Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Szívritmus csapda (BaekYeol) - kilencedik fejezet (17,5+)

||



 ... de éreztük a száguldást




Az olajzöld kötény szinte fojtogatott, egyáltalán nem felelt meg az én etikai kritériumomnak, nem is értem, hogy Junmyeon hogy választhatott ilyen szar színt. Lomha tempóban töröltem az asztalt, az igényes hölgytől, aki pár perccel ezelőtt távozott még borravalót is kaptam, amihez egy kacsintás is párosult. Most tényleg elhitte az a banya, hogy lenne nálam esélye? Mindenesetre, imádtam az ilyen könnyűvérű, jó módban élő vendégeket, akik játszi könnyedséggel adtak az alkalmazottaknak meglehetősen nagyvonalú összeget. Mindig mosolyognom kellett az ilyen nőkön, egy pillanatra el is felejtettem, hogy mi történt pontosan egy hete. Bár hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem látom magam előtt Chanyeol olvadt csokoládé barna szemeit, vagy a nedves haját, amibe annyira bele akartam túrni. Esetleg a vastag ujjait, amik olyan jólesően masszírozták ki a vádlimból a fájdalmat, hogy vissza kellett magam fognom, hogy ne adjak ki félreérthető hangokat. Egy pillanatra el is mosolyodtam a saját ostobaságomon, és más irányba próbáltam terelni a gondolataimat. 

- Baek, beszélhetünk? - feldúltan kérdezte Jongdae, a karomat enyhén szorítva, a mindig mosolygós szemei pedig most egészen mástól csillogtak.
Semmit sem mondtam, a görcsösen szorongatott ingemről elvettem az ujjait, majd a csuklójánál megragadva kezdtem el őt húzni a lépcsők felé. 
Ott mindig jókat tudtunk beszélni, a téma már mellékes volt. Viszont tudtam, hogy egyedül ott nem fognak zaklatni minket a mindenre kiéhezett fülek. 
- Mi a baj? - kíváncsian kérdeztem végül, amikor már felértünk a kanyargós lépcsőkön. 
- Én csak... Úgy érzem, hogy valamit eltitkol előlem Junmyeon - fájdalmasan tördelte az ujjait, és nem akart a szemembe nézni. 
Ilyenkor bújt elő a pszichológus énem, háttérbe szorítva minden más megszokott személyiségemet. Ha valamelyikünknek szüksége volt egy kiadós, lelki békét megnyugtató beszélgetésre, akkor mindig örömmel vállaltuk el ezt a másikért. 
- Van rá valami okod, hogy így érezz? 
- Az utóbbi napokban láttam, hogy megbámulja a csajokat. Jó, ez még nem is zavarna, de miért pont előttem csinálja? Én is csak akkor bámulom meg a ciciket, ha nem vele vagyok - keresztbe fonta a karjait, én pedig próbáltam visszafojtani a nevetésem, amit egy apró mosollyal intéztem el. 
- Jongdae, most komolyan... Ez mindkettőtök számára új, még sosem volt pasid, vagy tévedek? - kuncogva kérdeztem, ő pedig nemleges választ adott. - Akkor az első egy hónapban ne várj tőle sokat. Junmyeon számára a nők most tiltott gyümölcsök. És mi az, hogy megbámulod őket, ha hyung nincs veled? Akkor te is ugyanazt csinálod, csak te a háta mögött. 
- Akkor se nézze őket! - erélyesen mondta, szinte már ordibált, én pedig azt hittem, hogy le fog ütni, olyan vehemensen lendítette a karját. 
- Hé, nyugodj meg. Jongdae, miért nem hoztunk fel ide soha székeket?
- Félek, hogy nem vagyok elég jó neki. Mi van, ha igazam van? - félve nézett a szemembe, én pedig nem tudtam, hogy mit válaszolhatnék neki. 
- Ugyan, te is megbámultad a csajokat a barátnőid mellett is. Szerintem Junmyeon csak fél a kötődéstől - próbáltam biztató szavakat mondani, és tényleg úgy gondoltam, hogy mindketten féltek attól, hogy ez a párkapcsolat egyszer komoly fordulatot fog venni. 
- Baek, nekem azok a nők nem voltak elég jók, ezért bámultam meg másokat... Kibaszottul nem nyugtattál meg. 
- Bocs, mindig is te voltál a jobb a lelkizésben. De... ti dugtatok? Miért érdekel ennyire? 
- Mi? Nem! Jézusom haver, verd ki magadnak, utána keress valakit, aki elvisel téged - megveregette a vállam, majd elindult lefelé, de megragadtam a csuklóját, amitől fájdalmasan felszisszent. 
- Beszéltetek erről Junmyeonnal? 
- Még nem - hezitálás nélkül mondta, majd mintha gondolkodóba esett volna. 
- Akkor ideje lenne. Menj oda hozzá. Lehet, hogy csak túlreagálod az egészet. 
- Azt kellene tennem? Még meggondolom. Kösz a tanácsot. 


Már csak pár óra választott el attól, hogy a munkaidőm lejárjon, és hogy végre érezhessem a puha ágyam kényelmét. Lehengerlően fáradtnak éreztem magam, a végtagjaim fájdalmasan zsibbadtak, de továbbra is úgy sikáltam az asztalt, mint egy rendes, munkaszerető gyerek. Meglepő módon, a mai napon nem történt semmi egetrengető dolog velem, vagy az étteremben, és a csapongó létszámnak köszönhetően nem volt szükség zenei aláfestésre, legalábbis Junmyeon állítása szerint, amit én szomorúan fogadtam el. De a főnöknek még mindig olyan nézése volt, amit bármilyen sorozatgyilkos megirigyelhetne, ezért nem volt más választásom, csak a keserű beleegyezés. Egyébként is, az ő szava szent és sérthetetlen. Azt hinné az ember, hogy ez a rózsaszín ködfelhő lepte állapot még sokáig fog rajta uralkodni, de Junmyeon nem ismert könyörületet, ha munkáról volt szó. Elmélkedésemből egy kar a vállamon, és egy régi, de felejthetetlen illat zökkentett ki. 
Elakadt a lélegzetem, ahogy ránéztem, az érzéseim önálló életre keltek, és nem tudtam őket kontrollálni. Nem éppen így terveztem, de a karjaiba omlottam, és úgy öleltem, mintha az életem múlna rajta. És ő visszaölelt.

Magamban próbáltam rendezni a szívemben érzett örömöt, de leginkább a fájdalmat és a kétségbeesést. Ugye, ez nem csak egy álom? Mindennél jobban reméltem, hogy nem csak a képzeletem játszik velem csúfos játékot, amiben végül én veszítenék. 
- Ennyire hiányoztam? - nevetve kérdezte, miközben a hátamat simogatta. 
A felkavaró érzelmek egy pillanat alatt elsöpörték minden iránta érzett és belé vetett rémületem, a szívemben pedig tüzijátékok hada cikázott, szinte lifteztek. 
- Te rohadék! Hol voltál eddig? 
- Erre-arra. Baekhyun, megfojtasz - még mindig nevetett, de a hangjából kivehető volt, hogy nehezen veszi a levegőt. 
- Nem érdekel, megérdemled - a szívem civakodásba lendült az eszemmel, végül az utóbbi fölényesen győzött, nagy nehézségek árán elengedtem Sehunt, és egy asztalhoz invitáltam, hogy mindent kikérdezzek tőle. 
Időközben társult hozzánk Junmyeon, Jongdae, Kyungsoo és Minseok is, akik mind kirobbanó jókedvvel üdvözölték Sehunt. 
- Mi tartott ilyen sokáig? 
- Most már velünk maradsz? 
- Újra itt akarsz dolgozni? Mert akkor előre szólok, hogy nem tartok igényt hálátlan, neveletlen kölykökre. 
- Hé, egyszerre csak egy kérdést! És hyung... nahát, semmit sem változtál - az utolsó mondatát Junmyeon felé intézte, majd mindketten szeretetteljesen elmosolyodtak. - Eddig Amerikában voltam, ott modellkedtem. Sajnálom, nem kellett volna szó nélkül lelépnem, de tudjátok, hogy mennyire utálok búcsúzkodni. És nem, nem maradok itt. Pár napra jöttem haza, mert az InStyle felajánlott egy fotózást. De muszáj volt látnom titeket. 
- Ó, akkor neked már elkezdődött a nagybetűs élet - Kyungsoo büszkén elmosolyodott, majd megveregette Sehun vállát. 
- Nos, igen. És veletek mi történt? Csajok? 
A kérdés hallattán én és a főnök egymásra néztünk, és nehezen tartottam vissza a nevetésem. Bár, ha az én helyzetembe gondoltam... 
- Én azt hiszem, meg fogom kérni Miyoung kezét - büszkélkedve mondta Minseok, mi pedig hatalmas gratuláció-áradatban részesítettük. 
- És te, Kyungsoo hyung? Még mindig Hyeri-vel vagy? 
- Igen, és már egy éve szerelmet vallottunk egymásnak - válaszolta Kyungsoo olyan igazi, nyáltól csöpögő tekintettel. 
- Remélem, hogy most már együtt maradtok! És ti, Junmyeon hyung, Baekhyun hyung? 
- Én most kezdtem bele egy kapcsolatba, de nem szeretnék róla beszélni - mondta Junmyeon, a többiek pedig megértően, bár furcsállva bólogattak. - Hé, irány dolgozni! Még van húsz perc. 
Remek...




Fáradtan estem be az ajtómon, a lábaim automatikusan vezettek az ágyam felé, én pedig boldogan engedelmeskedtem az akaratuknak. Még a cipővel és az idegesítő inggel sem bajlódtam, egyszerűen csak bedőltem a puha párnák közé, és pár pillanatra lehunytam a szemeimet.

Tényleg csak pár pillanatig tartott, mert valaki kizökkentett a hosszas ajtódörömbölés következtében. Idegesen nyúltam végül a kilincs után, az ajtót már reflexszerűen nyitottam ki, hogy beljebb tudjon jönni Chanyeol.
- Mit akarsz? - nyűgösen kérdeztem, hatalmas fizikai fájdalmak közepette.
Pedig nem is megterhelő munka, fizikailag mégis a padlóra tud olykor küldeni.
- Te mondtad, hogy jöjjek át! Még reggel - válaszolta zavartan, majd mintha már ez a mindennapjaihoz tartozott volna, kényelembe helyezte magát a kanapén.
Park Chanyeol... Már megint rohadt fekete ingben volt. Ha ez így fog folytatódni, én rövid időn belül meg fogok őrülni. Leültem mellé, tisztes távolságot hagyva magunk között.
 - Lefárasztott a munka. Megmasszírozod a nyakam? - életemben először kértem, és nem követeltem. Azonban átgondolva rossz ötlet volt, mert így akár el is utasíthatta volna.
De még csak ellentmondás, vagy egy reményvesztett sóhaj sem szökött ki a torkából, azonnal megszüntette a köztünk lévő távolságot, és bizsergetően kezdett először csak simogatni, majd masszírozni. Megfordultam, hogy könnyebb dolga legyen, így tökéletesen hozzáfért a nyakamhoz, és legalább nem kellett néznem még csak féloldalasan sem, ahogy megfeszülnek a tökéletes izmai.
- Ó, igen. Ez rohadt jó - halkan sóhajtottam, majd a vállára dőltem, így nem tudott tovább masszírozni. - Chanyeol...
- Hm? - dünnyögött, a kezei még mindig a nyakamon voltak.
Megfordultam, hogy bele tudjak nézni a kávébarna szemeibe, azonban ez nagy hiba volt. Mindig is olyan ember voltam, hogy ha nem mutattam ki az érzéseimet valaki felé, abba beleőrültem. Az érzéseim szinte tapinthatóak voltak, a sóhajok tucatjával szöktek ki ajkaim közül, ahogy megláttam őt és realizáltam, hogy csak egy leheletnyi távolság van köztük. Kibaszottul. Meg. Fogok. Őrülni.
- Izgass fel - a kívánatos ajkaira leheltem, és mindennél jobban bele akartam túrni a hajába, azonban ő ellökött.
Megszakadt a szívem, ahogy láttam a kétségbeesett tekintetét, és hogy nem tudott mit kezdeni a kialakult helyzettel.
 - Hogy mi? Neeem, nem, ezt még te sem gondolhatod komolyan - idegesen beletúrt a hajába, majd fel akart állni, de ebben a pillanatban felé tornyosultam, és lefogtam a kezeit.
- Chanyeol, kérlek. Tedd meg ezt nekem. Csak ma este... tegyél úgy, mintha kívánnál. Törődj velem.
Meglepett a reakciója, hiszen ő sosem volt összezavarodva, én pedig annyira hozzá voltam szokva, hogy kihasználom őt.
- Te varázslatosnak láttatod mindezt... Pedig rohadtul nem az - feldúltan mondta, a szemei szinte mérget fecskendeztek az egész testembe.
Fel akart állni, el akarta taszítani a kezem, de én nem engedtem neki, makacsul és akaratosan tartottam fogva. Mélyen a szemeibe néztem, amik most különösen csillogtak, akárcsak az enyémek. Az én szemeim az elfojtott vágytól, az övé pedig valószínűleg a félelemtől. 
- Mert nem látok senkit, csak téged. Kérlek...
- Jó, rendben. Nem hiszem el, hogy mikre veszel rá, bassza meg. De nem csókollak meg! Ez az egy kikötésem van - fordított a helyzetünkön, így most már ő volt felettem. - Törődni fogok veled - teljesen lefektetett, majd rám nehezkedett, és végigsimított fentről lefelé haladva a nyakamtól egészen a hasamig.
Kirázott a hideg, apró libabőrök jelentek meg a testemen, azonban a kéjes sóhajokat és nyögéseket nem engedtem meg magamnak. Mert nem lehet igaz, hogy Park Chanyeol ennyitől képes legyen felizgatni. Bár... ahhoz elég a puszta jelenléte is. Láttam rajta, hogy nem tudja, hogy most mitévő legyen, ezért az egyik kezét a fejem fölé helyeztem, míg a másikkal görcsösen szorongatta az ingem korcát. A tarkójánál megragadva húztam magamhoz közelebb, amint észhez tértem volna, már tovább is indultak fürge ujjai, miközben a lázasan izzó tekintetét az enyémbe fúrta. Ujjai felkúsztak a mellkasomon, egészen a nyakamig, hogy aztán visszacsúsztatva az ingem kivágásába akassza őket.
- Csókold végig a nyakam - vágytól átitatott hangon mondtam, majd Chanyeol forró leheletét éreztem a bőrömön.
Finoman csókolt, bizsergető érzés töltötte el felhevült testem. Mélyen felkavart, a pulzusomat az egekbe lökte, szinte csillagokat láttam a gyönyörtől, ahogy nyelve izzó vasként fonódott feltárulkozó nyakamra. Utána egy apró, leheletfinom puszit kaptam.  Majd még egyet, és még egyet, ugyanarra a helyre a nyakamon, eltalálva minden alkalommal a gyengepontom. Hihetetlen vagy, Park Chanyeol... Egyre mélyebben csókolt, majd apró harapásnyomokat hagyott a nyakam ívénél, és ez kicsikart belőlem egy apró, zavarodott sóhajt. Meghökkentem a hirtelen hevességen, de rögtön megfeledkeztem erről, amint a lenge ingem alá nyúlt és a mellizmomra szorított, közben a nyakamba temetkezett, csókolt és nyalt, én pedig őt istenítve hagytam, hogy tegye a dolgát egy darabig.
- Most... szopogasd mindkét mellbimbómat - mondtam két elfojtott nyögés között, Chanyeol pedig már tette is, amit kértem tőle.
Kezeivel megfogta mindkét lábam, és a dereka köeré kulcsolta, így mesterien összesimultunk, és éreztem minden porcikáját, amitől ismételten kirázott a hideg, teljesen magával sodort az érzés, még többet akartam a forróságából, még többet a szenvedélyéből.
- Finom vagy - suttogta ajkaimra, majd egyre lejjebb haladt a nyelvével, amíg el nem érte a mellkasomat. - És tökéletes.
Finoman szopogatta az egyik mellbimbómat, még a másikkal játszadozott, légies könnyedséggel morzsolta. Megfeszült az anyag körülöttem, és vele együtt a testem is, mikor aztán felágaskodva, egészen finoman, alig érintve a mellkasomat végignyalt rajta.
Amit ebben a pillanatban éltem át, az felért a fájdalom szépségével. Ezen a magányos éjszakán mindketten úgy gondoltuk, hogy ez nem lehet szerelem. De éreztük a száguldást, ami elhitette velünk, hogy csak mi vagyunk ketten.

Néma sóhajok szakadtak fel belőlem, a forró lehelete tűzként égetett, ahol hozzám ért. Ingerlően cirógattak a sötét tincsei, ahogy egyre lejjebb és lejjebb haladt… Ruhán keresztül talán még szexibb volt, ahogy az ing anyagát csókolgatta. Aztán hirtelen felindulásból fenevad szenvedéllyel szakította szét rajtam, hallottam a gombok halk koccanását a padlón, majd láttam Chanyeol aranylóan barna tekintetét, ahogy mélyen a szemembe fúrta övéit, és beharapott ajkakkal közelített vészjóslóan ajkaimhoz.
- Jézusom, Chanyeol... -  leheletfinom mozdulatokkal követtem végig ujjaimmal a gerince vonalát, majd fordítottam magunkon, és lassan szabadítottam meg attól az átkozott fekete ingtől. - Tudod, fekete ingben is rohadt vonzó vagy, anélkül meg pláne - minden egyes kigombolásnál apró csókot hintettem a fokozatosan fedetlenné váló bőrére.
Mozgatni kezdtem a csípőm, ő pedig megtört, és apró sóhajok szakadtak fel belőle, miközben erősen belemarkolt tincseimbe, és majdnem összeérintette ajkainkat.
- Ne engedd, hogy megcsókoljalak. Mert akkor végem van - az ajkaimra pihegett, én pedig megértően lejjebb haladtam, és végignyaltam az álla ívét, majd a nyakát, apró harapásokat hagyva a kulcscsontja mentén.

Továbbra sem hagytam abba csípőm mozgatását, miközben ő is elkezdte velem ellentétes irányba mozgatni csípőjét, a derekamat pedig bizsergető-gyengéden cirógatta, egy percre sem abbahagyva. A másik kezével a nadrágot húzta le rólam, hangos kattanással adta meg magát övem az akaratának, mikor kikapcsolta azt, majd egy mozdulattal húzta le boxerrel együtt rólam. Én sem tétlenkedtem sokáig, egy mozdulattal csúsztam le a testén, majd nedves csókot hintettem oda nadrágon keresztül. Érzékien végignyaltam rajta, miközben felnéztem rá. Találkozott a tekintetünk, majd lehunyta szemeit, és egy aprót nyögött. Jelentősen beleborzongani a látványba már nem volt időm, mert Chanyeol meleg tenyere körém simult. Lassan kezdett el ingerelni, ezzel az őrületbe kergetve engem, de nem adtam meg neki azt az elégtételt, hogy kimutassam az érzéseimet, viszont a testem minden egyes porcikája reszketett.
- Menjünk a zuhanyzóba - mondtam a megmaradt erőmmel, Chanyeol pedig azonnal cselekedett, felkapott az ölébe, és fürdő felé vette az irányt.

De mielőtt még odaértünk volna megállt, és a falnak lökött. Olyan szenvedéllyel vette birtokba a nyakam, hogy támasztékra volt szükségem. Átkulcsoltam a derekát, ő pedig még jobban a falhoz passzírozott, és így ismételten fulladásig összesimultunk. A kezem ölelt, fojtott és simogatott. Nem tudtam, hogy mi ez a megmagyarázhatatlan érzés, mindenesetre borzasztóan élveztem, és azt is, hogy Chanyeol nem undorodott tőlem. Éreztem, hogy ő is izgalmi állapotba került, akárcsak én. A gondolataim csak ezzel az élménnyel voltak tele, arcáról tarkójára és derekára simítottam kezeimet, ő pedig reszketegen sóhajtott fel, majd fordított rajtunk. Tudtam, hogy mit akart, ezért letérdeltem elé, majd kiszabadítottam a zavaró textildarabok fogságából.
- Sosem szopott még le fiú.
- Akkor most megtudod, hogy mennyire rohadt jó érzés - mosolyogva mondtam, majd egy röpke pillanatra a tenyerem duzzadó ágyékára simítottam, amitől mélyen felnyögött.
A számba vettem egész hosszát, először csak lassan, ingerlően nyaltam, apró csókokat elhintve rajta, miközben ő folyamatosan sóhajtozott, és keményen beletúrt a hajamba. Felpillantottam rá; olyan kéjelgő nézése volt, hogy azt hittem menten elélvezek. Egyre gyorsabb tempót diktáltam, Chanyeol pedig egyre hangosabban nyögött. Megismételtem még párszor, majd halk cuppanással váltam el tőle. Egy pillanatra elmosolyodtam a reakcióján, ahogyan durcásan nézett rám, mert kielégületlenül hagytam, utána pedig apró csókokkal hintettem mindenhol, ahol csak értem. Felálltam, és az izmos nyakát átkulcsoltam kezeimmel, Chanyeol pedig bizsergetően cirógatta derekam. Túl sok volt egyszerre ennyi inger, eleve a közelsége, és a forró lehelete bőrömön. Ajkunk szinte összeért, egymás elől szívtuk el az oxigént, én mégis elfordítottam a fejem, tiszteletben tartva a kérését. Látszott rajta, hogy már őt is elragadta a kéj bűbája, ezért nekem kellett cselekednem. Összefűztem ujjainkat, és ténylegesen a fürdő felé vettem nyílegyenesen az irányt.

A zuhanykabinba beérve megnyitottam a vizet, ami kellemesen közepes hőmérsékletű volt, így hagytam, hogy a vízcseppek ránk zúduljanak. Háttal álltam Chanyeolnak, birtoklóan átölelte a derekam, én pedig a vállára hajtottam fejem. A sampont kereste, majd hallottam a tubus nyitódásának jellegzetes hangját, végül magamon éreztem a krémes tusfürdőt, és még az annál is kellemesebb ujjakat, amik bebarangolták az egész testem, apró nyögéseket kiváltva belőlem. A nyakhajlatomba borulva hintett édes csókokat, én pedig sosem fordultam még ki ennyire önmagamból.
- Még sosem szoptam le fiút - mondta vágytól rekedtes hangon, végül ő is térdre ereszkedett előttem, miközben én a fejemet a hideg csempének nyomtam.
Egyből irdatlan gyors tempót diktált. Spirálszerűen öntött el a vágy és a kéj, minden feltörekvő nyögésemet megpróbáltam elfojtani, de acélt fűzve az akaratomba uralkodtam magamon, és megpróbáltam én irányítani a remegő levegővételeimet. Folyamatosan őt néztem közben, egy pillanatra sem hagytam volna ki a látványát, amely még jobban tetézte a kéjt, amit egyre jobban, zsigerből éreztem. Olyan intenzív pulzálással izgatott az egész valója, hogy attól féltem, hamarabb elélveznék, mint azt szeretném. Szájával továbbra sem hagyta abba a kényeztetést, én pedig továbbra is fojtottan nyögtem, és az extázistól már vibráló csillagokat láttam. Még a lábujjaim is belegörbültek az élvezetbe. Azt a kurva! Hullámzó-szorongás tört rám, kínzóan gyorsan - de ebben a pillanatban abbahagyta az eddigi tevékenységét, és mosolyogva állt fel.
- Nem bírom tovább - mondta mámortól izzó tekintettel, majd az ölébe vett, és a csempének ütköztünk, én pedig készségesen fűztem dereka köré a lábaim, végül vártam, hogy végre magamban érezhessem...


- Hyuuung! Baekhyun. BAEKHYUN.
Lassan nyitottam ki szemeimet, az elém tárulkozó látvány pedig kizökkentett minden eddigi képzelgésemből. Hangosan ordítottam, mire Jongdae követte a reakciómat, és ugyanolyan fülsüketítően ordibált, akárcsak én.
- BASZD MEG, JONGDAE!


________________________________________

Sziasztook:3

Ultraszuper gyors voltam, ugye? Magamon is meglepődtem, hogy sikerült viszonylag ilyen hamar befejeznem, ráadásul majdnem 8 oldal lett, és 2875 szó. 

 Egy picit csalódott voltam a véleményekkel kapcsolatban, mert csak az a pár olvasó írt nekem, akik mindig szoktam, pedig mondtam, hogy most igazán nagy szükségem lenne a véleményekre, no sebaj! Remélem, hogy ehhez több vélemény fog érkezni;; MILYEN BIZAKODÓ VAGYOK VELETEK, CSAK AZTÁN NEHOGY CSALÓDNOM KELLJEN. 

Valakik már megőrültek tőlem, ugyanis néhány embernek mindig mondom, HOGY ÉN NEM TUDOK ILYET ÍRNI. Aztán most mégis megpróbáltam. Hát kíváncsian várom a véleményeteket a jelenettel kapcsolatban, de előtte néhány kérdés. 

ELSŐ KÉRDÉS: Szerintetek aranyos volt Jongdae reakciója? Vajon miért féltékeny annyira, és vajon jogosan féltékeny?:D 

MÁSODIK KÉRDÉS: Milyen volt Sehun felbukkanása? Ilyennek képzeltétek a találkozást, és Baekhyun reakcióját? Vajon lesz még Sehunnak jelentősége a továbbiakban? 

HARMADIK KÉRDÉS: MILYEN VOLT AZ EGÉSZ BAEKYEOL JELENET?:D Ilyennek képzeltétek Chanyeol reakcióját? Mennyire lepett meg titeket, hogy ennyire (nagyon) élvezte a kényeztetést? 
(jóvanakkorParkChanyeol)


29 megjegyzés

  1. Szia!
    Hát... hű. Ha egy szóval kellene az egész részt jellemeznem, biztosan ez lenne az. Olyan érzéseket keltettél bennem az egész rész során - KHM, főleg azzal a bizonyos jelenettel, amire egyébként szerintem szükség is volt máár -, hogy még mindig pirulok tőle! Mindegyik fejezet egyre jobb és jobb lesz, mert mindig mutatsz nekünk valamit újat és... a Baekyeol imádó kis lelkemet rendesen hazavágtad most, persze tökéletesen jó értelemben. :3
    Az elején kicsit megijedtem, mikor olvastam, hogy ki bukkant fel náluk, OH KIBASZOTTUL SZEXI SEHUN. Átfutott a kicsi paranoiás agyamon az a kósza gondolat is, hogy mi van ha a 17,5+os utalás nem is Baekyeolra vonatkozik, hanem rájuk? Aztán szerencsére ahogy tovább olvastam, megnyugodtam, hogy csak én gondolok már mindent túl >< Egyébkééént... megnéznék azért egy ilyesmi Sebaek jelentet :DDD Nem célzásként, dehogy, én olyat sose szoktam.
    MEGYJEZÉS: A RÉSZ TÚL RÖVID VOLT ÉS A TARTALMA NEM ELÉGÍTETTE KI TIKOS VÁGYAINKAT. TESSÉK ILYET MÉG (TOVÁBB)ÍRNI, ÉS AKKOR AZ OLVASÓID LENNI BOLDOGOK c: (btw, imádom a nagybetűs szavakat, cukik) (ne hallgass a perverz énemre, csak egy kicsit beszámítható, de hát ha egyszer ilyen jó jeleneteket írsz fodsvjsdbh)

    Válaszok:
    Igen, ultraszuper gyors voltál, amin meg is lepődtem, de végtére is örültem neki, hiszen nem mindennap olvashat az ember részeket ebből a remekműből:3 Szóvaaal, remélem a következőt is gyorsan megkaphatjuk :)
    Sajnos az olvasók egyik nagy hibája, hogy akkor kezdik el értékelni az írókat, akiktől olvasnak, mikor már túl késő lenne, és az író a történet abbahagyását fontolgatja... :/ Remélem azért ehhez a részhez már többen fognak neked írni, hiszen megérdemled és szerintem minden csendes olvasónak vannak gondolatai a résszel kapcsolatban, én sem értem miért nem lehet akár pár szóban leírni... Jobban is motiválják az embert a vélemények! SZÓVAL MINDENKI TESSÉK ÍRNI VIVIENNEK ;;;
    DE, IGEN. IGENIS TUDSZ ILYET ÍRNI. :3
    1. Jongdaeeee. Hát én jót vigyorogtam rajta, istenem ez a gyerek :D Az zavarja, ha Junmyeon megbámulja a nőket, igaz hogy ő pofátlanul a szemei előtt, de Jongdae sem jobb, ha ugyanezt a háta mögött teszi xD Hát remélem azért nincs semmi alapja a féltékenységnek, csak tényleg azok, amiket Baekhyun felsorolt neki o.o NE SZEDD ŐKET SZÉT, KÉRLEK. ISZONYATOSAN JÓK EGYÜTT.
    2. Meglepődtem. Baekhyun reakcióján meg még jobban. Amennyi keveset szerepelt már a történet során Sehun, nekem az jött le, hogy ők valamiért rosszban vannak... fogalmam sincs miért gondoltam ezt, csak úgy... gondoltam. Na, mindegy. Nem számítottam rá, hogy most és ilyen formában fog felbukkanni, de igazából én örültem neki :)
    3. Mint ahogy korábban is kifejtettem már, szerintem nagyon jól sikerült megírnod, én legalábbis élveztem olvasni, az érzések teljesen átjöttek. Az ilyen jeleneteket nem mindegyik író tudja hitelesen átadni, de te nem közéjük tartozol szerencsére:3 Szóval nyugodtan írhatnál még ilyeneket, én szívesen olvasnám :)
    Chanyeolon meglepődtem igazából, bár titkon azért reméltem, hogy ő is élvezni fogja a dolgot, ami végül meg is történt. Magam elé képzeltem őket és pfksposjsősfjpsnsősd. HA BAEKHYUNNAK VALAMIÉRT NEM KELL, SZÍVESEN LÁTOM VENDÉGÜL AZ ÁGYAMBAN ÉN IS...

    ... HÁT HOGY TEHETTED EZT A VÉGÉN, HOGY. T_______T Szomorú vagyok :( Hozd a folytatást minél előbb, hogy... csak hozd ><

    Ó, és megint idéznék tőled, ha már így szereted: "De a főnöknek még mindig olyan nézése volt, amit bármilyen sorozatgyilkos megirigyelhetne, ezért nem volt más választásom, csak a keserű beleegyezés." Teljesen átérzem, a némettanárnom is kb. ugyanez XDDD
    "- Újra itt akarsz dolgozni? Mert akkor előre szólok, hogy nem tartok igényt hálátlan, neveletlen kölykökre.
    - Hé, egyszerre csak egy kérdést! És hyung... nahát, semmit sem változtál - az utolsó mondatát Junmyeon felé intézte, majd mindketten szeretetteljesen elmosolyodtak. " Édeskék. :3

    Siess a folytatással! *~*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Huh, itt vagyok végre, bocsánat hogy eddig nem válaszoltam, pedig milyen szép terjedelmes véleményt írtál, meg a szívemig hatottál vele, bár ez nem meglepő, te ezt mindig eléred. És mi már tudjuk, hogy te vagy az ötszázadik kommentelőm, és annyira örülök neki, hogy nagyon. i'm proud of you:3
      Amúgy szerintem még nem lett volna rá valami nagy szükség, de a többség már nyaggatott vele. Egyébként nem bánom, mert meg tudtam oldani úgy, hogy ne legyen ez egy elhamarkodott döntés Chanyeol részéről. Bár túl intenzív volt ez az álom, nem gondoljátok?XD Mert azért bizots van benne hiba, nem tudhatom. Olyan jó, hogy neked is Baekyeol imádó lelked van, legalább megérted, hogy mit éltem át XD Na jó, erős túlzás, és biztosan csak azért volt ez nekem ilyen, mert soha nem írtam ilyet, és az eleje egész kellemetlen volt, aztán próbáltam elengedni magam, nem tudom mennyire sikerült.

      Neeeeem, az azért durva lett volna, Byun Baekhyun egy igazi bitch lenne, ha ezt megtettem volna. Pedig nekem a Sebaek benne van a top 5 párosba, de nem, majd esetleg írok velük valamit, ami teljesen rájuk fog kiéleződni. Ez itt Baekyeol lesz. Vagy mégsem?:D ÉN IS MEGNÉZNÉK, VAGY OLVASNÉK EGY SEBAEKET. Nem feltétlenül ilyen jelenetet, csak olyat, ahol szenvedélyesen szeretik egymást, if you know what i mean.
      MEGJEGYZÉS: MICSODA, EZ VOLT EDDIG A LEGHOSSZABB RÉSZ SZERINTEM, ÉS MÉG ÍGY IS TÚL RÖVID VOLT?! MIT AKARSZ TE TŐLEM XD (azért nem lett az olyan jó, na)

      Válaszok a válaszra:
      Hahahhaa, igen, azért ezt a gyorsaságot ne szokjátok meg XD Ismertek, lehet, hogy csak két hónap múlva hozom a folytatást. Azért azt hozzáteszem, hogy nem akarom addig húzni, mert tényleg sok oneshotot szeretnék írni, amik itt vannak már a fejemben, csak nem akarom már belecsúfítani a részekbe, hadd jöjjenek mostantól szépen sorba. Bár szerintem a neked szánt oneshotot megírom, és azt felrakom, nem baj, ennyi rondítás belefér:3
      Áh, szó sincs róla, én nem hagytam volna abba a történet írását, mindössze csak jó lenne tudni a véleményeket, hogy kit mit gondol, nekem ennyi elég lenne bőven. Végtére is azért magamnak írok, de azért van benne bizonyítási vágy az olvasók felé, és ha nem írnak, én azt úgy veszem, hogy nem feleltem meg az elvárásaiknak. Persze vannak kivételek, mint te(♥), akik mindig írnak nekem, és ez ösztönöz, és komolyan mondom, a véleményeid nagyon hatnak a lelkemre.

      1. Jongdae egy kis gyökér, ugye? De hogy alaptalan-e a féltékenykedése, az majd hamarosan kiderül. Azért ugye tudod, hogy nem kérdeztem volna rá, ha minden rendben lenne?:D Egyébként már majdnem minden kiderült a történettel kapcsolatban, ezért kialakítottam új csavarokat, még ha nem is a főszereplő életében, szerintem ugyanolyan fájdalmas lesz az olvasóknak, legalábbis néhánynak. Lesz még egy-két csavarom.
      2. Mert mindig azt mondtam, hogy utálni fogjátok Sehunt. Oh Sehunt valóban utálni fogjátok:D És hogy miért? COMING SOON.
      3. Igen, és amúgy pont ettől féltem. Olvastam már ilyen jelenetet, legalábbis a fanfictionökben, könyvekben amik voltak, és egy kezemen meg tudnám számolni, hogy ebből mennyi volt hiteles. Tehát ettől féltem, hogy nem fogom átadni az érzéseket úgy, mint esetleg egy tapasztalt író ezzel kapcsolatban.
      Ja, Chanyeolon mindenki meglepődött, aztán még jobban JongdaenXD
      AMÚGY IGEN, MOSTANÁBAN ÚGYIS TÖNKRETESZ AZ A FIÚ, PARK CHANYEOL MI VAGY TE, DE KOMOLYAN ;;

      AZÉRT TETTEM, MERT GONOSZ VAGYOK:D Amúgy simán megírtam volna úgy, hogy ez a valóságban is megtörténhetett volna, DE... mondtam már, tőletek függ:D (na jó, te mindig írsz nekem, és sajnállak is érte, de a többség gonosz velem, ezért én is az leszek hahahhahaha).

      Igeeeeeen, úgy szeretem, ha idézel tőlem, mert mindig kiragadod az én kedvenc jeleneteimet is:3 Bár amit most a legjobban szerettem írni, az a "ne csókolj meg, mert akkor végem van" jelenet, de ezeket is imádtam. Junmyeonnal annyira könnyű bánni, nem tudom, hogy miért állítja be őt mindenki kisangyalnak, amikor ő is egy szexigyökérállat.

      Sietek, sietek, majd egyszer jön az ihlet, és majd megint jól összezavarlak titeket:3

      Törlés
  2. Miért? Miért nem derült még ki, hogy mi történt évekkel ezelőtt Chan és Baek között. Az előző fejezetben már azt hittem kiderül amikor Beakhyun magához hívta Chanyeolt. De ezt megakadályozta Kai. Utána meg a másnappal folytattad.
    Ebben a részben is már azt hittem kiderül azért hívta át megint estére. Viszont szexjelenetbe torkollott az egész ami nem rossz dolog. De erről is kiderült, hogy csak álmodta. Bár gyanus is volt, hogy Chanyeol ilyent tesz mert eddig nem olyannak tűnik aki a fiúkhoz vonzódik.

    Sehun ott volt a partin, ő miatta jött rá Chen, hogy tetszik neki Suho. Akkor itt miért úgy beszél mintha már több hónapja Amerikában lett volna és csak ma érkezett volna meg? Akkor Baek úgy reagált arra, hogy Sehun ott volt mintha összetörte volna a szívét anno. Most meg a nyakába ugrik és örül a viszont látásnak? Mégsem lett volna közük egymáshoz ezért nem is haragszik rá?

    Chennnek szerintem nincs oka a féltékenységre, főleg, hogyha ő is ugyan ezt teszi. De azért aranyos volt ahogy féltékenykedik. Amikor meg Baeki a szexuális életére kérdez rá Suhoval meg mindig zavarba jön és eltereli a témát. Eddig mind a két alkalommal ezt tette. Imádom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért nem derült még ki, mert nem éreztem még úgy, hogy ezt a titkot meg kellene osztanom veletek. Mert akkor nem lenne min izgulni, én úgy gondolom. De nem kell már sokat várni, hamarosan kiderül.

      Sehun ott volt a partin, viszont csak Suhoval találkozott, ő már tudta akkor, hogy itt van. Azért beszélt úgy, mert több hónapja Amerikában volt, ez valóban igaz. Junmyeon pedig egy teljesen általános kérdést tett fel az étteremben, ezzel semmire sem utaltam vele. A történet pedig napról napra játszódik, most tette benne egy egyhetes ugrást, egyébként a napok egymás után jöttek, tehát a bulis és a mostani rész között körülbelül egy hét telt el, ami nem olyan nagy idő. És kinek mi számít pár napnak. De ezt majd részletesebben kifejtem a következő részben. Nem haragszik rá Baekhyun. Miért haragudna Sehunra? Sosem utaltam rá, hogy haragudna rá, mindössze fájdalmat okozott neki. Majd hamarosan kiderül, hogy mivel.

      Hogy van-e oka féltékenységre? Nos, ez majd elválik. Egyelőre ki tudja, aztán lehet, hogy tudok még meglepetéseket okozni:D

      Köszönöm, hogy írtál.

      Törlés
  3. Á nagyon tetszett :DDD "BASZD MEG, JONGDAE!" XD

    VálaszTörlés
  4. Szia :)
    Először is: megint fantasztikusat alkottál és nagyon gyorsan ^^ Nagyon örültem és először néztem is, hogy ez tényleg az e vagy én vagyok ilyen vak de szerencsére tényleg új rész *0*
    Szerintem nem lesz semmi abból, hogy Suho így viselkedik, szerintem majd megbeszélni, de azon sem lepődnék meg ha ez nem működne, de azért remélem, hogy nem így van O_O
    AZ. A. JELENET. FANTASZTIKUS. LETT: T.T És én egyáltalán nem bánom, hogy nem történt meg mert ez így tökéletes... és Baekhyun egy perverz O_O De igen, azért ChenChen jöhetett volna később >< Viszont remélem, hogy ez felnyitja Baek szemét, csak el ne mondja Chanyeolnak :DD
    Köszönöm, hogy olvashattam ^^
    Egy csendes olvasó~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia:3

      Igen, ezzel magamat is megleptem, mert ti is tudjátok, hogy borzasztó lassú is tudok lenni, főleg ha írásról van szó. De szerencsére volt ihletem, és csak néhány jeleneten kellett gondolkodnom, hogy hogyan legyen.
      Junmyeon egy kis aranyos férfi. Majd meglátjátok. Vagy nem:DD

      Olyan jó, hogy mindenki ezt írja, aki írt nekem véleményt. Féltem tőle, sosem írtam még ilyet, még amikor próbálkoztam, akkor is csúfos vereséget szenvedtem. ÍGY VAN, BAEKHYUN EGY PERVERZ:D
      Köszönöm, hogy olvastad és hogy írtál^^
      Még mindig nem akarod elárulni a neved?:D

      Törlés
    2. Úgy nem lenne merszem írni, mert félek, hogy hülyeséget írok vagy ilyesmi és így senki sem tudja, hogy kit nevetnének ki. *furcsa logikájú*
      Legyen elég annyi, hogy imádom a történetet, ahogy fogalmazol meeeg~~ mindent :D
      Habár kezdem úgy érezni, hogy ez a név már nem aktuális, de máshoz nem nagyon írok és így ismersz hát.. marad ez :3
      És amúgy imádom a perverz Baekhyunt, miket csinál majd Channieval *orrvérzéééés* :33 Nem merj ilyet írni, szerintem képtelen lennél rosszat írni O_O
      Remélem hamar olvashatom a folytatást ^^ :333
      Egy csendes olvasó~

      Törlés
    3. Nem hiszem, hogy hülyeséget írnál:D Miért írtál azt? Egy vélemény sosem lehet hülyeség.
      De ha így nem akarod felvállalni a neved, legalább facebookon írd meg nekem, hogy ki vagy te.;;

      Törlés
  5. Szia! ^^

    Azt hiszem, még soha nem írtam neked véleményt, mindenesetre most megteszem, mert tényleg megérdemled és őszintén, én magam sem értem, hogy eddig miért nem írtam neked. ;;

    Imádom az egész történet, minden egyes betűjét, kivéve amikor Kai volt benne. XD Igazából hihetetlenül idegesített, hogy ha BaekHyun ennyire kedveli ChanYeolt, akkor mégis mi a... miért járt JongInnal?! Alapjáraton szeretem Kait és a KaiBaek páros is jó, azonban amikor van egy BaekYeol, akkor nem. A BaekYeol szent és sérthetetlen egy ficiben. :D Szóval remélem, hogy ha JongIn visszatér, akkor nem fogok nagy gondot okozni. xD Minek is mondom, tuti, hogy ezt fogja tenni. xDD

    JongDae alapból a biasom, így természetesen tetszik a személyisége és aranyos, hogy Suhóval vannak együtt, szeretem a párost. :"3 Én nem félek, hogy probléma lenne amiatt, amit Chen mondott, szerintem JoonMyun csak simán... hát, többet szeretne ChenChentől, viszont nem meri elmondani neki. xD Azért kíváncsi vagyok, hogy mi lesz velük a folytatásban. :D

    SeHunt pedig szintén imádom és nagyon tetszett, ahogy Baek ennyire megörült neki. *-* Remélem, azért még lesz szerepe a későbbiekben, nagyon tetszett a karaktere, még ha csak pár mondat erejéig is "ismerhettem" egyelőre. :D

    BaekHyun drága képzelgése pedig már tényleg nagyon durva volt. xD Erre egyáltalán nem számítottam, örültem volna ha az a valóság. xD Elsőnek nem tetszett, hogy ChanYeolt mondhatni taszította, hogy ilyet tegyen BaekHyunel, aztán már furcsálltam, hogy ennyire könnyen csinálja a... "dolgokat" BaekHyunel. xD Meg amikor mondta, hogy ne engedje, hogy megcsókolja...! Úristen, én ott haltam meg! *_* Az iszonyat édes volt! Nekem tetszett a "jelenet" - bár gondolom, Baek jobban élvezte. xDD

    Naaagyon várom a folytatást és remélem kielégítő véleményt írtam neked, mert hát szerintem egy 10 perce már biztos írom. xD

    ~ ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:3

      Én sem értem hogy miért nem írtok nekemXD Mindenesetre most nagyon örülök, hogy találkozhattam a neveddel, most látlak a blogomon először, remélem, hogy ez idővel majd megváltozik. Ne haragudj, hogy ilyen későn válaszolok, általában hamarabb szoktam, csak most úúgy összejött minden, na meg itt van a szóbeli a nyakamon, és tanulgatok rá, ha ezt annak lehet nevezni xd

      HOGY MICSODA. Jajj, mit vétett Jongin baba? Ő csak rossz embert kezdett el kedvelni. Egyébként igen, szerintem sokan vannak még így vele, hogy ha valahol Baekyeol van, akkor abba nem rondítson bele senki és semmi, mert Baekyeol szent és sérthetetlen:D Én is így gondolom, csak hát a fránya Kaibaek shipper lelkem nem engedte meg, hogy kihagyjam ebből a történetből őket. Viszont soha nem akartam szerelmi háromszöget, meg hogy valaki megcsaljon valakit, mert azt utálom a legjobban, de tényleg. A-a, nem fog gondot okozni, HA!:D És itt a "ha" azok ti vagytok. Egy ideje már mondogatom, hogy minden rajtatok múlik ám.

      Persze, hogy lesz még szerepe a kis pöszének. Én is imádom, és habár nem lesz olyan nagy jelentősége, azért Baekhyun lelki világát TALÁN tönkre fogja tenni. Talán.

      Neked is leírom, amit az egyik válaszomban írtam. Ez akár lehetett volna igaz is:D Csak gonosz voltam veletek, de még mindig jobb így gonosznak lenni, minthogy kinyírjam az egyik főszereplőt, ugye? Bár kitudja, mit fogok még tenni:D Ja, hát Baekhyunnak király képzelőerője van, hogy "hogyan vegyük rá tíz másodperc alatt Park Chanyeolt arra, hogy izgasson fel" XDDDDD NA JÓ.
      Azt szerettem a legjobban írni, nekem különleges jelentése van, amit kevesen értettek meg, de örülök neki, hogy neked tetszett. Talán majd jobban kifejtem, hogy én miért gondolom így, hogy egy csók sokkal "intimebb".

      Igen, teljesen kielégültem a véleményed olvasása közben, köszönöm szépen!:3

      Törlés
  6. Örülök, hogy ilyen gyors voltál, annak meg végképp, hogy ilyen fejezetet írtál:) És annak ellenére, hogy még sosem írtál ilyet, fantasztikusan megoldottad, és olyannyira hiteles volt, és fangörcsölős, hogy le a kalappal. Azt hiszem, amikor Baekhyun utasította Chanyeolt, hogy mit hogy csináljon, az volt az egyik kedvencem. Ez a "csókold végig a nyakam" nagyon asdfghjkléá volt, hát még az, amikor Chanyeol azt mondta, hogy ne engedje, hogy megcsókolja. Hát én ott kisebb rohamot kaptam, azt hiszem, de megérte, mert hihetetlenül lenyűgöző rész volt!
    Szóval hatalmas pacsi, nagyon várom a következőt *-* ♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig örülök neki, hogy ennyire tetszett neked, Beca:3 Mindig öröm olvasni a véleményeidet, és nagyon jólesik, hogy te is írsz nekem majdnem mindegyik fejezethez. És most csak annyit tudok írni, hogy nagyon örülök, de tényleg. Örülök, hogy tetszett a "ne csókolj meg" jelenet, mert nekem is az volt a kedvencem, a "csókold végig a nyakam" jelenetnél egy kicsit még zavarban voltam, de próbáltam feloldódni, nem tudom, hogy sikerült-e.

      Ígérem, hogy most már tényleg megpróbálok sietni vele, és köszönöm, hogy írtál:3 ♥

      Törlés
  7. Holnap fogok írni rendes véleményt is, de...
    ÈPP SZÍVROHAMOT KAPOK!!! DREAM EGY ROHADT DREAM ÈS MÀR MEGINT JONGDAE JÖTT KÖZBE. o_O :-D XD <3<3<3<3<3<3<3<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Vivi!
      Tegnap este már azt hittem valami összecsapott részt hoztál (nem tudom miért gondoltam ilyenre, hisz Rólad van szó), de nagyon nem volt az. ^^
      Az időugrásnak is örültem, mert legalább halad a sztori. Vártam már, hogy beinduljanak az események, mert BaekYeolék vonalán nem sok előrelépés van, amikor Jongin már eltűnt és a SuChen is összejött.
      Na de térjek végre rá a kérdésekre (próbálkozom).
      Jongdae nagyon édeske a féltékenységével, de menjen szépen beszélgetni a kedves párjával és aztán vonuljanak el +18 jelenetezni valahová. *perverz énem on* ^^
      Sehun szimpi. Amikor azon a bizonyos bulin felbukkant arra következtettem, hogy valami nagy gáz van vele. Hát most nem érzem, hogy lenne, de persze nem tudok semmit a múltjáról. Baekhyunnal vajon volt valami romance...? Még csak arra se tudok rájönni, hogy meleg-é or not. Epizódszereplőnek pont jó mást nem tudok mondani. ^^
      Àaaaa sfbdbwidnsks o_O XD
      Annyira profin írtad meg azt a +17,5 jelenetet, hogy egy percig nem gondoltam volna, hogy valami nem stimmel. Igaz, furcsáltam, hogy Chanyeol olyan könnyen belement dolgokba. *.*
      ,,Ne engedd, hogy megcsókoljalak. Mert akkor végem van." Ennél a résznél megálltam, mert nem értettem. Chan is titkon oda lenne Békönért csak erősen visszafogja magát? Aztán el is felejtettem ezen agyalni, mert elvittek az események. :-) Mit ne mondjak, a munkahelyen sokszor eszembe jutott ez az elalvás előtt olvasott softnak nem nevezhető pornográf jelenetsor. :-D *jól érezte magát* PARK CHANYEOLT MEG ZÀRJÀK BÖRTÖNBE, MERT OLYAN NYÀUUU FEKETÈBEN MEG MINDEN MÀSBAN IS FŐLEG ANÈLKÜL! <3<3 GYILKOS <3<3
      Jongdae...Jongdae már megint ő, már megint a legjobbkor. Nem is értem, hogy miért nem számítottam a felbukkanására, mikor már párszor előadta ezt a magánszámot. :-/ Nem haragszom rá, tényleg. Ha van még egypár rész, akkor nyugodtan még kétszer is zavarhat. ^^
      Izgatottan várom a folytatást, remélem most se kell sokat várni rá. Köszönöm, hogy olvashattam. Pusz Ditta <3

      Törlés
    2. Olyan aranyos vagy, és olyan jólesik ez a dolog, hogy még aznap írtál nekem este, amikor posztoltam a fejezetet. Láttam, hogy írtad, hogy holnap írsz "rendes" véleményt, de azért azt elárulom neked, hogy ez nekem egy olyan... nem is tudom megfogalmazni basszusXD Annyira nagyon jólesett, és nagyon köszönöm ♥

      Összecsapott rész? Well, lehet, hogy igazad van. Nem tudom egyébként, én nem érzem annak, bár biztos vannak benne hibák, ilyen közhelyek, ugye?
      Igen, sok mindenki gondolja így, hogy ez jót tett a történetnek. De azért ha jobban belegondoltok, napról napra írtam az eseményeket, ami mindig egy fejezetet jelentett. Most, hogy ugrottam egy hetet, hét teljes nap kiesett, így kevesebb fejezet lesz már a végéig, mint amire gondoltam.

      Hahahahha, igen, menjen csak el, ameddig teheti:D Na jó, nem mondok ilyesmit, még nem döntöttem el, hogy legyek-e gonosz a Suchen szállal, vagy sem.
      Igen, mindenki ezt a következtetést vonta le, bár már nem tudom, hogy milyen érzelmeket írtam Baekhyun részéről, de negatív érzés volt. És írtam is, hogy Oh Sehunt utálni fogjátok. Nos, utálni fogjátok, és hogy miért? Coming soon:D Nem volt semmilyen romance köztük. Tényleg nem. Sehun és Baekhyun között semmi nem volt.
      HOGY MI? Túlságokba esel, bár nagyon jólesik, hogy így gondolod, de azért ez messze van a profiságtól. Csak próbáltam nem zavarban lenni, és hitelesen megírniXD
      Ezt a "ne engedd, hogy megcsókoljalak" jelenetet azt hiszem, hogy majd részletesebben ki kell fejtenem. Vagyis azt, hogy én miért gondolom így, Chanyeol érzésein keresztülXD Remélem, hogy sikerül majd elmagyaráznom. Nem nagy dolog végül is, csak soha nem voltam jó az ilyesmikbenXD De ez most nem a karakterem gondolata lesz, hanem az enyém. Nekem ezért különleges.
      UGYE?! HÁT KOMOLYAN MONDOM, BE KÉNE TILTANI A FEKETE INGET, MERT OLYAN ÁTKOZOTTUL JÓL ÁLL NEKI, HOGY TEATYAJÓÓÉG.
      Jajjj, én imádom Jongdae karakterét amúgy.XD Pont a legjobbkor jött, hahahahaha. Ilyenek a legjobb barátok, ugyebár.
      A folytatást illetően... Lehet, hogy egy picit sokat kell rá várni. Nem tudom, egyszerűen nem tudom, hogy mit írhatnék. De megoldom, eddig mindent megoldottam, ez sem fog ki rajtam. Szóval egy kis türelmet kérek, még de vasárnapra szeretném feltenni az új részt.
      Köszönöm, hogy írtál! ♥

      Törlés
  8. ÉN AZT HISZEM NEM ÉLTEM MÉG ÁT ILYEN GYÖNYÖRT AZ ÉLETEMBEN, PEDIG 18 ÉVES VAGYOK, DE BAEKYEOL Ó MÁJ GÁÁÁÁÁÁD hát ez valami elképesztően wonderful volt.
    "- Ne engedd, hogy megcsókoljalak. Mert akkor végem van - az ajkaimra pihegett, én pedig megértően lejjebb haladtam, és végignyaltam az álla ívét, majd a nyakát, apró harapásokat hagyva a kulcscsontja mentén."

    "- Sosem szopott még le fiú.
    - Akkor most megtudod, hogy mennyire rohadt jó érzés - mosolyogva mondtam, majd egy röpke pillanatra a tenyerem duzzadó ágyékára simítottam, amitől mélyen felnyögött."

    So, meghaltam kb az összes jeleneten, köszönöm szépen ezt az orgiát! :33
    Nagyon várom a folytatást, siess vele.

    Tina

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ó, jesus, köszönöm, örülök, hogy így gonolod:3 Bevallom őszintén, nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog nektek. De tökéletesen megnyugtattatok.

      Ez a " ne engedd, hogy megcsókoljalak" jelenet sokaknak tetszett, ahogy látom, és ennek borzasztóan örülök. Ez nem a karaktereimnek a gondolata, hanem az enyém. Általában vegyesen szoktam írni a gondolatokat, vagy olyanokat, amiket én soha az életben nem gondolnék, vagy teljes mértékben az enyémeket.

      Köszönöm, hogy írtál, sietek a folytatással, ígérem!:3

      Törlés
  9. Na hát most...
    Szóval én...
    Nem... vagyok teljesen biztos benne, hogy ezt jó ötlet volt ezt így a vizsgák előtt elolvasni, ugyanis kiégtem XD de komolyan, totálisan... és ha még egyszer meghallom (olvasom) tőled hogy te nem tudsz ilyet írni akkor azt mondom majd hogy "elmész te a..." merthogy nagyon is TUDSZ ILYET (meg sokminden mást is persze) írni ;)
    gyors válaszok:
    1. Még szép, hogy aranyos volt, Jongdae mindig aranyos :3 és hát.. sztem meg kellene beszélniük a problémát, és amugy is szexelniük kéne, mert a szex mindent megold (íme egy érett felnőtt véleménye a szexről) XD nah de... nem teljesen viccelek ;)
    2. Sehun.... Sehun... lehet hogy azért van mert szakaszosan olvasom ugye a sztorit (de akkor ömlesztve) szóval még nem tudom hova tenni, de téged ismerve TUTIRABIZTOS hogy lesz még jelentősége >.<
    KIFEJTŐS VÁLASZ:
    3. hát a beakyeol az.... aéosijdnffjgjápfdlkgmsdlkjgnéodijgnkfmgséf mostanában nem nagyon olvasok, te vagy az egyetlen a hugomon kívül, akinek olvasom az írásait, és ... azt hittem leszoktam róla, DE ERRŐL NEM LEHET LESZOKNI XD
    khm... szóval az van, hogy nekem gyanús volt ez az egész, merthogy hát Chanyeol semmilyen jelét nem adta annak hogy vonzódna ILYEN téren a törpéhez, aztán erre csak úgy "Izgass fel" - "oké, miért is ne? csak nem csókollak meg...." HÁT NEM AZÉRT DE A CSÓK LÓFÜTTY EHHEZ KÉPEST.... szóval gyanús volt ez az egész.... de te.... TE olyan mesterien átvágtál, hogy az csak na :D mert már így a vége fele hát mondom ezek most aztán megteszik amit meg kell, hetero Chanyeol ide vagy oda, és mire elhittem, hogy megtörténik, addigra felébredt Baek XD
    És a líraiság sem hiányozhatott, ahogyan mindig belecsempészel valami finomságot a történeteidbe ^^ kedvencem: "De éreztük a száguldást, ami elhitette velünk, hogy csak mi vagyunk ketten."

    Nos, azt hiszem jól körül írtam amit egyébként két szóban is le lehet írni: JÓ VAGY.
    Kész, ennyi. Jól írsz, szépen fogalmazol, jók a poénok, és van mondanivalója :) Szeretlek olvasni, bármit is írsz és nem hiszem, hogy ez változni fog a jövőben :)

    U.I.: ezek a gifek... meghalok rajtuk X"D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jajjj, annyira aranyos vagy, hogy ennek ellenére mégis elolvastad, pedig tudom, hogy mennyire elfoglalt vagy. Szóval így duplán jólesik, és hogy te mondod ezt, az meg triplán :3
      Hát... erős túlzás, hogy tudok ILYET írni, de azért próbálkozni kell. Ki akarom magam mindenben próbálni, mert nem csak egy valamiben szeretnék jó lenni, és nekem a szexelenet írása egy mérföldkő, úgy érzem. Én nem tudok ilyet írni... Bárki bármit mond, ezt nem tudom elfogadniXD Vagyis nem elfogadni, elhinni nem tudom. Mert ahogy visszaolvastam én látom a hibákat, amik bizonyára neked is feltüntek. De majd próbálkozom még, hátha sikerül.

      1. Igeeen, Jongdae mindig aranyos, és egy kis imádnivaló gyökér. Hát, ezen most nevettem XD Velük mást tervezek, még csak köze sem lesz a szexhez.
      2. Hát persze, hogy lesz jelentősége Oh Sehunnak:D Nem olyan nagy, de lesz. És hogy ismersz már.
      3. Hát nem is tudod, hogy milyen jó ezt olvasni T_T Úristen, a múltkor is olvastam a válaszod a Kaisoonál, és majdnem elsírtam magam az utolsó mondatodnál, hogy nélkülem nem is jött volna létre a blogod. Istenem, milyen jól tettem, hogy nyaggatalak. Én pedig nélküled valószínűleg nem tartanék itt. És mindezt az írásaid által. Az írásaid annyira felnyitották a szemem. Úgy segítettél, hogy nem is tudtál róla. Hihetetlen vagy, és mindent köszönök neked♥ Egyébként én is így vagyok, nagyon kevés fanfictiont olvasok, a tiéddel is le voltam maradva, DE SOHA TÖBBÉ NEM FOG ELŐFORDULNI. Minden betűjét élvezem az írásaidnak.

      Bizony, és én még csak nem is mondtam, hogy Chanyeol meleg lenne. De mindenki azt akarja, hogy állandó testi viszony legyen köztükXD DE MÉG NEM IS ÁRULTAM EL, HOGY CHANYEOL EGYÁLTALÁN MELEG-E. És mivel te már ismersz, levontad a következtetést:D
      Majd ezt a "ne csókolj meg" jelenetet valamikor jobban kifejtem, hogy Chanyeol miért nem akarta. Előljáróban annyit, hogy ez az én gondolatom, és Chanyeol meg úgy gondolta, hogy legalább ennyi maradjon meg nekiXD

      Pedig mostanában hanyagolom a líraiságot, még mindig jó barátom ám, csak hitelesebb akartam lenni, így nem sok minden lírai már ebben a történetben.xd De erre a váltásra tényleg szükség volt, mert nem azt akarom, hogy Vivi gondolatait olvassátok, hanem Baekhyun gondolatait, meg hogy érezzétek.

      Köszönöm szépen a dicséretet, tőled különösen jólesik!:3 Remélem, hogy nem fog változni, majd törekszek arra, hogy ne változzon a véleményed.

      U.I.: Igen, én isXD Olyan aranyosak ezek a lelkek.

      Köszönöm, hogy írtál;;

      Törlés
  10. Te aztán egy igazán gonosz lélek vagy Vivi v.v T_T
    ELSŐ KÉRDÉS: Aranyos volt, és jogosan lett féltékeny v.v
    MÁSODIK KÉRDÉS: én azt vártam, hogy Baek elkezdi ütögetni a mellkasát mikor meglátja D: de nem így volt T_T remélem lesz még jelentősége D:
    HARMADIK KÉRDÉS: Hááát ez volt a kedvenc jelenetem az egész be aaahhhw *-* eszméletlenül jó volt *--* xDD habár nem gondoltam volna, hogy így be adja a derekát a kis huncut xDD de tuti, hogy ő is kanos volt xD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csak annyira vagyok gonosz, amennyire ti:D Egyébként nem tartom magam annak, általában mindig behódolok az olvasók akaratának, csak van egy-két elképzelésem, amiben muszáj, hogy a döntéseim szerint menjek, mert így lesz a történet realisztikusabb. És én szeretem, ha van valaminek valóságalapja. Jó, például ennek a résznek valószínűleg nincs, de na XD
      Azért látod, egy csendes olvasót is rávettem, hogy írjon nekem, akkor csak nem lehetek gonosz. Én azt nem értem, hogy mitől féltek ti. Nem harapok, meg semmi ilyesmi, imádom a bolond véleményeket, viselem az építőkritikát, én igazán elfogadok minden véleményt:D
      Első kérdés: NA VÉGRE, valaki azt mondja hogy jogosan lett féltékeny. Hát persze, hogy jogosan, különben nem kérdeztem volna.
      Második kérdés: Majd kiderül. Nem lesz olyan nagy jelentősége a történetben, sokkal inkább Baekhyun érzéseire lesz nagy hatással (ne tessék félreérteni, nem lesz semmiféle szerelem, sőt. Inkább az ellentettje).
      harmadik: melyik férfi nem azXD Meg Park Chanyeol, hát... ő Park Chanyeol, és ezzel azt hiszem elmondtam mindent. De a mentalbreakdown megvan, amikor képet/videót nézek róla, vagy hallgatom azt a deep hangját.

      Köszi, hogy írtál^^ Ezentúl is szeretném itt látni a neved, ha nem nagy kérés;;

      Törlés
  11. ITT VAGYOK! Elsiettem, mi? xd Istenem, nagyon sajnálom, annyira lusta vagyok, hogy verést érdemlek... meg a SHINee új dala lefoglalt. >< Érted, ugye? *elmegy fangörcsölni és meghalni*
    Szóval.. igen, az előzőhöz nem írtam. QwQ MIANHE! Nagyon rossz kislány vagyok, beismerem! DE! TE HOGY MERTÉL ENGEM MEGÖLNI? MI JOGON? Még mindig érvényes a rendőrbácsis fenyegetésem xd Be merem vetni őket xd :3 Kérlek cépen, ne rakj be ilyen giffeket, mert a halálomon vagyok, megint xd Imádom őket! ><" Khm, de szerintem jobb, ha rátérek a lényegre.
    Attól tartok, hogy Jongdae jogosan féltékeny xd Ismerlek már, mint a rossz pénzt, mindig csinálsz egy olyan csavart, hogy én is kicsavarodok... ._. De tényleg, mindegyik karaktered szenved. >< WAE??! T.T Jó, lenyugszom... Ajánlom Junmyeonnak, hogy szedje össze magát és ne csináljon semmi rosszat! Chen bátyó meg ne hagyja Suhot elkallódni! Ennyi! T.T
    Sok-sok ölelést és puszit kapsz! (Nem szoktam ám ingyen osztogatni az ilyeneket, szóval becsüld meg!) Végre Sehun nem az a rossz fiú, aki mindent tönkre tesz. Vagyis, remélem. o.o Tőled bármi kitelik xdd Khm. Szóval inkább rosszra gondolok, aztán, ha mégsem, akkor legalább kellemesen csalódok majd. Bár biztos vagyok benne, hogy össze fogja kavarni a dolgokat xd Csak egy megérzés.
    ÉS. TÉGED. MEG. FOGLAK. ÖLNI. Csak mert te is ezt tetted velem, úgy gondolom, hogy így fair xd Na jó, nem lesz vérontás, mert nem lesz ki írja tovább ezt a remekművet. (Úgy őszintén, te vagy az első és egyetlen, akihez mindig írok.. bár ezt most meg kell, hogy cáfoljam... az előzőhöz nem írtam ._.) MIÉRT KELLETT ILYEN BAEKYEOL JELENETET ÍRNI? Itt olvadok, már félik kifolytam a folyosóra, amikor a képbe jön Chen bátyó. Azt hittem, hogy oda megyek és kiherélek mindenkit T.T MIÉRT? MIÉRT VAGY ILYEN GONOSZ? Le foglak támadni facen és akkor lesz nemulass! Huh, Yixing borogasson... *sír* Most miattad kell zsebkendőt használnom, pedig utálom qwq Még számolunk! Félj a sötétben :3
    Ámen~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát, mit kellene erre válaszolnom?:D Tudod, hogy értesítést kapok róla, úgyhogy nekem bármikor lehet írni. És a SHINee egy tökéletes indok, engem is lefoglaltak, nem is néztem mást két napig, csak Minho vállát, utána két napig, hogy milyen helyes lettXD A fiamnak meg lila lett a haja, Jonghyunnal még mindig nem vagyok kibékülve, hogy ennyit vesztett a testsúlyából, Onew meg forever angel. Szóval igen, megértemxD
      Ugyan már, még mindig te vagy az egyik leglelkesebb olvasóm, és ha ki kellene emelnem valakit, akkor az te lennél, Ditta és Bianka. Olyan nagy hatással vagytok ti rám hárman a véleményeitekkel. Köszönöm, hogy vagytok nekem♥
      NEM HISZEM, HOGY BÁRKIT MEGÖLTEM VOLNA. És jóoké, majd miattad elhagyom a gifeket, de majd valamikor vissza kell térnem hozzájuk, mert ha hiányozni kezdenek az nem jó érzés:D
      FINALLY SOMEONE. Köszönöm,köszönöm. Bár kitudja, lehet, hogy alaptalanul féltékeny, lehet, hogy jogosan. Ez itt a kérdés. Na, majd kiderül. Nem is szenved mindegyik karakterem:D Szerintem Chanyeol tök okésan van, Kyungsoo is simán bírja, Minseok is. Chen bátyó megtesz minden tőle telhetőt:D
      Megbecsülöm ám:3 Az ilyeneket mindig, hahahaha. Sehun és a rossz fiúság nekem annyira nem ugyanaz. Nem tudom, valaki szereti őt beállítani olyan karakterként, én baromira nem. Bár itt nem lesz szent, és utálni fogjátok, de akkor sem lesz tipikus rosszfiú, na. CSAK EGY MEGÉRZÉS, de még milyen jó megérzés:D
      Neeeeem, ez nem így fair. Örülök, hogy itt vagy, és írsz nekem, ezáltal biztatsz, meg ilyenek. Ebben sosem voltam jó. Szóval csak köszönöm. Köszönök mindent.
      HÁT MERT TI KÉRTÉTEK XD Én megmondtam, nekem a ti szavatok szent és sérthetetlen. Csak úgy elég nehéz, hogy a többség nem ír nekem semmit. Egyébként sokan akartak ilyen jelenetet, én meg írtam egy ilyet, csak kitudja, hogy hogy sikerült.
      Nem vagyok gonosz. Nem vagyok gonosz, írtam nektek Baekyeol majdnemdugós-jelenetet:D
      Félek a sötétben, tegnap is elment az áram a vihar miatt, de akkor biztos te voltál az:D
      Köszönöm, hogy írtál;;

      Törlés
  12. IttvokCSŐŐŐŐŐ!!!!!!

    17,5??? Örülök, hogy átadhattam ezt a csekélységet a tudásomból. ˇˇ Igazából ez késztetett arra, hogy elolvassam végre miket hoztál itt össze meg vissza, így felfüggesztettem a saját Sehunos sztorim folytatását.... again. XD Azt hittem két résszel vagyok lemaradva, de nem mer három. bocsesz :D

    Na, bepótoltam őket gyorsan aztán na baszdmeg nem értem a felét se annak, amik történnek. Mármint tudom, hogy totál direkt módon titkolózol, meg homályosan fogalmazol, de ez irtó idegesítő - de jó. ^^

    Aztán rögtön a Sehunos kérdésre válaszolnék: HÁT NAGYON REMÉLEM, HOGY LESZ MÉG SZEREPE ugyanis emlékszem az első részedre és az elmondottakra, szóval ja AJÁNLOM HOGY HOZZAD IDE VISSZA SEHUNT.

    Igazából fura volt Jongin meg az anyja, de szépen kivágtad a sztoriból, szerintem neki már nem igazán lesz szerepe meg hangsúlya. :D
    A Suchen szál engem még most sem hoz lázba, bocsánat, de nekem ők külön jobban fekszenek. :D
    Sehun felbukkanása amúgy iszonyú nagyképű volt, de az a fajta, amit megzabálnék. :D

    Chanyeol és Baekhyun között a múltban nem tudom mi történt, és állandóan hintesz el morzsákat, amiket persze nem válaszolsz meg, ilyen ez a "ha van szíved idejössz" de aztán "nem ment" és nem értem a jelentőségét... meg ez a tönkretettél dolog, szóval van pár tény, amit szeretnék feltárni. Igazából nagyon fura a kapcsolatuk, mert nem látom kibontakozni köztük a szerelmet, de tudom, hogy VAN VALAMI A LEVEGŐBEN ez a rész meg... tudom, hogy zavarban voltál, amikor írtad, néhány mondatodról sütött. ^^
    Aranyos kezdés volt szívem, megajánlok egy ötöst neked. Őszintén néhány dolog lejátszódott a fejemben, szóval szerintem sikerült elérned azt, amit szerettél volna ezzel a részlettel.
    A ne csókolj meg különösen aranyos volt, mert sokan tényleg intimebbnek tartják a csókot bárminél - én nem hahahaha. mert SMÁROLNI LEHET, DE AZ NEM CSÓK - a halott pénz néha tud okosokat fűzni a szövegükbe, mert ez tényleg így van. Legalábbis szerény véleményem szerint, és a csók az intim és szerelmetes, érzelmektől túlfűtött, a smárolás viszont, pillanatnyi, felejthető, vágytól vezérelt, érzelmektől mentes. Szóval ez kifejezettem tetszett.

    A gifek édik voltak, örülök, hogy azért két részt is írtál, én kb fél éve semmit, ez elég elszomorító, de olyan, mintha kínoznának, nem nagyon tudok szavakat kicsikarni magamból, még a komment írás is nehezemre esik. Szóval nézd el a zagyvaságokat, hajnali 2:15 van és vannak bajaim. :D

    Na, csókoltatlak, gyűjtsél pénzt, viszlek magammal pestre augusztusban tuti, mert szülinapozunk. XD (meg előtte is tuti haha xd)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Csá bátya megjöttél?! incredible.

      17,5!!! Igazából tök jólesik, hogy csak emiatt olvastad el, de segáz, azért tényleg örülök, a lelkem mélyén. Ofc, nem baj bátya, legalább bepótoltad.

      MI?XD Mit nem értel dicsak. De amúgy én tényleg nem tudom, hogy ebben mi a titkolózás. Szerintem már csak két olyan titok van, amit eddig nem fedtem fel, de azt ha nem is fogom a végletekig húzni, azért azt nem várhatjátok el, hogy egyből az elején elmondjam. Akkor oda az élvezet. Ha leírnám, akkor nem érdekelne semmi titeket Chanyeol és Baek párkapcsolatán kívül. Azért azt nem akarom. De amúgy szerintem nem fogalmazok homályosan, meg már két ember rájött, hogy miért nem szereti Baek Chanyeolt, úgyhogy valamit rosszul csináltam, hogy ők rájöttek, még annak ellenére is, hogy a válasz egyébként roppant egyszerű.

      VISSZAHOZOM SEHUNT, don't worry. Csak még várat magára a honey, de lesz még neki jelentősége, ja.

      Igazából fura, hogy ezt gondolod, amikor tudod, hogy milyen fergeteges Kaibaek shipper vagyokXD Meg úgy ismersz, hogy a végén minden happy és szercsilávcsi? NEM ÚGY ISMERSZ. De majd megteszek mindent, hogy minden happy legyen a végénXD

      Ez a legegyszerűbb szál az egészben:D Borzasztóan egyszerű, hogy miért gondolja így Baekhyun, és hogy miért érzi magát mindig kellemetlenül Chanyeol. Annak is van jelentősége, hogy miért nem ment el aznap, hanem csak másnapra ment. Igazából az elhintett morzsáknak mind jelentősége van, össze kell rakni fejben, és megvan a megoldás, amiért Baekhyun utálja. Például ilyen rész a hetedik is.
      Nem akarom elkapkodni ezt köztük, meg aztán én soha az életbe nem említettem, hogy Chanyeol meleg lenne, de automatikusan ezt gondolja róla mindenki:D AMIKOR A PROLÓGUSBAN IS CSAJOKAT AKART SZEREZNI. Hát idk.
      Kösz bátya, legalább ebből van ötösömXD Milyen dolog játszódott le a fejedben? Tudni akarom, na.
      KÖSZÖNÖM. NA LÁTOD, TE ÉRTED HOGY MIT AKARTAM EZZEL MONDANI. De ezt a "ne csókolj meg" jelenetet jobban kifejtem, és nagyon érezni fogja mindenki amikor már ahhoz a részhez kerülünk, hogy "jaaa, ezért volt":D

      Ja, hát én elnézem neked bátya, majd jönnek a szavak, ne félj, kilábalsz belőle, és megmutatod, hogy ki a király. (EMBEREK, Ő VOLT AZ ÉN MESTEREM, MINDENT Ő TANÍTOTT NEKEM:D)

      Hát he, júniusba szülinapozunk egyet vagy kettőt, gyűjtök pénzt, ne aggódj ;)

      Törlés
  13. Kicsit késve, de... ITT VAGYOK RAGYOGOK!
    Először is, hozom a serpenyőt és egy pöppet fejbe váglak a baekyeol jelenet miatt, meg amiatt, hogy az egész csak álom. JÁTSZ MÉG NYUGODTAN A TŰZZEL NYUGODTAN ÖLD MEG A BAEKYEOL LELKEM!
    1. Végülis mondhatjuk aranyosnak. És hogy jogos-e... Hát én ennyire nem reagálnám túl... *BIG BUMM EXTRA NAILED IT*
    2. SEHUN AZT HISZEM A TOVÁBBIAKBAN Ő LESZ AZ EGYIK KEDVENC KARAKTEREM SEBAEK MIATT! viszont ha ez a taknyos bekavar, akkor nagyon nem lesz kedvenc. A karakteréről gyorsan annyit, hogy imádom. Tipikus Oh Sehun, és annyira annyira... asdfghjkl hogy nagyon! A nagy találkozás meg... Hát ez sokkal jobb, mint képzeltem xD
    Hogy Sehunnak lesz-e jelentősége a továbbiakban? NAGYON VALÓSZÍNŰNEK TARTOM! Úgy érzem, hogy ez a nyomorék nagyon kerülgetni fogja a forró kását xD
    3. Baekyeol jelenet... Hát te elmehetsz déltől kicsit lejjebb.EZ MÉG NAGYOBB GYOMOR GÖRCSÖT OKOZOTT MINT AZ UTÓBBI!
    Őszintén bevallom nagyon nem így képzeltem el Chanyeol reakcióját xd Bennem így az élt, hogy erősebb, és csak azért sem teszi ezt meg DE AZÉRT ENNEK IS ÖRÜLÖK, ANNAK VISZONT MÁR KEVÉSBÉ, HOGY EZ CSAK ILLÚZIÓ VOLT
    Alap véleményem: megint csak azt tudom mondani, hogy nagyszerűen fogalmaztál, tökéletesen vezetted le az eseményeket és... IMÁDOM VÁROM A FOLYTATÁST ~ <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Óó, nekem nem számít mikor írtok, csak írjatok. ÉN MINDIG KAPOK RÓLA ÉRTESÍTŐT, MEG MINDEN. Egyébként én is egy kicsit késve válaszolok neked, remélem nem baj, csak a rohadt szóbeli miatt már néha azt sem tudom, hogy hol vagyokXD Nem lepődnék meg rajta, ha a következő részben valahogy kirepítem őket az űrbeXDDD NA JÓ NEM, OLYAT NEM FOGOK CSINÁLNI (VAGY HÁT KI TUDJA ÉN MINDIG AKARTAM EGY ILYEN FICTIONT OLVASNI DE NEM ÍRT SENKI)
      Áh, nem akartam megölni a Baekyeol lelkedet, NEKEM IS AZ VAN, AZONOS LELKEKET NEM BÁNTUNK, EZ A SZABÁLY:D Csaaaaak... túl korainak éreztem, meg minden, de majd a következő részben kárpótollak titeket egy hiperszuper aranyos Chanyeollal (vagyis megteszek minden tőlem telhetőt, amennyi cukiságot ki tudok magamból csikarniXD)
      1. Nahát, nahát. Annyit elárulok, hogy Jongdae jóóó emberismerő. Na, még így se reagálnád túl?:D
      2. Ó ÉN IS IMÁDOM A SEBAEK PÁROST, NEKEM ŐK A HARMADIK KEDVENCEM BAEKYEOL ÉS KAIBAEK UTÁN. Hát... ki minek nevezi a bekavarást. Hallod, úgy össze fogja kutyulni Baekhyun érzelmeit, mint egy család bográcsozás közbenXD Ja, legalább a találkozás legyen sokkal jobb, mint ami ezután fog következni, hahahahhaha. HÁT PERSZE, HOGY LESZ JELENTŐSÉGE. NEM LENNÉK EMBER, HA KIHAGYNÁM A FICBŐL XD (túlságosan szeretem, na). Áh nem, ez a nyomorék bele fogja nyomni a fejét a forró kásába, coming soon.
      3. Jajj, olyan boldog voltam az előző véleményed miatt is, főleg amit a Kaibaek-Baekyeol jelenetről írtál, és most is. Nagyon jólesik, hogy így gondolod, meg még sokan gondolják így, pedig tényleg kezdő vagyok az ilyesmiben, szerintem ez látszik is a nyomi fogalmazásomon.
      Igen, mivel ez csak egy álom volt, ráadásul Baekhyuné, nem akartam, hogy szegény szerencsétlennek még az álmában is küzdenie kelljen Chanyeol szívéért, na meg a .... XD OKÉ, NA JÓVAN, BEFEJEZTEM.
      Én és a nagyszerű fogalmazás nem szeretjük egymást, nagyon vágyom utána, de ő még Barcelonában van, és nem akar közelebb jönni hozzámXD
      Köszönöm, hogy írtál nekem véleményt, a napokban várható lesz új fejezet ♥

      Törlés