Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Szívritmus csapda (BaekYeol) - tizennegyedik fejezet

||



Érezte az elcseszett szívem



Chanyeol teljesen bezárkózott, befelé fordult, szinte fizikailag is észrevehető volt rajta a lelki összezsugorodás. Bár a világ számára még mindig egy kifogástalan megjelenésű, acélos akarattal rendelkező  férfi volt, mindez üres héj volt csupán, és én ezt a saját idétlen önsajnáltatásban levívott harcom miatt észre sem vettem. Szívverésem sorsot perdített ki helyéből, megannyi fájdalommal lüktetett, miközben emlékek rongyai fel-fellobogtak lelki szemeim előtt. Arcom behidegült, belefészkelt napjainkba a lehűlt keserűség, és akaratlanul is vissza kellet gondolnom újra meg újra a kiégett múltba, a kopott emlékeim poraiban. Ahogy belegondoltam, egyszer sem láttam a múltban, hogy valaki segített volna Chanyeolnak, vagy megajándékozta volna őt egy apró, de nagyszerű gesztussal. Akkoriban a napjaim felét az iskola tette ki, a maradék százalékban pedig az akkori barátaimmal jártam el szórakozni, még ha ehhez ki is kellett szöknöm otthonról. Chanyeol már akkor is velünk lakott, mindig is egészségtelen féltékenységet éreztem iránta, mintha apám nagyobb empátiát és törődést biztosított volna neki, mint a saját fiának. Emlékszem rá, először a harag sötét árnyéka vett körül, amikor apám bejelentette, hogy Chanyeol lesz az alkalmi testőröm. Majdnem mindenhova megrögzötten, ugyanakkor észrevétlenül követnie kellett, és még csak éretlen tizenévesek voltunk, de valamiért apa megbízott benne. Az iskola lett volna az egyetlen hely, ahol ezt a parancsot jegelhettük volna, azonban ő pont akkor volt az érettségi frusztrált felhajtásában, így ott sem úszhattam meg a sajátos követési módszereit. Mindeközben az évek alatt egyszer sem láttam, hogy valaki barátként közeledne felé, az anyját és a nővérét is csak egyszer láttam egy ünnepségen. Akkoriban szerencsésnek mondhattam magam, hiszen rengeteg barátra tettem szert rövid időn belül, viszont ez mind csak látszat és felszín volt. A gazdag gyerekek egyik problémamentes problémája, hogy nem tudhatják, hogy kiben bízhatnak igazán, és hogy kit nevezhetnek hűséges barátnak. Persze, amint elköltöztem, és egy szerencsétlenség lettem mindenkivel megszakadt a kapcsolatom. Chanyeolra révedt tekintetem észrevétlenül.
Láttam a szemei önkéntes, múltban elmerülős ragyogását, a kávét lassan szürcsölgette, az egyik kezét pedig feszítően ökölbe szorította. Nem gondoltam volna, hogy egy apró gesztus ilyen mértékben tudja őt és a lelki állapotát befolyásolni. Elmerülhettem pár pillanatra a gondolataim rengetegjében, amikor feleszméltem Chanyeol kérdőn emelte rám a tekintetét, én pedig megpróbáltam nem rá összpontosítani, hanem a kávéra, ami egyébként meglepően finomra sikeredett, de biztos a kevéske vanília érdeme volt. Nem feltétlenül voltam a régi dolgok híve, viszont a kotyogós kávéfőzőmtől semmi pénzért sem szabadultam volna meg. Jobban kiadta a különleges és egyedülálló ízt, mint bármilyen új, elektromos vacak.
- Nos... Csinálok rament - megtörtem a kettőnk közé beállt magányos csendet, majd heves lendülettel és izgatott frusztráltsággal felálltam, hogy a konyhába menjek, és előkeressem a szükséges fűszereket. 
- Reggelire? - hallottam meg Chanyeol hüledező hangját. 
- Mivel csak azt tudok csinálni, éhen meg gondolom, hogy nem akarsz maradni. Egyébként imádkozz, hogy ehető legyen, mert képes vagyok elrontani. 
- Ha gondolod, összedobhatok valamit - mondta bizakodva, miközben egyre közelebbről hallottam a hangját. A szívem reszketett, amitől mozdulni sem tudtam.
- Nem! Rament akarok. 
Semmi kedvem nem volt egy olyan reggelihez, ami a rohadt múltra emlékeztetett. 
- Jongdae elment? 
- Úgy lépett le, hogy nem is tudtam róla. 
- Ember... És valami oka is van, hogy állandóan seggrészeg? - óvatosan kérdezte, mint aki attól félt, hogy Jongdae ezt a beszélgetést kihallgatja. 
- Nincs, neki ilyen az életstílusa - hanyagul vállat rántottam, miközben magamban szitkozódtam. Ismertem Jongdaet, ezért fel kellett keresnem. 

- Jól néz ki - mondtam teljes beleéléssel, ahogy letettem az edényt az asztalra. 
- Muszáj megkóstolnom? Nagyon rég nem ettem már koreai ételt, felborulna az emésztésem. 
- Hé, ha éhen akarsz halni, akkor ne egyél. Te puhány - az utolsó szót már lenézően odaköptem neki, ő pedig megint a düh hatalmas szikláján állt. 
- Jó, rendben. De miért csináltad ilyen fűszeresre? Nem tesz jót az egészségednek - a közelben volt egy flakon ásványvíz, amit könnyedén megszerzett, majd a negyedét beleöntötte az edénybe, végül elkavarta. Rohadtul ideges lettem. 
- Én viszont így szeretem, és leszarom az egészségem - elővettem a fűszert, és bőségesen meghintettem vele a rament. 
- A víz jó a bőrnek is - mondta határozottan, majd megint öntött az edénybe. 
Ezt még készségesen eljátszottuk pár alkalommal más-más ürügyet kitalálva, de már kezdtem unni ezt a szar játékot. 
- Hé, meg akarsz halni? Csak egyszerűen edd meg, sokkal egészségtelenebb ételekkel tömöd a fejed Amerikában. 
Valószínűleg hatással volt rá a kis mogorva beszédem, mert ezután nem szólalt meg, csak egy fintor kíséretében nekilátott az ételnek. Elmosolyodtam magamban, de ezt neki nem kellett tudnia. 
- Nem mész dolgozni? 
- Nem hiszem, hogy most nyitva lesz az étterem egy darabig. Viszont van más elintéznivalóm - felálltam, és a szobám felé vettem az irányt. - Addig mosogass el. 
Hallottam a tipikus reménytelen sóhaját, ami már szinte elmaradhatatlan volt. Halkan kuncogtam rajta, majd átléptem a szobám küszöbét. 

Feltúrtam az egész szekrényt, mire megtaláltam a kedvenc pólomat. A végére még ingerült is lettem, mert ez volt a szerencsepólom, és úgy éreztem, hogy most szükség volt rá. Átvettem a koszos felső helyett, majd a szekrény második polcára terelődött a figyelmem. Tétova percekig csak bámultam az eddig bontatlan borítékot, és erősen gondolkodtam, hogy vajon mit akarhat nekem mondani Sehun. Mi az, amit nem szeretett volna szemtől szembe közölni? Minden lehetséges és nyilvánvaló tény ésszerűen átfutott a gondolataim között, ezért nem is hittem, hogy levélben vallott nekem szerelmet, vagy valami. 
- Mit csinálsz? 
- Jézusom, megijesztettél - a szívemhez kaptam, mint valami öregember, aki nem bírja a megrázkódtatásokat. 
- Mi az? Melyik szerelmedtől kaptad? - kíváncsian bökött a polc felé a fejével, kirívó vigyorral karöltve. 
- Egy régi ismerősöm küldte... Még nem volt bátorságom elolvasni - lehorgasztott fejjel mondtam, majd ahogy észbekaptam rájöttem, hogy túl sokat fecsegtem meggondolatlanul. 
Ebben a pillanatban Chanyeol egy éles mozdulattal a levélért nyúlt, majd gonosz nevetéssel elszáguldott előlem, de én azonnal utánaszaladtam. 
- Te tényleg meg akarsz halni? Nagyon közelinek érzem a halálod időpontját, Park Chanyeol. Add vissza! - próbáltam elvenni tőle, de egy laza mozdulattal feljebb emelte a kezét, és máris magatehetetlen voltam. 
- Én csak szívességet teszek neked, mert nincs bátorságod elolvasni - továbbra is nevetett, én pedig kétségbeesetten kapkodtam a boríték után, de ő minden nehézséget félretéve egyszerűen elolvasta. 
- Ez az akaratomon kívül történt! - duzzogtam, mire ő kétségbeesett tekintettel rám pillantott, majd összetépte a levelet. - HÉ! Ezt most miért csináltad? Na jó, te halott vagy, Park Chanyeol! 
- Nem volt benne semmi érdekes - mondta, miközben védekezően maga elé emelte kezeit, és hárította a gyenge ütéseimet. 
- Ezért kellett összetépni? Mert nem volt érdekes? Mi jogon csináltad ezt, ha? - idegesen ordítottam, ő pedig továbbra is védekező tendenciában volt. 
- Azt írta benne, hogy visszamegy, meg hasonló hülyeségeket. 
- Hülyeségek? El akartam menni megnézni Jongdae-t, de az még ráér. Ezt még megkeserülöd! - mondtam ellentmondást nem tűrve, mire ő hangosan nyelt egyet.
- Hibáztam. Kérlek, légy tapintatos. 
Adok én neked tapintatot...

- Még harmincat! - mondtam boldogan, miközben Chanyeol a kínok kínját élte. 
Bemelegítésnek tökéletes volt a fekvőtámasz, bár lehet, hogy túlzás volt ráülnöm pluszba. 
- Miért kell ezt csinálnom? - hosszan kifújta a levegőt, majd mindig aprókat nyögdécselve emelkedett fel. 
- Te nem személyi testőr vagy? Nahát, azt hittem, hogy ez neked semmi. 
- Régen edzettem. 
- Akkor pont itt volt az ideje - mondtam gúnyos éllel a hangomban, miközben még jobban Chanyeolra nehezedtem. 
- Még hogy nekem... 
- Hé, én meleg vagyok, vigyáznom kell a karcsú alakomra - mondtam neki sokat sejtetően, majd már csak azt vettem észre, hogy Chanyeol felemelkedett, engem mintegy lelökve magáról. Majdnem a földre estem, de még idejében sikerült a reflexeimet fókuszálni. 
- Mikor is takarítottál itt utoljára? - gondolkodóba estem, direkt nem néztem Chanyeolra, pedig a reakciója aranyat érhetett. 
- NA NE! 
- Ó, de igen - elővettem a gonosz és perverz vigyorom egyvelegét, majd mindentudóan Chanyeolra néztem. Vészesen közel kerültem hozzá, majd felugrottam a hátára minden figyelmeztetés nélkül. 
- Egy gonosz kis törpe vagy - mondta meglepődöttség nélkül, végül a térdhajlatom alá nyúlt biztos támaszként, én pedig az eddigi legbátrabban karoltam át a nyakát. 
- Kezdjük mondjuk a konyhával.
- Kezdjük?! TE NEM IS CSINÁLSZ SEMMIT - hangosabban válaszolta a kelleténél, amin én csak jót kacagtam. 

És ahogy kértem, Chanyeol szobáról szobára takarított, a legutolsó megálló a vécé volt, bár ott le kellett szállnom a hátáról. De végignéztem a szenvedéseit, és még egy képet is csináltam róla, ahol siralmasan vicces fejet vág. A következő parancsom a fekete ing hordásával volt kapcsolatos. Erre a napra megtiltottam neki, hogy azt vegyen magára. A reakciója olyan volt, mintha a férfiasságától fosztottam volna meg. De az érdekemben meg kellett tennem ezt a lépést; nem hittem, hogy sokáig el tudnám még viselni Park Chanyeol fekete inges látványát. Legalábbis ma nem. Egy egyszerű fehér pólót kapott ki a szekrény legmélyéről, és azt vette fel. Kár, hogy nem előttem vacakolt az ingje gombjaival, most is szívesen segítettem volna neki. 
- Hanyadika van? - kérdezte tőlem, miközben a szanaszét dobált cuccaim utolsó megállójához érkeztünk; a szobámba.
Már emiatt körüljárta a nappalit, a fürdőt, és még olyan helyeket, ahol elképzelni sem mertem, hogy ott lehet egy kósza ruhám. 
- Június hat. Miért? - visszakérdeztem, majd megpillantottam a kérlelő tekintetét. 
- Törpe, ez az egyetlen kérésem lesz, kérlek teljesítsd. Az a helyzet, hogy ma BL van, és eddig egyikről sem maradtam le. Megnézzük, ugye? 
Nem igazán tudtam, hogy mi lehetett az a bizonyos BL, de mivel ennyire király voltam, aprót mosolyogva beleegyeztem. Egy utolsó pillantást vetettem a tükörképemre, majd már indulásra kész voltam, amikor realizálódott bennem a szócska. BL... BOYS LOVE? Eltűnődtem rajta, miért akarna bárki is ilyen jellegű műfajt nézni a tévében... Hamis kételyek törtek rám, aztán a remény utolsó  csiszolatlam gyémántja is ellenszegült a kétes gondolataimnak.

Jongdae lakásához érve borzasztóan ideges lettem, hangosan nyomtam le a csengőt, miközben magamban imádkoztam, hogy egy csaj nyisson ajtót. Akkor tökéletesen megbizonyosulnék róla, hogy valóban minden rendben van vele, és Junmyeon csak egy parányi, könnyen szakadó kötele volt élete szakaszában. De a szívemet méregként marta valami, és általában kiválóak a megérzéseim. Nem akartam ezt az érzést, de ettől csak még eszelősebben csengettem, majd az ajtódörömbölést is párosítottam hozzá. 
- Jongdae, nyisd már ki! - hangosan mondtam, a hangom tele volt frusztrációval, de akkor sem hagytam abba. 
Most már tisztában voltam vele, hogy ebből semmi jó nem fog kisülni, ezért még erősebben és hangosabban próbálkoztam, de mindhiába. 
- Jongdae, nyisd már ki a rohadt ajtót! - szinte már üvöltöttem, de nem tudtam megálljt parancsolni magamnak, csak pár perccel később. Hangtalanul csúsztam le, az ajtó szinte eggyé olvadt a testemmel, végül reményvesztetten sóhajtottam. - Nézd, én tudom, hogy most egyedül szeretnél maradni, de hidd el, hogy ez nem segít. Tudom milyen érzés. Akkoriban én bármit megadtam volna, ha valaki a fülembe suttogja, hogy „ne aggódj, minden rendben lesz". Kérlek, hadd segítsek, alkalmi lelki szemetesnek is tökéletes vagyok, és tudom, hogy most az ajtóban állsz - az ajtó halk nyikorgása jelezte, hogy beléphetek, ezért megfordultam és felálltam, viszont a látvány, ami fogadott rémesebb volt, mint amire valaha számítottam. 
Jongdae kinézetére ránehezedett a fájdalom nehéz fátyla, a szemei pirosak, az orra duzzadt volt. Úgy nézett ki, mint egy nagy rakás szerencsétlenség, akinek most rengeteg törődésre volt szüksége. Eddig még csak kétszer láttam Jongdae-t sírni, akkor sem kis dolgok miatt, ezért tudtam, hogy Junmyeon jobban megsebezte a szívét, mint azt vártam volna. 
- Ó, jézusom - azonnal megöleltem, mire benne eltört minden sziklaszilárd tartás, a könnyei teljesen eláztatták a pólómat. 
Hang nélkül zokogott, próbálta visszatartani magát, amennyire tudta, én a hátára simító kezemmel jeleztem neki, hogy most már itt vagyok, és minden rendben lesz. 
- Nem akartam előtted sírni - a hangja harmatgyenge volt, ahogy a karjaimban rázkodó teste is teljesen elernyedt. 
- Gyere, üljünk le - a kanapé felé invitáltam, végül kényelmesen elhelyezkedtünk rajta, miközben én továbbra is a hátát simogattam, az ő könnyei pedig megállíthatatlanok voltak. - Elmondod? 
- Még csak el sem jött. Annyival sem tisztel meg, hogy elmondja az igazat. Kurvára rossz érzés, Baekhyun. 
Ahogy Jongdae-t is borzasztó rossz érzés volt így látni. Hihetetlen, hogy ő, a megtestesült boldogság most a karjaimban sírt, és én nem tehettem ellene semmit. 
- Tegnap, az étteremben... az anyja rendezte, mert hamarosan jön az esküvő. Akkor próbáltam megkeresni, amikor te is megjelentél. Egyszerűen bepánikoltam, és nem tudtam, hogy mit tehetnék. De tudod mit, Jongdae? A főnök nem akarja azt az életet. Láttam rajta, hogy nem boldog. Éreztem, hogy legszívesebben elszakadna a zajos tömegtől, mert azt az életet nem ő választotta. 
- Tudod, majdnem minden nap eljött hozzám délután ötkor, még akkor is, amikor csak barátok voltunk. Most kibaszottul öt óra van, de ő kibaszottul nincs itt. 
- De itt vagyok! - Junmyeon hangja belehasított a levegőbe, én pedig ránéztem a legjobb barátomra, aki teljesen lefagyott. - Jongdae, tudom, hogy most egy szar alak lehetek számodra, de mindent elmagyarázok.
- Menj a ribancodhoz.
- Kérlek, hadd magyarázzam meg. Utána elmegyek, ha te is akarod - mondta kérlelő tekintettel, én pedig láttam Jongdae arcán a megfontolás lehetőségét, végül rá is bólintott. - Baekhyun, tünés! - Junmyeon a szemeimbe nézett, mire megláttam azt a parazsat megcsillani a tekintetében, ami még a szart is belém fagyasztotta. 
Persze, velem tudott keménykedni, de mással nem... Seggfej. 
- Akkor én lépek is - mondtam nevetségesen egyértelműen, miközben gyorsan felálltam, de Jongdae lefogta a lábam, így próbáltam észrevétlenül a tudtára adni, hogy nekem most innen el kell mennem. 
- Ne hagyj itt vele, maradj velem - suttogta, de a hangjából színtiszta követelés csendült. 
- Megőrültél? A gyilkospillantása a legijesztőbb dolog a világon, azt akarod, hogy kinyírjon? 
Leszedtem magamról a kezeit, majd az ajtó felé vettem az irányt, nyílegyenesen Junmyeon felé. Ő csak földbe gyökerezett lábakkal fürkészte Jongdae tekintetét, én pedig valószerűtlennek tartottam, hogy eddig nem tette meg a kezdőlépést. Bár a tegnapi nap folyamán rájöttem, hogy van egy félénk oldala is, de azért ez már abszurd volt, ahogy csak nézték egymást, miközben mindkettejük szemeiben fájdalom csillant. Azt mindig is tudtam, hogy a főnöknek volt egy érzékeny énje is, bár ezt csak kevés embernek mutatta meg, akik sikeresen elnyerték a bizalmát, és kiérdemelték a szeretetét. Ezeket az embereket szándékosan sosem bántaná meg, és nagyon reménykedtem benne, hogy Jongdae ezek közé tartozik. Egyre több lépést tett a kanapéig, de még mindig csak félúton volt. Én közben nyilvánvalóvá tettem a legjobb barátom számára, hogy majd valamikor a közeljövőben részletes beszámolót kérek a történtekről. A rohadék hozzám vágott egy papucsot, ebben a pillanatban leült hozzá a főnök a kanapéra, tartva közöttük a tisztes távolságot. Egy utolsó pillantást vetettem rájuk, elmosolyodtam, majd bezártam az ajtót. Reménykedtem benne, hogy a kialakult dolgok hamarosan megoldódnak közöttük. Egy percig hallgatóztam, de hamar meguntam, mert a néma csenden kívül nem hallottam semmit. Még egy pisszenést sem. Be kellett volna szerelnem egy kamerát...

A saját lakásomhoz érve felpezsdített a tudat, hogy Chanyeol gyakorlatilag várt rám itthon. A lakásunkban. Mert túl régóta volt már itt ahhoz, hogy ez ne legyen az övé, ráadásul minden nyilvánvaló ellentét ellenére élveztem, hogy valakivel megoszthatom a házat, és Chanyeol otthonosan mozgott benne. Ezekkel a gondolatokkal léptem beljebb, a kezemben egy szatyor sült csirkével és dobozos sörrel, amiket le is raktam az asztalra. Chanyeol már a nappaliban ült a tévé előtt, amiben épp egy doramát sugároztak, ő pedig önfeledten bámulta, az arcán különböző érzelmek sorakoztak fel. Kellemes volt őt így látni, észre sem vette, mikor én is leültem a kanapéra, szorosan mellé. Néztem az arcát, amin egy terebélyes mosoly jelent meg, az a tipikus Park Chanyeolos mosoly. Beharaptam az alsó ajkam, úgy néztem továbbra is. 
- Hagyd abba a stírölésem, és inkább nézd a doramát - úgy mondta, hogy közben nem nézett a szemembe, de láttam az apró mosolyt ajkain. Már nem igazán jöttem zavarba a sajátos szóhasználatától, ezért csak vigyorogtam rajta, majd én is a sorozatot kezdtem bámulni. Éppen a Healer ment, ahol Ji Chang Wook egy akciójelenetet manőverezett. Ez a férfi isteni volt. 
- Mikor láttál utoljára doramát? - kérdeztem tőle, mire ő gondolkodóba esett. 
- Talán a legutolsó, amit láttam a Secret garden volt.
- Az már minimum öt éve volt - hüledeztem, de ő csak vállat rántott, majd elmosolyodott. Nahát, mennyire jól állt neki a mosolygás
- Mindjárt kezdődik a BL. Mit hoztál? - a fejével a szatyor felé bökött, amiről én időközben teljes mértékben megfeledkeztem. 
- Kaját, ami neked is ízleni fog. És... biztos vagy benne... hogy velem szeretnél ilyet nézni? 
Kellemetlen volt feltennem ezt a kérdést, de nem hagyhattam szó nélkül elúszni. Valójában egyre bizonytalanabbá tett néhány cselekedetével, most meg ilyen műfajt szeretne nézni velem. Már nem tudtam, hogy mit gondoljak. 
- Miért, nem szereted a focit? Ma van a döntő. 
Foci...? Hogy lehetek ennyire hülye?! 
- Ó. Nem igazán nézek focit - idegesen vakartam meg a tarkómat, miközben Chanyeolnak leesett, hogy én teljesen másra gondolhattam. Aljas módon elvigyorodott, engem kétségek között hagyva. 
- Vajon milyen perverzségre gondolhatott a mi drága Törpénk? 
- Fogd be! - felálltam, és a konyhába vettem az irányt, ami gyakorlatilag a nappaliban volt. 
- Tudom ám, hogy mi a másik jelentése a BL-nek! - kiabálta, én pedig fejcsóválva bontottam fel a söröket, és az egyiket átnyújtottam Chanyeolnak. 
A csirke sem maradhatott el, azt is közénk raktam, de volt egy olyan érzésem, hogy azt Chanyeol egyedül fogja elpusztítani. Miközben átadtam neki a sört, a kezünk összeért, amit ő bizonyára nem vett észre, de az én testemen enyhe remegés futott végig. Nagyon belemélyült a Healer nézésébe, olykor falatozott, amit én csak örömmel figyeltem, látszólag ez a tény nem zavarta. Próbáltam a sorozatra koncentrálni, de képtelen voltam. Chanyeol sokkal érdekesebb annál. Szóltam neki, hogy lassan kezdődik a döntő, mire azonnal a kívánt csatornára kapcsolt. Mit lehetett ebben élvezni? Még el sem kezdődött, de már untam. Egyelőre csak azt mutatták, ahogy a játékosok felvonultak, meg ahogy beálltak a játékhoz. Láttam egy-két helyes arcot, és biztos voltam benne, hogy majd valamikor megkérdezem Chanyeolt a személyazonosságuk felfedése érdekében. 
- Chanyeol, ez meddig fog tartani? 
- Még csak két perce kezdődött! - hüledezett rajtam, majd hamar rendezte a vonásait. - Ah, a két kedvenc csapatom, és az egyik jobban megérdemelné, mint a másik. 
- Akkor csináljuk azt, hogy én szurkolok az egyiknek, te meg a másiknak. Mondjuk én szurkolok a fekete-fehéreknek. 
- Rendben, csináljuk - elismerően hümmögöt, majd el is mosolyodott. A probléma ezzel csak az volt, hogy öt másodperc után meguntam a nézését, és nem értettem, hogy miért nem lehet tisztábban játszani. Komolyan, fél perc alatt körülbelül háromszor tettek egymásban kárt.
- GÓÓÓÓÓL! - mondtam boldogan, mikor már végre én is értettem, hogy mi történik. 
- Mit csinálsz? Megbeszéltük, hogy te a másik csapatnak szurkolsz. 
Ó. 
Ezek után sokáig nem történt semmi izgalmas, Chanyeol ordibálva örjöngött néha, miközben a kezével hadonászott a sörrel, amivel majdnem leöntött egyszer. A kanapéra tettem a fejem, de nem volt kényelmes. 
- Ő kicsoda? 
- Buffon, a világ legjobb kapusa - válaszolta hadarva, miközben a meccs teljes mértékben bekebelezte.
 Idegesített, hogy nem figyelt rám, ezért tovább kérdezgettem. 
- És ő? 
- Piqué.
- És az ott, aki rohangál? 
- Morata. 
- És az a nagy orrú? 
- Luis Suárez. De nézem, oké? - egy másodpercre rám sandított lehengerlő tekintettel, majd újra ennek a szarnak szentelte a figyelmét. 
- Oké. Nem szólalok meg többet.
Pár másodpercig néztem, ahogy eszelősen rohangálnak a labdáért, de megint meguntam. Bár megdöntöttem a saját rekordom, mert fél perccel tovább néztem, mint általában. 
- De Chanyeol... Mi az a les? És a szöglet? És az a játékos miért kapott sárgalapot?  
- Jééézusom, be tudnád fogni? Csak egy kis időre, kérlek. Mindjárt vége, utána megteszek bármit, ha most egy kis ideig nem szólalsz meg. 
- Jól van. Nem szólalok meg - mondtam nyugodtságot színlelve, mire ő aprót bólintott. - Hallgatok, mint a sír - tettem még hozzá, kizárólag nyomatékosítás céljából. 
Ezután tényleg nem szólaltam meg többet, néztem a történéseket, aminek körülbelül csak a felét értettem, azonban a vége kezdett egyre izgalmasabb lenni. Bár a kommentátorok mindvégig tudták a lehetséges eredményt, engem mégis meglepett, mert a másik csapat is jól játszott. Félszegen Chanyeolra néztem, aki még mindig bele volt merülve a meccsbe, pedig már csak a díjat adták át. 
- Te sírsz?! - kérdeztem hitetlenkedve, miközben megnéztem könnyes szemeit. 
Igazából nem sírt, mindössze a könnyeit lehetett látni, de ez éppen elegendő ok volt arra, hogy hozzászóljak. 
- Nem. Csak... Xavi a kedvenc játékosom, éz ez volt az utolsó meccse Barca játékosként. 
- Ó, értem - bólogattam, mintha ez ésszerű lenne. - És mivel befogtam, ezért teljesítened kell egy parancsomat - mondtam egy ördögi vigyor kíséretében, ő pedig beleegyezően bólogatott. 
- Mi lenne az? 
- Menjünk át a szobámba, és beszélgessünk. 

Látszólag meglepte, amit mondtam. Bizonyára azt hitte, hogy majd azt fogom parancsolni, hogy fusson tíz kilométert, vagy hasonló. Pedig a beszélgetést teljesen komolyan gondoltam, ő pedig pár másodperc hatásszünet után készségesen a szoba felé vette az irányt, majd befeküdt az ágyba. Én is követtem, frusztráltan kifújtam a levegőt, nem mertem feltenni a kérdést. Féltem a saját reakciómtól, hogy a szívem mennyire lenne összetörve utána. Pár másodpercig még nem szólaltam meg, de Chanyeol nem volt sürgető, kivárta, amíg saját magamtól szólalok meg. Általában a szavak embere vagyok, azonban vannak olyan témák, amik engem is néma hallgatásra kényszerítettek. Aztán minden bátorságomat összeszedtem, és megkérdeztem, ami mostanában foglalkoztatott. 
- Apa... Mesélj apáról. De ne általános dolgokat, hanem hogy hogyan ismerted meg. Hogyan kerültél hozzánk, mi történt a három év alatt. Ilyesmiket. 
- Még általános iskolás koromban ismertem meg, nem éppen a legjobb körülmények között. Tudod... Mindig szigorú volt, de mindig éreztette, hogy mennyire törődik velem és anyával. Aztán magához vett, én pedig vele mentem. Ennyi a történet - mondta eltűnődve,  én viszont gyanítottam, hogy a felét sem mondta el ennek a bizonyos történetnek. 
Valószínűleg még nem fogadott engem a bizalmába, hogy ilyen, számára fontos információt osszon meg velem. Már régen eldöntöttem magamban, hogy lassan fogok haladni, az ő tempójában, hogy egyikünknek se legyen túlzottan kényelmetlen.
- Van egy nagyon jó emlékem róla - elmosolyodtam, Chanyeol pedig mondta, hogy folytassam. - Tíz éves lehettem, amikor felmásztam egy fára az udvarunkon, mert nagyon szomorú voltam. Szerelmes voltam valakibe, aki nem viszonozta az érzéseimet. Szóval bánatos voltam, ezért egyedül akartam lenni. Apa nagyon sokáig keresett, de nem szóltam neki, aztán beszélni kezdett, mintha csak tudná, hogy figyelek rá. Azt mondta nagyon hangosan, hogy „vannak dolgok, amiket nem akarunk, hogy bekövetkezzenek, de el kell fogadjuk őket. És emberek, akik nélkül nem tudunk élni, de el kell engedjük őket". Lemásztam a fáról, és megöleltem - elmosolyodtam az apró emlékfoszlányon, mégis szívbemarkolóan fájdalmas volt. - Chanyeol... Miért vagy még itt? Úgy értem, bármikor leléphetnél, és elég lenne azt mondanod, hogy nem teljesíted a nevetséges parancsaimat. Szóval... Miért? 
- Nem is tudom... talán, mert veled nem kell szerepet játszanom. Veled én vagyok, Chanyeol, nem pedig tökéletes Chanyeol, hogy megfeleljek mindenkinek. Önmagam vagyok, és... annyira jó érzés. 
A szívem örömtáncot járt, nem tudtam eltakarni a terebélyes vigyoromat. Eddig nem is voltam tisztában vele, hogy mit jelenthetek neki én, vagy az eddig kiépített rögös kapcsolatunk. Csak arra tudtam gondolni, hogy nekem mennyire jó érzés volt vele lenni, még ha nem is szerelmi kapcsolatban éltünk. Azt éreztem, hogy végre nem vagyok egyedül, és ezért még a röhejes civakodásokat is elviseltem. Persze, ezeknek általában mindig én voltam az elindítója, de nem szándékosan csináltam. 
- Megfogod a kezem? - bizonytalanul kérdeztem, de teljesen tisztában voltam vele, hogy ez Chanyeolnak talán még túl sok. 
- Ez parancs, vagy kérés? 
- Kérés - válaszoltam a kérdésére, majd éreztem, ahogy gyengéden megfogja a kezem. 
Nem kulcsolta össze az ujjainkat, de így is felemelő érzés volt. Talán még jobb is, mintha ténylegesen megtette volna. Mert amikor megfogta a kezem, tényleg megfogta. Mintha azt érezné, amit én. Törődést akartam neki adni, mert szükségünk volt egymásra, mint a másik lelki támasza. Összeszűkült a világ, a látómezőm elé csak ő került. Olyan bizarr volt az érintése, az egész testem bizsergett tőle, de nagyon jó értelemben. Tudtam, hogy minden rendben lesz. Érezte az elcseszett szívem.



___________________________________

Tudtam, hogy lesznek olyan napjaim, amikor nehéz lesz, de... megígértem magamnak, hogy én senkit sem fogok cserbenhagyni. 
A ti döntésetek, hogy írtok-e véleményt, vagy sem. Aki megteszi, annak nagyon hálás leszek, aki pedig nem... mérlegelje magában, hogy ez nekem mennyit jelent, és ennek tudatában ne írjon.
(Mostanában nem megy az írás, azt hiszem, ez látszik ezen a fejezeten is. Rengeteg a párbeszéd, kevés a leíró rész... Próbálok visszarázódni) 

36 megjegyzés

  1. Szia :)
    Először is, annyira szépen írsz. Olyan elgondolkodtató, jól megfogalmazott, mély.
    Chanyeolt egyre jobban sajnálom, pedig az elején - hiába ő az egyik kedvencem - valamiért totál unszimpatikus volt, és rossznak éreztem. De most... értem Baeket, hogy miért esik szépen lassan egyre inkább bele a magasba. És lassan mintha Chanyeol is megszeretné, vagy elfogadná. Talán az a kézfogás már egy picikét több volt, mint puszta szimpátia. Talán. Nagyon remélem <3
    Tetszett, hogy egy kicsi belátást mutattál a múltjukba, jó volt megtudni róluk valamit régről.
    A vitái isteniek. Először a ramen, aztán Sehun levele, utána meg a takarítás. Annyira cukik, és valahogy úgy érzem mindkettőjüknek jót tesznek ezek a szívjuk egymás vérét pillanatok.
    BL xD Istenem, Baekhyun akkora egy barom, már bocsánat. Szakadtam, amikor olvastam, és... Jézusom. Csak annyit tudtam magamba kérdezni, hogy komolyan?! Ugye nem? És de. Valaki nagyon sötét...
    Tetszett a foci leírás, ez a szurkolsz az egyiknek én meg a másiknak, irtó cuki. Meg előtte a dorama nézés is. Annyira rejtély még mindig számomra Chanyeol de... ahh. Egyszerűen tényleg tökéletes.

    Jongdae... a szívem szakadt meg érte, nem hiszem el, hogy szegényt így megviselte. Megérdemelne Junmyeon néhány fejbekólintást egy jó nagy kalapáccsal, amiért ezt tette vele. Az egyedüli, amiért még nem kampányolok az ássuk el élve felvetés mellett, hogy elment ötre, és beszélni akart vele.
    Baek itt is tök cuki volt szeretem hogy ennyire szereti Jongdaet. És a kamera... nem is elégedne meg egy mikrofonnal a perverz xD

    És Sehun levele. Mi volt benne? Mi volt benne? Tuti nem az, amit Chanyeol mondott, de akkor mi?! Nagyon tudni akarom, de nem bánnám ha nem derülne ki és Sehun jó messzire kerülne a kapcsolatukból, de gondolom nem hagyod annyiban ezt a szálat, vagy nem tudom.
    Nálad sosem tudom mi lesz a következő megmozdulásod. ~.~

    Közben újraolvastam és megint rájöttem, hogy egy csomó dolgot elfelejtettem, de pff. Nem tudok kommentet írni, bocsánat.

    A vége... a vége annyira tökéletes. Remélem tényleg jól érzi Baekhyun kicsi szíve a dolgokat, és remélem Chanyeol is ténylegesen kezd érezni valamit iránta. Mert ugye kellene lassan. Az a vele az igazi Chanyeol megszólalás, a kérés vagy parancs kézfogás, apróságok de akkor is. És biztos hatással volt rá Baek kávékészítése, és... annyira szükségük van egymásra, hogy az már az olvasó számára fájdalmas, hát akkor mit érezhetnek szegény szerencsétlenek...

    A megjegyzésedhez pedig. Hajrá! Ne foglalkozz a kommentek számával, bár tudom mennyire jó érzés ha látod, hogy reagálnak. De te egy határozottan jó író vagy, akinek nem szabad ilyenek miatt elkeseredni, akármennyire is bántó, idegesítő vagy elbizonytalanító. Annyira jól írsz, annyira szeretlek olvasni, és nagyon sokan vannak ezzel így, akár írnak akár nem.
    És mindig lesz, aki ír, még ha csak néhányan is, de vannak, és ez szerintem tök jó. Persze jobb lenne ha többen vennék a fáradtságot, de van, akinek pl idő kell, hogy elkezdjen írni. Én mondjuk hónapokig olvastam, kommentár nélkül, és tökre félve írtam meg az első megjegyzésemet, de utána tök jó volt olvasni, ahogy reagált a szerző, szóval hátha más is ilyen nyuszi csak mint én ;)
    Szóval hajrá, és hajrá, és hajrá ^^
    Nagyon várom a következő fejezetet, mert szégyen és gyalázat, még mindig tiszta kérdőjel a fejem velük kapcsolatban.
    Remélem nem keseregsz tovább a kevés reakció miatt, hanem felvértezed magad és sikerül túljutnod ezen a mélyponton :)
    Sok sikert mind a lelkesedés visszaszerzéséhez, mind a folytatáshoz, én nagyon várom :))

    Liti ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Tudom, hogy nagyon későn válaszolok, de össze kellett magam szednem, hogy vissza tudjak nektek írni, mert hihetetlen, hogy mit műveltetek velem ezzel a néhány véleménnyel. Szóval először is köszönöm.
      Chanyeolt egyébként nem terveztem ennyire... férfiasra. Végig az volt a fejemben, hogy valami nőfalő kis munkakerülő majmot csinálok belőle király beszélőkével, aztán teljesen az ellentettje lett XD Érdekes amúgy, hogy ezt mondod, mert mindenkinek Baekhyun volt a köcsög az elején, ezzel most megleptél. Az a kézfogás egy olyan tényleg kézfogás volt. Azért tartom ezt fontosnak, mert nem mindegy, hogy csak valaki érzelmek nélkül átölel, vagy megfogja a kezed, ha tényleg megölel, vagy megfogja a kezet, azt lehet érezni.
      Jaj, már kínomban nem tudtam mit kitalálni, aztán a TV-ben valami fa ment, és leírtam azt XD De most már körvonalazódik a fejemben egy-két dolog, főleg Chanyeol múltjában kapcsolatban.

      A szívjuk egymás vérét pillanatok nekem is jót tesznek XD Nem tudom, én nem szeretem, ha egy történetben egy idő után azok a párok, akik eddig vitáztak minden apróságon hirtelen abbahagyják, mert valami megváltozott. Szeretem ezeket a jeleneteket írni, csak már lassan kifogyok az ötletekből.
      A BL rész... no comment XD Nem tudom, hogy hogy tudtam olyan mondatokat leírni, mint például egy focimeccsen unatkozik, meg hasonló. Jézusom, úgy érzem, hogy ez már tényleg too much volt. De a Barcás fiaim tudják, hogy szeretem őket;; Chanyeol rejtély? Spoilereznék, úgyhogy nem mondok semmit.

      Szegéééény Junmyeon. Azért nem ezt akartam elérni, hogy ilyen szinten nem kedvelik most. Vagyis sejtettem, hogy ez a lépése nem lesz szimpatikus, de egyébként bele gondolni se mertem, hogy valakinek tetszik a Suchen párost. Egy-két emberről tudom, hogy nagyon imádják ezt a mellékszálat, viszont a többiekről mindig azt hittem, hogy őket nem annyira érdekli. Eszembe se jutott a mikrofon XD Egyébként itt arra gondoltam, hogy mivel nem hallotta őket, ezért legalább kamerán keresztül látta volna, hogy mit csinálnak.

      Chanyeol nem hazudott. Tényleg az volt a levélben, hogy Sehun visszamegy már nem tudom hova (ebből látszik, hogy nem olvasom vissza a fejezeteket), mindössze kihagyott belőle egy-két információt. Már csak azt kellene eldönteni, hogy ez vajon Baekhyunnak kedvezett-e, vagy sem. És hogy Chanyeol miért tépte szét.

      Dehogynem tudsz. Most is annyi szépet írtál, és egy csomó dolgot kiemeltél, ami egyébként nekem eltörpül a fejezetben. Az előző véleményed is annyira jó hatással volt rám. "Szinte minden nap eszembe jut a párosuk, és egyszerűen nem tudok dűlőre jutni velük. És ez olyan idegesítően jó érzés. Máskor valahogy kijönnek a tipikus személyisége jegyek vagy nem tudom, de nálad még eldönteni sem tudom, hogy mit gondoljak... Egyik pillanatban ez a véleményem, utána meg már teljesen más, és ez totál megőrjít, így mindig alig várom, hogy írj, és írj"
      Annyira jólesett :3

      Igen, szeretném, hogy ilyen kis apróságokkal kerüljenek egymáshoz közelebb. Szeretem az ilyen apró dolgokat.

      Mindig ekhatározom magamban, hogy nem fogok ezekkel foglalkozni, csak hát az önbizalomhiányomnak ez nem tesz jót. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fontosak a vélemények, mert számomra fontosak, és imádom olvasni őket és válaszolni rájuk. De ami a legjobban idegesít, hogy sokan olvassák, és annyira nem veszik a fáradságot, hogy néhány mondatot írjanak nekem, csak annyit, hogy tetszik-e nekik, vagy sem. Idegesítenek ezek a dolgot, de próbálok pozitív maradni, ameddig ti itt vagytok:)
      Persze, én megértem ezt a félelmet, én is ilyen voltam a legelején, alig mertem valakinek írni, nem mertem leírni az érzelmeimet, nem mertem nagybetűt használni (pedig imádom a nagybetűket), de ennek is eljött az ideje. És ezt úgy értem el, hogy egyre több véleményt írtam, nem úgy, hogy vártam a csodára. Meg szerintem nem harapok, vagy tévedek?:D Nem tudom, hogy mit gondoltok rólam, erre kíváncsi lennék.

      Próbálok vele sietni, nem szeretnék sokáig mélyponton maradni. Köszönöm, hogy írtál;;

      Törlés
    2. Szia! :))
      Hú, Chanyeol tényleg más lett akkor, mint tervezted, de nagyon nyerő így is. Kis cuki, titokzatos, észveszejtő szörnyeteg xD
      Nekem Baek volt a szimpi, szeretem az áldozatokat, ráadásul olyan kis elcseszettül aranyos, vagy nem tudom, hogy rögtön megnyert magának. Meg ugye a prológusba Chanyeolék leszólták Baeket így a szívem még inkább a hisztis kis gazdag srác felé vonzott :D
      Az egymással kötekedős részek, mindig olyan aranyosak, ráadásul igazad van abban, hogy egy kapcsolat nem változik meg rögtön. Ha kötekedtek akkor később is fognak, mert hozzá tartozik a személyiségükhöz, és ettől lesznek ők, ők. Szóval imádni valóak ezek a momentumok.
      A Bl és a dorama nézés oltári volt és édes. Még mindig szakadok rajta. Baek annyira... nincsenek rá szavak xD Imádom <3

      Junmyeon csak szenvedjen! Nem tudom mit szánsz nekik, de szenvedjen csak ha ilyen kis nyuszi, hogy nem mer kiállni magáért. Ha tudott az esküvőről, akkor meg minek szédítette azt a srácot, akivel tök régóta nagyon jó barátok. Ez akkor is köcsög húzás. Valamelyik fejezetbe írtad, hogy csak szórakozni akart, azt hiszem. Hát ez meg még inkább ellene hangol! Ki szórakozik egy jó barátjával így?! Húú, nagyon nem szeretem Junmyeont...
      A mikorofont csak poénból írtam, nem is tudom, hogy jutott eszembe csak bevillant xD Akárhogy is perverz kis dög Baek *.*
      Amúgy elsőnek tényleg nem vonzott a mellékszál, de Jongdae... nem lehet, nem foglalkozni vele szóval igencsak fontossá vált, legalábbis számomra. De tény, hogy jobban foglalkoztat a Baekyeol páros, mert hát na. Ők a tökéletes páros xD

      Hát Chanyeol... oké, hogy Sehun visszamegy az akárhova, de valami még volt benne! Valami, ami nem tetszett Chanyeolnak...
      Romantikus és csöpögős énem reménykedik a szerelemvallásban, vagy valami ilyen érzelmi dologban, de te nem írnál ilyet... az túl egyértelmű lenne, ráadásul Chanyeol nem tűnik olyan alaknak, aki ennyitől kiakad, elvégre akkor se csinált semmit mikor Baek Jonginnal kavart... Szóval ez az elmélet nem tűnik túl valósnak. De akkor mit írt Sehun? És mi hatott ennyire Chanyeolra?! Tudni akarom :'( Nem szeretem a tudatlanságot :(

      Nyuppí :) Örülök ha jó hatással voltam rád, de csak az igazságot írtam. Tényleg ez az a történet, ami nap, mint nap eszembe jut, és azon gondolkodom vajon mit fogsz csinálni velük. Ott vagyok, hogy tudni akarom a végét, de nem is mert akkor vége lesz és szeretem olvasni, de jó lenne ha már szeretnék egymást és minden jó lenne. De... még biztos szánsz nekik nehéz dolgokat, és ez így is van rendjén, mégis... Szóval érted. Kikészítesz xD

      Szerintem nem lehet nem foglalkozni a véleményekkel xD Én már akkor ugrálok örömömben, ha egy író reagál a kommentemre, mert jó érzés, hogy ha ismeretlenül is de talán feldobom a napját vagy valami. Remélhetőleg még senki nem átkozott el, amiatt amit írtam xD Na de mindegy, ez nem fontos xD
      Persze érthető, hogy ha vársz a reakciókra, elvégre még ha magadnak is írod, de látod, hogy mennyien olvassák, mégiscsak kíváncsi vagy a véleményekre. De hát ezzel szerintem nem lehet mit csinálni. Szóval maradj inkább csak pozitív!!

      Jaj, hogy mit gondolnak rólad? Azt nem tudom xD Én azt tudom, hogy mocskosul gonosz volt a BTS csoportos megnyilvánulásod, de irtó vicces x) Alapból is vicces az a csoport, de az ilyenek még dobnak is rajta. Na de ez nem az írásodhoz tartozik. De akkor is jó volt ;)
      Személy szerint én szeretem ahogy írsz, jó a fogalmazásod és gördülékeny a történet. Eredeti ötleteid vannak, és az elején féltem írni neked, mert már úgy tűnt, hogy megvan a megszokott kis közösséged és féltem belerombolni, hogy megjelenik itt egy tök idegen és irkál mindent ( mint ahogy most xD) de ha már elkezdtem akkor mindegy x) A harapást szerencsére nem tudom, nekem még nincsenek ismeretlen helyről származó harapásnyomaim, de ha lesznek te leszel a fő gyanúsított :D
      Sok sikert és jó írást, váárom a következő fejezetet *.* És ne legyél mélyponton, nem éri meg :D
      ( ÉS bocsánat a sok baromságért, amit összehordtam. Remélem nem gond ^^")
      Liti^^

      Törlés
    3. Tök jó akkor, azt hittem, hogy mindenki utálta szegény Baekhyunt xD
      Igazából Chanyeol azért gondolta úgy, hogy Baek hisztgép (vagy már nem is tudom hogy fogalmaztam), mert nagyon régen találkoztak, és régen igenis olyan volt Baekhyun. De errre majd jobban kitérek egy másik részben.
      Igen, ettől lesznek ők, ők:3 Imádom, hogy úgy gondolkodtok, ahogyan én. Nagyon szeretem, amikor civakodnak, bár a romantikát sem vetem meg, de én képtelen vagyok ilyen romantikus izéket írni. Valahogy a romantika és minden hozzá kapcsolódó dolog nem tartozik az erősségeim közé.

      Szegény Junma:D Bár megértem, hogy miért váltott ki belőled ilyen reakciót, mindenkinek hasonló véleménye volt róla, de szegény fiú nem tehet az érzései ellen. De majd csinálok vele valamit, kiiktatom, vagy jóvá varázsolom, vagy kinyírom, vagy valami:D
      BAEKYEOL FOREVER♥

      Jajj, az a csúnya levél. Annyira spoiler lenne, ha elárulnék valamit, de nem fogok:D Ezt megtartom magamnak, egyelőre meglepetés lesz, de már úgysem fogom sokáig magamba tartani, mert ezt lehetetlen. Annyit ígérek, hogy a végére minden ki fog derülni.

      Kikészítelek?:D Ennek nagyon örülök, hahahhaa. És tényleg jólesik, hogy így gondolsz a történetre. Még sokára lesz vége. Az én tempómban haladva... Ez még sok idő XD

      Gonosz voltam abban a csoportban? Igazából azért csináltam, mert annak a csoportnak egész nagy híre van, és az egyik ismerősömmel azt beszéltük hogy mi lenne, ha megtrédálnánk a naiv kislányokat egy olyan hírrel. Egyébként csak azért volt, mert előzőleg olvastam egy olyan hírt, hogy az egyik tagnap barátnője van, a kislányok meg odaírták, hogy "istenem, miért csinálod ezt velem? miért kellett így kicseszni velem?" Én meg konkrétan sokkot kaptam, hogy ezek a kislányok tényleg elhiszik, hogy lehet valami esélyük a fiúknál.
      De tényleg nem vezérelt semmi gonosz szándék, aztán rám is írtak ketten, és ők is mondták, hogy aranyos vagyok:D Csak hát az ilyen megnyilvánulásoktól a falra tudnék mászni, és már idegesített ez a naivság a csoportban, de gondolom, hogy semmit sem értem el vele.

      Most komolyan féltél írni? Amúgy tőlem valamiért mindenki fél XD Tényleg aranyos vagyok, tőlem nem kell félni, és igen, van már itt egy kis közösség, de mindig szeretek megismerni új embereket;;

      Nem volt benne semmilyen baromság. Köszönöm, hogy írtál!^^

      Törlés
  2. Na jó itt az ideje, hogy én is megírjam saját kis véleményem, de ne számíts most túl sokra, mert fáj a fejem...
    Szóval, huuh, hát kezdeném azzal, hogy imádom ezt a történetedet, mert nagyon szépen ki van dolgozva, nincs összecsapva, helyesírási hiba sincs benne, a karakterek hűek maradnak magukhoz(ezt értsd úgy, hogy nem egyik pillanatról a másikra változik a személyiségük, hanem szépen vezeted bele az olvasót a változásokba) és nem az a nagyon elhamarkodott történet, mint amit sok írónál látók, szóval ilyen téren is elnyerte a tetszésem, a témájáról és a hangulatáról nem is beszélve. Szépen átadja a szereplők különböző érzelmeit, és nem csak Baekét hiába az ő szemszögéből van írva.
    Az első részekben nem igazán értettem miért utálja egymást ennyire ez a kettő és most se vagyok sokkal felvilágosultabb, de vannak gondolataim valahol az agyam mélyén, amit most sehogy sem tudnék megtalálni, a fáradtságom miatt.
    Baekhyun, na hát róla annyit tudok mondani, hogy egy instabil lelkivilággal rendelkező, elkényeztetett kölyök, aki menekül a fényűző élet elől és a pofátlanul helyes testőre elől is. Pluszban még egy gonosz kis törpe, aki nagyon jó barátja Jongdaenek és egy szerencsétlen kis dög eszméletlen jó hanggal. Hát a Kai iránti vonzódása az tényleg, csak vonzódás volt, én ezt mondjuk már az elejétől éreztem. Szeretem a Kaibaek párost, mert eszméletlen édesek, de a Baekyeolt még jobban, úgyhogy nem volt olyan nagyon nehéz kérdés, hogy melyik páros is imponál jobban ebben a történetben(legalábbis számomra).
    Chanyeol, nem tudom ő nekem egy óriás bébi(aki igazából egy sexy vadállat), akinek tényleg törődésre van szüksége. És nem tudom miért(na jó de azért, mert hülye vagyok), de az én szememben Chan úgy beszélt Baek apjáról mintha a sajátja lenne, ebből meglátszik, hogy tényleg fontos számára. Hát a legelején rengeteget röhögtem, mikor Chan bulizni volt és malacka rámászott xD most viszont eléggé sajnálom, mert szeretethiányos ez látszik rahat, na meg ha ez nem elég bekerült Byun Hisztikirálynő Törpediktátor Baekhyun kínzókamrájába, hát csóri tényleg jól megszívta. De hát na ezt most kénytelen elviselni.
    Na jó mikor a rament ették szakadtam, ez tudom, hogy a The loverből van abban is szakadtam ezen a jeleneten itt szintúgy xD
    Jongdae ő egy nagyranőtt cicafiú egy dinoszaurusz és egy teve benyomásával *lö exo showtime feel*, akit rettenetesen sajnálok Junmyeon miatt de hát egyikőjük sem tehet a dolgokról. Viszont Suchen amit én imádok és előtör belőlem a fangörcsös énem.
    Voldemyeon... okéé ezen is sokat röhögtem. Nem tudom te, hogy vagy vele, de az én szememben Suhob egy nagyra nőtt gyerek, aki ha gyilkos pillantást vet valakire inkább tartom aranyosnak, mint egy gonosz valakinek, aki bármelyik pillanatban képes lenne megölni. Pont, mint SatanSoonál. XD
    Ebben a történetben viszont, nagyon is egy érzékeny lelkületeű férfi, aki nagyon szereti a párját, de ellenben rettenetesen tart a saját anyjától (Oké ezen nem csodálkozom, ha ilyen anyám lenne én is tartanék tőle, de szerencsére az én anyám ennek nagyooon is az ellentéte).
    Huuh, mit is írhatnék még, ja igen Sehun. Hát nem igazán tudom, hogy mit írt a levélbe, de Chan reakciójáért teljesen megérte, de azért kíváncsi vagyok rá, hogy tényleg mi volt az ami teljesen kétségbe ejetette Yeolt.
    Ohh, és az egyik résznél ajánlottál egy énekest Sam Tsuit, hát fici alatt nem szeretek zenét hallgatni, mert elveszi a figyelmem a ficről, de a sráctól én már hallottam egy számot a Just a dream-et, amit én kifejezetten imádok.
    Na most már tényleg nem tudom mit írhatnék, ez a beszélgetés és a kézfogás a végen nagyon aramyos volt és beleláthattunk egy kicsit Chan fejébe is.
    Nos hát azt hiszem itt véget is ér "rövid" kis kommentem, de innentől kezdve megpróbálok minden részhez írni.
    Tényleg nagyon szeretem a történetedet és az írás stílusodat is. <3
    Köszönöm, hogy olvashatom és várom a kövit ^~^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ugyan, nekem igazán nem számít a vélemény hossza, bármilyen hosszúságúval megelégedek, a lényeg, hogy írtjatok. Remélem, hogy már jobban vagy.
      Örülök, hogy ezt írod, mert amikor még csak olvasó voltam én is átestem az ilyesmiken, rengeteg olyan történettel találkoztam, ahol a szereplők két fejezettel később átcsapnak egy másik személyiségbe, mint amilyen előtte volt, és annyira rossz volt. Nem szeretem ezt, ezért próbálom tényleg csak lassan felépíteni közöttük a kapcsolatot, meg hogy ne vitatkozzanak ennyit, de egyelőre nem érzem szükségét, hogy kiiktassam a veszekedéseket, mert én élvezem őket:D És nem akarok elsietni semmit, annál rosszabb nincs is. Én mindig úgy voltam vele, hogy hiába volt xy szemszögéből írva, néha a másik érzelmeit jobban éreztem. Igen, furcsa vagyok, tudom.
      Hogy miért utálják egymást? Nem tudom, mert nem szoktam visszaolvasni a fejezeteket, de mintha úgy írtam volna, hogy Chanyeol nem akar Baekhyunhoz menni Koreába, de azt nem írtam, hogy utálja. Baekhyun utálta Chanyeolt, de ez is múlt időben van:D
      Baekhyun... igaz, amit írtál róla. Bár azért annyiba belekötnék, hogy nem a fényűző élet elől menekült, hanem inkább a családi helyzete, mert olyan helyzetbe került volna, mint Junmyeon. Megszabták volna, hogy mit csináljon, hogy kit vegyen feleségül, ő vette volna át a céget - de ezek a dolgot nem érdekelték. Aztán pedig az apja megtudta, hogy meleg és BUMM. Lehet, hogy erről még nem írtamXD Majd kifejtem részletesen, ha még nem írtam róla. Jaj, senki nem tudja, hogy mennyire nehéz volt nekem azt leírni XD Mert én nagyon szeretem a Kaibaek párost, és úgy kezdtem el, hogy lehet, hogy Kaibaek lesz, lehet, hogy Baekyeol.
      Szerintem Chanyeolnak a valóságban is sok törődésre van szüksége. Bár amúgy kinek nem?xd De úgy vettem észre, hogy a kettejük baráti kapcsolatában ő sokkal jobban törődik Baekhyunnal, mint fordítva. Ideje lenne ezen már változtatni. Majd erre a Chanyeol - Baek apja közötti kapcsolatra kitérek jobban valamikor, de ki kell várni a megfelelő atmoszférát. BYUN HISZTIKIRÁLYNŐ TÖRPEDIKTÁTOR BAEKHYUN XDDDDDDDDDD
      Igen, nagyon király az a sorozat, bár most úgy nézhet ki, mintha koppintottam volna, azért próbáltam úgy írni, hogy ne legyen az, remélem sikerült XD
      Yeah, még egy Suchen fan. Gyülekezzünk csak, nem is tudtam, hogy ennyien vagyunk. Na jó, azért én nem fangörcsölök tőlük, de aranyosak együtt, tetszik, hogy Jongdae ilyen kis nyomulós, Junmyeon meg csak... Junmyeon XD Leader suho.
      ANNYIRA NEHÉZ EZT NEKEM IS ELKÉPZELNEM. Sohasem gondoltam Junmyeonra gonosz karakterként, bár ebben sem az, csak van egy-két ilyen megnyilvánulása, de tényleg rettentő nehéz őt elképzelni gyilkos pillantásokkal. Olyasmi lehet, mint amikor valakinek mondják, hogy mosolyogjon, de ő mindent csinál, csak nem mosolyog. Satansoo... Miért tették ezt, egy imádnivaló fiú:D Ezzel a satansoo-val sem értek egyet, bár vicces egy bizonyos mértékig, de azért ő egy angyal, na.
      Sam Tsui-t nagyon szeretem, régóta hallgatom már, körülbelül 5 éve, az első zene amit hallottam tőle a rolling in the deep volt egy másik coveres fiúval, akit szintén imádok. A Just a dream-et Christina Grimmie-vel énekli, ha jól tudom. Jézusom az a lány, leénekli a csillagos eget is, neki is nagyon szeretem a cover videóit, és azt kívánom, hogy ezek a tehetséges emberek nagyon sokra vigyék.
      Köszönöm szépen, hogy olvasod, és hogy írtál :3 ♥

      Törlés
  3. Ez már nagyon kellett :D Örülök nagyon az új résznek ^^
    Végre történt valami Chen és Suho között, nem csak szenvednek. Remélem lesz valami érdekes abból a beszélgetésből :D Az BL-es rész az nagyon tetszett xd Aranyos volt ahogy Baek nemértette. Meg a beszélgetés...meg nem akarok minden momentumot felsorolni, pedig sorolhatnám :3
    Remélem hamar sikerül visszarázódni, bár nekem ez a rész is ugyanúgy tetszett mint a többi ^^
    Köszönöm, hogy olvashattam :3 És várom a kövi részt :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, már nagyon régóta volt belőle új fejezet, ezért próbáltam vele sietni, bár nem erőltettem nagyon, mert abból semmi jó nem szokott kisülni.
      Érdekes? Hát nem tudom XD Lehet, hogy igen, de lehet, hogy nem.
      Akkor lehet, hogy eddig soha nem voltam formában, és ez ugyanolyan lapos rész lett, mint a többi XD Én is remélem, hogy minél hamarabb visszarázódom, de várok, ameddig kell. Neked is hajrá!
      Köszönöm, hogy írtál:3

      Törlés
  4. Szia, te drága :3
    Nem tudom miért mondod, hogy szar fejezet lett - tény, hogy volt benne egy-két elírás, de hát ez még a legjobbakkal is előfordul -, mert szerintem nagyon is jó rész lett, az érzések kellőképpen átjöttek, szépen fogalmaztad meg, és ezt most komolyan mondom :) A párbeszédeket sose bánd, igazából ez még nem is volt olyan sok benne, mert azért voltak szép leíró részek is, szóval így volt összhangban az egész :3 Lehet, hogy te szarnak érzed, de nem az, hidd el én megmondanám, mindenkinek megmondom az őszinte véleményemet... EZ MINDEN CSAK NEM SZAR, OKÉ VIVI?
    Lehetséges, hogy te nem érzed elég jónak, aláírom, a legtöbb igényes író sosincs megelégedve a saját munkájával, mindig fejlődni és jobb akar lenni, de te már így is a csúcson vagy, a többi pedig csak hab a tortán <3

    Baekhyun... rendben fiam, egyél csak rament, ha azt akarsz :D Amúgy tetszik benne, hogy kis akaratos, és már csak azért is alapon kiáll az elhatározása mellett, főleg, ha Chanyeol még ebbe bele is köt... Igen, régen Baek volt a kedvencem, aztán mikor kicsit jobban megismerhettük Chanyeolt, átvette az irányítást felettem :D De amúgy ők olyan piszkosul jól kiegészítik egymást, hogy az nem igaz, én néha már egyként is kezelem őket ><
    Aztán... hát ezek bolondok :DDD Most komolyan az egyik folyamatosan vizet a másik meg fűszert tett a ramenbe? Után egyáltalán ehető maradt? xD Mert az holt biztos, hogy én semmi pénzért nem kóstoltam volna meg így, de hát ki tudja, még életemben nem ettem rament x)
    Na csak sikerült Chanyeol számára újabb feladatot kitalálni xD Kezdem sajnálni szegényként, Baekhyun egy nagyon elvetemült törpe tud lenni néha, mégse lehet rá haragudni ezért... És esküszöm, már nekem fájt a sok tornai gyakorlat, nem pedig Chanyeolnak o.o
    Egyébként miért érzem úgy, hogy Chanyeolt ez nem igazán zavarja? Mármint természetesen nem szívesen csinálja ezeket a dolgokat, meg azért bosszankodik is, de nekem van egy olyan érzésem, hogy kezd ebbe beletörődni és mivel megkedvelte Baekhyunt - MERT HÁT OLYAN NINCS HOGY NEM KEDVELTE MEG -, ezért elnézi neki... nem? >< Szólj ám, ha rosszul gondolom ~

    A szívem szakad meg Jongdaeért, komolyan. Hogy lehetsz vele ilyen kis gonosz... Hogy lehetsz a Suchennel ilyen kis gonosz T___T Oké, nem főpáros, de ha már kurvára nincs Baekyeol csók, akkor velük hadd éljem már ki magam, kérlek XDD Kíváncsi vagyok abból a beszélgetésből mi fog kisülni, Junmyeon mit akar tenni, Jongdaevel marad, vagy elhagyja hogy eleget tegyen az anyja kérésének... (legyen az első és mindenki boldog, nem kell ide a szenvedés, oké? c: Nem buli szomorút olvasni, csak írni :()
    Baekhyun pedig... Igen, ő és Jongdae igazi barátok :') Szeretek ilyeneket olvasni, nekem kicsit megható is, hiszen nekem a való életben nincs olyan barátnőm, akire mindig feltétel nélkül számíthatok, csak neten keresztül - ami kicsit röhejes már - de hát érted na :c
    Kedvenc rész következik: "- Jongdae, nyisd már ki a rohadt ajtót! - szinte már üvöltöttem, de nem tudtam megálljt parancsolni magamnak, csak pár perccel később. Hangtalanul csúsztam le, az ajtó szinte eggyé olvadt a testemmel, végül reményvesztetten sóhajtottam. - Nézd, én tudom, hogy most egyedül szeretnél maradni, de hidd el, hogy ez nem segít. Tudom milyen érzés. Akkoriban én bármit megadtam volna, ha valaki a fülembe suttogja, hogy „ne aggódj, minden rendben lesz". Kérlek, hadd segítsek, alkalmi lelki szemetesnek is tökéletes vagyok, és tudom, hogy most az ajtóban állsz - az ajtó halk nyikorgása jelezte, hogy beléphetek, ezért megfordultam és felálltam, viszont a látvány, ami fogadott rémesebb volt, mint amire valaha számítottam." Szerintem ehhez nem kell különösebben kommentárt fűznöm, kis édes :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. PARK CHANYEOL ROHADTUL NEM VISELHET FEKETE INGET. MIÉRT MIÉÉÉÉÉÉRT. Egy világ tört most össze bennem TT Mondjuk azért fehér pólóban is szexi lehetett :D *elképzeli, majd szétfolyik a szőnyegen*
      ÉS PARK CHANYEOL ROHADTUK SZÉTTÉPTE SEHUN LEVELÉT. Mikor több helyen is hangoztattad, hogy gonosz leszel ezzel kapcsolatban, nem erre gondoltam xD Érdekelne és tulajdonképpen több tippem is lenne a levél tartalmával kapcsolatban, de ide muszáj vagyok bevágni egy részt, mert hát fenomenális:D " - Ez az akaratomon kívül történt! - duzzogtam, mire ő kétségbeesett tekintettel rám pillantott, majd összetépte a levelet. - HÉ! Ezt most miért csináltad? Na jó, te halott vagy, Park Chanyeol!
      - Nem volt benne semmi érdekes - mondta, miközben védekezően maga elé emelte kezeit, és hárította a gyenge ütéseimet." Hmm, csak nem valami csábító ajánlat volt Baekhyun számára, amitől Chanyeol beijedt, mert kezd rájönni, hogy bejön neki Baek? :DDD Igen, ez az első és utolsó gondolatom a tartalmával kapcsolatban, többre nem futja most xD

      Engem ezzel a BL dologgal teljesen összezavartál, mert hát gondoltam, hogy a fociról van szó, de bekavartál Baekhyun Boys Love gondolatával, így már magam sem tudtam mit higgyek, és vártam, hogy kiderüljön, hogy most akkor melyik >< Bár gondoltam a végén már sejtettem, hogy Baekhyun nagyon mellétrafált a dologgal, már csak azért is mert rákérdezett Chanyeolnál :D
      Amúgy lehet én Channie helyében lecsaptam volna egy péklapáttal a drágát, mert rohadtul utálom, ha én nézek valamit és valaki ilyen szinten belemagyaráz :D Nem vagyok egy nagy fociimádó, sőt semennyire sem, de akkor is, az adás az adás xD És itt lepacsiznék Baekhyunnal, mert nekem szó szerint fingom sincsen azokról a dolgokról, amikre ő volt szíves rákérdezni, szóval valószínűleg a helyében én is kérdésekkel bombáztam volna a mellettem lévő személyt, legyen az bárki is x3 Egyébként nekem tetszett, hogy egy általad kedvelt dolgot így beleszőttél a történetbe, meg Xavi távozását is... :)

      Mikor beszélgetésre invitálta Chanyeolt... Komolyan, azt hittem hogy arról fog kérdezősködni, hogy tetszik-e neki vagy valami hasonló, erre meg nem :'D Én személy szerint örülnék, ha többet tudhatnánk meg Chanyeol múltjáról, mert most csak kis morzsákat dobálsz nekünk, amiből mi - én - szokás szerint többet és többet akarunk, mert ilyen kis telhetetlen madárkák vagyunk :3

      "- Megfogod a kezem? - bizonytalanul kérdeztem, de teljesen tisztában voltam vele, hogy ez Chanyeolnak talán még túl sok.
      - Ez parancs, vagy kérés?
      - Kérés - válaszoltam a kérdésére, majd éreztem, ahogy gyengéden megfogja a kezem.
      Nem kulcsolta össze az ujjainkat, de így is felemelő érzés volt. Talán még jobb is, mintha ténylegesen megtette volna. Mert amikor megfogta a kezem, tényleg megfogta. Mintha azt érezné, amit én. Törődést akartam neki adni, mert szükségünk volt egymásra, mint a másik lelki támasza. Összeszűkült a világ, a látómezőm elé csak ő került. Olyan bizarr volt az érintése, az egész testem bizsergett tőle, de nagyon jó értelemben. Tudtam, hogy minden rendben lesz. Érezte az elcseszett szívem." Engem itt teljesen megöltél. Kiégtem. A temetésemre vörös rózsát hozz, oké? Tudom, nem nagy dolog, kézfogás... DE BASSZUS BAEKYEOLNÁL, FŐLEG ITT A GONOSZ KIS TÖRPÉNÉL ÉS A VADBAROM CHANYEOLNÁL IGENIS NAGY DOLOG. Jpdksxpyjesdpxjds *oooo* Ez már egy lépés, egyre közelebb kerülnek egymáshoz és ezt annyira jó érzés olvasni, hogy cseszettül :33

      Fogalmam sincs mit írjak még, szokás szerint tuti kihagytam valamit, szerintem a véleményem most kicsit összecsapott lett, csak irkáltam minden hülyeséget, ami hirtelen eszembe jutott >> De nagyon-nagyon várom a következő fejezetet, remélem hamarosan hozod nekünk! Köszönöm, hogy olvashattam! <3

      Törlés
    2. Szia, drága Bia:3
      EGY-KÉT ELÍRÁS? Még ha csak ennyi lett volna, de ahogy javítottam annyi hibám volt, hogy at már fájdalmas, és én, aki mindig azt mondja, hogy utálom ezeket a hibákat...xd Jól van, nem vagyok hibátlan, de ennyit tényleg nem szoktam hibázni, úgyhogy csalódtam magamban, de remélhetőleg most már minden elírást kijavítottam. Én nem szoktam bánni a párbeszédeket, igazából nekem hiányzik egy történet anélkül, csak nem szeretném azt, hogy több párbeszéd legyen benne, mint leíró rész. Egyszer azt olvastam, hogy a leírások az írók "védjegyei", minél szebb annál jobb. OKÉ BIA, ÉRTETTEM:D
      Byun mivel az elején is akaratos volt, ezért nem akartam elsietni ezt nála, hogy bármit mondjon Chanyeol ő beadja a derekát. Meg hát arra gondoltam itt, hogy ő akart főzni Chanyeolnak, na. Az lényegtelen, hogy a végén ehetetlen lett XD Nekem mindketten más miatt a kedvenceim (de nem a történetben). Igen, ez a legjobb szó rá, ők kiegészítik egymást. Tyű, ha ezt olvassa majd egy anti yaoista hahahaha. De hát tényleg így érzem, tökéletesek együtt, még ha csak legjobb barátként is, akkor is.
      Nem hiszem, hogy ehető maradt, vagy ki tudja...XD Most hallod, én szívesebben ennék inkább fűszeres vizet, mit mondjuk ÉLŐ(!) polipot. Komolyan, Henry és Yewon we got marriedjében ÉLŐ(!) polipot akartak enni, és meg is kóstolták, és Yewon azt mondta hogy finom. A többiek meg kifeküdtek rajta, annyira hüledeztek. A vendégük volt egy amerikai színésznő, aki ki szerette volna próbálni a koreai ételeket, és szegénykém majdnem elhányta magát:D
      Igazából nem találtam ki semmilyen új feladatot, ez már régi volt, csak újra elővettem. Nem vagyok én jó ebben a csicskáztatásban, úgy érzem. Megkérdeztem az egyik fiú barátomat, és azt mondta, hogy tépje ki az udvaron a füvet puszta kézzel. Nagyon nevettem rajta, aztán rájöttem, hogy itt nincs udvar, legalábbis eddig nem írtam. Igazából azt se tudom, hogy hol lakik Baek XD Csak belülről képzeltem el, meg hogy közel van a tengerhez. De mi is volt a kérdés? Teljesen elvesztettem a fonalatXD Sokat szoktam ezt csinálni, ugye? Le kéne szoknom róla.
      Nem, Chanyeolt ez tényleg nem zavarja. Ahogy írtam, Baekhyun mellett ő az a Chanyeol, aki nem felel meg senkinek, aki igazán önmaga tud lenni. AMÚGY AZT AKARTAM ÍRNI A FEJEZETBE HOGY Ő CSAK SIMÁN CHANYEOL, ÉS KÉSZ, aztán rájöttem, hogy ez nem lenne olyan jó ötlet XD CHANYEOL WOK CSHŐ. Istenem, amikor meglátok egy ilyet a facebookon... Komolyan, ki lehet vele kergetni a világból, meg nem igaz, hogy még valaki nem unta meg. Meg könyörgöm v betű helyett w? SÍRVA FAKADOK. De már megint eltértem a tárgytólXDDDD Szóval hahahaha, persze hogy kedveli Baekhyunt, barátilag kedveli hahahaha

      Nem vagyok a Suchennel gonosz, Junmyeon megjelent délután ötkor, nem? Most gondolj bele, hogy azt is megtehettem volna, hogy még ezt sem teszi meg XD Kurvára nincs Baekyeol csók hahahaha. Kezdelek titeket sajnálni. AMÚGY MAJD A KÖVETKEZŐ NÉHÁNY FEJEZTBEN NAGYON FOGTOK ENGEM SZERETNI, NAGYON NAGYON.
      Ez nem röhejes... Inkább elszomorító. Dehát társadra leltél, bár úgy gondolom, hogy vannak igaz barátaim, sokkal jobban megértem magam a netes barátaimmal, veled. De amúgy... nem lényegtelen, hogy hol beszélgetünk? A lényeg, hogy megismertelek, és beszélgetünk, és már a barátomnak tekintelek, és vigyázz velem, mert lerázhatatlan vagyok:D
      Hát... az a saját gondolatom volt. Utáltam azt az érzést. De mindent ki kell bírni :')

      Törlés
    3. Úgy gondoltam, hogy újítok, ezért megszabadítottam Chanyeolt a fekete ingtőlXD DE AMÚGY HIBA VOLT, ÉN ANNYIRA IMÁDOM ŐT ELKÉPZELNI ELEGÁNSBA HOGY LIKJEQIFJQE. De azért megnyugtatlak, csak egy napra tiltotta el a fekete ingektől, és most eszembe jutott egy nagyon jó kezés, lehet, hogy el is kezdem írni XD
      Ti mindig olyan bonyolult dolgokra gondoltok mindannyian. Én nem vagyok ilyen bonyolult, egy egyszerű dolog állt a levélben, valószínűleg többet nem fog előfordulni a történetben hahahha. Mondtam, hogy gonosz leszek.

      Na jó, a BL... Ott nem voltam beszámítható XD Csak újra akartam élni a meccset, meg egy kis személyeset szerettem volna vinni a történetbe. Még jó, hogy le tudtam írni ezeket a dolgokat, úristen, hogy írhattam ezt XD Komolyan, fájdalmas volt, de tudják a fiaim, hogy szeretem őket, és hogy nem gondoltam komolyan XD
      Az kibaszottul idegesítő. ÉN már csak tudom. Szerintem eddig nem tudtam úgy egy meccset vagy filmet megnézni, hogy valaki ne szólt volna bele... A hugom szokása az, hogy mindent kommentel, míg nézzük a filmet. Hát úristen. Ahh Xavi... Xavier, gracies, you're the best player in the world *feels*
      Hát nekem eszembe se jutott ez a kérdés XD Egyébként lesz még ilyen benne, ilyen kis kérdezz-felelek, de az sem lesz ilyen, hogy tetszem-e neked kérdést tesz fel, de majd erősen utal rá, na. Azt hiszem hogy már ideje lenne valami kis romantikát csempészni bele. Bár szerintem ez így is tök romantikus hahaha.

      XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      Erről mindig az jut az eszembe, hogy:
      első rész egy amerikai sorozatban: "na, már dugnak"
      tizennegyedik rész egy doramában: ÚRISTEN MEGFOGTA A KEZÉT ÚRISTEN JÉZUSOM.
      XDDDDDDD

      Ami azt illeti, szerintem már ebben a hónapban nem fogom tudni hozni az új fejezetet, viszont már az ajánlott zene megvan hozzá, és úgy a legjobb írni nekem, ha közben hallgatom hozzá a zenét, ami a fejezethez illik. Mindegyik fejezetnél így csináltam, csak a mostaninál nem, ezért is voltam a szokásosnál is lassabb. Most majd gyorsabb leszek, ígérem;;

      Köszönöm, hogy írtál ♥

      Törlés
  5. Szia :)
    Nagyon nagyon tetszett a rész Jongdaet pedig még mindig sajnáltam de mikor Junmyeon odament hogy megbeszéljèk reménykedni kezdtem :D
    A ramenes jeleneten jót nevettem az biztos xD
    A takarításon meg inkább még sem említem mit csináltam xD
    Nem vagyok valami jó kommentelesben szóval csak ennyi jött hirtelen ^^"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Én is sajnáltam már Jongdaet, ezért írtam neki egy kis boldogságot, a kérdés már csak az, hogy ez meddig fog tartani.
      Mit csináltál?:D Engem úgy érdekelnek az ilyesmik, sajnos nagyon kíváncsi természetem van, tudom, hogy nem előnyös, de minden kis dolog érdekel.
      Nem számít, nekem az a lényeg, hogy írtál!:3 Én minden véleménynek örülök, mert legalább tisztában vagyok vele, hogy kinek melyik jelenet tetszik, meg ilyesmik.
      Köszönöm, hogy írtál;;

      Törlés
  6. Szia ^^
    Először is, ROHADTUL SZÉGYENLEM, HOGY CSAK MOST ÍROK x.x Bocsánat, most értünk haza és nem telefonról akartam, főleg nem neked :D De ez miatt nem fogok mindenre emlékezni amit leakartam írni, szóval itt nincs jó megoldás. ><
    Másodszor: NAGYON KÖSZÖNÖM, HOGY MEGJELŐLTÉÉÉL~ *tele van energiával és a Caps Lockkal fejezi ki :D*

    Szóval~~ Egyre jobban sajnálom Chanyeolt, elég durva lehetett neki. :/ Olyan édes, hogy próbálta Baeket egészséges útra terelni... amúgy nem hűlt ki a leves? xD *lényegtelen dolgok iránti fétis*
    Chanyeol egy köcsög xD sosem tudjuk meg mik voltak azok a "hülyeségek" xD Nem baj, a mi kis szadistánk legalább szórakozott egy kicsit ^^ Nem mondom, hogy megérdemelte, de azt sem, hogy nem... pedig de O.o :D Tudom én, hogy csak lusta takarítani :3
    ÉN MONDTAM, HOGY NE MERÉSZELD ERŐSNEK TETTETNI MAGAD KIM JONGDAE~~~~ :"""c Annyira tudtam ><" Drága Junmyeonnie... miiiiiiit akarsz ezen megmagyarázni, hát én megölöm -.-" ki kéne állnia magáért, nem addig élvezni ez életét amíg a mama szépen elvetet vele valakit... Annyi a szerencséje, hogy 5kor oda ment.. az azért cuki volt, főleg a nagy belépője :D
    ÉN ANNYIRA TUDTAM, HOGY NEM AZ A BL LESZ hahahahaha Igen, képzelem milyen egy hozzá nem értővel meccset nézni xD Chanyeol helyében én elküldtem volna a....., de erre alkalmazott lévén nem is lenne képes, nem mintha annyira úgy viselkedne, de fogjuk erre xD
    Nagyon várom, hogy Channie végre jobban megnyíljon, de Baek mellett önmaga *O* olyan jó volt hallani tőle :3 Azt mondja: "Veled én vagyok, Chanyeol, nem pedig tökéletes Chanyeol, hogy megfeleljek mindenkinek." Cuki~~ főleg azért, mert azt hiszi, hogy nem tökéletes xD Nem baj, ne szálljon el :3
    " - Megfogod a kezem? - bizonytalanul kérdeztem, de teljesen tisztában voltam vele, hogy ez Chanyeolnak talán még túl sok.
    - Ez parancs, vagy kérés?
    - Kérés" Abszolúúúúút kedvenc~~ De komolyan. Annyira gyönyörű volt. Lehet, hogy túlzásnak látszik, de én tényleg így gondolom. Na meg Baek végre ÉRZIII~~~ megeszem őket :3 annyira tudni akarom, hogy Chanyeol mit gondol, de komolyan xDD

    Más részt, volt egy mondat, ami nagyon nem tetszett. "Mostanában nem megy az írás, azt hiszem, ez látszik ezen a fejezeten is." EZT MIRE ÉRTED? O_O Szerintem minden tökéletes volt és minden benne volt ami kellett ebbe a részbe. KIVÉVE AZ, HOGY MIT ÍRT SEHUN O_O Szóval, remélem, még te sem hiszed el. Nem örülök, hogy így érzel,d e nem vagy jó a megnyugtatásban, én csak leírtam amit gondolok, szóval csak higgyél nekem, én majd szólok, ha valami nem stimmel, mint most :DD
    Köszönöm, hogy olvashattam~~~ <3
    Várom a folytaást és utólag is bocsi a sok nagy betűért és hülyeségért xD Nem baj, megszoktad, ugye? :DDD
    Volt csendes olvasód~~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:3
      Tudod, hogy nekem bármikor írhatsz - a telefonom jelzi hahahaha. Na meg, naponta megnézem a bloggert többször is, hogy ha valaki írna, hogy arról ne maradjak le.
      De én mindig megjelöllek téged! Vagy nem?XD A CAPS LOCK JÓ DOLOG, IMÁDOM AZT AZ EMBERT AKI FELTALÁLTA

      Biztos kihűlt, meg hát már konkrétan ehetetlen volt, bár lehet, hogy valakinek a vizes fűszer ehető, de ezt nem gondolom inkább tovább XD Jajj, és még milyen rossz lesz Chanyeolnak...
      Ó, igen, sohasem fogjátok megtudni, hogy mi volt a levélben. Nem. No. Aniya.
      SZEGÉNY JONGDAE MOST ÉRZELMILEG INSTABIL. Kellene neki egy erős támaszték, de Junmyeon elég luvnya:D Igen, milyen király belépője volt, ugye? Jajjj mint a Kémben Jason. Meg akarta menteni a csajt, már a véghajrában voltak, és akkor "ne aggódjatok, majd én megmentelek titeket" és már nem emlékszem hogyan, de elájult XD Jézusom, még sosem láttam ilyen filmben őt, meglepő volt.
      Hát én már csak tudom, hogy milyen egy hozzá nem értővel meccset nézni XD Én mindig az egy évvel fiatalabb hugommal néztem egy időben, és folyamatosan kérdezgette a dolgokat, nagyon idegesített már a végére, mert nem tudtam kellően élvezni a meccset, de jó nővérként kötelességem volt válaszolni neki. De az biztos, hogy nem jó olyannal meccset nézni, aki unatkozik rajta. A családba konkrétan én vagyok az egyedüli, aki egy meccset sem hagyna kiXD Meg egyéb más sportokat se, anyát mindig a forma 1-el idegesítem, apát meg a tenisszel XD
      Ez ilyen aranyos Chanyeol volt, mostanában nem tökéletes Chanyeol lesz, csak ő, önmaga, mert Baek kihozza belőle a legjobbat:3 JAJJJJJ MOST NAGYON ARANYOS RÉSZEK KÖVETKEZNEK, NAGYON FOGTOK ENGEM SZERETNI XD Tényleg, most jön a happiness delight.
      Szerintem is gyönyörű jelenet volt, bár nem azért mert én írtam, de érted. Még belegondolni is szép egy ilyen kapcsolatba, ami ennyire tiszta és önzetlen és törődő. Ahh, úgy érzem, hogy egyedül fogok meghalni XD

      Hát... Tudom, hogy nem tudom megírni ezt tökéletesre, és nem is akarom arra, de érzem rajta, hogy ez még nem az igazi. Ez nem az igazi Vivi írása, mert Vivi ettől sokkal többre képes. Bár lehet, hogy akkor meg az érzelmi szál veszne el, de próbálom kiegyensúlyozottan használni a kettőt, valahogy összerakni. Én csak abban reménykedem, hogy átadom az érzelmeket, és érzitek, amit én írás közben :)
      Igen, már megszoktam hahahahah. Neeeem, csak vicceltem. Én is szeretem a nagybetűket, na, nincs velük semmi probléma.
      Köszönöm, hogy írtál, volt csendes olvasóm, aki továbbra is névtelenként ír nekem XD ♥
      (amúgy ez nagyon off, de egyáltalán nem szeretem ezt a kifejezést. Hogy olvasóim. Ti nem az olvasóim vagytok. Ti a lelki támaszaim vagytok. Mindannyian)

      Törlés
    2. Nme hiszem el, hogy szereted a Forma-1et :O Én minden futamot néztem 4 éven keresztül, de Bianchi balesete óta egyet sem és most már nem is akarok hogy.. ;.; Annyi szurkoltam neki, hogy a Ferrarihoz kerüljön :cc
      én is egyedül fogok meghalni, pacsi :DD *elkeseredett* Neem, biztos lesz valami idióta, meg hát ki nem szereti a macskákat :D
      Legközelebb rajongót fogok írni *O* *zseninek hiszi magát*

      Törlés
    3. ÉN SEM HISZEM EL, HOGY SZERETED A FORMA1-ET. Öcsém, már mióta arra várok, hogy egy kpopperrel beszélgessek, aki szereti a forma1-et, meg minden sportot, amit nézekXD
      Körülbelül tíz éve nézem, de a forma1-et hamarabb kezdtem el nézni, mint a focit. És ki a kedvenced? *reméli, hogy te is Hamilton fan vagy*

      Törlés
  7. IMÁDLAK, IMÁDLAK, IMÁDLAK!! <3
    Oké, összeszedem magam, és próbálok valami elfogadhatóbbat írni..

    Sziaa~ <3
    Iggeen, most írok először, tegnap kezdtem el olvasni ezt a remek művet, ma délután pedig be is fejeztem a fennmaradó fejezeteket :3 Bevallom már előbb (de nem olyan rég azért) találtam rád a történettel együtt, és mivel BaekYeol ((a kedvenceim *-* aahw <3) és mivel érdekelt is) lementettem. DE VALAKI ÜSSÖN MOST MÁR MEG, DE TÉNYLEG! Annyira cseszettül, szinte semmit tevéssel tengettem a napjaimat, hogy képtelen voltam gép elé ülni T-T
    Tegnap már fontolgattam, de ma 1000000%-ban biztos voltam benne, hogy leteszem a seggem és írok Neked egy magamhoz méltó véleményt, mert igazán MEGÉRDEMLED, Te Drága <3 Imádom ezt a történetet, egy nap alatt az egyik kedvencem lett, igen, hát nem nehéz megszeretni.
    Annyira oda vonzott a telefonomhoz, és kiabált, hogy olvass, olvass csak tovább *-* Meg aztán olyan gyilkos végekkel fejezted be a részeket, hogy nem bírtam ki, olvasnom kellett.. (Jó aztán már túl este lett, abba kellett hagynom xD)
    Őszintén.. Nem vagyok elfogult, mert ez az igazság, és ha már vélemény, akkor kapd csak meg az igazságot <3
    Látom mennyire fontosak a vélemények Neked.. Mondjuk jóó kinek nem lenne, persze. De ne keseredj el! Egyrészt Magadnak is írsz, másrészt, lehet többet mutat az a statisztika, de írnak Neked, imádják az írásod/írásaid, és bizonyára Téged is! <3 Írj csak ezeknek az embereknek, és magadnak ^^ Tudd, hogy vannak akikre számíthatsz, és akik mindig írnak ^^ Talán tudod már, szóval nem is jártatom ezzel kapcsolatban a számat, főleg, hogy én nem is írok xD De elhiszem, hogy erőt adnak ezek a vélemények, és fontosak ^.^
    ~Na és akkor a véleményem~ ^^
    Ha nem baj kicsit visszanyúlok néhol az elejére is, bár nem nagyon, de mégis csak először írok Neked ;)
    Már a prológus tetszett, Chanyeol hülye fejével.. ÉS MALACKA XD (Bocsi ezt nekem sem szabadott kihagynom ><)
    És ez az öltöny mánia :D Persze lehet engem is megőrjítene már a folyamatos fekete ingével, mert elhiszem, hogy nagyon szekszi lehet >< Baekhyun.. VEDD. LE. RÓLA. Aztán.. Oké most leállok xD
    Hisztisebb Baekhyunra számítottam, az alapján, amit Yeol mondott, de ahhoz képest..
    Imádom, mikor szívják egymást vérét, mondjuk szinte mindig, de *-* Főleg, hogy Baekhyun csicskáztatja szegény Yodát >< Szépen elkuncogom az ilyeneken ^~^
    Kiegészítik egymást. A legapróbb dolgokon is összekapnak, ott kötnek bele a másikba ahol tudnak, legalább is Baekhyunnál ez nagyon így van :D Egyszerűen a való életben is imádom őket :3 Őket? Csak imádni lehet <3
    Eléggé érdekel mi állhatott a levélben, talán Chanyeol nem tépte volna csak úgy össze..? Vagy de? Csak azért, hogy idegesítse a törpét? Jó lenne tudni :P
    -Félbe szakítva a véleményezésemet, azt sem tudom mit kéne mondanom, annyi minden az eszembe van, aztán most lehet valami össze-vissza lesz, és megeshet, hogy a végén kihagyok dolgokat, és morcos leszek XD- Na szóval.
    Szeretem a KaiBaeket.. De, most nagyon nem örültem túlzottan, mármint.. Kai kis édes volt :3 És Baekhyun is. Imádtam, ahogy összemelegedtek, de most örültem neki, hogy elment egy időre, mert a BaekYeol alakulhatott viszonylag.. Nyugodtabb körülmények között. EZ A LEGFONTOSABB <3 Félek, hogy ha visszajön Jongin, Baekhyun érzéseit felkavarja, vagy bármi, vagy talááán sikerül(t) kivernie a fejéből, ha nem is kicsit.. Természetesen Chanyeol segítségével *-* Remélem ez még a jövő zenéje, bár lehet Jongin nem is jön vissza.. Ah nem tudom, ezt még csak te tudod >.<

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh nem fért ki egybe ><

      HALLOD, TE MEGÖLTÉL.. Mikor Baekhyun álmodta, khhm.. Chanyeol-al, khhm.. Azt qwq Jongdae-t elküldtem egy csomószor melegebb éghajlatra.. Ha úgy nézzük, az ilyenekkel együtt, Téged is, de nem úgy.. Na érted :D Csak kikészítettek az olyan befejezések, meg az ilyesmi >< Heeh, mondjuk én sokat nem panaszkodhattam, mert mehettem a következő részekre, de akkor is ><
      Homlokon csaptam magam párszor, (mint például ennél a fürdősnél xD) annál többet pedig csak röhögni tudtam a sok vicces résznél.
      ByunBaek és Jongdae barátsága tetszik :3 Kis hülyék.
      A SuChen pedig *-* Istenem, de imádom őket *-* Joonmyun, ha a többi fasz főnököt nézzük a való életben, jó főnök lehet.. Azok után pedig, hogy Jongdae és ő kavarni kezdtek *-* Huu :3 Komolyan, olyan édesek :3
      DE MI AZ, HOGY MENYASSZONY? Neeem, dehogy.. Nincs is semmilyen menyasszony, rossz házhoz jött, vissza a feladónak! Anyuka meg kapja be, most már aztán.. ˘^˘ x'D
      Szegény Jongdae TT-TT
      Remélem találnak valami jó megoldást, ne merészeld nekem kinyírni a SuChen-t.. A SuChen és a BaekYeol szent, és sérthetetlen ˘^˘ (Csááányool ><)
      Baekhyun annyira cunci volt, mikor egyre többet akarta, hogy Chanyeol maradjon, meg ez az együtt alvás is *-* Megeszem őket :3
      És most ez a kéz fogás *-* Oh istenem, már ennyitől elhaláloztam.. Ha belegondolok képzeletben már elég sokszor történt meg. Például az inggombolás *-* A masszírozás.. Fhuu te.. Ha ezek miatt halok meg.. OwO
      Annyira szeretnék többet és többet megtudni a múltjukból, mert olyan jó volt ez a kicsi rész is most. Mert ezzel közelebb kerülnek egymáshoz és előbb lehet... BaekYeol :3 <3 Oké, befejeztem ><
      És aztán.. Mi ez a BL Baekhyun.. Ismét a homlokomra csaptam, te kis baka törpe >< Azt aláírom, hogy Baekhyun változata, jobb lett volna, hisz ketten együtt ilyet nézni? *túlságosan is perverz*
      Amit még hozzátennék.. Rohadtul érdekelne Chanyeol szemszöge, ő mit, hogyan él meg, mit gondol Baekhyunról, a kialakult szituációkról, és a többi :3

      Gondolkodom, mit írjak még, mert biztos van még valami, de könnyebb lesz, ha már fejezetenként írok >< Legalább is remélem.
      Viszont, ha nem jut eszembe mire a végére érek, kárpótlásul a kihagyásokért elmondom még egyszer, hogy minden szavad aranyat ér, az egész mindenség tetszik, szóval ide most minden apró kis momentet letudtam volna írni, idézgethettem volna, de most az így tizennégy fejezet után sok lenne egyszerre, így hát azzal, hogy leírom, hogy nagyon tetszik, imádom, leírtam a lényeget <3

      Bocsánat, ha tényleg össze-vissza írtam, pedig mielőtt leültem ide, olyan szépen fogalmazódtak meg bennem a dolgok, erre lehet egy maszlag szerűséget adok ki a kezem közül >< Nem így szerettem volna, de.. így sikerült ^.^
      Az pedig, hogy most nem megy az írás.. Nem így van.. Vannak és lesznek mindig mindenben nehéz időszakok, de szedd össze magad! <3 Most már én is, ha nem mindig rögtön, de írni fogok ^3^

      Várom a folytatást~ <3

      Törlés
    2. ÚRISTEN ANNYIRA SZERETEK ILYEN VÉLEMÉNYEKET OLVASNI ÉS EZT MOST MÉG A BOLDOGSÁG HEVÉBEN ÍROM NEKED SZÓVAL LEHET HOGY SEMMI ÉRTELME NEM LESZ A VÁLASZOMNAK XD
      Jézusom, mindig csodáltam az olyanokat, akik ledaráltak így egy adott történetet, bár már én is csináltam ilyet, de olyan hihetetlen, hogy valaki megteszi ezt az én történetemmel is. Akkor te is Baekyeol lélek vagy, ohyeah. Hát no problem, hogy még csak most kezdted el, az én tempómmal meg pláne:D Néha borzasztó lassú tudok lenni, bár ez a sok kedves vélemény most felvidított, úgyhogy sietni fogok nektek a folytatással.
      Jajj, a gyilkos végek:D Amikor még csak olvastam, engem is zavartak ezek, minden író direkt így fejezte be, és mindig azt gondoltam, hogy ha én írnék, én is így fejezném be. De hát így érdekes, és így akarja tovább olvasni az ember igazán. Próbálom elérni, hogy minden rész izgalmas legyen, vagy legalább eseménydús, hogy egy pillanatig se lehessen rajta unatkozni. Köszönöm szépen, hogy ezt írod, tényleg annyira jólesik, és annyira örültem a véleményednek :') ♥ Az ilyen vélemények általában felvillanyozzák a lelkemet, és az nagyon jó dolog.
      Persze, hogy fontosak a vélemények. Jó, nem azt mondom, hogy vélemények nélkül nem írnám tovább és tovább, de azért így nekem is ad egy kis löketet a folytatáshoz, egyszerűen jólesik, ha írnak nekem. Minden írónak fontos a vélemény, ezzel én sem vagyok másképp, és álszentség lenne azt állítani valamelyik írónak, hogy őt egyáltalán nem érdeklik a vélemények. De rájöttem, hogy nem szabad az ilyen csendes olvasók miatt szomorkodnom, úgyhogy teljes mértékben rátok koncentrálok mostantól:) Mert ti vagytok a lelki támaszaim, és nélkületek nem lenne ilyen a történet.

      Jajj, a prológus XD Egyébként akkor még úgy volt, hogy végig Chanyeol szemszögéből fogom írni, aztán hirtelen ötlettől vezérelve váltottam át Baekhyun szemszögre, mert úgy gondoltam, hogy így könnyebben meg fogom majd oldani a jeleneteket. És amikor először olvasták a többiek, akkor nagyon nagy volt a hüledezés, mert nem értettek semmit, azt hitték, hogy Chanyeol "zuhanyzik", de nem XD Malackát én is nagyon bírtam, majd valamikor még előveszem még, mert Malacka kell ebbe a történetbe XD
      Az öltöny mánia... Imádom, ha egy férfin öltöny van, és Chanyeolon annyira jól áll a fekete ing, nagyon kis szexin feszül rajta. Amikor full feketében voltak egy koncerten... Hát nekem az volt a boldogság, nagyon örültem neki, hogy úgy is láthatom őket, tényleg nagyon férfias külsejük volt akkor.
      Igeeeen, én is hisztisebb Baekhyunt akartam valamivel, de egyszerűen nem tudtam olyanra megírni. Meg arra gondoltam, hogy azért biztos változott valamit a három év során, ameddig nem találkoztak, tehát hisztisebb volt ő valamikor, de mára kinőtte:D
      IGEN, KIEGÉSZÍTIK EGYMÁST, ANNYIRA JÓK EGYÜTT, ANNYIRA DE NAGYON. Látszik azért, hogy ők a legjobb barátok, egyszer láttam egy olyan videót, ahol nem is beszéltek, és mégis mintha tudták volna egymás gondolatait :3

      Végre valaki, aki szereti Kaibaeket. Már kezdtem magam egyedül érezni, mert csak pár emberről tudom, hogy szeretik ezt a párost. Egyébként először úgy volt, hogy ne tudtam eldönteni, hogy Kaibaek, vagy Baekyeol legyen, aztán feltettem magamnak a kérdést, hogy : "egy olyan történetben, amiben szerepel Chanyeol és Baekhyun mégis hogy a retekbe lenne hozzá szíved, hogy nem ők fognak alkotni egy párt?" Aztán leálltam, és Baekyeol a végsőkig:D

      Törlés
    3. Igenis, értettemXD Ott nagy port kavartam, DE CSAK AZÉRT ÍRTAM OLYAN JELENETET, MERT MINDENKI AKARTA. Én mondtam, hogy nem tudok ilyet írni, intimebb dolgok leírásában sosem voltam jó.
      Próbáltam Baekhyun és Jongdae barátságát ilyen jóban-rosszban feelingre csinálni, bár az elején azt mondták, hogy nagyon felületes a kapcsolatuk, amiért Baek nem árulja el az igazságot. De remélem ez megváltozott;;

      Jézusom, mennyi Suchen shipper, te jó ég. Hát álmomban sem hittem volna, hogy ennyien fogjátok ezt a párost szeretni, bár egyenként is hihetetlenül jók, na de együtt. Én nagyon szeretem őket, egy kicsit olyan néha, mintha Jongdae nagyon Junmyeon mellett akarna lenni mindig, mert mindig az ő társaságát keresi például koncerteken, vagy csak elkövet valamit ellene, amin én nevetek:D
      Rendben, nem fogom, mert ők szentek és sérthetetlenek:3

      Amúgy szerintem ahhoz képest, hogy semmilyen kapcsolat nincs közöttük nagyon is skinshipelnek. Mert mindig írok valami olyasmit, amiért meg kell érinteniük a másikat, bár nekem a kedvencem a háton cipelés, mert ott nagyon közel vannak egymáshoz, meg már kitaláltam egy király dolgot ezzel kapcsolatban :3 Szóval mindig fogdossák egymást, hahahahaha:D
      A múltról? Fogok még írni a múltról, bár nem tudom, hogy mennyire fogjátok szeretni. Egy kicsit más lesz, mint amikor csak így beszélnek róla egy fejezetben.
      UGYE MILYEN KIRÁLY ŐKET ELKÉPZELNI ÍGY?XD Mármint hogy közben yaoit néznek XD Milyen zavarban lehetnének. De szerintem már kellően leégettem Baekhyunt, nem akarom ilyesmi jelenetekkel még jobban XD
      Chanyeol szemszöge? Ah, már felkészültem rá, hogy erre mit fogok írni, de teljesen elfelejtettem XD

      Ugyan, egyáltalán nem volt semmilyen maszlag ebben a véleményben, minden szavad jólesett, és nagyon szépen köszönöm, hogy vetted a fáradságot, és időt szántál rám, hogy írj. Tényleg nagyon jól tudnak esni ezek a dolgok, és tudom, hogy még lesz pár nehéz időszak. De egyébként már nincs olyan sok hátra, úgyhogy összeszedem magam erre az időre - ami nekem biztos el fog tartani egy darabig, tekintve hogy mennyire lassú vagyok. Köszönöm a biztatást, köszönöm, hogy írtál, köszönöm, hogy a lelki támaszommá váltál!:) ♥

      Törlés
  8. Szia!:) Először is mélységes bocsánatodért esedezem, amiért nem írtam az elmúlt pár részhez véleményt. Tudom, hogy mennyire rossz érzés, ha kevés számú kommentet kapsz, én is tapasztalom/tam. És hiába vagyok optimista, nekem is fontos, ha van, aki biztat, és elmondja a véleményét, mert ez éltet minket, írókat. És nagyon rosszul tud esni, ha látjuk, nincs, akit érdekelne a történetünk, még ha igazából nincs is így. Szóval nem tudok semmi biztatót írni, csak azt, hogy nem kell miért aggódnod, mert olyan rohadt jól írsz, hogy azt számos író is megirigyelhetné. És nem túlzok. Ez a rész is olyan baromi jó volt, hogy azt se tudtam, hova szaladjak :D Chanbaek a mindenem, és megszakad a szívem, ha ilyen elcseszett életet kell szegényeknek élniük. De ott vannak egymásnak, és ez a fontos. Chan drágám, életem, Baekkie ott van neked, és szeret, ne légy szomorú, nem vagy egyedül! Y.Y Esküszöm majdnem sírtam, amikor szegény múltjáról olvastam. Kíváncsi vagyok a további részletekre, és Baek múltjába is betekinthetnénk;)
    Jondae, úr isten, szegénykém, miért??:'( Basszus, olyan szomorú ez a rész, érzem az ő bánatukat, és megszakítja a szívem. Remélem hamar kibékülnek, mert annyira szeretik egymást, és nekem kínzás, ha elválasztják őket egymástól. Junmyeon annyira aranyos, hogy megjelent ötkor, olyan romantikus volt, ahj<3
    Ééés... a mi drága kicsi Sehunnie-nk. Nagggggggyon remélem, hogy nem fog bekavarni Chanbaek kapcsolatába, legyen az baráti, vagy...~lovee~ Nincs szükségünk harmadik személyre!!😠 >ㅁ< Jól tette Chanyeol, hogy széttépte a levelet, de azért kíváncsi vagyok, mi volt benne...
    A kedvenc részem egyértelműen a vége volt. Nem feltétlenül a kézfogás miatt (de persze az volt a legjobb^•^), hanem maga az a meghitt, mégis fájdalmas beszélgetés, amikor csak ők ketten voltak, és annyira szívbemarkoló volt az a pillanat, annyira szép, és egyszerre szívfájdító, hogy azt hittem, ott esem le az ágyról, és halok szörnyet. ANNYIRA ROHADTUL SZÜKSÉGÜK VAN A MÁSIKRA, JÖJJENEK MÁR ÖSSZE, MINDJÁRT BŐGÖK. Khm. Sorry.
    Annyira meg tud érinteni ez a fici, olyan tökéletes, és magával ragadó, hogy azt mindenki megirigyelhetné. Nincs miért aggódnod, csak így tovább, nagyon ügyes vagy, ne szomorkodj, mindenki szeret, lávolunk, teljes lelkesedéssel várom a kövi részt ^•^ Puszillak, remélem sikerült egy kicsit felvidítani ezzel a kis kommentecskével:) Na, jó, most már nem húzom tovább az időt, byee~ <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Igen, valóban rossz érzés, de természetesen nem várhatom el tőled, vagy a többiektől, hogy minden részhez írjanak véleményt. Vagy elvárhatom?XD Nem, nem akarlak titeket ezzel traktálni, és az amit írtam nem is nektek szólt, hanem azoknak, akiknek nem is tudom a nevét. A drága csendes olvasók, a kedvenceim.
      Persze, hogy kell a vélemény, különben hogyan fejlődne az ember, vagy hogyan tudná meg, hogy mi az, amit a legjobban csinál, és amit a legkevésbé. Én általában a vélemények elolvasása után szoktam eldönteni, hogy mi legyen a következő fejezetben, és nem teszek bele túlzottan olyan elemeket, ami például valakinek nem tetszett. Nekem is ők a mindeneim, olyan jó ezt valaki mástól olvasni:)
      Tényleg szomorú rész volt? Eh, nem akartam arra írni, egyszerűen így jött, bár szerintem nem olyan szomorú ez. Csak a Jongdae-Junmyeon-Baek rész volt olyan szomorkás hangulatú, meg egy kicsit a vége, de amúgy ez egy jó emlék volt Baek számára, úgyhogy ebből is látszik, hogy csak a jóra emlékszik az apjáról.
      Sehun?:D Na jó, csak neked megsúgom, hogy Sehun feladata itt végetért, ő már nem is fog megjelenni a történetben. Nem lesz itt love köztük.
      Igen, egy kissé valóban szomorkás beszélgetés volt, meg Chanyeol részéről is a titkolózás, de a kézfogás remélhetőle kárpótolt titeket. És tényleg ne haragudjatok, hogy még konkrétan nem volt semmi, egyszerűen nem visz rá a lélek, hogy írjak valami intimebbet velükXD DE IGEN SZÜKSÉGÜK VAN EGYMÁSRA NAGYON
      Nem is tudod, hogy mennyire sikerült felvidítanod:) Annyira de nagyon nagyon, hogy azt szavakba sem tudom foglalni. Első olvasáskor nagyon meghatódtam, és ugyanúgy most is, tehát még fel kell dolgoznom, hogy vannak ilyen lelki támaszaim, mint például te:)
      Nagyon köszönöm, és köszönöm, hogy írtál ♥

      Törlés
  9. Szia Vivi!
    Itt volnék végre, nem akartam úgy lefeküdni, hogy nem írok Neked kommentet még ezen a héten. :-)
    A gonosz kis törpe újra akcióban. Még mindig tetszik, ahogy ugráltatja Chant, szórakoztató. :-D Na persze, ha én lennèk a szenvedő fél.szerepében biztos nem tetszene annyira. ^^ De...mit művelt azzal a levèllel?! Sjfbsifnfpe Most honnan a túróból tudjuk meg, hogy mit akart szerencsétlen Sehun? Ah ez így nem frankó. :O BL XD Hát ez nagyon poénos volt, röhögtem egy jót. Viszont megint azonosultam Baekhyunnal. Èn se bírtam volna egy focimeccset nyugton kibírni. Ha néztem is egy-egy vb-t vagy eb-t mindig csak a színjátékok fogtak meg és persze pár jóképű játékos. ^^
    Chanyeol...rejtèlyes egy alak. Még mindig nem világos, hogy miért került Baek apjához anno. Teljesen olyan érzést keltett, mintha valamiféle apafigura szerepét töltötte volna be. De mi történt az igaz apjával. :-/ Annyira vicces belegondolni, hogy bár Chanyeol is tizenéves volt, de már Baek személyi testőre lett. Meghitt kis beszélgetés volt itt a végén. Jó volt olvasni és sok mindent ígér, amit Channie mondott, na meg a kézfogás. *.*
    Jongdae helyzete egyre jobban elszomorít, de remélem valamire jutottak Junmyeonnal, ami kimozdítja ebből a depiből.
    Jaj, nem lett valami összeszedett a kommentem, de legalább írtam. Aki meg nem tisztel meg Téged a véleményével, azzal ne is foglalkozz. Van ilyen, bár nem valami szép. Mindegy is.
    Köszönöm, hogy olvashattam és várom a folytatást. Pusz
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Szerintem azon kevesek emberek egyike vagy, akik szerint ez vicces. Meglepően sok emberből ellenszenvet váltott ez ki, hogy ugráltatja Chanyeolt, persze meglehet érteni, hogy miért, de én akkor is jót mosolygok az ilyeneken.
      Összetépte azt a leveletXD Hát, majd lehet, hogy valahogy megtudjátok, nem is tudom. Majd. Valahogy. Talán. Vagy nem.
      Komolyan? De hogy lehet az? Nem tudom, hogy a lányokat miért nem köti le ez a sport. Pedig tényleg annyira bele lehet élni magad, sodródik az ember, és mintha ott lennék velük a pályán, és szurkolok a fiaimnak, és elragadtattam magam XD Igen, vannak jóképű játékosok, bár nekem a kedvenc focisták egy bőven 35 feletti férfi, úgyhogy nem nyilatkoznék. De ha tényleg a helyességről van szó, akkor ott van Marco Borriello, Alvaro Morata, Alessandro Del Piero, David Villa, Iker Casillas, Mario Götze, Jack Wilshere. Na jó, abbahagyom, bár ők tényleg helyesekXD
      Igen, Chanyeol még nagyon sokáig ilyen rejtélyes lesz hahahaha. Tényleg vicces, és egészen eddig nem is gondoltam bele ebbe. Bár a történetben Chanyeol idősebb valamennyivel, valóban még ő is egy gyerek volt, amikor személyi testőr lett. De hát nem volt neki olyan nagy feladata, hogy benga állatoktól kelljen megvédenie Baekhyunt, majd erre valamikor részletesen kitérek.
      Egyelőre nem tudom eldönteni, hogy mi legyen a Suchen párossal, de most kedves hangulatomban vagyok, úgyhogy lehet, hogy megkegyelmezek nekik:D
      Nem foglalkozok már azokkal, teljesen kizártam őket, és csak rátok koncentrálok.
      Köszönöm, hogy írtál ♥

      Törlés
  10. Jaj nagyon tetszett ez a resz is mint a tobbi!:) Baekhyun nagyon kis szemet volt de megertem az erzeseit, egy szek fekvotamaszozo chanyeol formajaban, hmmm....:3 Amugy meg szegeny Jongdaeekat nagyon sajnalom de remelhetoleg ezzel a beszelgetessel megoldodnak a dolgok^^ A BL-es reszen pedig nagyon jot virultam, Baek te kis huncut, de Chanyeol meg azert vagta h mi van:D Nah ugy egeszben ez is teljesen asdfgghjl volt es nagyon varom a kovetkezot:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök neki, hogy tetszett!:) Ugye? Milyen jó lehetett már abban a szituációban Baekhyunnak. Hát... Valamit csinálok majd a Suchen párossal, nem akarom én, hogy szomorú vége legyen a dolgoknak.
      Köszönöm szépen, hogy írtál ;;

      Törlés
  11. Jajj te jó ég! Annyira jó. Egyszerűen imádom. Nagyon remélem hogy könnyebb lesz neked megint írni.....és ez nekem ugyanúgy tetszett, mint a többi.
    Suchen. Wow. Annyira birom Suho személyiségét. Chenét meg pláne. Nagyon jó kis párost alkotnak. Suho anyukájának üzenem, hogy a kényszer házasság ósdi.
    Kyungsoo. Hát tee kis huncut. Mindig osztod az eszét. (jó értelemben) Baekhyun gondolkodj el Soo tanácsán....vagyis az a tied, de mindegy.
    Kaibaek. Gyermekeim. Régen nagyon szerettem őket, de aztán valahogy kezdett elhalványulni. Viszont most. Hát mi ez?! Mi ez?!............na jól van. Lenyugodtam.
    *Amikor bejött a képbe Jongin anyukája, én előszőr : -.- másodszor : O.O harmadszor : .l.*
    Chanyeol. Hát teeeeee. Mindenről tudok. Mindenről........ De! Mi a csudámnak tépted szét azt a levelet?! *na jó ezt mondjuk pont nem tudom* **Minden résznél a reakcióm: Támadd már le b*szki. Smárolni tessék. Hát na.**
    Baekhyun. Egyetlen szívem csücske (?) drága süti bogyó. Üngyüli-büngyüli, kis gófri sütő kecske sajt. Mit művelsz, vazze? Hmm? Tessék már arra kérni Channie drágát mint az álmodban.........
    ***********
    Jóóóóóól vaaaaaaaan. Lenyugodtam. (talán) Hamar tessék folytatni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (és nem....ez nem sürgetés volt. Pusztán csak kifejezem mennyire rohadtul várom a kövi részt ^.^) Az ihletnek meg üzenem hogy siessen vissza. (((ha nagyon nem veszed se sértésnek meg ilyesminek, ((((és ha szeretnéd(((((persze))))))))) akkor Face-en adok néhány tippet))) Fighting! Vagy Fihgting! Vagy Fájting. Nem tom. :D:D:D:D :3333 <3<3<3<3 :):):):) ;);););) :S:S:S:S (igy a végére a kinaradt smiley-ik)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát először is, köszönöm szépen, és én is remélem, hogy mostantól könnyebb lesz írnom, bár most nem rajtam múlik, mert a húgom azt mondta, hogy addig ne írjak új részt, amíg el nem olvasta:D
      Igen, szerintem is király a Suchen páros, én nagyon szeretem őket együtt, bár már régóta keresem rájuk a megfelelő szót mégsem találom XD Hát valóban, a kényszerházasság szerencsére kiment a divatból, bár tudnék itt most sorolni neked családokat, nem is egyet, akik még ebben a rendszerben nevelik a gyereküket. Például nekem is megszabják, de azért az én helyzetem nem ilyen durva.
      Igen, az az én tanácsom volt XD Teljes mértékben az én érzéseim. Akkor szomorú voltam, bár már nem tudom, hogy miért - de ezek szerint nem lehetett valami nagy baj, ha egyből kiment a fejemből.
      MICSODA? Kaibaekből sehogyan sem lehet kiszeretni. Jézusom, Kaibaek az egyik legjobb couple ever! Amikor bejött a képbe Jongin anyukája: mindent értek XD
      Jajjj de várjátok már azt a csókot hahahahaha. Hát nem tudom, ahogy azt sem, hogy egyáltalán lesz-e benne. Semmi nem derült még ki Chanyeolról!:D
      Micsoda becenevet adtál BaekhyunnakXD Én általában Byun-nak hívom, ez egy rossz szokásom, tudom. Áh, nem fogja arra kérni, azért benne is van annyi emberség.

      Megpróbálok sietni vele, bár nem ígérek semmit, mint mondtam, a következő rész nem tőlem függ:D De aranyos vagy, hogy ennyire várod, olyan jó érzés ezt olvasni, tényleg :3 Várom az ihletadó tippeidet, és köszönöm, hogy ezt megteszed értem.
      Köszi, hogy írtál!;;

      Törlés
  12. Szia! :)

    Nagyon sajnálom, hogy eddig nem tudtam írni, de mióta hazaértem, semmi erőm se volt, hogy rávegyem magam a véleményalkotásra. Még a tieitekre sem bírtam rendesen válaszolni, pedig te mindkét oldalról megérdemled. Most azonban újra is kellett gyorsan olvasnom, hogy ne írjak irtózatos nagy butaságokat.

    Az elején azt hittem, máshogyan fogod kezelni ezt a fejezetet, mivel Baekhyun monológja erre engedett következtetni; azon gondolkoztam, talán egy kisebb visszatekintést kapunk majd, ezzel nyerünk el Chanyeollal közös emlékeket a piciny agyából. Persze ez nem így történt, viszont kaptunk pár gondolatot a fiatalabb Chanyeolról és arról is, ha nem is sokat, milyen is volt vele a kezdetektől fogva. Nekem ez a rész kifejezetten tetszett, nagyon szépen megfogalmaztad :) És mivel szeretem a kissé a múltba visszanyúló dolgokat, a berögzült szokásokat - és persze magát az italt -, a kávéfőzős megjegyzés mosolyra késztetett.

    Chanyeol és Baekhyun édesek, jó, hogy még mindig hadban állnak egymással, nem sieted el a dolgokat. Remélem nem is változnak. Nekem mindig az a legnehezebb, ha írok, hogy a karaktereket önmagukhoz hűen tudjam visszaadni, nem számít, hány fejezetet tudtam már magam mögött. Ez számomra nagyon fontos. Egyébként Baekhyun és a reggeli rámen az én fejemmel nézve egyáltalán nem volt különös, vagy furcsa, én ha tehetem - meg ha engedik -, elsőnek a nap levest eszem; nálam ez valami őrült kis szenvedély.

    Sajnáltam, hogy Chanyeol összetépte a levelet, és őszintén szólva én arra vártam, Baekhyun azután, hogy olvashatatlanná lett, megpróbálja majd összeragasztani, esetleg valami ehhez hasonlót. Mondjuk azt nem említetted, hány darabba is tépi Chanyeol a papírt szét, így az én szemeim előtt az a kép lebegett, két félbe hullott az írás. De túl sokat remélek egyes dolgoktól, hajlamos vagyok lehetetlen dolgokat beleképzelni egyes képekbe, aztán persze elragad a gondolatom, és akár csak egy szó említésére egy teljesen új világot szövök az érintettekkel a fejemben. Hiába, én már csak ilyen vagyok - ezért is reméltem sokáig, lesz valami (vagy volt) Sehun és Baekhyun között; de természetesen ez valószínűleg csak annak a korán kárhozott teremtménye, imádom őket együtt. Már pirulok is :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A Jongdae-s részről.. Szomorú volt így látni szegény fiút, főleg, hogy nemcsak a valóságban, a történetben is úgy írtad meg, akárcsak egy kis mókamester, de nincs mese; az ilyesfajta emberek sírnak a legjobban. És ha ők sírnak, akkor pedig az fáj a legjobban. Junmyeon lépése pedig rettenetesen helytelen volt, az eddigi fejezetekben igyekeztem elviselni, hogy ilyen szörnyen nyuszi, most azonban úgy döntöttem, nem tolerálom tovább (bekeményítek, remélem figyeled :D). Az ő sorsuk azonban még mindig nem izgat olyan különösen, mint ahogy Chanyeolé és Baekhyuné, vagy Jonginé és Baekhyuné, bár azt az izgatottságot, mi lesz az alacsony kis fiúval és Sehunnal, valahogy semmi sem tudja túlszárnyalni. Hiába, az idők során ők valahogy nagyon a szívemhez nőttek. De tudom, fel kell adnom őket, így próbálok inkább a fő szálra koncentrálni.
      Junmyeon felbukkanása egy kicsit hirtelen volt nekem, lehetséges, azért, mert nem írtad le, hogyan is került oda; egyszer csak megjelent.

      A BL-s résznél Baekhyun helyett is kínosan éreztem magam, ami remek hír, mert a legtöbb fanfictiont fapofával ülöm végig - sírni pedig még egyszer sem sírtam. Szeretem (is, meg nem is), ha az író képes arra késztetni, együtt éljem át a nehézségeket, meg persze a boldog pillanatokat is a karakterekkel: példának értékéül, eddig, mikor valami igazán rendkívülit olvastam, és tegyük fel, a főhősnek vizsgáznia kellett benne, minden alkalommal borzasztóan éreztem magam. Egyszerűen rémesen. Egy könyv felett pedig még könnyeket is ejtettem, ez igazi ritkaság.
      A focis rész nekem nagyon tetszett, bár én magam nem élvezem a labdát követő alakokat nézni, kifejezetten imponál, ha az író ehhez hasonlóan hétköznapi dolgokat csempész a történetébe. Személy szerint a tiédhez hasonló írások a kedvenceim; a legjobb emberekről olvasni. Hétköznapiakról. Az emberek a legérdekesebbek.

      És ami utána következett... Az egyszerűen fantasztikus volt. Hihetetlen, ahogy megfogalmaztad, lehengerlő, mégis kifinomult maradtál. Az ilyen pillanatok a legeslegszebbek. Vicces, mert a következő fejezetbe én is terveztem egy ehhez enyhén hasonló, ágyon ülős, fecsegős kis mozdulatot, de ehhez biztosan tudom, nemigen fog felérni.


      Sajnálom, hogy ilyen kacifántos, nyakatekert véleményre sikeredett az enyém, meg persze a háromnegyedében csak magamról locsogtam, pedig nem ez volt a célom. Remélem, sikerül hamarosan hoznod a következőt, már nagyon várom, mi sül majd ki az elkövetkezendőkből. Pihend ki magad, az mindig segít (másokon, rajtam nem), olvass, nézz filmeket, képeket, vagy ami szórakoztat - valahogy sikerülni fog a visszarázódás. Sikerülnie kell, mindenesetre :D Én úgy kívánom, legyen sok ihleted, akaraterőd és energiád! Tudom, milyen nehéz.

      Khis

      Törlés
    2. Szia Khiska!:)

      Ezt teljesen megértem, főleg mostanában. Nekem néha még írni sincs kedvem mostanában, pedig tényleg nagyon fontos számomra az írás.

      Igazság szerint... Nem szoktam visszaolvasni a részeket, csak kijavítom őket, úgyhogy fogalmam sincs, hogy mi volt már Baekhyun monológjában:D Nem tudom, nem szeretek olvasni magamtól, mert akkor az a kérdés jár a fejemben, hogy hogyan tudtam ilyen idétlen mondatokat írni. Igen, én is szeretem, ha a karakterek a múltról gondolkodnak, a kávéfőző pedig elhagyhatatlan volt. Igazából ez apa szokása, ugyanis ő semmi pénzért nem venne kávéfőzőt, mert ez az ő ízvilága, és erősen is issza a kávét.

      Nem szeretném elsietni a dolgokat, csak attól félek, hogy ez már unalmas lesz nektek, hogy állandóan civakodnak, és konkrétan romantika nélkül írom a részeket. De a romantika írása nem tartozik az erősségeim közé:D Szeretném, ha élet-szagú lenne a történet, bár már volt benne egy-két elkövetett hiba, de tudtam, hogy nem leszek képes hibák nélkül megírni. Egyébként volt már olyan, hogy én is levessel kezdtem a napot - igaz, hogy már bőven elmúlt dél is, mert nyáriszünetben akkor szoktam kelni általában. Bár mostanában egyre korábban, és kezdek fáradt lenni, pedig tényleg nem csinálok semmit. És visszatérve a karakterekre, zseniális karaktereid vannak!

      Jaj igen, az összeragasztósdi megfordult a fejemben, sok filmben és doramában láttam már, pont ezért nem csináltam. Igazság szerint eszembe se jutott, hogy hány darabra téphette, ezt valahogy elfeljtettem. Mindenesetre, a levél még egyszer szóba fog kerülni, és nem árulok el többet, mert spoiler lenne. Ha Baekhyunról van szó, akkor csak három embert szeretek vele párosítani, és mind a három szerepelt is a történetben. Sehunnal is borzasztóan szeretem, bár inkább a Kaibaek-et támogatom. Egyébként ez jó adottság, hogy egy teljes új világot alakítasz ki a fejedben. Bárcsak minden ember ilyen lenne:)

      Törlés
    3. Jaj, de szépen megfogalmaztad, és teljesen egyetértek veled. Az ilyen emberek sírnak a legjobban. Bár nem akartam ilyen szomorúra írni, de így gondoltam reálisnak, hogy a mindig keménynek mutató Jongdae ereje egyszerűen elfogy, a következő pillanatban pedig már fájdalmasan sír. Figyeltem át!:D Szegény Junmyeon most valóban nem lehet szimpatikus nektek, de őt elsodorták az érzelmek, és valójában fogalmam sincs, hogy mit kezdjek a kialakult helyzetükkel.
      Nem akartam ezt leírni, de Sehun ebben a történetben nem fog megjelenni többé - hacsak valami csoda folytán eszembe nem jut egy ötlet vele. Az ő szereplésének itt vége, pedig tényleg hihetetlenül szeretem azt a fiút, de olyan gonosz karaktert szántam neki, hogy inkább kiiktattam:D

      És a további véleményedre nem is tudom, hogy reagálhatnék. Egyszerűen elvarázsoltak ezek a szavak. Ezt szeretném elérni. Legyen az bármilyen érzelem, a lényeg, hogy ti is érezzétek, amit én élek át írás közben. Lehetetlenül jó érzés. Egyébként mi volt az a könyv? Kíváncsi vagyok, hogy mi tudott téged megríkatni. Én egyetlenegyszer sírtam egy fanfictionön, de az valóban egy csoda-történet. Egyszerűen zseniális. Bár én inkább a filmek áldozata vagyok, egy jó drámán bármikor elbőgöm magam - például most is nézek egy doramát, és rendesen fáj értük a szívem. Ilyet még nem is éltem át szerintem egyetlen sorozatnál sem. Hihetetlen volt, hogy ez a férfi miken ment keresztül.
      A focis részt egyfajta vigyünk-a-történetbe-magamból dolognak szántam, de legalább újra átélhettem a BL okozta feszültségeket.

      Erre... nem tudok mit írni. Tényleg nem. Csak azt érzem, hogy mindjárt kiugrik a bőrömből, olyan boldog vagyok. Köszönöm, hogy ezt írod, de ez egyáltalán nem igaz. Már várom a te ilyen jelenetedet, és biztos vagyok benne, hogy te jobban átadod majd az érzéseket.

      Én nagyon szeretem, ha magatokról írtok ide. Szeretem, ha a véleményekbe benne van maga az ember is, az ő saját ízlésével, meg ilyesmikkel. Szóval nagyon jól tetted, hogy megosztottad velem ezeket az információmorzsákat. Igazából folyamatosan ezeket csinálom. Most végeztem ki egy remek könyvet, és két napja elkezdtem nézni egy lenyűgöző doramát is, és úgy érzem, hogy lassan rendbe jövök. Talán hamarosan visszarázódom, vagyis remélem. És azt is, hogy te is jobban érzed magad!

      Köszönöm, hogy írtál!^^

      Törlés
  13. Nos, ugyan ROHADTUL megkésve, de úgy érzem tartozom neked is és magamnak is azzal, hogy (újra) leírom neked amit gondolok :)
    Mert ez a fejezet szerintem zseniális.
    Először is el akarom oszlatni az aggodalmadat a párbeszédekkel kapcsolatban: számomra épp ezért tetszett nagyon, mert ilyen sok volt. Idáig ugye rengeteget olvashattuk Baek gondolatait és következtetéseit, és most, hogy kevesebb a leíró rész és több a párbeszéd - kicsit jobban megismerjük Chanyeolt. Úgy érzem a párbeszéd jól kifejezi kettejük kapcsolatát. Egyre többet beszélgetnek és ezért egyre közelebb kerülnek egymáshoz, Chanyeol nyitottabb lesz, Baekhyun pedig megtanulja, hogyan hagyjon elég teret neki a kapcsolatukban - tehát már nem csak ő beszél. Ez lehet csak az én felesleges fejtegetésem, de nekem ezt adták át a párbeszédeik :)
    És a másik ami kedvencemmé teszik ezt a részt: Chen.
    Valahogy sikerült annyira drámaira, de nem nyálasra és szappanoperásra megírnod a jelenetét, hogy ez lett a kedvencem ^^ Nagyon nehéz az igazi fájdalmat leírni, mert azt legszívesebben mindenki elásná és elrejtené a világ elől, erről senki nem beszél szívesen, mert sokszor szánalmasnak és szerencsétlennek tűnhet. De most Chen megnyílt, és ez rettenetesen szerethetővé tette(d) - az én szememben mindenképp.
    Egy szó mint száz, minél többet olvaslak, annál jobbnak tűnsz :)
    köszönöm neked ezt a részt, megyek megírom az új részhez is a kommentet ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne haragudj rám, hogy ilyen későn válaszolok x.x Igazából már elolvastam sokkal régebb óta, de sok dolog közbejött, meg hát akadályozott a lustaságom is.
      Örülök, hogy ezt mondod. Igazából szeretek párbeszédeket írni, még akkor is, ha úgy érzem, hogy némely esetben már sok. Szeretem, ha a múltról írok, amit egyébként abban a pillanatban találok ki, meg szeretem azt is, ha játékosan vitatkoznak. Viszont a leíró részeket sem szeretném hanyagolni, az egy fontos tényezője ennek a történetnek. Most próbálom megtalálni a középutat, de egyelőre úgy érzem, hogy a sok párbeszéd (most még) okés. Egyébként teljesen jól gondolod! Annyira imádom, hogy te mindig megtalálod a lényeget a részeimben. Néha olyan dolgokat is a tudtomra hozol, amiket én nem vettem volna észre.
      Már nem emlékszem rá, hogy Jongdae mit csinált ebben a részben. x.x
      Fájdalom? Jaaj, tudom!
      Nehéz volt írnom a fájdalomról. Valaki úgy gondolja, hogy a szerelem érzését a legnehezebb leírni, pedig nem - legalábbis nekem nem. De lehet azért, mert egy kicsit kiadtam magamból én is a fájdalmat, és sebezhető lettem ezáltal. Nehéz volt leírnom. Furcsa érzés volt. Viszont jó. Tényleg megszabadultam minden visszafojtott fájdalmamtól.
      Köszönöm szépen, hogy írtál nekem ♥

      Törlés