Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Top or bottom - SeXing

||


Amint felértünk a lakásomra meg sem várta, hogy bezárjam az ajtót, szelíd erőszakot alkalmazva, beharapott ajkakkal lökött hozzá az ajtónak, de még a hátamba irányuló enyhe fájdalom sem tudott kizökkenteni a kéj bűbájából. A vágy belülről mardosott, ő pedig puha ajkaival lágyan marcangolta az én párnáimat, valamikor végignyalt a nyelve hegyével rajta, ezzel hullámzó, spirálszerű sóvárgást keltve bennem. Fordítottam magunkon, így most ő volt az ajtónak passzírozva, amit egy játékos-pajzán mosollyal nyugtázott. Az istenien tökéletes nyakára hintettem apró csókokat, amitől kirázta a hideg, és beletúrt a már így is művészien összekuszált hajamba. 
- Érzékeny a nyakam - mondta két elfojtott nyögés között. 
- Akkor már meg is van, hogy mivel foglak megőrjíteni - mély hangon dünnyögtem a fülébe, majd megint megpróbáltam leheletfinom puszit hinteni a nyaka legérzékenyebb pontjára, de az ölébe kapott, és megint én voltam kiszolgáltatott helyzetben. 
Teljesen a falhoz préselt, fulladásig összesimultunk, így megéreztem, hogy izgalmi állapotba került. Még jobbá tette ezt, hogy nem nyomódott belém kellemetlenül a kilincs, így sokkal jobban élveztem, amit velem művelt másodpercek leforgása alatt. 
- Akkor találjuk meg a te gyengepontjaidat is - mondta lehetetlenül szexi hangon, én pedig élvhajhász módjára nem tudtam betelni azzal, hogy a nyakam csókolgatása közben folyamatosan szabadított meg a zavaró textildaraboktól, és a fokozatosan fedetlenné váló bőrömre hintett szédítően mély csókokat, amiket kellemesen fájdalmas harapdálások kísértek. A sorban rám törő ingerek miatt nem tudtam tovább tartani magam, ezért a dereka köré kulcsoltam a lábaimat. Ő közben egyre lejjebb haladt, a nyelvével már a kulcscsontomat vette kezelésbe, ami kicsikart belőlem egy mélyről feltörekvő nyögést. Ellen akartam állni, nem szabadott volna hagynom, hogy azt csinálhasson velem, amit csak akar, de képtelen voltam gondolkodni, és csak a testemen vándorló nyelvére tudtam összpontosítani. El sem mozdult ajkaival a kulcscsontomról, óráknak tűnő másodpercekig kényeztette, harapdálta, én pedig tisztában voltam vele, hogy holnapra azon a ponton egy mélylila folt fog keletkezni. Már csak egy nadrág volt rajtam, ezért kizökkentem az általa okozott komfortzónából, és dereka köré kulcsolt lábaim segítségével átlendültem, így ő is megérezhette a hideg falat, amit kompenzált a fülledt levegő. Meguntam, hogy csak én vagyok félmeztelen, ezért türelmetlenül kezdtem kigombolni az ingjét, ami később átment vad tépésbe. Amikor elém tárulkozott a teste, hirtelen azt se tudtam, hogy mit csókoljak meg rajta először, annyira tökéletes volt. Ez az áhítattal csodált tekintet az arcomra is kiült, amin ő haloványan elmosolyodott.

 A hálószoba felé toltam, miközben ő vadul megcsókolt, és az ingerek hatására gyorsabban mentem a szoba felé, hogy minél előbb érezhessem őt. A küszöbön átlépve már csak pár lépés volt az ágyig, így azt a most borzasztó hosszúnak képzelt utat megtéve vehemensen döntöttem le a matracra, ezzel felé kerekedve. Beharapott ajkakkal kezdtem simogatni nadrágján keresztül a hatalmas dudort, ő pedig hátrahanyatlott, de végül sikeresen tudott fordítani a pozíciónkon. Mindkét kezével lefogta az enyémeket, és a fejem fölé szorította őket, miközben a testével ringatózni kezdett, ezzel kiváltva belőlem apró és halk nyögéseket. A nadrág egyre szűkebbé vált mindkettőnkön, ezért Yixing először engem szabadított meg a kényelmetlen ruhadarab fogságából, majd saját magát. Kihasználva ezt az alkalmat sikerült a megbéklyózott testhelyzetből kiszabadulnom, ezért amíg ő felállt, hogy a nadrágot lehúzza magáról, addig én sietve a háta mögé osontam, és ledöntöttem az ágyra. Váratlanul érintette, ezért eldőlt az ágyon, én pedig a kezeit leszorítottam, majd a füle tövétől végignyaltam egészen a nyakáig. Szerettem volna még elidőzni ezen az érzékeny pontját, de folyton mozgolódott, ezért felegyenesedtem, és a fiókban kezdtem matatni az óvszerért és a sikosítóért. A számmal bontottam ki, miközben a csípőjére ültem, ő pedig addig érzékien csókolgatott, ahol csak tudott.
- Felhúzod nekem? - kérdezte buján, miközben a nyakamat csókolta.
Hogy mi? A vágy, ami árvízként hasított végig a testemen, hirtelen elillant. 
- Most csak viccelsz, ugye? - kétségbeesetten kérdeztem, mire ő abbahagyta a kényeztetést, és a tekintetét az enyémbe fúrta.
- Meggondoltad magad?
- Bébi, én leszek felül. Neked csak élvezned kell - ráhajoltam az ajkaira, és megcsókoltam... volna, ha nem húzódott volna el.
- Most mi a szar van?
Egek, ez nehezebb lesz mint gondoltam...

*


Mikor láthatlak? 

Egy felugró ablak jelezte, hogy új üzenetem érkezett. A feladója az a srác volt, akivel hosszas beszélgetés után még mindig nem találkoztam. Igazság szerint mind a kettőnk felkészültnek érezte magát egy komoly kapcsolat belevágásába, de pont emiatt nem szerettük volna elsietni. Addig ott voltak az éjt nappalá téve beszélgetések és a telefonszex. De épp eljött már az ideje annak, hogy végre élőben találkozhassunk. 


Ma délután? Azon a helyen, amit megbeszéltünk. 

Ott várlak^-^ 

A randira készülve izgatott lettem, de a dominánsabb felem inkább kíváncsi volt, hogy hogyan fogunk egymáshoz alkalmazkodni, és hogy valóban olyan szexi-e, mint a képeken. Az egész reggelt a külsőmnek szenteltem, ezért némi késéssel indultam el a megbeszélt helyünkre, és csak reménykedni tudtam, hogy még nem ment el. Amint beértem, a telefonom halk pittyegése zökkentett ki, az ismerős hang pedig a beérkezett üzeneteket jelentette. 

Na, megtalálsz? ~

Körbetekintettem a hangulatos étteremben, és amikor összekapcsolódott a mélybarna szempárja az enyémmel tudtam, hogy meg kell szereznem őt. 



Szóval, így kerültünk a lakásomra, onnan a falhoz préselve, majd a hatalmas franciaágyamra. És lett volna egy kellemes esténk, ha Yixing nem lett volna ennyire makacs. Ahelyett, hogy most a nadrágja után kutakodna már rég az ágyba döngöltem volna.
- Mégis hogyan képzelted ezt?
- És te hogyan képzelted? Sosem voltam még alul, és nem is leszek - mondtam ingerülten, majd kimentem a konyhába inni egy pohár vizet, hogy lehűtsem magam.
- Nos, még én sem. Azt hiszem, előre meg kellett volna beszélnünk ezt az egészet. Olyan kétértelműen fogalmaztál...
- HOGY ÉN? És akkor te? Teljesen kiszolgáltattad magad. Mint egy ribanc! - vágtam a képébe, ő pedig a meglepettségtől beszélni sem tudott, ezért folytattam. - Tudod mit? Döntsük el, hogy ki legyen felül.
- És hogyan? - kérdezte a tekintetem fürkészve, én pedig egyértelmű fejet vágtam, hogy leessen neki. - Ó! Kezdd te.
Büszkélkedve húztam le a nadrágom, majd a reakciójára vártam. Karba tett kezekkel mosolyogtam, ő pedig elismerően hümmögött. Végül ő húzta le a nadrágját, mire én megtorpantam. Döbbenten végignéztem rajta, Yixing azonban kinevetett.
- Mi az, bébi? Tetszik, ugye? - kérdezte mosolyogva, miközben közelebb húzott magához.
- Ez nem jelent semmit! Mással is be lehet bizonyítani, hogy neked alul a helyed.
- Például... birkózással?
- Kihívás elfogadva - rákacsintottam, majd teljes mértékben rávetettem magam, de nem esett el.
Egészen a nappaliig vonszolt, és egyszer én kerekedtem felülre, egyszer pedig ő. Erős ellenfél volt, de bíztam az izmaimban, amik még sosem hagytak cserben. Megint én voltam felül, ami látszólag Yixinget nem zavarta, mert a derekamat kezdte bizsergetően cirógatni. Ettől egy pillanatra kiestem a szerepemből, de hamar észbe kaptam, és olyan erősen szorítottam, amennyire csak tudtam, ami mosolygásra késztette.
- Azt a gödröcskés...
- Tudom, hogy imádod - nem hagyta befejezni a mondatot, szemtelenül félbeszakított, de nem tudtam rá és a tökéletes mosolyára haragudni.
Egy éles pillanatban fordított a helyzetünkön, és olyan erősen szorított le, hogy alig kaptam levegőt. Határozottan erősebb volt, mint én, és ezt aljas módon kihasználta. Nem csinált semmit, csak az egész testével rám feküdt, miközben én kapálózva próbáltam kiszabadulni az acélos szorítása alól. Már csak azt tudtam konstatálni magamban, hogy a karom megint a fejem fölött van, és a kellemetlen érzést, ami párosult vele.
- Yixing, ez rohadtul fáj!
Leszállt rólam, ahogy meghallotta a kétségbeesett hangomat. Óvatos volt, próbált nem fájdalmat okozni, és már minden bizonnyal valami magyarázatot kreált magában, de én gyorsan felpattantam a földről, és a fürdőbe mentem. Yixing annyira a földhöz passzírozott, hogy a könyököm látta kárát. A vizet megengedve szúró-csípő fájdalmat éreztem, amint a jéghideg vízcseppek hozzáértek a sebzett bőrfelülethez. El sem hiszem, hogy ezt tette. 
- Sehun, én annyira sajnálom - mondta szánakozva, utána pedig a fiókban kezdett kutatni. - Gyere - mondta, amit megtalálta a kötszert. Nem akartam követni, ezért a kezemnél megragadva leültetett sarokkád szélére, és először óvatosan lefertőtlenítette, majd bekötözte a könyököm.
Én addig végignéztem a szinte tökéletes arcán; a szemöldökét összehúzta, miközben koncentrált, dús ajkai kissé megremegtek, a gesztenyebarna szemei megbánástól csillogtak. Az ellenállhatatlan gödröcskéje most nem látszott, mert az összpontosítás miatt nem mosolygott.
- Készen van. Ne haragudj rám - végigsimított az arcomon, amitől kirázott a hideg. Az ujjainkat összefűzve felállított, és a nappali felé vette az irányt, ahol ledőlt a puha kanapéra, én pedig követtem.
A tévében egy olyan dorama ment, amit közös megegyezéssel eldöntöttünk, hogy megnézzük, mert mindkettőnk kedvence volt, és most vetítették az utolsó részt. Időközben a legkényelmesebb pozícióban helyezkedtünk el: összesimult a testünk, miközben ő hátulról átölelt. Keskeny volt a kanapé, de nem törődtem vele, jelenleg csak Yixing meleg testét éreztem embertelenül közel az enyémhez.
- Milyen jó pasi Hyun Bin...
- Ugye? De Yoon Sanghyun se semmi - mondtam, miközben az utolsó képsorok peregtek le a szemünk előtt egy hihetetlenül elképszető doramából.
- Azt hiszem, ez a dorama határozatlan ideig a kedvencem lesz - mondta örömteli hangon, én pedig egyetértően bólogattam félálomban.
A szemeim önkéntelenül zárultak le, majd engedtem a csábításnak, és Yixing gyengéden birtokló ölelésében aludtam el.

Reggel kikászálódtam Yixing vasöleléséből, de előtte még egy légiesen könnyed csókot hintettem az arcára. Sürögtem-forogtam a konyhában, mert az éjjel átértékelődött bennem minden, és rájöttem, hogy az a lényeg, hogy mindkettőnk élvezze az együtt töltött perceket. Ezért békítő reggelit készítettem, bár egyáltalán nem voltam jártas a gasztronómiában, de megpróbáltam minden tőlem telhetőt. Hirtelen két kar fonódott a derekam köré, és mivel félmeztelen voltam, megéreztem Yixing feszes testét teljesen az enyémnek nyomódni. Somolyogtam magamban, és tüzijáték cikázott át végig a gyomromban, de nem akartam neki kimutatni, hogy mennyire élveztem minden érintését. Szembe fordított magával, és ekkor elvesztem a tekintetében. Intimebb volt bármilyen érintésnél. 
- El kell mennem, de ígérem, hogy bepótoljuk - mondta lágy és kellemes hangon, miközben megint sarokba szorított a testével.
- Mikor? - mindössze ennyit tudtam kérdezni a maradék hangomon, de már reszketeg sóhajok kíséretében.
- Minél hamarabb. Mit szólsz a mai naphoz? Egy vacsora? - kérdezte dünnyögve, én pedig csak bólogattam, mert nem voltam magabiztos a hangomban.
Még nyomott egy szédítő csókot az ajkaimra, és elengedett, de látszott rajta, hogy legszívesebben itt maradna velem egész nap, és inkább kényeztetne. Nem tudtam, hogy miért kell most határozatlan időre magamra hagynia, de egy belső zsigeri érzésem szerint nem ez lesz az utolsó találkozásunk. És teljes mértékben biztos vagyok benne, hogy ő lesz alul.

12 megjegyzés

  1. Édes kis szösszenet volt, meg kell hagyni :D Bár a párost kimondhatatlanul utálom, és teljesen nehéz volt őket így elképzelnem, de elolvastam. Először abban a hitben voltam, hogy Yixing szemszögéből olvashatjuk a dolgokat, nekem Sehun sokkal férfiasabbnak tűnik ilyen téren, de hát tévedtem. Végül is így belegondolva nem is olyan szörnyű ez a helyzet. :)
    A melyikünk legyen fölül téma szerintem abszolút megszokott - legalábbis nálam és az írótársamnál, mert sokszor azon törjük a fejünket, hogy na most akkor melyikük legyen és ha nem jutunk dűlőre, akkor a karaktereink lerendezik egymás között, ahogy itt is tették :D
    Ahogy próbálták eldönteni a dolgokat... Nagyon vicces volt :'D A birkózás pedig kissé gyerekes, de hát szerintem ők azok is. Nagy gyerekek :D Szerintem nagyon aranyos volt, ahogy együtt néztek végül doramat, aztán meg kibeszélték, hogy melyik pasi helyes. :3
    Összességében egy vicces, aranyos és egyben érzelmes oneshotot írál meg, ami tetszett, bááár mondjuk egy Sekai-nak, vagy akár még egy Hunhannak is jobban örültem volna, mert ez a két páros a szívem csücske, ha Sehunról van szó. :D Életem első Sexing olvasmánya volt most ezt, de nem bántam meg, hogy végül elolvastam. :3 S bár nem lettek most se a szívem csücskei, tényleg kis aranyosnak találtam őket. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezen a második mondaton most meglepődtem. Jajj, hogyhogy nem szereted ezt a párost?T_T Jézusom, pedig szerintem annyira illenek egymáshoz. Sehunnal amúgy is úgy vagyok, hogy nem szeretem sok mindenkivel párba, de Yixinggel valahogy annyira tökéletesnek látom őket.
      Ezt elfelejtettem odaírni, hogy Sehun szemszögéből íródott, és jó volt, hogy szóltál, mert így kiírtam a csoportokba is^^.
      A második megdöbbenés: SEHUN SOKKAL FÉRFIASABB?
      Szerintem Yixing az, ezért is utaltam rá sok helyen, például a birkózásnál is, amikor Yixinget egyáltalán nem érdekelte, hogy Sehun felülkerekedett rajta, mert így cirógatni tudta a derekát mosolyogva. Kvázi nem hitte el, hogy Sehun ezt most tényleg elhitte magáról jampi módra, hogy ő lehet felül:D
      Amúgy én még nem olvastam ilyen témában yaoit, pedig abszolút ez ilyen "mindennapi" lehet a melegeknél. Azon vitatkozni, hogy melyikük a dominánsabb fél. De akkor most én tévedtem, bár nem hittem, hogy én írtam meg az első ilyen jellegű történetet:D

      A birkózás az a gay videóban volt benne, de végül nem bántam, hogy beleírtam, mert szerintem egyáltalán nem a birkózás volt a lényege. Az az én kedvenc doramám, a Secret garden, mindenkinek a figyelmébe ajánlom, egy embertelenül jó dorama!^^ És Hyun Bin tényleg helyes, az pedig teljes mértékben az én gondolatom volt hahaha.
      Sekai? Hunhan? Még a Sekai oké, őket még csípem is együtt. Viszont a Hunhan... Na jó, elárulom a féltve őrzött titkomat. Nekem régen, az exos korszakom idején ők voltak a kedvenc párosaim. Tényleg, hihetetlenül imádtam őket együtt, viszont megváltozott valami. Velük is, és az érzéseimmel kapcsolatban is. Nem is tudom miért, de már nem szeretem őket. Persze, még olvasok velük néha, alkalomadtán. De nekem Baekyeol és Kaibaek a mindeneim^^

      Hogy ez volt életed első Sexing olvasmánya az azért is lehet, mert senki nem írt velük. Nem egy szokványos couple, az egyszer biztos. De remélem, hogy nem okoztam csalódást, és köszönöm, hogy írtál!:3

      Törlés
  2. Szia!
    Nahát, elképzelni sem mertem, hogy ilyen párosítással fogok olvasni fanficet. ^^ Egyre jobban bejönnek a ritkaságok.
    Nagyon tetszett, de ezen nem lepődtem meg, ha már Te írtad. ;-) Cuki, vicces és vad is volt egyszerre. ^_^ Az a bírkózás...hjahj :-D
    Az olvasó most meg törheti a fejét és fantáziálhat, hogy melyiküknek sikerült felülre kerülni.
    Köszi, hogy olvashattam, nagyon élveztem. Pusz <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:3
      Igen, valóban nem megszokott páros, viszont én imádom őket, és már régóta terveztem velük valami aranyos szösszenetet írni. Egyébként még szeretek hozzájuk hasonló furcsa párosokat, úgyhogy talán a közeljövőben még írni fogok hasonló párossal, ha csak be nem rondít az elképzeléseimbe a Larry couple:D (túlságosan szeretem őket, na).
      És úristen, de aranyos vagy*-* Pedig izgultam és reménykedtem benne, hogy nem fogok nektek csalódást okozni, mert ez korántsem lett túlfogalmazott, meg hasonlók.
      (Nálam abszolút Yixing van felül ebben a helyzetben:D http://data1.whicdn.com/images/133092222/large.png)
      Én pedig köszönöm, hogy írtál!^^ ♥

      Törlés
  3. Kb. egy napra rá csak sikerült ide is eljutnom xd Elnézést kérek, csak a történelem és az infó elvette az időmet >< (Kiselőadás a koreai háborúból és az EXOból :33)
    Nem hiszed el, hogy mennyire szeretlek! Sehol sem találtam velük irományt, erre te írsz nekünk egyet qwq A Baekyeolnál már meghaltam... de itt... barátnőm szavaival élve : "Yixingtől habzana a szád, Sehuntól meg orgazmusod lenne." Hát.. fordítva volt ez, de nya xd Huh, nem gondoltam, hogy ilyet fogok írni egy kommentben, de el kell kezdeni xd
    Szóval, már az első mondatot imádtam qwq Ott volt az a pont, ahol szívrohamom lett, a többinél meg... hát ott nem tudom mi volt, mert kiesett minden xd
    Yixing végre irányító karakter szerepet kapott, bár Sehunnal együtt. Túl jól ismerlek már, így tudtam, hogy nem csak az lesz, hogy ágy, Sehun és Yixing, oszt vége >< Újra el kell, hogy mondjam, imádlak qwq Az össze írásodat *--* Már amikor meglátom a neved a csoportban... ott már gondok vannak xd Vissza a lényegre...
    Nem bírtam ki a közepét nevetés nélkül xd Ez a : "Teljesen kiszolgáltattad magad. Mint egy ribanc!" Itt kezdődött a röhögőgörcs xd Cejetjük a kici Sehunt XD Aztán... OHMYFUCKINGYIXING QWQ Készen voltam... Yixing, úristen, nem kapok levegőt xd Kikészültem xd *dead* Huh, levertem egy nagyobb fangörcsöt, ne foglalkozz velem xd Hozom a felmosórongyot xdd Ugye segítesz felmosni? :3
    Egyem meg a kis gödröcskéivel együtt, nála jobb teremtést nem is kívánhattam volna, Sehunnal párosítva meg... Overdose xd Someone call the doctor.. lehetőleg Junmyeont xd
    Ejnye, Yixing, hát így kell bánni Sehunnal? Most meg kell, hogy büntesselek xd Höhö :3 Ennyit erről, nem mondok többet, mert a végén újabb rohamom lesz.
    Nem gondoltam, hogy dorama nézéssel lesz vége, de olyan aranyosak voltak qwq Szent Yixing... újabb halál. Egyszer össze kéne számolnom, hogy hányszor okozod a halálomat... meglepődnénk a számon :"D
    Úgy tűnik tovább kell fantáziálnom, hogy ki legyen alul... ötletem sincs... Válság van, de van egy olyan érzésem, hogy Sehunnak még meg fog gyűlni a baja Unikornissal. Mondanám, hogy folytatást kérek... sírva... de el kell fogadnom, hogy nem folyik tovább ez a patak.. nem lesz nagy folyó.. túl sok volt nekem a mai magyar óra ._.
    Köszöntem ezt a felejthetetlen élményt, remélem még felhozod ezt a párost. Őszintén, számomra námbör ván a KaiLu mellett... A SuChent meg megadod nekem és a többieknek a Baekyeol ficiben, szóval őket nem említem meg >< Vagyis nem akartam, de azért leírtam xd :3 <3
    Bye, bye~~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát te leányzó, mindig eléred, hogy szinte ugráljak örömömben, olyan nagy hatással van rám mindig a véleményed. KISELŐADÁS AZ EXOBÓL? De jó lenne, ha mindig ilyet kellene csinálni mindenkinek, ugye?:D
      Igazából valóban nem sokan írnak velük, viszont szerintem Kiri már biztos írt velük, ha egyperceset, de akkor is, mert az ő szívéhez is közel áll ez a páros. A barátnőd szavai igazán találóak, bár ez nálam is fordítva van, mert Yixing teljesen megsemmisít minden alkalommal.
      Most megnézem, hogy mi volt az első mondat, mert már nem emlékszem rá XD Igen, nem kellett volna visszanéznem. Azt hiszem, sosem leszek megelégedve a fogalmazásommal. Háááát, Sehun nem volt annyira irányító ám:D Próbáltam néhány mondatba belecsempészni, hogy itt bizony teljes mértékben Yixing lesz az irányító, ami érezhető a közepén is, meg a végén is - talán az elején is, amikor Sehun átkulcsolja a lábaival Yixing derekát. Igen, az tényleg nem én lennék... hogy csak leírok egy ágyjelenetet. Tényleg ismersz:3 Istenem, te lány, én is annyira imádlak, annyira aranyos vagy, mindjárt sírva fakadok. T_T Remélem nem zavar, hogy általában csak a yaoi csoportban lehet látni a nevem, de nem tehetek róla, imádom ezeket a homokosokat:D És sokkal jobban átérzem egy fiú szemszögét, mint egy lányét. Próbálkoztam már heterot írni, de nem úgy sült el a dolog, ahogy én terveztem.

      Nem is értem honnan jött az a mondat, csak írtam, amit a szívem diktált XD Általában ilyen hülyeségek születnek belőle, a legvicesebb párbeszédek vagy jelenetek. Sehun egy tünemény, ahogy már sokszor leírtam, őt nem lehet nem szeretni;; Yixing meg...segítek felmosni téged, emiatt ne aggódj.
      Én annak idején Yixingről láttam a legelső videót, tehát konkrétan neki köszönhetem, hogy fan lettem. Megláttam a gödröcskéjét és így: ddikeoioifi MIÉRT KELLETT VELEM EZT CSINÁLNOD, YIXING.
      A dorama a Secret garden volt, az én személyes kedvencem!:3 És Hyun Bin egy csoda, az egyik legjobb színész, egyszerűen imádtam az alakítását (nem lövöm le a poént, ezt a doramát mindenkinek meg kell néznie). Annyiszor még nem okoztam a halálodat^^ VISZONT HAMAROSAN BAEKYEOL.
      Az én elgondolásom szerint Sehun van alul, mert Yixing férfiasabb, mint ő. Lehet, hogy írok neki egy második részt, de tudod, hogy milyen kiszámíthatatlan vagyok, ezért lehet, hogy merőben eltérne ettől a témától, csak hát innen folytatnám tovább. De lehet átcsapna valami drámai végbe, ezért is hagytam abba itt:D
      Szerintem még fogok velük írni, nem is hittem volna, hogy még elég sokan szeretik rajtam kívül ezt a párost. Viszont Laychent is imádom, úgyhogy lehet, hogy a következő kis szösszenet az övéjük lesz. A szívritmus csapda még várat magára. Igazából nem tudom hogyan kezdjem el, de ez már az én problémám xd De megoldom valahogyan.
      Köszönöm szépen, hogy írtál!:3 ♥

      Törlés
  4. Hát Sehunkám lehetsz biztos, de tuti, hogy te leszel alul. xD Yixing rohadtul férfias, ebbe a ficiben meg főleg. És kedves is, de szexi is egyben, és meglehetősen érettebbnek tűnik ám. xD Háháháhhá, imádom ezt. Nekem is van egy ilyen vázlatom, mármint ahol ki van alul-felül kapcsolatot ábrázolok, de hogy az mikor lesz kész. Jézusom. :D A lényeg, hogy tetszett a történet, és igazán jó volt olvasni. :D A két karakter is érdekesen szerethető volt, de egyértelműen Yixing tetszett. Valahogy az érettebbeket jobban bírom, de persze Sehun makacs személyisége is pimasz volt. :D

    Köszi szépen hgoy olvashattam :D

    Kiri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. UGYE? Teljes mértékben egyetértek veled, és utaltam is rá sok helyen, hogy ebben a helyzetben baromira Sehun lenne alul:D Aztán kitudja, hogy mások hogy vélekednek a dolgokról, nekem Yixing borzasztó férfias, és örülök neki, hogy nem csak én látom így. Na, akkor majd kíváncsi leszek arra az irományodra is, és bízom benne, hogy minél hamarabb elkészülsz vele.
      Köszönöm, hogy írtál^^

      Törlés
  5. Jaj XD Kezdem azzal, hogy ez a páros számomra totál paradox :DD Van Sehun, a mérges és unott arckifejezéseivel, és van Yixing, a világ legédesebb embere. A párosuk meg eleinte talán furcsa, de egyébként hihetetlenül vicces és aranyos. És ami a legjobb benne, az a nevük - Sexing XDDD Annyira találó :'D
    Örülök, hogy Yixing nem az a zabálnivalóan ártatlan uke volt, amilyennek általában beállítják, hanem egy igencsak akaratos és önfejű seme, Sehun pedig dettó :D És az a kis veszekedés, ami pontosan emiatt alakult ki kettejük között... Az egész helyzet baromi ötletes :'DDD
    Csak gratulálni tudok hozzá^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Erre érvényes az, hogy az ellentétek vonzzák egymást:D De egyébként Sehun sem olyan iceprince, mint azt mutatja. Például Yixinggel mindig olyan aranyosan viselkedik:D Igen, beismerem, hogy furcsa couple, de én szeretem a furcsa párosokat:D UGYE? Mekkora király couple név a Sexing.
      Egyébként én el sem tudnám képzelni Yixinget, csak a domináns félnek. Hát olyan férfias, meg minden. Vele amúgy is túlságosan elfogult vagyok, de ő akkor is seme!:D És amúgy Sehun is férfias, hiába maknae. De ebben a párosításban abszolút Yixing a dominánsabb fél.
      Köszönöm szépen!:3 Örülök, hogy így gondolod ;;

      Törlés
  6. Jézusoom!!*~* Nem akartam írni véleményt, de kikívánkozik.><"
    Tömören: IMÁDTAM minden egyes szavát! És jézusom, külön-külön is rendesen fangörcsölök mindkettőre, de így együtt...hjaj.

    Bővebben: Sikerült több résznél is elmosolyodnom, miközben olvadoztam a székről. Imádom Lay érzékeny nyakát.*0* És sikerült beletrafálnod ebbe a "Ki legyen felül" témába.:D A múltkor barátnőmmel pont erről beszélgettünk, s egyértelműen YiXing a domináns fél, szóval Sehun drága nincs tisztában a dolgokkal. Ahogy jött ez a "Azt a gödröcskés..." kijelentés, már sejtettem, hogy nem sokáig marad Sehun felül. Sikerült orbitális orrvérzést elérned, s egyáltalán nem vagyok csalódott, hogy ez volt az első SeXing olvasmányom, annak ellenére, hogy tényleg ez a fav párosom.:"D Hát mindegy, remélem azért lesz még rá alkalom, hogy kettőjükről írsz.*~*
    Rendesen megleptél azzal a dorama nézéssel, de személy szerint jobban szeretem ezt a meghitt kis összejöveteleket, minthogy szex és bumm vége. És...és...nagyon tetszik ahogy írsz, eddig nem hiszem, hogy bármit is olvastam volna tőled, de körbe kell nézzek.*~* (már csak azért sem, mert nem régóta vagyok köreitekben.owo)
    A karaktereket is tökéletesen formáltad meg, főleg ez a makacsság... imádom..*W* Több értelmes hozzászólásom nem lenne, csak a nyáltenger és stb., szóval tééééényleg nagyon remélem, hogy írsz még róluk.*~*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Urammária, nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog neked, de most mérhetetlenül örülök ennek :3 IGEN, ENGEM IS KINYÍRNAK MINDIG, és egyszerűen nem hiszem el, hogy Oh maknae Sehun így néz ki, pedig tényleg. Mindenesetre annyira aranyosak együtt, hogy nekem benne vannak a top3-as listámon.

      Egyébként Xingnek van a tagok közül az egyik legkirályabb nyaka, erre pont az övé érzékeny. Én nagyon nevettem, amikor kiderült ez róla, bár sajnáltam is, amikor a weekly idolban a két MC nem hagyta békén (de imádom őket, rájuk nem lehet haragudniXD). Hát persze hogy Yixing az! Nem is lehetne más. Egyébként nekem nem létezik olyan párosítás, amiben ha Yixing van ne ő lenne a domináns fél. Na jó, kivétel a Kray couple, de amúgy itt is simán el tudom képzelni Yixinget aktív félnek.
      Örülök neked, hogy én lehettem az első, annyira boldoggá tettél vele:3 Megtisztelő, hogy az Sexing történetem olvastad el legelőször. PERSZE, HOGY ÍROK MÉG VELÜK. Amint végzek a futó Baekyeol történetemmel, szeretnék velük írni egy ( vagy több) oneshotot.
      Éééén is jobban szeretem ezeket a meghitt pillanatokat, a szexjelenet amúgy sem az erősségem, ezért próbáltam úgy kitalálni, hogy azt semmiféleképpen ne kelljen írnomXD

      Köszömöm, hogy írtál, ezzel feldobtad a napomat :3

      Törlés