Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

 



A játék elkezdődött. A fiúk fejüket, és teljes testüket lehajtva helyezkedtek el a talajon, hogy kiválaszthassák az aktuális embereket a feladat baljós lebonyolítására. Donghyuck és Jeno szíve nagyot dobbant, amikor rájuk mutattak, ugyanakkor lelkesen várták a többiek reakcióját, és csak remélni tudták, hogy a végén ők lesznek a győztesek. Tánc következett, minek hatására első lépéseik bizonytalannak hatottak, majd szépen lassan belejöttek a lágy mozdulatok rejtelmeibe, ámbár mindhiába. Jeno lebukott.

Nevettek rajta, amikor nem kapcsolódott be a saját részénél, így a fiúk előtt egyértelművé téve, hogy Ő az egyik ember, akit keresnek. Próbálta menteni a menthetetlent, bárgyú vigyorral arcán táncolt tovább, immár szorgosan követve a többieket, ütemre ringatózva dalukra. Kétségbeesett volt, hiszen kettejüknél más zene szólt, Donghyuck pedig nem tudott rajta segíteni, azzal saját magát keverte volna bajba.

– Nem én vagyok, nem én vagyok, nem én vagyok! – mantrázta Jeno, azonban szavai üresnek hatottak.

– Oké, ez egyértelmű, nem? Öljük meg – jelentette ki hidegvérrel Chenle.

– Tényleg nem én vagyok, higgyetek nekem!

– Nekem Haechan is gyanús – gondolkodott hangosan Mark.

– Ó, igazán, Kanada? Ennyire kedvelsz, hogy végig engem néztél?

– Baszki, hagyjátok már abba! Itt van egy biztos maffia, öljük meg, aztán jöhet a következő – határozottan csendült fel Renjun hangja, vele egyetértve pedig kiszavazták a rappert.

– Jaemin, te miért nem szavaztál?

– Ti sem gondoltátok komolyan, hogy a barátomra ujjal fogok mutogatni...

Nem foglalkoztak vele, tudták milyen lágyszívű, és hogy mindenkit megsajnált, ezért meg sem lepődtek arcára kenődött érzésein.

Pár perccel később a kiszavazott fiú visszatért műsörvezetőként, pici angyalka szárnyakkal a hátán, amely egyszerre varázsolt neki aranyos és helyes megjelenést. Nem látszott rajta az előbb átélt szörnyűség, na meg a fiúk előtt sem szerette volna mutatni csalódottságát, ezért egy gyönyörű, jókedvű mosollyal konferálta fel a következő kört. Ismét lehajtották fejüket a folytatáshoz, ugyanis ezen a részen Donghyucknak ki kellett emelnie egy játékost, akit a maffia meg fog ölni.

– Park Jisung – suttogta alig hallhatóan, viszont a mellette ülő Renjun így is okosan felfigyelt a hangra.

– Te idióta, legközelebb inkább mutass rá arra, akit ki akarsz nyírni, ezt még Kínába is hallottam volna!

– Mi? Te meg miről beszélsz? – igyekezett hárítani egy gyenge próbálkozással, azonban egy pillanat erejéig megfordult a fejében, hogy mindennek vége.

– Én mondtam! Megmondtam! – Mark hangja csendült fel nagy robajjal, miközben a gyanúsított fiúra mutatott.

– Srácok, ha én lennék a maffia, akkor Markot öltem volna meg. Egyedül Ő vádol engem, csak hogy magát védje, kétszer elrontotta a táncot is, én egyszer sem. Meg amúgy is utálom, miért hagynám életben...

– Úgy látszik, hogy a szerelmesek veszekedtek – Jisung próbálta  elfojtott nevetését kordában tartani, imádott az effajta párkapcsolati csatáknak szemtanúja lenni, ugyanakkor azzal is tisztában volt, mennyire fontosak egymásnak.

– Nem veszekedtünk, csak Mark félreértett valamit.

– Félreértettem volna, ahogy Sungchanra néztél?!

– Nem tehetek róla, nagyon magas, valahogy meg rá kellett néznem. Ha ennyire zavar, nőj nagyobbra – jelentette ki a tőle fiatalabb nyugodtan, fölényesebben. Sosem gondolta volna, hogy párja egyszer féltékeny lesz rá, de amíg fennállt ez a helyzet, kihasznált minden lehetőséget erre.

– Na jó, de akkor kit öljünk meg? Jaemint? – kérdezte Chenle, aki már alig várta, hogy vége legyen ennek az unalomnak.

– JAEMINIET NEM! – szólalt fel erélyesebben Jeno, amikor veszélyben érezte párját.

– Annyira véded, közben bármelyik percben képes lenne eldobni Renjunért – Donghyuck gúnyos hangja szakította meg a hirtelen beállt, heves csendet; egy kissé elvetette a sulykot, Ő is tudta, de minden erejével azon volt, hogy lemossa magáról még a gyanú árnyékát is.

– Hé! Ez így nem feltétlenül igaz, de azért nehéz választani kettejük között, na. Renjunie annyira csodálatos.

– Te pedig beteg vagy – szólalt meg az említett is.

– Jó ég, hát mondjatok már egy nevet, kit nyírjunk ki!

– Srácok – szólt a rendező –, szerintem vegyük az egészet újra.




 _____________________________________

Sziasztok! 

Nem tudom, inkább nem mondok semmit a novelláról, de ti majd ne kíméljetek XD Valamiért a fejembe vettem, hogy márpedig én akkor is valami kis vicceset akarok írni egy ilyen dalra, és hát ez egyből kipattant a fejemből drága Hecsink által. 

De tényleg, jöhet hideg-meleg

 

Na de egy kis háttérinformáció (Pannának):

 Koreában a maffia játék nagyon elterjedt, az Among Us-hoz hasonló csak élőben játsszák, de több fajtája van. 

Ezt a kis novellát az NCT DREAM egyik mafia gameje ihlette, ahol ténylegesen Jeno és Hecsi lettek a kiválasztott maffiák, Jeno pedig tényleg nem tudott az elején bekapcsolódni, mert a két maffiánál más zene szól, a többieknél pedig a saját zenéjük, a We go up.

Jeno amikor kiesett, mc-ként megkérdezte a maffiát (Hecsit) , hogy kit szeretne megölni, mire Ő nem rámutatott valakire, hanem halkan suttogta a választ, de Renjun pont mellette ült, így számára már egyértelmű volt, hogy Hecsi a maffia (amire egyébként Mark is gyanakodott). Szóval ezek a részek valóságon alapultak.

És itt a link, ha valakit érdekelne, vagy nem látta még, vagy újra szeretné nézni ^^

 

LINK  


Hecsi=Haechan=Donghyuck

Mark=Kanada, mert ott született

Rapper=Jeno 


Ha valami kimaradt és nem világos, szívesen megválaszolom^^




7 megjegyzés

  1. Szia!^^
    Aztaaaa, hát ez egy annyira zseniális ötlet volt, erről a maffia játékról írni hát behalok, ráadásul most hogy a 7dream comeback megborított nagyon jól esett most ezt olvasni. Ráadásul megnéztem újra ezt a videót, hát sose lehet ezeket a maffia játékokat megunni, Hecsi lelkem meg hogy lehet ilyen nyomi hogy hangosan mondja a nevet xd úgy imádtam amúgy azt is, amit nem rég adtak ki, az a dream lab azt hiszem, hát annyit nevettem azon is, imádom őket, meg ezeket a játékaikat, meg a hülyéskedéseiket, meg igazából mindent xd
    Tök jól megragadtad szerintem a srácokat, olyan dreamies volt az egész, meg szerintem tök jó hogy egy valódi jelenetet vettél alapul. Meg tényleg ahogy a végén mondta a rendező, hogy újra kéne venni olyan jót nevettem, mert hát ismertem a jelenetet és szegények xdd bár szerintem elég sokszor érzik azt a rendezők náluk hogy újra kéne venni, vagy hagyjuk a scriptet a francba és csináljanak amit akarnak xddd
    Olyan jó volt, ahogy Markhuyckot meg Nomint beleírtad, hát a lelkemnek az kellett! Annyira jól megragadtad őket is szerintem, meg hát tényleg az egész Dreamet :D
    Nagyon szórakoztató volt ezt a kis vicces novellát olvasni, bár furcsa volt tőled ilyet olvasni, mert úgy annyira érzelmek se voltak benne ahogy nálad lenni szoktak, bár ez a humoros stílusba nem is hiányzik, meg olyan egyszerűen írtál, hogy kicsit meglepett mert nem számítottam ilyenre. Néztem is hogy semmi csattanó amin kiborulhatok a végén, miez xd de ezt nem is kritikakánt írom vagy semmi ilyesmi, mert amúgy nekem tényleg nagyon tetszett ez a vicces dreamies koncepció, csak nem éreztelek annyira benne mint más novelládban :D de egyébként meg tök jó látni, hogy többen is írunk néha olyat, ami nem megszokott tőlünk, mert kell ilyen is :D
    Köszönöm, hogy olvashattam, várlak a következő körben!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^^

      Hát az ötlet ilyen magától értetődő volt nálam, gondoltam arra is hogy elmennek valahova rabolni a többiekkel és akkor minden történik csak rablás nem, de aztán mondom az olyan snassz lenne, így maradtam ennél a konceptnel, és amúgy én meg azt pont nem láttam az új maffiasat de mindenféleképpen megfogom nézni.

      Jaj ennek nagyon örülök, ugyanis ennek az egypercesnek a fiúk személyisége volt a lényege, próbáltam őket nagyon atadni ebben a kis párbeszéd részben.
      Hát ha dream, akkor Nomin meg Markhyuck meg Norenmin haha :D hát imádom őket, és amúgy bánt is hogy eddig nem írtam dreammel csak Markhyuckkal ugye, úgyhogy majd a következő körbe osszehozok többet a fiúkkal.

      Amúgy igen, elhiszem. Szerintem meg soha nem írtam ilyen egyszerűen, dehat szerintem nem is illett volna ehhez az egyperceshez azok a nagy költői kifejezések, meg itt tényleg inkább a karakterekre próbáltam hangsúlyt fektetni, nem az érzésekre. Ja amúgy ebben a körben annyi csattanosat írtam magamat is meglepve, mondtam is hogy dik Vivien mi van veled te nem is tudtál eddig csattanot írni XDD hát lehet hogy nem voltam benne annyira, de én nagyon élveztem írni, mint az előző körben a Johnos novellamban, ott is elkapott a flow, meg itt is, úgyhogy én jót szórakoztam, de örülök neki, hogy ti is.

      Köszönöm, hogy írtál! ^^

      Törlés
  2. Hali^^
    Először is köszi, hogy leírtad azt a háttérinfót, mert anélkül csak néztem volna, mint borjú az új kapura, hogy mi is történt xD
    Másodszor pedig nagyon tetszik ez a játék xD Magával az among us-sal nem sokat játszottam, de így élőben, még én is szívesen játszanék.
    Jajj hát én végig vigyorogtam az egészet :'D Olyan aranyosak voltak, ahogy mentegetőztek, meg heccelték egymást, jó volt olvasni.
    Egyébként furcsa volt tőled ilyet olvasni. xD Mármint megszoktam, hogy olyan gyönyörű, eléggé összetett mondatokat írsz, rengeteg érzelemmel, de ez a humoros, egyszerűbb fogalmazás is jól megy neked.
    Megnéztem a videót, és jahjj, hogy lehet ilyen ügyes, hogy világgá kiáltja, hogy kire vadászik xD Az pedig külön tetszik, hogy egy megtörtént írtál.

    Köszönöm, hogy olvashattam^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!^^

      Jaj, hát nem volt ez olyan sok, de örülök neki, hogy azért ezzel értelmesebb lett az egyperces XD
      Amúgy annyi játékuk van ennek a népnek, de én kB egyiket se értem, csak ezt XDDDD úgyhogy ilyet amúgy én is szívesen játszanék, pont most néztünk Vivivel videót az egyik bandarol ahogy ezt játsszák, és hát olyan ügyesek voltak benne, a maffia is nagyon jó volt, okosan elrejtőzött, meg úgy osszessegeben mindenki.

      Igen, azt elhiszem, hogy neked furcsa volt. Egyébként írtam már hasonlót az előző körben, azt is nagyon élveztem meg ezt is, úgyhogy tutira fogok még ilyet írni a következő music challengeben is majd valamikor, ha lesz XD

      Hát igen, ő volt Hecsi, a mi szemünk fénye, a mi Napocskánk. Imadnivalo.

      Köszönöm, hogy írtál! ^^

      Törlés
  3. Uuu, hát ez annyira dreamies volt, hogy te jó ég. XDD

    Mondtam is, amikor először olvastam el, annyira hoztad nekem őket, éppen előtte néztem meg a laboratoriumos maffiás részt, és komolyan, mintha ott lettél volna, úgy írtad meg, annyira elevenen vitted bele a karaktereket a párbeszédekbe, hogy jobban nem is lehetett volna.
    Imádtam ezeket a civakodásokat,ahogy Markhyuck féltékenykedett, annyira igaz volt, hát hogy néz Sungchanra Hecsi, komolyan. És uh feel you Jisung, hát én is de szeretem ezeket a vitákat XD

    Jaemin olyan kis jószívű, persze hogy nem szavazza ki Jenot ;; olyan aranyos volt, hogy szegény próbálkozott, de azért csalódott is volt. Erre "megcsalja" Jaemint XDD dehát Renjun csodálatos ;;

    Olyan jó lezárás volt ez neki, nevettem nagyon, tényleg annyira reális volt, meg belegondoltam, hogy az életben vajon hányszor lehetett már ilyen, mennyi újrafelvett jelenet lehet, vajon voltak-e ilyen Markhyuck és egyéb dolgok, amiket emiatt nem láthattunk...
    Olyan jó volt újra megnézni ezt a részt, köszi a linket <3

    Szerintem nagyon zseniűlis ötlet volt ezt a maffia témát a dalra feldolgozni, nekem eszembe se jutott volna, és kapcsolódtál a dalhoz is, de tök kreatív módon, tartva magad a humoros műfajhoz.
    Nagyon jó volt sok-sok párbeszédet olvasni, itt most nem a leírások és a gyönyörű mondatok voltak a lényeg, hanem a karakterek, és ezzel tökéletesen benne volt mindenki, így kell ezt. Nem hiányoltam belőle a te saját stílusjegyeidet, mert ez így a maga egyszerűségében volt az igazi, nagyon élveztem.

    Köszönöm, hogy megnevettettél vele, nagyon király lett! XD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Haha dreamik for life!

      De amúgy is még nézni is őket olyan, mintha ott lennél köztük, annyira elevenek, annyira nagyon érzed rajtuk a szeretetet, ami igaz fact, néha keveredik ezekkel az ártatlan kis civakodasokkal, dehat ettől dreamie a dreamie, olyanok mint egy család ;; most ahogy néztem ezt a 7dream-et hát kajak mintha ott lettem volna velük, nagyon feelinges volt ahogy játszottak meg ahogy sutogettek, aj egyszerűen imádom őket.

      Jaj igen, hát Jaeminie a csodam, egyből arra gondoltam, amikor fent voltak a tetőn és Jisungnak volt valami előszülinapja, és mindenki ment neki Jisungnak nagy hévvel valami játék miatt, de ő meg olyan kis ártatlanul, hogy ne artson Jisungnak, hát ha arra gondolok sirhatnekom lesz XD

      Igen, hát kitudja mennyiszer kell ujravenni valamit, de azért remélem nem olyan sokszor. Bár az NG-t nézni mindig olyan jó.

      Örülök neki, hogy mindenkinek tetszett az ötlet, legközelebb is tartom magam ahhoz, ami először pattan ki a fejemből, tartom magam a női megérzéshez haha. Hát igen, mert ezzel célom volt hogy humoros legyen, azt akartam, hogy egy ilyen dalra írok egy teljesen más műfajt, mint amit a dal sugall. Egy aranyos zenével is ezt fogom tenni, arra meg majd gyilkolaszok egyet :D

      Köszönöm, hogy írtál!

      Törlés
  4. Szia~~ ^^
    Bocsánat, hogy ennyit késve értem ide ><

    Damn xD
    Hát, nekem tetszett, hogy nem valami dark, gyilkolást olvastam most, hanem egy humoros történetet.
    Egek, nagyon kis aranyos volt!

    Ah, komolyan mondom, megleptél ezzel a humoros történettel xDD
    A vége különösen tetszett, mert hát ki tudja, mit hányszor kellett felvenni, mire megszületett a végleges verzió...

    Nagyon élethűek voltak a karaktereid, mármint teljesen olyan volt, mintha éppen a videót néztem volna kibővítve egy pár gondolattal.
    Rendkűvül tetszett, hogy Jaemin nem szavazta ki Jenot, hát zabáljam meg *-*
    A Kanada megnevezés Markra annyira dreames volt XDD

    A maffiajátékot annyira szeretem, valamikor mi is játszuttunk barátnőimmel, nagyon fun volt, úgyhogy ha teheted/tehetitek, mindenképp próbáljátok ki! Rendkívül jó időtöltés ^^
    Nagyon örültem, hogy ez köré a játék köré építetted a történetet. Szerintem igazából valamennyire benne volt a zene is ^^

    Köszönöm, hogy olvashattam! Nagyon kreatív módon kötötted a dalhoz! ;;
    Várlak a következő körben is! ^^

    VálaszTörlés