Statistics

Followers ♡

Picture of the month

Picture of the month

My world

My world

Popular

Blog Archive

Szívritmus csapda (BaekYeol, KaiBaek) - hatodik fejezet

||
Ajánlott zene: BTS - Coffee 


Elcseszett szívritmus csapda 


Lélegzetvisszafojtva bámultam rájuk, de nem zavartatták magukat, mintha kizárták volna a külvilágot, mindent elsöprően elmerültek egymás sokat sejtető tekintetében. Képtelenség volt ez a pillanat, és kettős érzelmek kavalkádja bontakozott ki a lelkemben. Az nem lehet igaz, hogy ennyire félreismertem volna a legjobb barátomat. Azt az embert, aki még pár nappal ezelőtt leigázóan büszkélkedett vele, hogy hány nő kapott rá a Jongdae-horogra. Kinézetre sem látszik, hogy meleg lenne, nem olyan tipikus a viselkedése, amiből száz százalékosan lehetne következtetni. Bár igaz, hogy rólam is csak nagyon kevesen tudják első pillantásra, hogy a saját nememhez vonzódom. De ha ez a féltve őrzött titkom kiderülne, biztos vagyok benne, hogy a ribancok új főfogás után kutatnának a köret mellé - aki egészen mostanáig én voltam. 
- Khm - magamra tereltem a figyelmet, amitől hirtelen rebbentek szét, és a rémült tekintetük rám szegeződött. 
- Meg tudjuk magyarázni! - kezdte rögtön Jongdae, de bármit mondhatott, tudtam, hogy csípőböl fog hazudni. 
- Várj, kitalálom. Véletlenül megbotlottál és hyung kisegített a szájával - szarkasztikusan kezdtem el, keresztbe tett karokkal, mérlegelő tekintettel. 
- Baekhyun, tényleg nem az van, amit gondolsz!
- Akkor magyarázd el, hogy mi a szar van - a hangom tele volt indulatos éllel, lángra lobbant a belső haragom, amiért engem elítélt emiatt, pedig semmivel sem jobb nálam. Láttam, ahogy hevesen bólogatatott a fejével, és már el is indult, de én megállítottam. - Nem tőled. Hyung fogja elmondani. 
- Baekhyun, ezt higgadtan is meg tudjuk beszélni. Gyere, meghívlak egy kávéra - mondta nyugodtan, rajta nem látszott a kétségbeesés egy apró jele sem, higgadtan tolt az étterem felé, végül leültünk a hetes asztalhoz, a lehető legmesszebb minden gazdag vendégtől. 
- Szóval?
- Szóval... mi történt köztetek? - kezdtem el a kérdés-sorozatom legelső ékkövét. Frusztrált voltam amiatt, hogy én valószínűleg idegesebb voltam, mint ő. 
- Igazság szerint semmi... - először az asztal fehérarany terítőjét fixírozta, majd mélyen a szemembe nézett. - Semmi, amit ne élveztünk volna. 
- Dugtatok? - először elszégyelltem magam az erkölcstelen kérdés miatt, de aztán rájöttem, hogy most nem főnök és alkalmazott között zajlott a beszélgetés, hanem két ember között, akik egyenrangúak voltak. Mosolyogva kortyolt a latte macchiatójából, az én testemben pedig forró kávéként áramlott végig a feszültség, a legkisebb sejtjeimig bejutva. 
- Akármennyire is vagyunk barátok, nem hiszem, hogy rád tartozna a szexuális életem. Viszont te vagy Jongdae legjobb barátja, ezért elmondom. Nem, nem feküdtünk le. 
- Mióta vagytok együtt? 
- Erős túlzás ezt kijelenteni. A bulin csókoltam meg először, ez volt a második alkalom - szemrebbenés nélkül válaszolta, mintha egyáltalán nem érdekelné Jongdae. Legjobb barátként ezt nem emgedhettem. 
- Szóval nem is érdekel? - kérdeztem szemrehányóan, enyhe fintorral az arcomon. 
- Ha nem érdekelne, akkor nem csókoltam volna meg. Most te mesélj. Mi van közted és Jongin között? 
Egy pillanatra megállt az összefüggéstelenül kalapáló ütő a szívemben, és úgy éreztem, mintha láthatatlan csapdába kerültem volna, amiből nem volt menekvés, mert túl jól ismertem Junmyeont. 
- Mi lenne köztünk? Barátok vagyunk - próbáltam röhejesen közömbös maradni, de az ajkaim remegése elárult előtte. 
- Ugyan, kérlek - mosolyogva hajolt előre, a tekintetével azt közölte, hogy neki nem lehet hazudni. - Láttam egy-két dolgot. Ahogy tudok is dolgokat. Ne felejtsd el, ez még mindig az én éttermem. 
- Pontosan mit láttál? - kérdeztem puhatolózva, miközben remegő lelkem összetört darabkáit szedtem össze, hogy fel tudjam tenni a kérdést. 
- A lényeg, hogy neked kibaszottul tetszik Jongin. Valld csak be. 
- Jó, rendben van, és ha tetszik? Olyan nagy bűn ez? 
- Egyáltalán nem az. Örülök nektek, mindketten annyira magányosak voltatok. De vigyázz, nem feltétlenül az első megérzés a legjobb - egy sejtelmes mosollyal az arcán felállt az asztaltól, és magamra hagyott a gondolataim félelmetes zugaival. 
Amint elment a főnök, Jongdae azon nyomban elfoglalta a helyét, de ő idegesnek látszott, kétségbeesett tekintettel bámult rám. 
- Mi a szar van, Jongdae? 
- Én... Nézd, tudom, hogy egy aljas voltam, de a bulin elfogott engem a féltékenység. Te is voltál már vele úgy, hogy nem szabad, hogy nem jó ez az érzés, de nem tudsz ellene mit tenni? Utálom, hogy ezt érzem, de kibaszottul nem tudok Junmyeonnak ellenállni. És amikor ott voltunk a bulin, és ott volt Sehun is, és
beszélgetett vele féltékeny lettem, és... 
- Állj! Sehun? - kérdeztem remegő hanggal és testtel, miközben abban reménykedtem, hogy csak félrehallottam ezt a számomra keserves nevet. 
- Igen, Sehun. Annyira furcsa volt, mintha direkt csinálta volna, egész végig mosolygott rá, és akkor mentem oda hozzád segítséget kérni - indulatosan mondta, a szeme szinte megcsillant a féltékenységtől. 
- Nem emlékszem a tegnap estére. Totál képszakadás. És mi történt utána? - eltereltem a témát, nem akartam Sehunról beszélni. 
- Utána... basszus, megcsókolt. És élveztem. Annyira élveztem, Baek. 
- Jongdae, többet érzel Junmyeon iránt? 
- Nem tudom. Kívánom őt, meg minden. Ne haragudj rám - megbánóan nézett rám, nekem pedig hirtelen olvadt fel a jégszivem. - Ne haragudj, hogy úgy reagáltam. De felejtsük el, és tartsunk egy pasis estét, vagy mit. 
Megmosolyogtatott, boldog voltam, hogy ezt mondta. Nem látszott már a tekintetében a burkolt undor, semmi olyan, amitől irtózott volna. Úgy éreztem, hogy visszakaptam a régi Jongdae-t, akinek elmeséltem minden féltve őrzött titkomat, akivel mindig őrületes nagy bajba keveredtünk, akivel önmagam tudtam lenni. Visszakaptam őt. 

Hazaérve nem vágytam semmi másra, csak hogy a puha ágyamban végre álomra hajthassam a fejem. Túl sok volt ennyi új információ a mai napra, illetve Sehun neve is borzongással töltött el. Nem akartam őt újra látni, és felszakítani a régi összevarrott sebeket, amelyek még nem gyógyultak be teljesen. A nappaliba érve érthetetlenül bámultam  Chanyeolra, aki ülőhelyzetben aludt el, a feje majdnem lelógott a kanapéról. Igazság szerint meglepődtem, hogy még itt találtam őt, de a fárasztó feladatok után talán következtethettem rá, hogy ezt a laza feladatot meg sem fogja érezni. Olyan nyugodtan aludt, olyan békésen, egy allatomos ránc sem ékesítette az arcát. Nem szerettem volna feldúlni az álmaiból, de én Byun Baekhyun voltam... Halk léptekkel osontam a kanapéhoz, egy szusszanásnyi időt hagytam magamnak, ameddig közelről is megnéztem az arca minden apró részletét. Nem mertem levegőt venni, nehogy emiatt keljen fel, ezért lélegzetvisszafojtva kerültem hozzá egyre közelebb az arcommal. Ugyanolyan érzelmeket tükrözött az arcmimikája, mint pár perccel ezelőtt, ezért elmorfondíroztam rajta, hogy melyik lenne a legkegyetlenebb opció a felébresztéséhez, miközben pár perc céltalan elidőzés után megállapítottam, hogy Chanyeol kibaszottul helyes volt. 
- CHANYEOL - torkom szakadtából kiabáltam, direkt közel a füléhez, hogy még intenzívebb legyen a hatás, amit el szerettem volna érni. 
Hatásos volt. A szemei hirtelen pattantak ki, és ijedtében legurult a kanapéról, sínylődve ért a kemény földre. 
- Baszd meg! 
- Látnod kellene magad. Nagyon vicces fejet vágsz - heves hahotázások közben töröltem le a szemem sarkából a kibuggyanó könnyeimet, miközben Chanyeol haragos tekintettel, értetlenül meredt rám. 
- Ez most mire volt jó? - kérdezte idegesen, én pedig próbáltam értelmes választ kreálni a gondolataim rengetegjéből.
- Azért, mert fáradt vagyok, és idegesítesz. 
- Dehát te mondtad, hogy maradjak! Jó, rendben. Megyek már - látszott rajta, hogy nem akart vitatkozni, ezért a kijárat felé indult kifejezéstelen arccal.
Legszívesebben visszahúztam volna a lakásba, hogy aludjon velem, vagy legalább csak maradjon mellettem, amíg el nem alszom. De az átkozott büszkeségem acélt fűzött bűnös akaratába, és már csak meredten bámultam Chanyeol hátát az este félhomályában, ahogy egyre távolabb került a bejárati ajtótól. Fogalmam sem volt róla, mit éreztem ebben a percben, de a szívem csapdába került, és fájdalmasan sajgott, ahogy Chanyeol egyre messzebb került. Vágytam valaki közelségére, hogy valaki hosszan magához öleljen, és hogy legyen végre valami érzelemdús élményben részem. 

*

Másnap az étteremben még mindig furcsa volt a légkör, nem volt semmi sem olyan monoton, mint tegnap, viszont velősen megváltozott a hely értékrendje. Junmyeon javulótendenciát mutatott -amióta annyira elfoglalt a sok búvóhely keresésével, hogy találjon egy helyet, ahol nyugodtan megcsókolhatja Jongdae-t -, legalábbis nem figyelt olyan fegyelmezetten és fókuszálva az alkalmazottakra. Jongdae és én még nem beszéltünk a mai nap folyamán, mert ő is elfoglalt volt - nézőpont kérdése, hogy éppen a pincérkedéssel, vagy a főnök szájával. Azért néha-néha egymásra néztünk, olyankor a mogyoróbarna szemei melegséget sugároztak, baráti szeretetet. Örültem, hogy a barátságunk már nem az óceán feneketlen mélységébe hanyatlott, hanem ismét felszínre tört, a legősibb erővel, amit az ember elképzelhet. De egy valami aggasztott, emiatt pedig Junmyeon keresésére indultam, mert csak ő tudott választ adni ennek az elcseszett szívritmus csapdának
Viszonylag sokan voltak kora reggel, a főnök pedig azt javasolta, hogy bonyolítsuk le ezt a beszélgetést az öltözőben, hogy ne tudjon megzavarni egy-egy harsány kacagás, vagy a mi beszélgetésünkre kiéleződő fülek. 
- Hyung... milyen ember Chanyeol? - először határozottan  kezdtem el, majd fokozatosan vált a hangom egyre halkabbá és bizonytalanabbá, amint átgondoltam a kérdést. 
- Emiatt zavartál meg engem és Jongdae-t? - cinikusan kérdezte, majd folytatta, amint látta a megbánó tekintetemet. - Chanyeol olyan ember, akivel bármikor szívesen elengedném a lányom randizni, azonban szemmel tartanám. Őrületesen nagy szíve van, és maximalista, amióta az apádnak dolgozik. Számára minden feladat egy újabb megpróbáltatás, amit szeretne jól teljesíteni, emiatt keményen dolgozik. Viszont az éremnek is két oldala van. 
- Tehát én csak egy feladat lennék neki? És miért vagy ennyire kétértelmű?! 
- Te egy olyan ember vagy, aki kihívást jelent számára. A kétértelműség pedig maga Chanyeol. Egyébként miért engem kérdezel? Mostanában többet vagy vele, mint én - válaszolt diplomatikusan, a gyomromban pedig életveszélyes lavina keletkezett. Zavarba jöttem Junmyeon kérdésétől, amelyre magam is kerestem a választ. 
- Mert... Ti régen jó barátok voltatok, mi meg utáltuk egymást. 
- Ugyan már, Baekhyun... Chanyeol sohasem utált téged. Mindössze a főnöke utasításait követte, ezért volt minden. Semmi sem úgy történt, ahogy te gondolod. 
- Van egy olyan érzésem, hogy te tudsz valamit, amit én nem - bevetettem nála a vesékig hatoló pillantásom, mire ő csak mindentudóan elmosolyodott. 
- Sok dolgot tudok, amit te nem. És ha most megbocsátasz, vár rám Jongdae. Ne zavard az elkövetkezendő fél órában, ez egy szent és sérthetetlen parancs! - felállt, majd lassan és kimérten kisétált az öltözőből, én pedig úgy éreztem, hogy a szívem menten kiszakad a helyéről a sok kifürkészhetetlen információ miatt. 
Érdekelt Junmyeon véleménye, hogy mit gondol Chanyeolról, de tisztában voltam vele, hogy ezt nekem kell kiderítenem. Lehet, hogy félreismertem őt... 

Ó, főnök, drága főnök, hogy rohadna meg! Nem értettem, hogy miért kellett pincérkedéssel töltenem a munkám felét, amikor több kárt okoztam, mint hasznot. Mindenesetre délelőtt nem okoztam annyi bajt, egyáltalán nem törtem el egyetlen tányért sem, és egyszer sem botlottam meg. Remekül haladtam, hogy majd a következő életemben esetleg profi pincér lehessek. A hetes asztalhoz vittem ki a kért rendelést, majd amikor leraktam az asztalra a porcelántányért valaki végigsimított a derekamon, mire a meleg borzongás hullámokban tört rám. Lopva oldalra fordítottam a fejem, és megpillantottam Jongint, aki azt közvetítette a tekintetével, hogy kövessem őt. Az öltöző felé vette rohamléptekben az irányt, majd a sokat sejtető tekintetével bámult rám csibészes mosollyal, mielőtt bezárta volna az ajtót. Még a lélegzetem is elakadt egy másodpercre, ahogy végignéztem rajta. Beharapott ajkakkal követtem őt, minden porcikám sóvárogva epekedett utána, hogy végre megint érezhessem teste melegét. Amint bezártam az ajtót megbéklyózott a karjaival, és szédítően mély ölelésbe vont, amitől tökéletesnek éreztem ezt a pillanatot. Még jobban magamhoz húztam, miközben körbefontam dereka körül a kezeimet, és a mellkasára hajtottam a fejem. 
- Hallod ezt? Ilyen tempóban ver a szívem, amennyiszer csak meglátlak - dünnyögte mély hangon, én pedig még jobban hozzásimultam, miközben halványan elmosolyodtam.Biztosra vettem, hogy az én rohamtempóban kalapáló szívverésemet is hallotta, mert úgy éreztem, hogy menten kiugrik a helyéről. - Ráérsz ma este? 
- Mit terveztél? - derekáról a mellkasára vezettem a kezem, ő pedig odaadóan, megbabonázva bámult. 
- Mennyire ósdi az a szöveg, hogy meglepetés?
- Nagyon ósdi, körülbelül Joseon-kori - mondtam mosolyogva, mire ő is mosolyra húzta telt ajkait, és egyetértően bólogatott. 
- Akkor csak annyit mondok, hogy remélem nem fogod nagyon utálni. 


Azt mondják, hogy amikor vársz valamire, akkor lassabb az idő feltartóztathatatlan folyása. Monoton ritmusát gyakran hasonlítják a kerék körforgásához. Hát ez baromira nem igaz. Olyan gyorsan telt az idő, hogy észre sem vettem, hogy Jongin kirángat a küszöbön, és az étteremmel szembeni irányba húz. Az utcán elengedte a kezem, amit megértettem, mert a világ tele van szidalmazó emberekkel. Szeretek mindenkit felébreszteni a mélyen lappangó álmából, valamint szeretem az embereket irtózatosan kikérdezni. Szerintem Jongin is tisztában volt vele, hogy ezt most nem ússza meg. 
- Szóval, mióta vagy... tudod - a legjobbkor hagyott el a beszédkészségem, remek. 
- Igazából nem vagyok meleg. Csak hozzád vonzódom. Nagyon - a tekintetembe fúrta a tökéletes barna szemeit, amit a félhold ezüstös ragyogása még jobban kiemelt. 
- Ó. 
- Egyszer tartottam egy különleges napot, ahol megnéztem minden férfit. Mindenfélét láttam; szőkét, barnát, soványabbat, alacsonyabbat... De egyik sem vonzotta a tekintetem. Nem tudtam azt mondani egyikre sem, hogy megfogott volna a külsejével. Baekhyun, annyira féltem először. Nem mondtam el a szüleimnek, mert nem értenének meg. Viszont azt már elfogadtam, hogy kedvellek. 
A szívveresém hurrikánszerűen ostromolt, és a tenyerem is leizzadt. Nem számítottam erre. 
- Én is kedvellek - őszintén mondtam, ő pedig megfogta a kezem, amint beértünk egy kevésbé nyüzsgő helyre.
Egy hatalmas ház felé húzott, de én megtorpantam. Tényleg, bazi nagy volt. Honnan volt neki erre pénze? 
- Akkor költöztem el, amikor beismertem saját magamnak, hogy tetszel. A szüleim ragaszkodtak ehhez a házhoz. Megadták a módját az elköltözésemnek. 
- De mit csinálsz itt egyedül? Ebben a házban egy hadsereg is elférne - mondtam enyhe túlzással, mire ő alig látszó görbére húzta ajkait. 
- Itt lakik a nővérem is. Neki elmondtam. De nem a házunk körbemutatását terveztem első randinak - amint kimondta feszülten bámult rám. - Persze, csak ha szeretnéd, hogy több is legyen. - válaszképp csak bólogattam, Jongin pedig megkönnyebbülten sóhajtott. - A nővérem most nincs itthon - kézen ragadva húzott a kerítéshez, majd az utcára beérve pár percre magamra hagyott. 
Az udvar katonás rendben volt, minden egyes szegletben meg lehetett találni a zöld színt. Látszott a gondozott kerten, a valószínűleg méregdrága pázsiton, a törékeny virágokon, amiket több tucat lámpa világított meg, hogy gazdag környezetben nevelkedtek. Már-már olyan gazdagban, amit az én apám teremtett nekem. A távolból kutyaugatást hallottam, majd megpillantottam Jongint két pórázzal a kezében rohanni a kiskutyák után. Az egyik kutya nagyon vehemensen ugrált körbe, én pedig vigyorogva hajoltam le hozzá, és simogatni kezdtem. 
- Hát te vagy a világ legaranyosabb kiskutyusa. 
- Felváltva szoktuk őket sétáltatni. Van egy kedvenc helyünk, ahova vinni szoktuk őket - Jongin átadta az egyik pórázt, miközben a másik kezemet megfogta. 
- Jongin... - mondtam halkan, miközben az egymásba fonódó kezeinket bámultam. 
- Ne aggódj, ott viszonylag kevesen vannak. Ráadásul sötét is van - biztatóan mosolygott, majd ő is a kezünkre pillantott. - Annyi ideje kedvellek, és hiába olyan, mintha ismernélek, valójában semmit sem tudok rólad. 
- Mert egy unalmas ember vagyok. 
- Azt nem hiszem. Mesélj a szüleidről - kérdezte, miközben a kutya szaladni kezdett, ezért elengedte a kezem, és utána loholt. 
- A szüleimmel... nem épp a legjobb a kapcsolatom - mondtam halkan, lesütött szemekkel amikor utolértem. 
- Szeretnél róla beszélni? - kérdezte puhatolózva, de én megcsóváltam a fejem. - Rendben. Akkor gyere - az engedélyemre várva nyújtotta felém a kezét, én pedig mosolyogva fűztem össze ujjainkat. 
A szemérmetlenül gyorsan vánszorgó idő nem kegyelmezett nekünk; Jonginnal minden olyan könnyed volt, minden kifogástalan, és minden rohamosan zajlott. Azt mondják, hogy az emberek lelkében hegycsúcsok vannak. Olyan magaslatok, amik meghatározzák az életünket. És én ezt a különleges részt, amit Jongin foglalt el a szívemben irtó magasnak éreztem. Mégis hiányzott valami...

18 megjegyzés

  1. Sajna én nem vagyok az a nagy kommizó. Ennek ellenére gyakra frissítek a bligra, higy van-e új bejegyzés! Imádom a sztorit és a többi irományod is! Gyorsan folytasd! 😃

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen!:3 Ez igazán jólesik, és örülök, hogy így gondolod. Egyébként ez a történet hozzám is közel áll, hiába szerettem jobban az angst műfajt.
      Megpróbálom minél hamarabb hozni!:)

      Törlés
  2. Szia Vivien!

    Tudom, tudom. Csopiban azt írtam, hogy majd holnap írok ide, de NEM BÌRTAM NYUGTON ELALUDNI! :-P

    Chan volt, de csak egy cseppet, viszont halálos kacagás tört rám annál a résznél...hehehe

    SUCHEN FEVERBEN ÉGEK. <3 Voldemyeon màr nem is annyira az. Annyira jó volt az a pillanat, ahogy szétrebbentek. ^^ Èdesek ezek ketten. :-)
    Suho egy vérbeli főnök-vezető stílusàban rendezte le a beszélgetést Baekhyunnal. Jongdae meg először tagadni akart, aztán kétségbe esett. Jaj, de nagyon SuChen shipper lettem én! Ennyi...a mellékszálak jelenleg kapósabbak, mint a Baekyeol. ^·^
    Ha már mellék... KAIBAEK FOREVER. Itt nem lesz hosszú életű, úgy érzem (főleg, ha Baek utolsó mondatára gondolok), de attól még KAIBAEK FOREVER (még1x).
    Jongint meg fogom zabálni, ha nem áll le a cukiságba burkolt isteniségével. :-D Megnézte a férfiakat, de rájött, hogy csak Baekhez vonzódik...apsmwliykrducbso *nem volt neki elég megrázó a londoni Kai pathcode vagymi, de ez is...- halott vagyok*
    Sehun...tènyleg, olyan hirtelen nyögte be Chen a nevét, olyan természetességgel, mintha legalábbis nekünk, egyszerű halandóknak vágnunk kéne, hogy ki a túró ő; szóval véletlen kifakadtam a fb-on már említett módon. :-P Van egy megérzésem: valaha létezett a SeBaek couple, ami szúrta Baek apjának a szemét, ezért rájuk küldte Yodát, hogy semmisítse meg a kapcsolatot, ő meg megtette, mert ő már csak ilyen parancsteljesítő emberke. Na, van benne legalább egy részlet, ami stimmel? Legyen *.* *könyörgöm*
    Azt hiszem itt alszom el írás közben, szóval befejezem mielőtt beájulnék. ^^
    Köszönöm, hogy olvashattam, de most már megyek alcsizni. Pusz <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:3

      Ennek igazán örülök, hogy meggondoltad magad.

      És annak is, hogy sikerült veletek megszerettetnem Suchent*_* Nem valami népszerűek a párosok között, de én imádom őket együtt, és örömmel látom, hogy nem borzasztott el titeket a tudat, hogy ebben Suchen is lesz. UGYE? Bár... én már alig várom, hogy végre írhassam a Baekyeol momenteket is, bár azok még odébb vannak, de remélem, hogy ti is legalább annyira várjátok, mint én.

      SZÍVEMBŐL SZÓLTÁL. KAIBAEK FOREVER AND EVER♥ De... sokszor említettem már, hogy nekem Baekyeol és Kaibaek első helyen vannak, és valamikor az egyik elnyomja a másikat. Most így vagyok Baekyeollal, lázban égek tőlük xd

      Haahahaha. Sehun felbukkanása majd egy picit megkavarja Baekhyun érzéseit, de semmi komoly szerepet nem szánok neki egyébként. Csak szerettem volna, hogy benne legyen, ezért így oldottam meg.
      El kell, hogy szomorítsalak, mert egyik részlet sem stimmel:D Egyedül az, hogy Chanyeol parancsteljesítő ember. De azt nem mondanám, hogy létezett a Sebaek. Majd kiderül a következő vagy azutáni részből.
      Köszönöm szépen, hogy írtál!:3 Nagyon sokat jelent nekem, hogy megtetted ezt a fáradságot értem, és még így is írtál! Köszönöm ♥

      Törlés
  3. Szia!
    Hát nem is tudom, hol kezdjem... Az eleje volt az, ami a legjobban tetszett, nem pont a Suchen miatt, hanem Baekhyun aranyos viselkedése, és a kis kérdez-felelek, amiből teljesen áradt, hogy mennyire jó barátnak is tartja Jongdae-t és ez melengette a szívemet. :) Junmyeon, ó drága, édes Junmyeon! Ő is a sírba visz engem! Ahogy így magam elé képzeltem, tipikus Junmyeonos mosollyal az arcán, a kissé gonoszkodó, de mégis szerethető főnök stílusával... Iwenvsodjvpwa ez az ember egy isten! Komolyan! Jongdaevel meg még édesebb, sok-sok Suchen jelenetet még:3
    A másik nagy örömöm az Sehun volt. :D Igaz, hogy csak említésképpen szerepelt benne még - mert remélem ezután személyesen is üdvözölhetjük a mucit:3 -, de mivel ő az UBm, ezért nagyon örültem neki:3 Valamiért köcsög karaktert képzelek el neki így első olvasásra, köcsög, alattomos, ravasz, de piszok szexi, lehengerlő mosolyú karaktert. Az áll neki a legjobban, akkor olyan kis gkjdsowe *o* Na jó, nem nyáladzok rá tovább, majd ha ténylegesen benne lesz :'D
    Kicsit sajnáltam, hogy Chanyeolnak nem volt akkora szerepe a részben, de kis gonosz Baek akkor is elbánt szegényemmel, de hát mint említettem már korábban is, olyan édes közben, hogy lehet Baekhyunra egyáltalán emiatt haragudni?! :'D
    A Kaibak is nagyon édesre sikerült, komolyan, ezek ketten észbontó páros, de... nekem valahogy mégsem az igazi. Nagyon Chanyeolnak szurkolok, és tényleg, már előre fáj a szívem Jonginért, ha Channie lesz a befutó. És hiába kis mucik Jonginnal, nálam ha Baekhyunról van szó, akkor Chanyeol a befutó - legalábbis most ennél a történetnél biztosan:3 És az, hogy Jongin elmondása szerint csak Baekhyunhoz vonzódik *---* Hát ez de édes, nyuu:3 Remélem tényleg így van, és nem csak gaz csábító módjára akarja ezt elhihetni Baek drágával :D
    Várom a következő fejezetet! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:3
      Örülök, hogy az eleje tetszett, mert nekem is az a kedvenc jelenetem, csak nekem Junmyeon miatt. Pedig nem olyanra sikerült, amilyenre szerettem volna, de imádtam írni a közte és Baekhyun között lezajló párbeszédet, vagy kérdezz-feleleket. Azt hiszem, ilyesmit még fogok írni a közeljövőben. Junmyeon egy szexigyökérállat, tudom ám. Sok mindenkinek felkavarja az érzelmeit, köztük az enyémet is, de nem szeretnék fangörcsben kitörni XD Sok Suchen jelenet lesz még, ha az olvasók is úgy akarják^^ Bár eddig csak jó visszajelzéseket kaptam velük illetően, remélem ez a közeljövőben is így lesz, vagy amikor megírom a fejezetet, mert fogalmam sincs, hogy az mikor lesz.
      Hát persze, hogy benne lesz Sehun is - és itt nem tudom, szerintem borzasztóan megosztó személyiség lesz. Bizony, köcsög lesz, de azért szerethető és piszok szexi:D Één az aranyos, gondoskodó, kis maknae karaktert szeretem a legjobban, ahol egy kis tünemény. Nem tudom, nekem ő a szememben örökre megmarad így, még ha most a külseje észveszejtő is. De persze a köcsög-piszok szexi- ravasz-alattomos karakter is kiráály, főleg ha róla van szó:D
      Egyébként azt hittem, hogy mostanra már sokkal többet fog szerepelni Chanyeol, de egyelőre ez nem akar összejönni. Erősen próbálkozom, csak a Kaibaek shipper szívem eddig nem engedteXD De Baekyeol, szükségem van rájuk, úgyhogy egyre többet és többet fog szerepelni Chanyeol:3
      Persze, hogy nem lehet rá haragudni:3 Még ha ilyen gyökér is, akkor sem lehet Baekhyunra haragudni.
      Na jó, most meghasad a szívem. Hát nem is tudom. Észbontó páros, valóban. Észbontó, hihetetlen, meg minden!xd De azt megsúgom, hogy én is Chanyeolnak szurkolok jobban (még nekem sem tiszta a vége).
      Köszönöm, hogy írtál!:3

      Törlés
  4. Szegény Chanyeol nem érdemelte meg ezt a felkeltést és azt, hogy szinte kirúgták a lakásból.

    Mit tudhat Suho és miért nem árulja el?

    Csak nem Sehun lenne a titokzatos pasi a zuhanyzós jelenetből? Viszont akkor Baek most miért így beszélt róla magában.

    SuChen párost imádom. Nagyon jó, hogy Suho nem akar szórakozni Chennel. Vajon mit értet az alatt, hogy nem mindig az első megérzések a jók? Talán ő már látja, hogy Beakhyun Kai-jal is boldog lenne, de mással még inkább.
    Ajj mindig úgy írsz, hogy a fejezetek után több kérdés is felmerül bennem.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nem érdemelte meg, de lesz ez még így se.

      Valamit tud, csak kérdés, hogy jóra gondol-e. Ezen még rágódom, hogy kiderüljön-e, mert eddig nem szerettem volna, hogy kiderüljön, de Junmyeon többet tud, mint gondolnátok.

      Jackpot! Sehun volt az, igen.

      Örülök neki, hogy elnyerte ez a páros a tetszésed. Ez sokat jelent nekem.
      Próbálom fenntartani az érdeklődést, ezért írom így a részek végét:D
      Köszönöm, hogy írtál.

      Törlés
  5. Istenem... megéltem ezt is. Mikor lesz már nyári szünet? Én az iskolát nem bírom qwq (Mianhe, hogy itt panaszkodom, csak meghaltam...)
    SUCHEN *---* Meg fogok miattad halni... Komolyan, kezdem unni ezt a mondatom >< Nincs olyan pillanat, amikor nem halnék meg miattad... Ejnye! (De nekem nehogy változtass ezen!)
    Bacon, hogy letámadta már őket xd Játszunk kérdez-feleleket Baekhyun módra! "- Dugtatok?" Köszönöm, Baek, nincs több kérdésem! Ez kész >< Ez betett xd
    Sehun? Sehun... Ízlelgetem még a nevét, ha nem baj. Hogy jön ő a képbe? Értem... ott izélt Junymeonnal, but wait a minute! Rossz előérzetem van vele kapcsolatban. Ha több szerepet is kap, akkor bajok lesznek, ha meg nem, akkor nyugodtan éleik az életüket... Nyugodtan, mi? Ezt még én sem gondoltam komolyan...
    Junymeon direkt ilyen titokzatos? Nem lehetne kicsit érthetőbben beszélni? Talán, hogy az én kicsi agyam is megértse? ÉS! MEGINT előkerült a szent és sérthetetlen szópáros >< Imádom!
    NO! Baekhyun, most haragszom >< Egy, így felébreszteni a kis Dumbot qwq Micsoda modor ez? Kettő, miért kellett elküldenie? Ez többszörös bűncselekmény! Le van tartóztatva! XD (Jó, leálltam.)
    Jongin :33 Jongin~~ Annyira jó kimondani a nevét, de a KaiBaeket még
    jobban :3 És ez kérem szépen az! *---* Mennyben vagyok? Hát persze, hogy ott! Egymásnak teremtették őket az én szemeben >< De te... te, igen te! Mindig ezt csinálod! qwq Kínzol engem! Mi az, hogy: "Mégis hiányzott valami..."? Ez mi? Tudom mi van itt, de akkor is qwq Egy ilyen csillogó, vagy milyen pillanatot elrontani..
    Most elmegyek és megásom a síromat. A sír felirata pedig : KaeBaek fangörcsben hunyt el. (Még visszatért a szellemem és kisérteni foglak >< Na jó, kedves ghost leszek xdd)
    Ámen~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én nem várom a nyáriszünetet XDDD Bár addigra már nem fogok élni, úgyhogy megúszom a matekot hahahaha. Nem állok még készen az érettségire, legalábbis a matekra nem.
      Én soha nem fogom megunni ezt a mondatot:D Sőt, kifejezetten imádom.
      Nem jutott jobb az eszembe, ezért ezt a megoldást választottam, és jól sült el, ezek szerint. Hát de most miért, minden nem normális embernek ez az első kérdése, ha két barátja összejön, igaz?:D Ugye igaz?
      Ízlelgesd csak nyugodtan Sehun nevét. Legyen is rossz előérzeted, elég megosztó karakter lesz, ezért még vívódom magamban, hogy egyáltalán feltűnjön-e. Igen, én nem ismerem a nyugodtságot, te meg már túl jól ismersz:D
      Igen, Junmyeon direkt ilyen titokzatos. Nem tud kicsit érthetőbben beszélni:D És még mennyiszer fog szerepelni ez a "szent és sérthetetlen". Úgy hozzám nőtt:3
      Ha a te történeted vesszük alapul, ahol Baek egy rendőr, itt meg azt akarod, hogy őt tartóztassák le... Az durva lenne XD Én egyébként imádok így kiszúrni Chanyeollal. Hiszen tudjátok, hogy a csipkelődést az első jele az érdeklődésnek!:D
      UGYE? Jongin egy tökéletesség, ahogy Kaibaek is az, és megszakadt a szívem az utolsó mondat miatt, de még én sem tudom, hogy mi lesz az utolsó részben. UGYE? Jajj, mindjárt sírva fakadok, olyan jó ezt olvasni*_*
      Igen, gyökér voltam, hogy elrontottam a pillanatot. Még ezerszer meg fog szakadni a szívem előreláthatólag.
      Hahahaha, majd küldök sok Kaibaek gifet, hogy még királyabb legyen a hatás!:D
      Köszönöm, hogy írtál!:3 Isten véled, találkozunk a Kaibaek paradicsomban.
      (EGYÉBKÉNT GONDOLKOZTAM AZON, HOGY MEGVÁLTOZTATOM AZ OLDAL CÍMET BAEKYEOL&KAIBAEK PARADISE-RA XD)

      Törlés
  6. Hogy jött a képbe Sehun? Vajon ő és Baekhyun régen együtt lehettek? Kíváncsi vagyok a következő részre. Mindig a lehető legizgalmasabban hagyod abba.
    De miért hiányzik Baekhyunnak valami? Rájött, hogy Chanyeolhoz jobban vonzódik?:P Azért a Kaibaek részek is nagyon tetszenek.
    Várom a következőt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Neeeeeem, nem voltak együtt régen:D Mindkenki erre gondol, ami lehet az én hibám, mert nagyon kétértelműen fogalmaztam, de nem volt köztük semmi a múltban.
      Hahahaha, majd kiderül, hogy miért hiányzik neki valami:D
      Köszönöm, hogy írtál^^

      Törlés
  7. Egyszerűen nem tudom szavakba önteni azt, amit olvasás közben éreztem. A bőség zavara lett úrrá rajtam, mert nem tudtam eldönteni, hogy vajon az írásod szépségében gyönyörködjek, vagy kövessem a jól lefuttatott eseményeket. Bevallom őszintén ez a főnök Jongdae páros engem is meglepett, de kellő sikert aratott Baekhyunék "barátságában". Örülök, hogy így alakult, bár én még mindig Chanyeolra várok, hogy Ő mikor kerül majd ÚGY a képbe.
    Az előzőhöz csak felszínesen írtam, ezért igyekszem ezt a részt bőségesen megajándékozni véleménnyel.
    Először is had jegyezzem meg ezt a sort: "De az átkozott büszkeségem acélt fűzött bűnös akaratába". Tudom, hogy már külön leírtam neked, de itt is muszáj megemlítenem. Istenem, imádom, ahogyan fogalmazol. Úgy játszol a szavakkal, hogy legszívesebben sírva fakadnék. Nem hiába vagy az én példaképem, és most hízhat a májad, mert szerintem nem én vagyok az egyetlen.
    Chanyeol és Baekhyun bár most csak egyszer érintkeztek a részben, mégis humoros oldalán érintett, hiszen az elképzelt jelent a fejemben széles mosolyt csalt az arcomra. De ismét ki szeretném emelni a lényeg, hogy én már Chanyeolt is nagyon várom.
    Érezhető amúgy a történetben, hogy rengeteg titokra még nem derült fény, amiket egyre izgatottabban várok már. Ki tudja mi sülhet ki belőle, bár ahogyan téged ismerlek még egy párszor padlóra fogsz küldeni nem csak a történet rejtelmeivel, illetve a titkok felfedéseivel, hanem azzal az elbaszott fogalmazással, amivel téged megáldott a Jó Isten. Nem tudok más hozzáfűzni, csak azt, hogy tarts ki folytasd és hidd el a vélemények jönni is fognak. Hol több hol kevesebb, de ez sose tartson vissza. Gondolja csak azokra, akik állandóan írnak neked :) Az ő erejük tartson fent, ha rossz a kedved... Na jó...ez olyan szerencsesütisre sikerült, mindegy XD Remélem a lényeget azért sikerült átadnom :) Várom a folytatást!
    U.i.: Sehol nem vagyok hozzád képest ><!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen T_T Mindjárt sírva fakadok. De nemcsak azért, mert ilyen szépet írtál és hiszel bennem, hanem azért is, mert egyáltalán nem gondolod magad jó írónak, pedig ha tudnád, hogy én mióta próbálok úgy írni, mint te... Annyira gyönyörűen fogalmazol, és egyszerűen hihetetlennek tartom, hogy nem vagy magaddal szemben bizakodó, és pesszimistán állsz hozzá a fogalmazási képességedhez.
      Chanyeolra én is várok, és fogalmam sincs, mikor fog már több szerepet kapni, mert ez a történet is random, és azt írom, amit a szívem diktál. De mivel most Baekyeol-lázban égek, ezért bizonyára a következő, vagy azutáni részben most már Chanyeol egyre többet és többet fog szerepelni.

      NA JÓ. Már én kiakadtam emiatt, de most még egyszer megteszem, mert úristen. Amikor belevágtam az írásba, korántsem gondoltam volna, hogy majd valakinek a példaképévé válok, vagy hogy ilyen barátaim lesznek, amilyen te is vagy. Remélem hogy tudod, hogy borzasztóan örülök, hogy megismerhettelek!:)
      Chanyeol hamarosaaaan felbukkan, remélhetőleg.
      Nincs is benne annyi titok, csak néhány. Egyébként minden titok el van rejtve a sorok között:D Mindennek van magyarázata, a kérdés az, hogy eléggé ésszerű-e. Mert néha nem vagyok normális, és lehetetlen dolgokat találok ki.

      Folytatom, és bár néha megingok a folytatást illetően... nem adom fel, mert vannak még jópáran akik olvasnak és szeretik az írásom (azt hiszem fogalmazhatok így x.x) Király ez a szerencsesütis hasonlat egyébként hahahah-
      Köszönöm, hogy írtál!:3
      U.I.: NEM IGAZ!

      Törlés
  8. Ez a rész annyiféle érzelmet váltott ki belőlem, de annyit! Nem hiszem el >.< Először is kezdjük azzal, amikor BaekHyun mondta, hogy Suho kisegítette a szájával JongDae-t xDDDDDDDDDD Nagyon nevettem, de ennek ellenére, egyszer engem is kisegíthetne így JoonMyun :$
    Aztán Suhot egyszerűen imádom. Kész. PONT. MEGHALOK ÉRTE NA. És aztán a válasza arra, hogy mi történt közte és Chen között!!!!!
    "- Igazság szerint semmi... - először az asztal fehérarany terítőjét fixírozta, majd mélyen a szemembe nézett. - Semmi, amit ne élveztünk volna." De aztán az imádatom kissé lecsillapodott, amikor BaekHyunt az én édesded JongIn oppám ellen irányította azzal a kis elszólással, hogy nem feltétlen az első megérzés a legjobb... MI AZ, HOGY NEM? RÁADÁSUL HA AZ JONGIN!!!!!! KIM HALÁLOSANSZEXI JONGIN!!!!!!!!!!! De aztán újra visszalopta magát a szívembe, azzal, hogy ennyire nyíltan megmondja BaekHyunnak, hogy most nem érdekli, mert sietJongDae-hez, ezért pedig nem zavarhatja XDDDDD Beszarás ez az ember :333 Oké elég volt Suhóbol >.<
    Örülök neki, hogy Chen és Baek újra felhőtlen kapcsolatban vannak.Kíváncsi vagyok a későbbiekben még JongDae hogyan fogja megélni az érzéseit a mi csodás főnökünk iránt :DDDD
    BaekHyunnie miért akarod te marasztalásra bírni Chanyeolt?! Oké tudom, erről fog szólni, de most hogy egyre közelebb van ez az egész... Annyira fájdalmas :( Ráadásul így, hogy itt van JongIn, meg még jobban fáj a szívemnek TT___TT Hogy tudod te ezt megírni? Nem rossz? xD
    JongIn meg ennyire gazdag?! :OOOOOOOOOOO Hát ezt nem hittem volna, te jó ég ._. Így már tényleg egy főnyeremény Baeknak LOL. Annyira édes volt, ahogy mesélt neki arról, hogy az elején nézegette a pasikat, hátha velük is lesz valami. De OFC, hogy nem lett, hiszen egyiksem BYUN BAEKHYUN :D
    "Azt mondják, hogy amikor vársz valamire, akkor lassabb az idő feltartóztathatatlan folyása. Monoton ritmusát gyakran hasonlítják a kerék körforgásához. Hát ez baromira nem igaz. " Ez a rész volt a másik amin őrülten jót nevettem :DDDDD Imádom ezt a ficit és ahogy írsz, szóval csak így toább! És Sajnálom, hogy csak most jutottam el idáig TT___TT
    Várom a következőt nagyon, nagyon, nagyon! fkmnsdkh

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Minden lány megérdemelné, hogy Junmyeon kisegítse őt egyszer a szájával, hahahhaa:D ÉS MOST KÉPZELD EZT EL JONGINNAL, igen. Egyébként örülök, hogy imádod Junmyeont, még akkor is, ha nem a történetben, hanem alapjáratonXD
      Azt a mondatot nagy szívfájdalommal írtam le, akárcsak az utolsó mondatot. De ennek így kellett lennie, muszáj, hogy valaki felnyissa Baekhyun szemét különböző elszólásokkal, és ez most Junmyeon lesz, mert ő a legokosabbXD Egyetértek, Jongin egy szexigyökérállat.
      Na, erre én is kíváncsi leszek. Igazság szerint nem is terveztem bele egy Suchen szálat, de most már nem bánom, hogy beleírtam, mert imádom azt a couplet. Meg azt sem akartam olyan hamar leírni, hogy Baekhyun bevallja, hogy meleg, de aztán nem tudtam tovább várni. Nem lesz ez olyan hosszú történet:D
      EGYÉBKÉNT NEM AKARTA! Csak jólesne neki valaki közelsége, és Chanyeol olyan, akihez jó lenne hozzábújni, de még semmi komoly. EGYÉBKÉNT EL SEM TUDOD KÉPZELNI, HOGY MENNYIRE ROSSZ. Az én Kaibaek shipper szívemnek, jézusmáriám. De aztán a másik oldalról meg nem elfelejtendő, hogy én elsősorban Baekyeol shipper vagyok!:D
      Írtam, amit az érzéseim diktáltak. De így jól fog kijönni a történet szempontjából, majd meglátod. Kapóra jött most ez, hogy Jongin ennyire gazdag. JONGIN SZERELMES BAEKHYUNBA, KÉSZXD
      Jajj, annyira aranyos vagy:3
      Köszönöm, hogy írtál, igyekszem most már a folytatással^^

      Törlés
  9. Szia!
    Egyszer (bevallom, igazából sokkal többször is) már elhatároztam, mindenképp írok ide, még ez alá a fejezet alá, aztán persze elúsztam a véleményezéssel, de ezen magam sem lepődöm meg.
    Hol is kezdjem... Mivel ez az első bejegyzés, ami alá kifejtem a gondolataimat, nem szándékozom oldalakat meg oldalakat kitevő sorokat fogalmazni neked az előző fejezetekről, sőt túl sokat erről sem igazán - pedig mennyit szoktam én feleslegesen fecsegni a billentyűzetnek! Most azonban, mivel itt még nem hagytam nyomomat, egy kicsit mást tervezek.
    A párosok... Te annyira vonzóvá teszed a Kaibaeket; bevallom, azt hiszem, ez a fanfiction szerettette meg őket velem, pedig én tulajdonképpen Baekyeol rajongó voltam - vagyok? talán leszek is még. A másik pedig a Suchen. Valahogy elütök az átlagtól, nem kedvelem igazán a Suchent, és ha valamilyen páros ennyire nem fog meg, általában bele sem kezdek semmi olyanba, amiben, ha nem is főként, de szerepelnek. Nálad azonban kivételt tettem, és lám csak - milyen jól tettem! Bár azt hiszem, erre eléggé rásegített az, olvastam előtte a Lavender Moon-t, és annyira magával ragadott, átfutottam rajta még vagy százszor. Szóval igen... A fiúkról azt hiszem, ennyi. Legalábbis a kapcsolatukról.
    A karakterek személyisége magával ragadó, azt hiszem, eddig Kait szeretem a legjobban - Baekhyunt pedig talán a legkevésbé. Egy kicsit furcsa, miután kijelentettem, ők a kedvenc párosom innen, de fene tudja, mi zajlik mostanában a keszekusza agytekervényeim közt verekedve.
    Chanyeolról nem árultál el valami sokat, viszont valami igazán csúnyát csinálhatott a múltban, ha Baekhyun ennyire megorrolt rá. De tetszik, amilyen: makacs, mégis engedelmes vele szemben. Nehéz eset, az egyből látszik rajta, érdekesnek ígérkezik. Junmyeon és Jongdae nekem szimpatikus, bár róluk nem volt olyan sok szó, mint a többiekről.
    Az írásod egyszerűen fantasztikus. A nyelvtanodban hibát nem igen véltem fellelni, habár lehetséges, csak én nem figyeltem eléggé - holott mindig ügyelek arra, ne csak a saját, de az általam kedvelt (vagyis olvasott) írók helyesírására erősen odafigyeljek. De gondolom te is tökéletességre törekedsz - láttam a kis útmutatód is a blogon. Minden a megfelelő szerkesztettséggel van megírva, a mondataid fantasztikusak, nemcsak mesélnek, tanítanak, olyan gondolatokat adnak át, amiket habár érzünk, megfogalmazni nem vagyunk rá képesek. Mikor olvaslak, más világba csöppenek, és ez az a szikra, ami beindítja a szerkezetet - máris megnyílnak a vaskapuk afelé, te váljál az egyik olyan íróvá, akit példaképként tüntethetek fel magamnak, hogyha elakadok.
    Mindent összevetve: imádom.
    Tudom, nem valami sok, de képtelen vagyok ma összekapni magam... Az utolsó dolog, amiről ebben a kicsinyke kis ablakban szeretnék beszélni az az oldal felépítése és megjelenése lenne. Már vagy ezerszer elgondolkoztam, hogy a csudába voltál képes ilyet alkotni... A kialakítás egyszerűen mesés, a fejléc valami varázslatos, a színeket pedig remekül eltaláltad! Nem csak olvasni, nézni is imádom a blogot.
    Ezzel búcsúzom hát, és ígérem, a továbbiakban nem maradok néma - amilyen gyorsan csak lehet, véleményezni foglak :)

    Khiska

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!:)
      Igazság szerint elsőre borzasztóan meghatottak a szavaid, el is olvastam rengetegszer egymás után, aztán már körülbelül a hetediknél nem számoltam. És nekem bármikor lehet írni, én észreveszem, és válaszolok is rá, ha egy kis idő múltán is, de nem szeretek véleményeket csak úgy figyelmen kívül hagyni - meg aztán a te véleményedet igazán nem lehet.
      Nekem bármit leírhatsz, és szívesen "meghallgatok" bármit, hiszen ezáltal egy kicsit megismerlek titeket, csak úgy, mint ahogy ti is megismertek engem a történet miatt, mivel mindegyik karakter egy kicsit én vagyok.
      A Kaibaek páros nem valami népszerű, de én egyszerűen imádom őket, és kifejezetten örülök neki, ha valakivel sikerül őket megkedveltetnem, még ha csak egy parányit is. Igen, én is Baekyeol shipper vagyok, ők vannak a szívemben a dobogós helyen, viszont Kaibaek erősen ennek a nyomában van. De egyébként ez változó nálam. Ez pedig igazán megható nekem, hogy ennek ellenére mégis elolvastad, mert valóban szokatlan párost alkot együtt Junmyeon és Jongdae. Jézusom, a Lavender moon az elsők között volt, amit megírtam. Nem is tartom annyira jónak, de borzasztóan örülök, hogy így gondolod!:) Pedig az csak egy apró szösszenet, semmitmondó, rövid, ráadásul nem is valami nagy alkotás. De nekem mégis sokat jelent, mert az első Kaibaek történetem volt.
      Ezzel most megleptél, mert Jongin sokaknak szokatlan ebben a történetben, mert mindenki megszokta őt "menőgyereknek", aki átgázol mindenkin. És azzal is megleptél, hogy Baekhyun karaktere tetszik a legkevésbé. Persze, ezek pozitívak számomra, mert így tudom, hogy kire kell fektetnem több hangsúlyt, illetve kire nem. És hogy min kell változtatnom. Talán róluk nem is lesz annyira sok jellemi vonás, mint a többiekről. Nekem Jongdae karaktere a személyes kedvencem, ezért őt még biztosan kibontakoztatom valamilyen formában, talán Junmyeont is.
      Köszönöm szépen!:) Sokat jelent nekem, hogy egy ilyen kiváló író elismer engem, amilyen te is vagy. Nem szeretem a helyesírástól hemzsegő fictionöket, ezért erre nagyon ügyelek, hogy az enyémben ne legyenek elírások, de persze biztos akadnak benne, amiket nem veszek észre. Szerintem mindenki a tökéletességre törekszik, én csak próbálom azt megközelíteni. Még sokat kell javítanom a fogalmazásomon, de minden áldott nap tanulok valamit. Igen, a fanfiction tutorials többnyire azoknak az "íróknak" jött létre, akiknek nem fontos a helyesírás, csak hogy valamivel szolgálni tudjanak az olvasó közönségnek. Próbáltam segíteni az embereknek, egyesek ezt támadásnak vették, mások megköszönték, és még segítettem is néhány embernek ezzel. Számomra teljesen megérte, még ha csak néhány embernek is tudtam segíteni, már akkor is haladtam vele.
      Jézusom, ezek a szavak. Komolyan mondom, a végén még könnyekig fogok hatódni. Igazán nem tartom magam olyannak, akire felnézhetnek az írók, főleg te nem, hiszen csodálatos író vagy, és jobbnak tartalak magamnál. Szóval nekem pedig te szolgálsz ezzel - sokat tanultam a te fogalmazásodból még így is, hogy csak olvastam.
      Régóta csinálok már különböző fejléceket, és egyébként ez nem is tartozik a legjobbak közé, viszont ez illett a blog színvilágába, és direkt a blognak csináltam. Sokat fejlődtem ezen a téren, ha majd egyszer ráveszem magam, akkor az egész blog új külsőt fog kapni, de annyira ragaszkodom ehhez, mert én is imádom. Egyébként ha bármiben segíthetek, akkor bátran írj rám. Szívesen elmagyarázom, hogy hogyan kell ilyen kinézetet csinálni a blogra, bár a tiéd is fantasztikus. Egyszerű, de nagyszerű.
      Köszönöm szépen ezt a hosszú véleményt!:) És megígérem, hogy én is írok neked.

      Törlés