Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Szívritmus csapda (BaekYeol) - tizenharmadik fejezet

||



Neki sokkal több törődésre volt szüksége 




Úgy izzott bennem a lüktető fájdalom, mint a hanyagul égve maradt villanykörtében. A dolgok okvetlenül megtörténtek. Sohasem egyetlen jelentéktelen pillanat műve volt, tudtam jól, de mindig volt egy biztos pont, ahol rezzenéstelenül átfordultak. Nap mint nap borzasztóan megbántják az embert, a kis fájdalmak felhalmozódnak, összeadódnak, és ezt észre sem vesszük egészen addig, amíg egy napon aztán észrevétlenül azon kapjuk magunkat, hogy a szívünk szétreped a nyomástól - a bánattól. Sokkal rosszabb volt, mint amire számítottam. Úgy éreztem, hogy ezt nem fogom kishíján kibírni, ezért célirányosan elindultam egy másik irányba, majd ebben a pillanatban meghallottam Chanyeol hangját, ahogy a nevemen szólított. Egy pillanatnyi lecsillapodásra volt szükségem, ezért halkan sóhajtottam, majd próbáltam a leghatásosabb művigyoromat elővenni. Megfordultam, határozott léptekkel mentem hozzájuk, hamis mosollyal az arcomon. Meglepődtem Chanyeol reakcióján, zavart volt a tekintete, és egyáltalán nem sugárzott szelíd nyugalmat magából, mint általában. A csaj viszont annál inkább az volt, sőt. A kezeibe vette az irányítást, és bemutatkozott.
- Ah Mone - enyhén biccentett, minden mozdulatát szigorú kifinomultság színezte. Ah, utáltam az ilyen nőket.
- Byun Baekhyun - eszem ágában sem volt biccenteni, csak megtévesztő mosollyal az arcomon meredtem rá, azonban észrevettem, ahogy Chanyeolba karolt, amitől egyszerre lettem ideges és csalódott. A szívem hevesebben vert, semmit nem bízva a véletenre mintegy kegyelemdöfésként még egy győztes mosolyt is villantott felém. Chanyeol arcán pedig ugyanolyan emóciókavalkád volt, mint nekem, amikor ő ért hozzám.
- Honnan ismered Chanyeolt? - feltette az elmaradhatatlan kérdést, mire én az említett tekintetét kerestem, de ő csak stílusosan bámulta a padlót, valószínűleg nem akart részt venni ebben az érdekfeszítő párbeszédben.
Megfordult a fejemben, hogy lényegretörően válaszolva odavágom neki, hogy „ő a csicskám", azonban nem akartam kellemetlen helyzetbe hozni.
- Egy iskolába jártunk.
- Ó, értem. Mi osztálytársak voltunk, és Chanyeol mindig is halálosan szerelmes volt belém - kuncogott, majd negédesen ránézett, aki erre a kijelentésre felemelte a fejét, és bizonytalanul rám nézett.
Ez a csaj tudta, hogy meleg vagyok, és direkt provokált engem... 
- Az már a múlt, ne bolygassuk fel, kérlek - válaszolta határozottan, miközben végig a ribanc szemeibe bámult.
- Nem tudtam, hogy ez érzékeny téma számodra - mondta a lány színlelt nyugodtsággal, én pedig úgy éreztem, hogy felesleges harmadik vagyok ebben a beszélgetésben.
- Nem az, csak ne beszéljünk most erről.
Innentől kezdve kettejük különös, a múltról nem beszélős párbeszédjébe engem is bevontak, de én és Chanyeol természetesen csak hallgattuk, ahogy a ribanc artikulálva ejti ki a mondatokat, a téma persze többnyire a mellettem álló férfi volt, amitől ő zavarba is jött, ám egyszer-kétszer elcsíptem tőle néhány reszelős és unott nézést, ami az én tekintetemből is áradt jócskán. A lány nevetséges tényeket állított róla, amin én akaratlanul is elmosolyodtam. Chanyeol nem öt órát aludt, hanem négyet, és nem két cukorral issza a kávét, hanem eggyel. Ezt csak onnan tudtam, hogy meglestem, amikor a különleges amerikai reggelit készítette nekem. Viszont Mone még ezeket sem tudta róla... És nem hittem, hogy pár év elteltével ezek a szokások változtak.
A lány magunkra hagyott, a köztem és Chanyeol között lévő feszült csend annyira impozáns volt, hogy szinte vártam, hogy sérülékeny szilánkokra hasadjak. Esküszöm, rohadt szar érzés volt. Aztán komor tekintettel ő is elment egy másik társaság után keresni, én pedig megtörhetetlenül kezdtem el Junmyeont keresni, de amikor már körbejártam az egész tökéletesen elcseszett helyiséget kezdtem azt hinni, hogy a főnök lelépett valahova, és még csak el sem búcsúzott. Már pont fel akartam hívni, amikor az előkelő embertömegben megpillantottam Jongdaet. Még a szar is belém fagyott, és nagy szemeket meresztettem rá, de ő nem vett észre, és majdnem biztos voltam benne, hogy ugyanazt a személyt keressük mindhiába. Odarohantam hozzá, kételkedő-mérges fejet vágott, amit nem tudtam, hogy mivel érdemeltem ki.
- Hogy kerülsz te ide? - bizonytalanul kezdtem, még mindig megszeppent tekintettel, magamban imádkozva, hogy Jongdae meg ne lássa a főnök csinos és kifinomult arajelöltjét.
- Junmyeon amikor nem veszi fel a telefont, akkor általában itt van, ezért automatikusan idejöttem. Az a kérdés, hogy te mit keresel itt? Ennyire szarul sikerült a randi? - a szemeiben látszott a hűvös hitetlenkedő megvetés, és tudtam, hogy bármilyen ürügyet felhozhatok, az én szavam semleges lesz számára.
- Ne kérdezz semmit, csak gyere velem, oké?
Meg sem várva a válaszát kezdtem el a kijárat felé húzni, ő pedig magatehetetlenül tűrte a rángatásom, és csak remélni mertem, hogy ez a türelemjáték nem fog változni. Próbáltam feltünésmentesen kisurrani, ami lehetetlen feladatnak bizonyult, mert ez az idióta az egész kijárathoz vezető utat hangosan végig beszélte.
- Miért nem láthatom Junmyeont?
Erre mit válaszolhattam volna?! 
- Mert... Nincs ott. Csak az anyja tart egy rendezvényt, és engem is meghívott - a szemeibe nézve próbáltam minél hitelesebb lenni. Ilyen esetekben jól jött a gyors kapcsolásom.
- Ugyan már, Baek... Mégis mennyire  nézel hülyének?
Bassza meg. 
- Jó nagynak szerettelek volna - dünnyögtem alig hallhatóan, de ő mégis felfigyelt rá, és kérdő pillantásokkal hasított belém. - Menjünk el innen, és elmondok mindent.

Mi is az igazság? Apró homokszem egy végeláthatatlan parton, a kopott emlékeinkben lévő maradandó fájdalom. Az igazságot mindenki tudni akarja, bár kevesen készülnek fel rá igazán, ezek az emberek szavakkal sebezhetőek. Olykor időszerűtlenül kopogtat az ajtónkon, de sosem tárjuk ki teljesen, egy kis résnyi beszűrődő helyet mindenki hagyni szokott. De vannak olyan emberek, akikkel nem is szabad megosztani a teljes igazságot, mert beleroskadnának a fájdalomba.
- Beszélj - Jongdae makacs volt, egyenes testtartása határozottságot tükrözött, azonban az ajka remegése elárulta őt.
Csodák csodájára még nem lettünk kitagadva innen, bár az öreg ahjussinál bármelyik percben jelentkezhetett magas feszültség velünk kapcsolatban, azonban most egy szava sem lehetett, normális felnőtt férfi módjára viselkedtünk mindketten. A kinti fülledt levegő kezdett enyhülni, bár még így is kibaszott meleg volt, pedig még a szél is társult az estéhez. Öntöttem neki és magamnak egy kevés sojut időhúzásképpen, azonban hangos és mérges sóhaja megtörte bennem a kételkedést, és beszélni kezdtem. Lesz ami lesz.
- Te is tudod, hogy milyen hyung anyja... Makacs és akaratos, és mindig az van, amit ő akar. Három év alatt egyszer sem láttam Junmyeont ellenszegülni az anyja akaratának. És ilyen társadalmi körülmények között az élet nehéz, és-
- Térj már a lényegre! - belevágott a szavamba, és türelmetlenül nézett rám. Még nem akartam neki elmondani, de ennek az ideje is vészesen közeledett.
- Hyungnak menyasszonya van - gyorsan kimondtam, mielőtt még meggondolhattam volna magam.
Jongdae arcmimikáján érthetetlenség tükröződött, majd mintha egy érzelmi hullámvasutat néznék olyan gyorsan rendeződtek a homlokán megjelent ráncok, és a komor tekintete. Másodpercekkel később a sojus üvegért nyúlt, és egy szempillantás alatt húzta meg, de még egy apró fintor sem jelent meg az arcán.
- Kösz, hogy elmondtad.
- Jól vagy? - kérdeztem együttérzően, Jongdae válasza egy apró bólintás volt.
- Mióta van együtt a ribanccal?
- Nem tudom, ezt inkább tőle kellene megkérdezned - válaszoltam a heves kérdésére, azután pedig észrevettem, hogy az üvegemért nyúlt, majd lehörpintette az egészet. - Ne igyál, az nem old meg semmit.
- Igazad van. Inkább azt teszem, amit ilyenkor normális esetben tennék. Öregem, rohadtul nem tudom mit kell tenni, most először csesztek ki velem.
Most először láttam őt ennyire sérülékenynek és törékenynek. A kopott asztalon vérzett a lelke egy darabja, ami még nem állt készen a feledésre. A szemeiben könnyek csillogtak, és pontosan ettől akartam őt megvédeni. Aztán a sors közbeszólt, és pont én okoztam neki fájdalmat. Mindkettőnknek szüksége volt felejtésre, amit én a leghatékonyabb módszerrel akartam elérni. Hosszú éjszakának nézünk elébe... 
- Ahjussi, kérünk még sojut!
A telefonom halk rezgése egy pillanatra kizökkentett, elővettem a zsebemből, és megnéztem az üzenetet. Chanyeol írta, hogy látta Jongdaet és engem lelépni az étteremből, és hogy ő már otthon van. Mosolyogva válaszoltam neki, majd a legjobb barátomra összpontosítottam, aki már megint szétterült az asztalon, de ismertem. Tudtam, hogy ennyi alkoholtól neki még képtelenség elérnie a részegség állapotát.
- Megdugott már? - dünnyögve kérdezte, úgy, hogy a fejét nem emelte fel az asztalról.
Hüledezve megcsóváltam a fejem, majd fejbiccentve elvettem az ahjussitól a két sojus üveget, aki már tisztában volt vele, hogy innen nem kerget el minket semmilyen módszerrel, hacsak nem volt egy vasvillája.
- Igyunk! A szingliségre - mondta egy kissé szomorkodva, majd a reakciómat meg sem várva húzta le, amit én hitetlenkedve bámultam, de most az egyszer nem bántam, hogy ilyen vehemens módon bolygatja fel a gyomrát alkohollal.
- A szingliségre! - megismételtem, majd habozás nélkül hörpintettem le az italt, enyhe fintorral az arcomon.

Az éjszaka minden sejtésem szerint hosszúra sikeredett, Jongdae természetesen a sárga földig itta magát, én pedig megint illuminált állapotban voltam, de tudatában voltam mindennek. Hajnali kettő körül felhívtam Chanyeolt, hogy egyedül képtelen vagyok megmozdítani Jongdaet, majd pár percen belül már ő is velem volt, és ketten próbáltuk elhurcolni hazáig. Mivel Jongdae innen messze lakott, ezért jó szívvel megint felajánlottam, hogy egy éjszakára nálam maradhat.
A küszöbön átlépve Chanyeol a kanapé kényelmébe helyezte Jongdaet, azonban annyira mozgolódott még így is, hogy attól féltem, valamilyen úton-módon eléri, hogy a keményebb  talajra zuhanjon. Pár perc meggyőződés elteltével mindketten a szobámba mentünk, majd szavak nélkül megbeszéltük, hogy ma egy ágyban alszunk. A józanodás érdekében vettem egy hidegzuhanyt, ami frissítő volt az idő és az állapotom ellenére is. Nem bajlódtam vele rettentően sokat, a jéghideg víz mintha fagyos jégcseppek lettek volna a felhevült testemen, ezért hamar befejeztem, és egy szál boxerben sétáltam be a szobámba. Nem láttam Chanyeol arcát a vakító sötétben, de hallottam az egyenletes szuszogását, ezért próbáltam a lehető leghalkabban befeküdni mellé. A másik irányba fordultam, majd lehunytam a szemeimet, de nem tudtam elaludni. Már megint éreztem azt a szart, ami akkor támadta meg az egész testem, ha túl közel kerültem hozzá.
- Figyelj - bizonytalanul mondta, én pedig először meglepődtem, hogy még nem aludt, de nem tettem semmit, csak hagytam, hogy folytassa. - Mone csak egy-
- Nem tartozol nekem magyarázattal.
- De igen! És szeretném, ha meghallgatnál - erélyesebb volt a hangja, megfogta a vállam, így kényszerített, hogy megforduljak. Amikor ezt megtettem, folytatta. - Mone csak egy barát. Amikor társaságba keveredik nem tud uralkodni magán, mert egy elkényeztetett liba. Igazat mondott, régen tényleg kedveltem, de az már a múlt. Semmit sem jelent.
- Nem számít, Chanyeol - néztem végül szemeibe, amikor megszoktam a sötétséget. Ő csak reményvesztetten sóhajtott, én pedig magamat szidtam, hogy nem hagytam befejezni a mondandóját. - Aludj, biztos álmos vagy - hűvös hangnemben válaszoltam, majd megfordultam, mert képtelen voltam a szemeibe nézni.
Egy pár másodpercnyi várakozás után hallottam az elkeseredett sóhaját. Azt akartam, hogy valamit mondjon, hogy ne fájjon ennyire rohadtul. Valamilyen szinten megnyugtatott, hogy már nem érzett semmit a ribanc iránt, de lehet, hogy csak nem akart megbántani, és elferdítette az igazságot.
- Nem akarok többé fájdalmat okozni neked - halkan mondta, bizonyára azt hitte, hogy már elaludtam. 
- Chanyeol... szerinted Jongdae le fogja hányni a kanapét? - mosolyogva kérdeztem, a tenyerem izzadni kezdett, de nem fordultam meg. 
- Telibe fogja hányni - ő már nevetett is, a hangja teljes mértékben felfrissített, szinte zene volt füleimnek. 
- Holnap nagyon kicseszek veled, ugye tudod? 


Reggel hamarabb keltem, mint Chanyeol, és mint minden elcseszett doramában és filmben, valami zsigeri érzés arra ösztökélt, hogy érintsem meg. Lassan vezettem végig ujjaimat az álla ívén, majd az arcán, elkalandozva a hosszú szempilláin, és telt ajkain. A  szívem hangosan dobbant, de emlékeztettem magam az igazságra, ami nekem nem kedvezett. Nem is tudom, hogy mit akartam csinálni, csak gondtalanul akartam feküdni mellette, és elhinni, hogy ez igazán lehetséges. Nekem nem jött össze a lehetetlen, mint minden elcseszett doramában és filmben, Chanyeol mocorogni kezdett, én pedig egyből abbahagytam az érintését. Az arca rövid időn belül megint kisimult, de már nem mertem kockáztatni, így kikászálódtam, felvettem egy farmert, és a nappaliba vettem az irányt, hogy megnézzem a legjobb barátomat, aki bizonyára szörnyű másnaposan fog ébredni a történtek után. A kanapén már nem volt senki - és hányás sem- , ezért úgy gondoltam, hogy a vécére ment el, vagy a fürdőbe, de a kanapéval szemben lévő asztalon egy kis cetlit találtam, és felfedeztem Jongdae kézírását. 

Kurvára fáj a fejem, de leléptem, hogy Chanyeollal lehess. Láttam, hogy egy ágyon aludtok. Haver, mikor fogtok már dugni? Értem ne aggódj, majd becsajozok és rendben leszek. 

Elmosolyodtam, a cetlit kidobtam, hogy Chanyeol még csak véletlenül se lássa meg, majd a konyhába mentem, hogy egy kávét főzzek. Úgy akartam készíteni, ahogy ő szereti, de szörnyű voltam minden gasztronómiai tevékenységben, ezért nem vártam magamtól sokat. Halk lépteket hallottam, és titkon abban reménykedtem, hogy a kezeit a derekam köré fonja, de ez nem történt meg. Chanyeol kihúzta az egyik széket, én pedig két csészébe kiöntöttem az éppen elkészült kávét. Neki egy cukrot tettem bele, magamnak kettőt. 
- Még forró - letettem az asztalra, és én is leültem vele szembe. 
- Egy cukorral? - bizonytalanul kérdezte, én pedig mosolyogva bólintottam. - Még sosem csináltak nekem kávét. 
Kérdőn néztem rá, ő pedig a gőzölgő energiaforrást  kezdte kémlelni, keserű mosollyal az arcán. Ebben a pillanatban jöttem rá, hogy neki sokkal több törődésre volt szüksége, mint nekem.


______________________________
Sziasztok!:3
Remélhetőleg most már hamarabb tudom majd hozni a részeket, de most tényleg szüneteltetnem kellett az írást, mert egyszerűen nem ment.
Ezidő alatt megnéztem két doramát, meg olvastam három könyvet.
Tegnap pedig vérvételen voltam, és a nyomi nővér nem találta el a vénámat, és nemcsak fájdalmas volt, de még vér sem jött. Hozzáteszem, hogy le sem szorította a kezem valamivel, biztos azt hitte hogy jótündér vagy valami. Átküldött a másik nővérkéhez, az volt az első dolga, hogy elkötötte a karom, és persze jött is a vér egyből.  Szóval most fáj mindkét karom, és így írtam meg a részt nektek, ezért megérdemlem a véleményeket!:D
És köszönöm a hihetetlen sok oldalmegjelenítést az utóbbi egy hétben, és a sok-sok feliratkozót ♥


24 megjegyzés

  1. Szia, már régebb óta olvasom a történetet, és az előző fejezetnél már az elhatározás is megvolt az íráshoz, de nem jött össze. De most!
    Szóval, Oh Istenem! Ez az a történet, amit elkezdtem olvasni, és folyton azon kattog az agyam, hogy mi lesz velük? Mi van velük? Szinte minden nap eszembe jut a párosuk, és egyszerűen nem tudok dűlőre jutni velük. És ez olyan idegesítően jó érzés. Máskor valahogy kijönnek a tipikus személyisége jegyek vagy nem tudom, de nálad még eldönteni sem tudom, hogy mit gondoljak... Egyik pillanatban ez a véleményem, utána meg már teljesen más, és ez totál megőrjít, így mindig alig várom, hogy írj, és írj és... nagyon tudni akarom, hogy mi lesz a vége, de mégsem, mert nem akarom, hogy befejezd, szóval... azt hiszem ez egy jó történetnél általános hozzáállás az olvasóktól.
    Amúgy imádom a karaktereket, és Chen is szépen lassan a szívembe lopta magát, a főpáros meg teljesen.
    Annyira azt érzem, hogy minden ott van, de valahogy semmi sem... ezt nem is tudom megmagyarázni miért, elvégre már kiderült, hogy Baek miért pipa Chanyeolra, azt is tudni lehet, hogy Chan tud róla, hogy bejön Baeknek, de....van valami ami nem tudom. És ezért a valamiért teljesen magába bolondított ez a történet.
    Szóval bár gonosz ezt rögtön új fejezet után kérni, de siess kérlek a következővel, mert nagyon nagyon várom, és nagyon szeretném olvasni.

    Liti^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Mindig örülök új nevek felbukkanásának, és az különösen jólesett, hogy még írtál is. Sok olyan olvasó van, akiről nem is tudom, hogy olvas, mert nem képesek valamilyen úton-módon a tudtomra adni ezt. De értetek megéri ezt az egészet írni, és hát én is nagyon élvezem.
      Ismerős ez a kattogás:D Nekem folyton azon jár az agyam hogy vajon mit fogtok hozzá szólni, hogy tetszeni fog-e, hogy sikeresen átadtam-e az érzelmeket. És egyébként olyan jó, hogy ezt írod, mert mindig szeretnék meglepetéseket okozni, és mindig azt szeretném, ha egy-egy fejezet végén nektek kérdések merüljenek fel a fejetekben.
      Egyébként azt hittem, hogy Baekhyun karaktere egyáltalán nem lesz megnyerő, mert ilyen kis gonosz Chanyeollal, ehhez képest nagyon sok olyan véleményt olvastam már, akiknek tetszik ez az egész. És hát Chen... nekem ő a személyes kedvenc karakterem :3
      Hát magamat ismerve tartogatok még meglepetéseket, de már nem akarok olyan nagy mértékben beiktatni vagy megváltoztatni valamit. Igen, ez a nemtudomság engem is kísért, mert nagyon random ez a történet, nagyon az alaptörténet van csak meg a fejemben, a többit úgy írom, hogy amit jónak gondolok, de néha csak írok valamit, és majd valahogy alakul. Ilyen volt a Suchen szál is, Sehun levele, és hirtelen most csak ennyi jut eszembe.
      Nem gonosz ezt kérned, és megpróbálom minél hamarabb hozni az új részt, remélhetőleg most már jönni fog az ihlet.
      Köszönöm, hogy írtál :3

      Törlés
  2. Jongdae :( ugy sajnalom szegenyt, nem lehet neki konnyu :(
    Hat azt a csajt lefejeltem volna legszivesebben.
    Ha kinjaba nem tud micsinalni csak provokalni Baekiet akkor joejszakat! Chanyeol meg legalább egy kicsit megfekezte azt a noszemelyt.
    Imadtam^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, szegény Jongdae. Nem szeretnék spoilerezni, ezért nem mondok róla semmit, de lesz még szó az érzéseiről.
      Még sosem értem el, hogy ennyire ki akarják nyírni egy karakterem XD De nagyon élvezem, és pont ez volt a célom, annyira megutáltatni a ribancot, amennyire csak lehet. Azért azt hozzáteszem, hogy nem volt ötletem a nevéhez, ezért az egyik kedvenc doramám főszereplő nőjének loptam el sunyiba a nevét, aki ráadásul benne van a top 3 női karaktereim között. No sebaj, mást képzeltem a helyére:D Igen, Chanyeol egy kicsit beszólt neki, de megérdemelte a ribi, ugye?
      Köszönöm, hogy írtál :3

      Törlés
  3. Hat ez eszmeletlen jo volt. Olyan tokeletes lett mint a tobbi.
    Mikor Chanyeol magyarazkodott olyan edes volt.
    Es Jongdae uzije xD Mikor dugtok mar?xdd mint ha csak en kerdestem volna xD
    Valahogy most nem megy a regemy iras
    De hianyzott belole a romantika :(
    Az visszont nagy volt meg mikor Baekhyun megszolalt, hogy Holnap nagyon kocseszek veled ugye tudod xd imadom az irasod :3 de ezt tudod ❤❤❤❤
    Enyi lennek xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajj te lány, te mindig annyira túlzol. T_T De azért annyira jólesik, hogy így gondolod, tényleg. Csak nehéz dolog nekem az ilyesmiket elhinnem.
      Igen, ott még én is aranyosnak gondoltam.;;
      IGEN. Gondoltam, hogy nagyon sok embernek egyezni fog a véleménye vele. De el kell szomorítsalak titeket, lehet, hogy egyáltalán nem lesz benne szexjelenet, MERT ÉN OLYAT NEM TUDOK ÍRNI, NA XD
      Miii, volt ebben romantika, vagy nem? Hát én sem vagyok valami romantikus, ezért nem tudom, hogy az milyen. Meg hát két férfi miért legyen romantikus, főleg ha az egyikről még a nemi identitása sem tiszta. De majd teszek bele romantikát, legalábbis megpróbálok, mert hát az kimaradhatatlan;;
      Köszönöm, hogy írtál ♥♥♥ Imádlak

      Törlés
  4. Szia!
    Előre is bocsánat, ha kicsit összefüggéstelen és furcsa leszek, de kerek tizenkét perce ébredtem, viszont mikor megláttam, hogy új bejegyzésed van, rögtön írni akartam.
    A múltkori válaszodra visszatérve ne aggódj, véleményem szerint egyáltalán nem rossz, hogy talán már - legalábbis elmondásodhoz hűen nézve a helyzetet - nem fogalmazol annyira bonyolultan, mint az elején. A szépsége számomra így sem veszett el, ebben a fejezetben is rengeteg csodás kifejezésre bukkantam, nincs azzal semmi gond, ha nem írsz olyan nyakatekert módon, mint mondjuk én, sőt! Ez így van jól. Szeretem, ha valaki megtalálja az arany középutat, néha én is igyekszem egyszerű lenni (ami lássuk be, nem igen sikerül). Én mindig olvasni foglak téged, mert imádom, ahogy fogalmazol, és a történeteid világa is bűvös. Emberi.

    A partin történtekkor már tényleg elértem arra a pontra, képes voltam Baekhyunnal szívemből együttérezni, az utóbbi idők szelíd viselkedése megkedveltette őt velem. Nagyon tetszett, hogyan változott a hangulata, mikor meglátta a - őt idézve - ribancot (nekem egyébként azon nyomban valami francia kurva ugrott be róla), mikor beszélgetésbe hívta őt és mikor Chanyeolt érintette, mikor ők ketten ha némán is, de együtt szidták őt pillantásukkal, és aztán másnap reggel, mikor a reggeli kávénál egymás arcába mosolyogtak.
    A lány egyébként engem is borzasztóan idegesített, nem is csak azért, mert hát ugye mit keres itt egy lány?! A női karaktereket mondjuk sosem kedveltem igazán.

    Jongdae-t is egyre inkább kezdem sajnálni, viszont Junmyeon-ra még mindig mérges vagyok. Igazán eljött az ideje, végleg végett vessen ennek a rémes anyai terrornak.

    Baekhyun jó barát, ahogy mindent megtesz azért, valamilyen módon segítsen Jongdae-n, mégsem tudom, helyes volt-e, hogy vette a bátorságot, s saját maga közölte a szomorú hírt a szerelmes fiúval. Aranyos volt az ivászat jelenete, az pedig, Chanyeol milyen készségesen eljött érte és Baekhyunért, megmelengette a szívem.

    Őszintén szólva örültem, hogy azon az estén nem volt akció a két bolond között, valahogy nem is kívántam, legyen - sokkal élvezhetőbb volt az édes kis beszélgetés. Azt pedig megértem, Chanyeol törődik Baekhyun érzéseivel (amikről gondolom akkor tudja is, milyen intenzitásúak és irányúak), ennek ellenére kicsit fura volt, hogy ilyen nagyon szerette volna őt biztosítani arról, szerelem-szabad.

    Jongdae levelén boldogan mosolyogtam, bár bennem volt az a gyenge félelem, mi is lesz most csacska lelkével. Chanyeol és Baekhyun reggelijét pedig ahogy már említettem, nagyon szerettem, az pedig, hogyan is fog kialakulni az a bizonyos Chanyeolnak-törődés-kell, már most is fúrja az oldalamat.

    Khis

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Sokat jelent nekem, és melegséggel tölti el a szívem, hogy írtál, ráadául ilyen hamar. Tőled meg végképp jólesik, minden véleményed nagy hatással van rám.
      Egyébként én szeretek nyakatekert mondatokat írni, csak úgy gondoltam, hogy egy romantikus komédiához nem kell annyira bonyolítanom a mondatokat, a másik pedig az, hogy E/1-ben írom, és az nem hiteles, ha a párbeszédek egyszerűek, a leírás pedig nem. Mert akkor nem válik Baekhyun gonolataivá, hanem az enyémek maradnak. Az első fejezethez képest ez szerintem sokkal egyszerűbben van megfogalmazva, de próbálok annyira nem eltérni tőle. Eleinte nagyon nehéz volt nem bonyolultan fogalmazni, mert ahhoz voltam hozzászokva, de most már sokkal könnyebben boldogulok vele. És örülök, hogy emberinek tartod, minden karakteremet próbálom emberivé próbálni, ezért nem tökéletes egyik sem.

      Örülök, hogy megkedveltek Baekhyunt, bár még biztos lesznek vele gondok, mert nem szeretném őt ennyire megváltoztatni, csak néha lesznek gyenge pillanatai, mint ebben a fejezetben. Egyszer az egyik kedvenc íróm azt mondta nekem, hogy minden részem olyan, mint egy érzelmi hullámvasút, az egyik pillanatban még boldogok, aztán mindenki kedvtelen. Ez nem tudom mennyire igaz, én csak próbálom úgy alakítani a cselekményszálat, hogy egy pillanatra se legyen unalmas. Francia kurva:D Ez megmosolyogtatott, de igen, igazán találó kifejezés rá. Yaoi témában én sem igazán kedvelem a lányok felbukkanását, de ez is csak azért volt, hogy még hitelesebb legyen, mert lányok mindenhol felbukkanak. Én egyetlen női karaktert kedveltem eddig a fictionök világából, bár néha őt sem értettem, hogy mit miért tett.

      Jongdae és Junmyeon fognak még meglepetéseket okozni, főleg Junmyeon. Egyébként sosem hittem volna, hogy valaha ilyen karakterként fogom megírni Junmyeont.

      Nos, ezt én sem tudom, hogy jó döntés volt-e. Őszintén bevallom, hogy nem gondoltam végig - mint általában-, csak írtam, amit a szívem diktált, és ez lett belőle. Bár már beugrott egy jelenet a titokkal kapcsolatban, ami remélhetőleg a következő fejezetben benne lesz.

      Napról napra zajlik a történet, és ez még csak a tizenhatodik nap volt, amióta Chanyeol elfogadta az ajánlatot, így korainak gondolnám, hogy bármilyen akció is legyen közöttük. Meg őszintén bevallva, én nem tudom ezeket a jeleneteket megírni és hűen ábrázolni, ezért valószínűleg nem is lesz erotikus jelenet. Igen, biztos furcsának tűnt Chanyeol abban a helyzetben, de tervezek egy meglepetést vele kapcsolatban.

      A következő részből kiderül, hogy mi történt Jongdae keménynek mutatott lelkével, a Chanyeolnak-törődés-kell pedig... nos, fogalmam sincs:D

      Köszönöm szépen, hogy írtál! :)

      Törlés
  5. Sziaaaa *o*

    Huh, kezdem ott, hogy a zene, amit beraktál a fejezethez... KINYÍRTÁL VELE. Istenem, ezek annyira jók T___T Olvasás közben nem szoktam hallgatni, de most, a véleményírás közben ez megy, és segít is, nagyon;;; Főleg, hogy a kedvenc előadóimtól dolgoztak fel dalokat, és még mennyire hogy piszkosul jól!

    Nem érdekel, én kezdésként idézni fogok tőled, mert ezt nem hagyhatom ki, bocsánat; lehet egy idő után már eleged lesz belőle, deee: "Úgy izzott bennem a lüktető fájdalom, mint a hanyagul égve maradt villanykörtében. A dolgok okvetlenül megtörténtek. Sohasem egyetlen jelentéktelen pillanat műve volt, tudtam jól, de mindig volt egy biztos pont, ahol rezzenéstelenül átfordultak. Nap mint nap borzasztóan megbántják az embert, a kis fájdalmak felhalmozódnak, összeadódnak, és ezt észre sem vesszük egészen addig, amíg egy napon aztán észrevétlenül azon kapjuk magunkat, hogy a szívünk szétreped a nyomástól - a bánattól. Sokkal rosszabb volt, mint amire számítottam. Úgy éreztem, hogy ezt nem fogom kishíján kibírni, ezért célirányosan elindultam egy másik irányba, majd ebben a pillanatban meghallottam Chanyeol hangját, ahogy a nevemen szólított." Esküszöm, hangosan dobogó szívvel olvastam végig, annyira átjöttek Baekhyun érzései, hogy beleremegtem ;;; Fejben szitkozódva elküldtem melegebb éghajlatra mindenkit, vagyis csak a csajt, és Chanyeolt - na jó, Chanyeolt annyira nem, mert hát ő Chanyeol, a fekete inges :3
    Baekhyunnal teljesen egyet kell értenem, én is utálom az ilyen nőket, és már az elején nem sejtetett semmi jót, hát még mikor megszólalt :S Nem tudom miért, nekem kis buta csitri jutott róla először eszembe, aztán persze ezt félig elvetettem, hiszen... Nem tudom, nem tudom mit gondoljak róla, csak annyit, hogy nem kedvelem és pont >< Az pedig, hogy Baekhyun jobban tud róla dolgokat, már szinte meg sem lepett :D Jót mosolyogtam rajta, bár én a helyedben, Baek helyében a csaj képébe töröltem volna, hogy hihetetlenül nevetséges tényeket jelentett ki, és ő jobban tudja, mert jelenleg együtt laknak, hahhaha.
    Azért Chanyeol reakciója erre az egészre aranyos volt, hmm... nem is tudom, valahol kétségbeesett? Mindenesetre, nem csalódtam benne sem :D

    Jongdae felbukkant a bulin. WUT. Nem tudom miért lepett meg ennyire, mert hát éreztem én, hogy nemsokára meg fogja tudni az igazságot, de nem erre számítottam XD Végül is, az ilyen bulik sosem hoznak csak jó fordulatokat, ahogy most sem, de azért kíváncsi lennék, hova tűnt így hirtelen Junmyeon o.o Remélem, csak meglógott a tömeg elől, mert már nem bírta elviselni őket, sem a menyasszonyát - NAGYON REMÉLEM, HOGY NEM VELE LÓGOTT MEG KHMM.
    Hmm, Jongdae viszonylag jól reagált a dolgokra, de mégis azt gondolom, hogy a lelke mélyén jobban fájt neki ez, mint ahogy kimutatta. Igazából magam sem tudom, hogy mire számítottam, nem volt ötletem azzal kapcsolatban, hogy hogyan reagál majd a dolgokra, akkor is meglepett. Bár szerintem - így utólag belegondolva - tökéletesen hű maradt a karakteréhez x3
    "- Megdugott már? - dünnyögve kérdezte, úgy, hogy a fejét nem emelte fel az asztalról." Mikor először elolvastam a kérdést, hirtelen azt hittem, hogy Baekhyun tette fel, hát nem... Itt akkorát vigyorogtam, mikor rájöttem erre :D (NEM ÉS EZ SÚLYOS HIBA KHM KHM KHM, SEMMI SEMMI, BAEKYEOL IMÁDÓ LELKEM VAN NNNA ;;;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem nekem ezentúl itt Baekhyun lesz Balfasz1 és Chanyeol pedig Balfasz2. MERT HÁT EZT NEM LEHET MÁSHOGY JELLEMEZNI. Oké, nem régóta ismerik egymást, de szerintem nem túlzok azzal, hogy mindketten vonzódnak a másikhoz, kibaszottul - legalábbis Baekhyun igen, Channie kétesélyes, de azért szerintem egy kicsit ő is na ;;; Imádom az ő jeleneteiket olvasni, azok vannak rám a legnagyobb hatással, szinte szavakba sem tudom önteni, hogy miket érzek akkor, egyszerűen csak imádom őket és magával ragadnak a közös pillanataik :3 Sajátos hangulata van az egésznek, mintha ki nem mondott szavak lebegnének a levegőben, és ez az érzés nagy hatással van rám - ha érted miről rizsázok itt neked x3
      Hhahahahaa, akkor is kiemelem, ha nem akarod, mert csak:D "- Chanyeol... szerinted Jongdae le fogja hányni a kanapét? - mosolyogva kérdeztem, a tenyerem izzadni kezdett, de nem fordultam meg.
      - Telibe fogja hányni - ő már nevetett is, a hangja teljes mértékben felfrissített, szinte zene volt füleimnek.
      - Holnap nagyon kicseszek veled, ugye tudod?" Nem nevettem, helyette inkább elégedetten mosolyogtam. Hogy miért? Magam sem tudom, csak úgy :3 Olyan... bensőséges volt ez nekem, nem tudnám megmagyarázni, hogy miért érzem ezt, egyszerűen csak jön :)

      Jongdae kis levelét már nem merem kiemelni, mert így is félek, hogy részről részre egyre inkább kezdem túlzásba vinni ezt dolgot, de azért említést teszek róla, mert ezt egyszerűen nem lehet szó nélkül hagyni xD Team Jongdae; Chanyeol és Baekhyun, mikor fogtok már végre dugni? (Yepp, költői kérdésnek szántam;; Ha csókot nem kapunk, akkor erre se számítsak) (DE AZÉRT JÓLESIK NA, TUDOD MENNYIRE AKAROM MÁR AZT A FRANCOS CSÓKOT)

      Nem bírom ki, sajnálom, ígérem leállok T___T "Halk lépteket hallottam, és titkon abban reménykedtem, hogy a kezeit a derekam köré fonja, de ez nem történt meg." Bruhuhuuu T____T WHY NOT CHANYEOL WHY NOT;;;

      Rövid volt, de közel sem szar, nem tudom miért szólod le mindig az írásodat :( Én élveztem olvasni, és örültem, hogy végre új rész, mert már nagyon tűkön ültem miatta, remélem tudod :3 Szóval én az egyetlen hibát a rövidségben találtam, és hidd el, én megmondanám, ha másképp lenne x)
      Köszönöm, hogy olvashattam! :3 És tényleg bocsánat a sok kiemelésért, nem akarok velük túlzásba esni, de egyszerűen nem bírom ki dpxydés :(
      Várom a következő fejezetet, amit remélem hamar hozol nekünk! ♥

      Törlés
    2. Szia, te drága:3

      Most bevallom ősztinén, hogy nagyon sokáig agyaltam, hogy melyik lehetne a megfelelőbb zene ehhez a részhez, de mivel automatikusan ezt (is) hallgattam, amikor írtam, így a választásom erre esett. Meg aztán, nekem ez a kedvenc feldolgozásom Samtől, és a Baekyeol szálra Ed Sheeran zenéje illet, a Suchen szálra meg Sam Smith zenéje, szóval ezt így jól kitalálták ők is XD Bár azért a Baekyeol szálra a dalban tett kijelentések még nem feltétlenül igazak, meg az is lehet, hogy soha nem is lesznek, de olyan szép az a zene. Mai napig a kedvenc zenéim közé tartozik;; Egyébként így belegondolva olvasás közben talán én sem szoktam zenét hallgatni, legalábbis egyes történetekhez nem. De azért más az írás meg az olvasás. Nekem íráshoz szükségem van rá, mert a dalszövegekből is szoktam ihletet meríteni, ami ebben a fejezetben nem történt meg, de a többiben általában belecsípek egy-két dalszövegből kivett mondatot a leíró részhez, vagy éppen a párbeszédbe építem bele.

      Már szerintem egyszer mondtam neked, hogy én sohasem fogom megunni, ha tőlem idéznek, mert kibaszott jó érzés:D Én imádom, ha kiemelik a kedvenc jeleneteiket a történeteimből, mert legalább tisztában leszek vele, hogy kit melyik rész ragadott meg a leginkább.
      HOGY MIT CSINÁLTÁL? DOFKWOKFEQOFKDK. Egyébként igen, Baekhyun törékeny lelke itt összetört, és csalódott volt meg ilyenek. Szegény csaj karakteremet mindenki utálja, de legalább már tisztában vagytok vele, hogy miért nem írok heteró történetet XD Én egyszerűen nem tudok olyan lány karaktert alkotni, aki nekem vagy nektek megfelelne. Mert én csak ilyet tudok - apuci pici lánya, sok pénzzel, kevés ésszel, nagy mellekkel, tipikus szőkeciklont, aki mindent megkap. Egyébként ha egyszer elkezdem a Dark Innocence történetemet, akkor a lány karakterem ugyanilyen lesz, csak hát nem ennyire durván, legalábbis minden tőlem telhetőt megteszek. És nem tudom, hogy miért írom így a lányokat, talán ez valami berögzültség, mert én a yaoi felé hajlok jobban, és ösztönösen írom így, vagy nem tudom mi lehet ennek az oka. Végül is, amúgy sem kedvelem a lány karaktereket, mindegyikkel volt eddig valami bajom. De nagyon eltértem a tárgytól, csak hát ezt el kellett mondanom. Azt hiszem, hogy Chanyeolra lassan új ruhakollekciót kell aggatnom, mert kezdem úgy érezni, hogy olyan mesefigura, akiken csak egy ruha van mindig XD MINT SPONGYABOB.
      Na, pont az előbb írtam le a lány személyiségét, de tényleg kis buta csitrit kell elképzelni, egy kis előkelő ribancot:D Igen, amúgy az vicces volt, mert először ezt szerettem volna, hogy Baekhyun a képébe törölje a lánynak, hogy rosszul tudja ezeket a dolgokat Chanyeolról. Aztán gondolkoztam, és rájöttem, hogy Chanyeol régen aludhatott xy órát, amennyit a lány állított, meg xy kanál cukorral ihatta a kávét, amennyit a lány mondott, ezért inkább nem akartam jobban belebonyolódni XD Végül lezártam annyival, hogy pár év elteltével ezek a szokások csak nem változnak ilyen mértékben. Bár az alvásban nem vagyok biztos, már csak apuból kiindulva sem, mert szegény konkrétan 3-4 órákat alszik, de úgy látszik, hogy ez elegendő neki.
      Igen, Jongdae felbukkant, mert hát nem tudom xd Csak írtam, ahogy gondoltam, de lehet, hogy ez rosszul sült el. Igazából úgy gondoltam, hogy Baekhyun csak pár percig kereste Junmyeont, aztán meglátta Jongdaet, és nem is érdekelte többé a főnöke, mert valahogy ki akarta onnan juttatni Jongdaet. Aztán gondolom Junmyeon a buliban van, csak Baek nem találta meg a nagy embertömegben, legalábbis az én képzeletemben XD De nem, nem lesz a lánnyal - akiről igazából még semmi nem derült ki. De ő nem lesz ilyen hülye ribi, mint ez a másik lány.
      Jongdae érzelmei majd csak a következő fejezetben kerülnek felszínre. Hojjoj, mi lesz még itt:D Igazából én se tudom, csak beugrott egy jelenet, azt biztosan beleírom, és hát Jongdae lesz benne. Csak ennyit mondok.

      NEM, SEMMI, ÉS NEM IS LESZ EGY DARABIG, VAGY EGYÁLTALÁN NEM IS LESZ. Nekem is Baekyeolista lelkem van, de ezt akkor sem szabad elhamarkodnom. ;;

      Törlés
    3. Balfasz 1, Balfasz2 ? XDDDDDDD Well, igazán találó egyébként, én is így jellemezném őket, Chanyeolt még érzelmi analfabétának is, bár vannak ám neki érzelmei, nem is kicsik - de nem az, amire gondolsz:D Hát... értem én, hogy miről beszélsz, és olyan jólesik ezt olvasni;; De tizenhat nap az tizenhat nap, és annyi idő alatt nem hiszem, hogy egy pali (akiről még a nemi identitása sem derült ki) beleszeret egy másik paliba, és egyből megcsókolja meg miegyéb más romantikus cucc, bár nagyon kecsegtető lenne ilyet írni vagy olvasni:D

      Az a jelenet nekem azért volt bensőgéses - a szavaiddal élve-, mert egy teljesen komoly témából hirtelen csöppentek át könnyed témába, ahol már a mosolygás volt a középpontban, és hogy ketten nevettek, együtt. Szerintem ez tette igazán bensőségessé, és ez tényleg nem vicces rész volt, hanem mosolygós:) EMELD KI AMI TETSZIK, NEM HARAPOK ÉRTE.

      Nyugodtan kiemelhetted volna Jongdae levelét amúgy, nem lett volna baj:D Az a levél... Hát nem tudom, gondolom senki nem jött rá a mögöttes tartalomra, de a következő részben bővebben kifejtem. A mikor dugtok már kérdés... NEM IS JONGDAE KÉRDEZTE BAEKHYUNTÓL, HANEM TI XD Csók? Egyszer azt mondtam neked, hogy még 2-3 rész, ugye? Hát... én nem akarlak elszomorítani XD De azt a csókot ki kell várni, hogy legyen egy hatalmas atmoszférája.

      Azért nem történt meg, mert nem lehet:D Meg olyan furcsa lett volna, hogy csak úgy random hátulról megöleli Baekhyunt, akkor pedig ez lett volna a furcsa.

      Egyébként ezt most én is rövidebbnek gondolom, mint mondjuk az előzőt, viszont nem volt az, legalábbis a karakterek számát illetően. Nem emlékszem pontosan, hogy az előző fejezetben mennyi lett a karakterek száma, de nem lehetett sokkal több, mint ebben a részben. De próbálom a következőt hosszabbra írni, már csak ötleteket kellene begyűjtenem, de remélhetőleg nem hagy el az ihlet:3 Emelj ki mindent, amit szeretnél, és szeretném, ha ki is emelnéd, olyan jólesik, de tényleg;;
      Köszönöm, hogy írtál ♥

      Törlés
  6. Szia~~ :)
    Istenem, annyira szépen megfogalmaztad ;.;
    Őszintén, ennél a csajnál tenyérbe mászóbb, legszívesebbenkitépnématorkát-karaktert még sosem olvastam. Komolyan gratulálok hozzá. Lehet, hogy az is közre játszott, hogy Baekhyun is egy véleményen volt velem és ugye az ő szemszögéből "nézzük", de ennyire még akkor sem hiszem, hogy utáltam karaktert. xD És még csak nem is ismeri a szokásait, csak behabizza.. istenem ><
    Baekhyun mindent megtett, de legalább Jongdae nem saját szemével látta és egy hozzá közelálló mondta el neki. Annyira feszült voltam miatta, mert annyira megszeretetted velem ChenChent ;.; Gonosz vagy.. nem, dehogyis, ne higyj nekem, szeretlek, csak sajnálom őt. De annyira rámenős és laza, még utána is ő a legmenőbb. UTÁLOM, HOGY ERŐSNEK PRÓBÁLJ MUTATNI MAGÁT! Miért? Inkább sírj, de ez mi... (Úgy van drága, "csajozz" be, Xiuminnál úgyis te vagy a fiú :3 ;P) De ettől csak még sebezhetőbbnek tűnik. Hülye Suho, még hogy kiélvezi azt az időt, amit még lehet... megölöm. *sajnálja, de nem szereti szenvedni látni azokat a karaktereket, akiket szeret és ezért nyilvánosan szidja azokat, akik bántják*
    Chanyeol magyarázkodik... nem meglepő, de mégis. *felcsillant a remény a szemében, hogy az egyikük végre tökös lesz*
    Jongdae még így is a legnagyobb arc :3 Imádom, hogy ilyen szó kimondó ^^
    "Halk lépteket hallottam, és titkon abban reménykedtem, hogy a kezeit a derekam köré fonja, de ez nem történt meg." Itt úgy összefacsarodott a szívem. Persze, nyilvánvaló volt, hogy nem fogja megtenni, de most megint olyan érzéssel fejeztem be az olvasást, mint az előzőt. Imádtam, de olyan szomorkás volt.. jó nem csak ez miatt, de a viszonzatlan szerelem olyan fájdalmas, főleg egy uke szemszögéből. Jó azért a vége cuki is lett a szomorú mellett. :3
    Úgy örültem, hogy végre olvashattam és mindent imádtam benne. ^^ Jó 18+assal még inkább *kis telhetetlen*, de majd ha nem is az, valami hasonló lesz, azt meg bőven kivárom, főleg ha ilyen csodákat olvashatok ^^
    Köszönöm szépen, hogy ihlethiány ellenére hoztál újat. Örülök, hogy kipihented magad. ^^
    Köszönöm, hogy olvashattam. Várom a folytatást :3
    Volt csendes olvasód~~ (hahahhha... na mit szólsz, milyen eredeti nevem lett? ^^ ) *még ő sem hiszi el*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, kedves volt csendes olvasóm!:D
      Igen, bevallom, a lány karakterekkel amúgy is mindig hadilábon áltam, egyszerűen nem tudom úgy jellemezni a lány karaktereimet, hogy az az embereknek szimpatikus legyen. Mert ilyen hisztigépeket sikerül csak írnom, pedig én rohadtul nem vagyok ilyen, legalábbis remélem XD De hát ez volt a célom, hogy megutálja őt mindenki, úgyhogy sikeresen elértem egy valamit.
      Úristen, sorra sikerülnek a céljaim. Egyébként sosem hittem volna, hogy én valaha ilyen karakterekkel el fogom azt érni, hogy megszeressen valaki egy olyan embert a bandából, akit kevésbé kedvelt. Mert hát gyökerek, még Chanyeolból is kiindulva, Baekhyun meg...XD Na jó, azért azt tudtam, hogy Jongdae tarolni fog. És igazán örülök ennek, hogy sikerült megszeretned, mert ő egy csupaszív fiú:3 Hát... valószínűleg és sosem fogok Xiuchent írni, pedig aranyosak együtt, csak... Suchen szent és sérthetetlen.
      Chanyeol egyre furcsább és furcsább lesz. A végén még kiderül, hogy egy rohadt ufo:D
      Igen, Jongdae király, imádom, ha ilyen a karaktere. Minden történetben ő volt a kedvenc karakterem, mert Jongdae személyiségét nem lehet elrontani.
      Én már nem is emlékszem, hogy mi volt az előző fejezet befejezése. Egyébként nem akarok én minden részt ilyen szívfacsaróra írni, csak nehéz megállni, hogy ne írjak bele egy kis drámát, mert jaj, én nagyon imádom a drámát.
      Nagyon aranyos vagy, annyira örülök neki, hogy tetszik a történet:3 Hát nem tudom, hogy valaha is írni fogok-e erotikus jelenetet, mert nem az erősségem, és nem tudom úgy átadni, mint ahogyan én szeretném. Régebben olvastam egy történetet, a lány nem volt valami jó író, viszont a csókjelenetei taroltak, olyan élethűen tudta ábrázolni, hogy le a kalappal előtte. Azt hiszem, nekem nem abban rejlik az erősségem XD De majd próbálok nektek valami aranyos akármit összehozni;;
      Köszönöm szépen, hogy olvastad!*_* ♥
      Igen, nagyon kreatív neved lett, most már mindenki tudni fogja, hogy ki vagy teXD

      Törlés
    2. Css~~~ ezt senki sem látja csak te.. még én sem O.o
      Szerintem tökéletesen sikerült :33 főleg, hogy nekem az ilyen dolgok nagyon nem jönnek le :D
      Igen, megértem Suchent :D és hihetetlen de már a valóéletben is csak szeretni tudom ez a nyomit szóval köszönöm :333 olyan egy troll~~
      Nem feltétlen kell bele olyan jelenet, sőt.. de utalást az kérek ;3
      Szóval ne foglalkozz senkivel, írj nekünk mert mi megérdemeljük, hisz olyan kis cukik vagyunk mint Yoda, amikor bármit megtesz Baeknek, csak mi véleményt írunk *világéletében logikátlan volt* Szóval az a lényeg, hogy imádom ahogy és amit írsz. SUCHEN és BAEKYEOL és szeretés van :3 mármint téged szeretés ;3 <3

      Törlés
    3. Úristen, végre nem névtelen vagy:D Bár fogalmam sincs, hogy mi ez a név, de legalább most már nem névtelenül írsz.
      Itt én tartozom neked köszönettel, amiért olvasod a történetem, és még írsz is hozzá, de még milyen szépeket. Az már csak öröm nekem, hogy közben valaki megszereti a fiúkat, akiket általánosságban nem kedvelt, vagy semleges volt számukra. Egyébként én is így kezdtem... Nagyon nem szerettem Jongint az exos korszakom idején, aztán egyre több képet és videót néztem róla, de egy fanfiction is nagyon nagy hatással volt rám. Azóta Jongin életem értelme, nem is tudom már, hogy mi nem tetszett benne, amikor annyira elragadó mosolya van, és abbahagyom, mert órákat képes vagyok róla beszélni XD
      Utalás az olyan jelenethez... Lehet róla szó hahaha. De minden tőlem telhetőt megteszek, hogy még jobban szeresd :3
      Igen, értetek megéri, aki mindig kitarottak mellettem. Imádlak titeket, és köszönöm, hogy itt vagy nekem :3 ♥

      Törlés
  7. Akármikor olvasok tőled akármit, mindig rá kell jönnöm, hogy eszméletlenül fogalmazol, és olyan dolgok jutnak az eszedbe, hogy az embernek leesik az álla *-*
    Szegény Baek az elején, azt hittem leütök valakit, annyira rossz volt olvasni a kis husikának a fájdalmát TT__TT Az a nő meg egyáltalán nem szimpatikus... Biztos vagyok benne, hogy a jövőben még meg akarja majd kavarni a szart, de remélem ugyan úgy nem fog neki sikerülni, mint most. MÉG FELVÁGOTT AZZAL, HOGY CHANYEOL SZERETTE, HÁT MINDJÁRT LEÜTÖM :@@@ De hát igen, nagyon jókat nevettem azon a részen, ahol Baekhyun jobban tudta a dolgokat Chanyeolról, mint a csaj XDDD Nagyon tetszett, már csak akkor lett volna jobb, hogyha Baek mindig kijavítja a kis picsát, az meg sül, mint tojás a motorháztetőn xDD
    ÉS MEGJELENT JONGDAE NE MÁÁÁÁR TT__TT Viszont sokkal lazábban fogadta a dolgokat, mint arra én számítottam. Az a rész pedig ahol megköszönte Baeknak, hogy elmondta szerintem a kedvencem lett *-* Fogalmam sincs miért, de nekem az a rész annyira tetszett, hogy az hihetetlen. Meg a "Mióta van együtt a ribanccal?" kérdés :D Komolyan mondom imádom ezt az embert, az egyik kedvenc karakterem és szörnyű belegondolni, hogy most mi lesz vele. Ráadásul úgy, hogy most először csesztek ki vele (ez a rész szintén díjat érdemelne) JOONMYUN PEDIG HOVÁ LETT??!??!?! Ajánlom neki, hogy ne a kis ribanccal legyen valahol, mert akkor sok mindenkiben kárt teszek >.<
    Az esti csevegést pedig nagyon jól megoldottad :D Az egyik pillanatban még a komoly dolgokról ejtenek szót, a másikban pedig már arról viccelődnek, hogy Jongdae hányni fog xDDDD Gondolom Baek a hányást akarta feltakaríttatni Chanyeollal, de ettől függetlenül remélem még kifog vele cseszni :$ Habár Channie kis "elszólása" a kávézás közben lehet megmentette őt :(
    Nagyon tetszett, mint mindig és alig várom már a következőt :D Ja és kérdés MIKOR FOGNAK MÁR CSÓKOLÓZNI/DUGNI?! Igen, szerintem már mindenki ezt a pillanatot várja, még Jongdae is, úgyhogy kedves írónő add meg nekünk azt, amire mindenki vár :3 ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen te lány, ezeket a szavakat meg sem érdemlem, én egyáltalán nem érzem magam jó írónak, a gondolatokat pedig... csak írom, amit a szívem diktál (ezt nem tudom, hogy még mennyiszer fogom leírni mindenkinek xd). De tényleg örülök, hogy tetszik a fogalmazásom, sokat jelent nekem az írás, és próbálok fejlődni, meg minden.
      Szegény Baekhyun, ugye?:D Mindenki hogy sajnálta szegény lelkemet, csak én nem tudtam. De én tudok valamit, amit ti nem hahahaha. Nem árulok el semmit, neked már így is többet mondtam a kelleténél még Jonginnal kapcsolatban is. Igen, ez a lány tipikusan olyan hülye kurva karakter, és muszáj voltam egy ilyet alkotni, hogy mindenkiben nőjön a Baekyeol imádat, még benned is, drága Mirtill:D Nem tudom, hogy mennyire szereted őket együtt, de ha a csaj nem volt szimpatikus, az már egy jó jel. Bár oké, ez a gazdag ribanc karakter kinek lett volna az xd
      Gondoltam rá amúgy, hogy Baekhyun beszólhatna a csajnak, de az Chanyeol szemszögéből furcsa lett volna, meg azt hitte volna, hogy Baekhyun utána kémkedik, vagy valami.
      Jaaaaj, hát Jongdae kínjának a felderítése még csak most kezdődik. Annyit elárulhatok, hogy azért nem fogadta ezt a hírt ő olyan nagyon jól. Minden karakterben benne vagyok egy picikét, Jongdae személyiségébe azt a tulajdonságomat csempésztem, hogy az emberek előtt erősnek mutatja magát, aztán amikor egyedül van összeroskad a fájdalomban. Sokszor érzem úgy, hogy nagyon nagy rajtam a nyomás, amikor egyedül vagyok... És mostanában egyre többet vagyok egyedül, mert valami megmagyarázhatatlan dolog miatt szomorú vagyok, és rossz érzés. De majd csak elmúlik :( Neeeeem, Junmyeon nem a kis ribanccal van valahol. Vagyis még az is lehet, kinek mennyire erős a fantáziája hahaaaha. De egyébként én csak arra gondoltam itt, hogy az étteremben van, csak az anyja ide-oda vonszolja, hogy bemutassa ennek meg annak.
      Én is ki akarok még valahogy cseszni Chanyeollal, de egyszerűen nincs ötletem. Az utolsó reményem Jogdae hányása volt, de akkor meg megzavartam volna ezt a reggeli könnyed beszélgetést, úgyhogy inkább elvetettem ezt az ötletet. Remélhetőleg kitalálok valami jó kis szivatást. Megkérdeztem egy barátomat, és olyanokat mondott, hogy nem publikus XD De te lány, nem tudom, hogy miért nem szereted Chanyeolt, és aggaszt, hogy nem szereted Chanyeolt, mert ő egy tünemény, imádnivaló meg ilyenek.
      IGEN, MÁR MINDENKI EZT VÁRJA XD Hát nem tudom, már elterveztem egyszer fejben, hogy még nagyjából 1-2 rész a csókig, de jobban elhúzódik, mint gondoltam. Egyébként nem is szeretném, ha nagyon hamar csók lenne közöttük, ez most így nekem olyan jó. Baekhyun lelki gyötrődése, hahahahhaha fájjon csak nekiXD De miattatok próbálom majd sürgetni magam, úgyis rávesztek erre az ördögi dologra, mert nagyon engedékeny vagyok.
      Köszönöm, hogy írtál ;; ♥

      Törlés
  8. Szia Vivi!
    Itt volnék végre én is. ^^ Nem tudom mi a bajod ezzel a résszel, nekem elképesztően tetszett. Bár megértem, az íróknál természetes, hogy elégedetlenek a munkájukkal, de most tényleg minden rendben volt a fejezettel. Oké, rövid volt, de ennyi. Ismét olyan páratlanul fogalmaztál, hogy csak ájuldozni tudtam. ;-) Baekhyun szenvedése nagyon elszomorító volt, a szívem szorult össze minden mondattól. Jongdae megjelent a bulin...o_O volt egy efféle sejtésem, hogy valahogy odakeveredik, de arra nem számítottam, hogy Baek olyan egyszerűen elmondja neki.
    Az a nő... Eleve úgy állok a legtöbb nőhöz egy yaoiban, hogy nem kedvelem, de ő még tett is érte. Chanyeol nagyon jól teszi, hogy már nem érdeklődik iránta. Miért is kéne... Rettentő aranyos volt, ahogy Baek tudtára adta mindezt, így talán megnyugodott.
    Lehet, hogy megfogom bánni, de én most kijelentem, hogy nem várom a kekszet, úgy mint Jongdae :-P Bocs, de ha már attól kifordulok magamból, ha Chanyeol csak felvesz egy fekete inget, mi lenne velem egyéb tevékenységektől...az egészségem fontosabb. :-P Na persze ki tudja mit fogok mondani, amikor már épp valami nagyon intimet olvasok velük. ^^
    Jaj, az agyam le van amortizálódva, nem vagyok képes többet írni.
    Sehun levele még izgat...meg az, hogy Jongdae hogy adja Junmyeon tudtára, hogy tud az esküvőről... Amúgy a kedves vőlegény merre járhat. Szerencsére Channak nem kell Jongdae után takarítani. XD
    Várom a folytatást. Pusz
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ditta!:)
      Igen, valahogy az írók mindig elégedetlenek a munkájukkal, magam sem tudom, hogy miért nem tetszik ez a fejezet most. Bele kell rázódnom, nem ment olyan könnyedén az írás az ihlethiány miatt, meg nem gondolom úgy, hogy ez izgalmas rész lett volna :( Én pedig mindig izgalmas részeket szeretnék hozni nektek. Tényleg rövid volt? Szerintem az előző fejezet is hasonló hosszúságú volt, talán egy kicsit hosszabb, de tényleg csak egy hangyányit. Egyébként én is rövidnek gondolom, de örülök, hogy ennyit ki tudtam préselni magamból.
      Baekhyun szenvedése most valahogy mindenki számára együttérzést keltett, aminek nagyon örülök. Well, hát mivel sejthettétek, hogy úgyis ott lesz a bulin Jongdae, ezért próbáltam érdekesebbé tenni azzal, hogy Baekhyun elmondja neki ezt a kis galádságot.
      Szegény lány karakterem...XD Mindenki utálja, bár teljes mértékben érthető okokból. És ez az, amiért nem próbálkozom heteró írással. Pedig valakinek biztos könnyebb, de nekem esküszöm, hogy nem XD Baekhyun a legkirályabb, annyira azonosulni tud vele az ember, hogy az valami eszméletlen.
      Na végre valaki! Örülök, hogy ezt mondod, még ha csak az egészséged érdekében is XD Meg amúgy is... tőlem erotikusat olvasni... nem igazán vagyok a híve, és nem is tudok olyat írni.
      Sehun levele... Jaj, de utálni fogtok miatta:D Jongdae és Junmyeon párbeszédére én is kíváncsi leszek, hogy hogyan fogom megoldani Baekhyun szemszögébőlXD Mert részletesen le akarom írni, bár lehetséges, hogy nem lesz az. A kedves vőlegényt én úgy képzeltem, hogy az anyja fogságában van, miközben a gazdag és elit vendégeknek mutatkozik be.
      Köszönöm, hogy írtál!;; ♥

      Törlés
  9. Úgy látszik kénytelen vagyok újra írni, mert ismételten csak a blogger...
    Na, lényegében annyit írtam le az előzőkben, hogy még mindig istenítem a fogalmazásmódodat, és biztosan állítom (hiába tagadod) megállná a helyét az írásod a nagy emberek között. Komolyan mondom, beleszerelmesedtem ebbe a fogalmazásmódba!
    A történetről meg annyit, hogy túlzott empátiám révén nagyon is bele tudtam érezni magam a két szomorú szingli (figyeled az alliterációt? :"D) érzéseibe. De azért reménykedem benne, hogy végre megadod nekik a boldogságot és végre boldogan élnek amíg meg nem...Szóval lényegében ennyi lett volna. Ne haragudj, hogy nem sikerült hosszabbra, a másik egy regény volt talán, de nem tudnám ugyan úgy leírni meg már türelmem sincs hozzá ><
    Folytatást kérek minél hamarabb Bestseller írónő! :D ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A blogger sokszor kicseszett már velem is, nem tudom, hogy mivel érdemeltem ezt ki xd De úgy látom, hogy veled sem túl kedves olykor.
      Na jó, gondolom, hogy a tagadás olyan "izé" lenne tőlem, ezért nem tagadom. De sohasem tagadtam, csupán csak túl nagy szavakat használsz, amiket tényleg nem gondolok reálisnak. Egy bizonyos keretig tudom, hogy mire vagyok képes, tudom, hogy nem vagyok olyan rossz író, de te tényleg túl nagy szavakat használsz, bár jólesik. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem.

      Figyelem az alliterációt, nagyon király vagy hallod:D Nem tudom, hogy megadjam-e nekik a boldogságot, lényegében semmi sem tart örökké, és én mindig ehhez tartottam magam. Tudom, furcsa vagyok, de ettől függetlenül hiszek a szerelemben, csak a boldogan élünk, amíg meg nem-ben nem. Aztán majd ha szerelmes leszek lehet, hogy megváltozik a véleményem xd
      Bestseller...T_T Hát persze.
      De azért köszönöm♥

      Törlés