Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Törésvonal - TaeKook

||





A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást.

 

 

 

Imádtam a ködös, fátyol-lepte hajnal előtti órákat. Ilyenkor minden csendesen elsötétült és még a lámpák is tompasárga fényben úsztak, különösen a csípősen hideg novemberi hónapokban. Amikor homály volt úgy éreztem, hogy végre nem kellett mindent tisztán látnom, nem voltam az az illedelmes és unalmas Jeongguk; csak én voltam. A fejem ilyenkor kiürült és ez a nyugodt, ez a tökéletesen életlen világ tárult elém, ami olyan egyszerű volt, mint a makulátlanul gomolygó cigarettafüst. Az élet csupa beletörődés – szokták mondani. Úgy éreztem, hogy én is eljutottam erre a szintre ilyen fiatalon; csak tettem, amit a szüleim mondtak, a vakrandik rabszolgája lettem, a bilincsek pedig az én csuklómon csörögtek olyan fölényes gúnnyal, hogy legszívesebben eltörtem volna az ujjaim, kiszabadulásban reménykedve. Utáltam a reményt, mert jóformán már csak az éltetett. Tanulás ájulásig, jó jegyek, szép és okos feleség, aki beleillett a gusztustalanul nagyzolós környezetünkbe. Ez várt rám. Ez az élet nem a sajátom volt, viszont túlságosan gyáva voltam szembenézni anya erős akaratával, ezért elvesztettem az értékes jövőmet. A rideg valóság pedig az elképzeléseim megsemmisítője volt. Azonban volt egy ember, aki mindig azt mondta nekem, hogy a szenvedéssel nem bűnhődünk, hanem tanulunk. Észre sem vettem, hogy már a munkahelye előtt álltam, csak akkor realizálódott bennem, amikor elém tárult a gránátvörös szín, amely az egész bár hangulatát uralta.

A finom elegancia csak úgy sugárzott a helyiségből; a fényűző kristálycsillárokon át a vaníliaszínű strasszköves kanapékon keresztül egészen a bárpultig, ahol fekete fallal volt kiemelve az a rengeteg szesz, ami a vendéghadseregre várt. Magát a helyet viszont abszolút beterítette a vörös szenvedélyes aurája, lélegzetelállító összhatás volt, ahogyan a pultosok ízléses megjelenése is igencsak példaértékűnek számított. Senki sem csodálta, hogy ez a bár más, mint a többi. Nem szerettem inni, az alkoholtoleranciám nem volt valami magas, ezért mindig odafigyeltem, hogy normális kereteken belül vigyem be szervezetembe az italt. Kizárólag egy bizonyos személy miatt jelentem meg itt, mostanában  egyre többször.

Ahogy sejtettem, ma Ő volt bent, nekem pedig egyből kiszakadt bensőmből a végeláthatatlan boldogság, átjárta egész testem az izgatott melegség, mintha csak lágy tavaszi szellő keringte volna be a helyet, az egyik legszebb melódiával karöltve; Taehyung mély hangjával. Épp egy borospoharat törölt kifogástalanul tisztára, így volt esélyem alaposan végignézni rajta. Annyira csodálatos. A haja éjfekete, ami tökéletesen ment cseresznyepiros ajkai színéhez, illetve légiesen könnyed harmóniában volt fehér ingjével is, ami elé egy feszes, zöld öltöny mellényt vett fel. Ahogy egyre közelebb értem hozzá, úgy erősödött fel bennem felejthetetlen illata is; az aromák játékába először a zamatos mandarin és a friss menta lépett be, utánuk következett a csábos rózsa virágos akkordja – mintha csak testemet simították volna végig a gyengéd szirmok. Majd végül az édeskésen melengető, ámbrafát idéző parfümje bódította el minden érzékemet. Aztán találkozott tekintetünk, bennem pedig felrobbant valami elementáris erő, ahogy galaxis-mély, csillogó szemeit enyéimbe fúrta. Nem volt kérdés bennem, mennyire is vonzódtam hozzá.

– Jungkookie! Hát te? – Felfelé ívelt csábos mosolyától egy pillanatra elfelejtettem levegőt venni, majd megpróbáltam hasonlóan kedvesen köszönteni, ahogyan Ő engem. Azt akartam, hogy az égbolt összes csillagát lássa szemeimben, amelyek érte ragyogtak.

– Szia, hyung! Volt egy borzalmas vakrandim, aztán már csak itt találtam magam. Nagyon reméltem, hogy itt vagy.

– Mindent értek. Gyere, meséld el a legjobb barátodnak, mi nyomja a kis szíved.

Hálás voltam neki. Vele mindent kendőzetlenül osztottam meg, kivéve a saját érzéseimet iránta. Nem mertem elmondani neki, hogy odáig vagyok a gyönyörű lelkéért, az elképesztő külsejéért... valahogy olyan hatással bírt Kim Taehyung az emberekre, mint évszakokban a nyári esztendő; egyszerűen muszáj volt a közelében lenni, ha nem akart valaki megfagyni fájdalmas magányában a dermesztő tél közepén. Amikor elmondtam neki a minap történteket, nem szólt semmit, csak rám nézett, de egyáltalán nem sajnálkozóan. Pont ennyit szerettem volna. Hogy valaki hallgasson meg engem is, hogy legyen egy biztos támaszom ebben a kínszenvedésben, amiben éltem. Egyszer azt mondta, hogy egy személy többet tanul a fájdalomból és sínylődésből, mint a győzelmekből, az egyszerű dolgokból. Olyan volt, mint egy remek, mindig szavahihető pszichológus. Ezért is gyötrődtem annyira nagyon, hogy az egyetlen férfival, akivel őszintének kellett volna lennem, mégsem lehettem az.

– Basszus, mindjárt hajnali kettő van. Csak húzom az idődet – mondtam megbánóan, miután a telefonomra néztem.

– Ugyan, alig vannak néhányan, amúgy is fél óra múlva végzek, ne aggódj emiatt. Viszont úgy látszik, neked kapásod van. – Zavartan arra néztem, amerre az ujjával mutatott, aztán megpillantottam egy olyan túlzottan kirívó nőt, akivel soha, semmilyen körülmény között nem akartam kapcsolatot létesíteni.

– Hát... talán ezt most kihagyom. 

Jóízűen felnevetett, majd kitöltött nekem valamiféle aquakék koktélt, amibe néha-néha belekortyoltam. Ő nem ivott velem, kocsival jött, bár alapból sem lehetett dolgozóknak munkaidőben ilyesmit tennie, tiltotta a szabályzat. Nem is bánta, ahogy én sem; helyette inkább kihasználtunk minden percet minőségi beszélgetésre. Mesélt nekem az új kedvenc könyvéről, amit mindenféleképpen el fogok olvasni, hiszen a központi témája a zene volt, meg alapból is bíztam az ízlésében. Aztán beszélt az állandóan változó ötéves tervéről, ami ezúttal nem más, mint saját kis kávézót nyitni. Ezt megmosolyogtam, hiszen nem is szereti a kávét, viszont a lelkem felhőtlen örömtáncot járt, amikor megkért, hogy legyek a pénzügyi tanácsadója. Természetesen azonnal igent mondtam, és most először életemben gondoltam azt, hogy ezért megérte tanulni. Érzések... olyanok, mint a színek, nehéz őket elmagyarázni. Most, ebben a pillanatban a szivárvány összes színe kavargott a szívemben – egyszer szenvedélyes piros söpört végig rajtam, máskor a nyugalom szigetére kerültem a kékkel, utána vidám sárga szökkent át rajtam. Ezeket pedig mindvégig kísérte az utolsó, mindent eldöntő emóció-szín, a lila. Féltem attól a színtől, mert még magam sem tudtam, mennyire erős most, és még mennyire lehet az.

– Én mára végeztem. Jössz velem, vagy itt maradsz és felszeded a nőt? – szemöldökét huzogatva kérdezte, miközben a bárgyú vigyort nem tudta levakarni arcáról. Még csak vissza sem kellett néznem ahhoz, hogy azonnal döntsek.

– Vagy veled, vagy senkivel!

– Rendben van, akkor nálam alszol.

– Mi? Miért? – értetlenül néztem rá, váratlanul ért a határozott kijelentése, ezzel egyenesen arányosan pedig imádtam a tényt, hogy még többet lehetek vele.

– Mert a lakásod pont ellentétes irányba van az enyémtől, és egy kicsit fáradt vagyok. Amúgy is, amióta eljegyeztem a nővéred, nem is aludtál nálam. Hozom a kabátom, aztán indulhatunk.

 

 

Komótosan sétáltunk az apartmanja felé, bennem pedig még mindig sajogva égett a bárban kimondott utolsó mondata, viszont próbáltam elnyomni magamban minden felkavaró érzést ezzel kapcsolatban. Annyira nehéz elfogadni és megbirkózni azzal a ténnyel, hogy Ő az én legjobb barátom, egyben a nővérem vőlegénye. Mintha egy darabot téptek volna ki belőlem azon az estén, a melankólia olyan erővel süvített át rajtam, hogy megbénultam a szomorú-hideg érzetétől. Aznap nem is gratuláltam nekik, képtelen voltam felfogni az előttem lezajlott eseményeket; olyan volt, mintha egyesével hullanának le a csillagok a sötét égboltról, minden egyes kis fénypont az én reményemet szimbolizálva, míg végül örök sötétség nem lett a világ fekete vásznán. Több, mint öt hónapja kérte meg a kezét, a házasság időpontja pedig vészesen közeledett, mivel Hyorin februári esküvőt akart születésnapja alkalmából. Sokáig nem beszéltem vele azután, a mérhetetlen csalódottság felülkerekedett rajtam, azonban később beláttam, hogy olyan végtelenül szükségem van rá, mint senki másra.

Taehyung lakása teljes mértékben olyan volt, mintha csak a személyiségét láttam volna a helyiségeken keresztül. Meleg árnyalatok simultak a falakra, családias hangulat lengte körbe minden négyzetméterét, leginkább a hálószobáját. Tele volt színes képekből készült emlékekkel, amelyeken többnyire én voltam. Maga a tudat, hogy én sokkal többször bukkantam fel ezeken a fotókon, elég is volt nekem. Imádott engem fényképezni, ahogyan én is Őt. Tökéletes modell volt, nem szorult instrukciókra, tisztában volt vele, hogy mi állt jól neki. A kedvencem mégis az a pillanatkép volt, amit nemrégiben készítettem róla. Már akkor tudtam, hogy feleségül fogja venni a testvérem, ettől pedig csak még jobban vele akartam lenni.

– Ugye velem alszol? – kérdezte mély bariton hangján, amikor elkezdett két főre ágyazni saját szobájában. Sosem aludtunk még együtt, nem akartam neki kellemetlenséget okozni, ezért mindig a nappali kanapéját választottam.

– Ha téged nem zavar, akkor felőlem oké – nyögtem ki végül, megkönnyebbült, alig hallható sóhaj szökött ki ajkaim közül, amikor megláttam mosolyogni.

Egy gyors zuhanyzás után befeküdtem mellé az ágyba, ami először roppant módon zavarba ejtő volt, de ahogy láttam, nem csak számomra. Nem tudtam, hogyan helyezkedjek el, ugyanakkor azt akartam, hogy mindkettőnknek kényelmes legyen. Ezen az sem segített, hogy a szívem őrülten kalapált, szinte bármelyik pillanatban képes lett volna kiugrani helyéről. Éreztem magamon és rajta is az eper édeskés aromáját; sosem értettem, miért szereti ennyire ezt a sampont, de most megértettem. Mintha csak beleharaptam volna az ízes gyümölcsbe. Ha lehetséges volt, ezt még jobban szerettem, mint parfümje isteni illatát. A szobát félhomály fedte be, csak Tae lámpája adott némi fényt, és az ablakon beszűrődő magasztos hold ezüstje.

– Jungkookie, álmos vagy? – kérdezte érdeklődve, majd felém fordult. Én még mindig a hátamon voltam, viszont tekintetünk találkozott, összekapcsolódott.

– Nem, nem vagyok.

– Akkor beszélgessünk. Őszintén.

– Miről szeretnél beszélni, hyung?

– Azt akarom tudni, hogy vagy. Mármint nem a vakrandikra gondolok, meg a szüleidre. Arra vagyok kíváncsi, hogy te hogyan érzed magad mindezektől függetlenül – felült, hogy rám nézhessen, eközben fulladás-közel kerültünk egymáshoz, nem tudtam gondolkodni sem.

– Én... nem tudom. Üresnek érzem magam. Felkelek mindennap, de nem élek úgy igazán, érted mire gondolok? Ha most ebben a pillanatban meghalnék, szerintem ugyanolyan érzés lenne annyi különbséggel, hogy nem lélegeznék.

– Igen. Értem. Mert ugyanezt érzem – lehelte szívfacsaróan, bennem pedig megállt a vér, az idő pedig olyan lassan pergett, mintha valaki direkt visszatartaná. – Mintha nem is én irányítanám a saját életem, csak sodródom egy olyan irányba, amit nem is akarok, de nem tudok ellene tenni. Tudod, mint amikor leejtesz egy vázát, amin aztán elindul a törésvonal, míg végül szilánkosra nem törik.

– Istenem, Taehyungie! Mióta érzed így? Eddig miért nem mondtad? – kérdeztem feldúltan, mégis aggódva érte, mert ezt a terhet eddig saját magának kellett cipelnie, pedig annyira szerettem volna segíteni rajta. Felültem az ágyban, egyenesen csillogó szemeibe néztem olyan szikrával, amiben égett a fojtó düh és szelídség egyszerre.

– És te? Te miért nem mondtad el? – halkan puhatolózott, miközben megfogta kezem. Nem mutattam ki, de belül minden sejtem tombolt, egy zsigeri érzés pedig ösztönösen hatalmába kerített: erre vágytam.

– Nem akartam minden bajom rád hárítani. Nem is értem, hogy most mi történt velem, csak egyszerűen kiszakadt, olyan régóta tart.

– Annyira buta vagy! Nekem bármit elmondhatsz, ugye tudod? Bármit – jelentette ki nagy átéléssel, miközben erősebben szorított rá kezemre.

– Hadd kérdezzek valamit – kezdtem el bátortalanul, majd egy kis hatásszünet után folytattam. Bizonytalan voltam, azonban tudtam, hogy nyíltan fog erre válaszolni. – Szereted a nővérem?

– Igen – jelentette ki határozottan.

– Szereted annyira, hogy elvedd feleségül? – kérdeztem kíváncsian, miközben a reménytelenség apró fuvallatként mindvégig ott volt a testem körül és csak arra várt, hogy még jobban becsúszhasson a legkisebb sejtjeimbe is.

Azonban arra még magam sem számítottam, hogy ez okozhatott neki akkora fejtörést, amelyre nem találta a választ.

– Nem – végül felelt a kérdésemre, engem pedig valósággal letaglózott.  Fogalmam sincs, mi történt velem azon az estén. Olyan volt, mintha a testem kilökődött volna a helyéről és az egészet külső szemlélőként figyeltem azután. Szeretem Őt, de nem szerelemmel.

– Akkor utána, vagy valamikor miért nem mondtad le ezt az egész szarságot? Miért élsz továbbra is így?

– Azért, mert belefáradtam, Jungkookie. Mindig azt hittem, hogy bármi kerül az utamba megbirkózom vele, de szerintem az előző életeim terhét is cipelem, vagy nem tudom, mi ez az egész. Egyszerűen azt érzem, hogy már nem bírom tovább, és csak jön a sok szar, engem pedig egyre csak elnyel. Valaki tutira játszadozik velem odafent. Vagy szerinted mindenki megérdemli, hogy boldog legyen?

– Azt nem tudom, de abban biztos vagyok, hogy te igen.

– Ugyan már, a saját testvéredről beszélek, akit el fogok venni, pedig korántsem szeretem úgy, hogy ezt megtegyem. Annyira sajnálom, hogy ezt elmondtam neked.

Talán leginkább haragot kellett volna éreznem, amiért így beszélt a nővéremről, viszont csak az lebegett lelki szemeim előtt, hogy Ő nem boldog, én pedig mindenképp annak akartam látni. Sosem éreztem úgy, hogy Hyorin védelemre szorult volna, viszont Taet még a leeső falevelektől is meg akartam óvni. Tudtam, minden választás megoldás is volt egyben, bennem pedig ez már rég eldőlt.

– Köszönöm, hogy elmondtad. Most a legjobb barátod voltam, nem egy testvér.

Hálás mosoly kúszott ajkai szegletébe, majd tökéletes végszónak titulálva lekapcsolta a lámpát, utána csendesen lefeküdtünk egymás mellé. Fejét a mellkasomra helyezte, egyik karjával szorosan átölelt. Rendkívül váratlanul ért, bár a világ összes kincséért sem mozdultam volna meg. Csak abban reménykedtem, hogy nem hallotta, milyen erőteljesen zakatolt a szívem. De amennyire voltam nyughatatlan a közelében, legalább annyira is nyugodtam meg. Őrülten gyors szívveréssel, mégis teljesen kisimulva aludtam el azzal a boldog tudattal, hogy Kim Taehyung ölelt át engem.

 

A kastélyban a díszudvar háromnyílású pompás kovácsoltvas kapuval nyílt. Udvarán gondozott kaméliák, cseresznyevirágok tették még színesebbé a tájat, szökőkutak örvendeztek, lepkék röpködtek, még a természet is beleszeretett a királyság palotájába. A festői mozgalmasságú lépcsőkön lehetett eljutni a gazdag dísztermet magában foglaló középrészhez, e termek mellett jobbra és balra különböző változatos tapétával, olajfestéssel, fatáblákkal díszített fogadószobák nyíltak. A hely százharminc szobája gazdag barokk dísszel volt ékes, a berendezés is ebben a stílusban készült, még a levegőt is uralta a fenséges fényűzés. Az én kedvesem részhelye magasan volt, ezért több száz lépcsőt mászva értem fel hozzá, de még így is megérte. Hosszas lépteim tompa zaját felvette Vivaldi impozáns szimfóniája, akkor már szinte ütemre tettem meg az utolsó fokokat, majd négy kopogással jeleztem ajtaján – megérkeztem. Örömteli pillantása bűbájos volt, azonnal kulcsra zárta bejáratát, amint beljebb tessékelt.

– Felség – lehajoltam üdvözlésképp, azonban nem csak tekintélyének hódoltam be, ugyanis még életemben nem láttam tőle gyönyörűbb férfit. Megcsókoltam selymes kezét, minek hatására rögtön lehunytam szemeim.

– Hol voltál ilyen sokáig?

– Kérlek, ne haragudj rám. Az apád hivatott, nem mondhattam le.

– Már nem maradt sok időnk – lemondóan sóhajtott, majd kezei közé vette arcom, gyengéden simította végig arcélemet egyik mutatóujjával. Beleborzongtam az érzésbe, annyira lágyan simult hozzám.

Szokásos királyi kántálásunkat tartottuk családommal, a szívélyes fogadtatás, amiben itt részesültünk annyira megtetszett drága szüleimnek, hogy már majdhogynem három hónapja voltunk itt. Ám mindannyian tudtuk, hamarosan eljön a búcsú ideje. Taehyung herceg szépsége már az első nap megbabonázott, aztán egyre közelebb kerültünk egymáshoz, minek hatására egy hónapja folyamatosan belopakodtam szobájába csókot csenni, vagy akár annál is többet. Nem bírtam betelni angyalokat megszégyenítő kinézetével, csodálatos lelkével.

– Csókolj meg, kedvesem! Érezni akarom ellenállhatatlan ízed addig, amíg lehet.

A holdfényben csókolóztunk; vágyakozástól, félelemtől kétségbeesetten, könnyeink összefolytak, de azután a világ is lassan eltűnt körülöttünk. Magányos szívünk egy otthonra lelt, ajkaink összemosódtak, akár az ígéret pecsétje – ha meghalnék, sem hagynám el. Aznap este az éjszakai égboltban veszett el minden halk sóhajunk, egészen a gyönyörű napfelkeltéig, amely megvilágította az idősebb kreol bőrét az ablakon beszűrődő reggeli narancsos árnyalattal.

 

Kapkodtam a levegő után, szinte fuldokolva keltem, rögtön ki is ugrottam az ágyból. Tenyerem szívemre helyeztem, mintha ezzel meg tudnék oldani bármit is. Fel sem fogtam, mi történt. A testemet olyan mértékű adrenalin érte, hogy nem tudtam vele mit kezdeni. Mintha lélekvándorlásban lett volna részem.

– Jungkookie, mi a baj? Nézz rám! Nézz rám – Taehyung hangja aggódástól remegett, miközben azonnal előttem termett, arcomat közrefogta mindkét kezével. Éreztem, mennyire félt, tekintete a pánikot csak úgy villámként szórta. – Mondj valamit, mit csináljak?

– Semmit, csak... álmodtam. Azt hiszem, csak az volt.

– Ilyet többet ne csinálj! A rohadt életbe, nagyon megijedtem! – mondta idegtől feltüzelten, aztán zaklatottan túrt sűrű hajába.

– Hyung, én nagyon sajnálom. Nem tudom, mi volt ez...

– Elmeséled?

– Nem akarom, hogy hülyének nézz – lehajtottam fejem bűnbánóan. Bármennyiszer pörgettem vissza gondolataimban ezt a legalább harmincszor előre lejátszott képkockát, nem találtam egy vékony határmezsgyén átkelőt sem, amire úgy reagált volna, ahogyan én szeretném.

– Oké, akkor ha én elmondom, te is?

– Rendben van.

– Gyere – intett a fejével, hogy kövessem az ágyhoz. Mindketten leültünk a szélére, Ő apró köröket rajzolgatott a lepedőbe. – Benne voltál te is. Nem akarok hazudni, sosem éreztem még ilyet. Egy kastélyban voltunk hercegek, alig volt már időnk. És mi...

– Ne! Ne folytasd – hatalmas lendülettel ugrottam fel a franciaágyról, vele háttal álltam meg, nehogy lelepleződjön zavart tekintetem. Ez meg hogy lehetséges?

– De szeretném – magával szembe fordított, én pedig éreztem, hogy ennek nem lesz jó vége. A lábaim úgy remegtek, hogyha nem tartott volna karjával, menten összerogytam volna. – Bizsergett a testem, amikor felébredtem. Előtted keltem fel, egyszerűen képtelen voltam elhinni, hogy ilyesmit álmodtam. Annyira valósághű volt, mintha tényleg megtörtént volna valamikor.

– Szeretkeztünk?

– Igen. Szenvedélyes volt, mégis gyengéd. És egy percig sem éreztem úgy, hogy helytelen lenne, amit csinálunk, sőt. Az tűnt igazán helyesnek. Mintha a világ újra a helyére került volna. Tudod, mi a vicces? Most sem érzem zavarban magam, pedig konkrétan azt mondom el neked, hogy szexeltünk álmomban. Egyébként nagyon sokszor álmodtam már veled. Voltunk már börtönben, nyílt tengeren kalózok, testvérek is, és még rohadt sok helyzetben, már nem is emlékszem mindre. De mindig egymást választottuk.

– Szerinted mi ez az egész? Hogy lehet az, hogy mindketten ugyanazt álmodjuk, ráadásul ugyanakkor is?

– Nem tudom, talán egy hiba a rendszerben – vállat vont, majd rám mosolygott egy olyan ajakgörbülettel, amit most láttam tőle először. Furcsa volt így látni, egyáltalán nem meglepődve ezen, mintha már beletörődött volna, annyiszor átélt ilyesmiket. Másképp ragyogott a szeme, mint általában; az univerzum összes szeretete ott csillogott benne. Onnan tudtam, hogy ez más, mert én már nagyon régóta így néztem rá. – Nem mondasz semmit?

– Csak egyetlen kérdés jár a fejemben, ahhoz gyűjtök bátorságot – kifújtam a levegőt, majd hozzásimultam, miközben finoman dereka köré fontam karjaim. Olyan gyengéden, mégis kétségbeesetten szorítottam, mintha nem lenne holnap és jövő, csak ez az egy pillanat. –Megcsókolhatlak?

– Nekem is mondanom kell két dolgot – nyakam köré fonta karjait, telt száját beharapta. Direkt kínzott, annyira biztos voltam benne. – Ne gondold azt, hogy csak az álom miatt egyezem ebbe bele. Vonzódom hozzád, amióta csak ismerlek, de azt hittem, el tudom magamban nyomni ezeket az érzéseket. Tévedtem. Most csak azt akarom, hogy végre megcsókolj.

Abban a pillanatban megtettem. Lassan, ártatlanul érintettem össze ajkainkat; forgott körülöttem a világ, mégis megállt. Apró, leheletfinom csókokat hintettem dús szájára olyan érzékien, hogy megremegett karjaimban. Úgy csókoltam, mintha egy elveszett rész lenne belőlem, amit végre visszakaptam. Nem voltam erőszakos, szelíd szenvedéllyel találkoztak nyelveink, amelyek őrületes utazásba kezdtek, egymásba gabalyodva. Lüktettem, forrósodtam, ringtam vele és benne, a világmindenség keringett; ajkaink hangosan csattantak egymáson, ölelő kezeim remegni kezdtek, szívem pumpálása felgyorsult, a pulzusom az egekig emelkedett. Nem tudtam betelni Taehyung érzéki énjével. Tisztelettel, félelemmel, vággyal, szeretettel csókoltuk a másikat újra és újra; minden egyes alkalommal haza találtam édes ízével karöltve. Őt nekem teremtették, engem pedig neki. Aztán, amilyen forró volt, olyan hirtelen lett hideg, amikor elvált tőlem.

– Még – kérleltem lehunyt pillákkal, el nem engedve vékony derekát, végig kapaszkodtam belé testemmel és a lelkemmel is.

– Kérlek, most hallgass végig. Annyira sajnálom, már most utálom magam, de nem lehetek annyira önző, hogy a családod és közéd álljak.

– Hyung, nehogy-

– Jungkook, hadd mondjam végig! – szavamba vágott, én pedig mozdulni sem mertem utána. Nem is hallottam sokáig szavait, folytonosan azt mondogattam magamban, hogy nem lehet ez a vége. Tudom, hogy engem választanál bárki helyett, egyszerűen érzem. De a család a legfontosabb ebben az életben, és nem akarom, hogy miattam, vagy bárki miatt ilyen áldozatot kelljen hoznod. Bocsáss meg nekem, amiért kértem tőled egy első, tökéletes búcsúcsókot.

– De nekem te vagy a családom! Mit csináljak ezzel az érzéssel? Hozzájuk egyáltalán nem kötődöm, mintha nem is az igazi szüleim lennének. Hyorint pedig gyűlölöm, amiért elvett tőlem – ejtettem ki a szavakat erőszakosan, fájdalmas könnyek csípték szemeim, amelyek utat is törtek maguknak. Nem hittem volna, hogy csak ennyi járt nekünk. Ettől még azoknak az embereknek is több jutott, akik igazából nem is szerették egymást.

– Kérlek, menj el! 

– Könyörgöm, ne csináld ezt! Ne hagyd magad ennyire összetörni! Nem tudom, hogy miért érzel így, de majd én segítek neked, oké?

– Szakítottam a nővéreddel három napja. Már semmi közöm hozzá, neked pedig vele kell most lenned. Köszönöm neked ezt az estét, sosem fogom elfelejteni, ahogy téged sem. Most pedig még egyszer utoljára megkérlek, hogy menj el! 



*


Az idő úgy kopott, mintha életem legszomorúbb könyvét lapoztam volna állandóan újra. Minden egyes szomorú szerelmes oldalnál hatalmasat nyilallt szívembe, feketévé váltak a lapok, már-már elviselhetetlen kínt éreztem, amikor Taehyungra gondoltam. Olyan személyiség volt, mint egy őszi fa; a fél levélkoronája örökzöld volt, mindig optimista, amelynek ágain feszesen maradtak fent a levelek az erős, szeszélyes szél ellenére is. A másik fele viszont fáradtan sárgult el, majd hullt le, mintha csak az erejét és kitartását szimbolizálná minden erőtlenül földbe tiport levele. Nem változtak az érzéseim még így sem, hogy ilyen aljas módon használt ki. Még mindig vele akartam lenni, viszont Ő teljesen kizárt. Magatehetetlen voltam. A napok, hetek pedig nem kíméltek, ahogy negatív gondolataim sem.



*


Egy nívós étteremben ültem a családommal és rokonokkal, akik folytonosan az esküvőről kérdezgették a mellettem ülő párt. A féltékenység olyan erősen ütött pofon, hogy szinte már fájdalmat sem éreztem, csak egyre jobban feltörekvő dühöt. Nem értettem, hogy egyáltalán én mit kerestem itt, azt meg pláne nem, hogy Taehyung hogyan lehetett itt, amikor állítólag szakított a nővéremmel. Teljes mértékben kívülálló voltam, mindenki vidáman cseverészett, én pedig csak ittam az elém kirakott fehérbort, és ettem a húst; azt se tudtam, milyen ízük volt. Valósággal szikrázott szemem, amit az idősebb is észrevett, ezért nyelt egy hatalmasat. Magam sem tudtam eldönteni, hogy a kialakult helyzetre, rá, vagy magamra voltam-e a legmérgesebb. El akartam tűnni a föld színéről is, az pedig egyáltalán nem segített, hogy Ő is folyamatosan engem pásztázott, olykor aggódva, máskor pedig lesajnálóan. Azonban még mindig jobb érzés volt, amikor engem nézett, minthogy mindenki mással foglalkozzon, nagyzolósan bájcsevegjen. Elegem volt! Olyan hévvel álltam fel a székről, hogy még én is meghőköltem, de mintha láthatatlan lettem volna, nem foglalkozott velem senki. Belekortyoltam még egy utolsót a borba  amit egyébként utáltam –, majd egyenesen a férfi mosdó felé vettem az irányt. Amikor odaértem, indulatosan csaptam be magam után az ajtót, nem is voltam ura a tetteimnek. Belenéztem a tükörbe, amelyben megpillantottam egy teljesen más embert, nem magamat láttam. Harag, gyűlölet, csalódottság, kimeríthetetlen reménytelenség tombolt ennek a férfinak a szemében, aki tükörképemként nézett vissza rám. Tae mindig azt mondta, hogy nehéz megváltozni, de még nehezebb ugyanannak az embernek maradni. Gúnyosan felnevettem ebben is igaza volt. Azt se tudtam már, ki voltam én.

– Istenem! Mit csináltál? – lépett oda hozzám az egyetlen ember, akire szükségem volt. Végre megint éreztem közelségét, mennyei parfümje pedig ismét bekúszott orromba, legszívesebben nyakhajlatába borultam volna. Aztán eszembe jutott, hogy elhagyott, konkrétan kihasznált és csak egy kibaszott búcsú voltam neki. – Jungkook, vérzel! Hallasz?

Tompán hallottam bariton hangját, egyáltalán nem a fizikai fájdalomtól, sokkal inkább a felgyülemlett haragtól, ami mélyen pulzált belülről, amely elől nem tudtam menekülni. Aztán lenéztem kezemre, amit teljesen befedett skarlátvörös vérem. Bizonytalanul pillantottam fel a tükörre, rajta a rengeteg piros nedűvel, amitől egyből észhez tértem. Nem akartam elhinni, hogy ezt tettem. Nem én irányítottam a testem, önálló életre kelt, de csak meg akart szabadulni attól, amitől én is: a tehetetlenség fojtó kötelétől.

– Tae?

– Itt vagyok! – mondta nyugtató-gyengéden, miközben végigsimította karomat.

Jólesett érintése, ugyanakkor visszataszító is volt. Amikor észrevette, hogy kettős érzések kavalkádja tombolt bennem, elvett egy csomó kéztörlőt, hogy letörölhesse kezemről a harag vörös indulatát. Nincs semmi baj – folyamatosan ezt mondogattam magamnak, bár egy percig sem hittem el. Látszólag megkönnyebbült, amikor realizálta magában, hogy a kezem ép maradt.

– Megőrültem.

– Nem, ez nem így van. Emlékszel még a vázára? Veled is ez történik, most erősnek kell maradnod!

– Hazudtál nekem. Azt mondtad, hogy már nem vagytok együtt, akkor most mégis miért látlak vele? Engem miért hagytál el, ha Hyorint nem hagytad?

– Kook, én már legalább vagy tízszer szakítottam a nővéreddel – mondta halkan, szinte suttogva. Félt Ő is, láttam rajta. Rettegett, hogy az a sérülékeny szeretet kettőnk között egyszer csak megszűnik, de az maga lett volna a káosz.

– Tessék?

– Nem tudom másképp megmagyarázni, mintha nem is én irányítanám a testem, a gondolataim. Az egyik pillanatban szakítok vele, a másikban meg már megint együtt megyünk valahova, mintha mi sem történt volna. Azt sem tudom, hogy kerültem ide, de szerintem te sem. Tudod, a váza akkor is el tud törni, ha nem hagyják békén.

– Nem értek semmit. Nem értem, hogy mi történik, miért hagytál el, miért nem lehettem akkor csak úgy ott neked, mint legjobb barát? Azt is elfogadtam, kurvára fájt, de legalább veled voltam. Nem láttalak másfél hónapja, iszonytatóan mérges vagyok, azt sem tudom, hogy mit csinálok – összevissza beszéltem, idegesen túrtam hajamba, majd lecsúsztam lassan a hideg fal mentén. Nem érdekelt hol vagyunk, vagy hogy valaki bejöhet ide rajtunk kívül.

– Tudom, én vagyok a legszarabb – reszketett hangja, amikor leült mellém. Az Ő teste is lángolt, ezért nem is éreztük, mennyire lehet hűvös az a csempe. – Megterveztem előre. Azért hívtalak át aznap, hogy felszabaduljak, de olyan gyenge voltam este, annyira nem akartalak elveszíteni, nem tudtam megtenni. Össze kellett szednem minden bátorságom, az a csók pedig... hiba volt, de nem bántam meg. Olyan régóta meg akartam tenni, de tudom, hogy a legrosszabb pillanatban történt meg. Azt hittem, ha elengedlek, akkor véget ér ez a földi pokol. Nálam sokkal hamarabb elkezdődött, mint nálad. Jungkookie, megteszek bármit, amit mondasz. Nagyon elcsesztem, de könyörgöm, hadd tegyem jóvá!

Tekintetében a remény szikrája úgy fénylett, mint egy régi izzó, amely kialudhat bármelyik percben. Annyira sebezhetőek voltunk mindketten, hogy szinte éreztem; ha valaki megérintene minket, azonnal szilánkjainkra törnénk. Könnyeket hullajt a legfájdalmasabb módon, amin csak teheti – miattam. Sosem akartam Őt így látni, szégyenteljesen és végtelenül szomorúan. Nem mert hozzám érni, ahogy én sem hozzá, csak egyszerűen néztem angyali arcát, pirosló ajkait, sírástól duzzadt szemeit. Ha választanom kéne, hogy mikor haljak meg, ezt a pillanatot említeném. Úgy semmisülhetnék meg, hogy közben végig Taehyungot bámultam, de egymást taszítottuk a magány és gyötrelem szakadékába. Ha csak az egyikünk érdemli meg a boldogságot, akkor legyen Ő az.

– Nem tudom, hyung. Egyedül szeretnék maradni egy kicsit – hangom hidegen csengett, szinte elrettentően. Az idősebb is meglepődött, hangosabban vette a levegőt, kezei remegtek. Végül belenyugodott válaszomba.

– Rendben. Kint leszek, de nem megyek vissza hozzájuk.

Én pedig megint egyedül maradtam, a gonoszan kígyózó gondolataim nem hagytak nyugodni, csak törni akartam bármit, ami az utam elé került, mielőtt még engem zúztak volna össze. Válaszút elé kerültem két lehetőség között, de igazából fogalmam sem volt róla, hogy melyikkel járnánk a legjobban. Talán nem is létezett olyan, hogy jó vagy rossz döntés, hiszen minden rosszban volt valami jó, ahogy minden jóban is valami rossz. Úgy akartam cselekedni, hogy végül ne bánjam meg. A helyes választás kétségtelenül nem a legkönnyebb, de minden esetben a legjobb megoldás volt.

– Jól vagy, Kook? – kérdezte érdeklődve Jimin, az unokatesóm. Én még mindig ülőhelyzetben voltam, de felnéztem rá könnyes szemeimmel. Nem is láttam az asztalnál, bár lehetséges módon nem vettem észre a fél családot, annyira el volt borulva az agyam. – Hallottam, mit beszéltetek.

– Ó, hát az remek. Akkor jöhetnek a gúnyos megjegyzések, mennyire szarházi vagyok, amiért a nővérem vőlegényét szeretem.

– Nem fogok ilyesmit mondani. Viszont azt azért meg kell említenem, hogy a család mindig első. Bármennyire is legyenek ellenségesek néha, csak ott találsz biztonságot, védelmet és gondoskodást. Ne válassz a családod helyett egyetlen embert.

Csak néztem és néztem rá. Nem emlékeztem az arcára, azt sem tudtam, hogy milyen ágról vezetett minket össze a vérvonal. Tudtam, hogy a rokonom, viszont egyetlen emlékem sem volt vele, sőt. Mintha most találkoztunk volna először. Ez lenne a család?

– Kösz, hogy elmondtad ezt.

– Egy próbát megért – féloldalas mosolyra húzta száját, majd amilyen hirtelenséggel jött, ugyanúgy ment is. Nekem pedig ennyi kellett, semmi több.

Azonnal felpattantam a csempéről és rohanni kezdtem, amennyire a lábam engedte. Ki akartam jutni a mosdóból, az egész épületből, eltűnni innen, megszökni az egyetlen emberrel, akire szükségem volt, akit igazán a családomnak tekinthettem. Minden, amit Jimin mondott, csakis Taehyungról jutottak eszembe emlékképek. Vele mindig biztonságban éreztem magam, ha kellett, akkor vigaszt nyújtott, vagy csak egyszerűen ott volt és meghallgatott. Szavak nélkül is megértettük egymást, mert az igazi szeretet nem beszélt és cselekedett, hanem csak ott keringett a levegőben, minden egyes gyengéd ölelésben, egy kedves mosolyban, egy mély beszélgetésben. Lehet, hogy az unokatestvérem el akart tántorítani tőle, de csak a szememet nyitotta fel. Már kint voltam a vendéglő udvarán, amikor végre megpillantottam olyan sok elvesztegetett idő után. Fel-alá járkált, minden lépését a bizonytalanság és félelem vezette, körmeit is rágta, pedig sosem szokta.

– Tae! – ordítottam torkom szakadtából, amikor pedig végre meglátott, Ő is elkezdett felém futni. Két karját körém fonva szorosan magához ölelt. Egy szívdobbanásnyi időre meglepett, majd én is épp oly' erősen karoltam át. – Nekem te vagy a családom, úgyhogy ne mondj több butaságot és tűnjünk el innen, minél gyorsabban. Mindig egymást válasszuk, emlékszel?

Megfogtam a kezét és ahogy megszorítottam, görcsös sóhaj szakadt fel mellkasából; már azt hittem, mindjárt sírva fakad, de visszanyelte a könnyeket, amik az előbb már ott remegtek szemében. És ez megijesztett. Szorosan magamhoz öleltem, Ő pedig kapaszkodott belém, szívvel-lélekkel. És akkor értettem meg – nem tudjuk, merre tartunk, de azzal tisztában vagyunk, hogy egymáshoz tartozunk.

 

 

 

– A rohadt életbe! Majdnem megvolt, hát ezt nem hiszem el! – Jimin méregtől vezérelt hangszíne visszhangzott a steril, vakítóan fehér szobában. Két szomorú, szerelmes férfi aludt békésen a makulátlan környezetben, kiknek szíve elválaszthatatlanul egymásba fonódott. – Hyorin, ez hanyadik szimulációjuk volt?

– Az ötszázadik, doktor úr – kimérten válaszolt, mégis volt valami kellemes nyugodtság hangjában, kiváló asszisztenshez méltóan.

– Menj el és találj még ki helyzeteket, ahol most már végre nem egymást fogják választani. Ez a te érdeked is, nagyon sokat fizetnek a szülők, úgyhogy mindenképp találj valami megoldást! Megint Taehyunggal fogunk próbálkozni, Ő a gyengébb.

Félezred szimuláció és fellázadás után sem volt a doktornak elég, ugyanis szinte majdhogynem sejtette, hogy valamikor sikerrel fog járni, a szerelmesek pedig nem egymást fogják választani. Hiszen létezett annyi szenvedés, amely végül tönkre tudja tenni a lelket. Ő pedig vészesen közeledett ennek törésvonalához.

– Meddig fogjuk még ezt csinálni, uram? – kérdezte a nő fáradtan, ugyanis a projekt óta szinte egyáltalán nem volt ideje pihenni. Nem beszélve arról, hogy a két férfit is megszánta, titokban még szurkolt is nekik. Remélte, hogy egyszer neki is része lehet egy ilyen nagy, mindent elsöprő szerelemben.

Jimin sóhajtott, majd kedveszegett, féloldalas mosolyra húzta ajkait. Természetesen, Ő is sajnálta a fiatalokat, de nagyobb volt benne a kíváncsiság, mint bármikor eddigi életében, illetve a pénz is hatalmas szerepet játszott abban, miért nem bírt megálljt parancsolni saját magának.

– Amíg meg nem törnek. 








_________________________________________

Sziasztok^^ 

Hát, először is, mindenkit üdvözlök a challenge-ben, örülök hogy ilyen jó kis csapat gyűlt össze. 

Másodszor pedig, én nem szoktam ilyen terjedelemben írni, de most már értem, hogy Szandi miért szabadkozik mindig annyira, meg aggódik olyasmi dolgokon, hogy esetlegesen valaki unalmasnak fogja tartani a novelláját XD 
Hát ez most 4900+ szavas lett, remélem senkit nem tántorított annyira el. 

Várom az észrevételeket, most tényleg nagyon izgulok ;;


 

24 megjegyzés

  1. Szerintem Taekook a legszebb és legértékesebb kincs, amit csak adhat egy novella, ami Taekookról szól, és ezt te meg is adtad a legfájdalmasabb módon, amit még elképzelni se tudtam, hát komolyan.

    Csodálatosak a gondolataid, amit az összes kezed munkájába beleépítesz, ettől lesznek igazán élőek a történeteid, és egyébként a karaktereid is, mert őket töltöd meg ezekkel. Miattad élnek és erősödnek a karaktereid, te vagy bennük, az érzéseid, a meglátásaid, a tapasztalataid. Szerettem a sok párbeszédet, igazából ránézésre meg nem mondanám, hogy bajlódsz velük, mert annyira könnyedek.

    Határozottan ez volt a kedvenc megszólalásom: „– Köszönöm, hogy elmondtad. Most a legjobb barátod voltam, nem egy testvér.” ez pedg a másik: „Megcsókolhatlak?” és várj, van még egy: „Most csak azt akarom, hogy végre megcsókolj.”.


    A leírásaid és hasonlat-képeid csodálatosak, minden írásodban mutatsz valami újat, amin kigyönyörködhetem magam, itt ez ütött: „csábos rózsa virágos akkordja”.

    És a gondolataid…

    „…valahogy olyan hatással bírt Kim Taehyung az emberekre, mint évszakokban a nyári esztendő; egyszerűen muszáj volt a közelében lenni, ha nem akart valaki megfagyni fájdalmas magányában a dermesztő tél közepén.” – én most nagyon fázom amúgy, és nagyon szeretnék egy Taehyungot, aki felmelegít.” ;;;;;

    Ez is gyönyörű: „A holdfényben csókolóztunk; vágyakozástól, félelemtől kétségbeesetten, könnyeink összefolytak, de azután a világ is lassan eltűnt körülöttünk. Magányos szívünk egy otthonra lelt, ajkaink összemosódtak, akár az ígéret pecsétje – ha meghalnék, sem hagynám el. Aznap este az éjszakai égboltban veszett el minden halk sóhajunk, egészen a gyönyörű napfelkeltéig, amely megvilágította az idősebb kreol bőrét az ablakon beszűrődő reggeli narancsos árnyalattal.” - Az egész, nem csak a képek, hanem az őszinte érzések, a szerelem, ami ezen átjön.

    „Úgy csókoltam, mintha egy elveszett rész lenne belőlem, amit visszakaptam.” – ők egymás missing puzzle piece-jei ;;

    „Azt akartam, hogy az égbolt összes csillagát lássa szemeimben, amelyek érte ragyogtak.”
    "Másképp ragyogott a szeme, mint általában; az univerzum összes szeretete ott csillogott benne. Onnan tudtam, hogy ez más, mert én már nagyon régóta így néztem rá."

    Csodálatos. Kell ennél több? Nem hiszem. És imádom Taehyun eper illatát, és hogy ezt te is mindig megemlíted. Lehet basicnek gondolod, amit mindenki, aki velük ír, az megteszi, de szeritnem nem, hanem különleges. Már nem is tudom több emberhez elképzelni ezt az illatot, csakis hozzájuk. 💜

    Bárcsak szebb vége lehetett volna számukra, de a tudat, hogy mindig egymást választják, akármeddig is tartson ez az egész, épp olyan megnyugtató, mint amennyire nem az. ;;;

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ah úristen, hát nekem ugye maga Taekook a kincs, és muszáj volt egy picit fájdalmasra vennem ezt, mert szerintem maga a dal is egy kicsit keserédes, bár lehet hogy én nagyon gonosz voltam XD

      Egyébként érdekes módon, a tobbreszes történeteimben nem bajlodtam soha a párbeszéd részekkel, azok csak úgy magától értetődően jöttek, kb a karaktereim beszéltek hozzám, hogy itt meg ott azt meg ezt kell írnom. Ezzel ellenben a novellaimban soha nem voltak erős párbeszédek, nem tudom miért, de azért ezt most én is eggyel jobbra saccolom a többitől haha. Hát erre majd nagyon erősen rafekszem, aztán remélhetőleg menni fog. Az én gondolataimat meg személyes tapasztalataimat mindig próbálom beleirni, egyreszt hogy én is megkönnyebbüljek, másrészt meg hogy tényleg lehessen érezni a személyiségem a történeteimben.

      Hat bakker most én is nagyon fázom amióta hazajottem fazok, pedig már fürödni is voltam hogy atmelegedjek hát nem is értem mi van. Nekem is szükségem lenne Taehyungra meg arra a nagy szormebundara ami rajta volt azon a fotózáson XD


      Jaj, hát én ezt egy percig sem gondoltam basicnek, csak azt akartam kifejezni, hogy ez egy kihagyhatatlan dolog a Taekooknal, mint a lila szín, és ezt az epres hajsampont SZERINTEM minden Taekook novellaban/ficiben használni kellene, mert ezek ők. Hogy ez egy elengedhetetlen dolog, meg hát tényleg annyit dob szerintem, ha nem csak külső leírás van, hanem valami illat is, ami sajátos. És hát a Taekook szeretet, eper, lila, no space meg your eyes tell

      Szépen zártad a végét, ezt a pont olyan megnyugtató, mint amennyire nem az. Olyan szép, és amúgy én is így gondolom. Borzasztó, de legalább ott vannak egymásnak.

      Köszönöm 💜

      Törlés
  2. Úristen!

    Szia~ ^^

    Olyan szépen írsz. Gyönyörű volt. Imádtam olvasni! *-*
    Sok szemet gyönyörködtető gondolattal volt tele, amiket előttem már kiemeltek.

    A történet is nagyon jó, csak olyan keserűvé, mégis boldoggá tesz az, hogy ők ketten, bármi legyen is, mindig egymást választják. Csak ne ilyen módon, ne ebből az indokból T_T
    A novella vége megnyitotta a könnycsatornáimat, hisz olyan borzalmas lehet valami ilyet átélni.

    Ez az első, hogy tőled olvasok, de meg kell mondjam, hogy nagyon tetszik a fogalmazásod. Visszatérő vendég leszek az oldalon, ezt garantálhatom.

    Köszönöm, hogy olvashattam ezt a gyönyörű alkotást! Várom, hogy a következő körben is olvassak tőled! ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^

      Jaj köszönöm szépen, nagyon örülök, hogy tetszett a fogalmazásom meg az elrejtett gondolatok benne. És direkt neked meg a kotojeleket is atjavitottam haha! :D

      Hát igen, erre nem tudom mit mondhatnek. Egy kicsit gonosz voltam. Bár szerintem maga a tény, hogy történjen bármi, akármilyen akadály, ők mégis egymást választják azért az nagy szeretetre vall.
      JUJ, amúgy én örülök hogy sikerült ezt elernem, mert amúgy nem jó hogy megkonnyezted, de azért na, az írói énem imádja a tudatot XD

      Köszönöm szépen, hogy írtál ^^

      Törlés
  3. Szia!^^
    AZT A MINDENIT!
    Nem is tudom hol kezdjem. Ez az egész csak wow. Wow!
    Mikor elolvastam az első bekezdést, már ott imádtam az egészet. Úgy imádtam az egész gondolatmenetét a történetnek, a leírásoknak, a szereplőknek. Valahogy annyira jókor történt minden :D
    Mikor kiderült, hogy Tae és Kook nővére jegyesek én majdnem földhöz vágtam a telóm xdd. Elveszett az utolsó reményem is a cuki-muki fluffra :(
    Egyébként annyira csodálatos, ahogy a szavakkal bánsz. Én nem is tudom szavakkal illetni, de egyszerűen jól esik a lelkemnek olvasni ezeket a szókapcsolatokat, meg hát valahogy olyan tökéletesen válogatod össze a szavakat.
    És hát azok a gondolatok és bölcsességek, amik megjelentek ebben a novellában, hát én szóhoz sem jutok.
    " A helyes választás kétségtelenül nem a legkönnyebb, de minden esetben a legjobb megoldás volt." Uh, élet igazság.
    "nehéz megváltozni, de még nehezebb ugyanannak az embernek maradni." Ez pedig annyira, de annyira igaz, és szerintem annyira aktuális ez a mai világban, mert nagyon nehéz mindig önmagadhoz hűen cselekedni, de közben meg annyira fontos.
    Valójában szerintem teljesen igaza volt a végén Kooknak: miért ne választhatná azt az egy embert, akit a családjának érez? Ez is egy olyan kényes kérdés, de szerintem Kook részéről igenis teljesen jogos volt, hogy Taet jobban szereti a vérszerinti családjánál :D
    Na de hát a vége??? Bennem egy világ tört össze :( mi az, hogy ez szimuláció volt? Én nem így szeretném, ugyan én is mindig gonoszkodok, de olvasni szeretem a happy endeket xd azt szeretném, hogy örökké együtt legyenek és kész xd
    Ugyan a végén egy picit elszomorodtam, de amúgy egy fantasztikus csattanó volt így a végére, én legalábbis nagyon meglepődtem :D az egész novella zseniális lett, és attól ne félj, hogy túl hosszú, én csak néztem hogy máris vége? Xd
    Köszönöm, hogy olvashattam, várlak a következő körben!^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^^

      Jaj nagyon örülök neki, hogy így gondolod! Tényleg annyira aggódtam a hosszusagon, hogy akkor xy helyre meg írjak vagy ne, vagy már így is túl hosszú és inkább hagyjam úgy, vagy mit csináljak XD néha ez vett el tőlem több időt, mint amire gondoltam.

      Oh, hát igen. Ezt most nem fluffra akartam írni, ami amúgy azért fura, mert ugye én meg nem írtam direktbe Taekookot, és így most a legelső novellam ami tényleg Taekook az mondhatni angst lett a végével rip. Na de nem baj, talán ennek így kellett lennie, Isten úgyis tudja mire készülök meg velük XD

      Jaj, nekem is annyira jólesik ezt olvasni, hogy el nem tudom mondani T_T Annyira örülök neki, hogy így tetszik, egy kicsit mindig aggódom azon is, hogy nem mindenki fogja értékelni a fogalmazásom, aztán végül elszoktam ezt engedni, de az előző kor legfőképpen elején mindig megkaptam, hogy a kevesebb néha több, én meg nem bírtam szabadkozni, hogy de az nem én vagyok. Bár ahhoz képest már visszafogtam magam azért.

      Igen, szerintem is nagyon fontos lenne, de ja, nem mindenki hű magához, amit nagyon sajnálok, mert nekem ez egy fontos alappillere az életemnek. Mármint mindig vannak nekem is akadályaim, de mindig próbálok úgy dönteni és választani, hogy közben legyek hű magamhoz, meg ha esetlegesen másnak az egy rossz döntésnek is minősül.

      Hat a szimulációban egyébként nem a verszerinti családja volt, azert sem érezte a kötődést, mert hát semmi ilyenről nem is volt szó, Taehyungnál meg erősen érezte. Amúgy ebbe belegondoltam, hogy vajon ha nem tudnám ki az anyám, de úgy elém állítanának 3 nőt és akkor na mondjam meg melyikük a verszerinti anyám, vajon érezném-e azt amit érezném kell valamelyiküknel. Kooknal is valami hasonló volt, ezért volt olyan ragaszkodó Taehyunghoz is, meg szarta le a "nővérét".

      NA HÁT IGEN! XD Te vagy az, aki állandóan gonoszkodik, mit tettél szegény Yoongival is! Amúgy én is olvasni szeretem jobban a happy endet, azt valahogy könnyebb olvasni, mint írni.

      Köszönöm ^^

      Törlés
  4. Na haliho~ ^^
    Beleszerettem a fogalmazás módodba. Olyan szavakat és szókapcsolatokat használsz amik nekem eszembe se jutnának/nem is hallottam róluk. Gyönyörű, nem tudom tovább ragozni.
    A kedvenc részem kétségtelenül az volt, amikor az érzéseket a színekhez hasonlítottad. Nagyon szeretem ha valaki két teljesen eltérő dolog közt hasonlóságot talál és szépen ki is tudja fejteni ^^
    Nem igazán értem Tae és Hyorin kapcsolatát... ha szakítanak, nem is egyszer utána az esküvő meg a családi összejövetel... Lehet csak én vagyok maradi :D
    És végre olvasok olyan írást, ahol a végén beejtenek a mély vízbe, hogy ez nem is a valóság, csak egy álom/szimuláció/kitalált történet. Én szeretek ilyeneket írni, de másnál nem igazán figyeltem még meg ^^
    Várom, mit fogsz kihozni a kövi körből! :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Jaj köszönöm szépen ;; Pedig egy időbe mindig mondták nekem, hogy too much vagyok én és a fogalmazásom, egyébként nem állítom, hogy nincs igazuk. De most ennek nagyon örülök, hogy neked atjottek ezek a szókapcsolatok.
      Ó hát igen, azt muszáj volt megtennem, hiszen Taekook és a lila az nekem annyira egy, hogy ki nem hagytam volna, aztán meg Vivien címet látva is egy jelnek éreztem, hogy akkor ezt a lila meg szín dolgot bele kell építenem a novellamba.
      Az egyébként nem azért történt, mert Taehyung is így akarta, és hogy egyszerűen csak nem tudott nemet mondani, hanem a szimulátor egyszerűen mindig visszalökte őt, akarata ellenére, ezért említettem hogy elfáradt és már képtelen volt harcolni. Mint pl a Mario, játszol játszol vele, de ha neked megy egy bagoly akkor elölről kell kezdened a játékot az elejétől. Taehyunggal is ez történt, hiába szakított számtalan alkalommal Hyorinnal, mindig vele találta magát, hiába nem akarta, ilyen villanás-szeruen, nem tudom így lehet-e érteni, a magyarazas meg mindig nem az erossegem XD És akkor ugye amiért állandóan ő van terítéken, Ő álmodott többször Kookkal is, amik mind szimulációk voltak, ezért egyre jobban megtört szegény pici Tae. Szóval hát ez nem rajta múlott hogy ott találta magát az étteremben, sokkal inkább Jiminen ugye.
      Hát amúgy régen sokan ilyet írtam, mármint sok angstot, aztán valami kattant bennem és atvaltottam fluffra XD de most az előző challengeben mindenki olyan szomorú dalokat választott, hogy sorra írtuk a drámákat, úgyhogy valamennyire hozzászoktam, de azért remélem valaki fog választani boldog dalt is XD
      Köszönöm, hogy írtál ^^

      Törlés
  5. Sziaaaaaaaaaaaa!*^*

    Tudom, hogy mindig elmondom és még vagy százszor meg fogom ismételni, de továbbra is rettentően irigylem azt az érzékenységet, ahogyan a szavakhoz nyúlsz és bánsz velük! TT Egyszerűen csak annyira szépen írsz, hogy az embernek nincsenek rá értelmes szavai. TT

    Meglepődtem, hogy milyen gördülékenyen ment! Nálad sokszor van, hogy a csökött agyam nem mindig fogja fel, hogy mi van elsőre, de most semmi ilyen gondom nem volt, csak úgy úsztam a szavakkal! :D Teljesen elvesztem benne, majdnem elfelejtettem csatlakozni az egyik órámhoz Teamsen, mondom uupsz XD

    Amikor Tae bekölzöte, hogy ő és Kook nővére jegyben járnak... "Na basszus, tudtam én, hogy nem fog ez olyan simán menni." XD

    Rettentőn örülök, hogy ez hosszabb lett, annyira jól esett a lelkemnek valami hosszabbat olvasni tőled, még ha az egész keserű is volt. Imádom ezt az ötletedet, ezt a szimulációs, nagyonnagyon igaz szerelmet, ami Taekook között van, annyira csodálatos. ;-;

    Kimondottan arcon csapott a vége, de annyira tetszett a megoldás, hogy egy szavam sincsen ellene, nagyon kreatív! :D Amúgy sikerült velem megkedveltetned a karaktereket, sikerült elérned, hogy szorítsak értük, szerintem nagyon eltaláltad őket. :D

    Szerintem a család nem feltétlen az, amibe beleszületsz, ezért tetszett nagyon az a gondolat, amikor Kook mondta Taenek, hogy neki ő a családja. A család az, ahol szeretve érzed magad és ez annyira fontos.

    "szerintem az előző életeim terhét is cipelem" <-- ezt csak azért emelem ki, mert ez annyira közel ütött a szívemhez, mert pont múltkor beszélgettem hosszasan a legjobb barátnőmmel dolgokról, és szóról szóra ugyan ezt mondtam és úgy arcon vágott, mikor viszont láttam itt. xD

    Nem is tudom mit mondhatnék még, tényleg csodálatos volt. T^T Köszönöm szépen, hogy olvashattam, nagyon várlak a kövi körben is!♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia ;;

      Jaj, hát nem is tudom mit mondjak erre, nagyon jólesik mindig amikor ezt írom neked, de én sem bírom elégszer leirni hogy én meg a párbeszédeid irigylem, meg hát hogy mindig annyira él a történeted ;;

      Na ennek nagyon örülök! Most próbáltam magam visszafogni, merthat én is tudom hogy 4000+ szavas novellát ha csak csavarok az nem lenne élvezhető, csak ilyenkor meg ugye mindig attól félek, hogy így meg túl kevés a fogalmazásmodom. De majd legyozom valahogy ezt a kényszert bennem, vagy nem is tudom minek nevezzem.

      Hát igen, sajnos az élet sem egyszerű és amúgy tök fura hogy pont Taekooknal tettem ezt meg, de ezt a novellát nem tudtam mással elkepzelni, ahogy a végét sem.

      Nagyon örülök neki, hogy így gondolod! TT Kicsit sokáig tartott megirni, sok mindenen gondolkoztam közben, hogy mi legyen még benne, mi ne legyen már benne, mondom az sem lenne jó ha 10k szavasat írnék, úgyhogy tényleg ez sokat elvett az időből, az én hulyesegem XD

      Omg ha már neked tetszettek a karaktereim, nem is érdekel innentől kezdve semmi, a mesternél jól teljesítettek a karaktereim, nem is vágyom többre XD Amúgy csak próbáltam azt visszahozni, hogy Kook egy kis csodakent kezeli Taehyungot, tényleg mindig odafigyel rá meg minden, olyan csodálatosak meg hát ugye ez fordítva is igaz.

      Igen, bár nekem azért a családom az első, dehat lehet, hogy Kook meg Taehyung hivatalosan egy család voltak, csak azt nem írtam bele?! 🤭

      Oh, hát feel you. Sokszor érzem így én is, nem véletlenül írtam bele ebbe a novellaba. De azért sajnálom, hogy közel ütött, mert ez nem éppen egy pozitív dolog. Én azon is szoktam gondolkozni, hogy előzőleg vajon gonosz ember voltam, amiért ilyen meg olyan dolgok történtek velem, meg miért pont velem. Dehat muszáj ezt elengedni, bár nagyon nehéz.

      Köszönöm szépen ❤️

      Törlés
  6. Sziaaaaaaaa^^
    Jaj, végre eljutottam hozzád is! A hosszúsága miatt eddig még el sem tudtam olvasni, de milyen jó, hogy ma kerítettem rá sort.
    Amúgy egy percig se tétovázz hosszat írni! Már hogy lenne unalmas??? Sőt, én még tök szívesen olvastam volna több képet, amikor más helyeken voltak úgy együtt, mint a palotában. Úgyhogy sok-sok hosszú írást kérek, de tudom, hogy az nem jön csak úgy; a történet majd eldönti írás közben, hogy milyen hosszú akar lenni:-)
    Oh, amíg nem olvastam el, nem tudtam, mi hiányzott ebből a körből. Mert hát meghatódtam, mosolyogtam, sírtam, de a végén lévő nem várt fordulat, amit én annnnnnyira imádok, nálad jött el, és ezt jaj, de nagyon KÖSZÖNÖM!*.* Simán benyaltam, hogy ez egy sima reinkarnációs sztori, amivel persze nem lett volna baj, de így sokkal jobb lett!
    Nagyon tetszett a bár leírása (ha egyszer nagyobb lakásba költözünk, beújítok egy vaníliaszínű strasszköves kanapétXD Jaj, de imádnám!)
    Szegény Jungkook családját már az elején sem bírtam, na de a végére egyenesen megutáltam őket! Hogy tehet valaki ilyet a saját gyerekével???? Gyűlölöm, amikor ilyen szülőkkel találkozok, amikor bármit rá akarnak erőltetni a gyerekeikre. Akár egy sportot, akár egy szabadidős foglalkozást, a szerelemről nem is beszélve. Bárcsak megélném, hogy eljön az a világ, amikor mindenki elfogadja a másikat olyannak, amilyen, de ez maximum az álmaim színterén valósulhat meg…
    Jaj, és a vakrandiktól is falra mászokXD Szerintem annyira hülyeség, pedig Koreában előszeretettel alkalmazzák, de kíváncsi lennék, 10-ből hány vakrandiból lesz tartós kapcsolat.
    A palotás jelenet annyira tetszett! Még a fogalmazásmódod is régiesre váltott azokkal a szavakkal, meg ahogy beszéltek… És azt emelném ki, amikor azt írtad, még a természet is beleszeretett a palotába, mert olyan szép volt:-)
    Mint mondtam, úgy olvastam volna még hasonló kis szösszeneteket más helyszíneken is velük.
    Azon nagyon kiakadtam, amikor Tae megint a vőlegény szerepében tetszelgett, annak ellenére, hogy már szakított a csajjal. Hirtelen nem is tudtam hova tenni, hogy most mi van, de mondom, biztos manipulálták valahogy, és visszament hozzá. Aztán azt mondta, többször szakított már vele, de valahogy mégis újra és újra mellette köt ki… Ez lehetett volna már jel arra, hogy ez nem egy szokványos reinkarnációs sztori, de én még akkor is továbbra is az erdőben bolyongtamXD Mellesleg végig azért könyörögtem, hogy legyen happy end, pedig tudtam, hogy nem lesz az:-( (Múltkor a Nagymamában sem lett az, hát megőrülök! Még szerencse, hogy legalább Vivi kárpótolt bőven azzal a kis romantika bombával*.*)
    Az egész fantasztikus volt, de a vége… Megint kedvem lett volna sikoltoznom örömömben, annyira megleptélXD Tudod, hogy én imádok meglepődni!
    Jimin volt az orvos, Jungkook nővére meg az asszisztense… Jesszusom! És azok a borzalmas szülők fizettek azért, hogy elválasszák őket… Kit utálok jobban? A szülőket, az orvost, az asszisztenst? Hát egyértelműen a szülőket, mert az orvosnak a pénz mellett a sikerre is szüksége van, hogy igazolja, mekkora nagy elme. Az asszisztensben meg bízok, hogy fellázad a főnöke ellen, és megmenti a srácokat. Vagy majd megyek én, és segítek nekik!
    Az utolsó mondat teljesen összetört… „Amíg meg nem törnek”… Fú, de gyilkolászós kedvem lett!
    Jaj, iszonyatosan tetszett!!!!!!!!!!!!!!! Simán filmet forgatnék belőle, ha valami nagy producer lennék.
    Nagyon várom a következő körös írásodat!<3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ^^

      Hát igen, ezt teljesen megértem, meg amúgy a többieket is tökre megértem akik még nem értek ide hozzám, valószínűleg én is ezt a novellát hagynám utoljára a hosszúságábol adodoan. Azért örülök neki, hogy ideértél hozzám ;;

      Jaj, hát nagyon sokat gondolkoztam rajta, hogy tegyek-e bele több szimulációs visszaemlékezést, akartam is egyébként dehat azzal már tényleg annyira hosszú lett volna, hogy ugye így is azon aggódtam hogy nagyon unalmas lesz valakinek, de azért megnyugodtam most, hogy szerintetek nem volt az.

      Egy sima reinkarnacios novellanak indult amúgy, aztán mondtam így magamba hogy "oké Vivien valami több kell" XD bár tényleg abból is lehet jó dolgokat kihozni, de most valami meghökkentőt akartam. Nagyon örülök neki, hogy tetszett ;;

      Itt amúgy egy olyan bárt képzeltem el, ami a doramakba van, ahova a gazdag kis semmirekellők járnak hogy igyanak XD és meglattam ezt a széket is és akkor már tudtam hogy ezt bele kell írnom, tényleg nagyon jól néz ki, olyan nagyon elegáns. Sajnos fogalmam sincs, hogy melyik doramaba láttam már, annyit nézek egyszerre rip.

      Sajnos nem hiszem, hogy ez bármikor megfog valosulni, ugyanis annyian élnek szülői elnyomasban, pláne a gazdagabb réteg ugye, ahol nem vehet el az ember akárkit, hanem legalább ugyanolyan gazdagnak kell lennie, vagy még gazdagabbnak. Egyébként borzasztó tényleg, dehat valahol meglehet érteni a szülőket, hogy ők a gyereküket beletettek egy bizonyos eletszinvonalba, amit nem szeretnének lejjebb engedni. De amúgy meg tényleg szemétség, mert ha van olyan gyerek aki inkább a boldogságot választana bármilyen áron, őt el kellene engedniuk, nem kellene mindenáron zarkaba tartaniuk. Hát ez nehéz dolog.

      Jaj, köszönöm! ;; próbáltam beleelni magam abba a hangulatba, utána is olvastam a barokknak meg Vivaldinak is, hogy ne írjak nagy hulyeseget, de nagyon örülök neki, hogy észrevetted hogy ott próbáltam stílust váltani regiesre.

      Igen, manipulálták őt, akarata ellenére kötött ki mindig a lánynál, pedig ugye nem is volt belé szerelmes, csak aztán már annyiszor történt ez meg, hogy teljesen kifaradt. Ő ugye álmodott is mindig Kookkal, így kettős támadás érte, ilyen ágról is meg olyan ágról is rip. Amúgy ja, nem tudom mivan velem, nem tudnék Taekookkal happy endet írni vagy mi?! XD de erre megint csak azt tudom mondani, hogy Isten is tudja, hogy valamire készülök haha. Egyébként igen, Vivien novellája szerintem most még az előző challenge összes angstjáért is kárpótolt minket XD

      Végül is simán lehet, hogy az asszisztens is meg fog törni egyszer, mert hát már eleve sajnálta a fiúkat, és nem csak a fiúk fáradnak, hanem ők is, de ugye Jimin doktor nem fogja feladni, hülye is lenne.

      Jaj te jó ég, micsoda bokok, köszönöm szépen tényleg, nagyon hálás vagyok! ❤️

      Törlés
  7. Szia^^

    Úristen, azt se tudom, hol kezdjem. Most itt ülök, és próbálom felfogni, mit is olvastam :'D Ezt egyetlen egy szóval tudnám csak leírni: cso-dá-la-tos! Azok a gyönyörűen megfogalmazott mondatok, azok a szép szókapcsolatok. Még, még, még!
    Nem is értem, hogy tudnak a többiek kiragadni mondatokat, mindnek megvolt a maga szépsége.
    És az érzelmek. Olyan gyönyörűen átadtad őket, hogy csak pilláztam, hogy ezt most így hogy?! Taníts mester xD
    A legjobban nekem a vége tetszett. Én nagyon szeretem, ha valaki így ír, mert ebben szószerint minden megtörténhet. Elrepülhet bárhova a főhős, csinálhat bármit, de nem mondhatják rá, hogy fantasy, mert a végén lebuktatod a saját történetedet annyival, hogy benyögöd, hogy mindez csak a fejében született meg, vagy jelen esetben egy szimuláció volt.

    Köszönöm, hogy olvashattam, csak így tovább^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!;;

      Jaj úristen, köszönöm szépen hogy ezzel a szóval jellemezted azt, ami eszedbe jutott a novellamrol, ugyanis nekem ez a kedvenc szavam és mindig annyira jólesik ha mások használjak, ráadásul az én novellamra.

      Amúgy kB semmiben nem érzem magam erősnek, csak az érzelmek átadásában, azt azért ha nem hangzik túl nagyképűen azt tudom, hogy azt képes vagyok átadni XD viszont pl a párbeszédeim sem szoktak tetszeni, meg néha a leírásaim sem, mert az előző challengeben sokszor megkaptam, hogy too much ahogy írok, ezért próbálom magam mindig visszafogni, de olyankor én meg már túl egyszerűnek látom az írásom, kvázi sehogy sem jó XD de ezen már elkezdtem dolgozni.

      Egyébként nem akartam leirni a végét, de aztán gondolkodtam így magamba, hogy én tutira nem fognam fel anélkül a koncepciót, vagy teljesen másra gondolnék, mint ahogy Szandi is említette, valószínűleg én is valami reinkarnációs cuccra gondolnék, úgyhogy jobbnak láttam leirni hogy akkor lényegében mi is ez.

      Köszönöm! ^^

      Törlés
  8. Szia!

    Hát nem hiszem el, hogy megint a blogodon járokTT^TT A te novelládat hagytam utoljára, mert valahogy tudtam, bíztam benne, hogy le fog esni az állam, és ez meg is történt.
    Annyi minden kavarog most bennem, hogy nem is tudom, hol kezdjem.
    Hű, na először is, végig nem tudtam egy helyben ülni, miközben olvastam. Ugráltam a székemben, tapsoltam, halkan sikítoztam; minden volt itt xD Nem sokszor olvastam még Taekook-al, de nagyon nagyon szeretem őket külön és együtt is, és ezzel a novellával most még jobban rásegítettél. Nagyon édes az ő kettejük kapcsolata, a szívem olvadt el, de komolyan. Végig gombóc volt a torkomban, még most is ha arra gondolok, miket olvashattam itt.
    Másodszor, hogy dob ki a kis eszed ilyen csodás dolgokat, de tényleg?? Mindig mikor valami újat olvasok tőled, tudom, hogy csak jóra számíthatok, de valahogy mindig felülmúlod magad, és egyáltalán nem túlzok, tényleg így gondolom!
    Harmadik. Jesus Christ, mikor a végén már azt hittem, hogy ezt nem lehet jobban tetőzni, jöttél ezzel a korházos jelenettel, ami teljesen más értelmet adott az egésznek. Először felnevettem, mert annyira abszurdnak tűnt, ahogy elképzeltem ezt a helyzetet, viszont mikor a végére értem, komolyan megszakadt a szívem. Annyira méllyé és elgondolkodtatóvá vált ezáltal a kettejük kapcsolata, hogy nekem ez tette fel az i-re a pontot. Még most is akaratlanul ezt a jelenetet és a kettejük érzelmeit boncolgatom a fejemben, pedig már rég vége :'D
    Nagyon tetszett, hogy egy teljes történetet felépítettél egyetlen kifejezés/szó köré, RIP ME, mert én sose tudok előre címet adni az írásaimnak, mindig közbe vagy utána gondolkodok rajta. xD :'|
    Tűkön ülve várom, hogy a következő körben felüljek erre az érzelmi hullámvasútra, amin most is vagyok, köszönhetően ennek a gyönyörű novellának :'D
    Gratulálok, kedvencem lett! ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! ;;

      Hát én se hittem volna, abban a tudatban voltam, hogy te kivontad magad a kpop világból, merthat nem láttam a neved már csoportokban, se nem írtál se nem olvastál, de nagyon örültem neki hogy jelentkeztél, egy meglepetés voltál nekem. Jaj hú, örülök neki, hogy elertem ezt a hatást nálad ;;

      Haha, én ágyban írtam de folyamatosan mehetnekem volt közben, úgyhogy csak úgy mozogtak a lábaim meg jelenetenként forgolódtam XD nagyon sok csodas Taekook fanfiction van egyébként, bár amiért népszerűek együtt nagyon sok rossz is, a wattpadon meg nem feltétlenül az igényesség az, amire figyelnek az emberek amikor a nézettséget növelik, ez olyan szomorú. De tényleg annyi jót is olvastam már velük, néhol még valamennyire a személyiségük is megjelent, az a tularado szeretet meg minden ami Taekook.

      Oh jaj, hát nem is tudom mit mondjak ;; Alapvetően nem is tudom, hogy szoktak-e ilyen elrugaszkodott ötleteim lenni, egyszer-kétszer osszejon, aztán már inkább ezen a slice of life vonalon mozgok.

      Nagyon örülök neki, hogy ennyire a hatása alá kerültél! És hát igen, azért 500 különböző, nehéz helyzetben egymást választani, "fellazadni" minden ellen, azért az nagy dolog, úgyhogy teljesen megértem, hogy miért érzed így. Szerintem azért eddig sok pár nem jutna el, pláne ha folyamatosan törik őket ilyen meg olyan módszerrel.

      Egyébként a címemet csak innentől tudtam:
      "– Nem tudom másképp megmagyarázni, mintha nem is én irányítanám a testem, a gondolataim. Az egyik pillanatban szakítok vele, a másikban meg már megint együtt megyünk valahova, mintha mi sem történt volna. Azt sem tudom, hogy kerültem ide, de szerintem te sem. Tudod, a váza akkor is el tud törni, ha nem hagyják békén."

      Nagyon sokáig szenvedtem a címemmel, először azt akartam "amíg meg nem törnek", de mondom ez annyira hosszú, mégsem jutott eszembe a törésvonal, aztán csak derült égből villamcsapaskent jött, meg az elejére is beirtam valami erre utalót, a végénél meg már könnyebb dolgom volt. De úristen, írtam vagy 1 hétig ezt a novellát, és én csak kB az ötödik napon tudtam, hogy ez lesz a címem.

      Köszönöm szépen, olyan boldog vagyok, hogy kedvenced lett, nagyon jólesik ;; ❤️

      Törlés
  9. EGY CSODA VAGY!

    Amúgy szeretem, hogy a blackmirror ilyen nagy hatással volt rád, emlékszem volt az a novellád is, ahol szintén feldolgoztad ezt a szimulációs témát, most meg ez. És bár az eszköz hasonló, de mégis teljesen máshogy implementáltad, amit imádok! Az meg, hogy a két idétlent a végéről beleszőtted a szimulációba, mint nővér meg faszfej unokatesó, hát omg! Nagyon király!

    Ugye a végén nem sírtam, viszont a csillagos hasonlatod nagyon megérintett, és az előhúzta a könnyeim. Annyira gyönyörű volt!
    Itt is kiemelem, hogy amikor a kastélyos visszaemlékezés volt mennyire jól átvezetted a hangulatot és azt a kort az írásodba is, teljesen ahhoz igazítottad a fogalmazásod, ami szerintem lehengerlő! Nekem tuti nem menne, amugyse tudok ilyen történelmi, régi idős dolgokat irni, pedig ugy szeretem őket.
    "Ettől még azoknak az embereknek is több jutott, akik igazából nem is szerették egymást." ezt is ki kell emelnem megint JAJJ MEG A SZÍNEK AZ ÉRZELMEK SZÍNEKHEZ VALÓ HASONLÍTÁSA. DE MÉG NEM ADTÁL NEKI SAJÁT BEKEZDÉST HÁT SZÉGYELLD MAGAD! Igazából annyi mindent kiemelnék, de már vagy kiemeltem messengeren, vagy bemásolhatnám kb az egész novellát xD
    A cím választásod is nagyon jól belefűzted a novellába, és olyan értelmet adtál neki. Én mindig is oda voltam a címekért, amiknek ilyen jelentősége van, Anna is annyira jó ebben, meg te is egyre jobb leszel *-*

    Végig annyira idegbe tartottál, rendesen tényleg izgultam, de már ezt is leírtam... És baszki, nem tudom mit írjak ide, mert már mindent elmondtam xDDDDDDDDDD

    VISZONT tudom, hogy megkértél legyek kritikusabb veled, és én próbálok, tényleg, de hát ha így írsz, akkor nem tudok mibe belekötni. Régen nekem túl kacifántosan fogalmaztál, és legalább abba beletudtam, de már most azon is dolgoztál, és sikerült megtalálnod az aranyközéputat. Legalábbis ezen a novellán nagyon látszik, hogy ez az aranyközépút. Úgyhogy tényleg nem tudok mit mondani.

    Egyébként nekem nem voltak az ugrások, meg hogy Taehyung mindig visszakerül a nővérhez dolgok furák, mert totál az extraordinary you volt előttem, ahol ugye képregényben vannak, és ott is random kerülnek olyan helyzetekbe, ahova nem akarnak stb. Úgyhogy amikor ezt mesélte Tae, meg amikor írtad, hogy ugye Kook nem tudta, hogy került oda, ahova, akkor már tudtam hogy hoppá, itt tuti van egy felsőbb erő xD De egyébként jól átadtad, mert nekem rögtön a sori jutott eszembe róla.

    Köszönöm, hogy olvashattam, és bocsánat, hogy nem tudok elég kritikus lenni, de azokat a dolgokat, amik jók, de esetleg férne rá javítás nem nagyon tudom észrevenni TT rip

    ♥ ♥ ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Amúgy igen, nagy hatással volt rám az a sorozat, pedig emlékszem mennyire mondtam neked, hogy hát annyira nem is jó, de egyébként tényleg vannak benne kifejezetten unalmas részek, viszont vannak olyanok is, amik kiemelkedően jók.
      Az a Taehyungos novellam volt, a Nagymama.

      Jaj, már fogalmam sincs mit írtam a csillagokrol XD szokásom azt elfelejteni, amit írok rip.
      Jaj igen, ott próbáltam regiesre venni a figurát, mind leírásban, mind párbeszédben. Nagyon örülök neki, hogy sikerült!
      Na igen, ez volt az, amiről tudtam hogy neked is tetszeni fog, mert nekem is fájdalmas volt leirni, és annyira egyszerű tényleg, mégis olyan mértékben elszomorito ;; hogy mások nem is szeretik egymást, mégis együtt vannak, ők meg imádják egymást... Áh.
      Ja bocsi, hát egy lusta shit vagyok, most is x idő telt el és csak most válaszolok a kommentedre xd de egyszer mindenképp megcsinalom, ígérem neked!

      Én is azért nem válaszoltam ilyen sokáig, mert igazából nem is tudtam mit és hogyan írjak neked, hát annyira meghatottal ezzel a véleményeddel, imádtam, imádom olvasni 🥺

      Legalább abba XDDD Hát biztos lesz még kacifantos novellam, majd ott belekotsz! Tényleg próbáltam egyebkent most nem tulfogalmazni, meg hát azért tényleg közel 5000 szóban tudom, hogy nagyon szar lett volna végig kacifantos mondatokat olvasni, úgyhogy leállítottam magam.

      Jaj abból láttam egy részt ugye, bevallom előttem volt a kép, hogy ott is felebred a leanyka, aztán már más helyre is kerül, néha napok maradnak ki neki meg ilyenek. Na akkor nagyon örülök neki, hogy neked nem volt zavaró.

      Köszönöm! ❤️❤️❤️❤️

      Törlés
  10. Azt a pár apró hibát amit én is észrevettem, már a többiek említették, így én nem érzem szükségesnek, hogy én is megtegyem. Nagyon aranyos történet volt és egyszerűen imádok mindent aminek valahogyan közé van a Bangtan fiúkhoz, pláne ha ilyen igényes írásban jelennek meg. Nekem tetszett a szóhasználat, hogy nem bonyolítod túl a mondatokat, mégis ritka szavakat használsz. Nagyon érdekessé tette a történeted, hogy Kook nővére és Tae jegyek voltak,imadtam. Örülök, hogy olvashattam és kíváncsian várom a további novelláidat. ❤️

    VálaszTörlés
  11. Szia!
    Először is, sajnálom, hogy eddig tartott ideérnem xd
    Nem igazán tudok mit mondani, a tudásod magasabb szinten van nálam nyelvtanilag, a hasonlataidért, metaforákért rajongtam, magam is nagyon szerettem ennyire emelkedett hangnemben írni, meg szeretek is, ha nem zökkent ki semmi belőle, olyan szép képeket lehet megfesteni így.
    A csókig nagyon jól gördült a történet, utána őszintén szólva egy kicsit elvesztettél talán a hossza miatt. De majd mindjárt
    Előbb ki kell térnem a bárpultos fekete hajú nagyon fine Taehyungra mert nagyon tetszett ez a setup. Sosem gondoltam bele, de tényleg nagyon illett abba a környezetbe.
    Az elején engem kicsit zavartak a becéző hangnemek, tudom, hogy hívják egymást így, főleg ha megemlítik a másikat, vagy ilyesmik, de néha szerintem elhagyható, hogy a megfelelő helyeken jobb legyen a hatása. Másnál említettem a második körben, a hatásvadász szavakkal óvatosan kell bánni, mert elértéktelenednek.
    Visszatérve a történet második felére, hirtelen így elvesztett az egész és már csak tudni akartam hogy jó, akkor mi lesz összejönnek, vagy sem, de hát
    MEGLEPTÉL :DDDD
    Nem számítottam erre a fordulatra, ahogyan szerintem senki az ég egy adta világon, úgy rendesen arcon csapott.
    Nem nyert meg igazán a történet és a második fordulós munkád tudom, hogy sokkal jobban tetszett így, hogy közvetlen egymás után láttam őket, ráadásul fordított sorrendben, de ez ezek szerintem ne a te hibád, a fogalmazásod pedig tényleg lenyűgöző.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Hát én is sajnálom, hogy félreértés történt, már a neked szánt kommentemben kifejtettem ezt, de tényleg megkönnyebbültem, hogy semmi ilyesmiről nincs szó, hajlamos vagyok tulreagalni a dolgokat.

      Hát a novellam meg sajnálom, hogy nem tetszett, számítottam erre is, ahogy te is emlited a hossza miatt.

      Jaj hát Taehyung nagyon nagyon jól néz ki, pont azt beszéltük Mirtillel hogy teljes mértékben megérdemli ezeket a no1 handsome meg beautiful man helyezeseket, mert hiába egyikünknek sem ő a no1, még van szemünk xd

      Hát nem tudom, ebben azért nem feltétlenül ertek veled egyet, mert ezeket a becezo neveket nem hatasvadasznak szántam, ahogy te is emlited, őt altalaban így hívják egymást, ezért nekem sem állt szándékomban másképp tenni, tényleg nem annak szántam.

      Hát, sajnálom hogy nem tetszett, de örülök, hogy írtál! ^^

      Törlés
  12. Szia!
    Úramatyám, hát mi volt ez?! Jézusszentmáriaszentjózsef!
    Na oké, már az elején is megfogtál vele, olyan kellemes volt olvasni ezt a reménytelen szerelmet. Aztán jöttél a lélekvándorlással, és az eszem megállt! Hát ilyen sztorit kitalálni! Már akkor meg nyertél vele. És a vége! Na, akkor kiakadtam! A 2ne1 come back home mv-je jutott eszembe, de mi volt ez?! Nem találom a szavakat, nagyon a hatása alá kerültem.
    Mindent szépen, részletesen kidolgoztál, végig fent tartottad az érdeklődésemet az újabb és újabb fordulatokkal. Már akkor nagyon örültem, mikor végre egymást választották, de ráncoltam a szemöldököm, hogy akkor mi volt ez a mellébeszélés? És jöttél a végével, és megértettem! Azért egy kérdőjel maradt bennem, hogy miért is? Miért akarta ennyire a család azt, hogy szétválasszák egymást? Lehet hogy egyszer összejöttek és ez nem tetszett a családnak, és elakarták választani egymást? Vagy kómában vannak? Vagy what?!
    A legelején az idézet nagyon megfogott, én kezdek hinni az ilyenekben, hogy két lélek, akiket összeköt egy láthatatlan szál, egyszer majd találkoznak, és ha találkoztak, utána mindig visszatérnek egymáshoz.
    Még az a kifejezés tetszett a legjobban, hogy lelkével kapaszkodik a másikba. Milyen igaz tud lenni!
    Nagyon tetszett, ez lett a kedvencem a körből!
    örülök, hogy olvashattam!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Es hát ÚRISTEN. Soha nem gondoltam volna, hogy ez a novellam lesz a kedvenced a körből, úgyhogy talán én meg jobban le vagyok döbbenve, mint te. De jaj, nagyon örülök neki tenyleg, annyira jólesik, mert nagyon sok munkám van benne és olyan jó, hogy ez kamatozódik ;;
      Amúgy nekem az a kedvenc 2ne1 számom meg a Missing you, de most őszintén szólva nincs előttem az mv, hogy mi történt benne. De tutira meg fogom nézni!

      A miertedre a válasz egészen egyszerű: a szülők homofobok voltak és nem viseltek el hogy a gyerekük együtt legyen egy azonos neművel, ezért ravettek őket erre, a fiúknak pedig nem volt más választása. Én egyébként úgy képzeltem, hogy a szülők beleegyeztek abba, hogyha ezt a kísérletet megcsinaljak a fiúk és még képesek lesznek együtt maradni akkor nem fognak tovább gyokerkedni, de a szülők biztosak benne, hogy egyszer megtornek, mert addig mennek amíg ez még nem történik ;; szoval csak akkor lesz vége, ha valamelyikük feladja a másikat.

      Köszönöm szépen minden szavad! ^^

      Törlés