyen gáz, hogy ennyi időbe tellett* De még mindig Jongdae az, aki tisztán lát.

    Chanyeol, amikor Baek hazaért olyan édes voooolt~ nagyon tetszett Olyan volt, mint egy kutyus :3 A poén, hogy csak most jöttem, rá, hogy levitte sétálni xD na jó, befejeztem ^^ (nem) :D EL AKARTA VINNI MOZIBA *O* De édes ;.;
    Igazából szívesen megöltem volna Baekhyunt azokért, amiket feltett, de valójába tökre megértem.
    MEGFOGTA A KEZÉT *O* (Istenem mint az a kép, amit te is mondtál (tudod a doramás), azt kerestem vagy fél óráig, hogy belinkeljem még az előző részhez, de nem találtam >< Nem baj, láttam, hogy ismered xd ) ÉS CSAK MERT JÓ ÉRZÉS *O* Hát ő is érzi *____*
    Annyir köszönöm, hogy megírtad, és hogy olvashattam~~ <3
    Várom a folytatást^^ És lassan téyleg vissza mennek :O Vajon mi lesz ott? O.o
    A legfogyatékosabb rajongód, hűséges olvasód és volt csendes olvasód xDD (Tényleg sajnállak téged magam miatt xDD <3)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Igen, tudom, hogy nagyon sokan a fluffot szeretik, én is nagyon szeretem egyébként, csak nem akkor, ha én írom XD Valahogy annyira nem jön át, mint amikor mástól olvasom, de azért remélem, hogy veletek ez máshogy van, meg hát a saját írásommal mindig kritikusabb voltam.

      Chanyeol nem az, csak egy kicsit hevesen reagált, de semmi pszichés szándék nem vezérelte:D Örülök, hogy tetszenek a karaktereiem. Megíjedtem, hogy vajon tetszeni fog-e nektek Baekhyun.
      Még szerencse, hogy beugrott ez a törölközős ötlet, azért nem szerettem volna leírni egy ilyen jelenetet, kínos lett volna, bár megoldottam volna úgy valahogy, hogy ne legyen az, mert nem nagyon bírom ezeket a szituációkat. Már a BL is éppen eléggé az volt, most már nem akarom még ilyenekkel is bántani Baekhyunt xd
      Chanyeol... valamit intéz. Spoilerspoilerspoilerspoilerspoilerspoiler.
      Jackpot. Koreával kapcsolatban van rossz emléke, ennyit elárulok. De hogy mi is pontosan, az is ki fog derülni, de már csak a történetből, és már nem is kell rá sokat várni. A kimchi is fontos lesz, és nagy jelentőséget tulajdonítok neki, mert az. Egyébként ezt most találtam ki, mert eddig csak spontán írtam, de már tudom, hogy miért nem szereti Chanyeol a kimchit.

      Szegény Junmyeon:D Milyen csúúnya szavakat használtok rá, de esküszöm, nem ezt akartam elérni. Bár tudtam, hogy ennyi rossz lépéssel biztos utálatos lesz, de ennyire. Ajajjj, valamit muszáj tennem az ügy érdekében. Jongdae erős, mindig is erős és vicces karakter lesz, csak azt a kiakadását le kellett írnom. De ne félj, Jongdae király lesz:3 Áh, az esküvő? Spoilerspoilerspoilerspoilerspoiler.

      XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      Ne már, ezen annyira nevetek még most is, de egyébként ja, tényleg olyan feeling, csak így belegondolva elég vicces.
      El akarta, de Baekhyun túl későn ért haza. De ami késik...

      Milyen kép?XD Most hirtelen nem ugrik be, de biztos tudom, hogy mi az, meg ha láttam a doramát is, akkor pláne. De most tényleg nem rémlik.
      Annyira köszönöm, hogy olvasod, és hogy mindig írsz nekem véleményt:3 ♥

      Törlés
    2. Neeeeeeee... gonosz vaaagy ;.; Amúgy nem, de én türelmetlen igen, szóval jogosnak gondolom, hogy ezt mondom :DD
      Nem emlékszem pontosan, csak valami olyasmi volt, hogy míg a sima sorikban nem tom mi van (olyan értelmesen magyarázom, figyelj xDD), addig mi örülünk, ha a 15.részben megfogják egymás kezét. Mondjuk, akkor ez már minimum 19es lenne, hiszen ez volt a második :OO ;D
      ÉÉÉÉÉN KÖSZÖNÖÖM <3 Ha rajtam múlik, valami kis hülyeséget mindig írok :3 :D <3

      Törlés
    3. JAJJJJ IGEN, TUDOM.
      Hát azt írtam valahova, hogy
      amerikai sorozat
      első rész: már csókoloznak, minden egyéb

      koreai sorozat:
      tizennegyedik rész: ÚRISTEN MEGFOGTA A KEZÉT ÚRISTEN DSIJEDOLIJECLKJECL

      XDDDDDDDDDDDDDD

      De tényleg, néha nekem is vannak ilyen reakcióim egy dorama nézése közben, szerintem videóra kellene venni, főleg amit a Secret gardennél levágtam, bár igaz, hogy ott volt minden bőven. De a you came from the star-nál... Tyű, míg összejöttek, addig hatezerszer meghaltam XD

      Köszönöm:3 ♥

      Törlés
  7. Hát ez zseniális lett!
    BAEKHYUN TUDOD TE MENNYIRE SZERENCSÉS VAGY, AMIÉRT EGY ILYEN FÉLISTENNEL LAKSZ? *Caps lock off* :D Nekem tuti nem lett volna akkora akaraterőm, hogy ne menjek oda hozzá, amikor ott áll előttem félmesztelenül és szerencsétlenkedik a gombokkal. Mondjuk aztán Baek is a zuhanyzóban végezte. :D
    Chanyeol mi a fene bajod lehet ennyire a kimchivel, hogy még Baekhyun fejét is leordítod a helyéről? (Amúgy i love kimchi^^)
    Junmyeon te… te gyáva! Az lenne a legjobb, ha oda állna az anyja elé es megmondaná neki, hogy ő Jongdae-t szereti, nem az hogy inkább háremet tart helyette. Vagy nyögje be a csaj az anyósjelöltjének, hogy leszbikus… *badumm tsss* :D Annyira imádom amúgy SuChen-t.*-* De azért a logika ott is megvan, hogy nyitott ajtó mellett kell… szerelmeskedni. xD
    Miután Baekhyun hazament és Chanyeol megölelte hirtelen annyira boldog lettem, annyira édes volt Yoda, olyan kis esetlen volt, az meg hogy el akarta hívni moziba hát az nagyon aranyos volt. Először azt hittem Baek azt mondja, hogy "A mozi hajnalban is nyitva van." aztán rájöttem, hogy ez nem valószínű.
    Az egész séta jelenetet annyira magam előtt láttam magam előtt és bele tudtam élni magam. Az ilyen jelenetek nagyon tetszenek, magamban imádkoztam, hogy még ne legyen vége. Órákig olvastam volna, ahogy így sétálnak, közben Baekhyun beszél az érzéseiről.
    És a végén Chanyeol ennél imádnivalóbb már nem is lehetne:
    "Összefűzte ujjainkat, én pedig éreztem az elmaradhatatlan háborgást a testemben. Ránéztem, mire ő zavartan megvakarta a tarkóját a másik kezével. - Csak azért... mert jó érzés."
    Annyira jó, hogy egyre jobban kezdik kimutatni egymás felé az érzéseiket, már tudják egymásról, hogy vonzónak a másikhoz, de azért még kéretik magukat, csak hogy nehogymár korai halált okozzanak nekünk, olvasóknak azzal, hogy már az elején összejönnek. :D
    Egyszerűen imádtam ezt a részt (az összes eddigivel együtt) és várom a következő fejezetet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ááá, köszönöm szépen;;
      BAEKHYUN TUDJA, HOGY MILYEN SZERENCSÉS. Igen, szerintem egy ilyen látvány mellett senkinek nem lett volna akaratereje, nekem biztos nem.
      Ki fog derülni, a tizennyolcadik fejezetben, vagy egy picivel később, még nem tudom. Tényleg finom a kimchi? Még nem kóstoltam, de sok magyar dícséri.
      Biztos nehéz lehet neki, mert azért a család mindig fontosabb lesz, mint egy szerelem. Szegény Junmyeon, nem lehet könnyű chaebolnak lenni. de ő egy rich man. A CSAJ LEGYEN LESZBIKUS?XD Azért volt nyitva az ajtó, mert Jongdae nem adott neki időt arra, hogy... szerelmeskedjenek, csak így alakult. Spoilerspoilerspoilerspoiler.
      Esetlen volt Chanyeol? Nekem ez meg sem fordult a fejemben, bár abban a szituációban lehet, hogy valóban olyannak tűnt. A mozik nincsenek nyitva, csak éjfélig, legalábbis egy doramában ez volt, és ehhez tartom magam XD Próbálok néha ilyen koreai cuccokat belecsempészni, de nem nagyon sikerül, még koreai közmondásokat is kerestem, de egyiket sem értettem, hogy mi lehetett a rejtett mondanivalója XD Úgyhogy magamtól írok mindenféle butaságot, ami eszembe jut.
      Jajj, de jó, hogy ezt írod. Örülök, hogy magad elé tudtad képzelni, nekem ez a legfontosabb.
      Igen, Chanyeol jelzései egész nyilvánvalóvá váltak, főleg a "csak mert jó érzés" mondata után, de már tényleg nem akartam addig húzni, mert már én is idegösszeomlást kapok lassan XD
      Köszönöm szépen, hogy írtál^^ Igyekszem a következővel, csak el kellene valahogyan kezdeni, de most ötletem sincs, pedig pontosan tudom, hogy mit akarok írni, de akkor sem tudom összefüggő mondatokat alkotni.

      Törlés
    2. Személy szerint én nagyon szeretem a kimchit, kóstold meg, egy próbát megér.:)
      Jaj azt az előbb kihagytam, hogy amikor Baekhyun nem azt a két kérdést tette fel amit kellett volna, szabályosan kapartam a falat.xD
      Hát igen, mondjuk megértem szerencsétlen Junmyeont, elég szar szülői elnyomás alatt élni…
      Mekkorát nézne már mindenki, ha leszbikus lenne, nyomorult anyósjelöltje ott helyben ütné addig, ameddig heteró nem lesz újra.:D De annyira sajog a szívem Jongdae-ért, pedig ő csak annyit vétett, hogy szerelmes lett a főnökébe.:/
      Chanyeol vaióban egy kicsit esetlen lett, de én annnnnnnyira de annyira szeretem ezt az oldalát.:D
      És tényleg annyira fantasztikusan írsz, teljesen átadod a sztorit (nekem 100%-osan átjön).:)
      Velem is előfordul, hogy megvan a sztori, tudom mit akarok írni és hogyan akarom, de az Istennek sem tudom elkezdeni, de a türelem rózsát terem (már akinél).:D
      Akkor türelmesen (már amennyire bírom:D) várom a következő részt.:)

      Törlés
    3. Biztosan meg fogom egyszer kóstolni, csak olyan finnyás vagyok ezekre a dolgokra, nem igazán eszem meg az ételek felét, a halat meg minden tengeri dolgot utálok, a húgom állandóan ilyen ramen-szerű levest vesz a boltokban de az Isten se venne rá, hogy én azt megkóstoljam XD
      Igen, az tényleg milyen idegesítő lehetett. Főleg úgy, hogy milyen sokszor előfordult már velem is, hogy inkább mást mondtam, mint amit gondoltam.
      BIZONY HOGY SZAR ÚGY ÉLNI *tudna mesélni* Na jó, azért az én helyzetem nem annyira szörnyű, de akkor is XD Már ezt is utálom, hát milyen lehet egy gazdag chaebolnak, nem lehetnek saját gondolatai. Most pont néztem egy doramát, a címe High society volt és tökéletesen bemutatja a chaebolok életét, még az egyik fiú el is szökött XD
      Szegény Jongdae. Őt még én is sajnálom, pedig én csesztem ki vele hahahaha:D

      TE ÍRSZ? Na jó, ha nem akarod itt, akkor átküldenéd privátban a blogod, vagy ha nincs blogod akkor szívesen elolvasok tőled bármit.

      Törlés
    4. Jajaj, nem is tudom ezt látni fogod-e egyáltalán.:D Elég rég jártam internetközelben, de most itt vagyok és megyek olvasni a blog többi részét.^^ Mint látod a nevem és a képem megújult, ezentúl így fogok itt neked áradozni.xD
      Pont ma volt időm publikálni a legelső irományomat az új blogomra. Nem is tudom hogy sikerült, hozzád képest kismiska az tuti.xD Itt a link, ha tényleg lenne kedved elolvasni.^^ http://yaoioneshotmagyar.blogspot.hu/2015/09/megint-pocky-baekyeol.html
      Nézd el a hibáimat kérlek.xD *nagy szemekkel pislog a zöldfülű*

      Törlés
    5. Persze hogy látom, kapom róla értesítést a telefonomon!:D Nekem aztán bármikor lehet írni, észre fogom venni^^
      A történeted pedig el fogom olvasni, és majd írok is hozzá. Azt nem ígérem, hogy elnézem a hibáidat, de nem harapok, megígérem!:D Esetleg majd segítek, ha elfogadod. De lehet, hogy nem is lesz rá szükséged;;

      Törlés
    6. Ja, akkor jó.:D Köszönöm, nem baj, inkább szólj, abból tanulok.:D És hálás lennék majd a segítségedért is.^^
      (Azért remélhetőleg annyira borzasztó nem lett.xD)

      Törlés
    7. Mindjárt elolvasom, és írok is hozzá!:)

      Törlés
  8. naésmostfelnemállokinnenamigmegnemíromakommentem :D
    Szia :)
    Nos a nyáltengerről: Szeretjük a nyáltengert, főleg, ha a te tolladból származik ;) Szerencsémre kicsit kirángattál a masszív önsajnálatomból, amiért köszönettel tartozom <3 (meg még sokminden másért is szerintem >.<)
    Szóóóóóval. Nem is nyálas XD
    Szimplán csak arról van szó, hogy két ember közelebb kerül egymáshoz, nincs ebben semmi brazilos - mert TE JÓL ÍROD MEG :)
    Engem kicsit elvarázsolt Chanyeol, most olyan kis sebezhető, olyan őszinte és ő maga sem tudja mitévő legyen a ténnyel, hogy ÚRISTEN közel engedett magához valakit. Borzasztó, tényleg >.<
    Igazából nekem nagyon tetszik ahogyan ez megjelenik, Chanyeol a független FÉRFI (így csupa nagybetűvel) rájön, hogy nem csak jól érzi magát valakivel, egyenesen szüksége van rá :) nos, Channie, THAT'S LIFE :D
    Hogy Chen és Junmyeon hogyan jutnak túl a dolgaikon, azt elképzelni sem tudom, de nagyon szurkolok nekik, *-*
    Nem igazán vagyok a toppon, ezért nem tudom most nagyon kielemezni ezt a részt, mert nem jutok túl a tényen, hogy TETSZIK, de talán ez épp elég :) talán elindítottál most egy kisebb lavinát, és folytatom a megkezdett dolgaim, vagy írok egy újat XD a lényeg, hogy kedvet kaptam hozzá, miattad *-*
    Nem tudom, hogy Bia jobb kedvre derült-e de én határozottan jobban érzem magam, és ezt köszönöm <3
    azért a doramára is hagyj időt mert az FONTOS :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jaaaj, Vanda♥
      Igen, én is szeretem a nyáltengert egyébként, csak akkor nem, ha én írom. Milyen furcsa ez a sok drámámhoz képest. Örülök neki, ha neked is jobb kedved lett tőle, még ha csak egy picikét is, de akkor már elértem:3 Én is sok mindenért tartozok ám köszönettel.
      Úúú, köszönöm szépen, hogy így gondolod. Mindig meghatódom a szavaidon, mert úristen, erre nincsenek jobb szavak, csak annyira nagyon szeretem az írásod, és úgy örülök, hogy szerinted jól írok.
      Ugye? Mostanában ez jobban kivehető nála, Abby is azt írta, hogy milyen kis esetlen volt ebben a részben, ami egyébként nekem fel sem tűnt, de utána elgondolkodtam rajta, és valóban. De a szerelem, vagy az alakuló szerelem már csak ilyen, ugye?:D Kimutatják egymásnak a gyengeségeiket.
      Milyen nehéz folyamat ez, amikor valaki függetlenből valakitől függ a végén. És Chanyeol tényleg FÉRFI csupa nagybetűvel, de szerintem nem csak a történetben, de lehet, hogy csak én raongok annyira a személyiségéért. XD
      Fogalmam sincs, mit kezdjek a két jómadárral. Mindenesetre megpróbálom a legjobbat kihozni a szokatlan kapcsolatukból, még ha nehéz is lesz.
      Úristen, ííííííííííííííírj, ííírj. Most büszke vagyok magamra, hogy kedved kaptál az íráshoz. Remélem, hogy azóta már elkezdtél valamit alkotni, és hogy jobban vagy. Amúgy úgy látszik, hogy a rossz kedv ragályos, mindenkinek rossz a kedve valamiért, és nekem is T_T Vagyis már nem annyira, és egyre jobban vagyok.
      Hagytam a doramára időt!:D És még egy könyvet is elolvastam, és már belekezdtem egy másik doramába. Fogalmam sincs, hogy hogyan van ennyi mindenre egyszerre időm, mert reggeltől délutánig elérhetetlenek ezek a dolgok, a dorama pláne, mert a napom nagy részét anyuval töltöm és csak beszélgetünk.
      Köszönöm, hogy írtál^^ ♥

      Törlés
  9. Naaa sziaaaa~~ <3
    Istenem, ne tudd meg, mennyire akartam már írni Neked <3
    És, hogy olvasni mennyire szerettem volna *-* Délután végig gondoltam Rád, mondogattam magamba, hogy ha este haza érek, nyomás olvasni :3
    ÉS ITT VAGYOK MUHAHA <3
    Ejj de imádom <3 Ma már Te is hatás alá kerítettél, szóval lehet lesznek érdekes mondataim, azért bocsi :D DE HÁT HA EGYSZER ÍGY ÍRSZ T-T Ami nem baj mondjuk, de érted én mit akartam most ezzel mondani? Remélem ^^
    Na szóval huszadjára is szedjük össze magunkat :D

    Imádom a BaekYeol-t, aah megveszek értük, miattad pedig egyre jobban <3 Ez olyan édes rész lett, és egyre több ilyen lesz? Hát már most körbe repültem vagy háromszor a szobát, később meg majd.. Oké, abbahagytam xDD

    Jaaj hát a reggel.. Basszus Chanyeol! Még szép, hogy fürdőszoba lett belőle, HÁT EGY ADONISZ ÖLTÖZÖTT BYUNBAEK ELŐTT T-T
    Kíváncsi lennék (ismét xDD) Chanyeol mit gondolt magában, hogy Baekhyunnak ilyen gyorsan "fürdeni" támadt kedve :P
    Persze a mosolygása utalt arra, hogy tetszik neki, de azért mégis. Remélem, ő sem bír nagyon magával. Aztán valakinél szakadna a cérna.. Hmm... Na jó csapj le xD
    "- Chanyeol! Hozz nekem valami ruhát - résnyire nyitottam az ajtót, úgy ordibáltam neki, miközben próbáltam takarni magam.
    - Ne félj, nem fogok megijedni tőle - hangosan nevetett, ezt pedig egy nemleges válasznak tekintettem. "
    Aah neeem.. Szerintem még megijedni is elfelejtenél kedves Csonyál, az eléd táruló látványtól, aztán te is mehetnél "fürdeni" xD
    Egy kicsit hagyjuk most a perverzségeket, térjüüünk a KIMCHIRE XD
    Fhaaj, de érdekel miért nem szereti :oo Mindenesetre, eléggé megrémítette Baekhyunt.
    Ohh és a SuChen. Először azt hittem minden jó, (nem, először csak szakadtam a röhögéstől Baekhyun miatt xD) bár ez hülye gondolat volt, mert mégis csak ott a ribi, (MEDDIG?!) így pedig semmi jó nem lehet. Mindjárt szólok Potternek, hogy tüntesse el a csajt :D
    Chen tényleg jól megmondta Joonmyunnak. Nehogy már harmadik kerék ˘^˘
    ÚRISTEN CHANYEOL HALÁL ÉDES VOLT <3 AAHW *-*
    ÚJABB IDÉZÉS TENGER! FIGYELEM! (Elnézést érte >< <3)
    "Amint beléptem a házba egy földbe gyökerezett helyes férfi fogadott, aki pár lépésnyire állt a bejárati ajtótól ijedt aggodalmat tükrözve az arcán. Hevesen közelített hozzám, és hezitálás nélkül magához ölelt. Ó. Te. Jó. Ég. A szívem fájdalmasan és hangosan dübörgött, majdnem kiszakadt a helyéről, Chanyeol pedig egyre szorosabban fonta körém a karjait."
    Hát én is azt mondom, hogy ÓTeJóÉg *-* ÓtejóégÓtejóég, annyira fhwoihfqédjowéq.. Erre nem tudok jobb szót kitalálni xD <3 Remélem megértesz ><
    "- Te hol voltál? Halálra aggódtam magam, még a telefont sem vetted fel! - ingerülten kérdezte, aztán egyre inkább megenyhült az arckifejezése, amikor rám pillantott.
    - Jongdae-vel néztem filmet. Tényleg ennyire aggódtál miattam?
    - Hajnali egy óra! Te is tudod, hogy milyen veszélyes ilyenkor egyedül bóklászni, mégis miért csináltad? "
    Chanyeol, istenem, de édes *-*
    Miért csinálod ezt? Puding leszek a véleményem végére, ahogy felidézgetem az olvasottakat <3
    ÉS MÉG MOZIBA IS VINNI AKARTA T-T KÉSZ.VÉGEM.
    A séta is olyan *-*
    Bocsi, komolyan. Nem normális amit leművelek, érzem, hogy nem lesz normális vélemény xD
    Kéz fogás a végén ;;;;; T________T "Csak mert jó érzés" háát persze, meg azért mert kedveled. Ohh én tudom.
    Miattad, még vagy százszor bele fogok szeretni a BaekYeol-ba a fici előrehaladtával <3

    Azt hiszem ennyi voltam <3
    Köszönettel tartozom Neked :3 <3
    SIESS A KÖVETKEZŐVEL! <3 Mert nem bírok várni sokáig. Sőt egyáltalán semeddig sem >< Na jó, erre megéri várni, csak azért írtam, hogy hatásosabb legyen a folytasdkérlekbeszédem <3
    Remélem semmit nem hagytam ki OwO

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Sziaa*_*
      Ááá, olyan jó olvasni ezeket jézusom ldhflihewfoeifh. Örülök neki, hogy ezt írod, pedig ki tudja, hogy mennyire kifáradhattál estére, de ennek ellenére elolvastad. Olyan boldog vagyok;;
      Értem, értem, csak nem tudom elhinni. Még mindig olyan hihetetlen. Pedig tényleg semmi különleges nincs a fogalmazásomban. Már ebben a történetben nem is arra hajtok, hanem az érzelmek átadására.

      Baekyeol lélek vagy te is, mint én hahahhaa. ÉN IS KÖRBEREPÜLTEM A SZOBÁT MIATTAD VAGY HARMINCSZOR.

      Pedig a reggeli akciójelenetet egyáltalán nem terveztem ilyen... akármire. Még írtam is, hogy Chanyeol szarakodott a gombokkal, de igen, valóban király látványt lehetett. Jót gondolhatott Chanyeol XD
      Valakinél szakadjon a cérna? Hát... Még gondolkozom rajta. De lehet, hogy bevetem a gonosz trükköt, amit most nem árulok el, de az tényleg nagyon gonosz lenne hahahha.
      Ez aranyos mondat volt, a perverzségből kimchi lett:D
      Ez is ki fog derülni hamarosan, hogy miért nem szereti. egyébként már magam elé képzeltem a jelenetet, és rendesen sajgott értük a szívem. Na szóval, talán az egy jó jelenet lesz.
      POTTERNEK XD Oké, értettem, szólj neki, én is azt akarom, hogy happy end legyen Suchen részéről, de sajnos az nem lenne reális. De minden tőlem telhetőt megteszek, hogy boldogok legyenek - együtt, vagy egymás nélkül.
      Jongdae kemény:D

      Ugyan, én szeretem, ha idéznek tőlem, nagyon imádom, ha tudom, hogy melyik szerintetek a legjobb vagy kedvenc jelenetetek, csak nem tudok rá sehogy sem reagálni, mert ilyenkor nagyon meghatódom XD

      Megértelek;;

      Mert a puding finom hahahhaha. Egyébként nem volt szándékos, de már kijárt neki egy kis boldogság, de úgy, hogy még így is érezhető legyen Baek gyötrődése.
      MERT CHANYEOL ILYEN RENDES ÉS FIGYELMES FÉRFI.
      De, ez egy normális vélemény volt, a nagybetűktől sose félj, imádom őket, nyugodtan lehet nálam használni, én mindent megengedek:D Én is kiakadok néha egy-egy véleményen, a tiédnél is megtettem, de azért valamennyire rendeztem az érzéseimet XD
      MERT BAEKYEOL NAGYON JÓ, HÁT PERSZE HOGY BELÉJÜK SZERET AZ EMBER. Tipikusan az a couple, akiket nem lehet nem szeretni. Akik meg nem szeretik őket, azok....:D

      Próbálok vele sietni, ígérem;; Bár most megint elkezdtem egy doramát nézni, meg ott van a közös történetem Nettával, és azt is írni kellene, meg annyi mindent kellene csinálnom, hogy élni sincs időm XD
      Köszönöm, hogy írtál ♥♥

      Törlés
  10. Hát azt nem vitatom hogy tényleg úszott ez a rész de nekem pont ezért jött be annyira xD
    Nem is tudom, Chanyeol és Baekhyun kapcsolata igazán különleges és az ember tényleg úgy érzi hogy hol közelebb kerülnek egymáshoz, hol pedig távolabb :0
    Amikor Baek benyitott khm.... Hát én besirtam xD
    És Channie is milyen kis cuki volt már hogy ennyire aggódott :3
    Nagyon tetszett ez a fejezet is, köszönöm hogy olvashattam^-^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, pedig tényleg nem akartam ennyire nyálasra írni, ez már nem is tenger volt, hanem óceán. De most úgy voltam vele, hogy ennyi boldogságot megérdemelnek, ha úgyis hamarosan tönkreteszem az életüket:D
      Igen, nagyon kiszámíthatatlan, vagyis gondolom az, ez az én hibám. De egyszerűen nem tudok csupa boldogságot írni, szükségem van a civakodásokra is, mert úgy teljesek, úgy maradnak hűek a karaktereikhez.
      Szegény Jongdae és Junmyeon.:D Majd erre még visszatérek valamelyik fejezetben.
      A koreaiak szokása ez, annyira aggódnak, hogy az már fantasztikus. Kihasználtam ezt a jó szokásukat. Minden doramának körülbelül kiteszi a negyven százalékát CSAK az aggódás rész XD
      Köszönöm szépen, hogy írtál^^

      Törlés
  11. Szia Vivi! :)
    Ah, megint lemaradtam, pedig most igyekeztem gyorsabban összeszedni magam, csak annyira belelendültem az írásba, féltem, ha leállok, nem fogom tudni folytatni... Na mindegy is, inkább belekezdek a véleménybe, mielőtt még elfeledkezem, arról, mit is kéne csinálnom :D

    Csak mostanság figyeltem fel rá, hogy az elején mindig van az a kis rész, amelyet bővebben, izgalmasan és nagyon is szépen kifejtesz - talán nem hazudok, ha azt mondom, imádom őket. :) Szerintem nagyon jó ötlet, mindig kell egy rövid felvezetés, ami előkészíti azt a szikrát, mellyel végül el is indul a történet, vagy ebben az esetben a fejezet. Emlékszem, az elején gyakran Baekhyun 'zuhanyzásaival' kezdődött minden, ami persze most sem maradhatott el, pedig rég nem volt már ilyen. A beszélgetés, és persze az elém táruló kép, ahogy Chanyeol, ha szolidan is, incselkedik Baekhyunnal mosolyt csaltak az arcomra.

    Jongdae és Junmyeon kapcsolata... Nem is tudom, mit mondjak. Szerintem jót tenne nekik, ha egy kis időre szünetet tartanának, mert ez az állapot, mint az kiderült, egyiküknek sem igazán kedvező. Látszik, és tudom is, meg persze mindenki más, hogy szeretik egymást, és ha nem történt volna ez a kis baleset, boldogok lennének, de csakis az ő érdekükben mondom. Pedig még csak nem is kedvelem őket különösebben :D De legalább törődök velük.

    Chanyeol ebben a részben engem egyszerűen teljesen elvarázsolt. Főleg, mikor Baekhyun végre hazavánszorgott... Én így szeretem őt leginkább - meg a magas, nyúlánk férfikaraktereket általában -, ahogy ilyen aggódó, törődő és kedves. Persze még mindig ott van az a törékeny lélek a kemény álarc mögött, amiről Baekhyun nagyon is tud... Remélem, azt a napot is megérjük, hogy ne csak ő, de mi is láthassuk, mi is lapul a szíve mélyén Chanyeolnak. A kimchi történetére pedig én is nagyon kíváncsi lennék! :) Remélem, hamarosan fény derül majd azokra a dolgokra, amik pillanatnyilag még titokban lapulnak.

    A fejezetben megkérdőjelezhetetlenül is a séta volt a kedvenc részem. Megint előjöttek azok a fantasztikusan ragadós, mézédesen nehéz közös pillanatok. És a kérdések, amiket Baekhyun szíve akart, s mégsem tett fel - mindig is imádtam az ilyen apró fordulatokat, amiket az írók beleszőnek a történeteikbe. Egy kis fűszer ide, a többi meg oda; már kész is maga a tökéletesség.

    Lehet, tényleg nem ez volt a leghosszabb fejezet, én mégis nagyon élveztem, és ne aggódj, egyáltalán nem volt unalmas. Még akkor sem lett volna az, ha egy helyszínen játszódik az egész. Nekem legalábbis akkor is tetszett volna. Nyugodtan hozz még ilyet, szórd meg annyi cukorral, amennyivel csak akarod.

    Sajnálom, hogy ilyen bénácska véleményt sikerült csak kipréselnem magamból, általában azért tudom csak később, több idő után leírni a gondolataimat, mert azt szeretném, ugyanolyan mód legyenek megírva a hozzáfűznivalóim is, akárcsak a fejezeteim - vagyis órákat ülnék fölötte, hogy szavakat vagy ezer másra lecseréljek -, de ez persze nem mindig jön össze; most sem sikerült ez a véleményem valami fényesre. De remélem megbocsátasz. Úgy tűnik, korlátozva van a szép szavaimnak a száma, melyeket leírhatok, és a mai nap már az összeset elhasználtam. :)

    Köszönöm, hogy olvashattam, már nagyon várom a folytatást!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Khiska!:)
      Szerintem nagyon jól tetted, hogy inkább írtál, mert hát ez innen már nem fog eltűnni. A másik, hogy elolvastam a történetet, ha a Kaibaekre gondolsz, és még most is totális SOKKBAN vagyok, de hamarosan én is írok neked véleményt.

      Igen, mert mindig úgy vagyok vele, hogy egy kis bevezetést adok a fejezetnek, aztán már inkább kisebb leíró részek vannak benne, meg párbeszédek. De ha nem így írnám, akkor úgy érezném, hogy az egész csak párbeszédből áll, azt pedig nem akarom.

      Az már bőven elég, hogy ezt írod:) De az érdekelne, hogy ők a valóságban is távol állnak-e tőled. Hogy hanyadikok a bias listádon. Egyébként az ő párosukkal úgy vagyok, hogy Jongdae egy kis troll, de mindig keresi Junmyeon társaságát, és ez nekem nagyon imponál. Szeretem azt a baráti kapcsolatot, ami közöttük van, ezáltal pedig nagyon szívesen írok és olvasuk velük, bár igaz, hogy nagyon sok páros megelőzi őket a listámon, de azért ők sem vannak olyan nagy hátrányban.

      Jajj, Chanyeol és a kimchi:D Hát, sajnos fogalmam sincs, hogy miért nem szereti. Ezt még ki kel találnom, de szerencsére már körvonalazódik valami a fejemben, viszont lehet, hogy elvetem és egy teljesen más dolgot találok ki. Örülök neki, hogy ezt írod, mert nekem is leginkább ezek a karakterek tetszenek. Az ilyen aggódó és törödő férfiak. Bár a rosszfiúk is a gyengéim, de az a fajta, aki egy nő kedvéért képes megváltozni.

      Nem is tudom, hogy erre mit írhatnék. Talán meg sem érdemlem ezeket a szavakat, bár bevallom őszintén, hogy borzasztóan jólesik, és nem is tudok rá reagálni T_T

      Talán azért érzem unalmas, mert mostanában nem sok dolog történik benne, de próbálok kisebb titkokat elhinteni, hogy azért megmaradjon valamennyire az izgalom, meg hogy mindenki várja a folytatást. Lehet, hogy ettől még egy picit jobban megszóróm a következő részt cukorral, de azért csak mértékkel fogom:)

      Ugyan már, én meghatódtam a véleményedtől. Meg hát az ember a saját munkájával szemben - csináljon bármit- mindig kritikusabb.

      Köszönöm szépen, hogy írtál! ;;

      Törlés
  12. Szia Vivi!
    Most teljesen cseppfolyósodva vagyok a fejezet vége miatt. *.* Az efféle jelenetek tesznek tönkre, de komolyan. Na meg Chanyeol gombolása hehehe XD
    Az még mindig nem derült ki, hogy mi lesz a SuChen párossal, de vicces volt, ahogy Baek rájuk nyitott. :-D Cc...egyesek csak úgy bemennek mindenféle jel nélkül mások lakásàba, hah. ^^
    Sajnos nem vagyok most olyan túl jó hangulatban, hogy bővebben kifejtsem imádatomat a részt illetően. Sorry <3 De nagyon várom a folytatást, csak így tovább. Pusz
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ditta!:)
      Hahahaha, de remélem, hogy jó értelemben tett tönkre. Jaj, én is nagyon szeretem ezeket a romantikus , szinte már cukormérgezéses jeleneteket, csak furcsa, hogy még én írom ezt, mert egyáltalán nem az én stílusom.
      Hát még én sem tudom, hogy mit tervezek velük. Tényleg, fogalmam sincs. A szívem azt sugja, hogy Suchen legyen együtt, de...xd
      Remélem, hogy azóta jobban érzed magad, bármi is bántott!:)
      Köszönöm, hogy még így is írtál ♥

      Törlés