Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Szívritmus csapda (BaekYeol) - tizenegyedik fejezet

||


Beleestem a csapdába




Minden nyilvánvaló ellentét ellenére, mindannyiunknak hasonló emberi szükségletei és félelmei vannak; mindannyian ugyanazon az ösvényen járunk, és egymást irányítjuk. Ennek megértése együttérzéssel tölthet el bennünket. Junmyeon nem találta a szavakat, egy perc néma csend állt be közénk. Nem akartam megzavarni semmiben, ezért csak jó baráthoz méltóan nyugtatólag gyengéden megszorítottam a karját, ami teljes mértékben elernyedt. Nem hittem volna, hogy egyszer ilyen gyengének fogom látni őt. De ugyanúgy tűrte a kíváncsi tekintetem, ugyanolyan keserédes félmosolyra húzta ajkait, és ugyanúgy most is próbált erőt sugározni felém, ahogy mindig tette. 
- Tudod, ezt nem így akartam. Nem gondoltam volna, hogy ezt fogom érezni, ezért jó ötletnek tűnt, hogy legalább addig éljek, amíg lehet.
- Vagyis a csajt már Jongdae előtt eljegyezted? - sóhajtva, reményvesztetten kérdeztem. 
- A szüleim akarják. Nem én. Sosem bántanám meg Jongdaet. Most mit csináljak? 
Nem akartam, hogy sírjon, de képtelen volt visszatartani a benne rekedt könnyeket. Zokogva az
asztalra borult, az arcát elfúrta, hogy ne láthassam a fájdalmát. 
Nem magáért sírt, hanem a családjáért, és azért, mert a nap, ami a legboldogabb kellene hogy legyen, a legboldogtalanabbá is vált egyben. Tisztában voltam azzal, hogy menyire magányos, és hogy bátorsága csak álarc, láttam mennyire fél ebben az új és idegen világban. De tudtam azt is, hogy olyan túlélő, aki a múltat és a ballépéseit tisztán látja, de azokat soha nem bánta meg. Nem a kétségbeesés sírt benne, hanem az elmúlás. 
- Hyung... Ne aggódj emiatt. Megoldjuk, mint eddig mindent - biztatni akartam, hogy ne érezzen végtelen fájdalmat, ami most mélyen a szívében lappangott. 
- A szüleim soha nem fogadnák el, hogy egy férfit vonzónak találok. Anyám már az esküvőt is bejelentette. Mi lesz Jongdae-vel? Elég, ha az egyikünknek fáj...
- Ne félj, Jongdae túlélő. Valószínűleg először rohadt szar érzés lesz neki, de mindig mellette leszek - mondtam ismét a szemeibe nézve, amikor felemelkedett az asztalról. 
Letörölte a lecsorduló könnycseppet az arcáról, de azok akaratosan újra és újra potyogtak. Istenem, de szörnyű érzés így látni. De... Voltak olyan pillanatok az életben, amikor a szavak nem tudtak beszélni, csak a könnyek. 
- Hé, Baek - elhaló volt a hangja, a tekintete pedig fájdalmas vágyódással volt átitatva. 
- Hm? 
- Chanyeol jó ember - mondta végig a szemembe nézve, én pedig nem tudtam, hogy erre mit felelhetnék. - Ne engedd el őt. Nem olyan kőkemény, ahogy beállítja magát. 
- Esetleg te tudsz valamit, amit én nem? - tágra nyílt szemekkel kérdeztem, ő pedig elmosolyodott. 
Olyan igazi, Voldemyeon mosoly volt ez. 
- Sok mindent tudok, amit te nem. 
- És mikor fogsz már végre beavatni ebbe a sok mindenbe? 
- Egyszer. Megígérem, egy kis idő múlva mindent elmondok. És köszönöm... hogy meghallgattál - egy őszinte mosolyt küldött felém, amit nem hagytam viszonzatlanul. 
- Egyébként miért nincs itt senki? - körbepillantottam, és még mindig nem fedeztem fel rajtunk kívül senkit. 
- Az étterem zárva van. Szabadnapot adtam mindenkinek. 
- Hyung, fel a fejjel! Te vagy a legjobb - mondtam neki mosolyogva, majd eszembe jutott valami, amit már meg akartam kérdezni tőle. - Ugye te tudod, hogy Sehun miért jött vissza? 
- Igen, a bulin is ott volt. Még reggel felhívott, én pedig meghívtam. Miért? 
- Beszélnem kell vele - hadarva mondtam, bizonytalanul, szinte még én sem hallottam a saját szavaimat. 
- Most fotózáson van. Azt mondta, hogy holnap eljön ide - a hangja semmitmondó volt, én pedig bólintottam egy aprót. 

Szomorúan hagytam el az éttermet, és aggódva néztem vissza Junmyeon felé. Az üvegablakok miatt láttam, hogy még mindig ugyanolyan elernyedt testhelyzetben ült, mint akinek nincs több tennivalója az életben. A fájdalom furcsa dolog. A fájdalom egyszer csak úgy jön, és BUMM! Aztán kész, ott van, és érzed. A fájdalom valódi. És ha valaki látja, amint szenvedsz, annak szemében nagyon hülyén nézel ki. Úgy, mint aki hirtelen megbolondult. Nincs rá gyógymód, maximum ha ismersz valakit, aki megért téged, és még azt is tudja, hogy segítsen rajtad. Úgy éreztem, hogy nem segítettem Junmyeonnak, ami szar érzés volt. Viszont bíztam benne, hogy valahogy felülkerekedik a problémákon, ahogy mindig tette, és keres egy megoldást, hogy mindenki a lehető legjobban jöjjön ki belőle. Féltettem Jongdaet, és nem igazán tudtam, hogy mit mondjak neki, vagy hogy egyáltalán Junmyeon összeszedi-e magát annyira, hogy ő mondja el ezt neki. 

Ajánlott zene: Sam Tsui - Sugar (Maroon 5)

A telefonom halkan rezdült, és egy halovány mosoly szökött az arcomra, mert biztosra tudtam, hogy ki volt az. Kivettem a zsebemből, és vártam, hogy megszólaljon azzal az ellenállhatatlan mély hangjával. 
- Mit akart Junmyeon? 
- Nem tartozik rád - mondtam mosolyogva, és most vagy ő is mosolygott, vagy már gondolatban megölt háromszor. - Szabadnapot adott mindenkinek a főnök - megtörtem végül a csendet, ami beállt közénk, miközben átsétáltam a kereszteződésen. 
- Ó... 
Hát ezt nem hiszem el!
- Hé, te mondtad, hogy töltsünk el egy napot kettesben, akkor most mi van?! - idegesen beletúrtam a hajamba, de lejjebb vettem a hangerőmet, mert mégis csak kint voltam a nyílt utcán. 
- Még mindig nálad vagyok. 
Ó. 
- Akkor... maradj ott - bizonytalanul kezdtem, végül bontottam a vonalat, mielőtt még válaszolhatott volna. 
Rohamléptekben tettem meg a megmaradt távot, miközben furcsa és gondtalan öröm járt át. 

- Chanyeol - mondtam végül, amint beléptem az ajtó küszöbén. A tekintetemmel őt kerestem, azonban nem volt a nappaliban. - Hol vagy? 
Ebben a pillanatban megláttam őt, a rohadt fekete ingben, ráadásul mindezt tetézte azzal, hogy a sötét tincsei összevissza álltak. Te. Jóságos. Ég. Viszont a tekintete aggodalmat árasztott, a szemei fájdalmas szikrát szórtak, de most úgy éreztem, hogy nem miattam ilyen feldúlt a lelki állapota. 
- Miért vagy ilyen feszült? - kérdeztem aggodalmaskodva, de a válasz mindössze egy fáradt sóhaj volt. - Mondd el! 
- Felhívott az apád. 
Eddig is valószínűnek tartottam, hogy ők folyamatosan tartják a kapcsolatot, és hogy Chanyeol minden apró lépésemről beszámol apámnak. De azért most, hogy ez teljes mértékben tudatosult bennem, csalódott voltam. 
- És mit mondott? - tettetett kíváncsisággal kérdeztem, míg Chanyeol helyet foglalt a szokásos helyén. 
- Semmit - halkan mondta, a hangja mégis határozottan csendült, azonban én nem hittem neki. 
- Látom, nem akarsz róla beszélni... 
- Sajnálom Törpe, én cs- 
- Lényegtelen. Menjünk el valahova - megint belevágtam a szavába, amit ő csak egy hangos, ideges sóhajtással nyugtázott. 
- Hova? 
- Bárhova. De előtte... - egy éles pillanatban megfordultam, és a hátára ugrottam, talán túl nagy hévvel. 
Férfiasan tűrte mindezt, bár a hangja másról árulkodott. Ó, imádom kínozni Park Chanyeolt. 
- Ezt most miért csináltad? Megbeszéltük, hogy normális l- 
- Csak azt beszéltük meg, hogy nem fogok a szavadba vágni, de sosem bírom megállni - mosolyogtam rajta, ahogy próbált feljebb tornázni engem, de ez reménytelennek bizonyult.
- Egy gonosz kis törpe vagy! 
- Hé, ez fájt! Ezért te fizeted a kaját - mondtam tettetett feldúltsággal, Chanyeol pedig a kijárat felé vette az irányt, miközben egy határozott mozdulattal már a talajon is álltam biztos talpakon. 
- Egyébként sem lett volna választásom. 
 - Kiváló feltételezés. 


Az élvezet mindig valami rajtad kívül álló dologból származik, míg az öröm a bensődből fakad. És ez borzasztó jó érzés volt. Először egy hangulatos amerikai étterembe mentünk, ahol életemben először ettem ilyen más ételt, mint amihez eddigi életem során hozzá voltam szokva, azonban felpezsdített ez az apró változás. Nem hittem volna, hogy ízleni fog, viszont lehengerlően finom volt, és utólag nem is bántam meg, hogy Chanyeol ennyire ragaszkodott az étteremhez. Érdekes, elmondása szerint még nagyon régen jött el ide a nővérével, amíg ki nem költöztünk Amerikába. Különös fájdalom csillant a szemében, mintha az elmúlást gyászolná. Elég egy mozdulat, valamilyen rég elfeledett illat, egy tárgy, egy ágroppanás, a szélnek a zizzenése, és az emlék felüti fejét, ránk néz, és olyan üdén, vidáman vagy szomorúan valódi, mint a jelen minden valósága. 

És most, hogy itt voltunk a tengerparton nem akartam semmit, csak hogy ez a pillanat ne érjen véget. Nem feltétlenül azért, mert Chanyeollal voltam. Ebben a pillanatban úgy éreztem, hogy a lelkem táncra perdült a leglágyabb melódiára, ami gyengéden simogatja az ember füleit. Ember, milyen jó, hogy ilyen közel van a lakásomhoz a tengerhez. Időtlen idők óta nem jöttem ki, mert már nem leltem örömöt benne. Vagyis egészen a mai napig. Ezt hihetetlennek tartottam, de még saját magamnak is tudtam meglepetést okozni. Számomra a tenger mindig is varázslatos volt, valami földöntúli, leplezetlen titkokat ígérő remény. Mert a felszín csak a látszat, azonban a tenger kincsekkel teli mélységet rejtett magában. Teljesen új és pozitív energiával töltődtem fel, és ezt Chanyeolnak köszönhettem. Meglepő volt, hogy nem vitatkoztunk valamin, akármin. Mármint... nem olyan sokat. 
A nap már lemenőben volt, bíbor-narancsra színezte az elénk táruló látványt, miközben feltámadt a szél. Nem nagyon, de annyira pont elég volt, hogy Chanyeol rendezetlen hajába még jobban belekapjon. Beszélgettünk. Olyan igazi, élet-szagot árasztó beszélgetések voltak ezek, a mindennapok apró homokszemivel. Nevettünk. Már idejét sem tudtam, hogy mikor voltam utoljára ilyen önfeledt és vidám. Megnyugtató volt a tengerparton sétálni, és hallgatni a robaját. 
- Térdelj le - mondta egy olyan tipikus Park Chanyeolos vigyorral a képén, én pedig egy pillanatra mozdulatlanná váltam. 
MI A SZAR? 
- Hogy... mit csináljak? 
- Térdelj le - nemes egyszerűséggel válaszolt, még mindig őrülten mosolyogva. 
- De mégis miért? 
- Csináld már - a hangja határozottan csendült, ami egy másodpercre kizökkentett. 
Megsemmisülve térdeltem le, és még saját magamon is meglepődtem, hogy behódoltam az akaratának. Aztán hirtelen ólomnehéz súlyt éreztem a hátamon, amit alig bírtam megtartani. 
- Mit csinálsz? Megfulladok! - akadozva mondtam, és azon nyomban légszomjam lett. 
- Kíváncsi vagyok, hogy mitől ilyen jó érzés, ha mással cipelteted magad - nevetve mondta, miközben én próbáltam valahogyan feltápászkodni. 
- De te egy zsiráf vagy! Jézusom, hány kiló vagy? 
- Ne panaszkodj, inkább kezdj el sétálni. Tudod, kompromisszum... 
- Esküszöm, te nem vagy normális - fulladozva emelkedtem fel, miközben megpróbáltam megtalálni a megfelelő egyensúlyt, hogy ne essünk orra mindketten. 
- Nahát, ezt mindig én mondom rád. 
- Remélem élvezed, seggfej. 
- Ó, de még mennyire! 

Majdnem egy örökévalóságnak tűnt, ameddig cipeltem, azonban hamar megkegyelmezett nekem, és körülbelül a harmadik percben leszállt rólam. Kifújtam a bennem rekedt levegőt, majd egy szúrós pillantást intéztem felé. Nem adott neki nagyobb jelentőséget, csak nevetve tovább sétált, én pedig bosszúsan követtem őt. 
- Nem akarsz még menni? Mindjárt teljesen sötét lesz.  
- Még ne menjünk - megráztam a fejem, és leültem a homokos talajra, ahonnan még szebb volt a tenger. - Gyere ide - meglapogattam magam mellett a talajat, de ő csak érthetetlenül nézett rám. 
- Ezt a nadrágot olasz szabók varrták! Tudod te, hogy milyen drága?
- Leszarom a nadrágot, ülj már ide - mondtam egy kissé indulatosan, végül egy már megszokott sóhajjal felém indult. 
Lassan ült le hozzám, ügyelve arra a rohadt olasz nadrágjára - ami egyébként irtó szexin állt rajta. Aztán amint megpillantotta a tengert, a tekintetében már semmi mást nem fedeztem fel, csak a mély csodálatot. A mosolya szélesebb lett, öröm volt ránézni, mint amikor a hold előbújik a felhők mögül, és a csillagok szétáradnak az égen. Tudtam, hogy imádni fogja a holdfény ragyogását a fodrozódó hullámokon. Nem akartam megzavarni ezt a varázst beszéddel, ezért csak lassan a vállára döntöttem a fejem, és lehunytam pár perc erejéig szemeimet. 
- Menjünk? - dünnyögött, én pedig megráztam a fejem. 
- Még ne. 
Sóhajtottam, és jobban belefúrtam nyakhajlatába az arcom, hogy érezzem a kavalkádjának illatát. És még mindig úgy gondoltam, hogy a legjobb öröm mindig váratlan. Ugyan... mi lehetett volna ennél váratlanabb? Olyan volt ez, mint az élet iskolájába járni. Most tanultunk meg beszélni, most tanultunk meg érezni, most tanultunk meg törődni. 
- Tudod, mindig imádtam a tengert, ezért olyan lakást akartam, ami közel van a tengerparthoz. Kiskoromban is szerettem nézni, ahogy a nagy hullámok felcsapnak a kisebb sziklákra, mert olyan varázslatos volt. Aztán ez elmúlt. Elfelejtettem érezni, csak mert jöttél te. Egyedül utálatot éreztem. Utáltalak... 
- Tudom - mondta, miközben én felemelkedtem, és a tekintetét fürkésztem. - Az apád megparancsolta, hogy mindenről számoljak be neki. Nem akartam, de nehéz helyzetben voltam. Nem tehettem mást, mint engedelmeskedni neki.
A megbánás valóban öl; lassan felemészti a lelkét annak, aki egyszer valami rosszat tett. De annyira felesleges érzelem volt. Ha már valami megtörtént, úgysem lehet változtatni rajta. Felesleges és időpocsékolás. 
- De mégis honnan tudtad, hogy meleg vagyok? 
- Láttalak egy sráccal... Ahogy most is láttalak valakivel Junmyeon buliján. 
- Elmondtad apának? - halkan és bizonytalanul kérdeztem, de egy nemleges választ kaptam. - Undorodsz tőlem? 
- Nem - határozottan válaszolta, ezt azzal nyomatékosította, hogy mindvégig a szemembe nézett. - Ki volt az a fiú veled? Szereted? 
- Jongin... kedveltem és vonzódtam hozzá, de a rohadt pillangókat nem éreztem. Most már menjünk. 
Ő megbánást érzett, én fájdalmat. Vajon melyik volt a rosszabb? Ezek mind múltbeli sebek voltak, ami hatással volt a jelenünkre, legalábbis az enyémre biztosan. Elmentem otthonról, mindössze egy rohadt cetlit hagyva a szüleimnek, ahol megüzentem, hogy ne keressenek. Apámra mindig nehezteltem, amiért nem hagyta, hogy azt csináljak, amihez igazán értek. Szívügye volt, hogy a cég majd egyszer az én irányításom alá kerüljön, azonban sosem akartam igazgató lenni. És olyan sorsra sem akartam jutni, mint Junmyeon. 
Pár másodperc erejéig egyedül sétáltam a sötét gondolataimmal, azonban Chanyeol megragadta a karomat, és kényszerített, hogy a szemébe nézzek.  
- Ne rontsuk el ezzel a jókedvünket, oké? Nekem is vannak érzéseim, és annyira sajnálom. Rohadtul sajnálom - a kezei acélosan szorították a vállamat, a kellemetlen érzésre halkan felszisszentem. 
Megfogtam a vállamon lévő kezét, és rásimítottam a tenyerem. Félig őszintén elmosolyodtam, és bólintottam egy aprót. 
- Hol akarsz aludni? A kényelmetlen hoteli ágyon, vagy az én hihetetlenül király kanapémon? 
Mosolygott... úgy, ahogyan azt szavakban már nem tudtam elmondani. Mert ez a mosoly más volt, ahogyan a benne lévő érzés is. Ez a mosoly csak az enyém volt, ezt a mosolyt csak én láttam. Csak én kaptam Ez a mosoly egy csapda volt. És én beleestem a csapdába. A mosolyába. 



________________________________________________________________

Sziasztook;;
Úgy döntöttem, hogy nem titkolózom tovább, ezért ebbe a részbe belesűrítettem mindent, ami Baekhyun érzéseit illeti. Kiderült, hogy mit tett Chanyeol a múltban, amit egyébként mindig hangoztattam, hogy igazán egyszerű dolog, bár annál fájdalmasabb. 
Valószínűleg június 18-ig már nem lesz új rész, mert akkor van a szóbeli érettségim, és én még csak körülbelül 30 tételt tudok a... nagyon sokból. Úgyhogy ráveszem magam valahogy a tanulásra, TI PEDIG ÍRHATNÁTOK NEKEM VÉLEMÉNYT, OLYAN ELŐSZÜLINAPI AJÁNDÉKKÉNT (június 10-én lesz a szülinapom yeaaah). 

A másik dolog: Mindenki látta az új MV-t?;; Drága Bia sikeresen akkor mutatta meg, amikor az utolsó simításokat végeztem a fejezeten, ezért lehet, hogy voltak benne olyan részek, amik egyébként nem lennének publikusak XD 

Az ajánlott zenét pedig szerintem érdemes meghallgatni, mert ez a fiú hihetetlenül tehetséges. És egyszerűen nem bírom felfogni, hogy hogyan lehetséges ez, ő nem lett híres énekes, de aki meg nem is érdemelné meg, az igen... Úgyhogy tegyük híressé a fiút, nézzétek meg minél többen a videóit, enem mindig elvarázsol és imádom és csodálatos;; 

18 megjegyzés

  1. Zsir kiraly!!! En vagyok az elso komizo *-*
    Amit delbe irtal nekem, hogy unalmas let hat sajnalatal mondom, hogy nincs igazad
    IRTO BASZASOSAN ULTRA MEGA HIPER SZUPERUL JO LETT XDDD
    A kedvencem mikor Chanyeol Baekhyun hatara ugrik xDD teljesen masra szamitottam a TERDELJ szo olvasasanal xDD de kelemeset csalodtam xDD
    Hat mi tagadas csopogok az iromanyaidtol xDD
    Imadas *-*
    Az a kep Baekhyunrol ahw ekfkrjcownc szuperisztikusan ubermega szekszi xddd
    Aztan gyorsan a kovi resszel :3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igeeeen, te vagy az első *_* Olyan sikerélmény ez nekem, hogy te elmondadásod szerint csendes olvasónak számítasz, most meg te írtál nekem először véleményt. Drága vagy.
      Hát nem is tudom. Még mindig nem érzem olyan jónak, de egynek elmegy. Most úgysem tudnék magamból többet kisajtolni.
      TE MINDIG OLYANOKAT ÍRSZ, TE LÁNY XDDDD
      Igen, hahahahahahaha, az egy elég félreérthető jelenet lett, bár már nálam lehetett tudni, hogy ez úgysem fog megtörténni, ugye?
      Igeeeen, milyen aranyos a mosolya. Szeretem Byun mosolyát, az igazi mosolyát, mert olyankor teljesen más embert látok.
      Próbálok, de már csak nagyon későn tudom hozni, de megígérem, hogy ebben a hónapban még hozok egy új fejezetet ;;

      Törlés
    2. Istenem hat ez retenetesen jol eset, hogy igy reagalod le azt amit irtam :3
      Es remelem is habar ugy is foglak nyuzni majd *-* ❤

      Törlés
    3. Igen, tudom:DDD
      Nem baj, legalább van valaki, aki mindig nyúz engem. Azért sokat számít ez, nélküled nem lennék ilyen gyors. Vagyis magamhoz képest most tényleg az vagyok.

      Törlés
  2. Szia :) először is sok sikert a szóbelihez és előre boldog szülinapot :) én épp szemészeten leszek akkor xd
    Nagyon tetszett, hogy picit átváltottál Channie és Baek hülyeségeivel kicsit derűsebb hangulatra, ami nekem sikeresen ellensúlyozta a borússal :)
    Sajnáltam Junmyeont és Jongdaet és beleéltem magam a helyzetükbe, de utána Chanyeol megjelent :D ő meg a szexi olasz gatyája :D
    Szóval nekem nagyon tetszett, hogy nem mindig hagytál belemélyedni a szomorúságba hanem egy kis időre kirángattál belőle :D mondhatnám úgy is, hogy belelöktél a mélyvízbe de utána kihúztál hogy kapjak levegőt :D
    A másik hogy a stílusodban nagyon szeretem, hogy te sikeresen eléred, hogy teljességgel beleéljem magam, hogy körülöttem is olyan legyen a hangulat mint a szereplőké :)
    Mégegyszer sok sikert a tanuláshoz és a szóbelihez és Saengil Chukha Hamnida :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia^^
      Köszönöm szépen, kellenek azok a szurkolások, bízom bennetek, hogy majd drukkolni fogtok, mert egyelőre semmivel nem tudom rávenni magam, hogy komolyabban tanuljak xd Annyira jó érzés, de legalább nagyjából tudom már a tételeket, hátha többszöri olvasással király lesz.
      És a szülinapom. Höhh, már alig várom, állítólag többszörös meglepetésben lesz részem, úgyhogy király nap lesz a tizedike (fogalmam sincs, hogy milyen napra esik)
      Próbálom kiegyenlítetté csinálni a dolgokat, mert aki olvasta a oneshotjaimat az tudja, hogy én többnyire a dráma/angst híve vagyok, és ezek a lírai cuccok nagyon mennek.
      Junmyeon és Jongdae boldogságát egy ember mentette meg, mert egyébként nem ilyen végkifejletet szántam nekik, de egy íróhölgyemény rábeszélt, hogy SUCHEN MEGÉRDEMLI A BOLDOGSÁGOT:D (De azért nem vagyok ám olyan, aki könnyen beadja a derekát). Ez az olasz nadrág... A kedvenc doramám főszereplő férfija folyton azzal jött a nőnek, hogy azért hordja azt az egyébként borzasztó ruhát, mert olasz szabók varrták saját kezüleg. Annyira megmaradt ez a jelenet (meg sok más is) a fejemben, hogy akarva-akaratlanul is beleírtam. Hyun Bin a legjobb! ^^
      Milyen szép hasonlat volt ez. Pedig nem akartalak titeket belelökni a mélyvízbe, az még hátravan, hahahahaha.
      Úristen, ez egy nagyon nagy dicséret nekem, ugyanis én ezt szeretném elérni. Úgyhogy nagyon boldoggá tettél, hogy így gondolod:)
      Köszönöm szépen, és köszönöm, hogy írtál;;

      Törlés
  3. Sziaaaa:3
    Szeretjük, ha gyorsan hozol részeket, én például egész nap ma abban reménykedtem, hogy lesz rész és láss csodát, lett is:3
    Nem mondanám én ezt unalmasnak résznek, mint ahogyan te mondtad, csak nem volt annyira eseménydús, hanem inkább egy fontos múltbéli esemény derült ki belőle :D Amit én egyáltalán nem tudtam, nein, gőzöm sem volt róla, dehogy, Bia nem tudni semmit, ahogy a legtöbb olvasó se.
    Junmyeon... hát woow. Ez volt az első reakcióm, a karakteréhez képest most nagyon elgyengült és engedte hogy az érzései átvegyék felette az uralmat, de szerintem ez most kellett is ide. Bár eddig is sejthettük, hogy ő egy jó ember minden Junmyeonos, főnökös vonása ellenére :D Most még meg is bizonyosodhattunk róla, hogy van ám neki szíve. DE. DE. DE. MI AZ HOGY NEM AKARJA FELBONTANI AZ ELJEGYZÉST. EZ NEM ÉR, VIVI, NAGYON NEM. NEM FOSZTHATSZ MEG MINKET HŰSÉGES KOMMENTELŐKET A SUCHENTŐL, NEIN.
    "Olyan igazi, Voldemyeon mosoly volt ez." Egyetlen egy mondatocska volt ez, de... olyan igazi. Átéreztem, hogy milyen mosoly lehet, és nyuuuuuu. Voldemyeon mosolyt az egész világnak :3
    Kíváncsi vagyok, hogy miket tudhat ő Chanyeolról, amit Baekhyun nem, no meg hogy Baekhyun barátunk miről akar beszélni Oh SZEXIGYÖKÉRÁLLAT Sehunnal. Hmm. Erre vagyok jelenleg a legkíváncsibb a történet során, na meg hogy mi lesz a Suchen sorsa, mert hát nem érhet így véget !!
    Chanyeol... ahhw, ez az ember fog a sírba vinni, komolyan. Éééés akkor a kedvenc momentem: "- Térdelj le - mondta egy olyan tipikus Park Chanyeolos vigyorral a képén, én pedig egy pillanatra mozdulatlanná váltam.
    MI A SZAR?
    - Hogy... mit csináljak?
    - Térdelj le - nemes egyszerűséggel válaszolt, még mindig őrülten mosolyogva.
    - De mégis miért?
    - Csináld már - a hangja határozottan csendült, ami egy másodpercre kizökkentett." HÁT HOGY LEHET ILYEN ÉDESEN GONOSZ, ISTENEM. Végig vigyorogtam ezt a jelenetet, és hát Baekhyun drágánk megkapta :D Amúgy először azt hittem, hogy el fogja lökni vagy valami, hogy hülye, és akkor majd ő cipelteti magát megint, jó szokásához híven, de nem, hát édes istenkém :3 Kezd megenyhülni, tudom én, ez Park Chanyeol mágikus hatása, észbontó és szexi. Chanszindróma.
    Azt hiszem ennyi lennék én a történet kapcsán. :) Egyébként imádom, ahogy így lépésről-lépésre haladva egyre több kis aranyos Baekyeol jeleneteket írsz bele, amik a főcélhoz vezetnek, ami egyértelműen a Baekyeol beteljesülése. MERT HÁT OLYAN NEM LÉTEZIK, HOGY TE GONOSZ LEGYÉL VELÜNK A VÉGÉN, HALLOD? Ők egymásnak lettek teremtve, és kész ;;; (ezt is írtam volna nagybetűvel, de hirtelen kezdem soknak tartani a sok nagybetűt már xD)
    Sok sikert az érettségihez, fighting! :3 Mi türelmesen kivárjuk a részeket, addig is EMBEREK KOMMENTELNI, MERT KELL VIVINEK AZ ERŐ AZ ÉRETTSÉGIHEZ.
    Ki ne látta volna az MV-t? :3 Szerintem mindenki, aki imádja a fiainkat megnézte már vagy egymilliószor. MERT ŐK KIRÁLYAK. Bia sajnálja, Bia nem tudta, hogy Vivi még nem látta, Bia nem akart egyedül meghalni, így elküldte Vivinek is. (és akkor most mindenki elgondolkodik, hogy ki lehet az a Bia, akit senki sem ismer XDDD najónem)
    Én mindig meghallgatom a zenéket, amiket beteszel, de szigorúan csak olvasás után, mert közben engem az ilyenek zavarni szoktak :) És baromi jó hangja van a srácnak, tényleg érdemes meghallgatni:3
    ALIG VÁROM MÁR, HOGY VÉGRE VÉGE LEGYEN AZ ÉRETTSÉGINEK ÉS ÚJ FEJEZETET HOZZ, ADDIG IS KITARTÁST NEKED, ÉS NEKÜNK A FEJEZETHIÁNY MIATT. ♥

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Te lány, komolyan mondom, hogy mindjárt sírok, vagy nem tudom, és olyan erőt adtál a folytatáshoz, meg úgy mindenhez, hogy azt elmondani nem lehet. Elkezdtem tanulni végre, meg ilyenek, és ezt nagy valószínűséggel ennek a véleménynek köszönhetem:3 ÉS OLYAN JÓ KIS RÉSZT TALÁLTAM KI, de sajnos nem lehet, erőt fogok venni magamon, és próbálok nem írni. Hát nem is tudom, mindig kritikusabb vagyok hozzátok képest, és én ezt most picit unalmasnak érzem, bár nekem eddig ez az egyik kevencem, mert Junmyeon érzései felülkerekedtek rajtam, és a Baekyeol moment miatt is. imádom a tengert és Baekyeolt, a kettő együtt meg fergeteges. Neeeeem, te nem tudtad mi az a fontos titok, dehogyis, áhhh.

      Of course. Voldemyeon ellenére azért ő egy jó ember, minden ilyen pici megnyilvánulásával próbálom ezt sugározni felétek. Ott van benne a szigorú főnök is, de szerintem az inkább a vicces oldala, legalábbis nekem viccesxD IGEN, TITEKET HŰSÉGES KOMMENTELŐKET NAGYON SAJNÁLOM, PONT EMIATT NEM FOGOM EZT TENNI SUCHENNEL. Vagyis most még ezen a véleményen vagyok, aztán nem tudom, hogy mi lesz belőle. Ugye? Jajj, Junmyeonnak van egy nagyon édes mosolya, én most azt képzeltem oda. Az a jellegzetes Junmyeon happiness mosoly;;

      Na látod, arra én is kíváncsi vagyokXD Igazából így nagyjából sejtem, hogy mit tudhat Junmyeon, de mivel sosem szoktam előre tervezni, ezért nem igazán gondolkodtm még el ezen. Pedig már ideje lenne, mert ezt bővebben is ki akarom fejteni. Jó ez a szexigyökérállat, mi?:D Hahahahahaha, coming soon. Sehun egy gyökér lesz.

      Chanyeol egy... egy... Nem is tudom, nekem egy csoda, és annyira hálás vagyok a kpopnak emiatt és még nem tudom kinek, csak imádom azt az embert, és remélem, hogy ti is szeretitek, mert egy csupaszív fiú, sőt. Már férfi, és ... offxd

      UGYE HOGY MILYEN KIRÁLY? Ez király rá, édesen gonosz, Baekhyunnak pedig visszanyalt a fagyi,hahaahhah. CHANSZINDRÓMA. IGEN. IGEN. PARKCHANYEOLSLWKOPWKOD
      Igen, minden apró momenttel vagy párbeszéddel közelebb kerülnek egymáshoz, báááár nem feltétlenül fog Baekyeol beteljesülni:D PEDIG LEHET HOGY GONOSZ LESZEK MERT GONOSZNAK LENNI JÓ.
      Dehogy, írj csak nyugodtan nagybetűvel, A NAGYBETŰKBŐL SOSEM ELÉG.

      Ugyan már, Biát sokan ismerik, és amúgy köszönöm Biának, hogy átküldte az mv-t, mert valószínűleg később fedeztem volna fel a fejezet írása miatt, de így legalább átélhettem egy tömör gyönyört, meg hát Jongin annyira édes volt, de mondtam hogy nekem most a Chanhun rap tetszett a legjobban, meg hát Kyungsoo angyalhangja. Istenem, egyre jobban szeretem azt a fiút.
      UGYE? ÉN imádom ezt a palit, és már körülbelül 5 évvel ezelőtt is szerettem őt, mert visszanéztem facebookon, hogy 2010-ben megosztottam tőle egy videót, és már akkor odaírtam hogy "ő az igazi tehetség, nem selena gomez" AMIT MAI NAPIG ÁLLÍTOK.
      Nem tudom mi van az emberekkel, hogy nem fedezik fel az IGAZI tehetséget, de majd én is több videóját fogom megosztani Samnek, mert egyébként nem ez a kedvencem tőle, de szerintem majd az lesz a következő rész ajánlott zenéje.
      HÁT NE TUDD MEG, HOGY ÉN MENNYIRE VÁROM. Minél hamarabb meg akarok szabadulni a tételektől, mert már kikészültem tőlük XD
      Köszönöm, hogy írtál ♥

      Törlés
  4. Úristen de imádom ezt a ficet!
    Hihetetlenül tetszik még mindig és ez így is fog maradni szerintem :) Annyira jó ahogy így egyre közelebb kerül egymáshoz Chanyeol és Baekhyun :3 Viszont Junmyeont nagyon sajnálom. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz vele és Jongdaeval.
    De persze Baekhyunêkra vagyok a legkíváncsibb :3
    Naaagyon várom a folytatást ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen, nagyon örülök neki, hogy tetszik neked az én kis nyomi történetem:3
      Remélem, hogy így marad, majd megteszek minden tőlem telhetőt, hogy továbbra se veszítsd el a lelkesedésed a fic iránt. Igeeen, minden kis momenttel, minden párbeszéddel egyre közelebb és közelebb kerülnek egymáshoz.
      Igyekszem vele, próbálom minél hamarabb hozni a folytatást;;
      Köszönöm, hogy írtál^^

      Törlés
  5. Szia Vivi!
    Olyan érzelmi hangulatban vagyok, hogy a sírás határára kerültem Junmyeon miatt. Nem halt meg senki, ami nálam ki szokta váltani a könnyeket, de mégis szívfacsaróan szomorú volt Suho ,,szenvedése". Nem is tudom, hogy reménykedjek-e valami happy endben SuChen vonalon. Na kiváncsi leszek, hogy mennyire tudsz kegyetlen vagy jófej lenni. *.* Sehunkával meg mi dolga Baekhyunnak? Nem tudom elképzelni, hogy mi lesz ott, nagyon érdekel.
    Ne már o_O megint az a fekete ing és még olasz nadrágot is mert felvenni Yeollie. Megöl ez a férfi. ^^ ,,Térdelj le!" Komolyan? Majdnem leállt a szívem, pedig tudtam, hogy nem lehet még semmi OLYAN. :-P Na most megtörtént az, amit anno elképzeltem még mikor először mászott Baek Chan hátára. Visszanyalt a fagyi ^^ de szerencsére életben maradt Békönke. :-D Végre csöpögtettél egy kis múltat nekünk. Grax (ez a gracias szlenges verziója^^) Rájöttem, hogy hiàba a dráma meg a szomorkodás, én mindig csak vigyorogva tudom olvasni ezt a ficet. (Főleg a Baekyeol momenteknél, mint most is.^·^) Meg arra is, hogy bármennyire utálom mobilon használni a netet, BaekYeolékat mindig így olvasom, ha nem tudom a gépet ilyen későn bekapcsolni. Túlságosan függője vagyok ennek a ficnek. <3
    MV! Uramégmentenmeghaloktőlemégmindig!! *.* Csak kapkodtam a fejem, hogy mi ez a tömör gyönyör, amivel meg akarnak gyilkolni minket. Chanyeolnak meglepően jól áll az a szőkésizészín a fején:-O pedig eleinte nem voltam oda érte. Nem biztos, hogy alvás előtt kellett volna megnéznem, ráadásul még a ficid új része is nagy hatással volt rám. :-)
    Az agyfangörcs közben csoda, hogy ennyit tudtam írni, be is fejezem.
    Sok sikert a szóbelihez vagy inkább ah hoz, hogy meg tudd tanulni addig, amit még nem sikerült. ^^ Előre is Boldogságos szülinapot! A folytatásra meg addig várok, amíg kell. Nincs olyan messze az a dátum. Pusz
    Ditta <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Ditta:)

      Egyébként én ezzel úgy vagyok, hogy valami sokkal szomorúbb akkor, ha egyik szereplő sem hal meg, mert nagyobb a szenvedés, akkor nem csak egy ember szenved, hanem mindkettő, és mindkettőnek elviselhetetlen, nálam ez sokkal gyakrabban ki szokta csalni belőlem a könnyeket. Persze, hogy reménykedj!:) Neked megsúgom, hogy nem terveztem őket érzelmileg tönkretenni, ilyen keserédes véget szánok nekik, de psszt. Jófej leszek, i swear.
      Sehun egy kis gyökér lesz, bár kinek mi. Nem biztos, hogy mindenki így fogja érezni, én elég kegyetlennek gondolom. Na majd meglátjátok.
      Igen, egyébként ezen meg is lepődtem, hogy nem sokan írják a fekete inget, hogy ÚRISTEN MILYEN JÓL ÁLL CHANYEOLNAK, csak néhányat említik meg, de szerintem annyira gorgeous, ahol feszül rajta, meg minden. Ellenállhatatlan az a férfi. És nekem most különösen tetszik ezzel a szőke-szürke-kék-nemtudommégmilyen színű hajával. Igeeeeen, már ismertek engem, tudtátok, hogy félreérthető jeleneteket írok hahahaha:D
      Egyszer már megérdemelte Baek, hogy visszanyaljon a fagyi. Igen, amúgy kizárólag azért volt ez, mert most nagyon sokáig nem lesz új fejezet, ezért úgy döntöttem, hogy nem idegesítelek titeket már ezzel a titokkal, pedig szívesen megtettem volna még egy darabig. De nem bánom, hogy végül beleírtam, mert jól adta magát ez a tengerpartos jelenet, meg amúgy is imádom a tengert.
      Szerintem is fergetesre sikerült a klip, viszont a zene nem nyerte el annyira a tetszésem, de Jongin és Chanyeol és Oh Csodálatos Sehun gyilkolt. És Kyungsoo angyalhangja, istenem, imádom azt a fiút.
      Remélhetőleg megtanulom addigXD Bár a többi reménytelenül, de majd erősen próbálkozom.
      Köszönöm, hogy írtál ♥

      Törlés
  6. Fuck yeah, i'm not the first xd Pedig hamar szerettem volna írni neked, de a fizika közbe szólt ._. Szeretjük mi a fénytant, át Baekhyun erejéről tanultam *^* (Már mindenben őt látom... ez a te hibád!)
    Khm... khm... Ez a fránya köhögés, vajon miért köhögök? Vajon miért? Mert drága Suho bátyó rosszalkodik! Miért? Miért kell ezt tenned velem? Why? Wae? Több nyelven nem tudom! Help me qwq Azért a HOLY BAEKYEOL legyen happy end, nem bírom a drámákat, ahogyan már mondtam xd HOLY KAIBAEKnek is vége lett qwq HOLY SUCHENnek nem szabad! Értve? Tudtam én, hogy megtaláljuk a közös szót :33
    De azért van itt valami eszméletlen dolog is. HOLY BAEKYEOL páros aratott, főleg Csonyál xd Hogy bírta el Bacon Csonyált? Igen, tudom, Chanyeol egy pálcika, de akkor is >< Baekhyun hozzá képest egy hangya. (Így kell ezt, szebbnél szebb szavakat mondok rájuk xd) Azért nagyon aranyos volt :3 Zsiráf... mostantól így hívom Colost XD
    Te, szerintem Koreában is hallották, hogy mekkorát koppant, hát leesett >< Tényleg eléggé egyértelmű dolog miatt vannak/voltak rosszban. (Ki tudja... lehet, hogy a következő részeben már haverok lesznek, ugye? o.o)
    Na de a vége... halál. Úgy érzem felesleges már elmondanom, hogy újra megöltél... Úgy is tudod, szóval nem kell fáradoznom XD De tényleg, már nem merek tőled semmit sem olvasni. (És miattad Chanyeolba beleszerettem qwq)
    Tessék, ennyit tudtam adni előszülinapi ajándéknak xd Ennyire futotta tőlem, mianhe. Előre is boldog szülinapot unnie~ <3 Szeretés van!
    Ámen~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Semmi baj, ha nem te vagy az első;; A tanulás fontos dolog, és aki azt mondja hogy, az egy hülye ember. Magadnak tanulsz, ezt ne felejtsd el! Na, én meg mindenben Chanyeolt látom, de komolyanXD
      Mert ez a fránya megfázás, tudom miről beszélsz xd Na jó, ez már régi is lejárt, de amúgy én még mindig imádom. Nem Suhooppa rosszalkodik, hanem a szülei. Ezek a rohadt társadalmi rétegek már csak ilyenek. Nem szólhatsz bele a saját életedbe konkrétan, mert mások elvárásait mindig előrébb kell helyezni. Én se tudnám több nyelvenXD KI MONDTA, HOGY KAIBAEKNEK VÉGE LETT? Szünet van, nem vége. Bár igaz, hogy így Baekhyun talán ribancnak tűnhet a szemetekben, dehát ő egy bitchXD Holy Suchennek nem szabad, értettem!
      Dehooogy, Chanyeol nem egy pálcika, már csak a magasságából kiindulva sem. Azt nem tudom, hogy az ő testsúlya a legtöbb-e a tagok között, de nagyon a legelején van a ranglistán (és amikor néztem, akkor Minseok volt a legvéknyabb, NEM BYUN, hát azt hittem beszarok)
      Igen, ez volt a legegyértelműbb, a legegyszerűbb, meg nem tudom még milyen jelzőkkel illessem a múltat. Az volt nálatok a gond, hogy mindannyian elkanyarodtatok egy szerelmi szál felé, és Baekhyun-az apja és Chanyeol kapcsolatába bele sem gondoltatok (vagy csak nem mondtátok el nekem).
      Akkor jó, szeresse csak mindenki Chanyeolt, Chanyeol egy csupaszív ember, és semmit sem követett el, hogy esetleg valaki ne kedvelje őt. Szerintem a külseje is király, én szeretem a nagy füleit, különlegessé teszik őt, a mosolya pedig egyedülálló :3
      Tökéletes előszülinapi ajándék, köszönöm;;
      És köszönöm, hogy írtál, ámen!

      Törlés
  7. O.My.Fucking.Gosh. Megpróbálom összeszedni a gondolataimat, várj xd szóval...
    1. ÚRISTEN HOGY LEHETNEK ILYEN ARANYOSAK BASSZUS*O* Bacon Mostmár tuti biztosan Szejelmesz Channie-be, és hát..meg tudom érteni..xd (az a fekete ing jézusom:$) és nagyon remélem, hogy Chanyeolnak is hasonlóak az érzései:33 Mert hát azért eléggé féltékenyke volt Jonginnal kapcsolatban Háháá:3
    2. KI AZ A SEHUN?! ÉS MIÉRT ILYEN FONTOS?? *nyugizsanett* naaaaagyon remélem, hogy nem jelent semmit Backie-nek, főleg nem ÚGY!! Mert ha igen akkor...Y.Y *nyugi*
    3. Most, hogy Kiderült, hogy mi is történt BaekYeol között egy kicsit megnyugodtam:) elvégre, Baekhyun már megbocsátott, Chanyeol pedig Backie bocsánatáért esedezik, és..nem is volt akkora nagy dolog..mondjuk így visszagondolva nem az, de elég nehéz lehetett Baekhyunnakㅠ.ㅠ
    4. Suho drágám...T.T kérlek...könyörgöm...VALAHOGY OLDD MEG!! Ne szakítsatok Jongdae-veeeelY.Y esküszöm sírni fogok >o< olyan édesek együtt, EZ NEM FAIR!!('o') *vennemkénenyugtatót*
    5. Hihetetlenül aranyos rész lett, még a szomorú jelenetek ellenére is:) Nagyon büszke lehetsz magadra, amiért ilyen magas színvonalú ficit írsz, és még közben tanulsz is (ofc xd). És hát sok szerencsét a szóbelihez, de biztos ügyi leszel:)) Azért sajnálom, hogy ilyen későn lesz rész, de neked is van életed, nem töltheted minden idődet ezzel, szóval nem is nyaggatlak^3^

    Ui.: Én is imádom Sam Tsuit, már nagyon régóta követem YouTube-on, mert imádom a hangját (és mást is *pervertface* :33). Szóval VÉGRE VALAKI, AKI ISMERI TSUI-T!!*O* úgy rülök:3
    Szóval Mégegyszer sok sikert és így tovább!:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Na jó, én azt hiszem most fogok szívbajt kapni, mert már megírtam neked a választ, erre a hülye google plus gondol egyet, és leáll minden. Na de, bepötyögöm neked még egyszer a válaszom, mert telefonról vagyok, a gépem bedöglött (persze, hogy az is ilyenkor megy tönkre...)
      1. UGYE HOGY MILYEN ARANYOSAK?;; úgy örülök nekik, mostanában egyre több momentjük van, ami nagyon jó a Baekyeol shipper lelkemnek. De neeeem, Baek nem szerelmes Chanyeolba, csak nagyon vonzódik hozzá. EGYELŐRE. Chanyeol meg... Nem mondom el:D
      2. OH CSODÁLATOS SEHUN EGY TÖKÉLETESSÉG. Nem lehet rá mit mondani, imádom. Ne félj, nem fog annyira bekavarni, csak Baekhyun érzéseit fogja felkavarni.
      3. Azért ha belegondolsz, akkor nagyon nagy dolog ez. Elvégre egy olyan fiúnak, aki ilyen társadalmi rétegben van, ami kiemelkedik a többi közül, nem könnyű ezt a másságot magába fojtani.
      4. MEGOLDJA, NE FÉLJ;; nem teljesen, de 50%-ban megoldja.
      5. Úristen, köszönöm szépen. Nem gondoltam volna, hogy valaha ilyen nagy kaliberű szavakat fogok kapni, de ezt is elértem, és olyan boldoggá teszel meg a többiek is minden alkalommal, hogy az hihetetlen. ;;

      U.I.: NA VÉGRE VALAKI ISMERI EZT A TEHETSÉGES FIÚT HÁT EL SEM HISZEM. Mindenkinek ismernie kellene ezt a csodafiút, hihetetlen mindem videója, én mindig ámulattal bámulom.
      Köszönöm, hogy írtál *_*

      Törlés
  8. Szia.
    Nos, ma kezdtem el a blogod és imadom, nem bírtam abbahagyni w.w Annyira tetszik, ahogy írsz, jól fogalmazol és annyira átadod az érzéseket, teljesen bele tudom élni magam. :)
    Visszatérve a +17,5-es fejezetre...amikor az a gyökér Jongdae (félreértés ne essék, imádom azt azt angyalhangú tevét.xD) megzavarta Baekhyun *khm* édes álmát szabályosan felkiáltottam egy hangos "What the fuck?!"-ot.:D
    Csak hogy tisztázzam, nálam BaekYeol and KiBaek forever, ezért annyira örültem, amikor láttam, hogy mind kettő megtalálható a sztoriban.*-* Mondjuk HunHan, XiuHan, TaoRis, SuChen is erős fangörcs állapotba tud hozni.^_^
    JUNMYEON NE OKOZZA CSALÓDÁST NEKEM, PERFECT GYÖKÉR JONGDAE-HEZ EGY NŐ SEM ÉR FEL! (Sorry a csupa nagybetűért, ez nagyon kikívánkozott.xD)
    Mi a frász karikát szeretnél te Fucking Sexual Sehuntól? (Aki nem mellesleg a szerelmem. w.w) Remélem nem szándékozol búcsúcsókolózni vele, most hogy már tudjuk, hogy az első "zuhanyzásnál" rá gondoltál!:D
    Amúgy, amikor Yoda mondta,.hogy térdelj nekem is beindult a fantáziám, bár ahogy olvastam, nem voltam velés egyedül.:D
    Én sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz a naaagy titok, mondjuk először azt hittem, hogy Baekhyunnak Chanyeol volt az első szerelme, csak ő nagyon megbántotta és azért költözött el...hát nem jött be, sebaj.xd
    CHANYEOL TERMÉSZETES BACON-NÉL ALSZOL, MERT AZ Ő SZAVA SZENT ÉS SÉRTHETETLEN! :3
    Egy szó, mint száz, nagyon imádom a blogod, eddig ez a legjobb EXO foci amit olvastam és nem tudok betelni vele.^-^
    Utólag is nagyon boldog szülinapot és egy kalappal a vizsgához, biztos sikerülni fog, FIGHTING! w.w

    Ui: Ezentúl rendszeres olvasóként és komizóként számíthatsz rám.:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia;;

      Tyű, hát hirtelen azt sem tudom, hogy mit válaszoljak, csak a hálálkodásra vagyok képes ilyenkor, de megpróbálom összeszedni a kavargó gondolataimat. Szóval, hűha, akkor ezek szerint egy nap alatt olvastad el? Titkon reméltem, hogy valakinél elérem ezt a hatást, hogy elvetemülten rávegye magát, hogy egy nap alatt olvassa el az eddigi fejezeteket.
      Nekem az érzések átadása mindig is fontos tényező volt, úgyhogy most nagyon örülök, hogy ezt mondod *_* Tényleg sokat jelent, mert ezt próbálom minden egyes fejezetben közvetíteni, és boldog vagyok, ha kapok erről visszajelzéseket.

      Igeen, Jongdae egy gyökér, de egy imádnivaló gyökér, ugye?:D Rá mindig haragudnak körülbelül tíz másodpercig, aztán ez az érzés semmis lesz, szerencsére.
      NA NE, VÉGRE TALÁLTAM EGY EMBERT, AKI RAJONG KAIBAEKÉRT. Ez nekem szívügyem, hogy megismertessem az emberekkel ezt a párost, mert sajnos elég népszerűtlen. Juj, Xiuhan is?:D Hát nekem ők semlegesek, ahogyan most már a Hunhan is. Pedig régen rajongtam értük, ma már nem annyira dobogtatják meg a szívemet. Inkább Layhun, Sesoo, Sebaek, Suchen, Taohun.
      Semmi gond, szeretem a nagybetűket, hahahaha:D
      Hát az Oh Sehun része spoiler lenne ha válaszolnék, ezért inkább nem mondok semmit.
      ÍGY VAN, BAEKHYUN SZAVA SZENT ÉS SÉRTHETETLEN. Na, ezt a mondatot már rég használtam a történetben, most majd ideje lesz már.
      Úristen, ne túlozz azért, de köszönöm szépen T_T Örülök, hogy így gondolod.
      Még egyszer köszönöm, és köszönöm ♥

      Törlés