Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Világforgató - WooSan

||

 

Ajánlott zene: TXT - Sugar Rush Ride



Mindig is szerettem Minji mosolyát, és nagyon sok időbe telt rájönni, hogy a különböző mosolyoknak mi a jelentése, azonban már mostanra igazi szakértő lettem. A kedvencem a “mindenki húzzon a szarba, nincs kedvem bájcsevegni” mosolya, amit előszeretettel alkalmaz hivatalos összejöveteleken, vagy még esetleg a családjaink előtt is egy fárasztó nap után. Nem tehetek róla, imádom amikor megpróbál kedves lenni, de az őszinteség amit csak én ismerek kiül az arcára. Na persze, azt egyáltalán nem szeretem, amikor rajtam alkalmazza, de valahogyan, számomra érthetetlen okokból minden héten legalább egyszer elérem nála ezt, hiába nem áll szándékomban. Az Ő kedvence egyértelműen az, amikor úgy bánok vele, mint egy hercegnővel és megadok neki mindent. Azok az önelégült ajkai akkor hencegve válaszolnak nekem, édes csókokra hívva, ezzel teljesen megőrjítve engem. Minden egyes finom rezdülését ismerem, hiszen hosszú ideje vagyunk már együtt. De ez a mai nap... nem tudom hova tenni.  

Épp egy páros randin vagyunk az Ő legjobb barátnőjével és annak pasijával; már találkoztunk néhányszor, úgyhogy nem ismeretlen a helyzet, mégis feszengve érzem magam. Nem vagyunk idegenek egymás számára, de azért jóbarátok sem, ilyen közös alkalmakat sem szervezünk sokat, de az biztos, hogy ennyire rideg hangulata még egyik találkozónknak sem volt. Egy szikrányi feszültséget érzek a társaságban, amit senki nem akar megtörni, így hát én eszem tovább a hamburgerem és Minjin tűnődöm, vajon mi baja lehet, mi ez a hirtelen hullámokban rá törő kellemetlenség. Mindenesetre nem teszem szóvá, az lehet, hogy csak még inkább rontana a helyzeten. Mindenki belefeledkezik az ételébe, csendben vagyunk, ahogy az egész étterem is, csak pár ember van elvétve, pedig azt hinné az ember, hogy koraeste lévén többen lesznek.  

Elég régóta tart már ez a dupla randi, elmentünk jégkorcsolyázni, és azt kell mondjam, kielégítően volt fárasztó. Nem is gondoltam volna, hogy Wooyoung ennyire ügyes lesz benne; olyan puha mozdulatai voltak, annyira gyengéd volt közben, mégis figyelt Hyejinre, mintha csak egy virágszálat tartana a karjaiban, a lány pedig ebben kiváló partner volt, szorosan összesimultak, szinte eggyé olvadtak, mintha a fiú testére ráhullottak volna a lány virágszirmai. Remélem, mi is ilyenek vagyunk Minjivel külső szemmel nézve.  

- Szóval  kezdi el Wooyoung. - Valamit el szeretnénk mondani nektek, ugye Hyejin 

- Ó, igen. Lenne egy fontos kérdésünk. Vagy ajánlatunk. Amelyik jobban tetszik.  

- Jó, mondd már, mi az! kérleli hangosan Minji, mégis nevetve, némi izgatottággal.  

- Mi a véleményetek a nyitott kapcsolatról?  

- Az ő bajuk felelem nyersen és őszintén, lezárva ezzel a témát, de úgy látszik, hogy ez a két ember hajthatatlan.  

- Minji? Neked mi a véleményed erről?  

- Én... én nem is tudom  hajtja le a fejét, szégyelli a válaszát, én pedig hirtelen ledermedek, mégis úgy érzem, bármelyik pillanatban felrobbanhatok.  

- T-tessék?! Ezt meg most miért mondod? 

- Nem tudom, hogy mit gondoljak róla. Látom benne a negatívat, de a pozitívat is.  

Cikáznak a fejemben a gondolatok, olyan gyorsan és indulatosan, hogy semmire sem tudok megfelelően fókuszálni. Mintha egy fekete burokba kerülnék, nem látok semmit, az ideg szinte széttép belülről. Mégis milyen pozitív dolog lenne ebben az egészben? A sztárvilágban is mennyi ilyet hall az ember, aztán meg mindig botrányokba keverednek, mert nem tudnak maguknak megálljt parancsolni. Azontúl pedig, ez elég intim. A legutolsó dolog, ami beugrik, hogy ezt nem kettőnkre értette, hanem összességében magára a jelenségre. Ezzel sikerül megnyugtatni magam.  

- Mi sokat beszéltünk róla  kezdi Hyejin. - És végül arra jutottunk, hogy nyitott kapcsolatban folytatjuk tovább. Viszont! Szeretnénk megkérdezni titeketek, hogy benne lennétek-e velünk ebben. 

Mondja tisztán és érthetően a szavakat, nekem pedig elkerekedik a szemem, mintha másik univerzumba kerülnék. Igazság szerint, ők egy bohém páros, személyiségükből adódóan ki tudom belőlük nézni ezt a fajta életmódot, mindketten harsányak, közvetlenek, minden szart ki akarnak próbálni. Pont ezért nem kedvelem őket. Én egy teljesen másfajta ember vagyok és sokszor mondják, hogy egyáltalán nem hasonlítok a korombeliekre, már ami az életvitelemet, gondolkodásmódomat illeti. Szeretek Minjivel eljárni szórakozni, normális kereteken belül, de azt még jobban, amikor otthon vagyunk a kettőnk kis világában, nézünk valami filmet és csak ott vagyunk egymásnak. Békességben és szeretetben. Ketten.  

- Mármint 

- Igen. Ha konkrétan mi négyen lennénk ebben a nyitott kapcsolatban.  Be sem tudom fejezni a kérdésem, máris választ kapok rá Hyejintől. A szemembe néz határozottan, nem félve attól, mit fogok felelni, hiszen gyakorlatilag nincs veszítenivalója. - Nagyon tetszel nekem, San.  

- És nekem is  kontráz Wooyoung vidáman, amire a lány csak kuncog. - És természetesen te is, Minji 

- Ti ezt most teljesen komolyan gondoljátok?  

- Igen. Teljesen.  

- Nem! Az kizárt. Én ebbe nem megyek bele  mondom magabiztosan és keményen, hogy a tudtukra adjam, én ebből nem kérek. - Minji, menjünk! felállok az asztaltól, de a lány ott marad, lesütött tekintettel. - Minji 

- Ezt beszéljük meg  mondja, majd megragadja a kezem, kisétálva az étterem elé, Hyejinéknek közben elhinti, hogy mindjárt visszamegyünk.  

Nem tudom, mi ez az egész, amibe belecseppentem. Azt sem értem, hogy ezen mit kell annyira túlragozni. A nem az nem. Most mégis itt állok a hűvös esti időben, temérdek érzelemkavalkáddal a lelkemben, és sejtem, hogy mit akar nekem mondani az előttem álló.  

- Mégis mi a szarnak vagyunk itt? Menjünk vissza és mondjuk meg nekik, hogy minket nem érdekel ez a faszság! 

- San, kérlek, nyugodj meg! Engedd meg, hogy végig mondjam!  kérlel, én pedig nem szólalok meg, csak belül forrongok, úgyhogy folytatja. - Már nagyon régóta együtt vagyunk, lassan nyolc éve. Veled akarok lenni, azt akarom, hogy te legyél a férjem, ahogy beszéltünk is róla! De előtte senkivel nem voltunk, csak egymással feküdtünk le. Nincs viszonyítási alapunk. Én nem akarok később megbánni semmit, és azt sem akarom, hogy te megbánd, amiért nem mertük meglépni ezt. Mit szólsz, ha kipróbáljuk? Amint a helyzet kellemetlen lesz, kiszállunk.  

Teljesen sokkolnak a szavai. Nagyokat pislogok, értetlenül állok ott előtte, megsemmisülve. Megalázva. Ezzel most konkrétan hazavágta a férfiasságomat. Valahogy mindig romantikusnak találtam, hogy csak egymással feküdtünk le. Egymás elsői voltunk minden tekintetben. Azt hittem, hogy büszke erre, hogy mi mások vagyunk; soha nem volt tökéletes a párkapcsolatunk, de mindig szeretetben éltünk, sikerült megoldani a problémáinkat. Erre most kiderül, hogy valaki mással akar dugni, miközben házasságról beszél. Olyan, mintha kések millióját döfne belém egy ponton, egyre mélyebbre szúrva. Nem vagyok neki elég jó? Nincs szexuálisan kielégítve? Ilyen és hasonló kérdések futnak át az agyamon, egyre inkább átverve érzem magam. Látszik rajta, hogy tetszik neki Wooyoung, sokszor rajtakaptam már, amikor elalélva bámulta. De ez még nem megcsalás, mint amire most készül.  

- Szóval, te most konkrétan azt kéred tőlem, hogy szexeljek Hyejinnel, aki a legjobb barátnőd, és ezt mondjam el neked  jelentem ki, amilyen higgadtan csak tudom.  

- Amikor már házasok leszünk, nem akarok eljutni arra a pontra, hogy valamelyikünk megcsalja a másikat, belehazudva egymás szemébe. Ha megcsalsz, tudni akarok róla. Te nem így vagy ezzel?  

 

Az utolsó kérdés letaglóz, valamilyen szinten mégis jogos felvetésnek tartom. Nem az én részemről, hanem az övéről. Lojális vagyok, soha egy pillanatra sem fordult meg a fejemben, hogy megcsaljam Minjit, az Ő részéről azonban egyre kevésbé vagyok ebben biztos. Száz százalék, hogy minden, amit az étterem előtt mondott nekem, azzal magára célzott. Őrjöngve bár, a pokol bugyraiban kínlódva, de beadtam a derekam. Egy kicsit érte is, illetve magam miatt is. Nem akarom átélni azt a borzalmas dolgot, hogy megcsalás áldozata legyek, pláne úgy, ha már házasok vagyunk.  

Ezert hát Hyejin lakása felé tartunk, mert Ő lakik a legközelebb, hogy átbeszéljük a dolgokat. Én vezetek, néma csendben, feszült állapotban. Annyira erősen szorítom a kormányt, hogy az ujjaim elfehérednek, de közben fegyelmezem magam, nehogy balesetet szenvedjünk és a GPS-re is figyelnem kell, merre haladjak. Ingerülten szívom be a nehéz levegőt, majd halkan fújom ki. Most, ha bárki hozzám szólna, tutira leordítanám a fejét. 

Amikor megérkezünk, egy nagyon csinos lakás fogad, hasonlóra is számítottam. Világos, csajos, rózsaszín-bézs. Leülünk a nappaliba, egymással szembe, közbe Minji összefűzi ujjainkat, de most egyáltalán nincs ehhez hangulatom, mégsem teszek semmit. Hallgatom, ahogy beszélgetnek, de a szavak nem jutnak el a tudatomig. Önkívületi állapotba kerülök, minden egyes perc után egyre jobban fáj a szívemnek az, amire készülünk. Csalódtam a páromban. Ezen a mai napon olyan, mintha nem is ismerném. Mintha az a szerelem és tisztelet, amit eddig éreztem iránta, lassan szétporladna. Volt már, hogy megbántottuk egymást, de mindketten olyan típusú emberek vagyunk, akik addig beszélnek a problémáról, amíg az meg nem oldódik, amíg a lehető legkisebb tüskét tudjuk hagyni a másikban. Mert egy kis fájdalmas szúrás mindig keletkezik az ilyen hosszadalmas vitákból, ez tagadhatatlan. Csakhogy ez, amire most készülünk, amiben én paradoxon-partner vagyok, gyilkosság a kapcsolatunknak. Simán csak elmehetnék. Megmondhatnám, hogy bocs gyökerek, de én ebből nem kérek. Nem vagyok egy befolyásolható ember, valahogy Minjinek mégis mindig sikerül rávennie olyan dolgokra, amiket alap esetben nem akarok. Néha jól szokott elsülni, olykor kevésbé jól. Minden porcikám azt súgja, hogy induljak haza, nézzek mukbang videókat, vagy xboxozhatnék is, helyette hagyom, hogy a lány, akit szeretek, bántson.  

- Akkor elmondom, hogy mire gondoltunk Wooyounggal. Nem akartunk rögtön ismeretlenekkel lenni, úgyhogy köszönjük, hogy itt vagytok. Abban kiegyezhetünk, hogy én és Minji nem akarunk fizikai kapcsolatot.  

- Abszolút ért vele egyet az említett, közben hevesen bólogat.  

- Az lenne az egyetlen szabály, hogy a másik félnek mindent elmondunk. Kivel találkoztunk, mikor, mit csináltunk. Ez így elfogadható?  kérdezi Hyejin ránk nézve. - Az, hogy mikor történik meg a szex, arról ti döntötök egyénileg. Na és most, jöhet a csókolózás? érdeklődik derűsen, hangosan, széles mosolyra húzva ajkait.  

- Most? Rögtön? Egymás előtt?  kérdezem lefagyva, mint akin átment egy úthenger.  

- Persze. Látnunk kell, hogyan működik a kémia köztünk  mondja Wooyoung, engem szuggerálva végig.  

Hyejin közeledik felém, mint egy tigris, amikor begyűjti a prédáját. Átkarolja a nyakam mindkét kezével, finom illata bekúszik orromba. A vanília és a pézsma különleges, lenyűgöző esszenciája találkozik lehengerlő testén, be kell valljam, igazán tetszik az összhatás. Mégsem csinálok semmit, a kezemet magam mellett hagyom, Ő pedig gyengéden, puhatolózva megcsókol. Csókja zamatos, kellően szelíd, nem követelőző, mintha tudná, mire vágyom, nem mélyíti el, csak ajkunk ér össze, és ezt így elsőre tökéletesnek találom. Nem tart tovább fél percnél, elhúzódik tőlem, nyertes mosollyal az arcán. Igen, kellemes volt a csók, de Minjivel ezerszer jobb érzés. Engem néz Ő is, én pedig tüzet szórok rá egy amolyan “nézd meg, mit tettél, ez a te hibád” tekintettel.  

- Ez nagyon cuki volt. Imádnivaló párod van  közli Hyejin, közben odafordul hozzá. - Tudom, hogy azt mondtuk, köztünk nem lesz semmi, de egy csókocska azért belefér?  

Örömtelien egymásra néznek, ölelkeznek és apró puszikat hintenek egymás ajkaira. Bevallom, azontúl, hogy nagyon aranyos látvány, elég szexi is. Ők ezt az egészet csak lazán kezelik, és ennél a pontnál valamennyire fellélegzem. Bármennyire is haragszom rá, örülök neki, hogy ilyen önfeledtnek látom.  

- Most akkor mi jövünk.  

Wooyoung szólal meg, egyenesen engem nézve, nekem címezve a mondadóját. NEKEM.  

- Mi van? költőien felteszem a kérdést, hitetlenkedve felnevetek. - Nem vagyok meleg.  

- Ugyan már! Sosem akartad kipróbálni, milyen lehet fiúval?  

- Nem!  jelentem ki markánsan, öntudatosan.  

- Elmehetünk másik szobába, hogy ne lásson minket senki.  

- De én nem akar  

Nem tudom végig mondani, a fiú csuklón ragad és elkezd egy másik helyiség felé húzni.  

- Nem fogom rád erőltetni, csak beszéljünk róla.  

Leülünk mindketten az ágyra, tisztes távolságot hagyva egymás között, valahogy mégis úgy érzem, hogy túl közel van hozzám.  

- Oké, beszélgetni akarsz? Szerintem ti mind betegek vagytok és rohadtul nem értem, hogy mi a szart keresek még itt  kelek ki magamból teljesen, teátrális mozdulattal fordítom el tőle a fejem.  

- Azért vagy itt, mert szereted Minjit. Tudom, hogy sok ez az egész, amit rátok zúdítottunk. Mi már hosszú ideje gondolkodunk rajta, úgyhogy nem tűnt vészesnek, de így random felhozva ez a téma nem lehet egyszerű. Azért gondold át, jó? Na meg aztán, isteniek a csókjaim  mondja büszkén és délcengen, ami egy kis mosolyt csal az arcomra.  

- Te akkor...?  

- Igen, biszex vagyok. Van valami problémád ezzel?  

- Nincs. Nekem nincs. De attól még nem akarom kipróbálni.  

- Rendben van  beleegyezően bólint, majd még hozzáteszi. - Remélem, nem ítélsz el minket nagyon. Nem vagyok hedonista, bármennyire is gondolsz annak. Talán egyszer elmondom, hogy miért döntöttünk így.  

Habár érdekelne, miért jutottak idáig, nem faggatózom. Minden szerelemnek megvan a nehézsége és annak okai, ha ők ezt így oldják meg, hát legyen, nem feszegetem tovább a témát.  

Wooyoung a beszélgetésünk alatt nem olyan volt, mint szokott lenni. Végig komoly volt, megértő és türelmes; erről az oldaláról még nem ismertem. Jólesett vele ez a néhány percnyi beszéd, távol a lányoktól. Talán még haverok is lehetnénk, ha nem állna fenn ez a fura helyzet.  

 

 

* 

 

Eltelt egy hét a bizarr nyitott kapcsolatos dolog után, és én még mindig nem barátkoztam meg a helyzettel, egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy nem vagyok elég Minjinek. Azóta nem beszéltünk erről meg másról se nagyon, mert én teljesen beletemetkeztem a munkámba, ha pedig nem dolgozom, akkor xboxozok. Manapság ez a kettő köt le teljesen. Jó végre kikapcsolni, nem gondolkodni semmin, csak élvezni a játékot. Rég csináltam bármit is, amit én szerettem volna, önszántamból. Bevallom, egy kicsit elzárkóztam a világ elől, de időre van szükségem tisztázni magamban ezt.  

Így történik, hogy már az ötödik pálya jön, amit teljesítenem kell, miközben a sört kortyolgatom. Bennem van az adrenalin, hogy végre legyőzzem ezt a hülye kengurut, akit egyébként alapjáraton kedvelek a játékba, de most ellenségként kell kezelnem. Már csinálom a forgó rúgást, de ekkor meghallom a csengőt. Mérhetetlenül ideges vagyok, ha valamit nem tudok végig csinálni, de lehet, hogy Minji az. Illene neki felkeresnie, már vagy négy napja nem láttam és nem is beszéltünk gyakorlatilag egy szót sem. Megállítom a játékot ajtót nyitni, egy kissé váratlanul ér, hogy Wooyoung bukkan fel.  

- Te meg mit keresel itt?  kérdezem, miközben értetlenül állok előtte.  

- Hoztam pizzát emeli fel a dobozt, majd besétál, engem majdhogynem fellökve.  

- Nem kérek pizzát.  

- Az jó, mert magamnak hoztam.  

- Wooyoung, mit akarsz tőlem?  

- Csak beszélgetni. Szép lakás  állapítja meg, mikor körbenéz 

Valóban az. Ez az én agglegény barlangom. Minden úgy van, ahogy lennie kell. Sehol egy Hello Kitty, sehol egy rózsaszín mütyür, minden az én ízlésem szerint van megtervezve, modern és szürke-fehér falakkal, bútorokkal. Egyébként közös megegyezés alapján Minji lakásában vagyunk, az közelebb van a munkahelyemhez, neki pedig komfortosabb ott. Kérdezte is, hogy minek fizetem még pluszba ezt a lakbért is, de mondtam neki, hogy mindenképp szükségem van erre a helyre, és milyen igazam volt!  

- Nem vagyok beszélgetős kedvemben.  

- Jó, akkor csak hadd maradjak már itt! Utaztam egy csomót, hoztam pizzát! Elfáradtam! Pisilnem kell! kijelenti, és közben úgy mutogat, mintha minimum egy olasz család szállta volna meg a testét. Nem ellenkezem tovább, helyette megmutatom neki hol a WC, aztán behívom a nappaliba, hogy együtt játszhassunk. Ég bennem a kíváncsiság, hogy megtudjam, volt-e már köztük valami a barátnőmmel, de úgy döntök, hogy ma leszarom az egészet, és csak magammal törődök. - Ó, Tekken. Imádom ezt a játékot.  

- Akkor játszhatunk egymás ellen, csak előtte legyőzöm ezt a kengurut.  

Heves, hangos játékos vagyok, aki nem tud veszíteni. Nevetségesen rosszul viselem a vereséget. Amikor pedig felképel egy kenguru, instant idegösszeomlást kapok. Nagyon, nagyon szeretnék most kiabálni, de mégsem teszem.  

- Hah, kikaptál Rogertől! hangosan hahotázik, jót szórakozva rajtam.  

- Na jó, most véged van!  

- Oké, oké. De ha már verseny, akkor legyen tétje. Valamibe muszáj fogadnunk. Majd a győztes kitalálja a végén.  

Beleegyezem a feltételekbe, ugyanis elég magabiztos vagyok azt illetően, ki fog nyerni. A kedvenc karakteremet, Hwoarangot választom. Gyors, ügyes és a lába aranyat ér. Wooyoung Annát választja, aki a Tekken jatéktörténelem legnagyobb ribanca. Nem lep meg. Játszunk néhány kört csak úgy, hogy Wooyoung is belejöjjön a játékba, ez így fair. Közben teljesen elfelejtem minden gondom, olyanok vagyunk, mint két cimbora, akik élvezik egymás társaságát és semmi másra nem vágynak, csakhogy Tekkenezzenek három napig.  

- Most már mehet tétre.  

Lemegy az első kör, amit természetesen én nyerek, aztán a második kört nagy nehezen, de elviszi Wooyoung. Most jön a harmadik, mindent eldöntő küzdelem. Van bennem némi izgalom, már most elkezdem őrült módra nyomkodni a gombokat, mintha az életem múlna rajta. Amint elkezdődik a játszma, én adom be az első ütést, de fej-fej mellett haladunk. Már mindkettőnknek körülbelül egy ütés hiányzik, hogy győzzön, hevesebben kezdem kapkodni a levegőt, de közben olyan gyorsaságot viszek az ujjaimba, mint még soha; viszont ebben a pillanatban Wooyoung rámarkol a farkamra, ami olyan váratlanul ér, hogy kiesik a kezemből a kar, Ő pedig győz.  

- Ez kurvára csalás!  felháborodva mondom, Ő pedig csak gonosz kacajt hallat.  

- Nem állítottunk fel szabályokat, így gyakorlatilag nem az  megvonja a vállát, és úgy látom, hogy amikor én egyre mérgesebb leszek, Ő ezt annál jobban élvezi.  

- Szóval szerinted a farkam fogdosni szabályos? 

- Lehetne az  mondja elmélkedve. - Most akkor jöhet a kívánságom? 

- Mi lenne az?  fáradtan sóhajtok, hogy a tudtára adjam, egyáltalán nem értek egyet az eredménnyel. Nekem kellett volna győznöm, ugyanis végig jobb voltam.  Mindazonáltal én egy egyenes ember vagyok helyette is, így teljesítem a kérését, már ha felvállalható.

- Azt akarom, hogy megcsókolj.  

Sejtettem, hogyha nyer, valami hasonlót fog kérni. Még egészen régen megfordult a fejemben, hogy kipróbálom milyen lehet fiúval smárolni, hiszen honnan tudhatnám egészen addig, hogy tetszik-e vagy sem, amíg meg nem tapasztalom. Soha nem tartottam magam melegnek, puszta kíváncsiság vezérelt, néha megnéztem a szép fiúkat, de ez nagyon természetesnek hatott akkoriban. Aztán jött Minji és tudtam, hogy senki másra nincs szükségem, olyan kényelmes volt minden. Wooyoung igazán vonzó fiú, gyönyörű és helyes egyszerre még férfi szemmel is, ezt pedig nagyon jól tudja magáról. Viszont ez még nem jelent semmit.  

- Én... Én nem hiszem, hogy 

- San! Ne add be nekem azt a dumát, hogy te sosem gondoltál erre. Csak ketten vagyunk itt, ne hazudj nekem. Legalább mindenki egyszer az életében elbizonytalanodik ebben a témában. Tényleg nem érdekel, hogyan működne köztünk ez a dolog? Vagy mi zavar téged egyáltalán?  

- Minden. Jelenleg minden zavar. De nem te vagy az oka, hanem ez az egész. Nem tudom, hogy hogyan reagálnék rád, nem akarlak megbántani.  

- Ugyan, engem nem tudsz. Teljesen megértelek. Félelmetes tud lenni az első alkalom.  

- Tényleg? Neked is az volt?  

- Igen. Aztán meg zseniális volt. Tényleg csak el kell magad engedni hozzá.  

- Nem hiszem, hogy nekem menne...  

- Csak a megfelelő partner kell hozzá. Mutasd meg mindenkinek, hogy nem félsz új dolgokat kipróbálni! Mutasd meg Minjinek, hogy nem vagy unalmas!  mondja bátorítóan, aztán amint realizálja magában a kijelentését, rögtön elharapja ajkait.  

- Hogy... mit mondott Minji?!  

- Ne is törődj vele!  

- Wooyoung 

- Jólvan, jólvan. Ha mindenáron tudni akarod, a lányok sokat beszéltek erről, hogy Minjinek kellene valami pezsgés az életébe, úgy gondolja, hogy ellaposodott a kapcsolatotok, blablabla, és akkor így jött az ötlet, meg egy másik tényező miatt, hogy lendítsék fel valahogy a helyzetet.  

Öcsém, én még ilyen beteg legjobb barátnőket soha az életembe nem ismertem. Álmomban sem mertem volna ezt gondolni, ha mindez igaz, és miért hazudna nekem Wooyoung ezzel kapcsolatosan. Mégis milyen dolog ez? Ki gondolna erre? Vagy ennyire szeretik egymást, hogy mindenen osztozkodni akarnak?! Mi a fasz van?! És mióta tervezgethetik ezt... más az esküvőjét szervezi, valaki egészen más meg azt, hogyan dugjon másokkal. Azontúl, hogy mélységesen fáj mindez, nyugtalanság kerít hatalmába. A szívemre ólomsúlyként nehezedik a kín, forog velem a szoba. Megbeszélhettük volna mindezt, de Ő a lehető legaljasabb módszert választotta. Legszívesebben sírnék, de nem érdemli meg a könnyeimet. Két dolgot csinálhatok. Az egyik, hogy egy hónapig nem jövök ki a lakásomból, rendelt kaján fogok élni, kialszom magamból a bánatot; leiszom magam, sírok, ordítok, ameddig csak jólesik, közben pedig megnézem tizedjére is az Itaewon Classt 

A másik pedig...  

- Oké.  

- Oké mi? kontráz vissza, de közben látszik rajta, hogy őszintén aggódik értem.  

- Megcsókollak.  

- Biztos? Nem kell ezt tenned.  

- Meg akarlak csókolni. Elég szar állapotba vagyok, úgyhogy nézd el nekem, ha nem lesz valami jó élmény.  

- Semmi baj  mondja biztató mosollyal, miközben megfogja a kezem. Lehet, hogy hülyeség, de ez a kis apró gesztus könnyeket csal a szemembe. - Van egy ötletem elmegy a szoba szegletébe, hogy lekapcsolja a villanyt, így gyakorlatilag sötétben vagyunk, a televízió is alvó állapotba kerül. - Mondd, hogy hol vagy!  

- Gyere erre, itt vagyok. Kinyújtottam a kezem.  A hang irányába jön, sikerül megtalálnia. - Az ölembe ültél.  

- Oda is akartam  búgja halkan, gyengéden, nekem pedig libabőrös lesz a karom tőle, ahogy lágyan megérinti nyakam. - Engedd el magad! Csak addig megyünk, amíg neked kényelmes.  

Átkarol, késztetést érzek arra, hogy ugyanígy tegyek, ezért csípőjére teszem mindkét karom, ezzel kiváltva belőle egy apró sóhajt. Minden egyes pocikánk fulladás-szorosan összeér, de mi nem mozdulunk, másodpercek telnek el úgy, hogy öleljük egymást, összedöntve homlokunkat. Imádom ezt a parfümöt, ami rajta van, sokáig én is ilyet használtam, de neki ezerszer jobban áll. A friss bergamott érzéki találkozása a fekete ribizli kivonatával, ugyanakkor felbukkan a szelíd szegfűszeg bukéja. Lenyűgöző. Annyira meghitt ez a pillanat, mintha mindig is erre lett volna szükségem. Lassan, óvatosan kezd el felém közeledni ajkaival, érzetre olyan, mintha ezer éve sóvárognék utána. Majd amikor megtörténik, felrobban bennem valami. Annyira lágy, annyira finom, tele van érzelemmel és mégis szenvedélyes ez az ártatlan csók, a lábaim beleremegnek. Olyan elementáris erővel hat rám, mintha földrengés járná át a testem, mégis annyira gyöngéd a csókja és hozzá az érintése, mintha porcelánból lennék. Lejjebb tévednek dús ajkai, a nyakamat kezdi el apró, vadító csókokkal ellepni, folyamatosan eltalálva az erogén zónámat, én pedig simogatom Őt, ahol csak érem, közben hátrahajtom a fejem, hogy legyen egy nagyobb tere, a kanapé háttámlájának döntöm hátam. Összhangban van a testével, teljesen eggyé olvadunk, ezalatt csípőjét kezdi el hozzádörzsölni az ágyékomhoz, kiváltva belőlem egy állatias morgást. Ebben a sötétben felerősödik minden érzékem, mutatóujjammal végigkövetem a háta ívét, majd tökéletes, kerek fenekére markolok. Ekkor mindent abbahagy, hevesen veszi a levegőt, engedélyre várva, amit megadok neki szótlanul. Újra megcsókol. Úgy, mint előtte soha senki. Úgy, hogy elfelejtek mindent. Úgy, hogy eufóriába kerülök. Rögtön vad és vehemens csókot ad, a nyelve felszánt mindent, egyszerűen nem bírok betelni vele. Visszacsókolok, szédítően mély minden egyes fizikai érintés és lelki emóció, amely körbevesz minket. Wooyoung kéjes, elfojtott nyögései itt csengenek a fülemben, ebben a pillanatban úgy gondolom, hogy soha nem hallottam még ettől szebbet. Olyan, mintha ezelőtt soha nem csókolóztam volna, ez a momentum, ez a lélekgyönyör felülír mindent. Megszakítja a csókot, én pedig úgy kapok érte, mintha levegő lenne, de nyakamba fúrja arcát. Van egy mottóm: Ha csinálsz valamit, csináld rendesen. Én pedig ennek eleget téve cselekedtem most, teljesen átadtam magam a csábításának.

- Mondtam, hogy isteni vagyok.  

Ó, mondta, bizony. Innentől kezdve nem kételkedem benne. Bosszúnak indult mindez, én vagyok a legjobban meglepve, hogy ennyire élveztem. Az biztos, hogy életem legintenzívebb, legerotikusabb élményében volt most részem.  

 

 

 

Egyre többet vagyunk együtt Wooyounggal. Mindenfélét csinálunk; sokat beszélgetünk, zenét hallgatunk, játszunk, sorozatot nézünk, elmegyünk étterembe, csókolózunk. Illetve feszegetjük a határaimat. Még nem feküdtünk le, és annyira örülök neki, hogy az én tempómban haladunk, ami nekem kényelmes. Egy-két intimebb dolgot már kipróbáltunk, és nagyon tetszettek, elképesztő nyelve és érzéke van kényeztetni. Azt hittem, hogy fiúval sosem leszek képes ilyeneket csinálni, de ettől nagyobbat nem is tévedhettem volna. Lehet, hogy nem mindenkivel lennék képes erre, de nagyon érzi a lelkem, hogy ez más, hogy ez semmihez sem fogható. Régen voltam már ennyire boldog, mint az utóbbi két hónapban. Nagy lépés ez nekem, de rajta is azt vettem észre, hogy most minden jó így. Ez az eleje valaminek, ilyenkor mindig izgalmas új dolgokat megtudni a másikról, megismerni egy kicsit a múltját. De én tudni akarok mindent róla. Nem szeretem a felszínes kapcsolatokat, a legmélyebben, kívül-belül meg akarom Őt ismerni.  

Minjivel egyre kevesebbet találkozunk, és amióta elcsattant az első csókom Wooyounggal, azóta nem is szexeltünk. Nem vágyom a társaságára, ezt Ő is észrevette, ezért mostanában békén hagy. Nem is tudom, egyáltalán egy pár vagyunk-e még, de hogy őszinte legyek, egyre kevésbé zavar. Talán abból a szempontból egyetértek vele, hogy ellaposodott köztünk valami értékes, elkényelmesedtünk. Nem tudom, hogy szeretjük-e egymást annyira ahhoz, hogy meg tudjuk védeni, egyáltalán menthető-e még a kapcsolatunk.

Az ágyamban fekszünk félmeztelenül, megy valami a TV-ben, amire nem is figyelek, épp azt számolom magamban, hogy ez már a hatvanharmadik szivecske, amit Wooyoung rajzol a mellkasomra. Szorosan öleljük egymást, kapaszkodunk a másikba. Mégis olyan gyengéden érint még mindig ez a fiú, és én ezt annyira élvezem.  

- Min agyalsz? kérdezem tőle, mire rám emeli a tekintetét.  

- Te mondtál valamit kettőnkről Minjinek 

- Nem. Nem nagyon beszélünk.  

- Szégyellsz engem?  teszi fel a kérdést, miközben nagy, mélabús szemeket mereszt rám.  

- Dehogyis! Nem ez az oka. Az elején még mondtam neki, hogyha találkoztunk, de sosem kérdezte, hogy mit csináltunk. Mostanában nem beszéltünk, meg egyre kevésbé érdekel Minji. Annyira természetes, hogy itt vagy, nem tartozom senkinek beszámolóval róla  jelentem ki őszintén, és amikor rám pillant, a szívem kihagy egy ütemet. Olyan örömteli, hálás mosollyal néz rám, hogy ezt örökké megőrzöm az emlékeimben.  

- Én sosem voltam vele együtt, remélem ezt tudod. Írt üzeneteket, de mindig leráztam valahogy.  

Egy kissé elszomorít a tény, hogy Minji azért bepróbálkozott nála, bár eleve arra ment ki ez az egész, hogy félre tudjon dugni. Csalódott vagyok, viszont egyre jobban kezelem, na meg persze itt van mellettem valaki, aki sikeresen elvonja a figyelmem minden problémáról. Majdnem kiszakad belőlem egy ironikus nevetés, amikor realizálódik bennem, hogy elhappoltam előle a pasit, akit alapból magának akart. Homlokon is csókolom ezt a gyönyörű férfit, majd álla alá nyúlok, hogy megint egymásra nézzünk.  

- Kérdezhetek valamit? Miért mentél bele ebbe az egész nyitott kapcsolat baromságba? 

- Hát az egy nagyon hosszú sztori. De leginkább miattad.  

- Miattam?!  

- Igen. Tudtam, hogy előbb-utóbb beadod a derekad, mert csodálatos vagyok kedélyesen felnevet, ami nekem is vidámságot csal arcomra, majd fejét a mellkasomra hajtja, úgy folytatja tovább. - Nem működik jól Hyejinnel köztünk a dolog, ezt Ő is tudja. Próbáltuk megmenteni, vagyis Ő még mindig próbálja. Ezért talál ki olyan hülyeségeket, mint a nyitott kapcsolat a legjobb barátnője pasijával, hogy együtt maradhassunk. Már szerintem akkor érezte, hogy tetszel, amikor először voltunk azon a páros randin. Szakítani akarok egy ideje, de mindent bevet, hogy ez ne történjen meg.  

- Szereted Őt 

- Szerettem. De soha nem úgy, mint ahogy megérdemelné. Kurva szarul érzem magam miatta.  Szorosabban, bűnbánóan ölel, sugárzik az egész lényéből a szomorúság. - Nem tudom, valahogy ez a nagybetűs szerelem eddig elkerült, pedig szeretném átélni. Amikor valaki úgy felforgatja a világod, hogy csak ketten legyetek benne és ne számítson senki más, csak az, hogy egymáséi vagytok. Hogyha egy percet is nélküle kell töltened, úgy érzed, megfulladsz. Ilyet akarok érezni, bár így kimondva elég hányingert keltő.  

- Igen, értem mire gondolsz.  

Tényleg értem. A plafont kezdem bámulni, a szám enyhén szétnyílik, nem kapok levegőt. Ebben a pillanatban rájövök, hogy sosem voltam még igazán szerelmes.  

 

 

* 

 

Szakítottunk Minjivel. Így lesz a legjobb mindenkinek. Egy kicsit sajnálom, mert tulajdonképp egy áldozati bárány volt Hyejin tervében, hiszen végig abban a tudatban volt, hogy ő lesz együtt a fiúval, miközben a legjobb barátnője tudta, hogy ez nem így lesz. Remélem, hogy sikerül rendezni a barátságukat, és hogy mindketten találnak maguknak olyan embert, akit őszintén tudnak szeretni.  

 

 

 

Szeretkeztünk Wooyounggal. Sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Összeforrtunk, végig összefűzött ujjakkal mozgott együtt a testünk, érzelmes csókokat váltottunk. A legvarázslatosabb éjszaka volt, amit valaha átéltem. És akarok még belőle. Minden egyes napot így akarok tölteni.  

 

 

 

Majdnem eltelt már egy év, kint megint hideg van, közeleg a karácsony. Gyakorlatilag Wooyoung hozzám költözött azóta, a legtöbb ruháját itt tárolja, már csak hivatalossá kell tennünk. A családomnak már régen elmondtam, hogy szerelmes vagyok egy fiúba, amit eleinte nehezen viseltek, de utána megbarátkoztak a helyzettel, na meg tényleg egy olyan személyiség, aki rögtön az ember szívébe lopja magát. Szerencsés vagyok, hogy elfogadta ezt a családom, noha még formálisan nem mondtuk ki, hogy egy párt alkotunk. Wooyoung is szakított Hyejinnel, ami egy borzasztóan nehéz, megterhelő időszak volt. A lány azt hitte, hogyha velem lesz szexuális kapcsolatban a párja, akkor az elegendő lesz ahhoz, hogy megtartsa magának, legalábbis az érzelmi töltetét, dehát nem jött be a számítása, na meg nem vagyok az az osztozkodó típus. Sokat sírt miatta, hogy megbántott valakit, akit soha nem akart, de végig támogattam, mellette álltam, együtt átvészeltük. Ezidő alatt sok mindent tanultunk a másikról, illetve saját magunkról is. Örökké hálás leszek neki, hogy mutatott egy új világot, amiben nem kapok levegőt, ha nincs velem.  

Most fog hazaérkezni munkából, én pedig szabadnapom lévén fénysort aggatok a karácsonyfánkra, ugyanis azt sosem lehet elég hamar elkezdeni. Az arany-fehér színek mellett döntöttünk, mert ez elegáns, na meg én nagyon akartam a fehéret, Ő pedig az aranyat. Megvárom vele, hogy együtt díszíthessük, addig az ajándékát elrejtem a fa alá. Amikor meghallom a csipogást, hirtelen nagyon izgatott leszek. A szívem hevesen kalapál, mégis alig várom, hogy belépjen az ajtón. 

- Megjöttem!  szólal meg végre, én pedig azon nyomban csókra hívom Őt. 

Finom kávé íze van nyelvének, ezért mohón falom, majd magamhoz ölelem. Alig pár órája váltunk el, mégis nagyon hiányzott.  

- Gyere, mutatok valamit.  

Kézen ragadom, egyenesen a fa elé állunk. Hátulról átkarolom a derekát, és együtt nézzük, ahogy a karácsonyfa hidegfehér égősorban pompázik. Puszikat hintek vállára, Ő közben belesimul az ölelésembe.  

- Ha azt akartad, hogy ne szúrjam ki azt a dobozt a fa alatt, akkor nagyon rossz helyre dugtad.  

- Semmi “de szép már most, hát még milyen lesz díszekkel”?!  kérdezem színpadiasan, vékonyabb hangra váltva. 

- Az ajándék jobban érdekel. 

- Hát jó. Akkor nyisd ki.  Széles mosolyomat nem tudom levakarni, pláne amikor gyermeki ártatlansággal néz rám, és úgy megy oda az ajándékért, mint egy kisfiú. - Oké, azért azt hozzáteszem, hogy még kapsz valamit később.  

- Ez egy kulcs. 

- Igen, a lakás kulcsa  bólintok.  

- De már van hozzá kulcsom.  

Zavarodottan néz vissza rám, de amikor leesik neki, hogy miért adom ezt, rögtön meglepődik, szeme megtelik csillogással. Sejti, hogy mire készülök és látom rajta, hogy már alig bírja kivárni, hogy mondjak valamit.  

- Tegyük hivatalossá. Költözz ide! Éljünk együtt. Legyünk együtt. Csak veled akarom nézni mostantól a sorozatokat. Veled akarok játszani és esküszöm, néha hagylak majd nyerni. Legyen egy csomó kiskutyánk! Mit szólsz?  

Az ölembe ugrik, és megszámlálhatatlan mennyiségben hallom az "igen” szót. Megkönnyebbülök, úgy ölelem vissza, mintha nem lenne ma, mintha nem lenne holnap, csak ez a pillanat. Csodás érzés járja át a lelkem, megtelik szeretettel és szerelemmel. Behunyom a szemem, magamba szívom kívánatos illatát, csókot lehelek oda, ahol csak elérem. Ha valaha azt mondta volna nekem bárki, hogy egy fiú karjaiban fogok rátalálni az otthonra, körbenevetem. Pedig így van. Értelme van a nyálas romantikus zenéknek, mindig csak Ő jár a fejemben, és ha nem találkozunk egy napig valami miatt, úgy érzem, mintha megfosztanának a levegőtől. Ezt jelenti nekem Ő. Mindent.  

Átkarolja nyakam, pont annyi távolságot hagyva, hogy egymást nézzük. Mosolyog, boldognak tűnik, és ez olyan meghittséggel tölt el.  

- Felforgattad a világom, Choi San.  

Könnyű csókot lehel ajkaimra, majd visszasimul az ölelésembe. Béke áraszt el szavaitól, emlékszem még arra, milyen jelentőséggel bír számára ez a kijelentés és tényleg érzem, hogy így van. Ugyanazt érzi, mint én. A szívem megtelik boldogsággal mert tudom, hogy ez egy mindent elsöprő, nem-kapok-nélküle-levegőt szerelem. 

- Én is téged, Jung Wooyoung 







--------------------------------------------------------------------------------------

Sziasztok!

Hát azt kell mondjam, hogy nagyon hiányzott az írás, jobban, mint gondoltam, hogy hiányzik.

Bocsi ezért a hülyeségért XD Teljesen más elképzelésem volt, de aztán ilyen faszságot álmodtam és tudtam, hogy valahogy ezt le akarom írni, aztán olyan flow-ból írtam, mint még kb soha.

Hát nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok róla.



11 megjegyzés

  1. Imádom, hogy olyanokat tudsz álmodni, ami filmbe illő, ezúttal novellába, de szerintem ez akkor is egy király koncepció, mégha nem is mindennapi és wtf álomból indult, de amúgy ha belegondolsz tök reális lehet. Mert bár mi nem találkozunk ilyennel, de ezer meg egy megcsalás történik emberek életében, lehet, valakik pont meglépték ezt a lépést. És lehet pont így alakult, mekkora lenne XD
    Na de a lényeg. Hát nagyon jó volt végre ilyen hosszan és kidolgozottan olvasni tőled, éltek a karakterek, király sztori, nagyon jó párbeszédek voltak. Imádtam hogy Sanban ennyire benne voltál te, Wooyoung meg annyira önmaga volt, amilyennek mutatja magát, kis sassy de imádnivaló. Olyan figylemes volt vele, hogy adott Sannak időt, meg puhatolózó, de levakarhatatlan is, pont ahogy kell. Az volt a kedvenc jelenetem, amikor átment hozzá pizzával, azt mondja "- Nem kérek pizzát.
    - Az jó, mert magamnak hoztam. " XD
    EZ MEG UTÁNA, ANNYIRA TE XDD
    "Heves, hangos játékos vagyok, aki nem tud veszíteni. Nevetségesen rosszul viselem a vereséget. Amikor pedig felképel egy kenguru, instant idegösszeomlást kapok."
    Imádtam meg ezt is amikor tekkeneztek, hát itt egy kicsit magunkat is láttam, hiányzik hogy játszunk, na majd nemsokára, hátha le tudlak győzni, majd bevetek én is valami figyelemelterelést mint Wooyoung XDDD
    Na jó, amikor még csókolóztak az én levegőm is elakadt, nagyin szexi és érzéki jelenet volt, hát kész voltam, hihetetlen milyen kémia van közöttük amúgy is.
    "Olyan, mintha ezelőtt soha nem csókolóztam volna, ez a momentum, ez a lélekgyönyör felülír mindent." Ez a lélekgyönyör szó nagyon találó, amikor nem csak a testi hanem a lelki gyönyört is megtapasztalod egy emberrel, az az igazi szerelem. Hát wow.
    Az ágyban fekvős jelenet olyan békés és intim volt, kissé deep is, a karácsonyi hangulatú vége meg imádnivaló és felemelő, csupa boldogság. Az utolsó párbeszédük pedig uw! Remélem, egyszer ilyen világforgató szerelmet megtapasztalunk mindannyian.
    Nem véletlen írtál flowból, ami ennyire könnyeden és érzésből jön, azt olvasni is felemelő és visz a flow.
    Most meg megyek és felkutatom a legjobb WooSan momenteket xD
    Szóval imádtam, nagyon élveztem olvasni, várom a következő novellád! ⁠♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egy kicsit ezt azért szeretném tisztázni. Nem maga a tény, mint nyitott kapcsolatot értettem hulyeségnek meg wtf dolognak, hanem azt, ahogyan én írtam róla. Maga a nyitott kapcsolat szerintem egy elég komoly dolog, és mindig mondom neked hogy az egyik kedvenc magyar színészem Jarai Máté is így él a feleségével már nagyon régóta, és azontúl hogy minden jól működik közöttük, vannak azért nehézségek is, amik a nyitott kapcsolatból jönnek, megvannak az árnyoldalai, de ahogy írtam Minji részénél, vannak pozitív és negatív oldalai is ennek az egésznek, minden azon múlik, hogy ki milyen ember. Nem tudom, hogyan jutnak el addig a párok amúgy, hogy nyitott kapcsolatban éljenek, de ha ez nekik megfelel, és amíg ez csak szexuális, hát Isten áldja őket XD pl Máté is bevallotta ugye hogy biszex, úgyhogy férfiakkal is osszefekszik, de mindig kihangsúlyozza, hogy egy élete szerelme van, és az Kíra. Valakinek ez belefér, valakinek meg nagyon nem, tényleg emberfüggő, meg szerintem ahogy írtam is, sok múlik azon is, hogy mennyire engedsz a párodnak, mert itt San amúgy nem akart ebben részt venni, de a kapcsolatát sem akarta feladni, így végül belement. És igazából igen, ha van egy pár és úgyis megcsalás lesz a vége, mert az egyik nem tud magán uralkodni, de mégis szeretik egymást és nem akarják elveszíteni a másikat, hát azoknak működhet ez a dolog.

      Eredetileg Wooyoung szemszögéből akartam írni, mert hát mégis csak ő az én kis crushom, de végül San lett a kiválasztott, mert szerintem sokkal jobban illik rá a személyiségem, ezt a sassy köcsög imádnivaló Wooyoungot meg bíztam benne, hogy fogom tudni hozni így is.

      Igen, direkt mentem rá az érzelmi töltetre, nem feltétlenül a szexuális vonzalom volt kettejük között a fő az elejen, hanem hogy ott legyen valaki Sannak, aki értékeli, aki figyelmes vele, és bár nem írtam le konkrétan, de Sant emiatt pánszexuálisnak képzeltem, csakhogy még hitelesebb legyen, hogy bele tud szeretni fiúba is.

      Köszönöm, hogy írtál! ❤️

      Törlés
  2. Szia^^
    OMG, de rég olvastam tőled! Olyan jó lenne, ha újra rendesen beindulna a challenge, nem lennének elakadások, mert az én életemnek tényleg egy üde színfoltja. Még ha egy csomóan nem is írnak már ficiket, akik régen írtak, én nem tudok elszakadni ettől a vonaltól, pedig nagyon itt lenne már az ideje felnőniXD Na de ha eddig nem sikerült, valószínűleg már ezután sem fogXDD
    Megmondom őszintén, hogy én őket nem követem, mármint van egy-két dal, amit szeretek tőlük, de ennyi, ezért én abszolút nem számítottam arra az elején, hogy mi lesz a végkifejlett, mert nem vágom a párost, és a figyelmemet is elkerülte, hogy WooSan, szóval ezáltal én tökre meglepődtem, de nagyon jó értelemben.
    Tényleg azt hittem, hogy itt most a nyitott kapcsolat lesz a lényeg, amivel én baromira nem tudok azonosulni. Amúgy Mátét én is szeretem, és azt is, ahogy ezt az egészet felvállalja, illetve mindig azt vallottam, ha másoknak nem okoz kárt valaki, akkor éljen úgy, ahogy akar, a lényeg, hogy boldog legyen. Csak saját részről tudom elmondani, hogy én ilyenben nem tudnék részt venni, akkor már inkább az örök magányt választanámXD Egyrészt, ha a pasim akarna egy ilyet, akkor mondanám, hogy menjünk szét, és kipróbálhat ezer új dolgot. Másrészt, el nem tudnám képzelni, hogy én egyszerre odalegyek több hímértXDD Pont elég egynek a faszságait elviselni, tudod, kinek kéne többXDD Az meg, hogy csak egy-egy éjszakára lelépni, hát azt sem tudom elképzelni, mert úgy gondolom, ha egy valaki nem tud megadni a másiknak mindent, akkor ott valami bibi van. Egyébként lehet, hogy a biszexeknél ez azért más, mert ott ugye mindkét nemmel jól érzik magukat, és ez esetben persze, hogy nem tud egy nő pótolni egy férfit vagy fordítva… De ennyit az ezzel kapcsolatos eszmefuttatásomról.
    Lényeg, hogy amikor elkezdtem olvasni, fogalmam sem volt arról, hova fogunk majd a végén kilyukadni. Sannal együtt háborogtam, amikor Minjiék előálltak az ötlettel. Sőt, még azért is sajnáltam Sant, hogy Minji sokszor rávette őt olyan dolgokra, amiket magától nem is akart volna megtenni. Persze néha kell egy kis noszogatás ahhoz, hogy átlépjük a komfortzónánkat, de alapból nem csípem azokat, akik addig csesztetnek valami miatt, amíg szájhúzva be nem adom a derekam, és már akkor tudom, hogy borzalmas lesz az adott program, amikor még el sem kezdődött.
    Szegény San, először tutira hülyét kapott, amikor Wooyoung elrángatta magával, de olyan aranyos volt, na meg hát amikor közölte, hogy istenien csókol…
    És aztán a következő jelenetnél, amikor azt mondta, hogy magának hozta a pizzátXDDD Nem az alvó gyerek mellett kellett volna olvasnom, mert többször vissza kellett tartanom a röhögést! Amúgy Wooyoung testesítette meg az álom karakteremet. Mármint hogy én a hozzá hasonló stílusú szereplőket imádom, és annak ellenére, hogy nem ismerem a valós személyét, teljesen magával ragadott a humora, a lazasága, a hozzáállása…
    „…úgy mutogat, mintha minimum egy olasz család szállta volna meg a testét…” Na, hát ezen is hangosan hahotáztam volna, de most, hogy újra elolvasom, meg is teszemXDDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt is imádtam, amikor Wooyoung hirtelen rámarkolt Sanra. Nem kispályás a csávó, tudja, hogy mit akar! De valahogy én közben végig San helyzetébe képzeltem magam, így akaratlanul vele együtt döbbentem meg, ugyanakkor nagyon tetszett is Wooyoung rámenőssége.
      Ahhh, az is tök jó volt, amikor lekapcsolták a villanyt. Juj, nagyon ciki, de az első csókom jutott róla eszembe, aminél olyan ideges voltam, hogy végig röhögtem, mint egy megveszekedett bolond, és csak úgy tudtam nagyjából normalizálódni, ha sötétet csináltunk a szobábanXDDDD
      Hú, és ami ezután következett… Teljesen belemerültem, és elvarázsolt, ahogy prezentáltad ezt a jelenetet. És a végén: „Mondtam, hogy isteni vagyok.” Imádom!!!!!!! Annyira örültem, hogy az elején benéztem a dolgot, és kikerült a képből az az idegesítő csajXD Meg annak is, hogy ilyen hosszú novellát írtál, izgalmas párbeszédekkel, mert nem csak a szép leírásokban vagy jó, de szerintem ezt már mondtam párszor.
      És az is tetszett, hogy attól függetlenül, hogy Wooyoung ilyen magabiztos és határozott srác, nem siettette Sant, lassan haladt vele, és nem unta meg a várakozást. Ebből látszott igazán, hogy milyen fontos neki, hogy figyel rá, és nem helyezi előtérbe a saját szükségleteit.
      A vége meg annyira cuki volt. Belecsempészted a karácsonyt, mégsem giccsesen vagy klisésen, hanem szívet megolvasztóan. Úgy olvastam volna még, pl. amikor már megvan az a csomó kiskutyájuk^^
      Azt kívánom, sokszor álmodj még ilyen faszságokat, és aztán gyorsan ragadj billentyűzetet:-)
      Köszönöm, hogy olvashattam<3 Jöhet a kövi!!!!!!

      Törlés
    2. Szia!^^
      Hát ahogy te sem, én sem tudok elszakadni ettől, és szerintem már sosem fogok kinőni a kpop-ból, na meg a legfontosabb, nem is akarok. Miert tenném, ha egy csomoszor amúgy ők nyújtanak nekem vigaszt. Miért tenném, amikor imádom őket es a zeneiket és amúgy mindig megismerek egy olyan fiút, aki felforgatja a világomat, mint most egy ideje Wooyoung tette. És amúgy imádok írni es olvasni és valahogy nem tudok elszakadni a yaoitol sem, de valószínűleg tényleg az lehet az oka, hogy nem is akarok XD ugyhogy én imádom, hogy mi itt maradtunk és többségében idolokkal írunk, nekem szükségem van erre.

      Amúgy nem tudom, hogy valaha csinaltam-e ilyet, a rámenősségemet tekintve tutira, de őket, mint párost nagyon tudom ajánlani neked, hogy pár videót nézz meg róluk. Wooyoung egy kis skinshippelos köcsög sassy szexi fiú, San meg egy férfias dög kinézetre, de annyira soft személyisége van hogy kész. Ők ketten pedig amúgy... Bff tetkojuk van, kiidegelik egymást, mint a legjobb barátok, de Wooyoung nagyon szereti puszilgatni Sant, szereti őt ölelni, vele aludni, és tényleg nem fanserviceből, annyira magától értetődő minden tett, ami közöttük van, nagyon imádnivaló szeretet az övék és tényleg olyan erősen öleli körbe őket, és ami a legjobb, hogy nem félnek ezt kimutatni egymásnak.

      Az eszmefuttatásod jogos, meg amúgy teljesen egyetértek veled, én sem tudok nagyon azonosulni ezzel. Amikor benne voltak Mátéék a Nyerő párosba és erről beszéltek, akkor elgondolkodtam rajta, hogy milyen lehet egy ilyen élet, egyáltalán hogyan jutottak el arra a megállapításra, hogy szükségük van a nyitott kapcsolatra, meg azon is elgondolkodtam, hogy vajon én egy ilyenben benne lennék-e, ha a párom megkérdezi. Mondjuk en egy kicsit nárcisztikus vagyok azokkal, akiket szeretek, úgyhogy ezzel itt is a válaszom XDDD De tényleg mindenki úgy élje az életét, ahogy neki megfelelő, vannak ilyen emberek, akiknek ez a legkényelmesebb opció, vagy ilyen meg olyan miatt, mint ugye pl a biszexuális házastárs miatt erre a döntésre jutnak.

      Egyébként Minji engem is idegesített és nem tudtam volna többet írni vele, mert így is azt hittem, a végére valahogy kinyirom XD Anna kiemelte, hogy egy teljesen toxik ember és valóban az, próbáltam érzékeltetni ilyen információmorzsákkal, hogy egy komplett szarhazi ez a csaj. Meg hogy csak azért van Sannal, hogy legyen valakije, amúgy meg már nem őt szereti csak a tudatot, hogy ott van vele valaki, meg ha ellaposodott is köztük a dolog. Egy ellaposodott dolog valakinek jobb, mint egy semmilyen.

      Hasonlóan, imádom az ilyen gyökér sassy imádnivaló karaktereket, nekem is a kedvenceim, bármit olvasok, bármit nézek, nekem tutira az lesz a kedvencem, aki a leggyökerebb, aki a legbunkóbb de aranyból van a szíve. Meg az olyanokat imádom, akik amúgy gonosznak vagy nagyon negatívnak vannak beállítva, de amúgy csak beléjük kell látni és megtörténik a csoda. Amúgy Wooyoung hasonló, mint itt a karaktere, nagyon pozitív személyiségű fiú, állandóan csacsog, mindenkit levesz a lábáról 1 perc alatt típus. Olyan mindenkivel, meg ha akkor is találkoztak, mintha ismernék egymást x ideje, komfortot ad az embereknek és ő is komfortosan érzi magát.

      Itt amúgy a villany lekapcsolasa azért kellett, csak hát ugye San nem tudta miért kell, Wooyoung oldaláról meg nem tudtam kifejteni, hogy Sannak a sötétségben ne legyenek kételyei, meg hogy elmosodjon a határvonal fiú és lány között, hogy ne legyen abban a tudatban, hogy O most egy fiút csókol, csak annyiban legyen, hogy valakit csókol, és nagyon tetszik neki így, mert nem rögtön lerohanta, hanem várt vele amíg úgy érezte, hogy San megnyílik.
      De a te sztorid se semmi, ahhoz is kellett azért a sötétség akkor, hogy ne legyenek annyira aggályaid, valami ilyesmi dolog történt itt is.

      Köszönöm, hogy írtál! ❤️

      Törlés
  3. Szia!^^
    Hát azt kell mondjam, hogy ilyesmire semmiképpen sem számítottam xd Bevallom, hogy még tegnap elolvastam, de úgy éreztem kell egy kis idő arra, hogy megemésszem a témát. Az elején nagyon ledöbbentem, hogy nyitott kapcsolatról van szó, és rögtön az volt bennem hogy ha nem a challenge keretein belül jönne velem szembe, tuti nem olvasnám el. Valahogy számomra ez egy annyira idegen dolog, hogy belegondolni is szörnyű, pedig úgy nagy általánosságban azt gondolom magamról, hogy nagyon kíváncsi és nyitott ember vagyok mindenféle dolgokra, de ez pont egy olyan téma, amit valamiért nagyon nehezen fogad be a lelkem és az eszem is. DE a kezdeti kiakadásom ellenére a végére nagyon pozitív csalódás volt számomra a novella, meg ugye bennem is végig San wtf gondolatai kavarogtak xd viszont ahogy haladt előre a történet, úgy lett egyre világosabb, hogy pontosan milyen is a kapcsolata Sannak Minjivel, és megismertük Wooyoungot is és egészen más képet festett róluk, mint hirtelen az elején. Egyébként bennem az változtatta meg a novellában erről az egészről a véleményem, hogy a végére teljesen nyilvánvaló lett, hogy Minji igazából csak “legálisan” meg akarta csalni Sant. Őszintén nem értem az ilyet se xdd de most abbahagyom inkább az eszmefuttatásaimat xdd
    Nagyon jól esett egyébként egy ennyire kidolgozott és hosszabb történetet olvasni, szerintem így a Challenge során általában rövidebb novellákkal jövünk, viszont itt teljesen vittek magukkal a történések és jó volt ilyen kidolgozott karaktereket látni. Szóval ne érts félre, a kezdeti sokk után faltam a sorokat, mert egyébként nagyon lekötötte a figyelmem és végig kiváncsi voltam, hova fog vezetni a történet.
    Az első red flag egyébként nekem az volt, hogy San és Mini nyolc éve együtt vannak, mégsem költöztek össze. Szerintem itt már nagyon lehetett érezni, hogy eddig sem volt teljesen rendben a kapcsolatuk, és Minji nagyon unszimpatikus lett amiatt, hogy ebbe a helyzetbe kényszerítette Sant, pedig ő egyáltalán nem akarta. Ez szerintem szörnyen önző és egyébként toxikus viselkedés, hiába érzi azt hogy ellaposodott a kapcsolat és unatkozik, sehogy sincs ez rendben. Szóval annak nagyon örültem, hogy ő szereplőként nem sokat volt jelent, mert Wooyoungot viszont imádtam, és annyira jó volt olvasni, ahogy a maga módján próbál Sanhoz közel kerülni, és szépen lassan sikerült kimozdítania Sant a komfortzónájából.
    Az egyik kedvenc pillanatom egyébként az volt, mikor a cím értelmet nyert. Imádtam, ahogy Wooyoung leírja, hogy szerinte milyen a szerelem, és hogy ez a végén egyenlő volt azzal, hogy azt mondja szeretlek, hát elképesztően édes volt.
    Szóval összességében nagyon tetszett a novella, nagyon jó volt olvasni, csak a kezdeti rémület bélyegezte meg számomra az olvasási élményt, ami egyedül a témának köszönhető :D
    Köszönöm, hogy olvashattam, várom már a következő novellád is!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!^^
      Első blikkre nekem sem ez volt az ötletem, demonosat akartam írni, hasonlót amúgy mint Jázmin, de amikor ezt megálmodtam, meg ha a témája polgárpukkasztó is, tudtam, hogy valahogy ezt meg akarom írni. Egyébként egyetértek veled, mint mindenkivel, aki leírta hogy neki ez a téma nem fekszik, nekem sem éppen, de próbáltam úgy megragadni, hogy inkább masból építek többet, de amúgy tökre megértem az érzéseidet. Bár jobban belegondolva, maga mint koncepció szerintem ez nagyon illik ehhez a dalhoz.

      Igen, Minji egy full toxik ember, és a magyarázatom az lenne erre, mint amit Szandinak is írtam, hogy annyira megszokta, hogy van vele valaki, hogy inkább az ellaposodott kapcsolatot választotta, mintsem hogy magányos legyen. És amúgy belegondolva nagyon valid ez a dolog, én ismerek egy olyan embert, aki habár nem mondja ki hogy fél az egyedülléttől, de inkább van egy emberrel, akivel kényelmesen vannak, minthogy egyedül legyen. Erről a témáról egy kicsit bővebben fogok majd írni a következő novellamba, de amúgy ezzel is egyetértek veled, hogy nem érted, mert én sem. Én egy ellentét ember vagyok, én vagyok az, aki fél attól, hogy valakivel együtt legyen, mert már annyira megszoktam az egyedüllétet, hogy nem is tudom milyen lenne kapcsolatban lenni egy férfival. De így visszatérve a novellára, igen, Minji legálisan meg akarta csalni Sant. Azt akarta, hogy felpezsduljon az élete, miközben ott van neki egy biztos pont San személyében. Mint amikor az ember szingli, de van valaki, akit talonban tart. Hát valami hasonló történt itt is, mert ugye végig úgy volt megbeszélve, hogy ő lesz együtt Wooyounggal, de Hyejin átjárt az eszén xd Igazából ha Minji toxik, akkor Hyejin nem is tudom micsoda, hiszen ő meg konkrétan hazudott a legjobb barátnőjének, hogy milyen jó lesz ez a nyitott kapcsolat, mennyire jó lesz lefeküdni Wooyounggal miközben végig tudta, hogy ez semmiképp nem fog megtörténni, mert Wooyoungnak Sanra volt szüksége már a legelejétől.

      Igen, az San és Minji kapcsolata nagyon régóta nem volt rendben, csak hát ugye San nem vette ezt észre egészen addig, amíg a buborékot ki nem pukkantottak körülötte. És igen, ugye Minji és Wooyoung is megpróbálta őt kirangatni a komfortzónájából és ebből is érződik, hogy ezt is, mint ahogy minden mást is kétféleképpen lehet csinálni. Úgy is, hogy az kellemetlen, de úgy is lehet, hogy tényleg jó döntésnek bizonyosuljon. Tényleg mindig csak a megfelelő emberre van hozzá szükség.

      Hát igen, tudatában voltam, hogy ez a téma nem mindenkinek fog jólesni, de azért bevállaltam XD Örülök azért neki, hogy a kezdeti rémület után bizonyos részei tetszettek a novellának.

      Köszönöm, hogy írtál!^^

      Törlés
  4. Sziaaaa,

    Már az első bekezdéstől kezdve úgy éreztem, mintha könyvet olvasnék. Olyan jól, könnyedén volt fogalmazva, mégis érdekesen, így olyan izgatottan vártam a hosszú novella tobbi reszet. Aztan kiderult, hogy nem lett a novella eleg hosszu rip. Őszintén nekem kicsit hiányos volt. Az elején annyira kemeny karakternek felepitetted Sant, és utana úgy ereztem, hogy ez a karakter, nagyan hamar átvágott a teljes ellentétbe. Bosszu ide vagy oda, nekem igazabol nem az volt tul hirtelen, hogy csokoloznak, azt tenyleg megertem, mert hát bosszu, sokkal inkabb a teny, hogy szinte azonnal elvezni kezdte, mindenfeleigazi belso vivodas nelkul. Ugyhogy én hianyoltam egy kicsit részletesebb kidolgozást, hogy tényleg elhiggyem San miert van oda ennyire, miert elvezi annyira azt a csokot.

    Én ezer orommel olvasnek toled hosszabban! Plane egy ilyen novellanal, aminek meg szerintem kellene is a reszletesseg meg a hossz.

    Nehany mondat, és resz, ami nagyon megragadta a figyelmem:

    “mintha a fiú testére ráhullottak volna a lány virágszirmai” szerintem ez a kedvencem innen.

    Amikor Hyejin megszólalt hogy nagyon tetszel nekem San, utána meg Wooyoung is, hát azon olyan jót nevettem. Valamiért nekem olyan viccesen jött ki.

    “Örökké hálás leszek neki, hogy mutatott egy új világot, amiben nem kapok levegőt, ha nincs velem. “ úgy tetszett, hogy ezt a vegere visszahoztad.

    Orulok neki, hogy ennyire elvezted az irast! Remelem lesz tobb idod a jovoben, vagy hogy szakitasz ra tobb idot, most hogy ezt ennyire flowba toltad és elvezted!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hát ahogy neked is írtam, tényleg egyetértek veled, valóban irhattam volna még legalább 1-2 WooSan jelenetet, egyet mondjuk a csók előtt, meg a csók után is, és akkor nem lett volna ennyire zavaros, vagy nem is tudom. Abszolút értem, hogy miért gondolod hiányosnak, az én fejemben van ugye egy komplett történet, tovább gondolva minden egyéb dologgal, nektek meg ebből nincs olyan nagy információ, úgyhogy sajnálom, hogy nem tudtam ezt neked élvezhetőbbé tenni :(

      Azért annyiban megvédem magam, hogy szerintem így is elég részletes volt meg hosszú, hát te jó ég, 5000+ szavas lett XD de értem mire gondolsz, és ezekből fejlődök, megpróbálok a következő novellamra egy még komplexebb dolgot összehozni.

      Köszönöm, hogy írtál!

      Törlés
  5. Szia! ^^
    Húha, már elég régen elolvastam a novellád, de bevallom elég nehezen ülök neki a komment megírásának. Vegyes érzelmeim vannak a történettel kapcsolatban, és én azt tippelem meg, hogy valószínűleg azért, mert elég régen olvastam olyan történetet, ami ilyen mélységig taglalta az intimitást, szex témát. Sajnos emiatt kevésbé is tudtam élvezni a történet olvasását, amiért én szeretnék elnézést kérni, mert egyáltalán nem szeretnélek ezzel megbántani. Nagyon örülök, hogy újra olvashattam tőled, és annak is örülök, hogy élvezted írni, hogy flowban írtad, de sajnos mostanság nekem annyira ez a téma, vagy zsáner?, hívjuk akármelyiknek nem fekszik.
    Voltak benne részek, amikor felnevettem, és amúgy nagyon szimpatikus volt a történet dinamikája, a cselekmény. Maga a nyitott kapcsolat egy érdekes téma, nekem még nem igazán volt szerencsém úgymond "élő példával" találkozni. Ezt pedig éppen arra értem, hogy így fikción kívül nem igazán jött még velem szembe, így kicsit meglepődtem a magyar példán is :D
    Én kicsit hiányoltam mondjuk azt, ahol azt fejted ki, ahogy Sant megbántja az, ahogy Minji azt gondolja a kapcsolatukról, hogy unalmas. Mert előtte ugye az van leírva, hogy San még csak gondolni se akar a nyitott kapcsolatra, avagy inkább arra, hogy Minji mással legyen. Aztán ugye tény, hogy ott volt Wooyoung, de itt bennem felmerült egy hiányérzet, és gondoltam meg is említem.
    És így ahogy visszaolvastam, amit eddig írtam eléggé negatívnak érződik, pedig komolyan nem annak szánom... Sajnos nekem ez a szexuális dolog nagyon bezavart, és nagyon sajnálom, hogy nem tudtam értékelhető visszajelzést adni.
    Egy elírást kiszúrtam valahol, "pocikánk" ahol gondolom inkább porcikánk akart lenni.
    Így az egész végére csak azt szeretném hozzátenni, hogy nem célom megbántani, csak annyi, hogy nekem ez így most nem. Remélem megérted.

    Örülök, hogy újra olvashattam tőled, és várom a következő történetet tőled! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!^^

      Jaj, rendesen kényelmetlen volt olvasni a kommented XD Na de nem azért, mint amire gondolsz, hanem azért, hogy ilyen sokszor kértél bocsánatot meg elnézést azért, mert neked nem tetszik valami. Nem kellett volna ezért ennyire kellemetlenül erezned magad, hát ha egyszer ez a téma nem fekszik, akkor az ember tényleg nem úgy olvassa, mint ahogyan azt elképzelte. Nekem is vannak témák, amiket kevésbé fogad be a lelkem, és ez így van rendjén. Nem sértettél meg, nem érzem magam rosszul a kommented miatt, lényegében a témával volt problémád, de örülök a visszajelzésednek és nem baj, hogy negatív, mert ahogy te fejlődsz ezekből folyamatosan, hát úgy én is.
      Soha nem bántam amúgy, hogyha valaki építő kritikát fogalmazott meg nekem, úgyhogy a továbbiakban is cselekedj úgy, ahogy a szíved diktálja, ha valami nem tetszik, ne kérj érte bocsánatot, mert nem tehetsz róla, hogy ez így alakult.

      Köszönöm, hogy írtál és a továbbiakban is várom az építő kritikád!

      Törlés