Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Szívritmus csapda (BaekYeol) - tizenhatodik fejezet

||




A sóvárgással nehéz együtt élni 




A reggeli koránkelés sosem tartozott a kellemes időeltöltéseim közé, azonban amióta Chanyeol velem lakott sokkal inkább bírtam a nehéz megpróbáltatásait és velejáróit. Egyedül az volt feszülten frusztráló, hogy amikor felébredtem ő már addigra kámforszerűen eltűnt, vagy éppen akkor öltözött. ELŐTTEM. De valahogy mindig fátyolosan keltem, könnyű mámorral és mosollyal az arcomon. A idő rohamosan szabadult ki a vasláncok erős fogságából, én pedig csak magatehetetlenül hagytam. Az elején úgy gondoltam, hogy az óra mutatója szabályosan visszafelé kattogott, sehogy sem akartak eltelni az idegesítő percek, amíg Chanyeollal voltam. Azonban most... Úgy éreztem, hogy az idő akaratosan vetekszik velem. Mintha ki akarna szabadulni, hogy még az ezután lévő közös pillanatokat se tudjuk maradéktalanul élvezni. Mert tudtam, hogy Amerikában az eddig rögösen kiépített különös kapcsolatunk véget ér. És ennek az időpontja vészesen közeledett. De nem szerettem volna ebbe még most belegondolni, még mindig volt egy egész hetünk, amit ki tudtunk élvezni. Egy épeszű tény sem jutott az eszembe, hogy vajon miért érezhettem az olthatatlan aggódást iránta, amikor nem volt a közelemben. Az éjjeli szekrényen egy sárga cetli virított, Chanyeol kézírásával. 

Akadt egy kis elintéznivalóm, majd jövök. 


Mostanában mindig felhozta ezt maradandó kifogásként, szó nélkül lelépett, és valamikor délután körül vánszorgott haza. Nem szerettem, hogy ezt csinálta, de beláttam, hogy neki is van magánélete, mindössze féltettem a kialakult körülménytől, hiszen rég volt már Koreában, és aggódtam, hogy eltéved, vagy valami. Némiképp megnyugtatott a tudat, hogy ő egy erős és okos férfi, de sehogy nem űztem ki a fejemből a kavargó gondolatokat, egyszerűen szar  volt, ha nem volt velem. Nagyon gyorsan bontakoztak ki az érzéseim felé, ezt bizonyára ő is látta és érezte, hiszen tagadhatatlanul tetszik, azonban ő megfejthetetlen. Nem tudtam, hogy mit gondoljak. Úgy éreztem, hogy egyenként kell lehámoznom a rétegeit, amíg valami kölcsönös bizalmat ki nem építünk. Az utóbbi pár napban tett furcsa cselekedete félelmetesen elbizonytalanított, viszont borzasztóan jólesett minden bizsergést kiváltó érintése. Jézusom, még sosem voltam ilyen frusztrált, ugyanakkor felszabadult egy férfi oldalán sem.
- Nem is tudom, Jongdae - mondtam a telefonba, miközben töltöttem magamnak egy pohár vizet. 
- Ugyan már, Baek. Nyilvánvalóan tetszel neki, semmi különösebb oka nem volt megfogni a kezedet akkor  éjszaka, elvégre nem vagy már pisis. Csak lépned kellene valamit, haver. 
- De miért pont nekem?! Annyira összezavar, még egy egyértelmű jelet sem ad - ideges hangnemben mondtam, majd dühösen szeltem a lépteimet a kanapé felé. 
- Ha egy kis pöcs, akkor csábítsd el - ő korántsem volt olyan mérges, mint én, a hangja kimondottan szórakozottnak tűnt. 
- Mégis hogyan? - kétségbeesetten tettem fel a kérdést, lassan megőrültem a tudatlanságtól.
- Ne már, Baek. Szárnysegédként annyi csajt szedtél fel nekem, hogy a kellemes éjszakáim felét neked köszönhetem. Vesd be az ellenállhatatlan éned. Meg amúgy is... Csak egy férfi tudja igazán, hogy mire vágyik egy másik férfi. 
- Ó, tényleg? Mert én kibaszottul nem tudom! 
- Főzz neki. 
- Ki vagyok én, Gordon Ramsey?! 
- Táncolj szexin előtte.
- Nem tudok táncolni!
- Takaríts ki, várd tiszta lakásban. 
- Ragyog az egész ház, tegnap kitakarított mindenhol. 
- Akkor verd ki neki. 
- Hozzá se merek érni,  majd pont azt fogom csinálni... 
- Akkor baszd meg! Nem lehetsz ennyire szerencsétlen - idegesen fújta ki a levegőt, én pedig egyetértettem vele, és keptelenség volt elhinni, hogy egy szerencsétlen kezdővé váltam. - Menjetek el egy felejthetetlen randira. Vagy ott a pláza, és még nem is feltűnő két pasinak. Annyi randizós hely van, csak találd fel magad. 
- Rendben. De előtte még mondanom kell valami fontosat neked. Most nincs itthon Chanyeol, átmegyek és megbeszéljük, oké? 

Már csak egy megállónyira voltam Jongdae lakásától, a kételyek mégis összetörtek belülről. Vérzett a szívem, és próbáltam lelkiekben felkészülni a sajátos reakciójára, de azon is tűnődtem, hogy most még durvább lesz, mint amikor megtudta, hogy meleg vagyok. Tudtam, hogy az igazság fontos volt minden tekintetben, azonban a kegyes hazugságok híve voltam, csakhogy ezt a témát sehogy sem tudtam kiküszöbölni, valamint aljas húzás lett volna előle eltitkolni. Leszálltam a buszról, majd céltudatosan Jongdae lakása irányába szeltem zavaros lépteimet, és még az időjárás sem kedvezett nekem. Fullasztóan meleg volt, bár mára azt mondták, hogy eső lesz a késő délutáni órákban. Hangosan nyeltem egyet, ahogy elértem a bejárati ajtót, majd ezúttal kopogtam, mert legutóbb is undorító fogadtatásban kellett részesülnöm emiatt. Talán most sokkal idegesebb voltam, mint minden eddigi beszélgetésünknél, mert ezúttal ez az egész kihathat az én életemre, és az övére is. És őt nagyom féltettem. Hangosan ordította, hogy bemehetek, ezért bizonytalanul léptem be a nappaliba, majd amint megpillantottam mosolygós tekintetét minden félretett önbizalmam összeomlott. Belülről fájdalmasan marcangolt a lelkiismeret, ami folyamatosan azt kántálta, hogy ezt a fontos dolgot már hamarabb kellett volna vele közölnöm. 
- Ülj le, haver. Vagy van kimbap a hűtőben, szolgáld ki magad. 
- Na jó, csak elmondom, kertelés nélkül elmondom - végül leültem hozzá, miközben  vettem egy mély és zavart levegőt. 
- Ember, megrémisztesz... Nyögd már ki! 
- Na jó, szóval... Volt annak egy feltétele, hogy Chanyeol itt maradt. Megegyeztünk, hogy egy hónapig még itt leszünk, aztán visszamegyek vele Amerikába - lesütött szemekkel mondtam neki, kellemetlen volt ez az egész szituáció, és még nem voltam felkészülve a reakciójára. 
- Tehát... Mivel Chanyeol majdnem egy hónapja van már itt, kevesebb, mint egy hét múlva visszamentek? - erős éllel a hangjában mondta, valamiért úgy éreztem, hogy csalódott volt, ekkor pillantottam a szemeibe. 
Hiba volt, valóban komor és lehangoló volt a tekintete, az én szívem pedig minden egyes másodpercben megremegett. 
- Annyira sajnálom, hogy eddig nem mondtam el, de egyszerűen nem volt bátorságom.
- Végül is... Már megszoktam, hogy akiket szeretek, azok elhagynak - közömbösen vállat rántott, én pedig tudtam, hogy ez mind csak látszat, és belülről most tombolt. 
- Nem hagylak el, Jongdae. Tudod, hogy szándékosan nem tennék ilyet - őszintén mondtam, és reméltem, hogy megérti a helyzetem. - Apa hívott, mert szüksége van rám. Hyung beteg, és... 
- Persze, megértem, és nem is tudom, hogy eddig hogy bírtad a családod nélkül, csak... Hiányozni fogsz. 
A szívemet melengette, ugyanakkor keserűséggel töltötte el az elhangzott mondat. Habozás nélkül megöleltem, ő pedig még erősebben szorított magához, szinte már vaskarmokkal. Egy percig sem bántam, viszont pontosan tudtuk mindketten, hogy nem lesz nyugtunk egymástól. Jongdae személyisége sokoldalú, de a szeretteiért képes lett volna bármit megtenni. Amikor náthás voltam egy hétig nem mentem el dolgozni, de ő minden nap eljött hozzám, és hozott húslevest, és gondosan figyelte, hogy rendszeresen szedem-e a gyógyszert. 
- Ne aggódj, kitalálok valamit. Még nem akarok elmenni, nem állok rá készen. 
Pár perc néma csend ölelt minket körbe, amire inkább a mellettem ülőnek volt nagyobb szüksége. Általában mindig ez volt a procedúra. Ő így szokta magát túltenni a dolgokon. Ha csendben marad. Valójában nem tudtam, hogy ilyenkor mi játszódott le a fejében, azonban semmi jóra nem gondoltam őt ismerve. A telefonom halkan rezdült a zsebemben, ami kellemes meglepetés volt. Jongdae azonnal elvette a kezemből, én pedig kétségbeesetten kapkodtam utána, de már úgyis látta, amit szeretett volna. 
- Már az a spéci neve, hogy „Yeollie" szívvel a végén?! Jézusom - hahotázásba kezdett, én pedig azonnal fejen billentettem. 
- Te rohadék! 
Magamban megmosolyogtam a jókedvét,  ami ragályosan hatott, és már én is csak nevetni tudtam rajta, miközben elolvastam Chanyeol üzenetét. 


Hol vagy? 


Jongdae lakásán. Hamarosan indulok. 


- Mit csinálsz, te idióta?! Flörtölj vele. Vagy azt akarod, hogy elvegyem a telefont, és én írjam neki, hogy- 
- Azt már nem! - azonnal a szavába vágtam, és az eddiginél is jobban magamhoz szorítottam a telefont. - De akkor mit írjak még neki? 
- Valami flörtölős szöveget... 
Azt tettem, amit Jongdae kért tőlem, izgatottan pötyögtem be a szavakat, viszont sokszor változtattam rajta, míg végül elküldtem a tényleges üzenetet.

Csak nem aggódtál értem? 


- Igen, Baekhyun... Ez aztán a flörtölős szöveg. 
- Fogd be! - erélyesen szólaltam meg, de ő csak jól mulatott rajtam. 
Nem értettem, hogy mi volt ebben ennyire nevetséges... Ugyanakkor megrémisztett a tudat, hogy nem voltam ura önmagamnak. Igaza volt a legjobb barátomnak, magam sem értettem, hogy mi ez az egész bizonytalanság. 


Mindig aggódom érted. Ettél már?
Elmehetnénk valamit enni. Együtt. 


Jól hangzik.


A szívem eszeveszett kalapálásba kezdett, felfoghatatlan volt számomra Chanyeol mondata, de mégis reménnyel teli érzést váltott ki belőlem, és ez csak az egyik érzésem volt a megannyi kavalkád közül.
- Haver, siralmas vagy. Még Chanyeol is jobban tolja nálad. 
- Miért vagy mindig ilyen... Aish. 


Megkönnyebbülten léptem be a saját lakásomba, kíváncsi voltam Chanyeol tervére, és már látni is akartam őt. Olyan furcsa ez. Nemrég láttam, de máris mérhetetlen vágyat éreztem, hogy újra láthassam. Fura, de jó értelemben. Azonnal a szoba felé vettem az irányt, amit már rendszeresen használt ő is, és annyira imádtam, hogy ilyen otthonosan mozgott. Épp az utolsó simításokat végezte a külsején, amin nem tudtam elmenni reakció nélkül. Jongdae szerint nekem kellett volna őt elcsábítanom, de ez valahogy Chanyeolnak jött össze minden adandó alkalommal. Az óráját még a csuklójára helyezte, majd megfordult, így velem szembe került. Meglepett tekintettel pásztázott, bizonyára nem tudta, hogy már megérkeztem. Aztán csak Park Chanyeolosan elmosolyodott, én pedig beljebb léptem, háborgó érzésekkel a testemben. 
- Mehetünk? - megigazította a fekete gallérját, majd titkon elmosolyodott. 
Tudta, hogy én ezt végigkövettem a tekintetemmel, de kezdtem úgy érezni, hogy élvezi ezt a helyzetet. 
- Még átöltözöm. 
Szerettem volna most valami Chanyeolhoz méltót felvenni, azonban az nem tükrözte volna az én sajátos ízlésvilágomat. Az ing, és az öltöny nem tartozott a kedvenceim közé, bár ha egyszer nehezen rávitt a lélek, akkor végleg örültem neki, mert piszkosul jól állt nekem az öltöny. Azonban átfutott a gondolataim között, hogy amíg ez nem hivatalos randi, addig nem vagyok hajlandó ilyen mértékben kiöltözni. Meg aztán, én bármiben jól néztem ki.

Olyan álomszerű volt minden. Bizarr gondolatok tömkelege fullasztották az érzéseimet, amik most mindennél jobban felszínre akartak törni. Tétova percek teltek el, akkor is, amikor odaértünk az étterembe, és akkor is, amikor Chanyeol rendelt mindkettőnknek. Megint oda mentünk, ahova régen járt az anyjával, és ezt a gesztust valahogy bensőségesnek éreztem, azon kívül pedig az ételek is nagyon ízletesek voltak. Úgy voltam a mai nem hivatalos randinkkal, hogy itt még nem érhet véget. Ha esetleg ő csak eddig tervezte, akkor én fogom tovább. Kiváló helyszínek ötlöttek fel bennem, amiket Chanyeolnak mindenképpen látnia kellett volna, és ha úgy akarja, akkor meg is csodálhatja. Annyi gyönyörű hely van a városban, bár egyiket sem múlja felül a morajló tenger látványa a csillagos éjszakában. Reménykedtem benne, hogy most nem fogunk felesleges civakodásba kezdeni, bár ez több valószínűséggel tőlem függött, mivel általában én generáltam a vitákat. De ezen a napon próbáltam magam visszafogni. 
 - Ezt meg kell kóstolnod - mondtam elismerően hümmögve miután lenyeltem a falatot. 
Megragadtam a pálcikákat, hogy Chanyeol is megkóstolhassa. Készségesen hajolt egyre közelebb hozzám, majd ő is elismerte, hogy finom a hús. 
- Arra gondoltam, hogy ezután elmehetnénk moziba - a hangja mindvégig magabiztosan csengett, én pedig csak nagyokat pislogtam meglepettségtől. 
- Rendben - az én hangom azonban harmatgyenge volt, de ő így is kiválóan hallotta a közelsége miatt.

A legutolsó vetítésre mentünk, emiatt alig lézengtek az emberek, történetesen erre a filmre nem, mert nem ez volt a legújabb a vetítésre kerülő filmek közül. Ragaszkodtam hozzá, hogy egy horrort nézzünk, egyedül a Demonic volt ilyen a választékok közül, így arra vett jegyet Chanyeol. Igaz, hogy már láttam egyszer, de így legalább eljátszhattam előtte a beszart fiút, akinek egy ölelő kézre van szüksége. A tervemet tökéletesen kidolgoztam, és már el is döntöttem, hogy az ijesztő jeleneteknél hogy fogok sikítani
- Ezt még megbánod - mondta Chanyeol sokat sejtetően, amikor leültünk mindketten az utolsó sorba, szorosan egymás mellé. 
- Ne aggódj, imádom a horrort - gúnyosan válaszoltam, enyhe fintorral az arcomon, ő pedig utánozott. - Aish, te nyavalyás - haragosan lendítettem a kezem, de ő abban a pillanatban acélerősen lefogta mindkét karom, így az arcunk csak pár leheletnyi távolságra volt egymástól, amit el akartam párologtatni közöttünk, de az akaratom erősebb volt. 
Bár igaz, hogy elég feltűnően néztem a kívánatos ajkait, felváltva a lehengerlő tekintetével, de az ő perzselő pillantásait is éreztem magamon, ami teljes mértékben lángra lobbantott. 
- Kezdődik a film - mondta Chanyeol, majd elengedett és a vászon felé fordult.
Hát ez gyors volt. A sok reklám mintha egy pillanat alatt lement volna, pedig még szívesen éreztem volna magamon Chanyeol kávébarna szemeit. 
Egész jó filmnek mondható, abszolút többször is meg lehet nézni, bár az elmaradhatatlan klisé nem hiányozhatott, ami könnyedén kiszámítható volt, bár még így is jó horror volt ahhoz képest, amilyen vackokat mostanában filmesítenek. Körülbelül a film közepénél tartottunk, a szereplők már az elhagyatott házban voltak, de az sokkal inkább lefoglalt, hogy eközben Chanyeol a kezével takarta el a szemét. Nem hittem volna, hogy a tervem visszafelé fog elsülni, de ezt is maximálisan kihasználtam. 
- Csak nem félsz? - halkan kuncogtam, kárörvendően, ami nem volt rám jellemző, de a reklám előtti megjegyzése szíven ütött, úgyhogy visszavágtam. 
Chanyeol azon nyomban elvette a kezét a szeme elől, megpróbált határozottan ülni, kihúzva magát, de a parányi félelem parazsa ott csillogott a szemeiben.
- Dehogy, csak... Már rég láttam horrort. 
Mindentudó arccal bólogattam, mintha hinnék neki, de mindketten tudtuk, hogy csak színészkedtem.
- Mi lenne, ha... - átvetettem a karját a sajátomon, összefűztem az ujjainkat, majd a mellkasára dőltem. - Így csinálnánk? 
Ezek után nem tudtam a filmre összpontosítani, csak az engem körbeölelő karjára tudtam gondolni, éreztem a lágy simításait a kézfejemen, amitől egyszerre lettem nyugodt és ideges. Olyan érzés volt, mint amikor először mentem el valakivel randizni. Valakivel, aki nagyon tetszett. A film hangos zenéjétől függetlenül hallottam az ütemesen verő szívritmusomat, viszont éreztem, ahogy Chanyeol egyre inkább megnyugszik az érintéseimtől. A számára ijesztő jeleneteknél egy kissé megszorította a kezem, amin jót mosolyogtam.

Hazaérve mindketten az ágyon feküdtünk, egymáshoz fordulva, míg ő elmosolyodott, rám függesztve szemét egy percre. Úgy éreztem, hogy a tekintete áthatol a lelkemen, mint azok a napsugarak, amik a víz mélyére szállnak. Néma elragadtatásban figyeltem ugyanúgy, mint ő engem, miközben csókzáporokban akartam részesíteni a gyönyörű arcát, a markáns vonalait, a homlokát... Meglátni valaki valódi érzelmeit nem mindig problémamentesen egyszerű, és a szemünk szüntelenül félreértelmezi a jeleket, de neki sikerült megérintenie olyan helyeken, amikről azt sem tudtam eddig, hogy léteznek. A sóvárgással nehéz együtt élni. Mert végtelen és követelőző, mohó és önző. Hol aprólékosan elhomályosítja a gondolatokat, hol túlságosan is élessé, irgalmatlanul fényessé teszi őket. A sóvárgás elvárja, hogy feltétel nélkül roppant módon  megadjuk magunkat. És én megadtam magam. Bármennyire is próbáltam nevetségesen emlékeztetni magam, hogy nem szabad egy ember iránt ilyen feltétel nélkülit érezni, mégis megtörtént. Néha úgy éreztem, hogy a megfoghatatlant akartam megfogni, néha pedig úgy, hogy egy hideg jégtömbbel állok szemben, azonban az teljesen összezavart, amikor meleg öleléseket adott, vagy egy-egy lágy érintést. Nekem adta. 
- Hogy érezted magad? - kérdeztem halkan, megszeppenve, hogy nehogy elmúljon a kettőnk közé beállt varázs.  Chanyeol csak mosolyogva nézett továbbra is szemeimbe.
- Sosem a jó kérdést teszed fel.
- Nem adnál rájuk olyan választ, amit hallani szeretnék - mondtam letörten és gondterhelten, majd ő közelebb jött hozzám, de még így is lehetetlenül messze volt tőlem.
- Próbáltad már? - kérdezte, én pedig megingattam a fejem. - Akkor mégis honnan tudod?
- Teljesen összezavarsz.
- Te is engem.
- Nem értem az érzéseimet.
- Én sem az enyéimet.
- Álmos vagyok - mondtam végül a zavarodott beszélgetésből kilépve, nem akartam még nagyobb zűrt a fejemben.
- Aludj - halkan suttogta, én pedig lehunytam szemeimet. - Meséljek neked valamit? - kérdezte, miközben közelebb jött hozzám, én pedig bólogattam.
Éreztem a teste melegét, éreztem az erőt, ami most láthatatlanul vibrált közöttünk, és éreztem őt. És ez annyira tetszett.
- Élt egy fiú, aki hihetetlenül sokat beszélt, főleg magáról, és nem érdekelte mások véleménye. Alig voltak igazi barátai, tekintve a családi hátterét, azonban volt egy személyi testőre. Az a fiú már tizenhét éves volt, amikor a gazdag gyerek még csak tizenhárom volt. Próbált minden tőle telhetőt megtenni a testőrfiú, de elkövetett egy borzasztó nagy hibát. Ami nagyon aggasztotta. Főleg, miután a gazdag fiú visszajött Koreába Amerikából, de most már a másik fiú megértette, hogy miért tette. Amint utána jött, és látta, hogy hogyan él, inkább elismerte a kitartását, és felnézett rá. És talán még a gazdag fiú sem értette, hogy hogyan történt, mindenesetre megkedvelte az idősebb férfit az együtt töltött napok során.
- És a másik fiú? Ő mit érzett? - kérdeztem kíváncsian, tényleg nagyon szerettem volna tudni a választ.
- Nem tudom.
- Hát persze... - teátrális haraggal a másik oldalamra fordultam, miközben ő hangosan sóhajtott.
Nem tudtam, hogy minek a hatására produkált ilyen reakciót, persze a miértek továbbra is megfordultak a fejemben, azonban teljesen elbizonytalanított. Minden egyes megtett cselekedete és kimondott szava hatással volt rám. Pár perc elteltével éreztem, ahogy a teste egyre közelebb került hozzám, emiatt lehunytam a szemeim, alvást színlelve. Nem csinált semmit, viszont olyan közel volt, hogy a lehelete csiklandozta a bőrömet.
- Az idősebb fiú félt... Retteget, mert ő is viszont kedvelte a másikat.




____________________________________________________

Sziasztook;; 
Mostanában nagyon elevenek vagytok, ami nagy öröm nekem, ha megmarad a lelkesedésetek, és továbbra is ennyi véleményt fogtok írni, akkor minden tőlem telhetőt megteszek, hogy hamarabb hozzam nektek a következő részt :3 
Most komolyan mondom, engem idegesített, hogy nem tudtam rávenni magam sehogyan az írásra, aztán tegnap este (NAGYON ESTE) megszállt valami Baekyeoli áldás, és írni kezdtem. 
Szóval nagyon örülnék a véleményeiteknek, mert túl nyáltengernek érzem, meg ilyenek. 


Ó, és valamit kérdezni akartam tőletek. 

VHOPE vagy BAEKYEOL vagy VKOOK vagy 2MIN?:D




32 megjegyzés

  1. Sziaaa :3

    Tudod, nagyon hiányzott már a rész ebből, és ilyenkor, mikor újat hozol, az egyik szemem sír, a másik nevet. Tudod miért? Mert most, hogy a végére értem az olvasásnak... VÁRHATOK A KÖVETKEZŐ FEJEZETRE T___T Ami nagyon nehéz feladat, főleg ilyen befejezéssel, kedves Vivien. Ó te jó ég! De ezt majd kifejtem később, haladjunk csak szépen sorjában :)

    Egy hét? Komolyan ennyi idő eltelt már a történetben? Én valahogy kevesebbre számítottam, bár igaz, már így is a tizenhatodik fejezetnél jársz, ami egyébként elég szép kis szám, tekintve hogy sokan még eddig sem jutnak el. Egyébként sejtettem, hogy már nincs sok hátra, de ezt így olvasni valahogy más volt :D
    "- Főzz neki.
    - Ki vagyok én, Gordon Ramsey?!
    - Táncolj szexin előtte.
    - Nem tudok táncolni!
    - Takaríts ki, várd tiszta lakásban.
    - Ragyog az egész ház, tegnap kitakarított mindenhol.
    - Akkor verd ki neki.
    - Hozzá se merek érni, majd pont azt fogom csinálni..." Baekhyun kedves, egyetértek Jongdae módszereivel. CSINÁLD MINDET EGYSZERRE, AZTÁN VALAMELYIK CSAK BEJÖN NEKI. Amúgy ezen a részen szakadtam a röhögéstől, imádom amikor ilyeneket írsz, főleg ha Jongdae drágát is belevonod :3 Olyan élettel teli lesz ettől az egész történet, sajátos hangulatot alkotsz neki, ami nagyon király.

    Mikor olvastam, hogy Baekhyun valami fontos dolgot akar mondani Jongdaenek, először fogalmam sem volt róla, hogy mire gondol. Komolyan pár percig megálltam az olvasásban és gondolkodni kezdtem, hogy na vajon mi lehet ez, de mivel semmi jó ötlet nem jutott az eszembe, így tovább olvastam. Most így utólag persze leesett már, hogy nem volt olyan jelenet, ahol közölte volna vele, hogy Amerikába megy - ha megy egyáltalán :P -, nem is tudom pontosan, hogy miért gondoltam egyértelműnek, hogy tud róla :D Végül is a reakciója nem is volt annyira rossz, hiába volt szomorú, megértő barátként viselkedett, ami azért becsülendő ám :) Viszont az a mondata, hogy mindenki aki szeret elhagyja őt, szíven ütött, de rendesen. ÉN ITT VAGYOK NEKI, HŰSÉGES RAJONGÓJA MARADOK T___T Úgy megölelgettem volna a kis drágát :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az üzenetezés király, ahogy az is, ahogy beleírtad :D Baekhyun szerencsétlenkedése még aranyosabbá tette őt, mint alapjában véve, Jongdae útmutatásain pedig természetesen jót mulattam, azonban a végére már ez volt az, ami betette a kaput nálam, én nem, egyszerűen nem bírom: "A szívem eszeveszett kalapálásba kezdett, felfoghatatlan volt számomra Chanyeol mondata, de mégis reménnyel teli érzést váltott ki belőlem, és ez csak az egyik érzésem volt a megannyi kavalkád közül.
      - Haver, siralmas vagy. Még Chanyeol is jobban tolja nálad.
      - Miért vagy mindig ilyen... Aish." EZEK ÉS TÁRSAI CSAK NEM ENNYIRE VICCESEK?! Nyugtass meg, hogy azok, és semmi baj nincsen velem, hogy röhögök ezeken xD Szerintem ide nem kell írnom semmit, a sorok magukért beszélnek, az előző idézésnél pedig már kifejtettem az érzéseimet az ilyen részekkel kapcsolatban :)
      De azért ez a "Mindig aggódok érted." Park Chanyeoltól hihetetlenül édes volt, és kitört belőlem egy aaaaawh :3 Minden hölgy álma, esküszöm!

      "- Mi lenne, ha... - átvetettem a karját a sajátomon, összefűztem az ujjainkat, majd a mellkasára dőltem. - Így csinálnánk?" NEM VIVIEN, TE NEM TEHETED EZT VELEM T___T ESKÜSZÖM MÁR SÍRTAM A GYÖNYÖRTŐL ITT DÉSXYKISDXOS Hogy lehetnek ennyire király páros, hoooogy T__T Te meg még királyabb vagy, amiért ilyeneket írsz velük, remélem a továbbiakban is lesz pár ehhez hasonló jelenet, hiszen ezek kellenek nekünk - szerintem minden álmodozó lány lelkére ráfér ez :3 Nem túl nyálas, mondom, ez még pont a belefér kategória, nem túl silány, de nem is estél át a ló másik oldalára :P

      Igen, Byun Beszari Baehyun sosem a jó kérdést teszi fel, de hát ezt már tudjuk egy ideje. De még hogy Chanyeol ezt szemtől a szemébe is mondja, merész :D Bár szerintem kell is Baekhyunnak ez, szüksége van a bátorításra, és itt ezen a ponton meg is értem, valószínűleg a helyében én sem hinném el, hogy bejövök Chanyeolnak. MERT HÁT BEJÖVÖK. MÁRMINT NEM ÉN, HANEM BAEKHYUN, DE MOST EGY SZEMÉLYKÉNT BESZÉLTEM MAGUNKRÓL HAHAHA. (oké, leálltam)
      A kis mese találó és ötletes volt, ügyesen megoldottad, de akkor is... NEM TEHETED EZT VELÜNK. FOLYTATÁST KÖVETELEK MOST AZONNAL. MI AZ HOGY ITT ABBAHAGYOD. (kezdem úgy érezni, hogy lassan megutáltatom veled a nagybetűket x3)
      Egyébként tudom, íróként isteni érzés ilyen végeket csinálni az adott részeknek, olvasni róla... már kevésbé :D Szóval nagyon kíváncsi vagyok Baekhyun reakciójára, szerintem ott is valami cukit láthatunk majd tőle :3
      Muszáj felhoznom a csók témát, mert hát már a következő a tizenhetedik rész lesz és beleférne és és és egy piszikéééét kérleek *-* (Bia off)

      BAEKYEOL. KÉRDÉS EZ? SZERINTEM NEM. Erről már beszéltünk, akkor is töretlenül ez volt a válaszom, tudod, hogy a Vhope párosról mi a véleményem, amihez kapcsolódik a másik kettő is: nem ismerem annyira őket, mint az Exos párosokat, de mivel te írnád, elolvasnám :)

      Várom a következő részt! *-* <3

      Törlés
    2. Szia, kedves Bianka!:3

      Tudod, hogy mikor szoktak engem Viviennek nevezni?XD Egyébként ez a téma gyengén érint engem, bár nem olyan rossz emlék, csak régen mindenki, de TÉNYLEG MINDENKI akkor szólított Viviennek, amikor elrontottam valamit. Például az iskolában, amikor szarul feleltem általánosban (mert hát leszartam akkor a sulitXD), vagy anya itthon, amikor elrontottam valamit. Szóval ez a "Vivien" nekem olyan, mintha ideges lennél rám, ami valamennyire biztos igaz is XD De furcsa, hogy jó érzés, hahahahahahaha. Hát... én annyira nagyon hamar akartam most írni a következő részt. De a lelkesedésem nagyon elment. Leiratkozott valaki a blogomról. KI VOLT AZ? MONDJA EL, HOGY MIÉRT IRATKOZOTT LE. MIT RONTOTTAM EL?XD

      Igen, hahahahaha, már csak egy hét van hátra. Csodálom is egyébként, hogy eddig eljutottam. Bevallom, valahogy ennyi fejezetet terveztem, aztán még a felénél sem vagyok XD Van egy olyan érzésem, hogy ezt még nagyon sokáig írni fogom - FŐLEG MOST HOGY LEIRATKOZOTT VALAKI XD KOMOLYAN, MOST ELFELEJTETTEM MINDENT, HOGY MIT AKARTAM ÍRNI A KÖVETKEZŐ FEJEZETBEN XDDDDXDXDDDDD

      Háh, azt nagyon élveztem. Szeretem Jongdae-t, azt hiszem, hogy látszik, ugye? LEHET HOGY EZT RONTOTTAM EL?XD NEM ELÉG VICCES? ESETLEG TÚL VICCES? TÚL UNALMAS? MOST KOMOLYAN, KI IRATKOZOTT LE?XDDDDDD Na, visszatérve Jongdae barátunkra... NEM TUDOM XD KI IRATKOZOTT LE? KIIII??????????????????

      Amúgy erről teljesen megfeledkeztem én is, hogy még szart se írtam erről, mármint hogy valamit mondott volna erről Baekhyun Jongdae-nek, úgyhogy magamat kellemetlen helyzetbe hoztam, amikor olvastam az egyik véleményben, hogy "mi lesz Jongdae-vel?" Én meg így: BASSZUS KAJAK XD Hát meglepődtem, hogy én felejtettem el, de szerintem annyira nem feltűnő ez a kis bakim. Vagy de? Lehet, hogy ezért iratkozott le valaki?XD Igeeeeeen, Baekhyun elmegy majd Amerikába, ez teljesen biztos. Már nem húzhatja sokáig Chanyeol agyát, és Amerika király hely, kár, hogy nem tudom melyik várost válasszam XD De eddig a legesélyesebb Brooklyn, vagy New York, mert New Yersey-t utálom, mert Ted sem szereti XD Ne haragudj, nem tudom, hogy mi bajom van XD Én is hű rajongója vagyok, leszek, örökkön örökké. Milyen mosolya van a kis drágának.

      Törlés
    3. Mindig olyan szép véleményeket írsz nekem. Kíváncsi lennék, hogy téged vajon felvidít-e a válaszom néha-néha. Bár tudom, hogy nagyon sok idő telik el, ameddig általában válaszolok egy véleményre, de nekem egyszerűen nem megy, hogy azonnal visszaírjak T_T
      Neeeeeeem, hahahahaha, még nekem is viccesek Jongdae beszólásai, pedig én írom őket XDDDDD Szerintem ha Jongdae feltűnik, akkor sokkal vicesebb egy rész, mert olyankor próbálok viccesebb párbeszédekel alkotni vele, hogy ne legyen olyan lapos a történet.
      Park Chanyeol, mint minden nő álma. Meg fiúé XD De Song Jae Rim... dowidpoipiefoeifpoiefopifpoiepo (tényleg nem tudom, hogy mi bajom van XD)

      Bevallom őszintén... elképzelni milyen lehetett már azt a jelenetet... a szívem is beleremegett. Annyira imádom ezt az érzést. Amikor boldog vagyok, de semmi sem történt. Amikor boldog vagyok, és csak őket nézem. Nem is az, hogy "és csak", hanem "mert csak". Mármint, boldog vagyok akkor is, ha csak rájuk pillantok. Én nem tudom, annyira királyak együtt... Annyira nagyon. Szóval, melengeti a szívem ez a páros. És ez olyan jó. (és ezért nincs életem, mert Baekyeol lelkem van XDDDDDDDDD)

      Jajajaja, hát Chanyeolnak biztos bejön Baek, ki tudja...:D ÉN TUDOM HAHAHAHAHHAA. Na jóvan, azér mostmá ti is tudjátok, hát az az utolsó mondat elég egyértelmű volt, de hát sohasem lehet tudni, hogy milyen kedvelés ez. Én például nagyon szeretem a nutellát, mégsem vagyok szerelmes belé (na jó, az vagyok, de nem találtam jobb hasonlatotXD). Szeretem a dinnyét is... NA MEGVAN. Például én kedvelem az egyik osztálytársamat, de nem vagyok belé szerelmes, hanem baráti szinten kedvelem. Szóval, ilyen érzést is táplálhat iránta. Igen, most el akartalak szomorítani HAHHAAHAHHAMUHAHAHAH.
      VELEM NEM LEHET MEGUTÁLTATNI A NAGYBETŰKET DE AKI EZT ELOLVASSA ANNAK MÁR BIZTOSAN ELEGE VAN BELŐLEM DE A LEGJOBB FIGYELEMFELKELTŐ MINDIG EZT KELL HASZNÁLNI MEG AKKOR IS HA MEG AKAROD MAGAD UTÁLTATNI AZ EMBEREKKEL HAHAHAHAH. MEG AZT HOGY HAHAHAHAHAHA EGY IDŐ UTÁN BIZTOS IDEGESÍTŐ HAHAHAHAHHAHAAHA
      Muszáj felhoznod a csókot, nekem nem kötelességem rá válaszolni, hahahahha. Nem tudom, lehet, hogy nem folytatom.
      MINDENKI, NEM ÍROM TOVÁBB A TÖRTÉNETET, REMÉLEM BOLDOG, AKI LEIRATKOZOTT A BLOGOMRÓL XD

      Of course, Baekyeol. Lehet, hogy majd az a történet sikeresebb lesz?XD

      Na mostmá lelövöm magam, látod milyen vagyok, ha rossz a kedvem?
      De köszönöm, hogy írtál!:3 ♥

      Törlés
  2. Szia :))
    Nem tudok mit mondani. Ez a fetrengek az ágyon és lesek ki a fejemből és nem tudok gondolkodni érzésem van.
    Ez a fejezet!!!!!!
    Az elején, amikor kiderült, hogy egy hét van már csak hátra a fejemet fogtam és sírni tudtam volna.
    Aztán nevettem Jongdae ötletén, hogy csábítsa el. Az a beszélgetés... Baek és a takarítás... Max annyi köze van hozzá, hogy Chan hátán döglik :D Imádtam azt a beszélgetést.
    És annyira szeretem Jongdae és Baek kapcsolatát. Annyira édesek és nagyon nagyon szeretem Jongdaet.
    Na és Baekyeol.
    1. Nem volt nyáltenger. Egyáltalán nem, legalább is nekem biztosan.
    2. Imádoooom.
    3. Chanyeol beszélt!
    És Chan nyitott felé. Nyíltam és egyértelműen. Nem hiszem el erre vártam egy csomó ideje és most nem tudok mit mondani, mert nincsenek rá szavak.
    Ah... a horror momentum annyira jó volt. Baek egy ravasz kis dög, akit imádok, de az, hogy végül Chanyeol volt, aki kibukott! Apró csavar, ami totál feldobta a történetet :D Nem hittem volna, hogy ilyen kis nyuszi lehet Chanyeol, de tetszett, és végre Baek is mert bátran lépni.
    A kedvencem a vége volt, bár őszintén kinek nem?
    Végre nem beszéltek el egymás mellett és tök őszinték voltak és láááááám. Mennyivel egyszerűbb és tisztább így, nem? *.*
    Olvastam és, és... nem tudom leírni mennyire boldog voltam, ahogy Chanyeol mesélt és utána megnyíltak egymásnak.
    Ah Chanyeol... esküszöm imákat zengek, amiért feladta a némasági fogadalmát - igen nekem némának számított xD Baek pedig nem beszél sokat csak olyan magához méltó mennyiséget xD.

    Amúgy nem gondoltam volna, hogy ennyi korkülönbség van köztük. Igazából ötletem sem volt, de azért kicsit furi így látni őket, de tetszik. Naaagyon kíváncsi vagyok mi lesz velük Amerikában és a legjobb az lenne ha maradnának, de mondtad, hogy mennek.

    Suchen szál koreais? Ez mit jelent? Na jó nem ölöm meg Junmyeont addig, amíg Jongdaenak van esélye mellette a boldogságra, de egy rossz húzás és...
    Amúgy szeretem őt, csak itt nem :D:D

    Ah hát tényleg örülök, hogy tetszett, amit írtam ^^"
    A Baeyeol után Kaisoo a világ egyik legédesebb dolga, legalábbis számomra. Az a két kis majom, és az édes kis viselkedésük... ah *.*
    Megéri őket shippelni mert rohadt édesek *.*

    Haha. Szerintem normális vagy, vagy csak normális keretek között bolond, ezt nem tudom behatárolni xD De normálisnak tartlak és kész XD
    Hát örülök, hogy örülsz nekik, mert nagyon lelkes vagyok és mindig írom a baromságaimat
    ( Barátnőm már a falat kaparja, amiért csillogó szemekkel néha visítozva irogatok. Szegény ha megőrül az a te hibád lesz ^^")
    Köszönöm ezt a részt és naaagyon várom a következőt, mert imádom, hogy kedvelik egymást. Amúgy fognak ők valaha csókolózni? Nem az, hogy siettetés és igazából nem i hiányzik, de annyira kíváncsi lennék Baek mit érez közbe. Illetve mikor fog beleszeretni? Mert a múltkor azt írtad, hogy még nem szereti.
    ( És már megint csupa kérdés. Leálltam. ) Köszi, ezt a fejezetet és várom a következő részt.
    És a végén lévő kérdésre egyértelműen Baekyeol és egyértelműen nem VKook... könyörgöm őket ne xD

    Liti^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:3
      Hát ha látnád az én reakcióimat, amiket a vélemények szoktak kiváltani belőlem... Ilyen megmagyarázhatatlanul király érzés. Na, az előző sokkból kiléptem, most már talán normálisan fogok tudni válaszolni xD
      Hát, Koreában van már csak egy hét, de szerintem jót fog tenni a váltás. Lehet, hogy Koreát már mások unalmasnak találják. Mármint hogy ott vannak. Lehet, hogy valaki emiatt iratkozott le a blogról?XD NA JÓ, LENYUGSZOM.
      Amúgy így belegondolva. Mekkora egy asshole Baekhyun, hogy cipeltette magát akkor, amikor Chanyeol takarított. Fhúú, de egy kis köcsögXD
      1. Nekem ez már annak számít. Persze, tudom, hogy ez embertől függő, de valahogy úgy érzem, hogy ez már nekem túl sok. BÁR... Most fejeztem be egy we got married párost, és olyan nyálas szöveget levágott a pali, hogy még a lány is nyálasnak gondolta XD Hát mekkora arc már a csaj. De azt hiszem, hogy ha velem tenne ilyeneket valaki, azt nagyon díjaznám. Csak nekem senki nem akar ilyen romantikus szarokat mondani *foreveralone*
      2. Én meg téged imádlak*-*
      3. CHANYEOL BESZÉLT! Miattad volt egy ilyen hoooosszú része!XD Szíven ütött az a mondatot, hogy Chanyeol néma, ezért változtattam rajta.
      Hát most már muszáj volt nyitnia, mert nem akarom olyan sokáig húzni - mindjááárt vége, ha egyáltalán végigírom.
      Egyébként azt a horrort mindenkinek meg kellene néznie, még annak is, aki fél az ijesztő filmektől. Annyira nem ijesztő, meg tök érdekes volt, bár tényleg klisé az egész, de ettől függetlenül nézhető. De várj, te nem is erről beszéltél,ugye?XD Jaaa, hát igen, amúgy már nem tudom, hogy mit írtam hahahaha.
      Talán a vége az volt, hogy bevallotta neki, hogy kedveli, ugye? Öcsém, egyszer visszaolvasom már, hogy milyen hülyeségeket írokXD Legalább nevetek egy jót, most jó lesz a szomorú hangulatom miatt.
      Jajajaja, egyszerűbb és tisztább, CSAK NEKEM NEM. Nektek igen, de én így felfedem a titkokat, és most mégis mi a szart találjak ki?XD

      Azt egy kicsit megváltoztattam, mármint a korkülönbséget. Öt év helyett csak négy év lett, mert így jobban összeállt a fejemben a kép. De amúgy szerintem kiszámítható volt valamennyire, hogy Chanyeol idősebb valamivel, mivel ő vigyázott régebben Baekhyunra.
      A koreais...xD Hát, olyan lesz az ő történetük, mint a doramákban. De nem árulom el, hogy melyikben hahahaha.
      TÉNYLEG, VALÓBAN, BEISMEREM ITT MINDENKI ELŐTT, HOGY A KAISOO ROHADT JÓ PÁROS. Egyre jobban szeretem őket, és lehet, hogy velük írom a következő oneshotot^^

      Én normálisan vagyok normálatlan XD Szeretem a hozzám hasonló embereket, és te pont ilyen vagy. De remélem, hogy nem veszed sértésnek, én tök pozitívan állok magamhoz XD
      Előre is bocsánatot kérek a barátnődtől, ha esetleg történne vele valami, hogy még emlékezzen a bocsánatkérésemreXD
      MOST KOMOLYAN MONDJAM MEG, HOGY FOGNAK-E CSÓKOLÓZNI? NA JÓVAN, MEGMONDOM. FOGNAK. IGEN, FOGNAK CSÓKOLÓZNI (DE AZT NEM ÁRULOM EL, HOGY MIKOR). De szar vagyok az olyanok írásában, szóval majd nézd el nekem, ha borzalmas:D

      Vkook egyértelműen nem? MIÉRT? miért? why??????

      Köszönöm, hogy írtál!;;

      Törlés
    2. Először is... a fasz kivan ezzel a kicseszett bloggerrel, hogy nem írhatok olyan hosszú kommentet amilyet csak akarok! Mégis, hogy a *** *** fejezzem ki magam 4096 karakterbe???????

      Na és most KETTÉSZEDVE!! bemásolom, azt amit már lassan fél órája próbáltam rövidígetni, hogy ennek a kicseszett bloggernek elég rövid legyen, de sehogy sem sikerült...
      Bocsánat. ( Amúgy tök jól szórakozok xD)

      Szóóóval xDD

      Szia :))
      Kezdem a végétől. Nem tudom miért de utálom a Bts legkisebb tagját és kész. Tényleg nincs oka, egyszerűen csak ahh... nem szeretem xD De V a kedvencem szóóóval vele szíesem olvasnék, azt hiszem, csak Jungkook... ő nem. Nagyon nem xD

      Na de.
      Elsőnek nem értettem a blogos megjegyzésedet, aztán sikerült felfogni, hogy valaki leiratkozott és ez viselt meg. Most lehet gonosznak tűnök, de nagyon nevettem a kiakadáson bár biztos tényleg kiakasztó xD Szeretnéd ha helyette feliratkoznék? Akkor talán rend lenne a lelke mindennek XD

      Baek egy köcsög kis törpe de egyszerűen imádnivaló és kész. Szerelem ez, pedig nem is ő a kedvenc tagom xD ( őt is utáltam... logikus de mindegy ~.~" )
      Hiába tudom, hogy vissza fognak menni Amerikába, nem akarom!!! Akkor Chanyeol tuti egy kis faszfej lesz, és ott lesz Baek apja, meg ki tudja... lehet még malackát is visszahozod XDD
      Ahh köszönöm Chanyeol beszédességét xD Nem hittem volna, hogy ekkora hatással lesz rád a némasági dolog, nem akartam beléd gázolni, de azért mégiscsak büszke vagyok magamra, hogy hatással voltam rád. ( igen ez is logika, de tényleg sajnálom xD) (( és igen szeretem az XD-t nagyon xD))
      Akármit mondasz ez nem nyálas! Cukinak cuki, aranyosnak aranyos, de nem nyálas. Nyálas lenne ha az első fejezetben egymásra csorgatnák a nyáluk kb szó szerint. De ők még csak ki sem mondták úgy igazán, hogy kedvelik egymást, ráadásul még csók sem volt! ( Ami amúgy szerintem nem is kellett sőt talán még nem is kell, de tényleg kíváncsi vagyok mit érezhet Baek közbe. És tuti, hogy tudsz ilyen részeket írni, mert tudsz írni és kész xD)
      Halk megjegyzés... nagyon halk. Tényleg halk... MI AZ, HOGY HA VÉGIGÍROD????????? (KEZDEM MEGÉRTENI MI SZERETNIVALÓ VAN A NAGYBETŰKBE BASSZUS!!!!) HA EZT NEM ÍROD VÉGIG, HA VALAHOL FÉLBEMARAD ÉN ESKÜSZÖM NEM TUDOM MIT CSINÁLOK!!!
      Na de visszanormalizálódva.... EZT A TÖRTÉNETET BE KELL - IGEN KELL! - FEJEZNED! ( lassan a fasz kivan, hogy folyton ők járnak a fejembe és szövögetem a még nem létező kis szerelmi történetüket! Komolyan imádom őket, de mikor mással kéne foglalkozni és ostoba mosollyal az arcomon merengek rajtuk az már néha ijesztő... ezzel csak arra akartam célozni, hogy BE KELL FEJEZNED EZT A TÖRTÉNETET! és ezzel nem arra gondolok, hogy na akkor itt a vége és pf. Leálltam, tényleg. Csak könyörgöm... érted...
      Leálltam...

      A korkülönbség esküszöm soha a büdös életbe nem jutott ilyen formán eszembe. Mármint egyszer volt egy célzás, hogy Chan érettségire készült és akkor nem kellett volna rá figyelnie, de mégis figyelt, de nem állt össze a kép. És akkor most jön a fontos kérdés, mert én sík hülye vagyok. Most akkor mennyi idősek? A korkülönbség már megvan de a koruk homály xD

      Ahh Kaisoo *.* Életeim. Azok ketten olyan édesek. Bár egy csomó szomorú történetet olvastam velük. Szinte csak olyan :((( Ők miért nem lehetnek boldogok??? Írj velük! De valami szépet! (valamiért úgy érzem, nem vagy a happy end pártján, mert az túl irreális, de a remény hal meg utoljára xD)

      Törlés
    3. ( és a folytatás... MERT AZ A KÖCSÖG BLOGGER... tényleg meg fogod szerettetni velem a nagybetűket. Végem van mára xDDD)

      Na de történet. Szerintem még rohadt sokat ki fogsz hozni ebből a történetből, mert Amerikába bármit felrúghatsz, amit csak akarsz és egy részem alig várja, hogy ezek ketten szenvedjenek ( miért? miért vagyok egy szadista köcsög? vagy mazoista? ez nekem is szenvedés lenne. Franc se tudja... na mindegy) A lényeg, hogy tuti, hogy sokat ki fogsz még belőle hozni MERT FOLYTATOD EZT A TÖRTÉNETET!!! ELLENVETÉS NINCS ( mély meghajlás és elnézést kérés a parancsolgatásért, de meg kell értened xD)

      A barátnőm már tisztes távolságtól van tőlem, és valószínűleg többet nem kerül a közelembe ha téged olvaslak - vigyázok a még meglevő ép eszére xD de ha pont akkor raktad fel a frisst, amikor itt volt, mit tehettem volna? Ez a te hibád xDD
      Hihi ha szimpatikus vagyok akkor örülök, én sem tartom magam épeszűnek, szóval még megsértened sem sikerült, az pedig ha még pozitív is csak öröm ^^ csak aztán később meg ne bánd, hogy magadhoz hasonlítottál xDDD

      NA de akiről még szót kell ejteni. Jongdae baba. Igaz már írtam tényleges kommentet, de nem tudtam kiélni kommentelős hajlamaimat. Imádtam, hogy nem volt benne Junmyeon ( nem vagyok köcsög... nem) És rohadtul sajnáltam kicsi Jongdaet. Az a srác egy angyal <3 a valóságban is, a történetben pedig még sokkal több xD Szóval happy endet neki, ées mindegy, hogy hogyan... még azzal az orratlan Voldemort utánzattal is elfogadom az együttlétét ha boldog lesz...

      És most elhúzok a francba, mivel megint sikerült egy értelmiségi hozzászólást produkálnom.
      Köszönet ismét a részért, szard le a leiratkozót és írj hamar :D:D

      És bocs a kiakadásért, meg mindenért, de 1. feldobtad a hangulatom a válaszoddal, mert szakadtra röhögtem magam és tök jó kedvem volt tök sokáig, ami mostanság nem árt :D 2 imádom ezt a történetet és téged is mert írod és még jobban imádlak mert be fogod fejezni (igen már nincs parancsolgatás és fenyegetés, mert tudom, hogy be fogod fejezni az olyan lelkes majmokért, akik zaklatnak a hülyeségekkel, és magad miatt mert szeretsz írni és most már tényleg lelövöm magam, vagy ebbe a részletbe se fog beleférni a kommentem. köcsög blogger.

      Liti ^^"

      Törlés
    4. Hallod, én azon szoktam idegeskedni, amikor alig lépem túl azt a megszabott karaktert, tényleg csak egy-két szóval, és wááááá, utána annyira nehéz kivennem valamiből egy mondatot, hogy egybe le tudjam írni, hogy inkább kettészedem, és akkor bőven elég XD Baromi idegesítő néha, egyszer három felé kellett szednem, és amúgy nem tudom miért, de amikor nagybetűket használok, mármint nagyon sokat, akkor mindig így vagyok vele. Szerintem a nagybetűk hibája hahahahah .

      Amúgy nem tudom miért van ez, nálam berögzült, a sok dorama nézése miatt, de általában nem szoktam köszönni, amikor véleményt írok, vagy bármi. Csak egyből rátérek a lényegre, pedig biztos idegesítő, de valamiért már észre sem veszem.

      Jungkook, a földre szállt angyal... HOGY LEHET ŐT UTÁLNI? Egyébként én Jimint nem kedvelem, de szerintem azért, mert a pályafutásuk legelején őt nyomták meg nagyon, minden zenében övé volt a legtöbb sor, ő szerepelt elől a klipekben, meg hasonló miafenék. Na, én az ilyeneket utálom (és egyébként emiatt Jongin sem volt szimpatikus az elején, de szegény ha nem szerepelne a klipekben akkor konkrétan nem is lenne exo tag, mert valamiért nem engedik neki, hogy rappeljen). De Jungkook miért? Még csak azt sem lehet mondani, hogy antipatikus feje van, mert olyan kis vigyorbugyor gyerek, és olyan aranyos. Nem tudom, talán vele elfogult vagyok, DE NEKEM IS TAEHYUNG A KEDVENCEM, VIRTUÁLIS PACSIT:D (ezért választottam őt a bts csoportban a kis átverésemhez hhahahahah)

      Hát igen, bevallom itt mindenki előtt, hogy azért ez kiakasztott. De nem azért, mert annyira érdekelne a feliratkozók száma, csak ha már egyszer feliratkozott, és rohadtul nem csináltam semmit az oldalon, akkor mi a szarnak iratkozott le?xd Ha eddig sem tetszett neki, akkor eleve nem kellett volna feliratkoznia (ennek a valakinek, akit sajnos nem tudok, hogy ki lehet, de *és itt most káromkodások rengetege következik*) hahahahaha. Jajj, dehogyis, nem kell ezért feliratkoznod, csak tényleg egy kicsit kiakasztott, de már királyul vagyok, és nem szeretem, ha sajnálnak. Na jó, bár tudom, hogy ez még messze van attól, de érted. Csak ezért ne iratkozz fel. Másért persze miért ne hahahaha.

      Jaaaj, Baekhyunt pedig lehetetlen utálni, vagyis nekem már elsőre ő volt az egyik legszimpatikusabb, de Chanyeol végül felülkerekedett mindenkin. Azt hiszem, hogy ezért próbálom őt egy kicsit férfiasabb szerepbe írni, mert szeretem az ilyen karaktereket, és tudatosan szeretném, hogy ti is szeressétek, és hát egy ilyen szereplő mindenkinek bejövős (kivéve akinek nem). De várj, már megint nem arra válaszolok, amit te írtálxD

      Malackát? Nem rossz ötlet, bár... Én annyira nem szerettem , meg szerintem nem is volt vicces, és meg is lepődtem, hogy a többieknek az lett. De örülök ennek:3 És hát Amerika... teszek az ügy érdekében! Amint elkezdek rajta ügyködni.
      Igen, hatással volt rám, amit írtál, azt hiszem így hat az emberekre a negatív vélemény:D Persze tudom, hogy ez nem volt az, csak egy kicsit mégis, legalábbis nekem. De én bírom az ilyeneket, és legalább változtattam egy kicsit Chanyeolon is.
      Hát majd kiderül, hogy tudok-e ilyet írni. Egyszer próbáltam talán, de...:'D Ilyesmi lesz: Volt a csók. Igen... Megcsókolta. Vége. (Na jó, csak vicceltem)
      Áh, végig fogom írni, csak nagyon sok idő kell hozzá, tekintve a lassúságomat, meg hát most még megszállt valami akarat-szerű dolog is, és elkezdtem dolgozni, ez pedig teljesen megöl, de komolyan, reggel hatkor már kelek, és ilyen negyed tízre érek haza, hát csoda, ha elalszom. De megírom, mindenképp, egy köcsög leiratkozó nem fogja elvenni a kedvem. Főleg most, hogy hostessként dolgozom, és javarészt emberekkel vagyok, és a főnök is mondta, hogy egy negatívval nem kell törődni, ha ennyi pozitív van körülöttem. Úgyhogy király minden:3

      Törlés
    5. A koruk... Nos, én arra gondoltam, hogy Chanyeol most 26 éves, Baekhyun pedig 22. A legkirályabb kor, mert nem tűnik olyan nagynak köztük a korkülönbség, és érezni, hogy Chanyeol igazi férfi, Baekhyun pedig még csak most kezd éretté válni.

      EGYÁLTALÁN NEM VAGYOK HAPPY ENDES:D Egyébként már egyszer írtam Kaisooval egy oneshotot, igaz, hogy kurva szomorú lett, de akkor is írtam velük XD Pedig akkor még nem is szerettem őket, de ők illettek bele a történetbe. Viszont most fogok egy olyat csinálni, ha befejezem a szívritmus csapdát, hogy írok sok egyperces történetet a kedvenc párosaimmal, vagyis Baekyeol, Kaibaek, Sesoo, Sexing, 2min, Sebaek, Vhope, Taohun, Vkook, Jongtae, Kaisoo, Taekai... szóval ja, lesz egy pár oneshot XD

      Áh, nem tudom, hogy tudok-e még valamit kihozni belőle, de aggodalomra semmi ok, ezek ketten szenvedni fognak, mint állat:D A tanárnénim most azt mondaná, hogy "Ez sok? Még csak most kezdődik igazán a java" Bár igaz, hogy ezt diktálás közben szokta mondani nekünk, miközben kurvára fáj a kezünk a sok írástól, de szerintem találó ehhez is:D

      Ó, valamiért nem bánom, hogy az én hibám. Ez köcsögség? Ennyi köcsögség belefér tőlem is, ha már valaki leiratkozott hahahhaha XD Áh, nem fogom megbánni, az ilyesmiket nem szoktam, vagyis még nem is volt rá alkalom, de érted.

      Á, NEM VAGY KÖCSÖG, DEHOGY XD Egyébként ja, nekem fel sem tűnt, hogy ebben nem írtam semmit Junmyeonról, de majd a következőben! Egyébként nem lesz már sok szerepe, Jongdae-t pedig még nem tudom, hogy mit szánok neki, de mivel próbálom valósághűen ábrázolni, ezért nem szánok neki teljes happy endet. És ki tudja, hogy Baekyeolnak mit szánok... hahahahaha.

      Most már tényleg ráállok az írás dologra, nagyjából kipihentem magam így két nap alatt, és ne haragudj, hogy csak most válaszolok, tényleg nagyon nem vagyok mostanában formában.

      Úgy imádom a véleményeidet, de komolyan. És most egy bizarr kérdés: KI VAGY TE? XD De most komolyan kérdezem, mert nem tudom, csak ezt az álnevedet, és ennyi idő után már illene tudnom, és tök szar, hogy nem emlékszem rád. De szerintem azt fogom csinálni, hogy megkeresem a Baekyeol történetedet, amit posztoltál a yaois csoportban, és akkor meg foglak találni hahahahaha .
      Köszönöm szépen, hogy írtál! *_*

      Törlés
    6. Szia :))
      (tényleg szeretek köszönni xD)
      A blogger köcsög, de szeretni kell, mert itt olvashatlak szóval nem bántom, nehogy gonosz legyen velem.
      Engem nem zavar ha nem köszönsz, kommunikálsz velem, ez épp elég. Csak olyan megszokott dolog az üdvözlés, legalábbis nekem. Annyit mindig be tudok nyögni, ha már máskor néma vagyok.

      Nem tudom miért utálom, csak úgy jött. Talán azért mert V-t hittem a legfiatalabbnak és kiderült, hogy nem ez pedig egy törés volt a Bts ámokfutásom elején xD. Haha virtuális pacsi ;) V a legjobb :D

      Ó a feliratkozó miatt nem sajnáltalak. Mármint persze együttérzés féle volt, de mikor elolvastam, amit előtte írtál és leesett a dolog, meg a reakció valahogy nem a sajnálat jutott eszembe. Persze köcsög dolog, de nem kell foglalkozni vele, csak átlépni. Majd visszakapja xD ( amúgy nekem a feliratkozás nem jelent semmit, ezért nincs is egy blog se rajta. Ha valami érdekel utána járok és ennyi. )

      Haha nekem Chanyeol minden az életbe csak nem olyan tipikusan férfias. Mármint imádom és persze megvan benne az a kisugárzás, de egyszerűen olyan gyermek lelkűnek tűnik, vagy nem tudom.

      Azt a néma megszólalást nem akartam negatívvá tenni neked, most bűntudatom van. Csak arra akartam célozni, hogy mennyire keveset mutat magából, ami amúgy tök érthető, de annyira tudni akartam mire gondolhat. Bocsánat miatta ><

      Ó a munka. Sok sikert hozzá :D Engem még nem vitt rá a lélek, de ha most beindul a suli és kialakul a napirendem én is ráveszem már magam, mert muszáj :( És a főnöködnek igaza van. Csak pozitívan előre :D
      Ah köszi a koros felvilágosítást. Baeket mondjuk nagyjából ide tájoltam szóval lehet nem vagyok menthetetlen xD

      Azért most kezdek félni, ettől a még szenvedni fognak dologtól. De előtte lesz valami happy, ugye? Csak, hogy legyenek szép emlékeik a szenvedések közepette xD

      Junmyeon nem fog hiányozni, pápá :D Hajrá Jongdae csak előre a boldogság(féle) felé xD
      A Baekyeolnak valami ah... nem tudom. Csak gondolj bele, nem érdemelnék meg a boldogságot? *.*
      Ahh sok sok one shot :D egyik szemem sír, másik meg nevet. Mert szeretem ahogy írsz, de nem akarom, hogy vége legyen a szívritmus csapdának. Nehéz ügy...
      Hajrá hajrá az íráshoz, én már nagyon várom, hogy mi lesz velük :D

      haha csak kíváncsiság szintjén. Sikerült megtalálni? (tök büszke vagyok magamra, hogy így sikerült elrejtőzni xD )
      Amúgy meg jobban szeretem ezt az álnevet, mint az eredeti nevem, szóval nem bánt a dolog, az meg pláne nem ha esetleg így ragadok meg a fejedben :D xD
      A nagyon hamar bekövetkező új fejezetnél pedig ígérem folytatom a locsogást ;)

      Liti ^^

      Törlés
    7. Hát igen, valakinél ez evidens, de én már annyi doramát láttam (kb. ilyen 40-45-öt), hogy teljesen átveszem néha a szokásaikat, és megszoktam, hogy ők nem köszönnek, ezért néha én sem szoktam XD

      Azért te sem vagy komplett, ha egy ilyen dologért utálod szegény golden maknae-t XDDDDDDDD Bár én sem vagyok jobb ebből a szempontból, de annyira kínos, hogy miért utálok valakit, hogy inkább le sem írom.

      Hát igen, nem éppen úgy reagáltam rá, hogy sajnálni lehessen, nem is ez volt a célom. Csak na, egy önbizalomnövelő, és nekem abból nem jutott ki nagyon, így minden ilyen kis semmiségnek örülni szoktam.

      Persze, Chanyeol abszolút gyermeklelkű, de azért néha fel lehet fedezni benne a férfit - és itt hozzáteszem, ahogy az összes tagban. Néha gyerekesen viselkednek, néha férfiasan, néha túlzottan felnőttek, néha idióták. Ez a sajátos varázsuk:) Chanyeol pedig a vigyorbugyorával tűnik gyermekinek, és valahol még az is, és én csak remélni tudom, hogy soha nem fog felnőni.

      Jaj, nehogymár bocsánatot kérj, meg bűntudatod legyen:D Legalább felhívtad a figyelmem erre, és próbálok rajta változtatni, csak nehéz, mert ha észreveszed, akkor Baekhyun sem szokott annyi beszélni, csak az ő szemszögéből írom, azért ilyen nyílt, meg persze az is, de ő sem beszél sokkal többet. De majd mostanában egyre többet fognak, bár így is túl soknak érzem néha a párbeszédeket, de sebaj:D Persze hogy nem vagy az. A menthetetlenek azok, akik nem olvasnak téged és engem XD És Vandát és Khiskát és Biát és Nórát.

      Szerintem felmondok XDDDD Too much ez nekem, és most az iskolában annyi szart kell majd tanulnom, hogy nem igazán lesz időm a munkára. Nagyon rossz, hogy ilyen messze van a munkahely, körülbelül 3 óra az út oda-vissza, úgyhogy, ja... hulla vagyok. Vigyen rá a lélek, sok sikert hozzá, és kívánom, hogy ne add fel soha!

      Nem tudom, hogy lesz-e happy hahahahha. Lehet, hogy köcsög leszek veletek, és egyből viszem bele őket a szomorúságba:D

      A szívritumus csapdát úgy érzem, hogy még fogom egy darabig írni, főleg ha ilyen tempóban fogok haladni továbbra is XD De most arra fogom, hogy egy köcsög leiratkozott a blogomról XD

      NEM SIKERÜLT. De igazából azért nem, mert nem is ülök gép elé, maximum akkor, amikor felrakok egy új részt, vagy válaszolok a véleményekre, esetleg én írok valakinek véleményt. Teljesen elfelejtem, hogy mit akarok csinálni gépen, igazából most úgy érzem, hogy aranyhal-memóriám van, pedig régen még arra is emlékeztem, hogy mit csináltam annó 98 szeptemberében XD Na de majd most!

      Hát... a nagyon hamar elmarad, de elkezdtem, ami jó jel, csak nem tudom, hogy mennyire fog tetszeni, mert butaságokról fecsegek benne sokáig XD Na, coming soon.

      Törlés
  3. Szia :))

    Elore is bocsanat az ekezetek hianyaert, meg ha kavarok, de mikor meglattam, hogy uj fejezet van, rogton irni akaartam, de szuleim borestjerol menekulok D:

    Valahogy nagyon gyorsan olvastam most, pedig egyaltalan nem ereztem ugy, rovid volt a fejezet. De lenyegtelen, mert kaprazatos volt. Mar az eleje baromi edesen kezdodott, de aztan persze jott a tobbi resz is...

    Jongdae ebben a fejezetben nagyon edes volt, bevallom oszinten, pedig nem o innen a kedvenc karakterem. Valo eletben imadom, fanfictionokben viszont valahogy nrm birom ot annyira. Ennek ellenere itt nevetgeltem rajta egy jot, foleg mikor azt tanacsplta Baeknek, hogy kenyeztesse egy kicsit Cbanyeolt. En is szoktam ilyenek gondolkozni, hogy hasonlokat irok, de vegzl mindig kiveszem oket a fejezetekbol D:

    Az uzenetek kuldozgetese eszmeletlen aranyos volt, imadom az ilyen rrszeket. Remelem, talalkozunk majd meg sok ilyennel - mondjuk amig le nem fogy a penz a szamlajukrol :D

    Aztan meg persze Chanyeol... Most meg is mutatja ezt az imafnivalo oldalat. En szemely szerint imadom. Mondjuk, azt szeretem mindig a legjobban, mikor valaki hozza hasonloan torodo.

    A mozikat szemely szerint ki nem allhatom, nem tudom miert, mindig rosszul erzem magam, ha elmegyek, csak azokkal vagyok hajlando megnrzni ott valamit, akiket nagyon szeretek. Szoval az ilyen reszeknel mindug kielezodnek az erzelmeim :D vagy nem is tudom. De ez most cuki volt. Meg persze a vendeglo is, foleg, mikor Chanyeol odahajolt Baekhoz, hogy a masik megkostolhassa a hust.

    A vege pedig... Jaj, az valami csodatos volt. Meg tobb ilyet, kerlek. Sokat. Chanyeol a kis tortenetevel... Az elejen sejtettem, hogy az altatonak valami ilyen celja lesz, mondjuk valamiert az az erzes kisert engem vegig, elcsattan majd koztuk egy artatlan kis puszi vagy hasonlo. De ez igy volt tokelezes.

    Meg eszembr jutott a kerdesed a bias listamrol... Hat, a Suchen nem all az elso helyen, mondjum en kulon veszem a ket bandat, de az elso harom az Xiumin, Jongin es Luhan, bar Suhot is nagyon szeretem. En mindrnkit.

    Koszonom, hogy olvashattam, ma pont neztem a blogot, hatha van uj resz, szoval ez nagyon jol esett. Mar nagyon varom a folytatast! Es meg egyszer bocsi. Igy telorol nem megy az iras :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amugy a parosokrol... A BTS-t nem szeretem nagyon parokban, mert ok annyira nyilvanvaloan imadjak s lanyokat, talan csak a namjint egy picit, de a 2mint nem szeretem egyaltalan, shineebol csak a jonghot szeretem.

      Törlés
    2. Szia!^^
      Hát nem tudom, hogy milyen szoros barátságban vagy a nagybetűkkel, én nagyon kötődöm hozzájuk, és ezt most ki kell emelnem, hogy ÚRISTEN. Ez az egyik legjobb érzés, legalábbis számomra. Szóval ez nagyon király érzés, és nekem volt valamikor nagyon régen egy nagyon titkos vágyam... Én azt hiszem, hogy most elértem:)

      Egyébként sokkal hosszabb fejezetre terveztem, de már így is soknak éreztem, ezért úgy gondoltam, hogy két részre szedem azt, amit eredetileg ebbe a fejezetbe akartam sűríteni. DE JÉZUSOM, MILYEN SZAVAKAT HASZNÁLSZ T_T Nem lehetséges, hogy a bor beszélt belőled?:D

      Amúgy én nem is értem, hogy Jongdae miért nem az egyik legnépszerűbb tag a bandában, azzal a mosollyal engem magába bolondított, a hangja is káprázatos, de fele annyian sem szeretik, mint például Jongint. Nem bántásképpen mondom ezt, mert nekem Jongin az életem, csak hát furcsa ez, mert szerintem Jongdae az egyik legtehetségesebb köztük. Miééért veszed ki? Szívesen olvasnék ilyet tőled. Egyébként én is tanakodtam rajta, hogy írjam-e ilyen intenzívre ezt a részt, aztán úgy döntöttem, hogy Jongdae karaktere ennyit megengedhet, és ez még belefér.

      Amíg le nem fogy a pénz a számlájukról?:D Oké, benne vagyok, én is nagyon szeretem az sms-es részeket. Egyszer olvastam egy angol történetet, ami szinte csak ilyen sms-ekből állt, és annyira nagyon tetszett, és azóta se találtam meg. Szomorú vagyok emiatt, pedig még wattpad-on is kerestem.

      Igen, a törődő Chanyeol. Minden nő és férfi álma. Már csak a rosszfiú karakterből kellett volna törődőt csinálnom, bár az nagy klisé lett volna.

      NA NEM MONDOD. Alig egy hete voltam a hugimmal moziba, az Önkívületet néztük meg, és mire odaértünk rendesen rosszul voltam, hogy ki fog leülni mellénk. A lehető legrosszabb: EGY PASI. Bár nem volt helyes, meg semmi, de úgy éreztem, mintha követné minden apró rezdülésem, amikor a filmben valami hidegrázós jelenet volt, és nekem volt egy kisebb reakcióm, mindig hallottam, ahogy rajtam nevet. Hát csessze meg:D Nem szeretem a mozikban, hogy olyan kicsi a hely, bár lehet azért, mert alapból nem bírom, ha sokan vesznek körül, mármint úgy, hogy a képembe is másznak. Szóval virtuális pacsit!

      Az az ártatlan kis puszi még várat magára egy jó darabig, de még nem érzem szükségét annak, hogy feltétlenül megtörténjen közöttük, aminek meg kellene - de csak kellene. Lehet azért, mert nem vagyok valami jó az olyan jelenetek írásában.

      Pedig nagyon a V-hope párossal akartam írni, de eddig csak páran szavaztak rájuk. T_T Nem tudom, azért néha ők is bebuzulnak ám, de lehet, hogy csak a Vhope-Vkook shipper lelkem akarja magának bebeszélni ezt. Persze, látszik a fiúkon, hogy odáig vannak a csajokért, de nem is tudom.
      http://33.media.tumblr.com/ce5d680f07c40eeea065352487959c39/tumblr_n1buihxxLq1skako7o4_r4_250.gif

      https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/originals/d0/5b/60/d05b60808a1be3e8da58d913b3a85738.gif


      Köszönöm szépen, hogy írtál, remélem, jól sikerült az estéd!;;

      Törlés
    3. Ne aggódj, nincs velük a világon semmiféle problémám :D De csak akkor használom őket, ha a földön heverek a nevetéstől. Persze ez is szélsőség, csakúgy, mintha valaki minden szavában használná őket.

      Már nem tudom, miket beszéltem, de lehetséges... :D Bár ha vizet iszom, akkor is könnyen felejtek.

      Igazából ezt én sem nagyon tudom hová tenni... Szeretném én jobban, de nem mondhatom meg magamnak, ki legyen a legkedvesebb egy együttesen belül számomra, ezt csak a szívem dönti el. És Jongin... Én is imádom, de persze tudom, hogy nem a legtehetségesebb egyén a bandában. Jongdae pedig nem hiába az egyik a főénekesek közül... Eszméletlen, mire képes a hangjával, ráadásul még aranyos is, a szíve pedig a helyén van - de valahogy sosem éreztem úgy, egy nap ő lesz majd a kedvencem. Jongint meg (sokakkal ellentétben) nem azért szeretem annyira, mert olyan nagyon helyes, meg vonzó, vagy tudom is én... Én mindig is azért az arany szívéért kedveltem. De igazából tényleg mindenkit szeretek. Bár Sehunt régen utáltam, nem is tudom már, miért.

      Az egész csak üzenetekből? Egyedülálló történet, az biztos... De végül is, nem olyan csacska ötlet. Jaj, a wattpadot én nem nagyon szeretem, sosem találtam rajta igazán semmi jót. Mondjuk, nem is keresgéltem valami szörnyen.

      Az igaz :D De néha belefér... Bár én mindig igyekszem kikerülni az ilyesmiket, de egy-egy sosem árt. Rajta kívül még Yifant szeretem igazán így...


      Jézusom :D Így olvasva, elég kísérteties lehetett. Én pont ma voltam moziban, a város legkerültebb helyén, mert zárt falak közt még inkább utálom a tömeget... De csak a legjobb barátnőm képes elrángatni bármiféle filmre. Vele szerencsére nem volt ilyen élményem, összesen heten, ha voltunk a moziban...

      Nem tudom, te hogyan állsz az olyasféle jelenetekhez, de megnyugtatlak, mikor legutoljára írtam, éjfél volt, és én azt sem tudtam, hogyan kell csókolózni... Persze most sem emlékszem igazán. Talán kilesem valami filmből, ha szükséges.

      Szerintem írj azzal, amivel csak akarsz. Tudom, hogy az olvasók a legfontosabbak, meg minden, de... Ne engedd, hogy átvegyék az érzelmeid fölött az uralmat. Én is gondolkoztam, meg kéne kérdezni azokat, akik olvasnak, mivel szeretnének történetet látni legközelebb, a legfontosabb azonban mindig az, te kivel szeretnél. Hiszen ez a te tollad... Aki számít, az úgyis olvassa. Aki meg nem... Az megjárja. Olvashatna tőled valami remeket, akkor is, ha nem az, amire vár - mondjuk ha egy fejezet is be van tervezve mellette -, de kihagyja; így végül is csak neki rosszabb, nem?
      A bandákról meg... Személy szerint meglehetősen válogatós vagyok, írni például csak az Exoval vagyok képes valamiért... De higgy nekem, most sem tudom, mit csinálok :D Tőled viszont édesmindegy, Vhope-ot is olvasnék, a gifeket figyelve édesek... talán még meg is szeretném őket.

      Köszönöm így utólag is, nem volt olyan rémes, bár a bort pont nem szeretem, meg amúgy is írtam volna inkább - néha elhitetem az agyammal, hogy van hozzá kedvem meg ihletem.

      Egyébként nagyon szép az új fejléc :)

      Törlés
    4. Igen, ezzel én is így vagyok XD Szóval mostanra fogalmam sincs, hogy mire írtad azt, hogy könnyen elfelejted. És igazából elnézést kérek, hogy ilyen sokáig tartott visszaírni, a neked írt véleményemben kifejtettem, hogy dolgozom, és valahogy elveszi minden erőmet, de már lassan belerázódom.

      Jongdae egy csupaszív fiúcska, akit nagyon lehet kedvelni több szempontból is, nekem a bias listám elején van, azonban a szívem Chanyeol és Jongin felé húz inkább. Egyébként engem nagyon szokott idegesíteni az, ahogy Jongint emlegeti néhány szerelmes kislány. Nem is tudom miért, csak egyszerűen olyan rossz érzés, hogy ők nem a mosolygós fiút látják benne, hanem a szexigyökérállat Kait. Sehunt utáltad? Én is:D De az nagyon az elején volt, és hamar elillant ez a gyűlölet.

      A wattpad tényleg borzalmas, de többnyire ott olvastam a Larry történeteket. Bár mostanra már biztos van belőle pár tucat, de azt hiszem, hogy feladom. Nem nagyon jöttek be ott a történetek.

      Az volt, nem is értettem a fiút, de szerencsére vége XD Úgy a legkirályabb mozizni, amikor alig vannak bent a vetítésen.

      Aki ismer engem, az tudja, hogy általában nem érdekelnek mások véleményei, de a történeteknél természetesen másképp van. Persze, fontos a vélemény, de a saját döntésem a legfontosabb. Viszont tényleg tanácstalan vagyok, már nem tudom, hogy mennyi párost soroltam fel, de ezek közül mind illene ebbe a történetbe, ami körvonalazódik a fejemben, ezért is kértem a segítségeteket. De eddig a V-hope volt nálam a befutó, és a Baekyeol. A kettő közül valamelyik lesz, de ezt úgyis a szívem fogja eldönteni:)

      Hát... akkor inkább nem említeném az én ivási szokásaimat XD (annyira nem vagyok szörnyű, csak egy kicsit)

      Aaa, köszönöm szépen, eddig te vagy az egyedüli, akinek feltűnt az új feléc. Bár igaz, hogy semmi újat nem osztottam meg még a blogon, lehet, hogy emiatt. De valamit nagyon elrontottam, mert a színek nem illenek össze, de nekem valamiért tetszik így.

      Köszönöm, hogy írtál!:)

      Törlés
  4. Jézus.....Mária....és......egyéb szentek.... ._.
    Na most mit írjak? Egyszerűen....nem tudom... Na jó, megpróbálom az elején kezdeni.
    Nagyon örülök az új résznek (de szerintem ezt úgyis tudod :D) és még mindig imádom. Az eleje nagyon tetszett, ott konkrétan az egyik pillanatban még nevettem, a másikban szinte sírhatnékom volt >< Amikor Jongdaeval beszélt telefonon, akkor nagyon nevettem :D Az már ott nagyon tetszett, viszont amikor elment hozzá, hogy elmondja vissza kell mennie amerikába...:c És akkor Chnyeol elhívta....és onnantól az egész iszonyatosan aranyos volt :D

    Hidd el, nem lett nyáltenger, azt már messziről kiszúrom, régen nagyon sok könyvben olyanokba botlottam, és ott volt mindig az a pillanat, mikor elhajítottam a könyvet a sarokba. Ez a történet viszont szimplán csak aranyos, csak kezdenek egymásra találni :3 És végre Chanyeol is bevallotta, hogy tetszik neki Baekhyun!! *~*
    Nem sok történet van ahol előre tudom, hogy nem kell félnem attól, hogy most hirelen ellaposodik a történet, csak mert mind a ketten tudják, hogy tetszenek egymásnak, és ez egy olyan történet ahol nem félek ettől :D Tudom, hogy ugyanolyan izgalmas lesz mint eddig ^^

    A kérdés a végén nem tudom mire vonatkozik, de egyértelműen BAEKYEOL *~* <3

    Szóval...nem tudom mennyire értelmes amit leírtam most, de a lényeg, hogy még mindig imádom, és nagyon várom a folytatást :3 ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj, hát én is szoktam így lenni,hogy egyszerűen nem tudom, hogy mit írhatnék nektek vissza, mert néha tényleg annyira túldicsértek, hogy az már hihetetlen, és tényleg nagyon jó ezt olvasni, csak hát nem érdemlem meg T_T
      Szerintem sokszor csinálom ezt az érzelmi hullámvasutat a fejezetekben, hogy az egyik pillanatban még ezt érzi a karakter, a másiknak meg már teljesen mást. Nekem valahogy így teljes, meg igazi, ha ennyi érzelem van benne:)

      Jajj hát én is nagyon sok olyat olvastam, bár bevallom őszintén, hogy én imádom az ilyen tipikus nyáltengereket, kivéve ha én írom XD Nem szeretek ilyesmit írni, viszont olvasni annál inkább. A kedvenc könyvem mégsem romantikus, az első része egy fikarcnyit sem, de mégis a legjobb minden tekintetben.
      Tyű, hát remélem, hogy igazad lesz, nem szeretnék lapos részeket írni, ezt már így is annak érzem, de megteszek mindent az ügy érdekében:3

      Hahaha, majd ezután írni fogok egy kisebb történetet, és kíváncsi voltam, hogy ti melyik párosra szavaznátok, mert ők fordultak meg eddig a fejemben, de mindenki Baekyeolt akar, ismét XD De hát persze, hogy őket akarja mindenki, ÉN IS, mert a legjobbak.

      Abszolút értettem mindent, és köszönöm szépen, hogy írtál;;

      Törlés
  5. ISTENEM VÉGRE BAEKYEOL, TUDOD TE MENNYIRE VÁRTAM??! <3
    HÁT TUDD, HOGY KIBEBASZKURÁZOTTUL *-*
    Igen, most.. Még az elején figyelmeztetlek, hogy IDÉZGETÉSEK ÉS NAGYBETŰK TÖMBKELEGE LESZ ITTEN MOST, KÉREM SZÉPEN :3
    Ajj imádtam, és imádom <3 Komolyan nekem BaekYeol a mindenem, mostanra tutko tudod, de nem győzöm mondani ILYENEK UTÁN MEG PLÁNE.. Ojjaj tiszta madárnak vagy nem is tudom minek éreztem magam, mert ISMÉT körbe repültem a szobát *-*
    A nyáltengernek vélt fejezeted/fejezeteid, engem rohadtul nem érdekelnek, azt érzem nekem most ez kell, szükségem van rá, ne kérdezd miért, nyugodtan írj ilyeneket nekem drága >< <3

    "- De miért pont nekem?! Annyira összezavar, még egy egyértelmű jelet sem ad - ideges hangnemben mondtam, majd dühösen szeltem a lépteimet a kanapé felé. (Egyértelmű jel.. Ajj én kaptam ilyet, mármint azt hittem az van, amit gondoltam(nem tudom miért, csak úgy írom, ami most a szívemen, az a számon xD) MÉGIS LÓFING LETT BELŐLE. Szóval menjenek a jelekkel a kukutyinba ˘^˘ Elnézést)
    - Ha egy kis pöcs, akkor csábítsd el ..." JongDae pls xDDD
    "- Főzz neki.
    - Ki vagyok én, Gordon Ramsey?! (Végemvoltmáritt xDD)
    - Táncolj szexin előtte.
    - Nem tudok táncolni!
    - Takaríts ki, várd tiszta lakásban.
    - Ragyog az egész ház, tegnap kitakarított mindenhol.
    - Akkor verd ki neki.
    - Hozzá se merek érni, majd pont azt fogom csinálni...
    - Akkor baszd meg! Nem lehetsz ennyire szerencsétlen -..."
    Ne tudd meg te nő, hogy mennyire felnevettem xD Khhm Khhm, a tánc talán beválna, vagy nem is tudom xD Baekhyun.. Pasztmek, kis szűz tinilány aki nem tudja mi van, komolyan xD De azért szeretlek na xD Csak egy fasz vagy xD Tudom, nehéz lehet lépni, vagy bármit is csinálni, félsz, hogy elszúrod az esélyeid az adonisz Chanyeolnál xD De nem fogod, hát higgyél már nekem.. Na..

    JongDae-t sajnáltam, mikor megtudta, hogy Baekhyun elmegy :c Legalább ne lenne ez az ügy Joonmyunnal is, facskivan.

    "- Már az a spéci neve, hogy „Yeollie" szívvel a végén?! Jézusom - hahotázásba kezdett, én pedig azonnal fejen billentettem.
    - Te rohadék!"
    Hát kérem szépen xDDD A szerelemesek már csak így nyomják.

    "- Mit csinálsz, te idióta?! Flörtölj vele. Vagy azt akarod, hogy elvegyem a telefont, és én írjam neki, hogy-
    - Azt már nem! - azonnal a szavába vágtam, és az eddiginél is jobban magamhoz szorítottam a telefont. - De akkor mit írjak még neki?
    - Valami flörtölős szöveget...
    Csak nem aggódtál értem?
    - Igen, Baekhyun... Ez aztán a flörtölős szöveg."
    ÉS AZT HISZEM ITT VOLT AZ A RÉSZ AMIN MÁR KONKRÉTEN SÍRTAM, FETRENGTEM A MATRACON. Egyszerűen a belőlem feltörekvő röhögést nem tudtam nem el nyomi, és a szobába még apum is bent van, aki megkérdezte, mi az? Mondom, olvasok XDD
    Tiszta retardáltnak érzem magam xD

    DE AZTÁN JÖTT A MATRAC PÜFÖLŐS RÉSZ KSFIWHI!!44!!!
    "Mindig aggódom érted. Ettél már?
    Elmehetnénk valamit enni. Együtt. " Hogy.. Mond meg nekem, hogy lehet ilyen édes?
    Komolyan, nem hiszem el, nem hiszlek el <3 De nem csak az ez egy moment volt, de az majd a következő idézés lesz xD

    Az óráját a csuklójára helyezte.. Jaaj az a szekszis mozdulat, mint a filmekben TwT Baekhyun csodálom, hogy tényleg nem rontottál még neki ennyi idő után is:o És most nem csak az óra miatt xD Ha nem úgy mindenért kb xD
    Kaja, mozi minden.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg sok az idézgetés xD


      "- Mi lenne, ha... - átvetettem a karját a sajátomon, összefűztem az ujjainkat, majd a mellkasára dőltem. - Így csinálnánk? "
      Aha, oké.. Csináljátok csak nyugodtam. Ki kell nyírni, persze.
      Hagyjatok most. Egy perc néma csend, mert el kell gondolkodnom, miért ilyenek.. Nem csak itt, a való életben is olyan jflahdqaldhnqaiéo.

      NA ÉS A VÉGE.. Onnantól, hogy haza értek, és már az ágyban vannak. Azt úgy mindmindmind kimásolnám Neked, csak, hogy tudd, tuti sírba megyek mindjárt. qwq
      De mindjárt megnézem, hátha van nagy kedvenc, amit úgy sem hagyok kimásolatlanul :3
      "- Hogy érezted magad? - kérdeztem halkan, megszeppenve, hogy nehogy elmúljon a kettőnk közé beállt varázs. Chanyeol csak mosolyogva nézett továbbra is szemeimbe.
      - Sosem a jó kérdést teszed fel.
      - Nem adnál rájuk olyan választ, amit hallani szeretnék - mondtam letörten és gondterheltem, majd ő közelebb jött hozzám, de még így is lehetetlenül messze volt tőle.
      - Próbáltad már? - kérdezte, én pedig megingattam a fejem. - Akkor mégis honnan tudod?
      - Teljesen összezavarsz.
      - Te is engem.
      - Nem értem az érzéseimet.
      - Én sem az enyéimet."
      Komolyan, figyelj Vivi (remélem lehetsz Vivi és nem Vivien x3) KINYÍRSZ. Ezek ketten kedvelik egymást, tudják, de nem mondják ki.
      Cukros leszek, de leszarom *-* T-T
      Adok én nekik mindjárt löketet, meg bátorítást, fejbe verem őket ha ez kell, DE BAEKYEOL LESZ MINDJÁRT.

      Annyira aranyosak, olyannyira, hogy értelmeset nem tudok írni, tele van idézgetéssel, amikhez nyögtem valamit xD És kész egy "vélemény"

      Imádom, Imádlak, de tényleg <3 Nagyon siess a következővel, mert ilyen befejezésekkel, esküszöm nagyon nehéz várni xD

      JAHH ÉS A KÉRDÉS. Természetes, hogy megválaszolom. Áldott legyen a BaekYeol. A másik hárommal őszintén megvallom, nem olvastam még, de mindenképp BaekYeol lenne a válasz, mert hát tudod <3 :3
      Komolyan siess, egyre türelmetlenebbül várom a folytatásokat :3
      Köszönök mindent, ki emelném most a hason fekve röhögést, és azt, hogy a cukiságok miatt jó párszor megint körbe repülhettem a szobát :") <3

      Jaah és még valami (haha nem szabadulsz tőlem ><) Írtad az előző válaszban, hogy nem tudod miért szeretem/szeretjük (vagy valami ilyesmi ><) mert, hogy semmi érdekes nincs az írásodban.. Nem kell különleges szó használat szerintem, a dolgok a maguk egyszerű módján is lehetnek csodálatosak, és ez is egy ilyen <3 Hidd el :) Nem tudom, hogy fogalmazhatnám meg úgy, hogy értelmesebb legyen, mert megvan mit akarok, csak nem jön úgy át xD Talán mert nem tudok jól fogalmazni o.o De biztos érted így is ^^
      Hogy fogok én így írni xD

      Törlés
    2. JAJJJ TE LÁNY HÁT KOMOLYAN MONDOM HOGY HATALMAS KATARZIS VOLT OLVASNI A VÉLEMÉNYED LEGSZÍVESEBBEN BŐGNÉK MOST MÁR AKKOR ELOLVASTAM ESTE AMIKOR ÍRTAD ÉS SZÓ SZERINT FETRENGTEM AZ ÁGYBA ÉS NEM TUDTAM ELALUDNI ÉS OLYAN HÁLÁS VAGYOK ÉS IMÁDOM A NAGYBETŰKET ;;

      Amúgy lassan kezdem azt hinni, hogy nem csak én vagyok ezzel így, hogy Baekyeol éjjel-nappal, mert nálam KICSESZETTÜL EZ VAN. Ha neten vagyok, akkor muszáj valami Baekyeolt néznem, mert csak velük teljes az életem, és már szinte hihetetlen, hogy mennyire szeretem őket. Egyenként is, de ha együtt vannak, akkor meg verhetetlenek, lenyűgözőek, és annyira örülök neki, hogy ilyen szoros baráti kapcsolatban vannak:3
      Igen, jó dolog a nyáltenger, bár én nem szeretek ilyet ÍRNI, de már kellett egy ilyen, mert már engem is zavar, hogy nem történik közöttük semmi XDDD

      Szerintem a jelek a nők szívügyei:'D És amikor egy nő azt hiszi, hogy egy pasi jelet küldött neki, akkor ROHADTUL NEM. Én ezért sem szoktam figyelni ezeket, mert felesleges, mert a fiúk hülyék - tisztelet a kivételnek. Ők nem küldenek jeleket, ők csak cselekszenek, ha tetszik nekik egy lány. A férfiak küldenek jeleket. És most jön a legjobb mondat: CHANYEOL FÉRFI.

      Jajj, hát én is nevettm ezen a részen, főleg amikor apró megjegyzéseket is írtál hozzá:D Egy tánc szerinted beválna? Hát nem is tudom, azért annál tovább húznám az agyatokat hahahhahaa. Direkt olyasmiket írtam, amivel Chanyeolt nem lehet meghatni. És akkor a feltehető kérdés, hogy akkor mi a szarral lehet Chanyeolt meggyőzni. MAJD EGYSZER KIDERÜL:D

      Jongdae-t nem kell félteni. Jongdae kemény, mint a segge. Jó lesz minden, legalábbis eddig úgy terveztemXD

      UGYE? A szerelmed neve mellé szív kell, pont. Ez egy hepp, szív nélkül nem lehet csak úgy beírni a telefonba a szerelmed nevét. Főleg a lányok tudják ezt szerintem - meg a melegek hahahaha.

      Hát most na XD Baekhyun szerint az flörtölős szöveg. Vagyis szerintem, na. Bár azért itt a karakterhez kellett igazodnom, de szerintem nagyon aranyos és romantikus tud az lenni ez a kérdés. Akkor meg pláne, ha annak írod ezt, aki tetszik, és érzed, hogy törődik veled. ÉN IS AKAROK ILYET ÉREZNI *foreveralone*

      Hát... chanyeol már csak ilyen édes, hahahhaha:3 Direkt formáltam ám ilyenre.

      DE UGYE? Lassan egy hónapja türtőzteti magát. Kérdem én, KI BÍRNÁ EZT KI? KICSODA?

      Törlés
    3. No problem, én imádom, ha idéznek tőlem, legalább így tudom, hogy mik a kedvenc jeleneteid, és akkor megpróbálok hasonlóakat írni:3 Szóval én csípem, ha idéznek tőlem, meg olyan szívet melengető.

      Az az egy perc néma csend valóban kell, és már sokszor gondolkodtam rajta, hogy hogyan lehetnek ilyenek, de... Nem is érdekel, amíg ott vannak egymásnak:') És én annyira imádom, hogy Chanyeol ANNYIRA NAGYON TÖRŐDIK Baekhyunnal. De tényleg, én még ilyen férfit nem láttam, aki valakivel ennyire törődött volna.

      Hát hallod, én alapból jobban szeretem a Vivit, meg már megszoktam, mert mindenki így hív, nekem az a normális, ha Vivit mondanak, és nem Vivient. De amúgy imádom a nevem, mert olyan szép XD De ezért is változtattam át Vivienről Vivire, hogy nyugodtan Vivizzetek, azt jobban szeretem. NEKEM ADJ LÖKETET MEG BÁTORÍTÁST, MOST TÖK NAGY SZÜKSÉGEM VAN RÁ, LEIRATKOZOTT VALAKI A BLOGOMRÓL ÉS SZAR LETT A KEDVEM XD SZÓVAL MOST KELL VALAMI ENERGIA HOGY FOLYTASSAM VALAHOGYAN MERT EGYÉBKÉNT MOST ÚGY VAGYOK HOGY AZT SE TUDOM HOGY MIT ÍRJAK.

      Akkor ámen, és Baekyeol!:D Hát nem tudom, tényleg nem lesz olyan nagy kaliberű történet, de lehet, hogy velük fogom írni, viszont V-hope nem úszhatja meg, hogy ne írjak velük valamit, mert rettentően imádom őket.

      Igen, igen, értem:D Egyébként most már nem találom annyira borzasztóan egyszerűnek ezt az írásstílust, bár aki olvasta néhány oneshotomat az tudja, hogy én ettől többre vagyok képes, viszont nem igénylem, hogy annyira nyakatekerten fogalmazzam meg ezt a történetet, mert akkor nem tudnám ilyen szinten átadni az érzelmeket, és nekem azok a legfontosabbak. :)

      Köszönöm, hogy írtál ♥ Nagyon jólesett minden egyes sorod ♥

      Törlés
  6. ASDFGHJKL *----* Szivárványpónikat cosplayelő lepkék röpködnek a hasamban *nosebleed* Oh my Baekhyun, oh my Chanyeol oh my BaekYeol, oh these feels*--* Egyszerűen csak áhh, imádom<3 Oké ez a közvetlen reakcióm volt a rész elolvasása után xD
    Általában minden részt nagyon szeretek de ezt most különösen:3 Baek a kis félénk, amúgy nagy a szája de ilyenkor persze nem mer lépni, bár valamennyire megértem, lehet én se mernék így élesben, a másik nem teljesen tisztázott érzései mellet. Jongdae meg a tanácsai, kicsit merész volt tőle:D A mozis részen pedig teljesen elolvadtam, majdnem annyira mint az utolsó mondaton<3 Egyszerűen már én is itt egyedül éjszaka a sötétben a kis szobámban ülve a monitort bámulva érzem ezeket az érzelmeket, teljesen megragadnak, szinte már a részesévé válok, olyan gyönyörűek. Nem szabad semmit sem elsietni, és te erre egy tökéletes példa vagy:) Remélem nem lesznek már gondjaid az írással mert nagyon jól csinálod^^ És a kérdésre válaszolva BAEKYEOL <3 meg 2Min is bejövős^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Aaaaa, de jó ezt olvasni :3 ugye, hogy milyen királyak együtt?

      Hát persze, ezzel mindenki így van, legalábbis majdnem mindenki szerintem. Én egyszer ilyenbe keveredtem, mert általában elég sokat beszélek, de ebben a helyzetben úgy elbizonytalanodtam, hogy semmit nem mertem szólalni, nagyon furcsa volt. Igen, Jongdae tanácsai azok voltak, és kétszer is átgondoltam, hogy beleírjam-e, de végül úgy döntöttem, hogy ezt még megengedi a karaktere. Nem szokásom elsietni a dolgokat, bár már nagyon érezni a szimpátiát közöttük, de gyűlölöm az olyan történeteket, ahol egy hét után már szeretik egymást, meg ilyesmik. Az valahogy nem valósághű. Bár tudom, hogy valaki hisz ebben a "szerelem első látásra" cuccban, de az nem szerelem, hanem vonzódás, a szerelem később alakul ki.
      NA VÉGRE VALAKI SZERETI 2MINT.
      Köszönöm, hogy írtál!;;

      Törlés
  7. SZENT ISTEN. OMG. NOHOHOOOO
    Okay, befejeztem. De akkor sem teheted ezt velünk T-T
    Szóval miután túlestem a szokásos sikoltozáson és fangörcsön amiatt, hogy van új rész, elkezdtem olvasni. Minden egyes szót mélyen beszívva, és az emlékezetembe véstem. Imádtam mindem betűt, minden karaktert, ékezetet és vesszőt, és nem tudtam megállni, hogy ne visongjak a ház közepén, miközben mindenki hülyének nézett. De nem érdekelt. Szokásosan hoztad a formádat, tökáletes volt, de pár helyesírási hibát véltem felfedezni, viszont ez mellékesen hatott a történet mellett. Nem lett nyáltenger, vagy brazil szappanopera, ez így volt tökéletes, ahogy volt. Sajnáltam azért Jongdae-t, de hiszem, hogy erős fiú marad, és Junmyeon segítségével túléli:) Imádtam a beszólásait, szakadtam rajtuk:D Ééééééés aztán.... MI AZ AZ SMS, CHAN???? "Mindig aggódom érted" Anyám. Éééééés... a nem hivatalos randi... asdfghjkljhagj wtf omg T-T hogyha egy nem igazi randin ilyeneket csinálnak és irtják a népet, akkor mi lesz,ha rendes randira mennek??*-* Mert menni fognak. Ha mégsem, akkor majd én gondoskodom arról, hogy menjenek:D De úgyis menni fognak, hát plííz Channie, mondhattad volna előbb is tee.. Jó, megértem, még ő sem volt tisztában az érzéseivel. De akkoriiiiis T-T Nade. Mindketten tudják, mit érez a másik (de persze saját maguk érzéseit nem értik wtf kekeke), szóóóval elküldhetnéd őket randizni, nem gondolod?:D És igazán elcsattanhatna már az a bizonyos elcsattanni-való.:3 De én várok, és türelmes vagyok. Ámen.
    Éa a kérdésre a válaszom: BAEKYEOL, PÉELES, BAEKYEOL.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most megyek, és elolvasom negyedjére is. Pá.

      Törlés
    2. Hahahaha, hát nem akarok én gonosz lenni veletek, de olyan jó érzés:3 Egyébként tudok sokkal gonoszabb is lenni, úgyhogy vissza kell fognom magam.
      Hát szerintem nem néztek hülyének, ilyesmiért nem szokták az embert:D HELYESÍRÁSI HIBA? HOL? Ez azért lehetett, mert általában nem olvasom újra a fejezeteket, így biztosan hagyok benne hibát. Azért majd átnézem, mert nem szeretem, ha van benne hiba. Azok a szappanoperák brazilok?XD Hallod, én tökre azt hittem, hogy mexikói, mert a legjobb barátnőm annyira rajong értük, és mindig azt mondja, hogy mexikóiak. Na, azért itt nem lesz semmi olyasmi, mint az Esmeraldában vagy a Teresában, azért nem akarom 300 részig húzni hahahaha.
      Hát... az is lehet, hogy nem fognak hivatalos randira menni:D Egyébként ez valami kódex, hogy minden randi hivatalos, akár tudják a pasik, akár nem.
      Hát igen, elcsattanhatna, de én is türelmes vagyok ezzel kapcsolatban, pedig ne tudd meg, hogy mennyire utálok várni. A hozzám hasonló emberek már rég kiugrottak az ablakon szerintem XD Megteszek minden tőlem telhetőt!
      Egy kisebb történetbe akarok belekezdeni, és még nem döntöttem el, hogy kivel fogom írni, de abban biztos vagyok, hogy ebbe a szerepbe ők nagyon beleillenek. Csak hát V-hope is, és eredetileg velük terveztem írni. Nem tudom, még eldöntöm. De ha nem Baekyeollal fogom írni, akkor is tutira írok még velük NAGYON SOKAT, és ami azt illeti, már bele is kezdtem valami nagy projektbe, csak nem tudom, hogy mikor lesz publikálható.
      Köszönöm, hogy írtál!*-* És bocsi, hogy eddig tartott válaszolni.

      Törlés
  8. Istenem. Valami csodásan irsz. *O* Hihetetlenül vezeted a szálakat, teszel bele egy-egy csavart. Imádom olvasni a leírásaid, annyira varázslatosan gyönyörűek. Ha én is igy tudnák irni, elvettem volna magam...Kétszer. ^.^ Jongdae még most is a kedvenc szereplőim egyike. Teljes mértékben eltudom képzelni ahogy viselkedett, ahogy kinézett mikor megtudta a hírt, sőt. Még azt is mikor kikiabált, hogy bemehet. Egy olyan szeretre méltó, kedves, humor - és még sorolhatnám - egyniség, hogy nekem szakad meg a szívem rajta/miatta.
    Chanyeolt még most is imádom. Nincs olyan részlet, amit ne tudnék elképzelni. Chanyeol is ilyen. Mindent amit tesz, mindent amit mond vagy érez teljesen el tudom képzelni. Olyan, mintha keresztül látnk rajta... És az a válasz a végén, annyira odaillő volt. Egyszereűen tökéletesen passzolt oda. *-*
    És a főhösünk. Imádom olvasni a gondolatait, az érzelemeit, az emlékeit, mindenét. Miközben olvasom elfelejtem, hogy ki is vagyok én. Helyette az egész történetet ugy élem meg, mint Baekhyun. Az érzelemeim átalakulnak az övévé, a gondoltat menetem összekapcsolódik az övével. És nincs egy olyan mondat sem, ami kizökkentene ebből a mámorból, mert úgy vezeted a szálakat, hogy semmi sem történik hirtelen. XD Aliz csodaországból. És tényleg úgy érzem magam. Mintha beszippantott volna a történet, és a vasmarkokból csak a sztory végén szabadultak ki. Olyan elkeserítő volt. Pedig annyira beleltem magam. :(
    És most a történetről.
    1. Az eleje: valami fantasztikusan kezdődött. Minden egyes betűt imádtam amit leirtál. A Jongdae-vel/-val beszélgetésen nagyon mosolyogtam. Irtó jó barát az a gyerek, nekem is kéne egy olyan mint ő... És az elejéről ennyit.
    2. Jongdae-nél/-nál: Menthetetlenül tetszik ahogy leírod egy szereplő gondolatait, érzelemeit - és tudom hogy ezt már ezerszer mondtam, de csak azért is hallod tőlem még egyszer. Talán később is majd mégegyszer ^.^ - Aztán a beszélgetés. Hát én nekem a szívem vérzett, mikor olvastam hogy megszokta már, hogy a szerettei itthagyják. Én is úgy megölelgettem volna. :( De tetszett hogy utána felvidultak, és ahogy Baek ügyeskedett valami flörtölős üzit odacsapni. Hát, mit ne mondjak. Tényleg nem sikerült a legjobban. ^.^
    3. Otthon: Chanyeol kikészít. A kis huncut. Na meg Baekhyun sem olyan ártatlan. Mi az, hogy rajta minden jól áll? :'D Mondjuk ez tény, hogy ő mindenben jól feszít. Fégülis egy ilyen félisten. Pls. >.<
    4. Moziban: Baek drága nagyon kis ravasz, és ez nagyon szexi. Hogy túljárt Chanyeol eszén. Vagyis túljárt volna, ha Chan éppenséggel nem szarik be. :'D Ezen a részen szépen kiröhögtem a gyereket. És Baek ezt hogy kihasználta. Nagyon tetszett. ;D
    5. Ismét otthon: Ez a rész - mint a többi - ismételten fantasztikus. És az a mese is a végén. Az főleg azért tetszett, mert igy megtudhattunk Chanyeol gondolataiból egy keveset. Amit ő mond el a saját szájával. :)
    És most egy kicsit magamról. : Én miközben olvastam - mint mondtam - teljesen beleéltem magam. Annyi érzelem kavalkáld volt bennem, hogy kezdtem furcsálni. ;D De amit az elejétől a végéig éreztem, az a mámor volt. Meg talán az izgalom. >.< Bevallom eleinte kicsit féltem komit irni. Hogy hülyeséget irok, hogy nem tudom leirni az érzelemimet, gondolataimat. De aztn megembereltem magamat - amiben megjegyzem, te is segitettél -, és végül megpróbáltam -remélhetőleg érthetően - megfogalmazni. >.<
    Sajnálom, hogy eddig nem komiztam,de most bepótoltam. Nagyon szépen köszönöm, hogy ha nem is a valóságban, de lélekben ösztönöztél. Sok ihletet kívánok neked Unnie. ^.^ *-* <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, uramisten, milyen szépeket írsz nekem. Hát... Elvenném magam kétszer, ha tudnám XD dehogyis, csak viccelek, egyébként mindenki aki ismer azt mondja, hogy egy hüle vagyok hahahaha. És ez nem áll messze a valóságtól, régebben nagyon szerettem a figyelem középpontjában lenni, és megnevettettem mindenkit, de mostanra már komolyabb lettem valamivel. Ha példádul 2011-be írtam volna ezt a történetet, akkor nagy valószínűséggel mindenki kinevetett volna, még én is magam. De várjál, már megint valami másról kezdtem el beszélni?XD
      Jomgdae egy csoda. Egy két lábon járó csoda. Nekem is az egyik kedvenc karakterem, mert legalább így felszínre törhet a humorherold énem hahahahaha. Bár nem tartom magam humorosnak, az aranyvicceimet ha mesélem valakinek általában azon nevetnek, hogy én szakadok a saját viccemen XD
      Chanyeol a másik csoda. Meg az én csodám az életben. És végre akartam neki adni valami férfias szerepet, mert mindenki fiúnak állítja be a történeteibe. Hát itt most igazi férfit fogok belőle faragni, bár nem tudom, hogy most ki mennyire látja annak, lesz még egy kétségbeesett fiú is, és igazi férfi is.
      Úristen, nagyon örülök neki, hogy ezt mondod*-* ez a célom, hogy mindenki így átérezze a történetet, ahogyan te. Irtóra jólesik, hogy ezt mondod. Baekhyunban a folyamatos személyiségfejlődés látszik szerintem, ugye? Egyre bátrabb, már nem viselkedik olyan gyerekesen, bár még fog!:D
      1: Hát kinek ne kellene egy ilyen barát? Annyira nagyon imádnivaló mindenhogyan, Jongdae az egyik csupaszív fiú a bandából, én személy szerint imádom.
      2: szegény fiút nem akartam ennyi rossznak kitenni, egyébként a Suchen is csak a semmiből jött, és rossz érzés, hogy bántom a kis drágát, de én általában valakit kinyírok a történeteimben, úgyhogy nem is olyan vészes XD Az az üzengetés ... Jajj XDDDDDDD inkább nem mondok rá semmit.
      3. Hát de Baekhyunon minden jól áll hahahaha. Chanyeol meg snsmejsjwjwmwem
      4. Hát na jó, improvizálnom kellett a mozis jelenetnél. Egyébként azért nem írtam úgy, hogy majd Baek eljátssza a félős fiút, mert túl sokan nőiesnek állítják be, pedig NEM AZ. lehet, hogy már én is beleestem egyszer-kétszer ebbe a hibába, de próbálom úgy írni, hogy éreztessem mindenkivel, hogy ő egy fiú, még ha meleg is.
      5. Igeeeeen, itt Chanyeol gondolatai voltak elsődlegesek, bár nagyon keveset lehetett megtudni, többnyire annyit, hogy most tiszteli, amiért mindezt egyedül érte el.
      Egy percig se félj, hogy butaságot írsz, mindenki ettől fél, pedig egyáltalán nem így van. Először én is így voltam vele, nem mertem senkinek véleményt irni, aztán ahogy egyre többet írtam, úgy lettem egyre bátrabb is.
      Köszönöm szépen, hogy írtál! :) <3

      Törlés
  9. Szia Vivi!
    Örülől nagyon annak a Baekyeoli áldásnak, ami rávett, hogy megírd ezt a részt. Írtóra csodálatos volt. :-D Van pár dolog, amin kiakadtam... Mi az, hogy kevesebb, mint egy hétig vannak csak Koreában? Ès teljesen ledöbbentem a négy év korkülömbségen. Nem rémlik, hogy ezt így leírtad volna előzőleg. :-/ De mindegy is, így is tökeletes minden. Jongdae-t már megint csak sajnálni tudom, de haláli, ahogy bíztatja Baekhyunt, hogy csábítsa el Chanyeolt. Hát igen...bár megtörténne már a csoda. ^^ Viszont érzem, hogy nem kell már sokat várni, főleg ha a fejezet végére gondolok. :-) Annyira imádom, ahogy leírod mindig Baek kusza érzéseit és bizonytalanságát Channal kapcsolatban. Kedvem lenne hiperventillálni a gyönyörűségtől, de mivel az annyira nem jó dolog, inkább nem generálok olyat magamnak. :-P Köszönöm, hogy olvashattam, ma este különösen felszabadító volt elolvasni. Várom a következő részt, amivel kapcsolatban főleg az érdekel, hogy ugyanott folytatódik-e, ahol befejeződött. Ha igen, akkor Baek mit fog szólni vajon... *.* Siess kérlek. Pusz
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ditta:)
      Én is örültem neki, csak nem tudom, hogy miért mindig hajnali egy és kettő között jönnek ezek az áldások, amikor épp aludni készülnék XD
      Igen, már csak egy hét van Koreából, utána Amerikába mennek, és majd lesz ott velük valami. Próbáltam rá utalgatni, hogy van köztük egy kis korkülönbség, bár tényleg nem volt egyértelmű. Hát kellett ez, így legalább kiderült, hogy hány év van köztük, meg ilyenek. És így hihetőbb, hogy régen Chanyeol volt a személyi testőre.
      Jongdae... Jajj, neki egyáltalán nem ilyen szerepet szántam, mármint nem ilyen drámait.
      Arra én is kíváncsi vagyok, hogy honnan fogom én ezt folytatni XD
      Köszönöm szépen, hogy írtál! :) <3

      Törlés