Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Szívritmus csapda (BaekYeol, KaiBaek) - negyedik fejezet

||

A tánc alapja a szenvedély 



Úgy csúszott ki a kezeim közül az irányítás, ahogy a homokszemek szoktak az ujjak közül. Tekintete megvetést sugárzott burkolt undorral, azonban remegő, résnyire nyitott ajkai, és valami titokzatos jellemző az arcmimikáján, amire nem akart, hogy rájöjjek másról árulkodott. Teljesen a falhoz préselte magát, az ujjait kínzóan tördelte, miközben rettegéstől átitatott pislákoló sötétbarna szemei mindenfelé néztek, csak rám nem. Meguntam ezt a felállást, ezért egy leheletnyivel közelebb léptem hozzá, és már-már idegesítően szuggeráltam, hogy végre rám figyeljen.
- Meg fogsz szólalni, vagy némasági fogadalmat tettél? - kérdeztem tőle frusztráltan, de megenyhültem, amikor rémült tekintetét pásztáztam.
- Akkor... én most bejövök neked? - rémület tolult a torkába, amitől egy pillanatra elfelejtett levegőt venni.
- Te idióta, még akkor sem kellenél, ha csak ketten lennénk a Földön! A legjobb barátom vagy, ez nem befolyásolhat semmit, igaz? - bizakodóan kezdtem neki, aztán csalódtam, amikor lemondóan sóhajtott.
- Ezt még fel kell dolgoznom. Eddig miért nem mondtad el? - kérdezte hevesen, mégis szomorú tekintettel.
- Én... nem akartam, hogy előítéletes legyél. Nem akarom, hogy cirkuszi bohóc legyek, és hogy a nemi identitásomra alapozzanak. A világ elítélne emiatt, ahogyan most te is.
- Nem! Szó sincs róla, csak... ezt a helyzetet még szoknom kell.
- Akkor magadra hagylak a gondolataiddal - mondtam letörve, majd villámgyorsan lejöttem a lépcsőkről, egy konok, zsigeri érzéssel - ami egyre csak azt kántálta, hogy most elveszítettem a legjobb barátomat.

A nap további részében én is beálltam pincérnek, hogy megdönthessem a rekordom tányérelejtések terén - de legalább volt, ami lefoglaljon. Jongdae feltűnően tartotta tőlem a tisztes távolságot, és rövid időn belül megtalálta a közös hangot Kyungsooval. Egy felkavaró érzés miatt néha-néha elkaptam pár beszélgetés-fuvallatot, és ilyenkor mentálisan sínylődve konstatáltam magamban, hogy máris talált egy embert, aki betöltheti a tátongó mély lyukat, amit csak egy igaz barát képes. Reménykedtem benne, hogy az irántam érzett undor helye lassan elveszlik, és hogy majd megint baromkodhatunk együtt. Igazság szerint megbántam, hogy elmondtam neki a féltve őrzött titkomat, aminek eddig csak ő tudta áttörni a falait, de Jongdae aljas módon lerombolta azt, ahogy a szívemet is. Valamivel jobb reakcióra számítottam, de mégis mit képzeltem? Hogy az eddig Barney Stinsonnak képzelt barátját hirtelenjében elfogadja majd melegnek? Ugyan, még a felvetés is abszurd.
- Mit csinálsz? El fogod ejteni! - egy éles, megrettent hang zökkentett ki  melankólia-dús állapotomból, de ezzel együtt megmentett két tálca gőzölgő ételt a zuhanás veszélyétől, ahogyan engem is Junmyeon haragjától.
- Nos... kösz - mondtam, miközben próbáltam elkerülni a tekintetét.
- Mi van veled? Rosszul érzed magad?
- Miért aggódsz ilyen hirtelen? - végül ránéztem Chanyeolra, haragtól csillogó szemekkel. 
- Mindig aggódtam érted, amíg Amerikában voltál.
- Hazug idióta... - szinte csak magam elé suttogtam az elfojtott keserű szavakat.
Ezek után kedvtelenül dolgoztam, az egyetlen pozitív kedélyem okát Jongin jelentette, akire olykor lopva, ármánykodóan rápillantottam, ő pedig amikor észrevette egy csábos mosollyal válaszolt. Nem szerettem ezt az interakciót, a szavak nélküli kommunikációt, de ebben a helyzetben borzasztóan élveztem. Most, ebben a pillanatban határozottan Jongin tartotta bennem az egyre elgyengülő lelket. Időközben megérkezett a főnök, aki kérdő pillantásokkal rám meresztette a tekintetét, azonban megenyhült, amikor észrevette a könnyektől csillogó szemeimet. Minden bizonnyal Chanyeol lett volna a téma, de az akkor velősen. Junmyeonnak sosem feleltek meg a tőmondatok, ha valamire kíváncsi volt, akkor az akaratom ellenére is kiszedte belőlem. Végül végre színpadra küldött, hogy élvezhessem az alacsony létszámú közönséget. Ma meglehetősen kevesen fordultak meg az étteremben, de még így is optimális volt a nézőközönség, hogy kiereszthessem a hangomat, és hogy ettől az érzéstől szárnyakat kapjak. Komolyan, minden porcikámmal imádtam énekelni, egyszerűen képtelen voltam elképzelni magam egy igazgatónak, aki a cég falain belül mindent csinál, kivéve amit szeretne. Az annyira nem én lennék... Inkább vállalom, hogy néhanapján egy ügyetlen pincérnek kell lennem, de megőrzöm a magamba vetett hitemet, és az önállóságomat. A színpadon megint az elvetemült nők mindenre elszánt tekintetében égtem. Némelyik beharapott ajkakkal figyelt, vagy csak elakadó lélegzettel bámultak, és szerintem ilyenkor jogosan feltételeztem, hogy egy lelki orgazmusban részesítem őket napról napra. Amikor meguntam a perzselő tekintetek kereszttüzében énekelni, teljes mértékben átadtam magam a zenének, és lehunyt szemekkel kezdtem el dúdolni egy fülbemászó dallamot, amihez később dalszöveg is társult. A hölgyek természetesen nagy kaliberű ovációval támogattak, a dalok végén mindig vastapsokat kaptam, és hitetlenkedő szavakat a hangomra, ami jócskán megnövelte a bizalmamat, ezáltal a rosszkedvem is elillant. Az utolsó dal után Junmyeon minden dolgozót az öltözőbe küldött, ahol bejelentette, hogy ma este mindenkit meghív a házába, mert valami fontosat szeretne bejelenteni. Mindenki kicsattanó örömmel fogadta az ajánlatot, de én nem voltam elragadtatva. Köztudott, hogy Junmyeon rendezi a legjobb házibulikat a városban, de olyankor mindig Jongdae társaságát élveztem, most pedig fennállt a valószínű veszélye annak, hogy egyedül leszek. Láttam a főnökön, hogy kérdésekkel van tele a feje, amire minél előbb választ szeretne kapni. Egy keserédes mosollyal bólintottam, majd elindultam Chanyeolt megkeresni, aki éppen háttal állt nekem. Az utolsó asztalt törölte tükörfényesre, utána levette magáról a kötényt, mire a hátizma tökéletesen kirajzolódott. A látvány szemet gyönyörködtető volt, ahogy az eleganciát sugárzó mattfekete ruhaösszeállítása és az éjfekete haja tökéletesen passzoltak egymáshoz. Igen, Chanyeol határozottan jól nézett ki.
- Végeztél? - kíváncsian kérdeztem, amikor  rám nézett.
- Azt hiszem...
- Akkor kísérj haza - mondtam ellentmondást nem tűrő hangon, mire ő idegesen sóhajtott, majd megadóan bólogatott.
Egy terebélyes mosoly terült szét ajkaimon, minden kétséget kizáróan élveztem, hogy most a csicskám, és meg kell tennie, amit parancsolok neki, mert a reakcióimtól függ a jövője. Még elintézett egy telefonhívást, aminek én természetesen nem lehettem a fültanúja, ezért addig az étterem előtt vártam, a kellemesen hűvös éjszakában. Mikor kiért, a kérdezésem nélkül elindult, én pedig nem akartam még ezt is számon kérni rajta, ezért utána loholtam, mert időközben hatalmas távolság állt be közénk.
- Yah, azt hiszed, hogy mindenki olyan óriás, mint te? Lassíts már! - idegesen korholtam le, miközben megpróbáltam egyenletesen venni a levegőt.
- Vagy gyorsíthatnál a tempódon - háttal állt nekem, de a hangjából még így is éreztem, hogy büszkén elmosolyodott.
Na jó, most volt elég... 
- Vagy vegyél a hátadra - vágtam vissza, de ő hirtelen megtorpant, és szinte biztos voltam benne, hogy az arcán lévő mosoly eltörpült.
Én nyertem.
- Ezt te sem gondolhattad komolyan - az arcára a megdöbbenés minden formája vetődött ki, egy pillanatra még halkan el is nevette magát, de abbahagyta, amint megpillantotta az erélyes tekintetemet.
- De, halálosan komolyan gondoltam. Csináld már! - határozott éllel a hangomban szóltam neki, ő pedig frusztráltan túrt a hajába.
- Ezt nem hiszem el, az előbb még normális voltál! Ezt nem hiszem el - hangja megdöbbentségtől és idegességtől csengett, amikor pedig beértünk egy olyan utcába, ahol nem lézengtek az emberek leguggolt, majd a válla felett hátranézett. - Gyere már!
Csak pár lépésre voltam tőle, ezért a lelkemben tomboló hurrikánnal a két kezemet összekulcsoltam a nyaka körül, hogy magabiztosan tartsam magam. Gyengédséggel ért a térdhajlatom alá, miközben felemelkedett, én pedig úgy éreztem, hogy megszédülök a hirtelen rám törő fölényes magasságtól. Csodálatos volt innen rálátást nyerni szinte mindenre, a vibráló utcai lámpa fényei innen még gyönyörűbbnek hatottak, ahogy íves árnyékokat vetítettek a talajra. Meglepően lassan és nyugodtan sétált, én pedig igyekeztem nem belefúrni a nyakhajlatába a fejem, hogy érezhessem a férfias illatát. Kemény gondolati megterhelések árára végül uralkodni tudtam számomra is furcsa vágyaim felett, és nem csináltam semmi félreérthetőt.
- Chanyeol... apa már megbarátkozott a helyzettel? - kétségek közt vergődve kérdeztem tőle, még magam sem hittem volna, hogy összefüggéstelen szívkalapálással fogom várni a válaszát.
- Nem tudom, Törpe. Három éve most említett téged először - végül elhangzott a kegyetlen válasz, amire úgy éreztem, hogy fel vagyok készülve, de a szívem nem így vélekedett a dolgokról. - Miattam jöttél ide? - őszinte megbánással kérdezte, utána közelebb húzódtam hozzá, hogy a szemébe nézhessek.
- Részben miattad. De már felesleges erről beszélni - halkan sóhajtottam, mire ő egyetértően bólogatott.
- Kezdesz nagyon nehéz lenni.
- Nem gondoltam volna, hogy egy kát lábon járó hisztiroham vagy... Nyugalom, mindjárt ott vagyunk - biztosítottam róla, miközben a szememet forgattam kicsit sem pozitív érzelmeim közepette.
- Nem is vagyok az!
- Inkább siess! Mi ez a lassú tempó? - mondtam csipkelődve, mire ő hangosan kifújta a levegőt, de gyorsabban szelte a lépteit, amitől egy éles pillanatban hátrahőköltem, de Chanyeol megtartott engem.
Nyugodt körülmények között folytattuk az utat, kellemes csendben, és még élveztem volna ezt a majdnem tökéletes aranyközéputat, amikor Chanyeol letett, és szomorúan konstatáltam, hogy a lakásomnál voltunk. Látszólag kellemetlenül érezte magát, és nem tudta eldönteni, hogy pontosan mit is kellene csinálnia, vagy mondania. Egy pillanatra halványan elmosolyodtam ezen, élveztem ez a kiszolgáltatott helyzetet.
- Te is mész Junmyeon bulijára? - kérdezte végül, amitől megtorpantam.
- Nem hiszem - lesütöttem a szemem, egy pillanatra fájdalom tolult a torkomba, és fulladt mélység keletkezett a szívemben.
- Az alkalmazottaknak kötelező menni, mert azt mondta nekem, hogy valamit az étteremmel kapcsolatban szeretne bejelenteni.
- Akkor ez esetben neked is kötelező jönnöd - tettetett komolysággal mondtam, hogy tisztában legyen vele, hogy számára az én szavam szent és sérthetetlen. Aprót bólintott, én pedig folytattam. - Ott találkozunk.
Bizonyára meglepődött, hogy nem parancsoltam meg neki, hogy jöjjön értem és vigyen el háton. Igazság szerint egyedül szerettem volna menni, hogy addig is alaposan átgondoljak mindent, és Jongdae jogos reakcióit. Chanyeol elment, én pedig a puha ágyra huppantam, és fontolóra vettem az esélyeimet. Nem hittem, hogy ez a buli mérföldkő lesz az életemben, de kikapcsolódásnak tökéletesen megfelelt. Nem foglalkoztam túlságosan a külsőmmel, lezser ruhaösszeállítást választottam, amire felvettem egy tintafekete zakót. A hajammal körülbelül annyit foglalkoztam, mint a ruhákkal. Egyébként mindig sokat fektettem a külsőmbe, most viszont annyira rossz lelki állapotomban voltam, hogy egyáltalán csoda volt, hogy hosszas agytorna után rávettem magam erre az egészre. Stílusos késéssel elindultam, felvettem egy adott tempót, amit sikeresen tartottam végig. Junmyeon háza inkább villa volt, amiben könnyedén el lehetett veszni, annyi helyiséggel rendelkezett - és természetesen az udvaron egy hatalmas medence állt, ahol az ilyen érdekfeszítő események voltak megtartva. Hosszan, megtörten sóhajtottam, ahogy egyre közelebb kerültem a helyszínhez.

Ajánlott zene: Ne-Yo - Sexy love 

Hatalmas embertömeg vett körbe, a gyorsan lézengő fiúk és lányok miatt összepréselve, de megtörhetetlenül kerestem az egyetlen személyt, akivel mostanában jól érzem magam, de megtalálni már ennél nehezebb feladatnak bizonyult. Szinte szellemként suhantam át az emberek többségén, hogy találjak egy ideális ülőhelyet arra, ahol egy erős alkohol maró fájdalmába fojthatnám a bánatom. Leültem az "alkoholasztalhoz", mert viszonylag kevesen voltak ezen a területen, és tiszta rálátást láttam mindenre - tényleg mindenre. A lányok ide-oda riszálták magukat, némelyikük volt olyan gátlástalan, hogy keveset takaró fürdőruhában mutogassák magukat a szexre éhes fiúknak. Mindenfelé csókolózó párok voltak, és nem csak a tipikus felállásban. Meglepődtem, hogy mennyi meleg ismerőse volt Junmyeonnak, akik ráadásul egy percig sem zavartatták magukat, mindenki szeme láttára estek egymásnak, nem a legkifinomultabb formában. Foszlányokban még láttam egy nem kívánt ismerős arcot, ami az évek során már idegennek hatott számomra. Reméltem, hogy csak a képzeletem szüleménye mindez, hogy csak egy borzasztó fikció, ami tisztességtelen módon játszadozik velem.
- Téged sem érdekel, hogy hyung mit akar bejelenteni? - kérdezte Jongin mosolyogva, miközben fulladás-szorosan mellém ült. Éreztem az illatát, ami jótékony hatással volt a magas alkoholtartalomra, amit egy pohár lehörpintésével értem el. Most a lehengerlő illatától szédültem, ami rosszabb volt még az alkoholnál is. Egyszerűen megrémisztett a tudat, hogy akaratom ellenére ilyen mértékben vonzódjak valakihez.
- Igazából a bulihoz sincs kedvem.
- Elmondod? - kérdezte puhatolózva, a hangos dübörgéstől kiáramló zene miatt szinte alig hallottam a mély - és szexi- hangját.
- Nem szeretném...
- Ez esetben biztosítalak a jókedvről - mondta gyorsan, majd elvett két italt az asztalról, és az egyiket nagyvonalúan felém nyújtotta. Hezitálva, de elfogadtam a gőzölgő folyadékot, amin elmosolyodott, majd egyetlen húzással megitta, fanyar utóhatasással az arcán.
- Örülök, hogy itt vagy - komolyan mondtam, és erről biztosítani is szerettem volna, de nem tudhattam, hogy milyen reakciókat váltana ki belőle.
- Én is - végül válaszolt egy halovány mosoly kíséretében - Gyere - felém nyújtotta a kezét, amit készségesen elfogadtam, végül a táncoló, egymáshoz dörgölőző embertömeg felé húzott.
- Nem tudok táncolni - mondtam elenyészően, de Jongin arcán nem volt kivehető semmilyen érzelem.
- Akkor most megtanítalak az alapokra - mondta, végül megfogta mindkét kezem, és a nyaka köré kulcsolta. - Először is, a partnereknek mindig közel kell lenniük egymáshoz - egy szempillantás alatt közelebb húzódott, én pedig kizártam a külvilágot, és csak a testemen vándorló kezére tudtam koncentrálni, ami végül megállapodott a derekamon. - Hogy szinte egymás elől szívják el az oxigént - lehunyta a szemét, én pedig szabadon gyönyörködhettem a látványban. Most én tettem egy leheletnyi lépést közelebb, végül beletúrtam a hajába, és az ujjaimat selymes tincsei közé fúrtam. Ő továbbra is bizsergető-gyengéden cirógatta a derekam, én pedig nem tudtam megállni a lábaimon az ingergazdag érintkezések miatt. Csak azért sikerült talpon maradnom, mert ő továbbra is tartott, miközben összesimultunk.
- Jongin... - annyira közel volt, hogy szinte telt ajkaira leheltem a nevét.
- A tánc alapja a szenvedély. A bizsergés. Hogy egy mozdulattól kirázzon a hideg. Érzed? - érzékien végigsimított a felkaromon, én pedig kezdtem érezni, hogy a nadrágom nyughatatlanul dudorodik szavai és tettei hatására. Nem voltam biztos a hangomban, ezért csak bólogattam. - Lehet, hogy nem lennék ilyen bátor az alkohol nélkül.
- Lehet, hogy akkor ennek most örülök - kezeimet a nyaka köré kulcsoltam, ő pedig először csak ringatózni kezdett, majd fokozatosan átvettem a ritmust, így Jongin bevezetett a tánc könnyed bizsergésébe.
- Lehet, hogy kedvellek - lassított, a homlokát az enyémnek döntötte, miközben acélosan, mégis gyengéden szorította a derekamat.
- Lehet, hogy én is téged - euforikus állapotba kerültem, majd ezúttal én simultam hozzá közelebb.
Minden porcikánk összeért, szinte eggyé vált, amitől éreztem, hogy izgalmi állapotba került. Beharapott ajkakkal, már-már észveszejtően lassan vezette le az egyik kezét a fenekemig, amibe végül fenevad szenvedéllyel belemarkolt. El kellett fojtanom egy nyögést, bár felesleges volt - az arcomra rá volt írva, hogy annyira élvezem minden érintését, hogy majd' beleőrülök. Józan állapotban biztos lett volna egy bizonyos határ, amit nem engedtem volna átlépni első alkalommal, de az alkohol megtette a nemeslelkű hatását. Már rég nem éreztem magam ilyen egésznek, elevennek és szabadnak. Már elfelejtettem milyen, ha valaki kiegészíti a lelkem, egyáltalán magát az érzést. De most ő volt a levegő a tüdőmben, a vér az ereimben; ő adott megmagyarázhatatlan érzéseket.
- Mit csináltok? - előttünk termett Jongdae, mi pedig Jonginnal azonnal szétrebbentünk. Jongdae rárakta mindkettőnk hátára a kezét, és próbálta túlordibálni a zenét. Furcsa, Jonginnal akkor is megértettük egymást, ha csak suttogtunk - bár igaz, hogy ilyenkor lehetetlenül közel kerültünk egymáshoz. 
- Baszd meg, Jongdae! - idegesen, szinte a fogaim közt szűrve mondtam neki.
- Öreg, mindjárt visszahozom őt, és folytathatjátok a ruhásdugást - Jongin felé intézte a szavait, a végén még rá is kacsintott.
Én pedig ledöbbenve figyeltem mindezt, mert a reakciójából ítélve nem botránkozott az előbb látottakon, és a tekintete semmilyen megbújt undorról nem árulkodott, ami határozottan megnyugtatott, hiába rontotta el az eléggé felhevült pillanatot. Elkezdett húzni a kiindulóponthoz, az alkoholasztalhoz. Láttam rajta, hogy már volt benne némi ital, de még összeszedetten a tudatában volt mindennek.
- Akkor már nem zavar, hogy meleg vagyok? - kérdeztem bizonytalanul.
- Nem, amúgy sem az zavart, hanem hogy nem mondtad el - hadarva mondta, összezavarodottan, miközben egy újabb pohár erős italt hörpintett le.
- Mit akartál mondani?
- Mit kellene tennem? Baekhyun, mit csináljak? - kérdezte kétségbeeséstől csillogó szemekkel, majd feldúltan a hajába túrt.
- Mondd már!
- Szóval, én azt hiszem... tetszik Junmyeon. 

____________________________________________________________

Sziasztok:)
Először is, sajnálom, hogy nem volt benne Suchen moment, de úgy látszik, hogy az a páros még várat magára - vagy a kiszámíthatatlanságomra hagyatkozva lehet, hogy nem is lesz benne. Egyébként elárulok egy titkot: minden rajtatok múlik. Mert általában úgy mozgatom a szálakat, hogy mindenkinek megfeleljen, és a ti véleményeitek befolyásolják a döntéseimet.
Kíváncsi vagyok, hogy mennyien írnátok nekem véleményt, ha nem tennék fel kérdéseket. Mert nem akarom azt megkapni, hogy csak azért kapok viszonylag sok véleményt, mert a bejegyzés alatt csak a kérdésekre válaszolnak nekem (bizonyára már megfordult valakinek a fejében). Ezért szeretnék megkérni mindenkit, hogy írjatok nekem véleményt, mert az nemcsak jólesik a szívemnek, hanem szeretném tudni a meglátásaitokat, hogy milyen reakciókat váltanak ki belőletek például a párosok, vagy Baekhyun érzelmei, esetleg Chanyeol. 

33 megjegyzés

  1. Nos, had jegyezzem meg, hogy ez egy ismét fergetegesre sikerült rész. Sosem győzöm elégszer hangoztatni (mellékesen, hogy te pontosan tudod). A fogalmazás ismét lélegzetelállító volt, nem is beszélek róla többet, mert általában a fogalmazásod dicsérésével írnék vagy másfél oldalt, szóval...
    Ebben a részben ismét kíváncsivá tettél, mert nem csak a barátjának egy "titkát" fedted fel, hanem Chanyeollal való finomodó kapcsolatába is bepillantást engedtél, illetve Kaial való folyamatosan összemelegedésükön nyálazhattam egy kicsit. Az tetszik benne, hogy te úgy csavarod ezt a történetet, hogy csak na, és ebben az a vicces, hogy még csak az elején tartasz, ergo még a java hátra van a csavarnak. Nagyon szeretem az ilyet és fájdalmam is, hogy én erre nem vagyok képes. A végén azért kicsit ideges lettem, végtére is én már eléggé ki vagyok éhezve, akárcsak Baekhyun, hogy végre történjen valami törpe főhősünkkel. Ja, igen, hogy ismét említést tegyek Morci királyról, imádom, még mindig. Ahogyan leírtad a kinézetét, miközben takarította az asztalt *-* Igaz, hogy csak a hátát láttam, de én is olyan képzeletbeli orgazmust kaptam, mint azok a lányok, akik Baekhyunra nyálaznak.
    Szóóóóóval, mit is mondhatnék még? Hamar a következőt és segít megtanítani így ÍRNI! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te leány, olyan dicsérő szavakat kapok tőled mindig, amiket meg sem érdemlek, olyan kaliberű ez. Egyébként attól, hogy tudom, hogy azért nem vagyok olyan rossz író, még nem tudom, hogy erről más hogyan vélekedik. Sok elismerést kapok, de egy író nem lehet tisztában a tehetségével - legalábbis én nem. És ilyenkor esik rosszul, hogy a csendes olvasók cserben hagynak, mert az ő véleményüket nem tudom, sem a meglátásukat.

      Igazából...én sosem gondoltam bele ezekbe a csavarokba. Te tudod, hogy milyen vagyok, mindent abban a pillanatban találok ki, többnyire improvizálok, és minden fejezetnél körülbelül egy jelenettel vagyok tisztában, hogy mi legyen benne. Ebben például tudtam, hogy bele szeretném írni, ahogy Baekhyun megparancsolja Chanyeolnak, hogy cipelje a hátán. Viszont a Kaibaeket abban a pillanatban találtam ki, amikor írtam - és hát be kell valljam, nekem most ez a jelenet a személyes kedvencem (de csak a Kaibaek miatt, nem a fogalmazás miatt!xd) Igen, egyébként most sok titkot fedtem fel, amire nem adtam meg a választ, és sokáig nem is fogom, hahahaha.
      Chanyeol... nos, ő mindenhogy szexi:D Elég, ha nézel róla egy képet, és orgazmust kap a szemed.

      Inkább te taníts engem! T_T Komolyan, hihetetlen élmény olvasni az írásodat, és egy percig se kételkedj magadban, mert király vagy! ♥

      Törlés
  2. Szia!

    Amikor megláttam, hogy új részt hoztál először arra gondoltam, mivel a gépet nem fogom már ilyen későn bekapcsolni, a mobilon meg nem szeretek olvasni így holnapra marad. :( De gyenge voltam és elolvastam telefonról. ^^ Nem mintha bánnám, mert ismételten lenyűgöztél. ;)
    A kedvem pedig így alvás előtt csillámporos-énkicsipónimos-szivárványos lett. Vagyis boldog vagyok. De inkább rátérek a lényegre.
    Először a frász kerülgetett, mert azt hittem Jongdae-t tényleg zavarja Baek vallomása. Holott nem nézném ki belőle, meg a Suho-s vonal is felsejlett; teljesen értelmetlen lenne undorodnia. De szerencsére csak megsértődött, amiért nem mondta el neki Békön. So...nyugi van. :)
    Amúgy egyelőre nem zavar, hogy nem volt SuChen. Ha nem, hát nem. Nem muszáj.
    Ott volt az a pillanat, amikor Chanyeol hátát stírölte Baek. Na igen, valami van már ott. *-* Nem kell azt furcsállni. Egy olyan szép szál legény, mint Chan ilyen tartozékokkal rendelkezik, mint egy szexi hát. Az illatáról már ne is beszéljünk. Juj, beteges vagyok.
    Teljesen elolvadtam a hátoncipelős résztől. *0* Ez olyan cuki volt, pedig ennek a ficnek nem ez a stílusa.
    Az a rövid beszélgetés csak felzaklatott. Kattog az agyam.
    A buli...maradok a legfontosabb résznél és ez JONGIN. *@*
    Hogy-lehet-valaki-ilyen-shriwnekq?! Majd leesetem az ágyról olvasás közben. Ejnye, az alkoholmámor milyen vallomásokat enged kimondatni az emberrel, jaj. ^^ DENEMIGAZHOGYCHENMÀRMEGINTMIKORJELENTMEG! Pofont neki vagy valami.
    OK, nem kell mindennek megtörténni már a 4. fejezetben. De most először éreztem azt, hogy Chanyeol nem is olyan fontos; legyen csak KaiBaek. :-P Azért remélem, ennél többet szánsz Baekhyunnak, ha már olyan régóta epekedik Jongin után. *.*
    Jongdae megnyilvánulásán nem lepődtem meg *van aki igen?*, de a coming out egy későbbi pillanatban is jöhetett volna. ^^ Most boldog is vagyok meg felpörgött is.
    Köszönöm, hogy olvashattam. Mindig nagy élmény a fogalmazásodban elmerülni és magam köré képzelni a jeleneteket. :-D
    Várom a folytatást. Pusz <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:3

      Aaa, úgy meghatódom az ilyeneken. Egyébként én is sokszor vagyok így, mostanában inkább a Larry fictionöknél, hogy hiába holnap korán kell kelnem, addig nem tudok elaludni, amíg el nem olvastam az aktuális kedvenc blogom következő fejezetét. És ezt általában telefonról teszem. És most olyan boldog vagyok, mert akkor ez azt jelenti, hogy tetszik a történet neked *-*

      Ugyan, csak meg szerettelek volna ijeszteni titeket egy picikét, de a végére odaírtam, hogy miért volt Baekhyunnal ilyen hideg Jongdae. És méég több fog kiderülni, meg a langyiságáról is, meg ilyenek:D
      Amúgy szerintem sem olyan felkavaró, bár a Suchen shipperek már biztos várják valamennyire, de az a páros még várat magára - nem sokáig, de még nem jött el az idejük. IGEN, VALAMI KEZDŐDIK:D De most őszintén... ki ne nézné meg Chanyeolt? Vagy csak szerintem egy szexigyökérállat?xd
      Egyébként de, ez egy tipikus "cuki fanfiction", vagyis fluff.XD Egyáltalán nem akarom cukira írni, mert azért abból a korszakomból már kiöregedtem, de ez a vicces szál most elnyerte a tetszésem, mert én egyébként eddig leginkább drámákat írtam előszeretettel. Nem mondom, hogy nem tetszik a váltás, viszont úgysem bírom sokáig angst nélkül (khm, hamarosan írok egyet, csak nem tudom melyik párossal).
      JONGINJONGINJONGIN. Na, hát ő... Nem mondok semmit, mert túl elfogult vagyok, de szerintem már mindenki tudja, hogy a szerelmem az a gyerek XD Igen, az alkohol jótékony hatással van ilyenkor az emberekre, és mindenkinek azt mondják, hogy "szeretlek". Lehet, hogy csak emiatt volt?:D
      Neeeem szabad Jongdaet felpofozni, akkor hogy fogja meghiúsítani az erotikával túlfűtött akciókat?
      UGYE? Bármilyen gyökérség is ez részemről, én sem éreztem most annyira fontosnak Chanyeolt, és inkább a Kaibaekre koncentráltam, és csak írtam meg írtam. Ha Kaibaeket írok, én... nem is tudom, megmagyarázhatatlan érzés. Nos, nem tudom, mennyit szánok Baekhyunnak:D Lehet, hogy nagyon jót, lehet, hogy egy sikátorban meg fogják őt erőszakolni hahaha.
      Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, és hogy írtál!:) ♥

      Törlés
  3. Hát nekem megmozgatta a fantáziámat Chanyeol és Baekhyun párbeszéde, mikor mentek Baek házához. Az eddigi beszélgetéseikhez képest ez barátságos volt olyan mintha évekkel ezelőtt barátok lettek volna (vagy esetleg többek). Eddig olyan volt mintha Chanyeol egyáltalán nem kedvelné őt.Bár legvalószinűbbnek max. azt tartanám, hogy Baek szerelmes volt Chanyeolba aki nem viszonozta ezt (Miattam jöttél ide? - őszinte megbánással kérdezte, utána közelebb húzódtam hozzá, hogy a szemébe nézhessek.
    - Részben miattad. De már felesleges erről beszélni - halkan sóhajtottam, mire ő egyetértően bólogatott.). Az apja megtudta, hogy a fia meleg és ezzel kéne megbarátkoznia.

    Baek és Kai moment tetszett, ahogy a Chenesek is.

    "- Miért aggódsz ilyen hirtelen? - végül ránéztem, haragtól csillogó szemekkel.
    - Mindig aggódtam érted, amíg Amerikában voltál.
    - Hazug idióta... - szinte csak magam elé suttogtam az elfojtott keserű szavakat. " Ez Chanyeol és Baekhyun között zajlott le? Mert nekem nem egyértelmű. Viszont más nem volt vele Amerikában, vagy igen?

    Az még mindig nem derült ki, hogy kire gondolt Baek a zuhany alatt. Jonginra vagy esetleg másra? Vonzódik Kaihoz de szerintem mégsem ő lehetett az.

    Nagyon jól tudsz írni. Mindig úgy, hogy várjuk a következő részt. Mindig van egy titok amire kíváncsiak vagyunk.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, ezt szerettem volna elérni, hogy némiképp elgondolkodtató legyen. Nos igen, barátságos volt, de menni fog ez nekik jobban is:D Igen, volt valami közük egymáshoz, de nem szerelmi. Nem árulhatom el, hogy mi, de majd a későbbiekben kiderül. Baek szerelmes lett volna Chanyeolba? Lehet, hogy igen, de lehet, hogy nem.

      Próbáltam úgy írni, hogy érzelmes és szenvedélyes legyen a Kaibaek jelenet, remélem, hogy sikerült átadnom.

      Igen, az a párbeszéd Chanyeol és Baekhyun között volt, de itt tényleg figyelmetlen voltam, és elfelejtettem megemlíteni a nevét. De senki más nem volt rajtuk kívül Amerikában.

      Igen, ebben jó a meglátásod. Nem Jonginra gondolt a zuhany alatt, hanem valaki másra. Még a történetben nem bukkant fel, de hamarosan megismerhetitek.

      Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, és hogy írtál!:)

      Törlés
  4. Nem is tudom, hogy hol kezdjem... :S Ez a rész... MÉGIS MIÉRT MONDTAD RÁ HOGY NYOMI???? Érzed magad leb*szva :3 Ez nagyon jó volt, olyan kis cuki! És most figyeld, mert csak egyszer mondom el xD IMÁDTAM BaekYeol párost, KaiBaeket és SuChent is! Én! Érted én!! Aki nem is szereti főleg az utolsó párost! :D De az az utolsó mondat Chentől... annyira el tudtam képzelni most magam előtt, hogy kétségbe van esve és tanácsot kér Baektől! :D Chen a nagy nőcsábász, most mi lesz vele?! :D (nem én nem képzeltem el őt és Suhot... nem... soha... a-a... egyáltalán nem O.O" ) Khm... rátérve a többiekre KaiBaek... nincs mit hozzájuk fűznöm... forrt köztük a levegő és és és... kell írnunk egy KaiBaeket, nincs mese! :"D Nemleges választ nem fogadok el! :"D
    És akkor BaekYeol... istenem imádtam azt a részt, mikor Chanci a hátán cipeli Baeket és WHY nem csinált Baek félreérthető dolgot? MIÉRT MIÉRT MIÉRT???? oké azt hiszem lenyugodtam... talán... szóval, mit is akartam még írni? Ja, hogy te se tudod, oké... hmm ja igen, szóval az a rész, hogy... * megy és visszakeresi, mert pontosan akar idézni* nos ez lenne az: "- Miattam jöttél ide? - őszinte megbánással kérdezte, utána közelebb húzódtam hozzá, hogy a szemébe nézhessek." ezt ugyebár Chanci kérdezte Baektől... MÉGIS MIÉRT JÖTT EL MIATTA AMERIKÁBÓL? MIÉRT? TUDNI AKAROM MOST AZONNAL!! Mi volt köztük hmm? Hmmm?? Választ akarok! °^° és SÍRNI FOGOK, ha nem kapom meg a választ most!
    hmm azt hiszem le is írtam mindent, amit szerettem volna, jaj dehogy írtam x3 azt még nem írtam, hogy várom a kövi részt, nagyon :3 és - ilyet se sűrűn fogsz tőlem látni - remélem sok Chen-Suho jelenet lesz vagy legalább Chen kétségbeesett tehetetlensége vagy mi... ah nem tudom megfogalmazni már késő van :"D de a lényeget szerintem érted, ha meg nem akkor így jártál, meg én is :"D <3
    Hozd gyorsan a kövit x3 jaaaaj és kivételesen a zenét is hallgattam közbe :D amúgy nem szokásom :$ de KaiBaek momenthez kellett x"D sírok... O.O"

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Well, nem is tudom:D Tisztában vagyok vele, hogy ezt a részt jobban is meg tudtam volna írni, talán ezért. Tényleg cuki volt? Annyira nem szeretem ezt a jelzőt egyébként. De beismerem, hogy részben cuki is, de azért nem csak az. Vagy de?xd Azért próbálok vele szenvedélyt csempészni, és egyre több lesz a nyáltenger, csak nem fogom túlzásba vinni (meg azt sem tudom, hogy még milyen formában, illetve, hogy melyik párossal).
      ÚRISTEN, EZT MÉG FEL KELL DOLGOZNOM. Te! Értem! Te! De nem is volt benne Suchen, hát még akkor hogy fogod imádni? Hahahaha. Oh, és Jongdae drága milyen tanácsokat fog még kérni... És Baekhyun milyen tanácsokkal fogja ellátni... XD Ez a rész már a fejemben van, már csak az írására kéne rászánnom magam.
      UGYAN, NEM IS MONDANÉK ERRE NEMET, GYARAPODJANAK CSAK A KAIBAEK FANFICTONÖK HAHAHAHA.
      Azért nem csinált Baekhyun félreérthető dolgot, mert................ Mert csak:D Azért jött el miatta Amerikából, mert ........ Mert csak:D ♥ Ne sírj, majd idővel kiderül.
      HÁT EZ MOST KAJAK SIRÁSRA KÉSZTET. Istenem, hogy pont te várod a Suchen jeleneteket, az kétszer akkora öröm számomra, mert tudom, hogy mennyire nem kedveled őket. Megleptél vele, pozitív értelemben.
      Igen, kellett az a zene, meg amúgy is Ne-Yo a kedvenc énekesem, és ha már van ilyen jampi zenéje, akkor megragadtam az alkalmat:D De huhh, az a zene. Én is sírok a Kaibaek miatt - lehet, hogy átírom Kaibaekre, és akkor úgy fog kinézni, hogy: Szívritmus csapda (KaiBaek) - yx fejezet.:D (Csak viccelek!)

      Köszönöm, hogy írtál!:3

      Törlés
    2. Akkor miért nem ültél még rajta kicsit? :3 És igen cuki volt, de ne aggódj volt benne szenvedély is! khm KaiBaek khm °^° azért túl nyálas (itt a cukira értem) ne legyen, de a szenvedély az jöhet! Ne spórolj vele! :"D
      Nem tudom, hogy fogom imádni ha több SuChen jelenet lesz benne, de ez most tetszett.Oké, hogy nem is együtt szerepeltek benne, de Chen reakciója/vallomása, hogy tetszik neki Suho, az nagyon bejött :3 (és pedig azt mondtam, hogy nem mondom csak egyszer... :"D ) Várom már azokat a jeleneteket ahol tanácsokat kér és Baek ad is neki bőven :D
      SÍRNI FOGOK... MERT CSAK! :"D
      Örülök, hogy meglepetést tudtam okozni :D sírjunk együtt :"D
      De ne írd át KaiBaekre, mert annak ellenére, hogy imádom az ő szenvedéllyel túlfűtött kapcsolatukat MÉG BAEKYEOLRA VAGYOK RÁIZGULVA xDDD szóval maradjon csak BaekYeol - azt persze nem bánom ha Kait is beveszik, mint harmadik félt xD hm képzeld csak el őket hármasban.... *-*
      oké oké befejeztem! :3 és ne sírj, hanem inkább írd a kövi részt :"D ♥



      Törlés
    3. Így is sokat ültem már rajta. Ezzel a fejezettel bajlódtam a legtöbbet T_T Na, akkor elértem a célom. A Kaibaek jelenetet szenvedélyesre akartam elérni, hogy mindenki érezze, hogy vibrál közöttük a levegő. Nem fogok spórolni vele:D
      Igen, lehet, hogy amikor közös jeleneteik lesznek, akkor már nem is fogod őket annyira szeretni. De ez majd kiderül a történet előrehaladtával.
      EZT ÉN SZOKTAM MINDIG MONDANI XD Főleg, ha Kaibaek vagy Jongin a téma hahaha.
      Sírjunk együtt!
      Nem írom, csak vicceltem, egy percig sem voltak kételyeim, hogy ezt Baekyeolként szeretném megírni. Olyan hihetetlen ez is. Mert eleinte az a páros sem volt nyerő neked, és most nézd meg, miket írsz T_T Hihetetlen.
      MOST EZT MIÉRT KELLETT EMLÍTENED, RÉMÁLMOM LESZ VELÜK ÉS SÍRNI FOGOK AZ ÉJSZAKA KÖZEPÉN XD Jézusom, neee, mert ez már too much lenne a szívemnek. Ennyi perverzséget nem bír el.XD

      Törlés
    4. Te tudod, de amúgy szerintem király lett a rész! x3
      Bizony elérted a célod! De még mennyire! Még most is előttem van, ahogy táncolnak.... O.O
      Miért nem fogom szeretni a SuChen jeleneteket? Lekötözős sex lesz benne? Mert az nem zavar... :"D de ha Suho (vajon miért mindig Sehunt akarok írni??) szóval ha Suho nem lesz jó Chenhez akkor még jobban fogom utálni mint eddig :"D
      Úgy látszik rászoktam én is a sírásra :"D
      Na, ennek örülök, hogy nem akartad megváltoztatni a főszereplőket :3
      Látod látod? Biztos beteg vagyok... de hát olyan cukik együtt! X_x
      MOST KÉPZELD EL ŐKET EGY ÁGYBAN... NEM IS... INKÁBB ZUHANYZÓBAN, ott jobban össze tudnak simulni... Baek van középen.... és.... oké tényleg befejeztem! >__<

      Törlés
  5. Az előttem hozzászólók már mind kifejtették a véleményüket, ezért én gyors leszek :))

    Nem tudom, hogy milyen kapcsolat lehet Baekhyun és Chanyeol között, ami nekem az eszembe jutna, az az, hogy régen szerelmesek voltak, és ennyi. Mi lehet még az az ok, amiért részben miatta ment el? Hát nem tudom T__________T
    És Jongdae reakciója engem meglepett, azt hittem, hogy könnyedén fogja venni, de a végére megkönnyebültem, ha el is rontotta a pillanatot.
    Kaibaek... *a hatása alatt van még*. ASDFGHJJÉJZPEOWPW, igen. Wáowwáow. Nem tudok mit mondani, most gondolkodóba estem, hogy kinek szurkoljak.
    Kíváncsi vagyok, hogy ki az a titokzatos ismeretlen ismerős, akit Baekhyun remél, hogy csak képzelődik.
    Egyszerűen hihetetlenül fogalmazol, még nem is találkoztam olyan íróval, aki ennyire választékosan ír, szépen fogalmaz, és mellette még vicces is.
    Nagyon jó eddig, és várom a folytatást♥♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyébként itt számtalan okot fel tudnék sorolni. Sok ok van, ilyen jelentéktelen dolgok, de itt azért egy picit komolyabbra kell gondolni. Nem árulom el, mert akkor nem fog izgulni senki, de időben ki fog derülni:)
      Igen, mindenki azt hitte, hogy Jongdae könnyedén fogja venni ezt a "meleg vagyok" dolgot. De attól, hogy valakinek bohókás a természete, olykor lehetnek komoly pillanatai - dehát nem tartott sokáig, mert ő egy imádnivaló gyökér:D
      KAIBAEK. Igen, ezzel mindent elárultál:3
      Valamikor ki fog derülni, hogy kicsoda Anonymous, bár szerintem senki számára nem lesz szimpatikus karakter, tekintve a jövőjét.
      Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, és hogy írtál!:3 ♥

      Törlés
  6. Kedves Nyuszóm!

    Nah végre ideértem!!! :) Mondjuk már nem vagyok benne a délelőttben, de azért nem sokkal léptem túl ;)
    Mondtam már, hogy imádlak? *-* Annyira gyönyörűen fogalmazol és olyan jól tudod irányítani az olvasók hangulatát. Egyik pillanatban feszülten figyelek, a másikban nevettek, a harmadikban legörbül a szám széle, a negyedikben mérges vagyok - és mindezt másodpercről másodpercre képes vagy változtatni, ami alapvetően talán gyorsnak tűnne, de itt egyáltalán nem zavaró, teljesen bele tudom élni magam a történésekbe - pedig egyik személy karaktere sem hasonlít rám.

    De Baekhyun szerintem rosszul látja a dolgokat, egy igaz barát eltűnésével keletkező űrt nem töltheti be egy másik... Minden ember más és más, ez nem így megy >< És ha valaki esetleg azt gondolja, hogy csak a kérdések miatt kapsz ennyi kommentet, az is rosszul látja. Azért kapsz, mert tehetséges vagy, nagyon vicces vagy, és mind a téma, mind a páros olyan, ami megfogja az embereket! Azt pedig úgyse kell elmondanom, hogy milyen nehéz manapság olyan művet alkotni, ami másnak is tetszik, és közben a saját szívünkhöz is közel áll, tehát nem adjuk el magunk az olvasóknak :D A kérdések szimplán csak segítenek az embernek, hogy valami mentén leírhassa a véleményét - bár nekem mindegy, mert bármiről tudok pofázni :D

    Ami nekem nem tiszta (de lehet, hogy csaj azért, mert rohadtul hülye vagyok), az az, hogy mégis ki figyelmeztette Baekhyunt, hogy el fogja ejteni a tányérokat? Mert lehet vak vagyok, de nem látom leírva. Chenre gondoltam, de Baekhyun meg olyat mondana neki, hogy hazug idióta? Nem hiszem... Mármint az oké, hogy most Chen távolságtartóan viselkedik vele, de attól még persze, hogy aggódik érte, és persze, hogy aggódott, amikor Amerikában volt, szóval ez miért lenne hazugság? De ha nem Chen, akkor vajon ki lehet? Szóval ez nekem így nem teljesen tiszta, de lehet csak azért, mert hülye vagyok :D

    Hajjaj, Baeknek tetszik Chanyeol, de még mennyire :D Csak az a gond, hogy szerintem egyelőre még csak a külseje vonzza... Nem baj, a Kaibaeket is szeressük *-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Folytatás (bocsi, csak egyben nem fért ki, szóval valahol a közepe táján elfeleztem a szöveget :D)

      Amúgy Baeket nem lehet nem imádni, néha egy tök aranyos, kedves srác, néha pedig egy méregzsák :D Chanyeolnak biztos nehéz lehet rajta eligazodnia XD De én mindkét énjét imádom *-* És remélem, hogy amikor elkezd majd vonzódni Chanyeolhoz, akkor kihasználod azt, hogy Chanyeol a csicskája, mert kíváncsi vagyok, hogy mikre kényszerítené, hmm-hmm *szemöldökhúzogatós smiley :D*. Sőt, sejtéseim szerint először Baekhyun fog beleszeretni Chanyeolba, és olyan feladatokat fog majd neki adni (mondjuk fürdetés vagy akármi), amik következtében Chanyeolnak is kezdenek majd megváltozni az érzései, de majd kiderül :D

      Amúgy fúha, nem tudom, hogy mi lehetett Chanyeol és Baekhyun között régen, hogy Baekhyun miatta is menekült el. Nem hiszem, hogy valami romantikus dologról lenne szó, legalábbis most nem úgy viselkednek egymással, mintha régen szerelmesek lettek volna, sőt, úgy látom, hogy Baekhyun csak most kezd vonzódni Chanyeolhoz. Ha lett volna köztük valami romantikus kapcsolat régen, akkor szerintem ha meglátta volna Baekhyun, akkor nem fogadta volna ilyen jól Chanyeol érkezését. Jó, annyira nem fogadta jól, mert ki akarta zárni, de ha régen szerelmes volt belé, akkor nem dühös lett volna, inkább szomorú a régi fájó emlékek miatt, esetleg azt gondolta volna, hogy milyen jó látni, de szerintem nem így viselkedett volna. Persze ettől még nincs kizárva, hogy történt köztük valami, de szerintem max részegen. Én mindenesetre úgy gondolom, hogy nem volt köztük romantikus dolog anno, de aztán majd kiderül :D

      A nyakamat rá, hogy lesz valami azzal a medencével xD belökik Baekhyunt vagy vízben fog fajtalankodni Kaijal, vagy valami, de szerintem lesz ott annak jelentősége, vagy most, vagy a későbbiekben :D De aztán majd kiderül :P

      Amúgy úristen, Jonginka milyen kis heves lett hirtelen :D Jó, eddig is sejtettem, hogy bejön neki Baekhyun, de az meglepett, hogy ilyen gyorsan és ilyen érthetően a tudtára adja - mondjuk ez az alkoholnak is köszönhető :D

      Chen hamar megbarátkozott azzal, hogy Baekhyun meleg, bár úgy néz ki, hogy azért, mert ő is az - legalábbis valamelyest xD Úristen, de pont Junmyeon? MONDJUK AHH IMÁDOM A SUCHENT, de Suhoról egyelőre sok dolgot nem tudunk :D Viszont kíváncsi lennék, hogy tényleg az volt a baja, hogy Baekhyun nem mondta el neki, hogy meleg? Vagy esetleg valami más is van a háttérben, mondjuk Baekhyun vallomása miatt kezdett el igazán szembenézni azzal, hogy neki is tetszik Suho? Csak azért merült ez fel bennem, mert ha Chennek tetszik Suho, akkor hogy lehet, hogy Baekhyunra haragudott, amiért nem mondta el neki, hogy meleg, mikor ez fordítva is igaz, Chen se mondott neki semmit arról, hogy vonzódik egy férfihoz :D Nah mindegy, mindenesetre nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, és kíváncsi vagyok, hogy Chanyeol esetleg látott-e, vagy látni fog-e KaiBaek momenteket ;) Bár, ha látna, az ezzel kapcsolatos érzései akkor se derülnének ki :D

      Köszönöm, hogy olvashattam! ^^
      Bomi

      Törlés
    2. Jajj, annyira édes vagy, én is imádlak ám!:3 Igazából én még bele sem gondoltam, hogy ugrálok az érzelmek között, de most hogy mondod, feltűnt, hogy egyszer nagyon felkavaró, utána aranyos, utána szenvedélyes, és így tovább. Ezt nem direkt csinálom, az improvizálás híve vagyok, emiatt pedig gyakran jövök ki így a történetek során, hogy ugrálok az érzelmek között.

      Igen, ebben igazad van. Viszont annyira kétségbeesett, és totál elhitte, hogy le fogja őt cserélni Jongdae, azért írtam ennyire zavarodottan le az érzéseit. Pedig biztos van ilyen ember (sajnos), aki így látja. Már csak féltékenységből is, mert hogy ő nem kap véleményt. De túljutottam ezen, és feldolgoztam - nem mindenki szeretheti, amit írok, és ahogyan fogalmazok. De igazán jól esik, hogy így gondolod!:3 Igen, a páros is elég megnyerő, de ivel ők a kedvenceim, el sem tudtam volna képzelni mással, csak velük. Igen drágám, neked még kérdések sem kellenek, most is milyen gyönyörűséges hosszú kommentet írtál nekem T_T

      Dehogy vagy az, tényleg figyelmetlen voltam, pedig elég lett volna egyetlen nevet odaszúrnom, hogy mindenki számára világos legyen. Én vagyok a hülye, hogy ezt nem tettem meg, de mindenképp pótolni fogom. Egyébként itt Chanyeolra gondoltam, mert a párbeszéd arról szól, hogy Amerikában együtt voltak, mert már Chan akkor is Baek apjának dolgozott, ezért együtt kellett lenniük, még ha nem is kedvelték egymást. És ha még nem is kedvelték egymást, azért Chanyeol mindig aggódott Baek egészségéért. De ezt majd egy másik fejezetben kifejtem:3 A hibát pedig javítom!

      Bizony, hahaha. TETSZIK NEKI CHANYEOL. Kinek nem tetszik az a gyökér? Na jó, de én elfogult vagyok vele kapcsolatban is, legalább annyira, mint Jonginnal. A Kaibaek meg... egy csoda.

      Igen, egyébként ő elég hangulatember karakternek sikeredett, mert néha tényleg aranyos, utána pedig egy rohadék:D MOST NEM SZERETNÉK SPOILEREZNI. De lehetséges, hogy ki fogom használni, hahahah. De ezzel most lelőttem a poént, ugye? De úgyis kiszámíthatatlan vagyok, és még nem dőlt el semmi.

      NA VÉGRE. Te tényleg teljesen úgy gondolkodsz, ahogy én. Hát persze, hogy nem romantikus dolog. Számos tényező lehet még, amiért Baekhyun elmenekült Amerikából - csak meg kell találni azokat, amikbe bevehető Chanyeol is. Igen, itt még nem alakult ki semmi, Baekhyun most csak úgy látja, hogy Chanyeol királyul néz ki, viszont Chanyeol érzelmeit senki nem tudja:D De ha annyit mondok, hogy a gyerek egy érzelmi analfabéte, akkor mindent elárultam. Lehet, hogy történt köztük valami részegen?XD Az alkohol sok mindenre képes, hahahha.

      Hahahahhaa, még Junmyeon luxusháza is benne lesz a későbbiekben, és a medencével még nem tudom mi lesz, ezen nem is gondolkodtam. VISZONT most adtál ey jó ötletet:D

      Itt megint csak az alkholra fogok mindent. Egyébként nem szerettem volna a Kaibaek momentet ennyire kifejteni, de egyszerűen képtelen voltam abbahagyni, és Jongint most beállítottam egy ilyen kis menőmanónak, hogy végre megtette az első lépést:D De az első mondatom az volt, hogy mindez az alkohol miatt volt. Lehet, hogy alkohol nélkül a későbbiekben nem lesz ilyen bátor.

      Ez a következő részben kiderül, hogy Jongdae mióta is érzi azt, hogy tetszik neki Junmyeon. És akkor majd mindenki érteni fogja az érzéseit, hogy az elején miért volt annyira kibukva.
      Igen, Junmyeont fokozatosan fogom belevezetni a történetbe, egyébként jelentős szerepe lesz, de nem annyira, mint például Jongdaenak vagy Jonginnak. ÉN IS IMÁDOM A SUCHENT:3 Olyan aranyosak, nekem abszolút benne vannak a top5 exo párosomban. Amiért nem mondott semmit Jongdae Baekhyunnak, az a következő részben fog kiderülni:D Egyébként remélem, hogy akkor még szimpatikusabb lesz mindenkinek ez a kis gyökér, mert tényleg, egy igazi barátként fog viselkedni, és nyomi lesz, és majd kétségbe lesz esve, meg ilyenek:D

      Köszönöm, hogy írtál!*-* ♥

      Törlés
    3. Nem tudom, hogy mit felejtettem ki, de valamit biztos xd Majd írok még, ha eszembe jut.

      Törlés
  7. Butaság, hogy csak azért írnak neked, mert kérdéseket teszel fel. Tehetséges vagy, vicces, és mindegyik karakter szerethető. Nekem Chen a kedvencem, de ezzel a résszel most nagyon elérte Kai is, hogy nagyon megkedveljem:P furcsa volt így, mert eddig titokzatos volt, most meg majdnem megerőszakolta Baekhyunt >< De nagyon jó volt*-*
    Túl rövid volt, én úgy olvastam volna még tovább, de szerintem ezt a részt még vagy ezerszer elolvasom:3
    Hozd minél hamarabb a folytatást*-*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, hogy így gondolod, igazán jól esik, és hogy szerinted szerethetőek a karaktereim. Igazából két konkrét karakterrel voltam tisztában, hogy őket hogyan szeretném alakítani, a többit inkább érzéssel írom, amit a szívem diktál. Nekem is Jongdae az egyik kedvencem, de örülök, ha neked ezt a helyet most megpályázta Jongin is:3
      MAJDNEM MEGERŐSZAKOLTA BAEKHYUNT XD Ugyan, nem lett volna az, MERT BAEKHYUN ÉLVEZTE VOLNA, HAHAHA.
      Egyébként igen, de itt az alkoholra fogok mindent, kizárólag azért viselkedett így Jongin.
      Köszönöm szépen! Jajj, úgy örülök, hogy ennyire tetszett:)
      Köszönöm, hogy írtál!;;

      Törlés
  8. KAIBAEK. ._.
    Istenem, hát az egyik szemem sír, a másik pedig nevet. Mind a kettő szexisten és együtt meg még inkább és fjwpsdvkrwisdoxv, hát ennyi, kész vége, szétfolytam a padlón T_T Komolyan már előre sajnálom az érzékeny lelkemet - ami legszívesebb mindenkit összehozna mindenkivel, csakhogy senki ne szenvedjen xdd -, na meg a szereplőket, ha ez a Kaibaek dolog nem alakul majd túl jól. MERT HÁT BAEKYEOL LESZ ÉS KÉSZ.
    Jongdae reakciója az elején kicsit rám hozta a frászt, de bíztam benne, hogy nem lesz ebből ekkora baj és végül úgyis kibékülnek Baekhyunnal, és nem is tévedtem. :) Érthető, hogy zavarta az, hogy Baek csak most mondta el neki, és felettébb örülök, hogy ez zavarta, s nem az, hogy Baekhyun olyan homokos, mint a tengerpart. :D
    Kicsit sajnálom szegény Chanyeol-t, amiért így Baekhyun kénye-kedve szerint ugráltatja, és neki pedig muszáj engedelmeskednie, de valahol ez az egész mégis vicces. :( :D - szóval ide ilyen kettős szmájlit biggyesztek, hogy kellőképpen kifejezze az érzéseimet ezzel kapcsolatban, haha. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi történt közöttük a múltban, amiért Baekhyun otthagyta Amerikát! Remélem hamarosan kiderül. :) Egyébként az ő jeleneteiket folyton megmosolyog, mert nagyon aranyosak. :3
    Szépen, lassan vezeted fel a kettejük kapcsolatát, nem kapkodsz el semmit, apránként bontakoztatod ki őket, ami nekem már az elején elnyerte a tetszésemet, hiszen a legtöbb történetben már kb. egy-két rész után dúl a love. Szóval remélem még jó sokáig olvashatjuk ezt a történetet. :3
    A vége pedig sokkolt. De hatalmas vigyor telepedett az arcomra, mikor felfogtam az értelmét. Jongdae csak tudja, hogy mi a jó. :DD Remélem belőlük is kihozol valamit, egyrészt mert nem olvastam még az ő párosukkal, és érdekelne, hogy te hogyan látod őket, másrészt pedig nem is lennének olyan rosszak együtt. :)
    A zenét, amit linkeltél imádom! :3 Szerintem tökéletesen eltaláltad azt is.
    Várom a következő fejezetet! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. IGEN, KAIBAEK T_T
      Amúgy ezzeé én is így vagyok. Mindkettő dologban egyetértek veled. Nekem az egyik szemem sír, a másik nevet, mert olyan hihetetlen ez a páros együtt, viszont ott a másik ember is, és már én is össze vagyok zavarodva XD És én is összehoznék mindenkit mindenkivel, de az már tényleg nagyon durva lenne - na meg milyen abszurd lenne már, hogy mindegyik forró, mint a kályha.
      Nem szándékos volt, de majd a következő fejezetből kiderül, hogy Jongdae miért reagálta ennyire túl a helyzetet. BAEKHYUN HOMOKOS, MINT A TENGERPART XD Igen, tényleg az, és most nevetek rajta, de ez tökéletes jelző rá.
      Igen, szegény Chanyeol, milyen lehet csicskának lenni...:D Ez a kettős szmájli mindent elárult, és szerintem ezzel mindenki így van, én is sajnálom Chanyeolt, közben még belegondolni is vicces. Igen, hamarosan kiderül, hogy Baekhyun miért hagyta el Amerikát. De nem árulok el többet, ez meglepetés lesz:D
      Jajj, hogy én azokat mennyire nem szeretem...T_T De most komolyan, minek kell a két főszereplőt már az elején összehozni? Én mindig is lassan szerettem vezetni a cselekményeket, mégis eseménydúsan, hogy azért mindig történjen valami. És akik általában hamar összehozzák a karaktereiket, abból megcsalás lesz a vége, utána megint együtt vannak, megint megcsalás, és ez az ördögi megy addig, amíg véget nem ér a történet. Imádom az olyan történeteket, ahol az író az utolsó pillanatig húzza az olvasók agyát, és csak azért se hozza össze a két főszereplőjét. És azokat a fictionöket/könyvek folytatását mindig tűkön ülve vártam, mert azok a legizgalmasabbak. Háááát... ami azt illeti. Nem terveztem ám neki annyi fejezetet, ezért nem is csináltam neki külön blogot. De aztán kitudja, hiszen kiszámíhatatlan vagyok, és ha lesz rá igény, hogy még legyen sok rész, akkor én nem vagyok semmi jónak az elrontója:)
      Lesz benne Suchen. Csak még nem tudom, hogy mennyi. Külön is fognak szerepelni, és együtt is. A kérdés csak az, hogy vajon egy párként-e hahaha.
      Én is imádom *-* Alapból Ne-Yo a kedvenc énekesem, imádom a lágy és kellemes hangját, és imádom a zenéit. Annyira lágy és kellemes hangja van, ezt a zenét pedig ki nem hagytam volna, mert szerintem is passzol a fejezethez, és remélem rajtad kívül még meghallgatta valaki, még ha csak a rész elolvasása után is. Ne-Yo hihetetlen élményt tud nyújtani a zene terén (És még Bruno Mars, Ed Sheeran, Jonh Legend, Jason Mraz is...:3)

      Köszönöm, hogy írtál!^^

      Törlés
    2. ÉS JLZUSOM, HOGY HAGYHATTAM PONT ŐT KI. Na szóval, még Justin Timbelake is ide tartozik:3

      Törlés
    3. És írni sem tudok, ha az eszembe jut, de kijavítom magam hahaha. * Justin Timberlake

      Törlés
  9. Jujjj nagyon tetszett,de tényleg fantasztikus lett. Rég olvastam már ilyen színvonalas ficit. Eleve szeretem az írásaidat és mellé az hogy Baekyeol....aghzddbjizfsscnjadddfs :-)
    Na szóval,kezdem azzal hogy a kedvenc részem a táncos volt.Istenem olyan fangörcsöt kaptam ahogy olvastam.Imádom a Baekyeolt,egyik kedvenc párosom ,de itt olyan édesek voltak Jonginnal hogy majdnem szétolvadtam. <3
    Jongdae is olyan kis aranyos volt,hogy elfogadta, mondjuk nem is számítottam másra.
    Már nagyon kíváncsi vagyok hogy miért mondta Baekhyun hogy részben Chanyeol miatt ment Amerikába,szóval remélem hamar tudod hozni a kövi részt. :-) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, és jézusom, ez most borzasztóan jólesik!*-* Igen, én is így vagyok a párossal, nekem is ők a kedvenceim, csak ezt a Kaibaek mindig beárnyékolja, és olyankor döntésképtelen vagyok. De már kiegyeztem egy ilyen "picivel jobban szeretem Baekyeollal":D
      Nekem is az volt a személyes kedvencem, pedig ilyen nagyon ritkán adatik meg, de amikor visszaolvastam úgy nagyjából elégedett voltam azzal a résszel, de gondolom csak azért, mert Kaibaek XD
      Hamarosan kiderül, bár nem tudom, hogy mennyien számítottak erre.

      Törlés
  10. Bocsánat rosszul írtam, na tehát
    Nagyon kíváncsi vagyok hogy miért mondta Baekhyun hogy részben Chanyeol miatt jött vissza Koreába.
    Hahahaha késő van már és nem úgy forognak a kerekek az agyamban. :-D
    Még egyszer bocsánat a hibáért! :-\

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Akkor ide is írom, hogy hamarosan kiderül:D
      Én is így vagyok vele, plusz most még egy történelem tétellel is szenvedek.
      Köszönöm, hogy írtál!:3

      Törlés
  11. D.O-ról olyan keveset írsz. Eddig két részben szerepelt abban amiben leírtad, hogy barista az étteremben meg ebben, mert Chen most vele beszélgetett. Neki csak ilyen kis szerepet szánsz vagy őt is fogod többször szerepeltetni?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igazság szerint biztos írni fogok vele párbeszédet, viszont nem lesz olyan jelentős szerepe, mint például Jonginnak vagy Junmyeonnak. De mivel imádom Kyungsoot, ezért biztos, hogy többször fog még szerepelni.

      Törlés
  12. Megláttam a sok kommentárt és kedvem sincs írni gyerek :"D Ahhoz képest, hogy első olvasó voltam, és első "király rész volt bátya" megjegyzést én tehettem, eléggé lemaradtam a kommentírásban.

    Pesten minden másként működik, alig gépezek, facebook szinte soha, csak ha anyával beszélgetek, pedig kibaszott sok szabadidőm van. Írni képtelen vagyok itt, pedig szeretnék, mert hiányzik, a Larry ötödik részét írtam ma a reggeli órámon. :D Na, de térjünk át rád, nem olvastalak újra, a komikat sem mert nem akartam befolyásolni magam, de fogalmam sincs, mit írjak, csak akartam, hogy tudd itten vagyok na.

    Szeretem az egészet és király volt, tudom, hogy valami kifejtősre vársz, de most semmit sem tudok kipasszírozni magamból. Ígérem, legközelebb valami nagyon kis szépet írok neked, első komizó leszek!
    De, hogy tényleg mondjak valamit: imádom, hogy Chen nem úgy reagált, ahogy várták, bár én előre tudtam, hogy biztos valami ilyesmi lesz, és elég jól is érzékeltetted, hogy mi a szituáció.
    A kaibaek egészen borzongató volt, de már kezdek kíváncsi lenni a baekyeol szálra is, hozzál már belőlük többet asszony :D
    A suchen pedig már elöljáróban van, egészen jól tolod ezt az írás műfajt. :D
    Na, hiányoztok, lépek enni valamit, reggeltől még csak egy caramel macchiato van bennem. ˇˇ
    Csókollak :')

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azért annyira nem sok komment:D A statisztikához képest egyáltalán nem sok, de nem panaszkodom, mert imádom olvasni a véleményeket, és még azt sem lehet mondani, hogy nem hosszúak, mert néhányat csak elképedve bámulok, hogy mennyire hosszú.

      Írjad is a Larry történetünket, mert úristen, ha most azt mondom, hogy ugyanannyira szeretem azt a párost, mint a Baekyeolt vagy a Kaibaeket? MERT UGYANANNYIRA SZERETEM, KOMOLYAN. Miért nem olvastad újra...?!:D

      Persze, neked még el is küldtem egy részletet, hogy Jongdae nem úgy fog reagálni, ahogy sokan képzelték.
      Most annyira jól elvagyok ezen a Kaibaek vonalon, hogy nem tudom mikorra várható a Baekyeol XD Imádom őket, tény, de bánt, hogy alig írnak Kaibaeket, ezért most teszek róla, hogy ez Baekyeol/Kaibaek legyen.
      Egészen jól tolom, ugye?:D Remek tanárom volt/van, aki sokat segít mai napig mindenben. Te vagy az bátya, mindent köszönök ♥

      Törlés
  13. Te... igen, te... újabb halálomat okoztad, szóval most büszke lehetsz magadra >< Istenem, szent Yixing, valaki segítsen rajtam, mert olyan fangörcsöm van, hogyha kiugranék az ablakon, akkor nem lenne semmi bajom, mert elrepülnék xd fuh, ezt az értelmet xd Na kérem cépen, valami értelmes dolgot is le kéne írnom.
    Jongdae reakciója még mindig jó a számomra. Tudtam, hogy nem lesz itt semmi rossz.. bár az, hogy kerülte Bacont, nem épp a legjobb megoldás volt, de egye fene, mégis csak furcsa az embernek.
    Chanyeol drágát még mindig imádom >< Pedig nem tartozik a kedvenc tagjaim közé, de most a fangöcsöm egyik okozója xd Hm.. ha jobban belegondolok, inkább Baekhyun, de most emellett eltekinthetek xdd Szóval... egy kis Baekyeol mommentnek a részese lehettem és nvklasnvlksankv *-------* Ugye, érted? Hát persze, hogy érted, ezt ki nem értené? Én. Na jó, ráhagyom xd Azért elmondanám, hogy beleivódott a fejembe ez a :"az én szavam szent és sérthetetlen" Komolyan, best mondat XD Imádom. Ennyit erről.
    Mikor meghallottam (vagyis inkább olvastam xd), hogy buli lesz.. én tudtam, hogy lesz valami! A jósnői képességem nem hagyott cserben xd Bár, mindenki kitalálta ezt, de jól van, hadd dicsérjem csak magam a semmiért :"D De azért a várakozásaimat felülmúltad qwq Eddigi tapasztalataim szerint nem nagyon sieted el a dolgokat - ami nagyon is jó :3 - így nem számítottam arra, hogy lesz itt valami asdfjldsnljfbjksd momment, erre tessék, a kaszást rám uszítottad x"D JONGON QWQ EGYEM MEG AZT A SEXY TESTÉT MEGFŰSZEREZVE EGY KIS BACONNEL QWQ *DEAD* Nekem ez túl sok, érted? SOK(K)!!! Három felkiáltójellel (csak a hatás kedvéért) Akarok még! Többet! PLS! QWQ Nem bírom én ezt idegileg. Kész. Ennyi. Ég veled világ! Szerettelek... *feléled* KAIBAEK *------------* *újra meghal* És még fangörcsölnék neked, de nem szeretném az idődet rabolni, meg valahogyan le kéne nyugodnom >< Help me... qwq
    No de kérem, micsoda modor ez? o.o Hát nem hiszek a szememnek xdd Jongdae... egyszer le kell ütnöm xd Tényleg... ilyenkor közbe szólni, ejnye, de jó oka volt erre, nagyon, nagyon jó oka, ez az egy szerencséje XD Mert különben... nem tettem volna semmit sem vele... legfeljebb letámadtam volna XD Komolyra fordítva a szót : ÉS IGEN!!! (három felkiáltójel!!!) Imádlak... és szerintem nem tudom ezt elégszer elmondani. Ash, újabb halál >< A komment végére tényleg nem fogok újraéledni xd Khm, szóval, végre! Chen, nem kell többet mondanod! Majd én elintézek mindent xd Vagy majd drágalátos írónőm :3 Bár... ha rajtad múlik... egy ideig még kínozni fogsz engem xd Tudom én, hogy ez a célod, TUDOM! De megbocsájtok én neked, mert aranyból van a szívem :33 SUCHENT AKAJOK QWQ Ugye megkapom? Mindjárt itt a szülinapom... csak májusban lesz XD
    És ennyi voltam, egy ideig halott leszek, szóval ne várj tőlem semmit xd Megöltél qwq Nem tudok várni a folytatásig qwq NEM! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hahahaha, egyébként ilyenkor büszke vagyok magamra, de csak azért, mert elértem a célomat, és ez olyan jó érzés:3 Imádom minden kommented olvasni, olyan aranyos vagy, meg ezek a hasonlatok, meg ezek a fangörcs mód on mondatok annyira tetszenek, hogy olyan boldog vagyok ilyenkor, hogy nagyon, és nem tudok semmi értelmes választ kicsikarni magamból.
      Persze, hogy nem volt rossz. Azért nem akartam én olyan huncut lenni, hogy összetörjem szegény Baekhyun szívét, azt majd Chanyeol megteszi hahaha (SPOILERSPOILER) Szerintem Jongdae reakciója így volt korrekt, mert senki nem szereti, ha a legjobb barátja titkol el előle valamit. Én sokszor estem már ilyen helyzetben, és akkor mérhetetlenül dühös voltam az illetőre.
      CHANYEOL NEM TARTOZIK A KEDVENCEID KÖZÉ? Nálam a második a gyerek, Yixing után, mert őt egyszerűen nem lehet nem szeretni. És vele egyébként nagyon elfogult vagyok, csak úgy, mint Jonginnal, de olyan egy imádnivaló lélek, hogy az már fáj az embernek. Imádom Chanyeolt, minden porcikáját.
      nvklasnvlksankv? Hát persze, hogy értem!:D UGYE? Olyan jó ez a szent és sérthetetlen duma, még biztos fogom alkalmazni néhányszor, mert mindkét esetben nagyon bejön: akkor is, amikor Junmyeon mondja, és akkor is, amikor Baekhyun mondja.

      HÁT PERSZE, HOGY VOLT, a bulikban mindig van valami:D Nem hagyhattam ki, hogy a drágaságok ne melegedjenek össze egy picikét, az az én szívemnek fájt volna, mert... MERT KAIBAEK KELL A VILÁGNAK, HÁT ANNYIRA TÖKÉLETESEK. Igazság szerint semmit nem szeretnék elkapkodni, azonban ez előbb-utóbb elkerülhetetlen lesz, mert hamarosan befejezem ezt a történetet. Még egy olyan 10 fejezet van hátra, vagy egy picivel több.
      Ugye?:D Jongin önmagában is tökéletes, hát még ha van rajta valaki, jelen esetben Baekhyun (és mindig legyen Baekhyun MERT KAIBAEK), az úgy még királyabb. DEHOGY SOK, EZ TÚL KEVÉS. Még szerencse, hogy befejeztem, mert sírva fakadtam volna, ha még több Kaibaek momentet írok:D Ó, lesz még Kaibaek, erről biztosíthatlak. Nem szoktad az időmet rabolni, mindig örömmel tölt el, ha elolvasom a véleményeidet, mert energiával tölt fel, meg mérhetetlenül boldog leszek, meg ilyenek. De sajnos nem tudok segíteni, mert én már tudom milyen ez a Kaibaek-függőség, és remélhetőleg hamarosan te is tudni fogod hahahaha.
      JONGDAE MINDIG JÓKOR VAN JÓ HELYEN:D Megmentette Baekhyunt, hogy Jongin ott helyben megerőszakolja, engem meg attól, hogy ne fakadjak sírva a Kaibaeken. Jó gyerek Jongdae, de megengedem, hogy leüsd:D

      AH JÉZUSÚRISTEN ILYENEKET OLVASNI. Egyébként én pedig a nagybetűket szeretem, nem a felkiáltójeleket.XD De már leszokófélben vagyok, csak még mindig nem sikerült sehogy sem leszokni róluk. De... én... sírva fogok fakadni, komolyan. Én is imádlak, három felkiáltójellel. Olyan jól esik ezt nekem olvasni, meg minden;; Nem foglak kínozni, most már gyorsan fognak jönni a dolgok, ígérem! Meg fogod kapni Suchent, egyszer mindenképp!:D
      Na jó, mivel szülinapod lesz, ezért természetesen megkapod.
      Köszönöm, hogy írtál!:3 ♥ A folytatás még várat magára, de majd valamikor elkezdem hahaha.

      Törlés